Marshmallowscarf (@marshmallowscarf)

Sape kat sini selalu rasa rambut tak bernafas setiap kali pakai tudung? Other than the right choice of shampoo, choosing the right material underneath your hijab is crucial too.
.
Bestnya Saraa snow cap ni sbb guna breathable material which is cotton viscose. Jadi uols tak kan rasa berkuap walaupun dah mandi peluh kat dlm tudung tu. Tambah pula material lembut sgt kekadang rasa mcm tak pakai apa-apa sbb selesa sgt. Mmg onzz!
.
.
#saraa
#inner
#snowcap
#marshmallowscarf

MINI AGENT INNERHANTU WANTED (@innerhantu)

#snowcap #innerhantu
Apa Kelebihan snowcap yang menjadi kegilaan ni?😁
.
✅ianya serap peluh
✅dijamin tidak berkedut
✅masuk mesin tak longgar tapi saya tak galakkan basuh mesin.bagus pakai tangan saja untuk inner lebih tahan lama.
✅inner jenis melekap kat dahi
✅dijamin tidak sakit telinga,tak pekak
✅kain jenis viscose sejuk dan selesa
.
Beli satu confirm repeat beli lagi. Sebab inner ni berhantu kan.
Boleh disuaipadan dengan pelbagai tudung bawal atau shawl .
#innersnow #snowcap #inner #innerhantu #byfyzacouture #utm #uitm #uitmsegamat #uitmshahalam #uia #um #usm #ukm #politeknik #kolejkomuniti #innerhantuviral #terapinstagram #sayajual #bazzarpaknil #johor #malaysia #sarawakian #beautycommunity #kdrama #homes #beautymakeup #cikgu

twentytwo (@twentytwo05_collection)

READY STOCK
available in abu, coklat muda, biru navy, merah ati
IDR: 97.000 (BELUM TERMASUK ONGKIR)
CARA ORDER KIRIM FORMAT PEMESANANA BERUPA : => capture/screenshoot barang dan kirim ke salah satu kontak admin di bio => Nama penerima :
=> No Hp :
=> Alamat lengkap :

More Info and order :
Fast respon 👇👇👇 wa :0857176101040
line :twentytwo_05
#fashionwanita #fashionhijab #hijabfashion #hijabshop #kemejawanita #wanitakemeja #outer #inner #bajuperempuan #bajumurah #bajusale #fashionsimple #simplefashion #onlineshop #olshopsale #olshopmurah #bandungolshop #olshopbandung #olshopbandungsale #olshopbandungmurah #fashionolshop #fashionbandung #koreanstyle #stylesimple

BLOUSE DRESS SUIT JUBAH (@pakaian.muslimah.moden)

💖BLOUSE POPSY BATCH 2💖
.
✔️ Material LINEN LEMBUT yang sangat selesa dan sesuai semua CUACA tau 😉
.
✔️ Lipatan pleated menggunakan ruffle yang memberi kalainan pada BLOUSE POPSY
.
✔️ LOOP yang comel di bawah baju
.
✔️ POKET disebelah KANAN blouse
.
✔️ Nursing friendly (hidden zip)
.
✔️ Wudhu' friendly dengan butang di pergelangan tangan
.
✔️ Mudah dijaga dan tahan lasak
.
✔️ 6 warna pilihan warna yang menarik
.
💰 RM75

Jom tunggu apa lagi ..
.
KLIK Link bawah sahaja untuk TEMPAHAN 👇👇
.
.
http://www.wasap.my/60199847249/popsy
http://www.wasap.my/60199847249/popsy
http://www.wasap.my/60199847249/popsy

TQ 💋
#tudungsekolah #tudungborong #lelongtudung #tudungantitembam #tudungantikedut #shawllebar #shawlbrunei #shawlsingapore #tudungmurah #tudungexpress #sporthijab #tudungsukan #tudungmurah #tudungbawal #bawal #bawalmurah #bawalsatin #shawl #anaktudung #inner #innerneck #snowcap #terapiinstagram #terlajaklaris #ajimaura #blousenursingfriendly #jubah #jubahmurah #jubahmuslimah #likeforfollow

Butik Naelofar Kuantan (@naelofarboutique_kuantan)

Inner neck restock. Kepada peminat inner neck yang dah lama tertunggu-tunggu boleh lah dapatkan di butik Naelofarhijab Kuantan. Wait no more ya dearies 💋

#inner #innerneck #innerbest #innerneckbynh #innercantik

ぷう (@pu__o__o)



。 久しぶりに着た
。 ぷーさんスウェット

。 やっぱり形もなにもかもが
。 かわいかった

。 今日は成人式の着物合わせ
。 してきた!!(やから髪の毛全あっぷ)

。 もちろん色は緑🐸

。 た゛の゛し゛み゛!!!


