KASUT MURAH READY STOCK πŸ‘ŸπŸ‘ž (@sneakerstic.sy)

NAH STOK BARU GAISπŸ”₯MANA NAK DAPAT KASUT LAWA NIH 😏
😍 SALE !!!!
.
HIGH QUALITY SNEAKERS .
STOK TINGGAL SIKIT DAH NI . LAWA GAIS . KUALITI CEMERLANG . ANTARA KASUT BEST SELLING πŸ‘Ÿ
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
HARGA ASAL RM120 .
HARGA PROMO πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
πŸ”₯RM 100 (SALE)πŸ”₯
πŸ‘Ÿ ADIDAS NMD LV
πŸ‘ŸSaiz 41-45 euro
πŸ‘ŸREADYSTOCK
☘️ LIMITED EDITION
πŸ’₯ GRAB YOURS NOW πŸ’₯
β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”
β€’πŸ“±Whatsapp 0134104660β€’
.
#kasut #kasutmurah #hannahdelisha #suprememalaysia #kasutsukanmurah #kasutraya #lawakhambar #kasutfutsal #igersmalaysia #igersmalaya #uitm #fattahamin #sayajualmurah #kasutsukan #kasutreadystock #malaysia #lawa #izzueislam #fazura #readystock #baju #merecikhawau #igersmalaya #streetwear #kasutbola #taktuntuang #futsalmalaysia #neelofa #fattzura

QUROSE SHALICIOUS BELLEZA (@farhanabeautycare)

🌸AURAWHITE COLLAGEN PLUS🌸
.
Price : RM95SM RM105SS
FREE SHAKER🍢
FREE SERUM🎁
.
KELEBIHAN πŸ‘πŸ» AURAWHITE collagen:
. * βœ”οΈPerisa Lemon Berry / Coklat yang lazat
* βœ”οΈKulit lebih cerah & anjal
* βœ”οΈMengetatkan Liang Roma
* βœ”οΈMenguatkan system imunisasi
* βœ”οΈMembuang toksin
* βœ”οΈAtasi masalah jerawat & jeragat
* βœ”οΈAwet muda dalam & luaran
* βœ”οΈMengurangkan sakit sendi
* βœ”οΈMengandungi 5x Stem sel buah-buahan
* βœ”οΈSesuai untuk ibu mengandung
* βœ”οΈTingkatkan pengeluaran susu ibu
* βœ”οΈBaik untuk kuku, rambut & tulang
* βœ”οΈMember tenaga optimum kurangkan kolestrol
* βœ”οΈHilangkan parut dan selulit
* βœ”οΈAtasi rekahan tumit kaki
* βœ”οΈTidur lebih berkualiti
* βœ”οΈMelawan radikal bebas
* βœ”οΈSesuai untuk lelaki dan wanita
. ⏰CARA MINUM 🍢AURAWHITE : * β‹™Masukkan 2 scoop ke dalam shaker🍢 dan goncang
* β‹™Bancuh menggunakan air mineral / plain water biasa.. Tidak di galakkan bancuh πŸ™…πŸΌmenggunakan air panas kerana di khuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
.
Dijamin 100% originalβœ…
Ready stockβœ…
Fast Delivery 🚚
Stok Memang Lajuβœ…
Laku Kerasβœ…
Beli banyak boleh kurangβœ…
.
Whatsapp πŸ“² 019-500 7987. .

#aurawhite #aurawhitebeauty #aurawhitemurah #aurawhitebubbly #aurawhiteberry #aurawhitecollagen #aurawhitecollagenplus #aurawhitebeautycollagenplus #aurawhitestemcell #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhitegoldmurah #aurawhitestemcellcollagen #aurawhite15xstemcell #aurawhitebeautyplus #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitegoldcollagen #aurawhitebeautygold #aurawhitetripeptidegold #aurawhite900000mg #aurawhitestemcell #aurawhitemalaysia #aurawhiteofficial #aurawhitebubblymurah #aurawhitebubblyoriginal #aurawhitestemcellmurah #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitegoldcollagenmurah #izzueislam #aydajebat #shakeshakeuolls

QUROSE SHALICIOUS BELLEZA (@farhanabeautycare)

πŸŒΈπŸ‘‘AURAWHITE GOLDπŸ‘‘πŸŒΈ
.
Harga : RM114SM RM120SSβœ…
.
KELEBIHAN πŸ‘πŸ» AURAWHITE GOLD:
. β‹™Membaik pulih struktur kulit
β‹™Kulit lebih cerah,anjal, gebu dan lembap
β‹™Mengurangkan garisan halus dan keduta
β‹™Mengaktifkan sintesis penghasilan kolagen pada tubuh
β‹™Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, jeragat, pigmentasi dan tompok hitam.
β‹™Melindungi dari sinaran UV, radikal bebas dan pencemaran
β‹™Mencantikan kuku lebih kuat dan atasi masalah keguguran rambut
β‹™Meningkatkan penghasilan susu ibu
β‹™Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
β‹™Mengatasi masalah lenguh badan
β‹™Ramuan premium membekalkan zat penting untuk kulit.
.
FREE SHAKER🍢
FREE GOLD SOAPπŸ’Š
FREE POSTAGE 🚚
.

