Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Cantik sgt kan sis @yatie_sendayutinggi pakai
#aleexakurung ni.
Ini pun ade promo price tau sempena
#JubahsouqWarehouseSale2017
Jumaat depan.
Hanya RM139.00 untuk sepasang kurung cantik ni.
Normal price RM299.00 tau.Jimat banyak kan😚
Bolehla buat pakai pergi kenduri yg banyak bulan 12 ni kan.
Tak pun buat stok raya tahun depan..waaahhh cpt gitu πŸ˜„
Tgk warna2 lain di @cataloguejubahsouq ok
.
#Jubahsouqwarehousesale2017
🏠 No.22 Jln Perindustrian Suntrack, Bangi
πŸ“… 1 - 3 Disember 2017
⏰ 10 pagi - 10 malam
.
.
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Penangan
#jubahsouqwarehousesale tahun lepas.Dah tengah hari pun masih ramai yg sabar menunggu giliran untuk shopping.
Sbb item2 yg ditawarkan memang berbaloi2 awak.
Jubah serendah RM10 ,RM 30 dan RM50 untuk di rebut.
Jangan lepaskan peluang korang tahun ni ya
.
#Jubahsouqwarehousesale2017
🏠 No.22 Jln Perindustrian Suntrack, Bangi
πŸ“… 1 - 3 Disember 2017
⏰ 10 pagi - 10 malam
.
Meh tengok item2 yg ditawarkan di
@cataloguejubahsouq .
Laii laiii laiiii.... #JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Bulan 12 ni mesti banyak baju nak pakai kan?
Al maklumla kenduri kendara banyak betul.
Nak cari baju yg cantik,murah tapi kualiti mcm #MirinaKurungVol2 ni???
Ok jom dtg ke
#jubahsouqwarehousesale2017
Jumaat mggu hadapan di
JUBAHSOUQ HQ BANGI
Kakak admin yakin korg akan bergolek2 kat situ tak tahu nak sambar yg manaπŸ˜…
Save the date awak2
πŸ“… 1 Disember 2017
Boleh tgk item2 lain di
@cataloguejubahsouq
@cataloguejubahsouq
.
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

