Jamu Tun Teja JB (@jamutuntejajohor)

.
HAVE YOU HAD YOUR JTT TODAY?
.
How to optimise the best out of Jamu Tun Teja?
.
๐Ÿ’Drink 3-4 litre of water daily
๐Ÿ’Never skip your meals, healthy food ya ladies
๐Ÿ’To achieve faster results, drink 2 sachet of jtt a day
๐Ÿ’Exercise regularly
๐Ÿ’Reward yourself with a treat or cheat day every now and then hehe
๐Ÿ’Repeat this for the rest of your life!
.
A better lifestyle for a brighter tomorrow ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
READY STOCK : RM88 (15 SACHET)
.
FREE : POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
FREE : COD ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
FREE : GIFT๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ.
.
COD AREA : BANDAR JB / PLENTONG/ KULAI/ SKUDAI/ BANAFE/PANDAN CITY / PASIR GUDANG / SMART / BBU / SIERRA PERDANA / PERLING / JUSCO TEBRAU / TESCO PLENTONG / JOHOR JAYA / TAMAN MOLEK/ ULU TIRAM/ WOODLAND/SINGAPORE/ DLL
.
Letss jamuuu๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Letsss sihattt๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Letss cantikk๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ 019-4306550 โ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธโ˜Ž๏ธ .
.
#jamucantik #jttbabes #jamukulit #jamutenaga #jamukurus #jamukesihatandalaman #vitaminC #jamutunteja #jamupremiumquality #lifestylejamu #jamufied #jamucollagen #ekinjttteam #jamutuntejakulai #jamutuntejaskudai #jamutuntejakotamasai #jamutuntejaplentong #jamutuntejajohorjaya #jamutuntejaperling #jamutuntejasingapore #jamutuntejasingapura #jamutuntejasg #jamutuntejaulutiram #jamutuntejapermas #jamutuntejajb #jamutuntejajohor #jamutuntejajohorbahru #jamutuntejapasirgudang

MAKEUP ARTIST (@farahainjuharie)

JAMU TUN TEJA NI SERBUK KE?
.
.
SUsah la nak bancuh, cerewet ! .
.
โ€œTak, jamu tun teja bersifat cecair, mmg di buat untuk memudahkan wanita2 moden untuk consume yeโ€. Cuma goncang,koyak dan sedut !
.
.
.
๐Ÿ’ฏReady stock
๐Ÿ’ฏFree postage
๐Ÿ’ฏFree gift
.
For order please whatsapp:

http://jttfarahain.wasap.my/
#jamutunteja #lifestylejamu #jamutuntejakemaman #jamutuntejaterengganu #agentjtt #jtt #agentjttkemaman #jamutuntejakuantan #jamukurus #jamumurah #flawless

STOKIS JAMU TOK (@legacy_jamu_tok)

Yang teringin cahaya mata boleh cuba Jamu ToK sebab ramai di antara testimoni kami yang berjaya hamil ๐Ÿ˜
Alhamdulillah... Usaha dan tawakal...
.
.

Untuk keterangan lanjut boleh tekan link ni โ˜Ÿโ˜Ÿ Www.wasap.my/60139090306/JamuTok
#legacyjamutok #jamutok #jamurawatdalaman #jamurawatpenyakit #jamu #jamubidankampung #keputihan #haidtakteratur #periodproblems #pregnant #jamumilkbooster #milkbooster #Jamuketat #jamuawetmuda #jamukurus #cabarankurus #kuruscepat #diet #dietfood #healthyfood #neelofa #ctdk #meletop #Fattzura #vagina #cyst #baazarpaknil #sayamakansayajual #jomkurus

KURUS.KETAT.CERAH.DTOX.PERFECT (@richglow_hq)

.
LAGI TESTIMONI BERJAYA TUMPANG LALU๐Ÿ˜
.
Jangan marahhh...hari ni marathon khas suplimen Viral Richglow Pasti WOWW Di mata abang awakkk

Kata sahabat ni, sejak amalkan richglow lekat anak no.3 ๐Ÿ˜
.
Alhamdulillah, cust bersyukur sangat dengan asbab richglowโค๏ธ
.
Awak, awak tak teruja nak cuba ?
.
1 SET RICHGLOW ADA
โ–ช๏ธ1 kotak suplimen cantik
โ–ช๏ธ1 tiub lotion kurus
โ–ช๏ธ1 unit Love VGel

RM 119 dapat 3 item ni. Jangan tak percaya๐Ÿ˜†
.
#RichglowOhsem
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.

#sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang

Kurus Runcing Montox Ketat Syg (@richglow_gallery)

.
LAGI TESTIMONI BERJAYA TUMPANG LALU๐Ÿ˜
.
Jangan marahhh...hari ni marathon khas suplimen Viral Richglow Pasti WOWW Di mata abang awakkk

Kata sahabat ni, sejak amalkan richglow lekat anak no.3 ๐Ÿ˜
.
Alhamdulillah, cust bersyukur sangat dengan asbab richglowโค๏ธ
.
Awak, awak tak teruja nak cuba ?
.
1 SET RICHGLOW ADA
โ–ช๏ธ1 kotak suplimen cantik
โ–ช๏ธ1 tiub lotion kurus
โ–ช๏ธ1 unit Love VGel

RM 119 dapat 3 item ni. Jangan tak percaya๐Ÿ˜†
.
#RichglowOhsem
.
Whatsapp Admin 019-7390700
.

#sayajual #produkkurus #ubatkurus #supplementkurus #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #jamukurus #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurusketatmampat #jamuketatkurus #setberpantang

medina.desire.bangi (@rahsia.kurus.menawan)

haiii korg.. tgh buat ape tu?? .
Ni haaa akak nk cite korg set baru akak..SET SUPER COMBO..nk tau kenapa superrr sgt tu..sbb ada lotion MARYAM letopss kite lahh..
.
lotion ni mmg best sbb die boleh bakar lemak dari luar.. korg sapu terasa sejuk je.. tapi bila korg start buat apa2 pergerakan atau aktiviti.. korg akan rasa die burn dan berpeluh2 la korg sampai basah lencun โ˜”๏ธโ˜”๏ธ๐Ÿ’ง๐Ÿ’ง
.
so meh akk nk share kebaikan die..
KEBAIKKAN MARYAM LOTION
โœ”๏ธmembakar lemak dari luar
โœ”๏ธmembentuk semula bentuk badan
โœ”๏ธmengempiskan perut
โœ”๏ธmengecilkan peha dan betis
โœ”๏ธmengecilkan lengan
โœ”๏ธmelicinkan kulit
โœ”๏ธmenghilangkan selulit
โœ”๏ธberbau wangi dan menenangkan
โœ”๏ธtidak melekit

INGREDIENTS:-
AQUA,CYBOPOGON,CITRATUS OIL,MENTHYL SALICYLATE,CRINUM ASIATICUM,EXT,FRAGRANCE
CARA GUNA:-
SAPU LOTION DI PERUT DAN PEHA DAN TEMPAT2 YG ANDA INGIN KECILKAN
SAPU SELEPAS MANDI
SAPU PADA WAKTU PAGI DAN MALAM
DI LARANG UNTUK:- WANITA HAMIL.
.
Harga lotion MARYAM RM60..Set COMBO RM40..TAPIII kalau korg beli set SUPER COMBO ni akak payung korg RM75 je utk smua niii...!!!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Gile murahhhhh weiii..kalau nak cecepat wssp 0145257148 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#medinadesire#gulagulakurus#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagentputrajaya#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#legstea#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#produkkurus#pilkurus#jamukurus

KURUS DALAM 1 MINGGU (@medina.desire.bangi)

haiii korg.. tgh buat ape tu?? .
Ni haaa akak nk cite korg set baru akak..SET SUPER COMBO..nk tau kenapa superrr sgt tu..sbb ada lotion MARYAM letopss kite lahh..
.
lotion ni mmg best sbb die boleh bakar lemak dari luar.. korg sapu terasa sejuk je.. tapi bila korg start buat apa2 pergerakan atau aktiviti.. korg akan rasa die burn dan berpeluh2 la korg sampai basah lencun โ˜”๏ธโ˜”๏ธ๐Ÿ’ง๐Ÿ’ง
.
so meh akk nk share kebaikan die..
KEBAIKKAN MARYAM LOTION
โœ”๏ธmembakar lemak dari luar
โœ”๏ธmembentuk semula bentuk badan
โœ”๏ธmengempiskan perut
โœ”๏ธmengecilkan peha dan betis
โœ”๏ธmengecilkan lengan
โœ”๏ธmelicinkan kulit
โœ”๏ธmenghilangkan selulit
โœ”๏ธberbau wangi dan menenangkan
โœ”๏ธtidak melekit

