I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Izzue Islam di Siri Jelajah DFKL2018
| 23-24 Feb 2018 | Paradigm Mall JB |
.
#dfkl2018 #masauntukdrama
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Izzue Islam di Siri Jelajah DFKL2018
| 23-24 Feb 2018 | Paradigm Mall JB |
.
#dfkl2018 #masauntukdrama
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam

Sofian Bin Mohamed (@sofianbm)

Regrann from @klhujungminggu - Assalammualaikum Guys!!
.
.
PERHATIAN!! PERHATIAN!! FESTIVAL KL HUJUNG MINGGU DAH NAK DEKAT DAH!! SENARAI VENDOR-VENDOR YANG TURUT SERTA PUN SANGAT LUAR BIASA!! ANTARANYA KITA ADA SEORANG ARTIS YANG SANGAT MELETOPSS!! @shihazikir !! KEPADA SEMUA PEMINAT-PENINAT SHIHA YANG NAK DAPATKAN KANTA LEKAP TERBAIK DARI @shihalens , ANDA SEMUA BOLEH DATANG KE EVENT KAMI PADA 24&25hb FEBRUARI INI!! BOLEH JUMPA SHIHA SEKALI!! SEGALA DETAIL SEPERTI DI BAWAH!! SAVE THE DATE GUYS!!👇🏻
.
.
EVENT : KL HUJUNG MINGGU FESTIVAL
TARIKH : 24&25 FEBRUARI 2018 (SABTU & AHAD)
TEMPAT : BUSANA @ MENARA MARA,KUALA LUMPUR
.
.
JOM FOLLOW KAMI DI @klhujungminggu JANGAN LUPA DATANG BAWAK RAMAI-RAMAI TAU!!JYEAHH!!💪🏻💪🏻
.
.
@klhujungminggu @shihazikir @klhujungminggu @shihalens @klhujungminggu @shihazikir #klhujungminggu #klhujungminggufestival #izzueislam #izzueexclusive

Sofian Bin Mohamed (@sofianbm)

Regrann from @klhujungminggu - Assalammualaikum Guys!!
.
.
PERHATIAN!! PERHATIAN!! FESTIVAL KL HUJUNG MINGGU DAH NAK DEKAT DAH!! SENARAI VENDOR-VENDOR YANG TURUT SERTA PUN SANGAT LUAR BIASA!! ANTARANYA KITA ADA SEORANG ARTIS YANG KACAK LAGI BERGAYA!! @izzueislam !! KEPADA SEMUA PEMINAT-PENINAT IZZUE ISLAM, IZZUE AKAN BAWAKAN ANDA SECARA LANGSUNG @izzuexclusive !! KEPADA PEMINAT-PEMINAT IZZUE KORANG JANGAN LUPA DATANG MINGGU NI!! MACAM-MACAM ADA YANG IZZUE AKAN JUAL!! SEGALA DETAIL SEPERTI DI BAWAH!! SAVE THE DATE GUYS!!👇🏻
.
.
EVENT : KL HUJUNG MINGGU FESTIVAL
TARIKH : 24&25 FEBRUARI 2018 (SABTU & AHAD)
TEMPAT : BUSANA @ MENARA MARA,KUALA LUMPUR
.
.
JOM FOLLOW KAMI DI @klhujungminggu JANGAN LUPA DATANG BAWAK RAMAI-RAMAI TAU!!JYEAHH!!💪🏻💪🏻
.
.
@klhujungminggu @izzuexclusive @klhujungminggu @izzuexclusive @klhujungminggu @izzuexclusive #klhujungminggu #klhujungminggufestival #izzueislam #izzueexclusive

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Izzue Islam di Siri Jelajah DFKL2018
| 23-24 Feb 2018 | Paradigm Mall JB |
.
#dfkl2018 #masauntukdrama
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Izzue Islam di Siri Jelajah DFKL2018
| 23-24 Feb 2018 | Paradigm Mall JB |
.
#dfkl2018 #masauntukdrama
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Izzue Islam di Siri Jelajah DFKL2018
| 23-24 Feb 2018 | Paradigm Mall JB |
.
#dfkl2018 #masauntukdrama
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam

