ANNA (@story_izhamia)

Untunglah Yang Bergambar Dengan Izham
#izhamia
#izhamtarmizi
#miaahmad

MARY KAY JB (@marykayjb_diana)

Nak bibir ala-ala korea?? Dua colour ni sangat comel bila combined tau!!😍😍 💄
.
.
Apa yg best sangat MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK NI??
.
Formula gel yang ringan, teknologi 'Cushion Matrix' yg mengandungi mikrosfera silika yg amat kecil iaitu utk penyerapan dan tahan lama, fokus yang lembut dan menutupi masalah bibir yg gelap atau tona tak sekata, selain dari mengandungi minyak bunga matahari dan ekstrak jojoba utk melembapkan bibir dan ianya didatangi dengan bekas 'clear top window' utk memudahkan anda memilih warna kegemaran anda.
.
Ada 8 warna pilihan yang hot n spicy
💄 BASHFUL YOU
💄 MAUVE MOMENT
💄 POWERFUL PINK
💄 RICH TRUFFLE
💄 ALWAYS APRICOT
💄 POPPY PLEASE
💄 MIDNIGHT RED
💄 CRUSHED RED
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut atau confius nak yang mana?? Hubungi saya sekarang

Whatsapp 0167592823 Diana
Beauty Consultant Mary Kay
www.wasap.my/+60167592823

#marykaysetiatropika #marykayskudai #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #marykaybukitindah #marykaysenai #izhaMia #lofattah #neno #juarajohara #sariyanti #erafm
#marykayjohorbahru #marykayjb #kisahlaradandaddy #schawalara #instafemes #titiancinta #afmegastar #gegarvaganza2017 #gegarvaganza

ANNA (@story_izhamia)

#eh Sempat Lagi Tu ..Tuan Yang Recode Pun 🙊😂😝
#izhamtarmizi
#miaahmad
#izhamia

MARY KAY JB (@marykayjb_diana)

Good morning chuolls!! Nak tak glowing selepas 30 minit anda pakai sebelum keluar dari rumah?? 😘😘. Diana ada rahsianya tau!! Dan Diana sendiri dah guna setiap hari dan memang berkesan hasilnya! 😘
.
Bedak Magic!! (Mary Kay Translucent Loose Powder) .
Sebab apa magic??
.
Jangan terkejut tengok bedak ni warna putih hehehe.
Translucent powder ni sebenarnya adalah bedak yang paaaling senang di alam semesta!
Sebab apa tau, sebab uols tak perlu lagi pening2 kepala nak matchingkan warna kulit dengan bedak. Bedak ni sesuai dipakai untuk semua jenis kulit & semua jenis warna kulit! :D
.
So kalau uols ni jenis cepat sunburn, eloklah pakai Translucent Powder ni sebab confirm color ngam hehehe.
.
Tak kira lah uols gelap ke, cerah or putih, bedak ni akan blend well dengan warna kulit kita.
Tak akan buatkan kulit hadi kelabu or kusam.
Ni memang favourite saya sejak dia keluar, wajib ada dalam beg :D
.
Selain tu, translucent powder pun ringan & oil control jugak tau!
Dia ada Sheer effect, bila sapu kat muka akan nampak lebih sihat & GLOWING!
Cantik sangat kalau kita guna as Finishing Powder.
Beza sikit dengan Mineral Powder Foundation yg Matte finish.

berminat ?💋💄
Whatsapp 0167592823 Diana
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaysetiatropika #marykayjb #marykayjohorbahru #marykaypasirgudang #marykaypermasjaya #marykaypontian #marykayskudai #izhaMia #lofattah #juarajohara #neno #kisahlaradandaddy #titiancinta #afmegastar2017 #gegarvaganza2017 #gegarvaganza #elyana #lizahanim #syura #redvelvet

MARY KAY JB (@marykayjb_diana)