INGREDIENTS:-
AQUA,CYBOPOGON,CITRATUS OIL,MENTHYL SALICYLATE,CRINUM ASIATICUM,EXT,FRAGRANCE
CARA GUNA:-
SAPU LOTION DI PERUT DAN PEHA DAN TEMPAT2 YG ANDA INGIN KECILKAN
SAPU SELEPAS MANDI
SAPU PADA WAKTU PAGI DAN MALAM
DI LARANG UNTUK:- WANITA HAMIL.
.
Harga lotion MARYAM RM60..Set COMBO RM40..TAPIII kalau korg beli set SUPER COMBO ni akak payung korg RM75 je utk smua niii...!!!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Gile murahhhhh weiii..kalau nak cecepat wssp 0145257148 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#medinadesire#gulagulakurus#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagentputrajaya#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#legstea#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#produkkurus#pilkurus#jamukurus

SLIM DALAM MASA 2 MINGGU (@medina.desire.putrajaya)

haiii korg.. tgh buat ape tu?? .
Ni haaa akak nk cite korg set baru akak..SET SUPER COMBO..nk tau kenapa superrr sgt tu..sbb ada lotion MARYAM letopss kite lahh..
.
lotion ni mmg best sbb die boleh bakar lemak dari luar.. korg sapu terasa sejuk je.. tapi bila korg start buat apa2 pergerakan atau aktiviti.. korg akan rasa die burn dan berpeluh2 la korg sampai basah lencun โ˜”๏ธโ˜”๏ธ๐Ÿ’ง๐Ÿ’ง
.
so meh akk nk share kebaikan die..
KEBAIKKAN MARYAM LOTION
โœ”๏ธmembakar lemak dari luar
โœ”๏ธmembentuk semula bentuk badan
โœ”๏ธmengempiskan perut
โœ”๏ธmengecilkan peha dan betis
โœ”๏ธmengecilkan lengan
โœ”๏ธmelicinkan kulit
โœ”๏ธmenghilangkan selulit
โœ”๏ธberbau wangi dan menenangkan
โœ”๏ธtidak melekit

INGREDIENTS:-
AQUA,CYBOPOGON,CITRATUS OIL,MENTHYL SALICYLATE,CRINUM ASIATICUM,EXT,FRAGRANCE
CARA GUNA:-
SAPU LOTION DI PERUT DAN PEHA DAN TEMPAT2 YG ANDA INGIN KECILKAN
SAPU SELEPAS MANDI
SAPU PADA WAKTU PAGI DAN MALAM
DI LARANG UNTUK:- WANITA HAMIL.
.
Harga lotion MARYAM RM60..Set COMBO RM40..TAPIII kalau korg beli set SUPER COMBO ni akak payung korg RM75 je utk smua niii...!!!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Gile murahhhhh weiii..kalau nak cecepat wssp 0145257148 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#medinadesire#gulagulakurus#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagentputrajaya#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#legstea#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#produkkurus#pilkurus#jamukurus

KURUS DENGAN MINUM TEH (@teatox_bangi)

haiii korg.. tgh buat ape tu?? .
Ni haaa akak nk cite korg set baru akak..SET SUPER COMBO..nk tau kenapa superrr sgt tu..sbb ada lotion MARYAM letopss kite lahh..
.
lotion ni mmg best sbb die boleh bakar lemak dari luar.. korg sapu terasa sejuk je.. tapi bila korg start buat apa2 pergerakan atau aktiviti.. korg akan rasa die burn dan berpeluh2 la korg sampai basah lencun โ˜”๏ธโ˜”๏ธ๐Ÿ’ง๐Ÿ’ง
.
so meh akk nk share kebaikan die..
KEBAIKKAN MARYAM LOTION
โœ”๏ธmembakar lemak dari luar
โœ”๏ธmembentuk semula bentuk badan
โœ”๏ธmengempiskan perut
โœ”๏ธmengecilkan peha dan betis
โœ”๏ธmengecilkan lengan
โœ”๏ธmelicinkan kulit
โœ”๏ธmenghilangkan selulit
โœ”๏ธberbau wangi dan menenangkan
โœ”๏ธtidak melekit

