(@nabilaaa007)

My acne journey after 1 month with @pesonaclinic_aesthetic 😍
.
.
Day 1: Right after 1st #acneeraser treatment
Day 14: Result 2weeks after 1st treatment at @pesonaclinic_aesthetic
Day 30: Result after 1month with @pesonaclinic_aesthetic. I had done 2 times acne eraser during this period.
.
.
Can u see the result day by day? My skin getting better! Even during PMS, acne malu nak keluar. Kalau tak acne besar2 keluar sampai rasa tak nak keluar rumahπŸ˜‚
.
.
Can't wait for next appointment. Now clinic have CNY Promotion, so better u grab that promotion price because it really worth!
.
.
Follow @pesonaclinic_aesthetic. You also can whatsapp them at 016 670 1698 for fast reply. Don't forget to follow my acne journey too😘
.
.
#acneeraserduo #klinikpesona #jerawat #parutjerawat #kualalumpur #malaysia #skinproblem #acne #acneproblem

stokishwi hwijkt leaderhwi (@hwimurah)

Dietnya selalu besok aja? πŸ˜‚
.
Tenang ada WMP
Komposisi :
Serat larut, inulin, ekstrak kopi hijau bubuk, acai beri, goji beri,
L-Carnitin, premik vitamin & mineral, ekstrak biji anggur, asam sitrat,
bit merah, perisa blackcurrant, sukralosa.
.
Manfaat WMP:
– Membantu menurunkan berat badan
– Membantu membentuk badan yang ideal (body shaping)
– Menguatkan sistem metabolisme (metabolism booster) meningkatkan pembakaran kalori dan lemak oleh tubuh yang berkontrisbusi dalam penurunan berat badan
– Tinggi antioksidan membantu meregenerasi sel-sel tubuh yang dirusak oleh radikal bebas
– Membantu pembentukan massa otot
– Mengontrol nafsu makan
– Membantu kerja hati dalam mendetoksifikasi racun di dalam tubuh. .
Kontak saya di:
Stefani α΄΄α΅‚α΄΅
BB: D40BB298
Line: Hwiindonesia1
WA: 081333990020
#makanan #diet #kuliner #beratbadan #kopihijau #makananenak #obatlangsing #kulinersurabaya #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingalami #kulinerbandung #hwi #wmp #jerawat #penglangsing #wmpmurah #frutablend #tipslangsing #makanansehat #kulinerjakarta #obatkurus #dietalami #obatpelangsing #obatdiet #herbal #dietsehat #kulinermedan #makanansehat #dietherbal #kuruscepat

dr JRS (@jrsclinic)

Skin cancer is by far the most common type of cancer. If you aren’t sure about the mole you got, ask your dermatologist so you can get the right information.

#kankerkulit #ksb #bcc #dokterkulit #dermatologist #skincancer #jerawat #deteksidini #pasienpintar #kulitbersih #kulitsehat

Shaklee by Liza Ismail (@kedai.vitamin.kita)

[ SET RESDUNG SHAKLEE]
.
❀️ Anda mempunyai masalah JERAWAT yang teruk?
❀️ Selalu BERSIN terutamanya di waktu pagi?.
❀️ Mempunyai ALAHAN terhadap makanan tertentu terutamanya seafood?

Anda mungkin mempunyai masalah RESDUNG. Masalah ni tau boleh diambil ringan tau, sebab ada kes yang boleh menyebabkan pesakit PEKAK seumur hidup!

