I Z Z U E . I Z H A R (@izzue.izhar)

Jam 9 kejappp je lagi date dgn izzue islam di VOOV!! #izzueislam #izzuezerss #jomvoovlivedenganizzueislam
#Repost @izzueislam (@get_repost)
・・・
mlm ni kita live kat VOOV k guys. standby soalan ape si yg korang nk tanya k. Yg penting ada giveaway tau πŸ›οΈ Camner nak dapat? tunggu mlm ni izzue bgtau k πŸ˜‰ By the way, ni antara bisness yg izzue buat skrg πŸ‘‰πŸ½ @izzuexclusive @izzuexclusive.ootd @lookalike.hq @iianstudio @izzueliciousdelicious πŸ‘ˆπŸ½ follow & support my bisness k πŸ‘ŒπŸ½ Love you guys 😘 #izzueislam #jomvoovlivedenganizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Siapa free jommm datang sekarang di Plaza Alam Sentral Shah Alam!! #izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #DropTheBeat
#Repost @izzueislam (@get_repost)
・・・
Ingatkan menari ni senang, rupanya susah jugak ye! πŸ˜… Sape free harini meh la lepak kat plaza alam sentral studio sri pentas 2 shah alam, ada recording @dropthebeat2018 jam 1 tghari 😎 #izzueislam #dropthebeat

I Z Z U E . I Z H A R (@izzue.izhar)

semua pegi recording #dropthebeat pada 14 dec iniπŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ» .

Siapa nak join boleh cepat cepat ws no dalam gambar tu okayπŸ˜‰

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Jomm jommm semua pegi recording #dropthebeat pada 14 dec iniπŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ» .

Siapa nak join boleh cepat cepat ws no dalam gambar tu okayπŸ˜‰

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Thank you for coming & for your support, Izzuezerss ❀️
.
Izzue Islam | Red Team | SACC Mall Treasure Run πŸƒ
.
photo by πŸ“· : @awinnurin

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam
#redteamizzueislam #saccmalltreasurerun

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Thank you for coming & for your support, Izzuezerss ❀️
.
Izzue Islam | Red Team | SACC Mall Treasure Run πŸƒ
.
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam
#redteamizzueislam #saccmalltreasurerun

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Thank you for coming & for your support, Izzuezerss ❀️
.
Izzue Islam | Red Team | SACC Mall Treasure Run πŸƒ
.
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam
#redteamizzueislam #saccmalltreasurerun

I Z Z U E . I Z H A R (@izzue.izhar)

πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻Abg Long support!! #izzueislam #izzuezerss #ksalii
#Repost @izzueislam (@get_repost)
・・・
ni aku yg dulu. masa sebelum aku berlakon. pakai baju @lacoste tapi bundle punya rm15. Alhamdulillah masa tu dah mampu beli kereta @toyotamy lama KE10 dengan harga RM1000 kat orang cina ampang. lesen xda. tapi aku peduli ape masatu. pakai sampai tangki air pecah sehinggalah tersadai & sudahnya aku jual kat besi buruk. Nak bagitahu korang yg itulah aku, aku kerja macam2 sebelum aku jadi macam sekarang! tak kira lah kerja ape pon asal kau bagi aku duit HALAL. penah kene gelak ngan kawan2 & sedara-sdara katanya masa dulu xnak belajar betul2. ank orang lain abes SPM sambung belajar, aku pulak dok sebok jamming main muzik! sebab tu aku sanggup naik KL untuk tgk konsert KAMI kat bukit jalil sampailah aku tersangkut kat KL membising ni. tapi sapa sangka? Allah nak bagi & tarik REZEKI kat seseorng tu tanpa sempadan tau. kalau niat kau iklhas, kau usaha, doa & kau SABAR, Dia akan bagi. percayalah. Orang yg paling percaya & support aku masa tu sampai lah sekarang mmg aku sayang sampai aku mati! Sapa? Mak Ayah Nenek Abang & Bini aku! #izzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

I Z Z U E Z E R S S tetap setia dgn Hero Heroin. Jatuh bangun dengan kami. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 ada kak yong, abg long, deknon, cik njela, cik senah, cik leha adik2 semua backup πŸ’ͺ🏻 #izzueislam #izzuezerss #iian #keepsupportandloveizzueislam
#Repost @izzueislam (@get_repost)
・・・
ni aku yg dulu. masa sebelum aku berlakon. pakai baju @lacoste tapi bundle punya rm15. Alhamdulillah masa tu dah mampu beli kereta @toyotamy lama KE10 dengan harga RM1000 kat orang cina ampang. lesen xda. tapi aku peduli ape masatu. pakai sampai tangki air pecah sehinggalah tersadai & sudahnya aku jual kat besi buruk. Nak bagitahu korang yg itulah aku, aku kerja macam2 sebelum aku jadi macam sekarang! tak kira lah kerja ape pon asal kau bagi aku duit HALAL. penah kene gelak ngan kawan2 & sedara-sdara katanya masa dulu xnak belajar betul2. ank orang lain abes SPM sambung belajar, aku pulak dok sebok jamming main muzik! sebab tu aku sanggup naik KL untuk tgk konsert KAMI kat bukit jalil sampailah aku tersangkut kat KL membising ni. tapi sapa sangka? Allah nak bagi & tarik REZEKI kat seseorng tu tanpa sempadan tau. kalau niat kau iklhas, kau usaha, doa & kau SABAR, Dia akan bagi. percayalah. Orang yg paling percaya & support aku masa tu sampai lah sekarang mmg aku sayang sampai aku mati! Sapa? Mak Ayah Nenek Abang & Bini aku! #izzueislam

I Z Z U E . I Z H A R (@izzue.izhar)

Bermula 3dec guys di HUB sensasi SINGAPURA 😍
#izzueislam #izzuezerss #ksalii #ABChour
#Repost @izzueislam (@get_repost)
・・・
malam ni guys! ABC Hour 1st episode izzue punya! Memang happening gila! Jam 9.00malam di HUB sensasi SINGAPURA! #ABChour #izzueislam #HUBsensasi #CreativeStew
More...