INGREDIENTS:-
AQUA,CYBOPOGON,CITRATUS OIL,MENTHYL SALICYLATE,CRINUM ASIATICUM,EXT,FRAGRANCE
CARA GUNA:-
SAPU LOTION DI PERUT DAN PEHA DAN TEMPAT2 YG ANDA INGIN KECILKAN
SAPU SELEPAS MANDI
SAPU PADA WAKTU PAGI DAN MALAM
DI LARANG UNTUK:- WANITA HAMIL.
.
Harga lotion MARYAM RM60..Set COMBO RM40..TAPIII kalau korg beli set SUPER COMBO ni akak payung korg RM75 je utk smua niii...!!!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Gile murahhhhh weiii..kalau nak cecepat wssp 0145257148 ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#medinadesire#gulagulakurus#kakicantiq#legstea#skinnyteatox#teatoxmalaysia#detoxteamalaysia#tehkurus#tehkurusmurah#tehkurusmurahmalaysia#medinadesireagentputrajaya#detoxtea#teatox#skinnytea#tehherba#ubatkurusmalaysia#ubatkurus#eatclean#bandarbarubangi#legstea#ukmbangi#upmserdang#alamandaputrajaya#bangisentral#uniten#gmi#produkkurus#pilkurus#jamukurus

Jamu Tun Teja JB (@jamutuntejajohor)

.
JAMU TUN TEJAโ„ข๏ธ is an energy booster. With energy, we become active. When we are active, we can do many things and burn fat in between. Besides, we think less about food when we are occupied with tonnes of work. Jadi hajat di hati nak bertenaga, nak sihat luar dalam, eh, terkurus laa pulak. Best kan?โค๏ธ
.
READY STOCK : RM88 (15 SACHET)
.
FREE : POSTAGE ๐Ÿ“ฎ
FREE : COD ๐Ÿš—๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
FREE : GIFT๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ
.
.
COD AREA : BANDAR JB/ PLENTONG/ KULAI/ SKUDAI/ BANAFE/PANDAN CITY / PASIR GUDANG / SMART / BBU / SIERRA PERDANA / PERLING / JUSCO TEBRAU / TESCO PLENTONG / JOHOR JAYA / TAMAN MOLEK/ ULU TIRAM/ WOODLAND/SINGAPORE/ DLL
.
Letss jamuuu๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Letsss sihattt๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Letss cantikk๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
โ˜Ž๏ธ 019-4306550 โ˜Ž๏ธ
.
.
#jamucantik #jttbabes #jamutenaga #jamukurus #jamukesihatandalaman #jamumilkbooster #manjakani #akarserapat #vitaminC #jamutunteja #jamupremiumquality #ekinjttteam #lifestylejamu #jamufied #jamucollagen #jamutuntejakulai #jamutuntejaskudai #jamutuntejakotamasai #jamutuntejaplentong #jamutuntejajohorjaya #jamutuntejaperling #jamutuntejasingapore #jamutuntejasingapura #jamutuntejasg #jamutuntejaulutiram #jamutuntejapermas #jamutuntejajb #jamutuntejajohor #jamutuntejajohorbahru #jamutuntejapasirgudang

hajar-Jamu choco yeng2 (@jamu_choco_kurus_cantik_sihat)

Promosi bulan JANUARY!! Dapatkan COMBO SET JAMU CHOCO YENG YENG & PUTEH CANDY YENG YENG dgn harga yg sgt murah dan berbaloi Rm130 SAHAJA!! Beli 4BOTOL RM240 SAHAJA!! Wow!! Sgt2 MURAH!! DM or WHATSAPP 0143654945 NOW!!! #perfectcombo #perfectcombination #jamumoden #jamukurus #sesuaiuntukanakdarajuga #putehflawless #cantiksihatbertenaga #mantapluardalam #rahsiaawetmuda #highlyrecommended #eirasyazira #ambassador ๐Ÿ’šโค๏ธ

