SABUN BEBAS JERAWAT (@sabunbebasjerawat)

Dengan memakai sabun Black Walet kamu bisa dapet macam2 manfaat dari sabun ajaib ini .
.
⏩ Mengatasi Jerawat yg parah, komedo , noda hitam
⏩ Menghilangkan garis halus & mengencangkan kulit
⏩ Meregenerasi sel-sel kulit
⏩ Menghilangkan panu, bintik2 hitam
⏩ Mengecilkan pori-pori
⏩ Mengurangi kantung mata
⏩ Anti bakteri (mencegah penyakit kulit )
⏩ Membersihkan kulit, merawat dan
melembabkan
⏩ Menghasilkan kulit yang halus dan nampak
lebih muda
⏩ Menyembuhkan berbagai pnykt kulit (jamur,alergi,dll)
⏩ Mengatasi kulit kendur, kerut, dan selulit

Berbahan DASAR :
Air Liur Burung Walet
Dan bahan2 alami yg berperan penting utk metabolisme sel kulit * Pemakaian aman untuk Ibu Hamil, Menyusui, anak-anak dan bayi.
Dan udah ada izin BPOM nya

Harga : 100rb/box (isi 3 bar sabun @45gr, pemakaian 1-2bln)
-----------------------------------------------------------------------------
Order dan pemesanan
Hubungi Wa/sms: 082210709730
more info kunjungi website kita : bit.ly/sabunbebasjerawat
---------------------------------------------------------------------------- .
.
#obatjerawat #maskerjerawat #jerawat #penghilangjerawat #jerawatan #creamjerawat #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #krimjerawat #jerawatbatu #obatjerawatherbal #obatjerawatcowok #obatjerawatterbagus #ubatjerawat #solusijerawat #jualobatjerawat #antijerawat #obatjerawatalami #sabunjerawat

JERAWAT/PARUT/KUSAM/GLOWING (@hilangkan_jerawat)

JERAWAT BUAT WAJAH TIADA SERI??
.
Yess..! Bukan tiada seri je, org nak dkt pn x mau katanya pengotor muka x bersih.. "santap" kan bila org ckp mcm tu?? Tapi tu la hakikatnya...
.
Tapi jgn risau MAGICAL SERUM boleh merawat jerawat di wajah anda tu bukan tu je kulit pn sihat dan flawless... x caya? Tengok testimoni kami..
.
X sampai sebulan dah cantik.. lepas ni org tgk pn jeles tau.. yg jauh tdi nk dekat katanya dah cntik bersih...
.
Nak pulih dari jerawat?? Whatsapp je 013-9846100 kami sedia bantu guide anda secara percuma.
.
#jerawat #kurus #collagen #jualpelangsingherbal #jualwmp #frutablend #maca #nesv #dietherbal #sayajual #jeragat #wmpmurah #pelangsing #jualfrutablend #beauty #leveineofficialmask #dtozym #jualnesv #skincare #obatjerawatherbal #babygirl #yesshaklee #diet #mmigers #vitamin #obatjerawatampuh #dietsehat #pengedarshakleemeru #parlakingmurah #perlashine

Skincare BPOM | dobastore®️ (@aurabeauty.skincare.shop1)

📢📢GINCU 💄💄💄 Aurabeauty hadir untuk wanita muda yang suka berkelana 👌

Aurabeauty lipscream nah nama itu pasti sebentar lagi bakal diburu semua wanita pecinta gincu 😍aurabeauty lipscream pastinya siap mendarat di bibir 💋 ✔️pigmented
✔️Matte finish
✔️waterproof
✔️transferproof
✔️foodproof

Go selfie with aurabeauty lipscream 😍 Grab it fast girls 😍😍 ➡️Konsultasi dan Pemesanan

Whatsapp : 085803315580
Line : @auraglow_mkd
Bbm : D725AC9B
.
.
#auraglow #aurabeauty #skincare #pemutih #kosmetik #jerawat #perawatankulit #skincaremurah #pemutihkulit #kosmetikmurah #jerawatan #perawatanwajah #skincareaman #pemutihbadan #kosmetikaman #jerawatbatu #perawatantubuh #skincareterbaik #pemutihwajah #kosmetikjakarta #obatjerawat #perawatanbadan #skincarejakarta #pemutihtubuh #kosmetikbpom #berjerawat #perawatanmuka #skincarejogja #pemutihmuka #skincaremalang

DYXY COSMETICS (@dyxy_zee)

*customer's feedback*
First time try memang berbaloi dan puas hati 😍💕

Skincare BPOM | dobastore ®️ (@aurabeauty.skincare.shop)

