ELYSIAN BEAUTY | EVERDEENSS (@zai_beautyshop)

.
.
PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENDAPAT PENGIKTIRAFAN DARI SWITZERLAND. Obersea sangat kan? Yang penting dengan harga yang mampu milik. 👍
.
Semua produk Elysian Beauty mendapat pengiktirafan dari institusi RAHN yang berpusat di SWITZERLAND kerana menggunakan bahan bahan berkualiti tinggi,selamat dan premium yang diimport dari Switzerland.
.
Produk produk Elysian juga mendapat kelulusan dari KKM, terbukti selamat digunakan. Tidak mengandungi bahan bahan kimia berbahaya seperti mercury atau hydroquinon.
.
Jangan ragu ragu lagi untuk cepat cepat gunakan produk Elysian Beauty tau. Dah ramai yang kulit berubah 360 darjah dengan penggunaan yang konsisten.
.
Yang dah guna ofcos takkan cari lain. Ada yang menyesal kenapa tak kenal Elysian dari dulu lagi. Memang tercari cari sangat produk natural dengan harga macam ni.
.
Produk laris dan laku keras tau. Dah mengumpul ratusan feedback positif dari pengguna dalam masa dua bulan.

Nu Amoorea (@amoorea_beautyplus)

Produk kita itu unik ya sob, tdk memberi janji manis didepan tp mengeluarkan racun untuk masa depan😍😍😍 purging/detok itu jgn dihindari yaa, tp dihadapi..
ga mau donk, itu racun nempel trus dkulit kita?
so, sabar pasti berbuah manis koq..
Happy Purging😍😘
.
.
.
Untuk fast respon, order dan konsultasi, bisa Via WA
0812-8811-2149
.
.
#obatjerawat #jerawat #produkkecantikan #kulitcantik #bopeng #jerawathilang #kulitkusam #kulitmulus #skincare #beautycare #nuamoorea #obatkulit #obatbopeng #penghilangflek #maskerwajah #flekhitam #perawatanalami #perawatankulitwajah #penghilangjerawat #pencerahwajah #bebasjerawat #kulitberminyak #kulitkering #creammalam #creammuka #creamwajah #creamdokter #creamjerawat #amoorea #komedo

DERMA ROLL KUANTAN & SERDANG (@dhealdermaroll)

Apakah kegunaan & manfaat dermaroller? .
.
Banyak, malahan di Spa & di Klinik juga terdapat rawatan Dermaroller & sebagainya. .
.
Kenapa perlu bayar RM500 keatas untuk mendapatkan service dermaroller walhal boleh dapatkan dengan harga RM 45 sahaja? 😍😍😍HANYA RM45
.
GUIDE FREE
POSTAGE FREE
.
WHATSAPP 0145009266 ATAU TEKAN LINK DI BIO 💕
.
#DhealDermaRoll #DhealDermaRollMurah #KulitBebasParut #Blackhead #Whitehead #ParutBerlubang #Jerawat #DhealDermaRollOri #DhealDermaRollReadyStock #DhealDermaRollCODKuantan #DermaRollCODKuantan #DermaRollCODUPM #DermaRollCODRembau #DermaRollCODKelantan #DermaRollCODKlang #DermaRollCODMelaka #DermaRollCODSungaiPetani - #regrann

MAGIC JELLY MELAKA / PERLIS (@estrella.my)

Perhatian untuk adik2, abang2 dan semua kaum lelaki lah. Nak kulit muka sihat dan bebas segala masalah kulit tak?
.
Jangan ingat perempuan je kena jaga muka. Lelaki pun kena jaga kulit muka juga baru lah nampak bersih dan bergaya gitu. Set #MagicJellyLovera for men dan #LoveraCompleteCleanser ni sangat sesuai bagi lelaki yang penting kan kesihatan kulit muka.
.
Korang dah ada ke belum set ni?
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6013 435 2732
.

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo

MAGIC JELLY MELAKA / PERLIS (@estrella.my)

Kulit muka selalu kering dan terasa kasar? Nak tak kulit yang lembap dan halus?
.
Kulit muka yang lembap akan kelihatan gebu dan sihat. Campuran timun, avocado dan aloe vera sangat elok untuk dapatkan kulit idaman korang tu.
.
Rahsia kulit lembap dan halus sis #MagicJellyLovera lah. Bila sapu mj kulit akan rasa segar je. Kulit kering pun dah tak de lagi.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 👉🏻
+6013 435 2732
.

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo #LulusKKM

VelroseSecretOrganic| BPOM (@lulurwajah_velrosesecret)

Lulur Wajah Banana Soymilk 👍
Lulur wajah varian ini ahlinya buat menyembuhkan jerawat dari jerawat yg bruntusan sampai jerawat meradang untuk kulit normal atau kering, kulit sensitif atau kulit jenis kombinasi.
Buat yang punya problem kulit suka mengelupas, merah2 perih disekitar hidung, bibir atau alis wajib banget pakai lulur ini karena udah terbukti banget bisa mengurangi bahkan menyembuhkan masalah kamu.
Dengan kandungan soymilk bikin kulit kamu lembut banget, ga kering lagi, ga kusam lagi, pori mengecil, bekas jerawat memudar, jerawat berkurang bahkan dengan pemakaian rutin dan teratur masalah jerawat kamu bisa sembuh!
Lulur ini juga cocok buat kamu yang gak berjerawat supaya kulit kamu tetap terawat dan memberi nutrisi pada kulit tiap hari.

Kini saatnya kamu beralih ke alami, tinggalin produk2 yang bisa membuat membahayakan kulit kamu. Terbukti yang alami jauh lebih baik dan sudah pasti aman buat kulit dan aman buat jangka panjang 😘

Price : 110 k
Berat: 150 gr

#obatjerawat #jerawatbatu #jerawat #lulurwajah #mencerahkan #skincare #obatjerawatalami#lulurwajah_velrosesecret#aboutcirebon#aboutindramayu

Cantik alami tanpa bedak (@nu_amoorea_kudus)

Udah tobat blm? Udh sadar blm?
Krim racik abal2 berbahaya.. Kuning2 mencolok yg gk jelas bgmna dan dmna produksinya.. Eh itu baru segelintir ya yg d temukan, diluaran msih buanyak yg beredar.. Apa harus nunggu muka mu kyak gini dlu baru mau tobat?? Yuk move on dgn 🍏🍏amoorea🍏
More info and free consult 08562542646

#kudushits #skincaremurah #putihsehat #sabunkecantikan #detox #glowingskin #wajahglowing #kudus #pathdaily #pati #demak #semaranghits #semarang #babyboy #bayi #krimhn #krimtemulawak #flekhitam #jerawat #hijab #hijabers #istrisayangsuami #istrisholehah #kesehatan #kecantikan #skincare #beautycare #kebugaran #lfl #like4like

MAGIC JELLY MELAKA / PERLIS (@estrella.my)

Nak kan kulit idaman yang bebas masalah jerawat, jeragat, kulit kusam dan bermacam-macam lagi?
.
Set #MagicJellyLovera dan #LoveraCompleteCleanser adalah pilihan yang tepat untuk bantu korang dapat kan kulit idaman tu. Kami bukan cakap kosong semata-mata, ramai #loveralovers berpuas hati dengan set ni.
.
Tak percaya ke? Boleh lah tengok testimoni pengguna di @lovera.testimonials. Sape dah ada kedua-dua ni? 🙋
.
To Order Whatsapp 👉🏻
+6013 435 2732
.

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless
More...