Daniel Chuo (@dan_the_grand)

Ended up on a deserted site beside a closed funfair. .
Edit inspired by : "Paris -the chainsmokers"

πŸ“ PERKHIDMATAN RESUME 2017 (@ahmad_resume)

GUYS❗️GUYS❗️Ahmad nak share❗️ RESUME ni ibaratkan IKLAN yang mempromosikan diri korang untuk majikan korang mengenali korang, so make sure kene buat something DIFFERENT yang akan berikan FIRST IMPRESSION yang WOW πŸ’₯❗️
⚫️
Tujuan utama RESUME bukan untuk mendapatkan pekerjaan, tetapi MEMBOLEHKAN korang layak untuk di temu duga❗️Bayangkan, disebabkan RESUME tak menarik je , korang tak dipanggil untuk di temu duga Sedangkan korang layak sebenarnya, SEDIH πŸ˜­β—οΈ
⚫️
So make sure guys❗️Resume yang MENARIK dengan fakta yang PADAT dan RINGKAS❗️ Sekiranya korang berminat, DM je #ahmadresume, Ahmad akan guide korang untuk menghasilkan RESUME POWER πŸ’₯❗️
⚫️
⚫️
πŸŒ• PAKEJ RM10 TERMASUK πŸŒ•
⚫️
πŸ†“ Cover Letter (Bahasa Melayu)
⚫️
πŸ†“ Cover Letter (Bahasa Inggeris)
⚫️
πŸ†“ Surat Permohonan Intern (Bahasa Melayu)
⚫️
πŸ†“ Surat Permohonan Intern (Bahasa Inggeris)
⚫️
πŸ†“ Website Terbaik Pencarian Kerja Online
⚫️
πŸ†“ Tips Soalan Wajib Majikan Dan Teknik Jawab
⚫️
⚫️
#Sayajualservis #Sayajualmurah #Sayajualonline #Vscomy #Igersmalaya #Igersmy #Im4u #Jjcm #BrogaHill #Lokalbrand #Lokalbiz #Jdtfc #Harimaumalaya #Tudungonline #Tudungmurah #Jomnaikmrt #KualaLumpur #Bangi #Ipoh #ShahAlam #Kuantan #KotaBharu #Kemaman #Kangar #Kuching #Muar #Jitra #Langkawi #Negerisembilan

30 | Beardman 🌿 l KUL (@zaha.s)

Waiting a summer 🌾 #Explorenature ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
Everywhere - Jason Mraz 🎧 🎧 @instagram
,
,
Let your memory be your travel bag πŸŽ’..
,
,
Take vacations and go as many places as you can, you can always make moneys, but you can't make a memories🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱[ #ExploreBali ]
_______________________________________________________
#igersmalaya #streetmagazines #cunbruh #shootxupload #urbancool #walkertectics #airasia15 #travel3sixty #streetframe #tonechaser #streetdreamsmag #acreativevisual #streetmobs #urbexpeople #tonekillers #creativetone #walkertectics #vibegramz #urbanandstreet #killyourcity #fatalframes #postemotion #uglagrammers #thecreative #portraitpage #agameoftones

(@qiqieshoppe)

Assalamulaikum, alaaa code ni dah sold out la. Tak sangka pulak ramai peminat chendana shawl ni. 😲
.
Takpe takpe. Jangan risau. Code lain ada lagi tau. Ermm tapi tu pun kena cepat. Kalau tak habis la orang lain rembat. πŸ˜‰ .
Kalau nak cantik untuk ke wedding event, birthday party, ataupun office kena la ada chendana shawl ni tau. Baru bergaya 😎
.
Haa tunggu apa lagi?
.
Jom order sekarang. Whatsapp 0122637556 untuk order ye! πŸ˜€ .
.
.
.
.
#tutorialhijab #tudungmurah #hijabmurah #tutorialbawal #tutorialshawl #bawalmurah #bawalexclusive #bawalchiffon #bawalchiffonprinted #bawalcrepeΒ  #squareshawl #squarescarf #borongtudung #borongshawl #tudungmurah #instantshawl #tudungmurahmalaysia #tudungmuslimah #igersmalaysia #igersmalaya #instagram #shawllabuh #shawlmurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #shawlkeknis #shawlcantik #satinshawl #instantshawl

