(@blogenim)

Smashbox yeni çıkan likit mat rujlarından Babe Alert ✌🏼
Tam olarak benim rengim 🌸
Gördüğüm en iyi likit mat ruj diyebilirim. Kalıcılığı çok çok güzel.
Dudaklarda asla kurutma yapmıyor.
Çatlak bir görüntü ortaya çıkmıyor 👌🏻
(Bu arada dudağımın çok ince olduğunu biliyorum lütfen dalga geçmeyiniz 🙈)
.
.
.
.
.
.
.
.
#makeup#makeupoftheday#makeuplover#turkblogger#tutorial#makyajblogu#makeupblogger#beautyblogger#beautyblog#guzellik#makeuplook#instamakeup#beautypost#cekilis#hypnaughtypower#allmordernmakeup#ilovemakeup#bloggeroftheday#youtube#WakeUpAndMAkeup#makeupvideo#instagrammer#hypnaughtymakeup#hudabeauty #beautyandhairdiaries#makeupvideos @hypnaughty.makeup @lillyghalichi @glam.time @make4glam_ @daily.makeup.tutorialss @abhjunkies @awesomemakeu.p @universomakeup @smashboxcosmetics

DYXY COSMETICS SALE #TEAMFL💐 (@dyxyselangor)

🙋🏻 JANGAN TRY KALAU SUKA MAKEUP TEBAL2 BCC NI NATURAL JAA DAN UNTUK ORANG YG TAK SUKA BERSIAP TAU
.
YEKE ???
.
❗️SESUAI UTK KULIT BERMINYAK ❗️SESUAI UTK KULIT SENANG BERPELUH ❗️SESUAI UTK KULIT KUSAM .
❗️SESUAI UTK KULIT GELAP
Korang yang tak suka pakai makeup atau pakai ape2 dekat muka tu SESUAI sgt2 pakai #dyxybccream nih . Bila pakai dah la cantik flawless and best teramat sebab rasa macam tak pakai ape2 ❗️ .
SERIUS TAK TIPU‼️
.
BCC boleh gantikan day cream / sun block / bedak asas utk semua jenis kulit muka Sesuai utk orang yang malas bersiap 🤗

Segala parut cela semua hilang tauu serius tak tipu ribuan testimoni berkesan dengan magic touch bcc nih .
Pakai sekali jer tahan lama sampai ke malam ✨ GLOWINGGGG tak perlu touch up banyak kali sebab bcc ni ❌ tak berminyak dan ❌ tak melekit langsung 🙋🏻TAK SABARRR NAK TRY ?
JOM ORDER Sekarang harga OFFER DISCOUNT terlajak murahhhh

Ada banyak set combo menarik untuk kekakak semua cantik, gebu, glowing mowing gitu😘
.
#dyxybccreamfoundationmalaysia #bccreamfoundationmalaysia #beauty #bccream #dyxycosmetics #dyxybccreambydyana #dyxybccreamfoundation #dyxymalaysia #bccreammalaysia #bccreambydyana #bccreamfoundationmalaysia #dyxylover #dyxylovers💖 #teamfl #mua #muakl #muamalaysia #foundationmurahmalaysia #facemistmurahmalaysia #greenteafacemist #dyxygreenteafacemist #dyxygreenteafacemistmurah #beautiful #pretty #ilovemakeup #dyxyteamfl #dyxylipstick #dyxylipstickmurah #dyxyselangor

Sarah Fields (@sezfields)

All about that base... specifically @meccamaxima 'Mecca Max' brand 'first base' 👌🏻
More...