PROMOSI SET HAMIL πŸŽ‰ (@shaklee.sid.uitm)

SET PARUT JERAWAT
.

Buat korang yg ade masalah jerawat yg kronik/degil. Banyak jerawat naik dkt muka tak kira time period or tak, bnyk jerawat pasir & jerawat yg bernanah. Highly recommend use this SET DETOKS CANTIK
.

Sebab apa kena detoks? Sebab bila darah dalam badan bersih & semua toksin dah keluar. Muka pun bersih and clear dari bakteria yg menghasilkan jerawat tau. So sgt penting utk detoks dulu sebelum mendapatkan kulit yg cantik
.

ESP (tahan 2-3 bulan )
πŸ‚sumber protein yg cukup dlm pembentukan sel baru
πŸ‚merawat kulit rosak akibat jerawat
πŸ‚menghilangkan parut
πŸ‚mengecutkan jerawat
πŸ‚kulit lebih bersih & cantik
πŸ‚mengatasi masalah jeragat
πŸ‚menghaluskan kulit
πŸ‚mengatasi masalah kulit berminyak
.

Vit C (tahan 6 bulan)
🍊antioksidan terbaik
🍊melawan radikal bebas yg berbahaya
🍊melindungi & menghalang pembentukan jerawat
🍊meyumbang pada sintesis kolagen
🍊merawat SUNBURN
🍊kulit cerah sekata & tegang
🍊meningkatkan penghasilan kolagen
🍊menentang bakteria jerawat
🍊memudarkan parut jerawat
🍊kulit lebih cerah & moist
.

Alfalfa (tahan 4-5 bulan)
🌿detoks semulajadi
🌿membuang toksin dalam badan
🌿meneutralkan asid dalam badan
🌿mengelak pertumbuhan jerawat berulang
🌿mencuci darah kotor usus dan hati
🌿mengecutkan jerawat yg besar
🌿untuk allergic, eczema & resdung
🌿merawat masalah peluh & ketiak berbau
🌿mengatasi masalah nafas berbau
🌿merawat jerawat bernanah
.

Garlic Complex (tahan 3 bulan) .
☘️bertindak sebagai antibakteria, antifungus & antiviral
☘️antibiotik yg melawan bakteria
☘️mengecutkan jerawat dari dalam
☘️mengatasi masalah jerawat pasir
.

Whatsapp yana utk details ya, yana akan suggest which one yg perlu ambil dulu and later. Kalau ada budget lebih boleh terus ambil full set utk kesan yg lebih cepat
.

Yana, 0176640521
Your Best SID .

#espshaklee #shakleeesp #shakleemurah #promoshaklee #shakleepromo #shakleekl #shakleesingapore #shakleebrunei #shakleesetiawangsa #shakleevivix #vivixshaklee #shakleesg #parutberlubang #parutjerawat #kolagenmurah #setkecantikan #jerawatpasir #jerawatbatu #parut #jerawat #kulitjerawat #kulitlicin #kulitcantik #kulitflawless #vitaminmurahshaklee #vitamincshaklee

Pewiit Skincare HQ (@pewiit_skincare_5in1)

.
Alhamdulilah. Ramai yang berjaya selepas menggunakan set pewiit 5in1 B!iar lambat asal selamat
JANGAN kerana nak cepat cantik, kita pakai bahan yang blh merosakan lagi kulit wajah kita .. ingt jgn pakai produk sebarangan ! , jgn ambik produk yg ada bahan terlarang ! .
.
ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
βœ”οΈ Free Postage
βœ”οΈ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
βœ”οΈ FREE 4 Masker shiseido
.
Nak HARGA PROMOSI?
β–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Ό
Whatsapp πŸ“±0172549234
Whatsapp πŸ“±0172549234
Whatsapp πŸ“±0172549234
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Pewiit Skincare (@pewiit.skincare.5in1)

.
Alhamdulilah. Ramai yang berjaya selepas menggunakan set pewiit 5in1 B!iar lambat asal selamat
JANGAN kerana nak cepat cantik, kita pakai bahan yang blh merosakan lagi kulit wajah kita .. ingt jgn pakai produk sebarangan ! , jgn ambik produk yg ada bahan terlarang ! .
.
ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
βœ”οΈ Free Postage
βœ”οΈ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
βœ”οΈ FREE 4 Masker shiseido
.
Nak HARGA PROMOSI?
β–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Ό
Whatsapp πŸ“±0172549234
Whatsapp πŸ“±0172549234
Whatsapp πŸ“±0172549234
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