KLHUJUNGMINGGUFESTIVAL (@klhujungminggu)

Assalammualaikum Guys!!
.
.
PERHATIAN!! PERHATIAN!! FESTIVAL KL HUJUNG MINGGU DAH NAK DEKAT DAH!! SENARAI VENDOR-VENDOR YANG TURUT SERTA PUN SANGAT LUAR BIASA!! ANTARANYA KITA ADA SEORANG ARTIS YANG SANGAT MELETOPSS!! @shihazikir !! KEPADA SEMUA PEMINAT-PENINAT SHIHA YANG NAK DAPATKAN KANTA LEKAP TERBAIK DARI @shihalens , ANDA SEMUA BOLEH DATANG KE EVENT KAMI PADA 24&25hb FEBRUARI INI!! BOLEH JUMPA SHIHA SEKALI!! SEGALA DETAIL SEPERTI DI BAWAH!! SAVE THE DATE GUYS!!👇🏻
.
.
EVENT : KL HUJUNG MINGGU FESTIVAL
TARIKH : 24&25 FEBRUARI 2018 (SABTU & AHAD)
TEMPAT : BUSANA @ MENARA MARA,KUALA LUMPUR
.
.
JOM FOLLOW KAMI DI @klhujungminggu JANGAN LUPA DATANG BAWAK RAMAI-RAMAI TAU!!JYEAHH!!💪🏻💪🏻
.
.
@klhujungminggu @shihazikir @klhujungminggu @shihalens @klhujungminggu @shihazikir #klhujungminggu #klhujungminggufestival #izzueislam #izzueexclusive

Hamil Buah Zuriat Listra (@pregnancy.test.rm1)

OPK TRACE WAKTU SUBUR BASED ON PERUBAHAN HORMON, TAPI CALENDER PERIOD TRACKER HANYA SEBAGAI GUIDELINE!
.

Yup, tak salah utk guna Calender Period Tracker, sbb itu adlh guideline utk anda tahu cycle period anda tiap2 bulan & assumption waktu subur anda.. Ia hanya la assumption based on calculation & science ye!
.

Ramai yg salah anggap tentang waktu subur & terlalu ramai yg tnye Eira, betul ke kita subur hari ke-14 ??
.

Then Eira tnye, cycle period tiap2 bulan berapa hari? Dia jawab 30 hari.. klau 30 hari, waktu subur based on calculation adlh hari ke-16! Tapi ini adlh assumption shj.. yg tepatnya, korang kne guna OPK!
.

Ni adlh contoh customer yg cycle period nya adlh 33 hari & waktu subur based on period tracker adlh hari ke-19.
.

Tapi bila guna OPK, waktu suburnya adlh awal, iaitu hari ke-17! So kite tak boleh nk jangka bila hormon kite meningkat
.

Walaupon cycle period kita teratur tiap2 bulan, tapi mungkin waktu subur tak sama tiap bulan disebabkan perubahan hormon dlm badan kita
.
.

Berminat nak dapatkan OPK & UPT dari Eira? Paling best Eira guide sekali 😉
p/s : Strip dari Eira je yg Eira consult ye 😉
.

Meh whatsapp kita chatting 😘
011-1692-5369

Atau klik link kat bio yaa ❤️
#listra
#PregnancyTest
#OvulationTest
#buahzuriat

Aura White official (@aurawhiteofficial)

AURA SONIC 😍
AURA SONIC merupakan sebuah alat yang sangat unik fungsi yang sangat mudah semudah 2 minit untuk membersihkan muka secara bersih !! Hygenic , clean , germ free , squeaky clean!! hadir dengan 2 warna yang eye catching iaitu shocking pink dan baby pink .

Well.. What's so special about AURA SONIC?? AURASONIC memiliki kelebihan iaitu the revolutionary T-sonic facial cleansing device,atau lebih detailnya merupakan alat pembersih muka yang berbahan dasar soft silicone dan memiliki teknologi T-sonic yang dapat menghasilkan lebih dari 8000 getaran per minitnya. Wuiihhh.. 8000 getaran lalu gunanya apa?

