CheMasjamukocok (@chemasjamukocok)

Yeayyy...
Syukur Alhamdulillah... beberapa hari lepas #jamukocokjawajelita dah genap setahun dalam usaha membantu cik kakak adik manis semua dalam menjaga kesihtan dalaman untuk senantiasa sihat dan awet muda giteww 😍😍 Moga usaha kami untuk membantu wanita di luar sana dipermudahkandan memberi manfaat pada semua.. #1stanniversary #jamukocok #chemasjamukocok #jamukocokjawajelita #jamuairkunyit #jamuhomemade #jamucantikluardalam #jamusegar

Kedai Online SyaFitri (@kedaionlinesyafitri)

#Repost @jamukocok.jawajelita (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah.. customer ni sebelum ni minum jamu air kunyit lain katanya.. bila cuba minum #jamukocokjawajelita ... keluar darah ketul2 yg sebelum ni tersimpan lama kat dalam.. alhamdulillah... syukur Ya Allah!...
..
.
#jamukocok #jawajelita #warisankejelitaan #testimonijamukocok #jamuairkunyit #jamuwanita #period #haid

JAMU KOCOK JAWA JELITA ASLI (@jamukocok.jawajelita)

Alhamdulillah.. customer ni sebelum ni minum jamu air kunyit lain katanya.. bila cuba minum #jamukocokjawajelita ... keluar darah ketul2 yg sebelum ni tersimpan lama kat dalam.. alhamdulillah... syukur Ya Allah!...
..
.
#jamukocok #jawajelita #warisankejelitaan #testimonijamukocok

JAMU KOCOK JAWA JELITA ASLI (@jamukocok.jawajelita)

Doakan program yg kami rancang berjalan lancar dan dipermudahkan Allah... Biiznillah... ..
.
Terima kasih atas semua doa dan sokongan kalian... 😚😚😚
..
.
#kakkocokinaction #warisankejelitaan #jawajelita #jamukocok #jamukocokjawajelita #1styear #anniversary #retreat

JAMU KOCOK JAWA JELITA ASLI (@jamukocok.jawajelita)

Walau ketika ini kapet tu sama kaler dengan bajuku... ada aku kesah... kak kocok tetap beraksi... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
..
.
#jamukocokjawajelita #jamukocok #jawajelita #warisankejelitaan #kakkocokinaction

JAMU KOCOK JAWA JELITA ASLI (@jamukocok.jawajelita)

Haaa... time ni gali banyak2 ilmu ttg pembuatan bahan herba dari Dr. Irfan pakar herba... tengok betapa ikhlasnya dia share kat kak kocok.. ..
.
Abang Jamu Mak Dara kat sebelah tu tumpang sekaki dengar sbb dah kami hidup berjiran... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
..
.
#jamukocokjawajelita #jamukocok #jawajelita #warisankejelitaan #kakkocokinaction

JAMU KOCOK JAWA JELITA ASLI (@jamukocok.jawajelita)

Cuba tgk camne kak kocok beriya explain ttg #jamukocokjawajelita kepada Pakar Herba Dr. Irfan... disaksikan oleh abang Jamu Mak Dara... time ni booth kami berdepan... mmg excited kak kocok dapat gebang berasap asap time ni... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
..
.
#jamukocok #jawajelita #warisankejelitaan #kakkocokinaction

Kedai Online SyaFitri (@kedaionlinesyafitri)

#Repost @jamukocok.jawajelita (@get_repost)
・・・
ALHAMDULILLAH!!! OFFICIALLY 1 TAHUN DI PASARAN... SYUKUR YA ALLAH... Terima kasih semua penyokong, penggemar, pengamal #jamukocokjawajelita

Terima kasih setinggi tinggi kasih sayang kepada semua stokis dan agent #jawajelita yg sangat membantu dalam menyebarkan kasih sayang melalui #jamukocok

Jamu Kocok Jawa Jelita -100% drpd bahan semulajadi
- Freshly Homemade
- Tanpa Bahan Pengawet
- Nikmati jamu cara baru

#dikocokkocok #jamukocok #jamukocokjawajelita #jawajelita

JAMU KOCOK JAWA JELITA ASLI (@jamukocok.jawajelita)