ELANISH BEAUTYℒ️ πŸ‡²πŸ‡Ύ [EB1001] (@elanishbeauty.hq)

.
Alhamdulillah, hari demi hari semakin ramai yg dh mula sedar kepentingan memilih produk yg natural tanpa memberi kesan sampingan yg berbahaya pd kulit. Jgn terlalu obses nk cantik cepat je dgn memilih produk yg bermerkuri. Bahaya tau!
.
Mai la cuba Elanish Beauty White Glow Serum ni. Serum kami menjalani ujian makmal dan telah mendapat kelulusan KKM : NOT170300124K Gunakan tanpa was-was :)
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp οΌ‹601115556677
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/οΌ‹601115556677/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare.hq)

.
Alhamdulilah. Ramai yang berjaya selepas menggunakan set pewiit 5in1 B!iar lambat asal selamat
JANGAN kerana nak cepat cantik, kita pakai bahan yang blh merosakan lagi kulit wajah kita .. ingt jgn pakai produk sebarangan ! , jgn ambik produk yg ada bahan terlarang ! .
.
ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
βœ”οΈ Free Postage
βœ”οΈ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
βœ”οΈ FREE 4 Masker shiseido
.
Nak HARGA PROMOSI?
β–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Ό
Whatsapp πŸ“±0172549234
Whatsapp πŸ“±0172549234
Whatsapp πŸ“±0172549234
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

lia triawaty (@liatriawaty)

di nikmati.....di syukuri.....
#latepost# #jerawat# #pipitembem#
Yaaudahlahyah😱

hazzelbeauty (@thehazzelbeauty)

.
Feedback daripada customer #feedbackdetoxmasktemyracle .
Detox mask from temyracle .
.
Sebenarnya ada banyak cara utk pakai detox mask temyracle ni. Nak mix dgn lemon boleh. Yogurt boleh. Cuma makesure bahan yang uol guna tu natural la.
.
Siapa belum cuba lagi memang rugi tersangat sangat nya!
.
Sapa nak kulit peloles meh pm sis na 01126397324 😍
.
#Temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #detoxmask #detoxmaskmurah #detoxmasktemyracle #detoxmaskmalaysia #detoxmaskterbaik #detox #maskmurah #maskjerawat #maskparut

ELANISH BEAUTYβ„’οΈπŸ‡² πŸ‡Ύ [EB1002]011 (@elanishbeauty_hq)

.
MANFAAT DALAM SEBOTOL ELANISH SERUM
.
Uolls boleh scroll IG kami utk lihat banyak testimoni yg dah berjaya mendapat kulit yg diidamkan :)
.
Siapa kata produk natural ni kesannya lambat? Tak juga.. yang penting kena konsisten dan sabar tau!
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp οΌ‹60182642604
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/οΌ‹60182642604/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#tudungmurah #shawlinstant #shawlmurah #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia

ELANISH BEAUTYβ„’οΈπŸ‡² πŸ‡Ύ [EB1002]018 (@elanishbeauty_official)

.
BUKAN JERAWAT JE KECUT TAU! PARUT SEMUA LESAP. MUKA PUN MAKIN BERSERI!!!
.
RAHSIANYA???
.
ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM LAAAA :)
.
Jom whatsapp cpt2 untuk dapatkan harga PROMOSI dr admin.
.
Whatsapp οΌ‹60182642604
.
RESPON PANTAS CLICK!!
http://www.wasap.my/οΌ‹60182642604/WOWpmELANISH
.
Utk instagram klik je link biru dkt bio tu..akan terus masuk whatsapp admin.
.
'subscribe' utk dptkn info2 dan promosi terkini dr kami :
.
www.elanishbeauty.com.my
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #testimonielanishserum #serumwajah #serum #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #sunburn #sayajual #bazaarpaknil #nakcantik #putih #gebu #produkkecantikan #krimmuka #sayajualskincare #skincaremurah #bajubaby #mekapmurah #shahalam #kualalumpur #malaysia #skincaremalaysia #skincareorganik #produkkecantikan #shahalam #kulitputih #flawless