Rose Kosmetik (@kosmetikmurahbest)

JAMU NENEK FIT I KAPSUL
.
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
- Untuk menurunkan kolestrol, lemak, racun, toksik, air, angin, lendir dalam badan.
- Membuang lemak yang tidak diingini dlm badan dan meninggalkn lemak yang optimum bagi tubuh bdn. - Membuatkan badan rasa cergas, ringan, kulit makin berseri dan kurus dgn sekata. - Diformulasi dari ekstrak sena, halia, kunyit, serai, jintan, inai mekah dan pelbagai herba yang bertindak menguruskan badan, mengecilkan badan.
- Membuang toksin-toksin secara berkala & mengandungi antioksida yang tinggi bagi mengekalkn keremajaan kulit - Mencuci usus dan perut
- Mengurangkan kolestrol dalam darah
- Menyerikan kulit wajah
- Boleh diamalkan lelaki dan wanita
.
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
CARA PENGGUNAAN
.
- Makan 2-4 biji sehari. Ianya bertindak mengikut berat badan seseorang
.
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
Wasup. 01110901623
Postage rm8 sm/rm12 ss .
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
#jamunenek#jamunenekfiti#jamunenekfitikapsul#jamu nenekmurah#jamunenexkurus#jamunenekmurahborong#jamukurus#jamunenekrapatplus#jamunenekoriginal#jamudetox#jamunenekdetox#truedetoxmurah#truedetoxborong#detoxmurah#detoxborong#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#pemborongshahalam#pemborongkosmetikmurah

Rose Kosmetik (@kosmetikmurahbest)

JAMU NENEK FIT I KAPSUL
.
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
- Untuk menurunkan kolestrol, lemak, racun, toksik, air, angin, lendir dalam badan.
- Membuang lemak yang tidak diingini dlm badan dan meninggalkn lemak yang optimum bagi tubuh bdn. - Membuatkan badan rasa cergas, ringan, kulit makin berseri dan kurus dgn sekata. - Diformulasi dari ekstrak sena, halia, kunyit, serai, jintan, inai mekah dan pelbagai herba yang bertindak menguruskan badan, mengecilkan badan.
- Membuang toksin-toksin secara berkala & mengandungi antioksida yang tinggi bagi mengekalkn keremajaan kulit - Mencuci usus dan perut
- Mengurangkan kolestrol dalam darah
- Menyerikan kulit wajah
- Boleh diamalkan lelaki dan wanita
.
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
CARA PENGGUNAAN
.
- Makan 2-4 biji sehari. Ianya bertindak mengikut berat badan seseorang
.
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
Wasup. 01110901623
Postage rm8 sm/rm12 ss .
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
#jamunenek#jamunenekfiti#jamunenekfitikapsul#jamu nenekmurah#jamunenexkurus#jamunenekmurahborong#jamukurus#jamunenekrapatplus#jamunenekoriginal#jamudetox#jamunenekdetox#truedetoxmurah#truedetoxborong#detoxmurah#detoxborong#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#pemborongshahalam#pemborongkosmetikmurah

STOKIS JAMU TOK (@legacy_jamu_tok)

Ada yg mengalami masalah KEPUTIHAN yg teruk?
Sgt tak selesa kan apabila mengalami masalah keputihan ni... pantiliner pun x bersih...asyik nk kena tukar je kan ๐Ÿ˜…

Apa kata sis syorkan uols mkn JAMU TOK... byk kelebihannya apabila dh consume jamu ni... Nak tau details boleh wsapp sis ye ๐Ÿ˜Š

Www.wasap.my/60139090306/JamuTok
#legacyjamutok #jamutok #jamurawatdalaman #jamurawatpenyakit #jamu #keputihan #haidtakteratur #periodproblems #pregnant #jamumilkbooster #milkbooster #Jamuketat #jamuawetmuda #jamukurus #cabarankurus #jomkurus #kuruscepat #diet #dietfood #healthyfood #neelofa #ctdk #meletop #Fattzura #fattahamin #vagina #cyst #baazarpaknil #sayamakansayajual

Tun Teja Runner (@tunteja_foryou)

