開房 🎄XMAS discount🔛🔛🔛 (@theroom.hk)

Kite shaped titanium earrings /
Material: titanium
Made in Korea .
Please enjoy Christmas discount 🎄🎁🎄🎁
-
Whatsapp +852 63831192 📲WeChat / Line 👌👌
💰payme hsbc Boc WeChat
📤hk post / commercial address free
delivery / sf self pick up / pick up in store
.
.
.
.
.
#ootd #outfitoftheday #lookoftheday #fashion #fashiongram #style #love #beautiful #currentlywearing #lookbook #whatiwore #hongkong #korean#onlineshop#igshop#hk #ootdshare #outfit #clothes#fashionista #todayimwearing #instastyle #instafashion #outfitpost#pickoftheday#hkig#百寶利#百寶利1403#樓上店#開房1403

🍂Be Our VIP (@trendsfilter)

入冬必備🍂
露啟一針織上衣 (TF196)
微寬鬆版型 不會顯笨重 肥瘦也能穿😙
冬天也可露露肩旁 性感一下💓
個設計比較特別 不易撞款~
前短後長的 配褲配裙也很美!
👉🏻綠、藕粉色
均碼: 衣長59cm 袖長40cm 胸圍126cm
💰$109 VIP價:$99
#TrendsFilter上衣系列
-
歡迎查詢:(+852) 9250 2488
-
#hkig #hkigshop #hkseller #igshop #hkgirl #shopping #clothes #dresses #stylish #fashion #trendy #trendsfilter #一字肩 #返工款#休閒上衣 #長裙 #開叉裙 #針織上衣 #喇叭袖 #女裝衛衣 #圓領衛衣

SKIRT LABUH VIRAL MURAH GILA 😱 (@skirtbungajamal.aina)

Pernah terfikir tak kematian kita itu bila-bila?
Tahukah kita cara kita mati nanti bagaimana?
.
.
Kita tak akan pernah jangka bagaimana akan kematian kita nanti di dunia ini. Apalagi tika di akhirat sana selepas kematian kita di dunia.
.
.
Mati itu bila bila.
Mungkin sedang belajar. mati jihad otw ke sekolah,
Kemalangan tanpa kita duga.
Mungkin waktu solat kita mati dalam keadaan sujud,
Kematian salam khusnul khatimah.
.
.
Bukan tanda Allah tak sayang, tapi sebab Allah sayang Allah tarik nyawa hamba yang Dia sayang supaya tidak terus duduk dalam dunia yang pengaruh melakukan kesilapan dan dosa sangat kuat buat manusia yang lemah seperti kita.
.
.
Bagaimana pula jika kita mati dalam keadaan yang sia-sia?
.
.
Mati dalam keadaan kita lakukan dosa.
Mati dalam keadaan kita tak sempat minta maaf pada ibu bapa apalagi manusia yang kita lakukan kesilapan dengan sengaja mahupun tidak.
.
.
Bagaimana jika kita mati dalam keadaan kita sedang menulis ini mungkin...
Bila-bila Allah boleh tarik ajal kita.
Sedang hiking ke, sedang makan minum ke, sedang berborak dengan rakan bagai nak rak ke.
.
.
Ingat. Bila-bila Allah boleh tarik nyawa kita.
.
.
Jangan ingat mati itu ketika kita tua sahaja.
Sedang usia kecil pun...ada yang meninggal dunia tidak sempat lihat dunia ini.
.
.
Sentiasa muhasabah diri.
Ingat akan kematian.
Sebut 'Allah Allah' selalu dalan hati.
Sentiasa meminta maaf dan memaafkan kesalahan orang lain.
Dan last.
Bertaubatlah selagi pintu taubat masih dibuka.
.
.
Hidayah itu bukan datang bergolek sehingga kita kata, 'hidayah belum sampai lah bro'... Tak.
Hidayah itu milik Allah.
Hidayah itu perlu kita cari.
Ia tidak datang bergolek.
Allah akan beri hidayah pada mereka yang mencarinya dan memberi pada orang yang Dia kehendakinya.
.
.
Carilah hidayah itu.
Biar lambat, tapi kalian lakukannya 🐝🐝🐝
.
.
#bungajamal #skirtbungajamal #skirtlabuh #skirtmuslimah #skirtmurah #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajual #hargaskirt #skirtbunga #malaysia #skirtcorak #niqabis #ajimaura #terapiinstagram #uitm #kuis #klcc #instafamous #igshop #agent #dropship #freepostage #setapak #gombak #poslaju #OOTD #bungajamalskirt #sayajualskirtprinted #sayajualskirtbunga

POLAROID/KPOP/HIPSTER/GIVEAWAY (@hipster.kpop_polaroid)

BTS 2018 desktop calendar pre-order
.
RM45 including postage for WM
RM50 including postage for EM
.
WhatsApp ; 01139568949 or direct message
.
#bts #btsedits #bangtansonyeondan #bangtanboys #bangtan #calendar #kpop #kpopshopmurah #kpopshop #igshop #igshopmalaysia

baju murah cantik (@kurung_blouse_skirt_dress)

SELAMAT PAGI CINTA!