Nahda A.R (@nahda_azza)

#Repost @theraskin_care_ with @repostapp
・・・
GIVE AWAY πŸ‘πŸ˜„β˜ΊοΈ
.
Yeahhhhh theraskin_care_ ngadain giveaway buat kalian yaaa

Hadiahnya
1 PAKET theraskin untuk paket sesuai wajah kamu 😘

Caranya ?
1.) repost postingan beserta captionnya, sebanyak-banyak nya.
2.) tag repost ini ke @theraskin_care_ dan tag 5 orang teman kalian
3.) like semua foto yang ada di ig @theraskin_care_ dan span like, spam komen dan bantu jawab pertanyaan yang ada di therakin_care_
4.) akun ig bukan akun fake/gaintrick dan jangan di gembok/kunci (nanti admin cek)
5.) ongkir pemenang ditanggung sipemenang.

Pemenang akan di umumkan tanggal 30 april 2017 jam 20.00
.
#Theraskinmurah #theraskinhalal #theraskinbpom #theraskinaman #theraskinori #theraskinjatim #theraskingrosir #theraskinoriginal #theraskinskincare #theraskinjakarta #bumil #creambumil #creambusui #instapic #like4like #glowingskincare #glowing #superglowing #theraskinjakarta #theraskinjakartapusat #acnemask #peeling #peelingwajah #creamapoteker #acne #jerawat #creamaman #creambpom #creammalamindonesia

jafra skincare πŸ’• (@rosyitaskincare)

Alhamdulillah Long Weekend nya udahan..udah sampe rumah juga..mohon maaf 2hr kemarin slow respon yah 😘

Setelah macet2an pegel badan emang paling enak me time 😍 me time aku sih gak usah ribet ngantri di salon or bayar mahal2..cukup pake produk spa by JAFRA ❀️

Pertama yg aku pake GENTLE EXFOLIATING SCRUB. Ini adalah krim yang lembut dengan butiran microspheres yang dengan halus menyentuh kulitmu dan mengangkat sel kulit mati serta blackhead/whitehead komedo, melembabkan kulit kering dan membersihkan hingga ke dalam pori" untuk kulit yang sehat, bercahaya dan terasa sangat halus setelah seharian macet2an 😍

Tahap kedua tinggal maskeran deh..krn jenis kulit aku normal kombinasi jadinya aku cocok pakai masker apa aja dr JAFRA. Masker dari JAFRA ada 2 yaitu :

1. MUD MASK
Masker JAFRA ini mengandung ekstrak mud & tanaman ayurverdic yang dapat melembabkan & mencerahkan kulit sehingga tampak halus, bercahaya & vit E nya menutrisi menjaga kekenyalan kulit, Licorice untuk memutihkan, menipiskan flek dan noda bekas jerawat.

2. MALIBU MIRACLE MASK
Masker ini isinya 50 ml, Aromanya herbal-herbal campur susu gimana gitu. Masker ini berwarna cream dan ada butiran-butiran biru. Pas pertama kali aku apply di wajah yang aku rasain teksturnya kasar dan ada sensasi hangatnya. Buat kamu yg punya komedo gak usah khawatir komedo bisa diangkat langsung say rontok sama masker ini krn mengandung butiran2 halus, selain itu bisa membantu utk mengecilkan pori2, sekaligus mencerahkan wajah 😍

Kamu pilih masker yg mana? Karena kedua masker ini utk semua jenis kulit, namun akan lebih efektif menggunakan masker MUD MASK untuk kulit berminyak & MALIBU MIRACLE MASK untuk kulit kering ❀️

Gratis Konsultasi & Pemesanan πŸ‘‡
Bbm : D6571876
Wa/Text : 085722334233

marykay.malaysia (@vone.marykay)