#inner : #spinns#tops : #used #flamingo


#ぷう #ぷうのコーデ #ootd


#古着女子 #古着 #used #usedclothing #古着好きな人と繋がりたい #お洒落好きな人と繋がりたい #お洒落 #おしゃれさんと繋がりたい #お洒落さんと繋がりたい #おしゃれ #学校 #今日のコーデ #コーデ #code #京都 #ボブ #bobhaircut #フルジョ #furuzyo

kp (@kpfashiono3)

#Awl brand
#Kurta with jacket
#Inner rayon
#Jacket cotton
#Sizes all available

Suplier Legging Wudhu (@leggingwudhu_cantik)

Kelebihan bahan nylon
1. Merupakan bahan yang ringan dan kuat
2. Bersifat elastis
3. Bahan yang awet dan cepat kering
4. Mudah di cuci
5. Tidak mudah berubah bentuk
6. Tidak mudah robek
7. Tahan terhadap panas dan air
8. Tahan terhadap serangga jamur dan kutu
9. Tidak perlu di setrika
#celanawanita
#celanapanjang
#celanakullot
#celanakantor
#celanakain
#bawahanwanita
#bawahancewek
#bawahanmuslimah
#hijabtren
#hijabmodis
#hijabstile
#bawahanhijab
#celanabahan
#hijabers
#bawahankullot
#celanabahan
#celanabatik
#bawahankatun
#bawahankullot
##inner #legging #leggingwudhu #leggingwudhumurah #leggingwudhubagus #innergamis #celanalegging #dalamanlegging #dalemankrudung #dalemanhijab

Suplier Legging Wudhu (@leggingwudhu_cantik)

LEGGING WUDHU KEKINIAN

Inilah celana yang bisa menutupi sampai ke jari kaki. Celana legging khusus untuk muslimah.

Mau berwudhu? Tinggal tarik bagian bukaan di telapaknya. Ga perlu buka legging full.

Cocok sebagai inner pants/dalaman saat memakai rok atau dress/gamis. Cocok juga dipadukan dengan berbagai model atasan tunik.

Material nylon premium
Size S s.d. XXXL tergantung BB
#celanawanita
#celanapanjang
#celanakullot
#celanakantor
#celanakain
#bawahanwanita
#bawahancewek
#bawahanmuslimah
#hijabtren
#hijabmodis
#hijabstile
#bawahanhijab
#celanabahan
#hijabers
#bawahankullot
#celanabahan
#celanabatik
#bawahankatun
#bawahankullot
##inner #legging #leggingwudhu #leggingwudhumurah #leggingwudhubagus #innergamis #celanalegging #dalamanlegging #dalemankrudung #dalemanhijab

Suplier Legging Wudhu (@leggingwudhu_cantik)

Legging wudhu Nylon
Hitam, Abu tua, abu muda, Marun, pink baby, Navy, Mocca, krem, putih, ungu burgundy

Size tergantung berat badan:

Size S (<55kg)
Lp 48 cm
Panjang 102 cm

Size M (55 - 65kg)
Lp 52 cm
Panjang 104 cm

Size L (65 - 75kg)
Lp 56 cm
Panjang 106 cm

Size Xl (75 - 85kg)
Lp 60 cm
Panjang 108 cm

Size XXL (>85kg)
Lp 64 cm
Panjang 110 cm
#celanawanita
#celanapanjang
#celanakullot
#celanakantor
#celanakain
#bawahanwanita
#bawahancewek
#bawahanmuslimah
#hijabtren
#hijabmodis
#hijabstile
#bawahanhijab
#celanabahan
#hijabers
#bawahankullot
#celanabahan
#celanabatik
#bawahankatun
#bawahankullot
##inner #legging #leggingwudhu #leggingwudhumurah #leggingwudhubagus #innergamis #celanalegging #dalamanlegging #dalemankrudung #dalemanhijab

meme shop (@memeshop1564)

Jual inner bandana/daleman hijab.. Tdk bikin pusing
Bahan dr rajut
Harga 12k blm termasuk ongkir ya..
Untuk ketersediaan stok bisa dm ya kak.. kiriman dr Tuban.
Yg minat bisa wa dan line ke 087750050915.. . no call.. mksih
#innerhijab #dalemanrajut #murahmeriahh #inner
More...