ALHAMDULILLAH!!! OFFICIALLY 1 TAHUN DI PASARAN... SYUKUR YA ALLAH... Terima kasih semua penyokong, penggemar, pengamal #jamukocokjawajelita

Terima kasih setinggi tinggi kasih sayang kepada semua stokis dan agent #jawajelita yg sangat membantu dalam menyebarkan kasih sayang melalui #jamukocok

#Repost @jamukocok.jawajelita (@get_repost)
・・・
Jamu Kocok Jawa Jelita -100% drpd bahan semulajadi
- Freshly Homemade
- Tanpa Bahan Pengawet
- Nikmati jamu cara baru

Agent diperlukan.
Whatsapp 018 36 38 374

#dikocokkocok #jamukocok #jamukocokjawajelita #jawajelita

Kedai Online SyaFitri (@kedaionlinesyafitri)

Hari ni gigih ambil stok jamu naik tren ke HQ di USJ 21. Meniaga jamu ni takdelah kaya mana pun. Tapi seronoknya dapat share manfaat mengamalkan jamu sesama wanita. Sebab jamu selalu orang takut nak minum dan takut menopause awal. Kalau tak tahu amalan pengambilan jamu yg betul memang bahaya. Jadi perlu tanya pada yg betul2 tahu tentang amalan jamu yg betul.

Saya sedia share pelbagai manfaat minum jamu dan amalan pengambilan jamu yg betul. Tak rugi kita share benda yg baik kan.. ☺️

Nak cuba amalkan jamu boleh PM saya yaaa.. #jamukocokjawajelita
#jamukocok #dikocokkocok
#taukejamu #jawajelita #jamuairkunyit #juskunyit #justenaga #jamuwanita #juskencur #jamuberpantang #jamukeguguran #sayajual #trustedseller #malaysiabestquality

BREASTCREAM KENDUR BESARTEGANG (@hushlovepotion_payudara)

DULU LAYUT NOW MACAM BELON!
.
Hanya LOVE Potion terbaik untuk payudara dan punggung uols 😘
.
Testimoni berderet dari customer kami. Masing2 super duper happy dengan aset masing2.
.
=========================
Apa yang Love Potion by Hush Hush mampu lakukan??
.
πŸ’‹Membesarkan saiz payudara
πŸ’‹Menegangkan payudara dan lurah
πŸ’‹Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
πŸ’‹Menghapuskan stretch mark
πŸ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
πŸ’‹Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
πŸ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara
.
πŸ“±Whatsapp "HUSH" ke 0142680788

Kedai Online SyaFitri (@kedaionlinesyafitri)

Milik siapakah #jamukocokjawajelita ni..? Baru je ambil dari Jawa Jelita HQ. Panas-panas lagi jamu kocok ji. Baru je kak kocok masak semalam. Gigih ambil stok untuk customer tersayang. Last minit cancel nak ambil hari ni. Dah jadi kewajipan kami tak simpan stok jamu lama2 dalam simpanan kami. Sebab #taukejamu dah pesan jamu mesti dapat kat customer yg fresh punya. Jamu kami tiada bahan pengawet. Tahan hanya 3 minggu ke sebulan simpan dalam fridge. Lebih daripada tarikh guba sebelum dibotol kami tak syorkan untuk minum.
Moga ada rezeki yang lain untuk rasa #jamukocok ni ya.. #dikocokkocok #jamuwanita #jamuairkunyit #juskunyit #juskencur #awetmuda #homemade #tiadapengawet #jamujawa #jawajelita

JAMU KOCOK JAWA JELITA ASLI (@jamukocok.jawajelita)

Kak kocok rasa syok sangat... syukur sangat sbb semakin ramai wanita jelita yg amal #jamukocokjawajelita skrg ni dah semakin cantik menggoda & menggiurkan... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
..
.
Sabaq naaa cek somi sumer... org umah awak tak pakai apa pun... depa amal minum #jamukocok oleh kak kocok si #jawajelita je... ..
.
Jom wasap kak kocok utk terus cantik...
..
.
Click je kat nombor tipon atas profile IG ni yer... click situ terus ke wasap kak kocok...
..
.
Jaga baik2 sayang... jaga ketat2... jaga kasi wangi tau!