📢📢GINCU 💄💄💄 Aurabeauty hadir untuk wanita muda yang suka berkelana 👌

Aurabeauty lipscream nah nama itu pasti sebentar lagi bakal diburu semua wanita pecinta gincu 😍aurabeauty lipscream pastinya siap mendarat di bibir 💋 ✔️pigmented
✔️Matte finish
✔️waterproof
✔️transferproof
✔️foodproof

Go selfie with aurabeauty lipscream 😍 Grab it fast girls 😍😍 ➡️Konsultasi dan Pemesanan

Whatsapp : 085803315580
Line : @auraglow_mkd
Bbm : D725AC9B
.
.
#auraglow #aurabeauty #skincare #pemutih #kosmetik #jerawat #perawatankulit #skincaremurah #pemutihkulit #kosmetikmurah #jerawatan #perawatanwajah #skincareaman #pemutihbadan #kosmetikaman #jerawatbatu #perawatantubuh #skincareterbaik #pemutihwajah #kosmetikjakarta #obatjerawat #perawatanbadan #skincarejakarta #pemutihtubuh #kosmetikbpom #berjerawat #perawatanmuka #skincarejogja #pemutihmuka #skincaremalang

📝ID MEMBER {{SSV3499}} (@roromendutnafiisaid_)

Yeay!! Weekend, pengen selfie2 pas liburan, tp jerawat nongol di jidat?? Nyebelin banget kan, .. Yukk say perawatan dengan varian MASKER JERAWAT BROTOWALI dari jeng roro,
JERAWAT Anda MAKIN BANYAK padahal sudah menggunakan obat atau cream yang KATANYA BISA MENGHILANGKAN JERAWAT ??
BE AWARE LADIES !!!
Saat nya back to NATURE
Pastikan Anda tau bahan apa saja yang bisa menyembuhkan JERAWAT Anda !
Jerawat Anda hanya bisa hilang dengan BAHAN YANG TEPAT dari Roro Mendut dan perawatan KONSISTEN.
Secara khusus Roro Mendut meracik bahan-bahan alami spesial untuk Anda meliputi: • beras organik
• brotowali
• extrak daun teh hijau
° mix herb

Bayangkan, kombinasi bahan-bahan alami ini mengandung mineral dan antibakteri yang sngat ampuh untuk melawan bakteri dan kuman penyebab jerawat Anda, dengan cara membunuh mikroorganisme yang dapat mengganggu kesehatan kulit Anda dengan tepat, efektif dan cepat.

Udaah .... Langsung beli borong stok Roro Mendut aja sekarang !
Mulai rawat kulit berharga Anda dari sekarang, raiWOW, hello ladies yg cuntik2 .. mau donk selalu stay beauty donk, [[ YUK KEPO-IN ]]
PERAWATAN ALAMI @roromendutnafiisaid_ YG WELL BINGIT & KEKINIAN
Roro Mendut itu apa sih ...??
Beneran bisa Cantik Cerah Alami dengan Rempah Asli Indonesia...??
Belinyaa dimana ...??
Produknya apa aja ....?? MAU TAU?? Yukk gabung di.. @roromendutnafiisaid_ ... Pastikan slalu UP TO DATE & slalu KEKINIAN... Cewek pintar PILIH roromendut

Dapatkan kulit BERSIH, SEHAT dan BEBAS JERAWAT .. SSsstttss.. hari gini masih pelihara JERAWAT? mending pelihara ayam say bisa bertelor,,, Grab it fast.. #antijerawat #antiacne #jerawat #maskerjerawat #obatjerawat #serumjerawat #serumwajah #serumantijerawat #perawatanwajah #perawatanjerawat #metime #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitcantik #ngampus #kondangan #arisan #pengajian #halal #kosmetik #kosmetikori #jualkosmetikori #satnight #satnite #weekend #malmingku

Hajar +6014-5444960 (@hapusparutjerawat_7hari)

set Combo RESDUNG & PARUT
paling laris..gabungan dua2 meletup
Boleh hilangkan masalah resdung dan matikan segala jenis jerawat😊
.
Untuk luaran sapu serum srs,sejuk je bila sapu kat jerawat,cepat kecut,parut pun hilanggg
.
Untuk dalaman makan green barley cuci segala kotoran,barulah tak ada alahan gatal-gatal,selesema,jerawat dan boleh makan tanpa berpantang!
.
Nak kesan segera ?
Fast action,fast result
📱whatsapp +6014-5444960
.
.