Assalamualaikum. Hai semua kesayangan Diana 😉😉. Selamat pagi uolls. Okay, harini Diana nak share testimoni Mary Kay lagi!! Cuba tengok before & after. Banyak tak perbezaan? Banyak kan??. Masalah yang akak kita alami dulu ialah jerawat dan kulit sensitif. Jerawat disebabkan produk yang dia gunakan menyumbatkan segala kotoran dan terjadinya jerawat. Nampak tak jerawat tu jenis kecik², banyak dan memerah? Alaaa 😢😢 nak make up pun tak best. Sebenarnya, kulit yang cantik cerah pucat macam mayat, flawless macam kulit dikupas tak penting. Betul tak? Sebab bila kulit sihat, tak pakai make up pun cantik kan? Pakai make up lagi lah cantik 😘😘
.
Diana kulit sihat tu macammane??
.kulit sihat tu maksudnya..cukup lembap..jerawat kalo ada pun sebulan sebiji dua tu normal la. Tidak begitu berminyak..tidak begitu kering..warna kulit sekata..kalau yang nampak berkilat tu camana kak?? 😧
.
Tu tandanya epidermis dah dibuang. Nampak licin hakikatnya kulit tu menanggung kesakitan. 😭😭 kesian sikit dekat skin awak tu sayang Diana. Kepada adik adik, kakak kakak, abang abang yang ada masalah skin berjerawat, berjeragat, whitehead, blackhead ataupun breakout. Please pm Diana, im ready to help u. Kita sama sama cantik okies?
.
Whatsapp 0167592823 Diana
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaykempas #marykaysetiatropika #marykaybukitindah #marykayskudai #marykayjb #marykayjbdiana #marykayjohor #marykayjohorbahru #izhamia #lofattah #neno #gegarvaganza2017 #gegarvaganza

MARY KAY JB (@marykayjb_diana)

Kulit mengelupas disebabkan produk peeling?? Kulit meradang?? Kulit sensitif?? Berjerawat??
.
.
Siapa jelah yang tak jatuh cinta dengan si dia ini. Thats why Diana sayang sgt dengan Mary Kay 😍. Muka nak pakai lama kan jadi kena pastikan yang kita tepek kat muka benda yg paling selamat.
.
Jom kita berkenalan dengan si dia yang telah menambat hati Diana "MARY KAY OIL FREE HYDRATING GEL"
. 👉Muka berminyak...??? 👉Kusam...??? 👉Merah2 bila kena panas...??? Ini adalah produk Mary Kay yg dikategorikan sebagai supplement..OFHG ni pn salah satu dari moisturizer/hydrate... .
Produk ni bertujuan untuk mengurangkan kewujudan minyak pada wajah & mengekalkan kelembapan pada kulit..Jadi OFHG ini sangat sesuai digunakan utk kulit BERMINYAK & KOMBINASI..
.
.
Jom kita lihat fungsi OFHG ni.. ✔️Tekstur gel yang sangat ringan & mudah meresap..
.
✔️Mengawal minyak & melembapkan kulit..
.
✔️Selain berfungsi sebagai pelembap,OFHG juga sesuai dijadikan asas mekap supaya mekap tahan lama..
.
✔️Bertindak sebagai cooling gel..
.
✔️Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan & rosak akibat produk yang mengandungi merkuri & hyroquinone juga kulit yang mempunyai jerawat kemerah merahan..
.
.
Whatsapp 0167592823 Diana
Senior Consultant Mary Kay

#marykaykempas #marykayutmjb #marykaysetiatropika #marykayskudai #marykaysripulai #marykaypermasjaya #marykaypasirgudang #marykaypulaiutama #marykaykotatinggi #izhamia #juarajohara #lofattah #mentormilenia2017 #menantifebruari #neno #marykayjohorbahru #marykayJB

#MyDearLHP ❤️ (@luahanhatiperempuan)

Nak besar2 kan nak gi mana? 😉 . Chill2 sudahhh... Go and find your own happiness okay jangan dengki dgn kebahagiaan orang 💋 .

#LuahanHatiPerempuan
#IzhamTarmizi #MiaAhmad
#IzhaMia #MijiMia #MijiMeha
#DoWhatMakesYouHappy #따봉

ANNA (@story_izhamia)

Daddy Dukung Pun Malu2 Lagi Chemas Nie ..Malu Mcm Daddynya Juga 😂😝
#chemas
#izhamtarmizi
#izhamia
#miaahmad

ANNA (@story_izhamia)

Piko Dan Chemas ..Awat Chemas Malu2 Lagi Nie
#piko
#chemas
#izhamtarmizi
#izhamia
#miaahmad

ANNA (@story_izhamia)

Amboi...Amboi...Amboi 😍😍
#izhamia
#miaahmad
More...