#jamutradisional #stayjelita #jamu #jawajelita #jamujawa #awetmuda #kocok #jamusedap #readymadejamu #homemadefood
#jamubersalin #jamusihat #jamutenaga #jamucantik #susuibu #jamukunyit #jamukencur #jamutemukunci #jamusihat #jamukuat #letscantiksupplement #ubatjerawat #kekaldara #dikocokkocok #sayajual #onlineseller #jamuonline #jamukocokjawajelita #jamukocok #warisankejelitaan

JAMU KOCOK JAWA JELITA ASLI (@jamukocok.jawajelita)

Kak kocok nak share resepi AWET MUDA yg memang dah lama kak kocok amal. Orang2 dulu pun memang amal petua ni sebab mudah sangat2... ..
.
Ok... korang boleh cuba buat sendiri kat rumah. Bahan mudah sangat... ..
.
1) Halia ikut nak banyak mana (hiris2 ye)
2) Daun pandan ikut kesesuaian (koyak2 je)
3) Gula batu ikut suka jgn manis sgt lah ye
4) Air bertapis ..
.
Rebus semua sampai mendidih. Bila dah sejuk bole minum. Amal setiap hari pun boleh sebab memang sangat sedap dan menyegarkan.
..
.
HALIA bila dicampur DAUN PANDAN memang bagus. Tambah pula dengan IBU KUNYIT, SIRIH, TEMU KUNCI, KENCUR, ASAM JAWA, GULA BATU, GULA MELAKA... ..
.
Alaaahhaaiii.... banyaknyaaa yg sangat bagus. Semua ramuan ni ada dalam JAMU KOCOK JAWA JELITA. ..
.
Nape??? Tak caya ke??. Ye sayang.... semua bahan hebat ni ada dalam jamu kocok... memang mudah sangat untuk sayang2 semua... tinggal tuang dalam cawan dan minum je... tak yah kopek2 rebus bagai... tu semua kak kocok dah buat...
..
.
Jom kita amal jus awet muda ni... sebotol 400ml extra 100ml kak kocok bagi percuma je! Harga tetap RM18 je sebotol... Nak jamu kocok? Bole pm kami yaaa... 😘😘😘 Jaga baik2 sayang... jaga ketat2... jaga kasi wangi tau!

#jamutradisional #stayjelita #jamu #jawajelita #jamujawa #awetmuda #kocok #jamusedap #readymadejamu #homemadefood
#jamubersalin #jamusihat #jamutenaga #jamucantik #susuibu #jamukunyit #jamukencur #jamutemukunci #jamusihat #jamukuat #letscantiksupplement #ubatjerawat #kekaldara #dikocokkocok #sayajual #onlineseller #jamuonline #jamukocokjawajelita #jamukocok #warisankejelitaan

Kedai Online SyaFitri (@kedaionlinesyafitri)

#Repost @nurainiamran (@get_repost)
・・・
#throwback

Cerita semalam bila customer #JamuKocokJawaJelita serasi dgn jamu tu walau xseminggu consume... KekNi syukur sangat serasi dik oi 😘😘😘 InsyaAllah kita usaha, tawakal pd Allah moga segala urusan dimudahkan... πŸ“Discharge keputihan banyak tanda dalaman sedang melalui process cleansing
πŸ“Gatal badan berkurang... tanda toksin dalam process meninggalkan badan dgn jaya insyaAllah

#testimonijamukocok #jamukocok #dikocokkocok #keputihan #jamuairkunyit #jamuhomemade #homemade #jamutenaga #juskunyit #juskencur #taukejamu #jamujawa #jamujawajelita #jamuonline #onlineseller #trustedseller

Kedai Online SyaFitri (@kedaionlinesyafitri)

Gabungan SIREH + IBU KUNYIT memang power! Buat badan kita lebih bertenaga dan tak cepat letih tau. Yang bestnya SIREH+IBU KUNYIT terkandung dalam #jamukocokjawajelita 😍😍😍 #juskunyit #justenaga #jamukunyit #jamuwanita #jamusireh #sayajual #taukejamu #jamuairkunyit #jamukocok #dikocokkocok #jawajelita
More...