19 Nov 2016 kali terakhir kami sebagai admin #jubahsouqlovers
berkumpul bersama2 di #jsloversgatheringvol2.
Dia nampak lemah dan pendiam waktu tu,dia juga tidak mahu pakai jubah dan shawl yg sama seperti kami.Dlm hati kami barangkali sbb tak selesa dan dah terlalu sarat dgn kandungannya.Kami berpisah petang itu selepas mgusap2 perutnya😒dan berjanji akan bertemu sewaktu dia berpantang...Tapi......
Kalau kita tahu itu adalah kali terakhir kita akan bertemu,pasti kita tak akan lepaskan pelukan dan genggaman erat tangan kita kan.Tp siapalah kita untuk mengetahui apa yg telah ditetapkan...🌿
Kita ttp sahabat smpai bila2.moga kita kembali bertemu di Sana.Amin yra
Al Fatihah @naidaramly
16 Mac 1980-28 Dec 2016
#jubahsouqlovers
#jubahsouq
#iamjubahsouqlovers
#jslovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Org dah lawa..baju lagi la lawa.tgk hargaaaaa bertambah2 lawa.....😍😍😍
Promo price #mahsurikurung sempene #JubahsouqWarehouseSale2017
uolsss...harga tangkap nangis.
.
Promo price : RM 119.00 SHJ 😱
.
Ada byk warna2 lain.Meh dipersilakan tengok di
@cataloguejubahsouq
@cataloguejubahsouq
@cataloguejubahsouq .
Save the date sayang2
πŸ“… 1 Disember 2017
.
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Nak tya ni..semua dah cuci mata tgk @cataloguejubahsouq ??
Kalau tgk nanti..kakak admin nak pesan siap2 jangan menangis kuat2 ya.siapkan tisu byk2 bila tgk harga promo yg bos @jubahsouq senaraikan..🀣
Sbb tabung ayam masing2 bakal pecah.hahaha
#AreeyaPeplum mcm dlm gambar ni hanya RM79.00😱
Sakit jantung....tolonggggg.
.
Save the date #Jubahsouqlovers πŸ“…1 Disember 2017
#jubahsouqwarehousesale
#JubahsouqWarehouseSale2017
#jubahsouq
#jslovers
#iamjubahsouqlovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Bayangkan pakai sedondon mcm ni dgn anak2?dgn kwn2?jadi #bridesmaids ke??
Meletop kannnnn.....
Nak lg meletop sbb harga
promo sempene #JubahsouqWarehouseSale2017
murah gila.
.
#chanelatweedkurung
Promo price : RM 99.00😱
.
#chanelatweedkurungkids
Promo price : RM 59.00😱
.
So save the date Jumaat depan
#jubahsouqwarehousesale πŸ“… 1 Disember 2017
.
Boleh tgk promo2 lain di
@cataloguejubahsouq .
#JUBAHSOUQ
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Alolo comelnya dia pakai #valeriakids 😍
Berita baik untuk ibu2 yg mcari dress yg supercantik untuk anak2 tp masih mengekalkan ciri2 muslimah,boleh dptkan valeriakids ni nanti masa
#JubahsouqWarehouseSale2017
Special price untuk semua kesayangan #Jubahsouqlovers😎
.
#valeriakids
Normal price : Rm139.00
Warehouse price : Rm 59.00😱
.
Warna dan detail ibu2 boleh tgk di @cataloguejubahsouq
Jgn lupa temujanji kita πŸ“… 1 Dis 2017 .
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Kakak admin @cataloguejubahsouq dah update secara berperingkat senarai harga dan koleksi yg akan ada di #JubahsouqWarehouseSale2017 nanti.
Jok tengok di
@cataloguejubahsouq
@cataloguejubahsouq
@cataloguejubahsouq
.
.
Dah boleh tulis dah senarai panjang yang korg nak borong nanti..πŸ˜…πŸ˜˜
Save the date sayang
πŸ“…1 Disember 2017
.
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jubahsouqwarehousesale

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Kisah benar
#jubahsouqwarehousesale
tahun lepas🀀
Cool je kakak ni borong sebanyak ni.mana taknya jubah dr serendah RM 10 uolssss
So tahun ni pastikan korg datang ok.eehh betul gilaa laaaa...🀣
Save date siap2 πŸ“… 1Dis2017
Acara kemuncak tahunan @jubahsouq
#JubahsouqWarehouseSale2017
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

NOTA :
BUKAN TAG DI SINI YA.TAG DI
INSTAGRAM @jubahsouq
@jubahsouq @jubahsouq
Jom menangi tiket VVIP uolsssssssssss😱😱😱
.
.
#Repost @jubahsouq (@get_repost)
・・・
TAG seorang rakan dan anda bakal dapat Pass VVIP untuk Warehouse sale minggu depan! Terhad pada 5 pasangan sahaja, korang dibenarkan masuk awal hokey. Xyah beratur. Ya jubah atau kurung serendah RM10.00 sahaja!!! Jubah FREE untuk 100 pembeli terawal!!! Semuanya akan bermula pada hari Jumaat depan di Jubahsouq HQ (warehouse). Katalog akan mula diupdate esok di @cataloguejubahsouq πŸ‘ŒπŸ»Harga defect item serendah RM10, RM30 RM50 dan banyak lagi. Defect2 minor mcm tercarik2 manja gitew.
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#jubahsouqwarehousesale
#JubahsouqWarehouseSale2017