#Repost with @Repostlyapp 1st Life-Style Jamu in Malaysia @natasshadina using
.
ok, ive been a LOYAL customer to Jamu Tun Teja for more than 1 year, to be exact 19 months plus... .
i still remember, mula2 dlu makan jamu utk tenaga & internal beauty, tapi bila tetiba i TERKURUS skali, lemak2 spashly at waist & #pehaberetuhsis terBURN skali, i pn ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ˜...n my facial skin pun is so MUCH BETTER now....๐Ÿ˜
.
i terus consume until now & also few of my friends pn dh terJANGKIT dgn i consume JTT...itโ€™s INFECTIOUS i tell ya๐Ÿ˜†...
.
gez u oll pn terBACA my #jttstory until the end dah...๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜œ
.
pm me at 012-4192060 for more inspirational #jttstory
towards BETTER & HEALTHY u...๐Ÿ˜˜
.
@jamutunteja.by.natasshadina
@jamutunteja_hq .
#jamutuntejaxmaldives
#jamu #jamufied #jamumoden #jamtunteja #jamukurus #jamutuntejaalorsetar #jamutuntejakedah

Ramoe Jamoe (@ramoejamoe)

Get your deserving monthly subscription of 4 one liter bottles of our Turmeric Treats for IDR 350K each now! There is definitely no harm in doing health more efficiently and conveniently, is there?
______
RAMOE JAMOE
Ancient Secret. Modern Remedy.
WA +6281808552111
______
#ramoejamoe #indonesia #jamu #drinks #beverages #indonesiandrinks #food #foodblogger #fresh #healthy #instagram #jamusehat #jamukurus #foodies #sehat #hidupsehat #turmeric #healthylifestyle #ginger #healthydiet #diet #fitness #applecider

Rose Kosmetik (@kosmetikmurahbest)

.
JAMU NENEK FIT I KAPSUL
.
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
- Untuk menurunkan kolestrol, lemak, racun, toksik, air, angin, lendir dalam badan.
- Membuang lemak yang tidak diingini dlm badan dan meninggalkn lemak yang optimum bagi tubuh bdn. - Membuatkan badan rasa cergas, ringan, kulit makin berseri dan kurus dgn sekata. - Diformulasi dari ekstrak sena, halia, kunyit, serai, jintan, inai mekah dan pelbagai herba yang bertindak menguruskan badan, mengecilkan badan.
- Membuang toksin-toksin secara berkala & mengandungi antioksida yang tinggi bagi mengekalkn keremajaan kulit - Mencuci usus dan perut
- Mengurangkan kolestrol dalam darah
- Menyerikan kulit wajah
- Boleh diamalkan lelaki dan wanita
.
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
CARA PENGGUNAAN
.
- Makan 2-4 biji sehari. Ianya bertindak mengikut berat badan seseorang
.
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
Wasup. 01110901623
Postage rm8 sm/rm12 ss .
๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ
.
#jamunenek#jamunenekfiti#jamunenekfitikapsul#jamu nenekmurah#jamunenexkurus#jamunenekmurahborong#jamukurus#jamunenekrapatplus#jamunenekoriginal#jamudetox#jamunenekdetox#truedetoxmurah#truedetoxborong#detoxmurah#detoxborong#igkosmetikmurah#igkosmetikborong#kosmetikmurah#kosmetikmurahmalaysia#pemborongshahalam#pemborongkosmetikmurah

Lady Glory Ampang (@jamu.ladyglory_ampang)

Untuk maintain stamina & berat badan, Sis Vna sentiasa amalkan berlari waktu pagi, sambil2 tu practise tendangan taekwondo front & turning kick. Sebagai wanita, wajib kena belajar martial arts..kalau apa2 jadi kita tau cara untuk defend diri kita.๐Ÿ˜‰.
.
#StayActiveWithLadyGlory .
.
.
#ladyglory #jamu #taukejamu #jamukunyit #jamutemukunci #jamuhomemade #jamukencurmalaysia #jamuberpantang #jamucekurmalaysia #jamukurus #jamukuat #jamuketat #fit #slim #langsing #sihat #cantik #energybooster #garciniacambogia #manjakani #akarserapat #temukunci #cekur #halia
More...