Jangan risau, Shaklee ada SET RESDUNG yang terbukti selamat dan berkesan membantu masalah resdung anda.
.
🌻 ALFAFA COMPLEX
- Membuang toksin dalam badan
- Memastikan vitamin/supplemen diserap dgn lebih sempurna
- Bertindak sebagai pembersih darah & colon
- Melawan alahan spt masalah kulit / hidung sensitif
- Membantu merawat asthma
- Mengurangkan masalah resdung & eczema
- Menyingkirkan lemak + kolesterol
- Membuang angin & mengempiskan perut
.
🌻 VITAMIN C PLUS
- Mengurangkan kesan "sunburn" - Tona kulit menjadi lebih sekata
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
- Mencerahkan kulit secara semulajadi
- Mengatasi masalah jerawat
.
🌻 B-COMPLEX
- Mencegah jerawat batu atau jerawat besar ketika stress
- Mengandungi set lengkap vitamin B
- Mengurangkan perasaan stres
- Wajah menjadi lebih berseri

Liza Ismail,
019.364.4787

#ubatresdung #penawarresdung
#setresdung #shakleeserdang
#upm #uniten #ukm #jerawat
#shakleekluang #alfalfashaklee
#ubatjerawat #bersin #sinus
#bcomplex #alfalfa #vitaminC
#ubatresdungberkesan #ubatresdungserdang
#ubatresdungshaklee #resdung

stokishwi hwijkt leaderhwi (@hwimurah)

Dietnya selalu besok aja? πŸ˜‚
.
Tenang ada WMP
Komposisi :
Serat larut, inulin, ekstrak kopi hijau bubuk, acai beri, goji beri,
L-Carnitin, premik vitamin & mineral, ekstrak biji anggur, asam sitrat,
bit merah, perisa blackcurrant, sukralosa.
.
Manfaat WMP:
– Membantu menurunkan berat badan
– Membantu membentuk badan yang ideal (body shaping)
– Menguatkan sistem metabolisme (metabolism booster) meningkatkan pembakaran kalori dan lemak oleh tubuh yang berkontrisbusi dalam penurunan berat badan
– Tinggi antioksidan membantu meregenerasi sel-sel tubuh yang dirusak oleh radikal bebas
– Membantu pembentukan massa otot
– Mengontrol nafsu makan
– Membantu kerja hati dalam mendetoksifikasi racun di dalam tubuh. .
Kontak saya di:
Stefani α΄΄α΅‚α΄΅
BB: D40BB298
Line: Hwiindonesia1
WA: 081333990020
#makanan #diet #kuliner #beratbadan #kopihijau #makananenak #obatlangsing #kulinersurabaya #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingalami #kulinerbandung #hwi #wmp #jerawat #penglangsing #wmpmurah #frutablend #tipslangsing #makanansehat #kulinerjakarta #obatkurus #dietalami #obatpelangsing #obatdiet #herbal #dietsehat #kulinermedan #makanansehat #dietherbal #kuruscepat

Mariyatun_Keepty (@mariyatun_keepty)

Collaskin Facial Cleanser hasilnya nyata !! πŸ‘πŸ˜
*Bukan produk abalΒ²
Baru seminggu pakai, jerawat dan bekas jerawat babaiiii ya sis 😘😘😘 #cofc#cofcnasa#collaskin#aslinasa#pembersihwajah#jerawat#cleanser#facial#

Whitening Flawless Glow Serum (@elanish.beauty.serum)

.
*Fungsi Elanish Beauty SERUM*
.
πŸ‘ΈπŸ» Menyamaratakan tona warna kulit.
πŸ‘ΈπŸ» Menghalus dan melembutkan kulit.
πŸ‘ΈπŸ» Menganjal dan melembapkan kulit.
πŸ‘ΈπŸ» Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ‘ΈπŸ» Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
πŸ‘ΈπŸ» Tiada pengelupasan pada kulit muka.
πŸ‘ΈπŸ» Anti-aging = mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
πŸ‘ΈπŸ» Eczema = merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
πŸ‘ΈπŸ» Whitening = mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah
.
βž•βž•βž• Byk lagi kesan2 khas *Elanish SERUM* ni sis, ramai juga yg repeat order skrg ni πŸ˜™ dpt kulit FLAWLESS gitu!!! 😘😘😘
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
TAIP "SERUM" ke
πŸ“²Whatsapp οΌ‹ 60172549234
πŸ“²Whatsapp οΌ‹ 60172549234
πŸ“²Whatsapp οΌ‹ 60172549234
.
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

nadira asari MaryJardinAgent (@nornadira)