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Alhamdulillah...
Selesai Dhuha boleh teruskan aktiviti mcm biasa😘
Pagi2 ni kakak admin cuci mata dan cari info dulu..warm up konon gituπŸ˜…
Eh ada lagi ke yg tak tahu mggu depan acara kemuncak tahunan @jubahsouq
Tak tahu???mmmm....ok tk pe.
Kakak admin bg tahu.
Jumaat mggu hadapan iaitu 1 Disember 2017 akan berlangsung
#jubahsouqwarehousesale2017
Aduiiii ni harga runtuh seruntuh2 nya bos nak kasi.defect2 item yg manja2 je nak dilelong.
Jgn tak percaya jubah serendah Rm10 tau.
Sentiasa tgu update kakak admin @jubahsouq@jubahsouqlovers
& @cataloguejubahsouq ok.
Save the date sayangπŸ’•
πŸ“…1 Disember 2017
Eh lupa nk bg tahu..#AreeyaScallop mcm dalam gambar ni cuma RM139 SHJ nanti.ok baiii🀣
.
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Nampak tak post admin bbrp hari lps??
Kalau x nampk cuba swipe jap lg ni.sblh gmbar ni ok.
Dorg tya..kakak admin..baju apa yg pengantin tu pakai?lawa...
Tu #ratashakurung sayang2 sekalian,cumanya si pengantin sgt kreatif menambah beads,manik,batu2an dll.cuba tgk betul2..terus jd gahhh gitu kannnn...
Ni gmbar asal baju tu.
Korg nak tahu tak apa yg lagi gila??
Sempena #jubahsouqwarehousesale
1 Disember 2017 ni,jubah ni hanya RM139 SHJ😱
Gila kannn....lagi gila jadinya kalau korg tak grab..hahaha
#jangan kata admin tk payung.

#ratashakurung
Np : Rm349
Warehouse price : Rm139
.
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale
#JubahsouqWarehouseSale2017

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

SEJARAH BAKAL BERULANG 😱
Acara kemuncak gilang gemilang yang bakal diadakan pada
1 Disember 2017 tahun ini.
Apa ya?? Apa ya??
Adakah segempak ni atau lebih lebih dan lebih lagiiii😎
Tungguuuuuuuuu........
Sentiasa follow kami di
@jubahsouq
@jubahsouqlovers
@cataloguejubahsouq
untuk mengetahui perkembangan dr semasa ke semasa.
.
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale
#jubahsouqwarehousesale2017

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Jika kehidupan ini dapat membuat diri kita menangis, maka ingatlah ada ribuan kenangan indah yang membuat kita tersenyum”
Hai adik manis😘moga dipermudahkan dan beroleh keputusan yg baik nanti.
Cantik dia pakai #areeyapeplum dari @jubahsouq πŸ’•
.
.
#Repost @athiqahafandi (@get_repost)
・・・
#roadtospm
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#areeyapeplum

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Siapa ingt apa kes time ni??
Haaaaaaa inilah penangan hebat #jubahsouqwarehousesale tahun lepas smpai mama @ladydidiemsia panjat pagar tauπŸ˜„
Tahun ni bakal berulang kembali
gegaran acara kemuncak ni.
Segalanya akan berulang kembali pada 1 Disember 2017.Tak sabar kannn.....
#JubahsouqWarehouseSale2017
Sentiasa rapat2 dgn kami di @jubahsouq , @jubahsouqlovers & @cataloguejubahsouq untuk update terkini ok.Tunggguuuuuuuuuuuu😍
.
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#JubahsouqWarehouseSale2017
#jubahsouqwarehousesale

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Jelesnya tgk dia pakai #ValeriaDress ni.
Lg jeles bila admin dgr masa happy hour #GrandOpeningJubahsouqMM hari tu...
ada yg dpt grab dgn harga RM100 shj dress ni😭😭
Admin tk bertuah la..nangisssssssss sbb cantik sgt.
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
.
.
#Repost @aisyahfazilan (@get_repost)

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Siapa boleh teka baju apa sis cantik ni pakai di hari bahagia dia ni???
Pandai dia "pomen" kan baju ni jadi lg cantik.plain pon dah cantik,dipomen2 bertambah cantik.
TAHNIAH sis...semoga berbahagia dr kami di @jubahsouqloversπŸ’•
.
.

#Repost @wannurfarahidayu (@get_repost)
・・・
Eh eh ada org kat belakang
πŸ™ˆ
#171117
.
.
17 NOV 2017
#jubahsouqlovers
#jubahsouq
#jslovers
#iamjubahsouqlovers
More...