Shhhhhhopaholic (@shhhhhhopaholic)

為大家搞搞新意思.幸運大抽獎🎰
玩法:
1. 在我們的Facebook 專頁讚好👍🏻
2. 截圖並以Facebook Message傳送截圖📤
3. 再在此標籤你3位朋友👯
*如果早前已在Facebook專頁讚好 截圖再傳送及標籤朋友即可
抽獎詳情:
日期: 即日至10月31日
獎項分配:
💁🏼大獎1名 (Coach Wristlet)
💁🏼二獎1名 (Fragrance)
💁🏼三獎2名 (Cash Voucher valued $150)
💁🏼安慰獎10名 (Cash Voucher valued $30)
📢得獎名單將在11月1日公佈💕
#hkig #hkiger #igshop #usashops #onlineshop #usabrand #hkigstore #sales #hkgirl #hkboy #852 #美國代購 #美國名牌 #hollister代購 #hkhollister #anf代購 #hkanf #hkhco #shhhhhhopaholic

Hasbi Harun (@charmsglow_by_hasbi)

🍀Tekstur Charms Cleanser & Makeup🍀

RemoverLiquid. Botol yang senang dibawa ke mana sahaja. Tahan 1 ke 3 bulan.

Tips Menggunakan Charms Cleanser & Makeup Remover

1. Cuci tangan dengan bersih. Untuk dapatkan hasil yang terbaik, pastikan muka anda kering.
2. Picit 1 ke 2 kali dan gosok ke wajah secra perlahan.
3. Gosok 1 ke 2 minit sehingga kotoran/makeup di wajah tertanggal.
4. Bilas dan lap kering. 👉PENTING!
Jika anda mempunyai masalah kulit kering, guna 1 ke 2 kali sahaja sehari.

#charmsglow
#starglowlaserscrub
#foundationcharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#teamAlmahijjaz
#agentwanted
#dswanted
#makeuprawatmampumilik
#naturalproduk
#bukanproduktimbang
#igshop
#ctdk
#syirahusin
#sayabeli
#sayajual
#bazarpaknil
#lulusKKM
#jerawat #kulitcantik
#parutjerawat
#kulitkusam #kulitputih
#wajahcantik
#putihberseri #produklaris #mukacantikberseri

Anna Ahmad (@ana_maisarah79)

Bismillahirrohmannirrohim dn Assalammualikum wbt semua🌹🌹🌹 🌺Korean Fashion wild colour stripes classic sneaker🌺
🌻Upper Material: Synthetic🌻Sole Material:  Rubber
🌻Lining Material: Synthetic🌻Heel Height: 3.0 CM
Size available : 35 - 40
RM 55 NOT including shipping ( post )
Charge shipping :-
1 shoes ( SM ) : RM9 / (SS) RM 14
*Perhatian caj kasut akan btambah mengikut berat*
📣Item ready stock dr china direct post ke alamat pelanggan
🚚ETA 👉14hari waktu berkerja (tidak tmasuk sabtu ahad & cuti umum)

Berkenan😍😍 save gambar dan send ke "www.wasap.my/60132642148" 🔊🔊Perhatian : Sila double triple confirm saiz kasut yg nak d order sbb "No Return".Harap maklum darling semua

#kasutcantik #sandals #cantikmurah #instashop #igshop
#bazarpaknil #bergayasakan #kasutmurahmalaysia #sayajual #sayajualkasut #siapacepatdiadapat #berbaloibaloi #jombeli #jombelionline #hantarankahwinmurah #hantarantunang #sayajualmurah #bazaronline #puashatiberbaloi2 #instalike #onlineshopping #onlineshopmurah #sayajualonline #onlineshopmalaysia #baazarpaknil #liketolike

READY STOCK BASIC TEE AMEENA (@frzempire)

Sape belum ada warna Coral ni?
.
Ada 2 bidang tau 50 dan 55.
.
Bidang 55 teramat kritikal. Tinggal 3 helai je lagi.
.
Thanks for donning Bawal Sakura (Coral) bidang 55.
.
* Please be informed that colours may differ slightly due to camera flash / computer settings.
.
#applescarf #teamapplescarf #applescarfagent #bawalsakura #tudung #tudungbawal #bawal #cikgu #cikgusekolah #ustazah #sayajual #sayajualonline #terapiinstagram #bawalchiffon #bawalcotton #muslimah #tudunglabuh #ajimaura #igshop #igshopmalaysia #specialraya #bajuraya #bajuraya2017 #jomraya #jomshopping #muslimahfashion #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #muslimahwear

UniCrazyJ (@shopping_bitch)