Bestnya kalau beli Basic Set ni..terasa macam dapat hadiah pulak bila order sampai..mana taknya packaging pon da macam hadiah ^_^
Basic Set ni adalah set yang asasnya melengkapi satu sama lain bagi yang mempunyai masalah kulit: 🌼Facial Soap - Kerana ia mempunyai bahan yang bole merawat jerawat, menanggalkan sel kulit mati disamping boleh melembapkan kulit kerana terdapat olive oil, honey dan susu kambing. 🌼Facial Oil - Selepas mencuci, face oil digunakan sebagai penggantian moisturizer. Tujuan utama untuk mengimbangi kembali minyak di wajah kita dan boleh membuatkan pori2 kita mengecil. Face oil juga sebenarnya sudah banyak digunakan dan ramai yang dah tahu kelebihan menggunakan face oil berbanding ni 🌼Detox Clay Mask - Seminggu sekali memanjakan kulit wajah dengan semudah ABC melalui masker ini. Masker akan menarik kotoran yang ada dimuka dan akan menyegarkan kembali kulit wajah anda dengan pantas

Boleh whatsapp 0176469657 untuk details consult ok :)
Price Selling :RM 175
#MaryJardin #maryjardinagent #Skincare #jerawat #naturalbeauty

stokishwi hwijkt leaderhwi (@hwimurah)

Dietnya selalu besok aja? πŸ˜‚
.
Tenang ada WMP
Komposisi :
Serat larut, inulin, ekstrak kopi hijau bubuk, acai beri, goji beri,
L-Carnitin, premik vitamin & mineral, ekstrak biji anggur, asam sitrat,
bit merah, perisa blackcurrant, sukralosa.
.
Manfaat WMP:
– Membantu menurunkan berat badan
– Membantu membentuk badan yang ideal (body shaping)
– Menguatkan sistem metabolisme (metabolism booster) meningkatkan pembakaran kalori dan lemak oleh tubuh yang berkontrisbusi dalam penurunan berat badan
– Tinggi antioksidan membantu meregenerasi sel-sel tubuh yang dirusak oleh radikal bebas
– Membantu pembentukan massa otot
– Mengontrol nafsu makan
– Membantu kerja hati dalam mendetoksifikasi racun di dalam tubuh. .
Kontak saya di:
Stefani α΄΄α΅‚α΄΅
BB: D40BB298
Line: Hwiindonesia1
WA: 081333990020
#makanan #diet #kuliner #beratbadan #kopihijau #makananenak #obatlangsing #kulinersurabaya #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingalami #kulinerbandung #hwi #wmp #jerawat #penglangsing #wmpmurah #frutablend #tipslangsing #makanansehat #kulinerjakarta #obatkurus #dietalami #obatpelangsing #obatdiet #herbal #dietsehat #kulinermedan #makanansehat #dietherbal #kuruscepat

IffahDermax (@iffahdermax_)

πŸ’‹πŸ’‹KONSISTEN + YAKIN + SABARπŸ’‹πŸ’‹ Konsisten - hari2 wajib pakai tak kira la sabun ke krim malam ke krim siang ke. Nak cantik wajib pakai. Nak cantik kena rajin
Yakin - kena percaya yg produk DMS ni sememangnya berkesan , awak hanya perlu konsisten je. jangan campur DMS dengan produk lain. Guna DMS je pun dah boleh cantik luar & dalam. Tak payah nak pening2 .