1. Teknologi T-Sonic sehingga 8000 denyutan seminit disalurkan melalui titik sentuhan silikon yang lembut untuk menghapuskan sel-sel kulit mati dengan lembut, serta membuka liang 99.5% kotoran dan minyak 98.5% sisa solek.

2. silikon yang unik; Berus silikon mampu untuk menahan penumpukan bakteria.

3. pembersihan dalam lembut lembut; Cukup lembut untuk digunakan setiap hari.

4. Reka bentuk mesra pintar ,Kalis air dan tahan sehingga 300 kegunaan setiap hari tidak perlu ganti berus silikon. - 98.5 % menanggalkan kotoran makeup
- membersihkan pori-pori sehingga mendalam
- menggurangkan kedutan
- menggecilkan pori-pori kulit
- menggurangkan kenduran muka
- menghilangkan bintik hitam/putih (blackhead, whitehead)
- material anti-bacterial dan hygenic
- brush head sesuai digunakan untuk kulit yang sensitif deep pore cleansing ,acne cleansing. - cleaning surface pada bahagian depan permukaan brush surface lebih rapat kecil-kecil sesuai untuk pembersihan hidung atau area t-zone.
.
Whatsaap pantass +60142399995
Whatsaap pantass +60142399995
Whatsaap pantass +60123888567
Whatsaap pantass +60123888567
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop. #aurasonic #dendamaurora

Aura White official (@aurawhiteofficial)

AURA SONIC 😍
AURA SONIC merupakan sebuah alat yang sangat unik fungsi yang sangat mudah semudah 2 minit untuk membersihkan muka secara bersih !! Hygenic , clean , germ free , squeaky clean!! hadir dengan 2 warna yang eye catching iaitu shocking pink dan baby pink .

Well.. What's so special about AURA SONIC?? AURASONIC memiliki kelebihan iaitu the revolutionary T-sonic facial cleansing device,atau lebih detailnya merupakan alat pembersih muka yang berbahan dasar soft silicone dan memiliki teknologi T-sonic yang dapat menghasilkan lebih dari 8000 getaran per minitnya. Wuiihhh.. 8000 getaran lalu gunanya apa?

1. Teknologi T-Sonic sehingga 8000 denyutan seminit disalurkan melalui titik sentuhan silikon yang lembut untuk menghapuskan sel-sel kulit mati dengan lembut, serta membuka liang 99.5% kotoran dan minyak 98.5% sisa solek.

2. silikon yang unik; Berus silikon mampu untuk menahan penumpukan bakteria.

3. pembersihan dalam lembut lembut; Cukup lembut untuk digunakan setiap hari.

4. Reka bentuk mesra pintar ,Kalis air dan tahan sehingga 300 kegunaan setiap hari tidak perlu ganti berus silikon. - 98.5 % menanggalkan kotoran makeup
- membersihkan pori-pori sehingga mendalam
- menggurangkan kedutan
- menggecilkan pori-pori kulit
- menggurangkan kenduran muka
- menghilangkan bintik hitam/putih (blackhead, whitehead)
- material anti-bacterial dan hygenic
- brush head sesuai digunakan untuk kulit yang sensitif deep pore cleansing ,acne cleansing. - cleaning surface pada bahagian depan permukaan brush surface lebih rapat kecil-kecil sesuai untuk pembersihan hidung atau area t-zone.
.
Whatsaap pantass +60142399995
Whatsaap pantass +60142399995
Whatsaap pantass +60123888567
Whatsaap pantass +60123888567
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop. #aurasonic #dendamaurora

Aura White official (@aurawhiteofficial)

AURA SONIC 😍
AURA SONIC merupakan sebuah alat yang sangat unik fungsi yang sangat mudah semudah 2 minit untuk membersihkan muka secara bersih !! Hygenic , clean , germ free , squeaky clean!! hadir dengan 2 warna yang eye catching iaitu shocking pink dan baby pink .