BASED ON TRUE TESTIMONY
.
Ba jum kita main game spot the difference d gmbr ni hahahahha
.
Ni result customer sa lepas 2 minggu konsistent n rajin guna Mary Kay skincare. Bgs dia ni muda3 suda pandai mo jaga kulit o
.
Masa sa mcm umur dia dulu, dgn berani nya sa bawa muka yg teda letak sunblock ba jln3 n naik bus sana sini p kerja πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ ada juga anty n mami sa selalu kasi remind "pki sunblock before klua nnt ada pigment muka bru pdn muka" sa kasi iya iya saja drg tpi x dgr juga
.
Ba bila mcm ada something wrong sda muka sa bru sa btl btl nyesal ah x dgr ckp. Besa la tu remaja wakkakaka tapi nasib baik masi blm terlambat ba tuk bljr jaga muka dari skrg
.
Mau kulit sihat? Cantik? Whatsapp la vone 0178971005.
.
#sharingiscaring #marykaymalaysia #botanicalproduct #marykaybotanicalset #marykay #marykaykl #marykaysingapore #marykaysabah #kulitcantik #kulitsihat #bebasjerawat #bebaskimia #kulitkusam #jerawat #bintikhitam #jeragat #oilyskin #kulitberminyak #acne

skincare_nuskiners TR90 (@skincare_nuskiners)

πŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒπŸŽƒ Polishing peel share !
Daripada bayar mahal untuk mikrodermabrasi di salon atau klinik kecantikan mending pake polishing peel.
.
.

Solusi untuk mikrodermabrasi dengan harga terjangkau dan bisa dilakukan dirumah kapan saja. .
.
Polishing peel terbukti secara klinis memberi hasil yg sama seperti mikrodermabrasi TANPA mengikis kulit menjadi tipis.
.
.
.

Polishing peel Berfungsi untuk:
1. Menghilangkan bopeng bekas jerawat
2. Menghilangkan racun dan menjadikan kulit bersih dan Cerah
4. Meremajakan kulit sehingga tampak lebih muda
5. Memperbaiki tekstur kulit agar lebih lembut dan halus
6. Memperhalus pori2 kulit wajah
7. Kulit menjadi lebih kenyal karna terjadinya pembentukan elastin dan serat2 kolagen pada kulit wajah
.
.
.

Info .
.
Natalia
Sms.WA. 089 60 20 60 86 0
.
.
.
#polishingpeel #jerawat #jerawatan #bekasjerawat #kulitmulus #kulithalus #bening #cantik #aman #halal #mikrodermabrasi #alami #poriporiwajah #kulitsehat #kecantikan #perawatan #nuskin #exfoliant #nuskinsolo #nuskinjogja #nuskinjakartaa

Independent Consultant Jafra (@rafiolla.skincare)

Wow! Buat kamu yang punya kulit sensitif, gak usah bingung lagi cari2 skincare buat wajahmu. Yuk beralih ke SHOOTING ADVANCE DINAMIC ini.

Dengan formula sensiSMART Complex, memberikan efek menenangkan untuk kulit sensitif. Serta memenuhi kebutuhan kulit sensitifmu.

Mau merasakan sensasinya? Cobain yuk! Pasti kamu suka Jafra deh 😍. .
.
.
#jafraindonesia #jafraskincare #jualjafra #skincare #jafrabandung #jafrajakarta #jafrakosmetik #obatjerawat #kosmetik #perawatanwajah #mudmask #jaframurah #trustedseller #maskerlumpur #jualanjafra #royaljelly #bpom #jualprodukjafra #perawatankulit #jualkosmetik #mudmaskjafra #whitening #jualskincare #makeup #repost #jerawat #jafracosmetic #kulitberminyak #joinjafra #kosmetikaman

Shaklee By Fie 0187944479 πŸ‘ˆπŸ’“πŸ’“ (@shakleebyfie)

Assalamualaikum.salam.magrib semua sahabat. .
.
alhamdulilla rezeki.semua pakat buat stock bulan ni.bulan depan harga dah naik.jangan cakap fie tak habaq. πŸ‘Œ .
.
order Shaklee meh roger2 fie
Wassap 0187944479

#ukhwahti
#terapiinstagram
#shakleebyfie
#vivix
#subur
#hamil
#esp
#vitaminc
#like4like
#setmenyusu
#jerawat
#murah
#shakleemurah
#klang
#subangjaya
#shahalam
#usj
#sembelit
#setkurus
#setkulit
#kencingmanis
#darahtinggi
#kanser
#teamekra
#darahrendah
#shakleehargaahli
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#shakleepromosi
#codshaklee

organic_claymask (@organic_claymask)

abang sado pon pakai DETOXIFYING CLAYMASK + SCRUB COFFEE .
.
patut laa skin dia flawless terukk !! gegurl tak tergugat iman ke ?? hehehe .
.
ini laa rahsia kecantikkan kulit abam nii .. detox skin 3x seminggu ! .
.
SET COMBO ZUKA ni jimat RM5 tau ..
jom rembat sorang 1 set ! .
.
SERENDAH RM75 sahaja !! harga asal RM80 β€’ JIMAT RM5 wehh β€’