Sabar - Hormon setiap org tak sama.Ada yg cepat berkesan.Ada yg guna sebulan pakai baru nampak cantik. Kena banyak2 sabar. Beli dgn agent sah dms.. tak perlu nk risau. Memang akan guide sampai cantik. Yang penting awak jgn putus asa je. Ramai dah orang yang berjaya cantik dengan dms ni. So tak perlu ragu2

Pastikan Hanya Yg ORIGINAL πŸ“¦Postage seluruh Malaysia
πŸ›οΈCOD Alam megah.. Putra height.. Bukit lancong SHAH ALAM

Info@Order@Pertanyaan:
πŸ“²Whatsapp 013504576

#Dms360#glowingspeed #dmsone #agensahdms #kulitcantik #jerawat #jeragat #kosmetik #nakcantik #sayajual #produkhilangkanjerawat #produkhilangkanjeragat #testimonidms #testimonicustomer#bazarmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #skincare #cantiktanpamakeup#brilliantRichGroup #dropshipdiperlukan #agentwanted #agendropshipwanted

owner hwiindonesia @stefanihwi (@line.hwiindonesia1)

Dietnya selalu besok aja? πŸ˜‚
.
Tenang ada WMP
Komposisi :
Serat larut, inulin, ekstrak kopi hijau bubuk, acai beri, goji beri,
L-Carnitin, premik vitamin & mineral, ekstrak biji anggur, asam sitrat,
bit merah, perisa blackcurrant, sukralosa.
.
Manfaat WMP:
– Membantu menurunkan berat badan
– Membantu membentuk badan yang ideal (body shaping)
– Menguatkan sistem metabolisme (metabolism booster) meningkatkan pembakaran kalori dan lemak oleh tubuh yang berkontrisbusi dalam penurunan berat badan
– Tinggi antioksidan membantu meregenerasi sel-sel tubuh yang dirusak oleh radikal bebas
– Membantu pembentukan massa otot
– Mengontrol nafsu makan
– Membantu kerja hati dalam mendetoksifikasi racun di dalam tubuh. .
Kontak saya di:
Stefani α΄΄α΅‚α΄΅
BB: D40BB298
Line: Hwiindonesia1
WA: 081333990020
#makanan #diet #kuliner #beratbadan #kopihijau #makananenak #obatlangsing #kulinersurabaya #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingalami #kulinerbandung #hwi #wmp #jerawat #penglangsing #wmpmurah #frutablend #tipslangsing #makanansehat #kulinerjakarta #obatkurus #dietalami #obatpelangsing #obatdiet #herbal #dietsehat #kulinermedan #makanansehat #dietherbal #kuruscepat

owner hwiindonesia @stefanihwi (@line.hwiindonesia1)

Dietnya selalu besok aja? πŸ˜‚
.
Tenang ada WMP
Komposisi :
Serat larut, inulin, ekstrak kopi hijau bubuk, acai beri, goji beri,
L-Carnitin, premik vitamin & mineral, ekstrak biji anggur, asam sitrat,
bit merah, perisa blackcurrant, sukralosa.
.
Manfaat WMP:
– Membantu menurunkan berat badan
– Membantu membentuk badan yang ideal (body shaping)
– Menguatkan sistem metabolisme (metabolism booster) meningkatkan pembakaran kalori dan lemak oleh tubuh yang berkontrisbusi dalam penurunan berat badan
– Tinggi antioksidan membantu meregenerasi sel-sel tubuh yang dirusak oleh radikal bebas
– Membantu pembentukan massa otot
– Mengontrol nafsu makan
– Membantu kerja hati dalam mendetoksifikasi racun di dalam tubuh. .
Kontak saya di:
Stefani α΄΄α΅‚α΄΅
BB: D40BB298
Line: Hwiindonesia1
WA: 081333990020
#makanan #diet #kuliner #beratbadan #kopihijau #makananenak #obatlangsing #kulinersurabaya #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingalami #kulinerbandung #hwi #wmp #jerawat #penglangsing #wmpmurah #frutablend #tipslangsing #makanansehat #kulinerjakarta #obatkurus #dietalami #obatpelangsing #obatdiet #herbal #dietsehat #kulinermedan #makanansehat #dietherbal #kuruscepat