Well.. What's so special about AURA SONIC?? AURASONIC memiliki kelebihan iaitu the revolutionary T-sonic facial cleansing device,atau lebih detailnya merupakan alat pembersih muka yang berbahan dasar soft silicone dan memiliki teknologi T-sonic yang dapat menghasilkan lebih dari 8000 getaran per minitnya. Wuiihhh.. 8000 getaran lalu gunanya apa?

1. Teknologi T-Sonic sehingga 8000 denyutan seminit disalurkan melalui titik sentuhan silikon yang lembut untuk menghapuskan sel-sel kulit mati dengan lembut, serta membuka liang 99.5% kotoran dan minyak 98.5% sisa solek.

2. silikon yang unik; Berus silikon mampu untuk menahan penumpukan bakteria.

3. pembersihan dalam lembut lembut; Cukup lembut untuk digunakan setiap hari.

4. Reka bentuk mesra pintar ,Kalis air dan tahan sehingga 300 kegunaan setiap hari tidak perlu ganti berus silikon. - 98.5 % menanggalkan kotoran makeup
- membersihkan pori-pori sehingga mendalam
- menggurangkan kedutan
- menggecilkan pori-pori kulit
- menggurangkan kenduran muka
- menghilangkan bintik hitam/putih (blackhead, whitehead)
- material anti-bacterial dan hygenic
- brush head sesuai digunakan untuk kulit yang sensitif deep pore cleansing ,acne cleansing. - cleaning surface pada bahagian depan permukaan brush surface lebih rapat kecil-kecil sesuai untuk pembersihan hidung atau area t-zone.
.
Whatsaap pantass +60142399995
Whatsaap pantass +60142399995
Whatsaap pantass +60123888567
Whatsaap pantass +60123888567
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop. #aurasonic #dendamaurora

Aura White official (@aurawhiteofficial)

AURA SONIC 😍
AURA SONIC merupakan sebuah alat yang sangat unik fungsi yang sangat mudah semudah 2 minit untuk membersihkan muka secara bersih !! Hygenic , clean , germ free , squeaky clean!! hadir dengan 2 warna yang eye catching iaitu shocking pink dan baby pink .

Well.. What's so special about AURA SONIC?? AURASONIC memiliki kelebihan iaitu the revolutionary T-sonic facial cleansing device,atau lebih detailnya merupakan alat pembersih muka yang berbahan dasar soft silicone dan memiliki teknologi T-sonic yang dapat menghasilkan lebih dari 8000 getaran per minitnya. Wuiihhh.. 8000 getaran lalu gunanya apa?

1. Teknologi T-Sonic sehingga 8000 denyutan seminit disalurkan melalui titik sentuhan silikon yang lembut untuk menghapuskan sel-sel kulit mati dengan lembut, serta membuka liang 99.5% kotoran dan minyak 98.5% sisa solek.

2. silikon yang unik; Berus silikon mampu untuk menahan penumpukan bakteria.

3. pembersihan dalam lembut lembut; Cukup lembut untuk digunakan setiap hari.

4. Reka bentuk mesra pintar ,Kalis air dan tahan sehingga 300 kegunaan setiap hari tidak perlu ganti berus silikon. - 98.5 % menanggalkan kotoran makeup
- membersihkan pori-pori sehingga mendalam
- menggurangkan kedutan
- menggecilkan pori-pori kulit
- menggurangkan kenduran muka
- menghilangkan bintik hitam/putih (blackhead, whitehead)
- material anti-bacterial dan hygenic
- brush head sesuai digunakan untuk kulit yang sensitif deep pore cleansing ,acne cleansing. - cleaning surface pada bahagian depan permukaan brush surface lebih rapat kecil-kecil sesuai untuk pembersihan hidung atau area t-zone.
.
Whatsaap pantass +60142399995
Whatsaap pantass +60142399995
Whatsaap pantass +60123888567
Whatsaap pantass +60123888567
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop. #aurasonic #dendamaurora

Aura White official (@aurawhiteofficial)

AURA SONIC 😍
AURA SONIC merupakan sebuah alat yang sangat unik fungsi yang sangat mudah semudah 2 minit untuk membersihkan muka secara bersih !! Hygenic , clean , germ free , squeaky clean!! hadir dengan 2 warna yang eye catching iaitu shocking pink dan baby pink .