Dijamin 100% originalβœ…
Ready stockβœ…
Fast Delivery 🚚
Stok Memang Lajuβœ…
Laku Kerasβœ…
Beli banyak boleh kurangβœ…
.
Whatsapp πŸ“² 019-500 7987. .

#aurawhite #aurawhitebeauty #aurawhitemurah #aurawhitebubbly #aurawhiteberry #aurawhitecollagen #aurawhitecollagenplus #aurawhitebeautycollagenplus #aurawhitestemcell #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhitegoldmurah #aurawhitestemcellcollagen #aurawhite15xstemcell #aurawhitebeautyplus #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitegoldcollagen #aurawhitebeautygold #aurawhitetripeptidegold #aurawhite900000mg #aurawhitestemcell #aurawhitemalaysia #aurawhiteofficial #aurawhitebubblymurah #aurawhitebubblyoriginal #aurawhitestemcellmurah #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitegoldcollagenmurah #izzueislam #aydajebat #shakeshakeuolls

QUROSE SHALICIOUS BELLEZA (@farhanabeautycare)

🌿🌹 AURAWHITE BUBBLY🌹🌿
.
♦️ free purple soap.
♦️ free DELIVERY.
.
πŸŒΈπŸ‘πŸ»KELEBIHAN AURAWHITE BUBBLY.
. βœ”οΈ Berperisa CANDYSWEET strawberry yg super duper lazat
βœ”οΈ Mencerahkan kulit & melembapkan kulit
βœ”οΈ Merangsang penghasilan kolagen utk remaja
βœ”οΈ Memberi tenaga
βœ”οΈ Baik utk daya ingatan terutama pelajar2
βœ”οΈ Atasi kulit berjerawat & berminyak yg normally remaja
tidak akan terlepas dengan masalah kulit berminyak kerana
hormon berubah mengikut peningkatan usia
βœ”οΈ Di perkaya dgn salmon collagen peptide, manuka honey,
grapeseed,vitamin C, E & A
βœ”οΈ Kurangkan masalah rambut gugur & rekahan tumit kaki
βœ”οΈ Menyerlahkan aura wajah
βœ”οΈ Kulit akan bersinar-sinar
βœ”οΈ Tubuh badan yg sihat
. πŸΆβœ…CARA PENGAMBILAN AURAWHITE BUBBLY
.
βœ”οΈ Boleh diambil remaja lelaki dan perempuan
berusia dari 12 tahun ke 25 tahun. βœ”οΈ Makan 1 sudu AURAWHITE BUBBLY sebelum sarapan dan
sebelum tidur dan dikemam di dalam mulut tanpa
perlu dibancuh dengan air

Dijamin 100% originalβœ…
Ready stockβœ…
Fast Delivery 🚚
Stok Memang Lajuβœ…
Laku Kerasβœ…
.
Whatsapp πŸ“² 019-500 7987
.
#aurawhite #aurawhitebeauty #aurawhitemurah #aurawhitebubbly #aurawhiteberry #aurawhitecollagen #aurawhitecollagenplus #aurawhitebeautycollagenplus #aurawhitestemcell #aurawhitegold #aurawhiteoriginal #aurawhitegoldmurah #aurawhitestemcellcollagen #aurawhite15xstemcell #aurawhitebeautyplus #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitegoldcollagen #aurawhitebeautygold #aurawhitetripeptidegold #aurawhite900000mg #aurawhitestemcell #aurawhitemalaysia #aurawhiteofficial #aurawhitebubblymurah #aurawhitebubblyoriginal #aurawhitestemcellmurah #aurawhitestemcelloriginal #aurawhitegoldcollagenmurah #izzueislam #aydajebat #shakeshakeuolls

L A I L A T I A J L A A (@najlaadelaila)

Siapa nak join, boleh contact nombor yang tertera kat poster ni πŸ‘†. Yang free tu, jemputlah join, sure korang takkan menyesal 😊. Enjoyyyy πŸ‘πŸ˜˜ .