KULIT BERKERAK,BERCORAK (@chewnglowofficial.hq)

WAHHH CUSTOMER REPEAT ORDER LAGI.
.
Customer Sangat Berpuas Hati Dgn Produk Chew N Glow Ni,Mana Taknya Dulu Masalah Muka Berminyak Dan Berjerawat Menghantui Diri Tapi Lepas Amalkan Produk Chew N Glow Ni Masalah Semakin Berkurangan
.
Bukan Itu Je Kuku Pon Nampak Semakin Sihat.
.
Alhamdulillah Anda Suka Kami Bahagia
.
Mereka Sudah Mencuba..Anda Bila Lagi..Jangan Lambat2 Utk Cuba Produk Hebat Ini..Menyesal Nanti πŸ˜†πŸ˜†
.
#FOXY
#FoxyByChewnGlow
#Chewnglow #chewnglowhq
#masalahkulitmuka #masalahjeragat #masalahkulit #masalahwajah #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitkusam #kulitsensetif #kulitkasar #bintikhitam #bintikputih #bintikbintik #tompokhitam #tompokputih #eczema #kulitgatal #kulitgelap #nakkulitcantik #parutluka #parutjerawat #parutjahitan #parutkemalangan #parutmelecur

πŸ’πŸŒΊNATURAL SKINCARE LUXURY🌸🌷 (@sakeenahk_maryjardin)

Inilah production house facial soap mary jardin😊 semenjak dua menjak ni facial soap asyik habis stok, laris sangat! Sekarang facial soap tengah dikeringkan. Siapa yg nak facial soap sebelum habis stok lagi, angkat tangan!πŸ™‹πŸ½
Facial soap, RM 45
Whatsapp 01111018071
#facialsoap #naturalorganic #hapusjerawat #jeraeatdeleted #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jeragat #banyakjerawat #kulitkusam #kusam #maryjardian #facialsoap #hilangkanjerawat #acne #kulitberminyak #jerawatkecut #halalan toyyiba #produkbumiputera #igshop #follow4follow #igshopmalaysia #like4like

Whitening Flawless Glow Serum (@elanish_beauty_serum)

.
*Fungsi Elanish Beauty SERUM*
.
πŸ‘ΈπŸ» Menyamaratakan tona warna kulit.
πŸ‘ΈπŸ» Menghalus dan melembutkan kulit.
πŸ‘ΈπŸ» Menganjal dan melembapkan kulit.
πŸ‘ΈπŸ» Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ‘ΈπŸ» Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
πŸ‘ΈπŸ» Tiada pengelupasan pada kulit muka.
πŸ‘ΈπŸ» Anti-aging = mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
πŸ‘ΈπŸ» Eczema = merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
πŸ‘ΈπŸ» Whitening = mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah
.
βž•βž•βž• Byk lagi kesan2 khas *Elanish SERUM* ni sis, ramai juga yg repeat order skrg ni πŸ˜™ dpt kulit FLAWLESS gitu!!! 😘😘😘
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
TAIP "SERUM" ke
πŸ“²Whatsapp οΌ‹ 60172549234
πŸ“²Whatsapp οΌ‹ 60172549234
πŸ“²Whatsapp οΌ‹ 60172549234
.
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

owner hwiindonesia @stefanihwi (@line.hwiindonesia1)