Well.. What's so special about AURA SONIC?? AURASONIC memiliki kelebihan iaitu the revolutionary T-sonic facial cleansing device,atau lebih detailnya merupakan alat pembersih muka yang berbahan dasar soft silicone dan memiliki teknologi T-sonic yang dapat menghasilkan lebih dari 8000 getaran per minitnya. Wuiihhh.. 8000 getaran lalu gunanya apa?

1. Teknologi T-Sonic sehingga 8000 denyutan seminit disalurkan melalui titik sentuhan silikon yang lembut untuk menghapuskan sel-sel kulit mati dengan lembut, serta membuka liang 99.5% kotoran dan minyak 98.5% sisa solek.

2. silikon yang unik; Berus silikon mampu untuk menahan penumpukan bakteria.

3. pembersihan dalam lembut lembut; Cukup lembut untuk digunakan setiap hari.

4. Reka bentuk mesra pintar ,Kalis air dan tahan sehingga 300 kegunaan setiap hari tidak perlu ganti berus silikon. - 98.5 % menanggalkan kotoran makeup
- membersihkan pori-pori sehingga mendalam
- menggurangkan kedutan
- menggecilkan pori-pori kulit
- menggurangkan kenduran muka
- menghilangkan bintik hitam/putih (blackhead, whitehead)
- material anti-bacterial dan hygenic
- brush head sesuai digunakan untuk kulit yang sensitif deep pore cleansing ,acne cleansing. - cleaning surface pada bahagian depan permukaan brush surface lebih rapat kecil-kecil sesuai untuk pembersihan hidung atau area t-zone.
.
Whatsaap pantass +60142399995
Whatsaap pantass +60142399995
Whatsaap pantass +60123888567
Whatsaap pantass +60123888567
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop. #aurasonic #dendamaurora

Aura White official (@aurawhiteofficial)

AURA SONIC 😍
AURA SONIC merupakan sebuah alat yang sangat unik fungsi yang sangat mudah semudah 2 minit untuk membersihkan muka secara bersih !! Hygenic , clean , germ free , squeaky clean!! hadir dengan 2 warna yang eye catching iaitu shocking pink dan baby pink .

Well.. What's so special about AURA SONIC?? AURASONIC memiliki kelebihan iaitu the revolutionary T-sonic facial cleansing device,atau lebih detailnya merupakan alat pembersih muka yang berbahan dasar soft silicone dan memiliki teknologi T-sonic yang dapat menghasilkan lebih dari 8000 getaran per minitnya. Wuiihhh.. 8000 getaran lalu gunanya apa?

1. Teknologi T-Sonic sehingga 8000 denyutan seminit disalurkan melalui titik sentuhan silikon yang lembut untuk menghapuskan sel-sel kulit mati dengan lembut, serta membuka liang 99.5% kotoran dan minyak 98.5% sisa solek.

2. silikon yang unik; Berus silikon mampu untuk menahan penumpukan bakteria.

3. pembersihan dalam lembut lembut; Cukup lembut untuk digunakan setiap hari.

4. Reka bentuk mesra pintar ,Kalis air dan tahan sehingga 300 kegunaan setiap hari tidak perlu ganti berus silikon. - 98.5 % menanggalkan kotoran makeup
- membersihkan pori-pori sehingga mendalam
- menggurangkan kedutan
- menggecilkan pori-pori kulit
- menggurangkan kenduran muka
- menghilangkan bintik hitam/putih (blackhead, whitehead)
- material anti-bacterial dan hygenic
- brush head sesuai digunakan untuk kulit yang sensitif deep pore cleansing ,acne cleansing. - cleaning surface pada bahagian depan permukaan brush surface lebih rapat kecil-kecil sesuai untuk pembersihan hidung atau area t-zone.
.
Whatsaap pantass +60142399995
Whatsaap pantass +60142399995
Whatsaap pantass +60123888567
Whatsaap pantass +60123888567
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop. #aurasonic #dendamaurora