SUPER STRECHY ACID DENIM JEGGING😱😱 SCREENSHOT DAN CLICK LINK DI BAWAH YE 👇👇👇 👉 HTTP://WWW.WASAP.MY/60137143022

MUAT SAMPAI 6XXXL😱🕺🏻😍 Material Jegging denim Lembut and memeri

FOR ORDER NYATAKAN SIZE PINGGANG ANDA😍

Ukuran 👇👇
🌸👖
Pinggang 32"-44"
Punggung 44"-56"
Peha 22"-30"
Labuh 40" 🌸👖
Pinggang 36"-46"
Punggung 44"-50"
Peha 22"-32"
Labuh 41" 🌸👖
Pinggang 38"-50"
Punggung 48"-58"
Peha 26"-30"
Labuh 41" 🌸👖
Pinggang 40"-54"
Punggung 52"-60"
Peha 26"-34"
Labuh 41" 🌸👖
Pinggang 40"-54"
Punggung 48"-64"
Peha 28"-36"
Labuh 41" 🌸👖
Pinggang 42"-54"
Punggung 58"-70"
Peha 30"-38"

AGENT: RM54 ONLY 😱😱 free postage semenanjung
sabah sarawak add postage rm7

#jeans #palazo #skirt #seluarjeans #plussize #igshop #jeansmalaysia #jeansmurah #skirtplain #palazoplain #setmurah #jeansstyle # pantsmurah #bluejeans #flowerpants #skirtduyung #skirtplain #jeansstraightcut #jeansskinnycut #casualpants #denim #plussize

CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH (@skinstories_beauty)

Detox di dalam FAIRY KISSES ni sangat natural.
Awak tak rasa nak membuang macam cirit birit tu....
Bukan sakit perut memulas mulas... Eh camne ek nak citer...haha
Orang yang makan je tau rasanya camna..
Haha.. Susah nak membuang?
Meh kunyah FK,kurus pun korang dapat,putih pun korang dapat.bestkan? ;) Wassap 📱0135057073 cepat2😁😁 #skinstories#agentwanted#kkmapprove#glowglowing#fairykisses#fk#moodrepublik#MyIG#IGshop#cantikgebugebas#produkviral#detox#kolagenkunyah#queenofmutiara#detoxputih#aurawhite#quputih#shaklee#pinklady#perlashine#jamumenawan#millenia#dherbs#fairykisses#skinstories

PIECEOLOGY VINTAGE (@pieceologyvtg)

We had a great time @revivalsundaymarket today and even made some new friends! Thanks to everyone who came out 😘 Today marked our last IRL event of 2018 but we’ll still be adding fresh listings here + in the web shop this week and through the end of the year! Also, if you haven’t checked out our latest blog post, you might want to because there’s a little gift over there exclusively for our IG followers 🎁 Hope y’all had a great weekend babes ✨

The SOM Korea (@the_som_korea)

***健美·好物: "grn+"!! 😍***
產品由日常營養(大人/小朋友/孕婦)、減肥、消壓以至男士補身.. 只要你諗得出都有! 先此聲明: "grn+"屬補充劑(並非藥物).. 所以唔好期望能夠做到1個星期乜乜乜之類! 自己入link慢慢揀.. 可代購~ 😜
店長精選:
-左上: 減壓+改善失眠
-左下: 男士配方
-右上: 餐前+餐後修身
-右中: (怕瀉的)餐前瘦身
-"grn+"官方網站產品連結:
http://www.tgrn.co.kr/

溫馨提示: 基於我哋駐韓國.. 遊戲方式係代購後直接由韓國寄出! 所以問價我哋會報貨價.. 而運費由買家自行負責.. 我哋用緊嗰間運輸公司(斷kg)寄香港工商地址收費如下:
$125(首kg)+$25/其後每kg
簡單嚟講越重運費越抵.. 但亦要留意size過大(貨品太輕)運輸公司有權根據體積收費(甚麼橫濶高÷6000).. 如有運輸公司(需上門收貨)而價錢比較相宜.. 我哋亦可採用你提出嘅公司.. (EMS同順豐可以唔使諗.. 絕對貴我而家用緊嗰間一大截!) 請各方好友自行計算~ 😊
-----------------------------
"The SOM Korea"官方網站連結:
https://www.facebook.com/thesomkor/
"The SOM Japan"官方網站連結:
https://www.facebook.com/thesomjp/
"The SOM Taiwan"官方網站連結:
https://www.facebook.com/thesomtw/

#igshop#onlineshopping#health#healthy#grn#supplements#stress#pressure#insomnia#sleep#diet#slim#formen#worldwide#健康#補充劑#減壓#抗壓#壓力#改善#睡眠#質素#失眠#減肥#修身#瘦身#消脂#男士配方#韓國代購#代購

vintage, mostly (@thearrowdrifted)