Dietnya selalu besok aja? πŸ˜‚
.
Tenang ada WMP
Komposisi :
Serat larut, inulin, ekstrak kopi hijau bubuk, acai beri, goji beri,
L-Carnitin, premik vitamin & mineral, ekstrak biji anggur, asam sitrat,
bit merah, perisa blackcurrant, sukralosa.
.
Manfaat WMP:
– Membantu menurunkan berat badan
– Membantu membentuk badan yang ideal (body shaping)
– Menguatkan sistem metabolisme (metabolism booster) meningkatkan pembakaran kalori dan lemak oleh tubuh yang berkontrisbusi dalam penurunan berat badan
– Tinggi antioksidan membantu meregenerasi sel-sel tubuh yang dirusak oleh radikal bebas
– Membantu pembentukan massa otot
– Mengontrol nafsu makan
– Membantu kerja hati dalam mendetoksifikasi racun di dalam tubuh. .
Kontak saya di:
Stefani α΄΄α΅‚α΄΅
BB: D40BB298
Line: Hwiindonesia1
WA: 081333990020
#makanan #diet #kuliner #beratbadan #kopihijau #makananenak #obatlangsing #kulinersurabaya #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingalami #kulinerbandung #hwi #wmp #jerawat #penglangsing #wmpmurah #frutablend #tipslangsing #makanansehat #kulinerjakarta #obatkurus #dietalami #obatpelangsing #obatdiet #herbal #dietsehat #kulinermedan #makanansehat #dietherbal #kuruscepat

Dian Septiani (@septianidian05)

Maafkan mukaku yg dipenuhi pipi πŸ˜‚πŸ˜ #jerawat #membandel

KULIT BERKERAK,BERCORAK (@chewnglowofficial.hq)

WAHHH CUSTOMER REPEAT ORDER LAGI.
.
Customer Sangat Berpuas Hati Dgn Produk Chew N Glow Ni,Mana Taknya Dulu Masalah Muka Berminyak Dan Berjerawat Menghantui Diri Tapi Lepas Amalkan Produk Chew N Glow Ni Masalah Semakin Berkurangan
.
Bukan Itu Je Kuku Pon Nampak Semakin Sihat.
.
Alhamdulillah Anda Suka Kami Bahagia
.
Mereka Sudah Mencuba..Anda Bila Lagi..Jangan Lambat2 Utk Cuba Produk Hebat Ini..Menyesal Nanti πŸ˜†πŸ˜†
.
#FOXY
#FoxyByChewnGlow
#Chewnglow #chewnglowhq
#masalahkulitmuka #masalahjeragat #masalahkulit #masalahwajah #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitkusam #kulitsensetif #kulitkasar #bintikhitam #bintikputih #bintikbintik #tompokhitam #tompokputih #eczema #kulitgatal #kulitgelap #nakkulitcantik #parutluka #parutjerawat #parutjahitan #parutkemalangan #parutmelecur

Stokishwi wmpmurah glucella (@hwijember.id)

Dietnya selalu besok aja? πŸ˜‚
.
Tenang ada WMP
Komposisi :
Serat larut, inulin, ekstrak kopi hijau bubuk, acai beri, goji beri,
L-Carnitin, premik vitamin & mineral, ekstrak biji anggur, asam sitrat,
bit merah, perisa blackcurrant, sukralosa.
.
Manfaat WMP:
– Membantu menurunkan berat badan
– Membantu membentuk badan yang ideal (body shaping)
– Menguatkan sistem metabolisme (metabolism booster) meningkatkan pembakaran kalori dan lemak oleh tubuh yang berkontrisbusi dalam penurunan berat badan
– Tinggi antioksidan membantu meregenerasi sel-sel tubuh yang dirusak oleh radikal bebas
– Membantu pembentukan massa otot
– Mengontrol nafsu makan
– Membantu kerja hati dalam mendetoksifikasi racun di dalam tubuh. .
Kontak saya di:
Stefani α΄΄α΅‚α΄΅
BB: D40BB298
Line: Hwiindonesia1
WA: 081333990020
#makanan #diet #kuliner #beratbadan #kopihijau #makananenak #obatlangsing #kulinersurabaya #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingalami #kulinerbandung #hwi #wmp #jerawat #penglangsing #wmpmurah #frutablend #tipslangsing #makanansehat #kulinerjakarta #obatkurus #dietalami #obatpelangsing #obatdiet #herbal #dietsehat #kulinermedan #makanansehat #dietherbal #kuruscepat
More...