Whatsapp 0123409270 #stokissah #sayajual #scrubcoffee #scrubtubuh #kulitkusam #kulitputih #kulitgelap #claymask #cerahgebu #cerahalami #cerahsekata #jerawat #rahsiacantik #coffeescrub #codshahalam #coduitmshahalam #hafizmahamd #uitmshahalam #mudmask

Pewiit.Skincare.Official.HQ (@pewiit.skincare.official.hq)

Pewwit:
NAK CANTIK 5 KALI GANDA?? NAK WAJAH CANTIK MACAM MIRA FILZAH? XPAYAH CUCUK VIT C, MURAH PULAK TU.

sape yg berminat dapatkan set #pewwit5in1 Suha sendri akan ajar macam mana nak pakai. .
βœ”οΈKULIT BERJERAWAT
βœ”οΈKULIT KUSAM βœ”οΈKULIT BERJERAGAT βœ”οΈWHITEHEAD & BLACKHEAD βœ”οΈPARUT JERAWAT
βœ”οΈKULIT GELAP
βœ”οΈSUNBURN

Semua BOLEH DI ATASI πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Kesan penggunaan SEAWAL seminggu..!! .
Whatsapps "pewwit " ke οΌ‹60111 695 2951 sekarang dan dapat kan harga SPECIAL + DISKAUN+FREE GIFT. KAW2 untuk 100 TERAWAL !

Tolong SHARE dan TAG nama KAWAN2, SAUDARA MARA ANDA mungkin ada yang memerlukan bantuan PIWEET utk selesaikan MASALAH MUKA di luar sana, Jom SHARE dan bantu kawan2 anda.
.

Wassap "piweet "SEGERA taip : "PIWEET " KE - οΌ‹60111 695 2951
"PIWEET " KE - οΌ‹60111 695 2951
"PIWEET " KE - οΌ‹60111 695 2951

Sy tunggu anda semua di Whatsapp!! SEGERA WASSAP JOM!! REBUT LAH PELUANG YANG ADA SEKARANG !! JADILAH ANTARA 100 TERAWAL

P/S : Bank in hari ni suha akan BAGI FREE TONER + FREE MASK + FREE POSTAGER + DISKAUN OFFER FOUNDATION untuk 100 TERAWAL.. #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

MSI Skincare Magelang (@msi.skincare.magelang)

Yang mempunyai masalah dengan jerawat parah bisa pakai 3 rangkaian ini..
√ sabun antibakteri tea tree oil
√ silver ion 100% ion perak
√ fruit serum

Dapatkan produk kami sekarang
Kontak kami via DM
Pin BB: D52F6B23
Wa/telegram: 081542474154

#msiskincaremagelang #produk #jerawatparah #jerawat #halal #aman #alami #teatreeoil #silverion #fruitserum #muntilan #magelang #yogyakarta #semarang #solo #klaten #boyolali #temanggung #jateng #jawatengah #indonesia #msiasli

Say NO To Injection βŒπŸ’‰ (@hurrbeauty)

Salam Israk Mikraj! Esok ada postage tau. Beli 2 lagi jimat! Beli 3 lagi berbaloi baloi ☺️
-
Telan sebiji sebelum tidur untuk badan yang sihat bertenaga, nyah semua toksin yang bahaya, bagi nutrisi baru pada kulit and renew semua lah! 😍 So, siapa nak join esok punya pos, whatsapp 0111-2380407 sebelum pukul 2 petang esok! Thank you πŸ’™
.
.
#ubatputih #symabeauty #tatiskincare #nurraysabeauty #bazaarpaknil #boosterwhiteningmurah #kosmetikmurah #queenofmutiara #parutjerawat #perlashine #codshahalam #bangi #dms360 #tabita #putihgebu #jerawat #parutpudar #dianzvitamin #hurrbeauty #azanis #jerawathilang #ubatparut #terapiinstagram #nakcantik #whiteningbooster #putih #ubatjerawat #dropshipwanted #boosterwhitening #ukhwahti
More...