#izzueislam #keepsupportandloveizzueislam #dropthebeat

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❀️ whatsapp +60123888567
.
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❀️ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❀️ whatsapp +60123888567
.
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❀️ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❀️ whatsapp +60123888567
.
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❀️ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❀️ whatsapp +60123888567
.
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❀️ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❀️ whatsapp +60123888567
.
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❀️ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❀️ whatsapp +60123888567
.
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❀️ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❀️ whatsapp +60123888567
.
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❀️ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❀️ whatsapp +60123888567
.
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❀️ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❀️ whatsapp +60123888567
.
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❀️ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❀️ whatsapp +60123888567
.
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❀️ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❀️ whatsapp +60123888567
.
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❀️ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Woww cerah gebu soo in love 24k gold skincare❀️ whatsapp +60123888567
.
Ada masalah kulit kusam jeragat kulit menjadi kering alamak bila meningkat usia ni kulit jadi semakin kendur but now bila dah cuba Gold skincare diri semakin yakin kulit pun makin berseri cepat uollss dapatkan 24k gold skincare❀️ yang penting ada KKM dan Selamat digunakan 😘
.
SET AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE MENGANDUNGI :-
24K GOLD PLATINUM SOAP (NOT 141204184K)
24K PURE GOLD ESSENCE (NOT 141204187 K)
DD FOUNDATION SPF 35 (NOT 141204185K)
FACE TONER (NOT 141204183K)
NIGHT CREAM (free)
3D SHEET MASK (free)
.
KELEBIHAN AURAWHITE 24K GOLD PLATINUM SKINCARE > Sesuai untuk Usia 25 tahun ke atas yang mengalami masalah kulit kendur, pigmentasi, penuaan, kedutan & garisan halus.
> Diperkaya dengan ekstrak pati emas tulen 24K dan Platinum dengan inovasi Nano Lift membantu menegangkan kulit sekaligus mencerahkan kulit. > Membantu memudarkan pigmentasi dan jeragat.
> Telah diuji secara klinikal teksturnya 1000x lebih halus dan memberi penyerapan sempurna.
> Hablur emas membantu membekal kolagen pada wajah.
> Ia dapat mempercepatkan regenerasi aktif untuk kulit sihat & anti penuaan.
> Meningkatkan keanjalan dan kelembapan struktur kulit.
> Tidak sesuai untuk kulit bermasalah.
.
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
"24k gold skincare" +60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita

Aura White official (@aurawhiteofficial)

Aurawhite TRIAL SKINSPA & SKINSPA ni memang superbb 100% totally different uollss ! .
Aurawhite TRIAL SKINSPA setiap hari untuk kekal CANTIK, CERAH GEBUSSS... . UOLLSS yang belum mencubanya harus dapatkan sekarang juga.
Jom ramai ramai dapatkan sekarang trial skin spa ni sbb apa ramai dah cuba dan rasai kehebatan dan keberkesanan aurawhite Trial skin spa. Aurawhite TRIAL SKINSPA setiap hari untuk kekal CANTIK CERAH GEBU UOLLSS!!! Yang belum mencubanya harus dapatkan sekarang juga!!!
.
Antara kebaikan Β TRIAL SKIN SPA & SKINSPA β–Ί Merawat komponen sel kulit secara mendalam. β–Ί Tekstur molekul yang lembut merangsang pertumbuhan sel kulit. β–Ί Kulit lebih Cerah, Anjal , Gebu , Flawless selepas menggunakannya secara konsisten. β–Ί Produk yang mendapat permintaan yang tinggi β–Ί 95% kulit lebih anjal & tegang, 87% garis halus & tona lebih sekata, 78% pigmentasi semakin pudar, 92% kulit lebih cerah & lembap.
.
Cara penggunaan:
Siang:
Cuci Β wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan CC Cream ( boleh memakai alas bedak atau foundation)
Malam:
Cuci Β wajah dengan Deep Cleanser dan keringkan kemudian sapukan Stemcell Serum Colagen dan Phyto Night Cream serta sapukan secara nipis.krim Auramagique (krim rawatan wajah) Β dipakai 3 kali seminggu.
Tips:Cuci makeup sebelum tido dan jangan lupa minum air 8 gelas sehari.
Jom order >>>
Wasap.my/+60142399995 @ Wasap.my/+60123888567
.
#goldskincare #auramen #aurawhitesparklediamond #aurawhiteskinspa #aurawhitebeauty #goldcollagen #gegarvaganza #kukirimcinta #pinjamkanhatiku
#AydaJebat #amyramar #izzueislam #pinjamkanhatiku #meletop #aurasonic #dendamaurora #DekatkanJarakkita
More...