Tokyo Disney Sea
東京迪士尼海洋快閃團
🌏Tokyo Disney Sea🌏
🎄2017 雪人造型米奇米妮紙巾套🎄

11月8日前下單可享早鳥優惠價..
HKD$187
想買快啲落單喇!
🌟❄️🌟❄️🌟❄️🌟❄️🌟❄️🌟
🛬此團所有貨品於11月14日到港🇭🇰
最快可於當日五時左右於旺角交收🛍️
📞其他地區及時間歡迎查詢💬
🤗店主會盡量遷就大家
🎄🌟🎄🌟🎄🌟🎄🌟🎄🌟🎄
歡迎訂購
查詢 可Direct msg 或
📲Whatsapp 69005773
🛒落單緊記cap圖呀!
🌈可來圖代購 藥妝 精品 零食 潮流品牌
陸續上新
請繼續follow
IG shopping_bitch
Facebook shoppingbitchhk

註:貨品不一定有貨 如缺貨會全數退款處理
🌟記得多d like我地嘅post
咁你地嘅IG先會多d出現我地既post 架!⭐️
❤️想追貼我地最新嘅post
記得響右上角三點位置選擇「開啟帖子」通知喇!❤️
🤦🏼‍♀️凡棄單會被列入黑名單,落單前請確保自己不會棄單
🙅🏼麻煩各位切勿於及回應內查詢以及留下號碼保障個人私隱
🚶🏾🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️發貨次序將以入數先後作準
🇯🇵🇯🇵日本直送 💯全部正貨
🙅🏼價錢不包運費
🚚可選順豐到付 順豐站 順便智能櫃取📦
📬郵寄自付
💁🏼選擇面交 時間 地點 另議
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸
#東京迪士尼連線 #東京迪士尼代購 #連線迪士尼海洋 #東京迪士尼海洋代購 #東京迪士尼海洋 #TDS #tokyo #聖誕禮物 #tokyodisneysea #東京直送 #tokyodisneyland #tokyodisneystore #stella #精品 #卡通精品 #史黛拉兔 #shelliemay #duffy #聖誕 #stellalou #hkigshop #igshop #達菲 #紙巾套 #米奇 #米妮 #Mickey #minnie #雪人 #冬天

小熊雜貨屋 (@bear_story)

🙋有現貨唔洗等-紅油涼皮/寛粉絲
紅油涼皮同酸辣寛粉都係紅薯闊粉絲,紅薯粉絲口感煙un有彈性而且用滾水沖之後浸一浸等一等就食得非常之方便!!!
🌟紅油涼皮: $25/3包
🌟酸辣寛粉: $25/3包
🌟加$5可換購雲南萬用辣椒粉15g一包
--------------------------------------------------
🌟🙋現貨發售,數量有限,售完即止~買滿300蚊包SF站自取!!!有興趣或想查詢嘅人士唔洗怕醜,歡迎隨時DM本熊🐻

#bearstory #igshop #hkigshop #hkonlineshop #onlineshop #beauty #skincare #小熊雜貨店 #零食代購 #螺螄粉代購 #廣西特產 #螺螄粉 #柳州螺螄粉 #螺霸王 #好歡螺 #重慶酸辣粉 #酸辣粉 #紅油涼皮 #現貨發售 #現貨

Stokis Xanzwhite Skincare (@xanzwhiteskincare_azeanyan)

MULTI ACTION TREATMENT CREAM(20ML) RM 43 With out postage

Mengembalikan dan mencerahkan kulit secara semulajadi yang mengandungi 100% herba dan bebas daripada bahan kimia. Proses menghasilkan & memulihkan sel2 kulit diketahui banyak berlaku secara semulajadinya pada waktu malam dngn dibantu oleh kandungan Bioaktif TL041 yang sngt tinggi. 👇👇👇👇👇👇
Whsp Admin 👉 0167050673
#bazarlepak #bazarpaknil #bazar #bazarpaknilprodukkecantikan #bazarpaknilmurah #igshop #igmalaysia #instagram #xanzwhite #xanzwhitejohor #xanzwhitecosmeceutical #stokisxanzwhite #stokisxanzwhitejohorbahru #tamansetiaindah #tamansetiaindahjb #aeonbandardatoonn #bandardatoonnsetiatropikasetiaindah

Norhidayah Maryam Tauhed (@mk_maryamtauhed)

Arini byk nk g jemputan kahwin???? Pakai set ni aje kok. Setel!! Flawless! .
RAHSIA FLAWLESS SEPANJANG HARI
1. Primer liquid foundation
2. Liquid foundation
3. Translucent loose powder 🌺 Menutup & merawat garis2 halus & liang pori.
🌺 Meratakan tona kulit yg tidak sekata.
🌺 Menutup & memudarkan kesan parut jerawat & jeragat.
🌺 Mengawal pengeluaran minyak dimuka & wajah kelihatan lebih flawless. .
Maryam Tauhed
0167026604