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Aurawhite Sparkle Diamond, masalah kulit gelap, jerawat, rambut gugur, kuku rapuh? Dengan ingredient yang exclusive & berkualiti tinggi. Semua masalah boleh diatasi tawww! Yummssss sedapnya Aurawhite Sparkle Diamond berperisa strawberry, minum sekali pasti nak lagiiii Rugi kalau tak cubaaaa
.
KELEBIHAN AURAWHITE SPARKLE DIAMOND:
~Kesan pencerahan kulitt 15x cepat dari biasa
~Harga cukup berbaloi
~Kesann yang cepat
~Semua jenis kulit sesuai ~Tindak balas yang cepat
~Tiada bahan terlarang
~Dalam 7 hari boleh nampak lepas guna
~Jerawat cepat kecut
~Merawat masalah kulit
~Mengatasi masalah kulit berminyak
~Menutup pori kulitt yang terbuka
.
Tips: Tidak digalakkan guna air panas kerana boleh menghilangkan zat-zat makanan di dalam AURAWHITE SPARKLE DIAMOND Cuci makeup sebelum tido dan jangan lupa minum air 8 gelas sehari.
Jom order >>>
Wasap.my/0123888567
Wasap.my/0123888567
Wasap.my/0123888567
.
#AurawhiteBubbly #aurawhitebeauty #aurawhite #mydarlinginspektordaniel #goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Aurawhite Sparkle Diamond, masalah kulit gelap, jerawat, rambut gugur, kuku rapuh? Dengan ingredient yang exclusive & berkualiti tinggi. Semua masalah boleh diatasi tawww! Yummssss sedapnya Aurawhite Sparkle Diamond berperisa strawberry, minum sekali pasti nak lagiiii Rugi kalau tak cubaaaa
.
KELEBIHAN AURAWHITE SPARKLE DIAMOND:
~Kesan pencerahan kulitt 15x cepat dari biasa
~Harga cukup berbaloi
~Kesann yang cepat
~Semua jenis kulit sesuai ~Tindak balas yang cepat
~Tiada bahan terlarang
~Dalam 7 hari boleh nampak lepas guna
~Jerawat cepat kecut
~Merawat masalah kulit
~Mengatasi masalah kulit berminyak
~Menutup pori kulitt yang terbuka
.
Tips: Tidak digalakkan guna air panas kerana boleh menghilangkan zat-zat makanan di dalam AURAWHITE SPARKLE DIAMOND Cuci makeup sebelum tido dan jangan lupa minum air 8 gelas sehari.
Jom order >>>
Wasap.my/0123888567
Wasap.my/0123888567
Wasap.my/0123888567
.
#AurawhiteBubbly #aurawhitebeauty #aurawhite #mydarlinginspektordaniel #goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Aurawhite Sparkle Diamond, masalah kulit gelap, jerawat, rambut gugur, kuku rapuh? Dengan ingredient yang exclusive & berkualiti tinggi. Semua masalah boleh diatasi tawww! Yummssss sedapnya Aurawhite Sparkle Diamond berperisa strawberry, minum sekali pasti nak lagiiii Rugi kalau tak cubaaaa
.
KELEBIHAN AURAWHITE SPARKLE DIAMOND:
~Kesan pencerahan kulitt 15x cepat dari biasa
~Harga cukup berbaloi
~Kesann yang cepat
~Semua jenis kulit sesuai ~Tindak balas yang cepat
~Tiada bahan terlarang
~Dalam 7 hari boleh nampak lepas guna
~Jerawat cepat kecut
~Merawat masalah kulit
~Mengatasi masalah kulit berminyak
~Menutup pori kulitt yang terbuka
.
Tips: Tidak digalakkan guna air panas kerana boleh menghilangkan zat-zat makanan di dalam AURAWHITE SPARKLE DIAMOND Cuci makeup sebelum tido dan jangan lupa minum air 8 gelas sehari.
Jom order >>>
Wasap.my/0123888567
Wasap.my/0123888567
Wasap.my/0123888567
.
#AurawhiteBubbly #aurawhitebeauty #aurawhite #mydarlinginspektordaniel #goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita
More...