Anak Pintar | Genius | RR4U (@ubat.minda.anak)

KINI ANAK LEBIH CERIA DAN BERSEMANGAT KE SEKOLAH ALHAMDULILLAH.

Lebih daripada 100,000 botol telah tersebar di seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura feedback 80% orang menerima perubahan positif untuk anak mereka. Antaranya adalah: * Anak rajin ke sekolah dan bersemangat (klu dulu asyik nk ponteng je) * Keputusan periksa anak meningkat * Mudah nak solat tanpa disuruh-suruh * Anak minat nak belajar tanpa di suruh * Anak mudah bangun pagi (dah x merengek lagi waktu pagi) * Anak dengar cakap * Senang nak hafal Quran SEGALA YANG BERLAKU DENGAN IZIN ALLAH.
KITA HANYA MAMPU BERDOA DAN IKHTIAR ALLAH JUGA YG MENENTUKAN
TABLET GENIUS RR4U utk dapat HARGA DISKAUN Whatsapp "RR4U" ke 011-28504287

#sayajual #sayajualproduk #sayajualmurah #jualmurah #anakpintar #ubatminda #rr4u #mindbooster #sayajualprodukminda #sayajualonline #igersmalaya #bazaarmalaysia #bazaaronline #shoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysia #bazaarpaknil #jualonline #sayajualprodukminda #rr4umurah #vitaminanak #vitaminanakcerdas #vitaminanakpintar #bajubaby #bajubabycomel #bajubabyonline #bajubabymalaysia #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudak #bajubudakcomel

فرهانه جعفر ☁️ (@hellohanah)

think what a better world it would be if we all, the whole world, had cookies and milk about three o'clock every afternoon and then lay down on our blankets for a nap.

syiok ooo. 😍

p/s : kukis dap tu dari kak Kaa Dabri. Seriously awaa awaa kena rasa.. Rasa dia tak manis sangat tak tawar juga. Just nice.. Dan lagi heaven kalau dicelup dengan susu. Hiks. 🍪

TAMBAH TINGGI 3-15 CM !!! (@herbal_tiens_malaysia.co)

Awakkk ! Iyaa
awakk yg PENDEK,
Awak yg NAK TINGGI ,
Awak yg terseksa dalam amik barang setiap kali nak amik !

Minum HICAL & ZINC powder ni confirm semua masalah awak tuu lesapp !!! Tapi bukan laa minum sekali terus lesap kan .. makan nasi pun bukan terus jadi gemuk iyaa dokk 😉 .
. .
Whatsapp segera jika anda nak diri anda sihat dan tinggi dgn selamat :
.
wechat : ahwal123
whatsapp : +60165582102
.
.
Cepat follow them now, chat and free konsultasi
.
.
#igersmalaya #my_genggua #vscocammalaysia #vscomy #igersganu #igersmy #igersjoho #sematnatang #igersnegeri #themalaya_ig #projek_tempatan #igfeedsmenarik_ #putihgebugebas #putihgebu #putihgebukekal #freetopup #igshopmalaysia #rivewmalaysia #kasut #heightupmalaysia #tiensmalaysia #kamibencipenipuonline

Saki (@sakiyurai)

Stay true to yourself. Fake is transparent.

18 | MY (@fatehsadini)

Stay happy.
.
Or atleast pretend yang kau happy untuk ajar otak kau yang kau juga deserve untuk gembira dan tidak berfikiran entah apa-apa.
_____________________________________________________
#igers #igersoftheday #igersmalaya #gila_shoot #tonajahat #vsco #igfeedsmenarik_ #jatijoho_ #kisah_remaja #rakankonspirasi #aperture_pro #aperture_rabak #radical_shutter #anakmudajohor #igersdungun #nafsupeluru #freelance #nature #youngtalentgraphy #borneographer #cunbruh #tonechasermy #toneseekers #phonegraphy #illgramers

Anak Pintar | Genius | RR4U (@ubat.minda.anak)

Tablet Genius RR4U adalah ubat minda berasaskan homopaty yang baik untuk perkembangan minda anak dan perubahan ketara akan berlaku 2-3 minggu selepas mengambil Tablet Genius. InsyaAllah

Sesuai untuk 1 hingga 18 tahun

1 botol mengandungi 60 biji tablet manis. ***** PRODUK LULUS KKM *****
MAL07051021TC ======================
KELEBIHAN ======================
✔️ Meningkatkan minat belajar menyebabkan anak ingin belajar tanpa rasa jemu ✔️ Meningkatkan tumpuan otak (fokus) seterusnya anak dapat menyerap segala ilmu yang diajar cikgu di sekolah ✔️ Meningkatkan daya ingatan bagi membolehkan anak mendapat tempat yang terbaik dalam peperiksaan ✔️ Mudah faham bila belajar tanpa perlu mengulagi topik tertentu berulang kali ✔️ Anak mudah bangun pagi tanpa terjerit-jerit untuk mengejutkan anak yang susah bangun pagi setiap hari ✔️ Anak lebih mendengar kata seterusnya lahirlah anak yang soleh dan solehah ✔️ Menambah tenaga dalam badan bagi anak yang selalu tertidur ketika belajar ✔️ Memberi kefasihan kepada kanak2 yang pelat
✔️ Anak suka membaca tanpa disuruh ✔️ Anak cekap dalam matematik ✔️ Anak mudah menghafal terutamanya doa dan Al Quran
======================= WHATSAPP 011-28504287

#sayajual #sayajualproduk #sayajualmurah #jualmurah #anakpintar #ubatminda #rr4u #mindbooster #sayajualprodukminda #sayajualonline #igersmalaya #bazaarmalaysia #bazaaronline #shoppingmalaysia #onlineshoppingmalaysia #bazaarpaknil #jualonline #sayajualprodukminda #rr4umurah #vitaminanak #vitaminanakcerdas #vitaminanakpintar #bajubaby #bajubabycomel #bajubabyonline #bajubabymalaysia #bajubudakmurah #bajubudakmalaysia #bajubudak #bajubudakcomel

(@anasaiman_)

Sometimes the best thing that you can do is not think, not wonder and not imagine.Just Breathe. And have faith that everything will work out for the best.

Raqib Iskandar (@raqib.iskandar)

"Sorry bang , Grand Platter habis. Oh tapi Big Breakfast ada" ☕️🍴🍳
More...