#marykayskincare #marykayfoundation #igshop #liquidfoundation #majalaheh #igseller #primerfoundation #dara #bazarwanita #marykaymakeup #semimattelipstickmarykay #liangporimengecil #primer #bazaronline #bebaskimia #bazarpaknil #oilfreehydratinggel #flawlessskin #naturalbeauty #pobling #laudyachyntiabella #translucentloosepowder #volufilldeepwrinklefiller #trending #igshopmurah #lashlovewaterproofmascara

小熊雜貨屋 (@bear_story)

💁現貨唔洗等 - 重慶手工薯粉
非常受歡迎嘅薯粉又番咗貨啦😌酸辣粉醋味香濃食落非常醒胃爽口,至於火鍋粉就係麻辣火鍋味有香香嘅花椒味食落麻麻辣辣十分過癮!!!手工薯粉就係平時平時街邊食到嘅酸辣粉,麵條煙韌有彈性
🌟酸辣手工薯粉: $20包~$55/3包
🌟火鍋手工薯粉: $20包~$55/3包
🌟加$5可換購雲南萬用辣椒粉15g一包
--------------------------------------------------
🌟🙋現貨發售,數量有限,售完即止~買滿300蚊包SF站自取!!!有興趣或想查詢嘅人士唔洗怕醜,歡迎隨時DM本熊🐻

#bearstory #igshop #hkigshop #hkonlineshop #onlineshop #beauty #skincare #小熊雜貨店 #零食代購 #螺螄粉代購 #廣西特產 #螺螄粉 #柳州螺螄粉 #螺霸王 #好歡螺 #螺霸王螺螄粉 #重慶酸辣粉 #酸辣粉 #薯粉 #重慶麻辣鍋 #火鍋粉 #現貨發售 #現貨

Pretty Lil Nails D.I.Y.美甲用品專門店 (@prettylilnailshk)

✨新貨速速 Lina印花板】
Lina Nail Art Supplies 印花板Twirls & Swirls 01

印花板尺寸:9.5x14.5cm

Shop: http://www.pretty-lil-nails.com
Email: shop@pretty-lil-nails.com
Whatsapp: 60123528
Facebook: www.facebook.com/prettylilnailshk
IG / WeChat / Line ID: prettylilnailshk

#prettylilnailshk #nailpolish #nails #notd #nailart #hknailart #hknails #hkseller #hkshop #hkonline #hkigseller #852shop #852seller #852igshop #852ig #igshop #ignailshop #hkigshop #hongkong #hkig #onlineshopping #指甲油 #美甲 #香港美甲 #美甲店 #印花板 #壓花板

Repost @linanailartsupplies

BEAUTY CONSULTANT MARY KAY (@maryk_byciknad)

TRANSLUCENT LOOSE POWDER ni sebenarnye Adalah bedak yg paling senang di alam semesta !!! 😉😉😍 Sebab apa tau, sebab u olsss tk perlu pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak.
.
Bedak ini sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua warna kulit 😄
.
So u olsss ni jenis cepat sunburn , eloklah pakai translucent Powder ni sebab confirm colour ngam 👍🏻👍🏻 Tk kira la u olls gelap ke , cerah or putih ke, bedak ni akan blended well dengan warna kulit😍😍😍Ia tidak akan buatkan kulit Jadi kelabu or kusam..wajib ad dalam handbag tau 😉😉😍 Selain itu , translucent powder ni pun sgt ringan & oily control jugak tau ..Mempunyai sheer effect juga , bila Sapu d muka akan nampak lebih SIHAT & GLOWING serta FLAWLESS u olsss.. Best sangat kalau kita guna as finishing powder.
.
JOM CANTIK DENGAN TRANSLUCENT LOOSER POWDER NI....😍😍
.

Nadia Kamarul | 0145112797
Mary Kay Beauty Consultant

#MaryKayselangor #marykayshahalam #marykay #marykaybeautyconsultant #trending #igshop #bazarpaknil #marykaycompact #igseller #marykaymakeup #marykaysubang #lipmatte #MakeUpArtisMalaysia #igseller #loosepowder #getinstafollowerorg #lipstickmarykay #satinlips #cantekgebugebas #dara #bazaronline #trending #Flawlesskin #naturalproduk #bebaskimia #bebasjerawat #MajalahPengantin #igshop #marykayshahalam #naturalproduct #dara #majalahwanita #maskulin #marykayloosepowder
More...