(@qalilun)

.
Kita diajar supaya bila adanya masalah, jangan lihat 100 percent pada masalah tersebut. Namun, lihatlah kebaikan di sebalik setiap masalah. Yakinlah, Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik buat kita. πŸ’•
.
#thedaiegraphy #igersmalaya #igersmalaysia

Alex ZulkarnainπŸ•΄οΈ (@alexxanddreee)

SAHABAT

Okay pasal benda ni. Aku perhati kan ramai je yang sering kali bertukar kawan. Dengan alasan yang beribu alasan. Salah satu tak serasi. Ya keserasian tu memang penting. Tapi kena fikir jugak. Kau rendah kan ego kau tak even dalam persahabatan ? Mesti tak kan ? Mesti kau nak kawan kawan kau je yang ikut karenah kau. Macam mana nak serasi ? Macam mana nak kuat bonding kau kalau benda yang simple tu kau tak boleh ikut? Haa. Dalam persahabatan ni. Simple je bang kakak. Ada hamba Allah ni pernah share kat saya "dalam berkawan dalam bersahabat ni jangan letakkan seseorang dalam satu level satu pangkat or everything cause thats is not the right way" selepas tu aku mula terfikir yang yes it true bro sis. Jangan letakkan level dalam persahabatan. Kalau kau kata kau sahabat. Sahabat kau yang miskin pun kau boleh kawan boleh jadikan sahabat boleh kau lepak sama. Ingat tu. Sebab kat dunia ni. Kita semua selevel. So there's no such things as Kau anak Datuk kau kena lepak dengan anak Datuk. NO. THAT NONSENSE. Haa lagi satu hamba Allah ni berkata lagi " dalam persahabatan ni jarak tu kena jaga. Iaitu Rapat jangan terlalu rapat, jarak jangan terlalu jarak. Kau buat biasa je" nak explainkan balik panjang. Tapi korang fikir elok elok dan dapatkan jawapan. Sebab tak semua benda kita boleh bagi direct. Hehehe. This is my DDL brother. Aku berkawan dengan diorang tanpa sengaja. Semuanya secara tak sengaja and still counting. Perangai masing masing takpayah diungkap. Kalau lepak kedai makan tu, kedai tu macam kitorang punya. Hahahhaa. I miss you a lot guys. Seriously ✨

#malacca #melaka #melakarian #malaysia #malaysian #malaysiaselfie #malaysianphoto #igers #igersmalaysia #igersoftheday #igersmy #igersmalaya #igersmalay #igerssmelaka #igersmelaka #igersm #igers #ootd #potd #love #oghangmelaka #ikutcarakita #instasize #model #modelling #micostbandarmelaka #micost #vsco #vscocam

ww.co (@wondrouswed.co)

Solemnization Ekin + Nurdin

Booking Now
.
.

For inquiry and detail package
please contact +60135244453 ( whatsapp )
+60194744453 ( call/sms )

JAM AZAN | TAWAF | KIBLAT (@jamtanganazan)

BERGAYA DENGAN BURUJ EXCLUSIVE!
.
Sampai dah pada pemiliknya AINA!
.
Harga asal : RM 269
Harga penjimatan : RM 249
JIMAT RM 40!
.
Berminat boleh WhatsApp admin :.
.
012-7335126
012-7335126
012-7335126
.
#jamtangan #jamtanganazan #burujwatches #jamazankiblat #kiblatburuj #igersmalaysia #igersmalaya #mikatwatch #burujwatch #teamburujwatches #sayajual #jammikat #jamburuj #hargamampumilik #hantaran #bazaaronline #bazaarpaknil #jamazan #jamautokiblat #syukurselalu #ori #jamlimited
More...