Vintage houndstooth jacket. Lightweight (like a heavier shirt), unstructured, big pockets. Black + white houndstooth is accented with the subtle shine of metallic silver thread. No tags, fits l/xl or oversized on smaller - pit to pit measures 25", length 37", sleeve 21". No fabric tag - feels like a soft blend (wool + acrylic?). $36 (domestic shipping included) to first claim.
.
.
.
.
.
#vintage #houndstooth #sustainablefashion #igshop #vintagefashion #vintagestyle #vintageshop #thearrowavailable

MINYAK VCOPLUS KUALA LUMPUR (@vcoplus.byaina)

Yang mana selalu sakit kepala, sampai nak buat kerja pun tak boleh. Kepala berdenyut, Korang boleh Cuba pakai vcoplus ni. 🤗
.
.
Kena selalu ada dalam beg korang. Bila bila boleh guna 😊 .
.
Takkan make up Awak je nak letak dalam beg 😅 Vcoplus pun penting tau dalam beg 🤔
.
.
#vcoplusmalaysia #minyakvcoplus #agentvcoplus #minyakaromaterapi #masalahtidur #masalahsenggugut #masalahsakitkepala #sayajualvcoplus #sayajualmurah #sayajual #agentkl #hargamurah #vcoplusfeedback #vcoplus30juzuk #ajimaura #terapiinstagram #masalahsihir #masalahsaka #masalahsantau #bazaarpaknil #rawatanislam #islamicquotes #twitter #igshop #facebook #igseller #dakwahislam #vcoplus #rawatanasma #rawatanresdung

🍂Be Our VIP (@trendsfilter)

入冬必備🍂
露啟一針織上衣 (TF196)
微寬鬆版型 不會顯笨重 肥瘦也能穿😙
冬天也可露露肩旁 性感一下💓
個設計比較特別 不易撞款~
前短後長的 配褲配裙也很美!
👉🏻綠、藕粉色
均碼: 衣長59cm 袖長40cm 胸圍126cm
💰$109 VIP價:$99
#TrendsFilter上衣系列
-
歡迎查詢:(+852) 9250 2488
-
#hkig #hkigshop #hkseller #igshop #hkgirl #shopping #clothes #dresses #stylish #fashion #trendy #trendsfilter #一字肩 #返工款#休閒上衣 #長裙 #開叉裙 #針織上衣 #喇叭袖 #女裝衛衣 #圓領衛衣

Jen - ISN Member (@funkie_junkie_jen)

(swipe for additional photos) He's large and in charge! Flocked Angel Mouse. He's not perfect but he's adorable!! Need a tree to call his own.. or at least a branch! ** $3 + shipping ** To claim leave a comment saying "MINE or CLAIM" and send a DM right away with your information. DO NOT LEAVE YOUR EMAIL HERE! Instagram will likely delete. Back ups welcome!) I ALWAYS COMBINE SHIPPING TO SAVE YOU MONEY!! BUY MORE AND SAVE ON SHIPPING! #isnmemberitem #vintageforsale #fjjavailable #instasale #instagramsale #igsale #igshop #vintageshop #vintageshopping #Instavintage #instashopping #vintagesale #vintagedecor #vintagekitsch #antiquesforsale #isnpod1 #isnpod5 #vintagechristmas #christmascollector #vintagesanta #christmasdecor #vintagechristmasdecor #stuffmygrandmahad #merrykitschmas #kitschychristmas #vintageornament #vintagetreetrimming #christmasornament #ccvhdec

CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH (@skinstories_beauty)

Ramai nak kurus..
Ramai nak putih melepak...
Tapi ramai xtau badan penuh toxin susah nak dapat result yang superb!
.
WAJIB DETOX kalau nak kurus putih melepak...
Mcm mana nak DETOX?
FAIRY KISSES kan hado...😊😊 7 in 1 uoolllsss!!! Ws📱0135057073

#skinstories#agentwanted#kkmapprove#glowglowing#fairykisses#fk#moodrepublik#MyIG#IGshop#cantikgebugebas#produkviral#detox#kolagenkunyah#queenofmutiara#detoxputih#aurawhite#quputih#shaklee#pinklady#perlashine#jamumenawan#millenia#dherbs#fairykisses#skinstories

MT's closet (@mtcloset)

For purchase: Ann Taylor Side Button Sweater. Excellent Condition. Size Large but IMO could also fit Medium. $17.00.
Tan. Cotton/Rayon/Nylon blend. Gold buttons on side. Lightweight. 26 inches long. 19 1/4 inches across chest.
#anntaylor #anntaylorforsale #sidebutton #sweaters #igshop

Brooklyn's Trunk (@brooklyns_trunk)

Gorgeous Vintage Bob Marley Bootleg T-shirt • Pristine condition • Super soft and comfortable • Graphics on front & Back • Fits like a M/L • Stop by BrooklynsTrunk on Etsy (link in bio) for more on this beauty •
More...