#ParutHitam#ParutPudar
#ParutBerlubang
#ParutLekuk##JerawatBatu
#ParutHilang#KulitGebu
#ParutJerawat
#ParutJerawatHilang
#RawatanParut#GreenBarley
#JerawatHilang#PenawarResdung
#Parut#Jerawat#Resdung#ParutBerlubang#penawarresdung
#Chickenpox#AcneScar#SnailRepairSolution#Resdung

Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare)

Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Kelebihan dan kandungan 1 SET SKINCARE 5in1
➜ Sabun kulit kayu manis (50grm)
➜ Day cream 20grm (uv protaction)
➜ Night cream 20grm (alovera + vitamin A ,C E)
➜ Cream treatment 20grm (mecerah dan mengurankan melanin) (teknologi korea & jepun)
➜ Pewiit scar serum 15ml (menghilangkan parut dan jeragat)
➜ FREE Pellavina toner facial collagen (125ml) (Terhad kepada 99 org terawal)
➜ FREE Foundation BB cream pewiit (Terhad kepada 99 org terawal)
.
💜 Kelebihannya sangat luar biasa kerana korea & jepun sudah menggunakan teknologi ini. 💜
.
==========================================
Hasil tradisional malaysia + teknologi korea & jepun, mampu:
==========================================
✔️ Menghalang sel melanin hitam dari merebak *(jeragat)*
✔️ Menghilangkan jerawat batu
✔️ Menghilangkan parut jerawat
✔️ Menghilangkan kesan jerawat
✔️ Memutihkan kulit
✔️ Mengecilkan pori kulit
✔️ Menyihatkan kulit
✔️ Muka andar berasa segar
✔️ Glowing pada wajah
✔️ Menghilangkan jeragat
✔️ Menghilangkan kulit kusam
✔️ UV protaction
✔️ Mengekalkan kelembapan kulit
✔️ Mengecutkan jerawat
✔️ Mengawal kulit berminyak *(oil control)*
✔️ Mengawal kulit kering
✔️ menyelesaikan masalah kulit kusam
✔️ menghilangkan jerawat pasir
.
================
Nak FREE GIFT tak?
================
Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT nie sgt terhad.
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔️ Free Postage
✔️ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
✔️ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
✔️ FREE 4 Masker shiseido
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
📱📱whatsapp 0169313439
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

JERAWAT/PARUT/CANTIK/GEBU (@amiera.beauty)

JERAWAT BUAT WAJAH TIADA SERI??
.
Yess..! Bukan tiada seri je, org nak dkt pn x mau katanya pengotor muka x bersih.. "santap" kan bila org ckp mcm tu?? Tapi tu la hakikatnya...
.
Tapi jgn risau MAGICAL SERUM boleh merawat jerawat di wajah anda tu bukan tu je kulit pn sihat dan flawless... x caya? Tengok testimoni kami..
.
X sampai sebulan dah cantik.. lepas ni org tgk pn jeles tau.. yg jauh tdi nk dekat katanya dah cntik bersih...
.
Nak pulih dari jerawat?? Whatsapp je 013-9846100 kami sedia bantu guide anda secara percuma.
.
#setkurusshaklee #magicalserum #sayajualmurah #jerawatbatu #vivixmurah #cantik #ubatjeragat #ubatparut #vitamincshakleemurah #vitaminemurah #shakleehargastudent #vitamincmurah #supplemet #ubatjerawat #setkecantikan #hijabista #susumaaez #freepostage #kulitcerah #stailista #produkkecantikkan #jomcantik #marykaymalaysia #kuruscepat #kurus #pengedarshakleeperda #tatiskincare #marykayshahalam #kulitcantik #jerawat

SABUN BEBAS JERAWAT (@sabunbebasjerawat)

Testi pemakaian blackwalet, wajah jd cerah, kulit sehat, sini yuk beralih ke blackwalet Facial Soap
Ga perlu pake cream macam2
Cukup gunakan blackwalet buat cuci muka, atau basuh dan diamkan sampai kering (masker)

Ready BLACKWALET
1 PAKET DAPAT 3 BAR SABUN
-----------------------------------------------------------------------------
Order dan pemesanan
Hubungi Wa/sms: 082210709730
more info kunjungi website kita : bit.ly/sabunbebasjerawat
---------------------------------------------------------------------------- .
.
#obatjerawat #maskerjerawat #jerawat #penghilangjerawat #jerawatan #creamjerawat #bekasjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawatbatu #krimjerawat #jerawatbatu #obatjerawatherbal #obatjerawatcowok #obatjerawatterbagus #ubatjerawat #solusijerawat #jualobatjerawat #antijerawat #obatjerawatalami #sabunjerawat

❄️skinelle| meiko| Mary Jardin❄️ (@syue_jolie_femme)

@Regrann from @skinellehq - #Repost @hafizmahamad (@get_repost)
・・・
Follow @skinellehq @skinellehq klu korng nak kulit halus mulus. cleanser yg hafiz tgh pakai ni bukan cleanser biasa. Ni diperbuat dr kolagen ikan jerung. 10x lg power dr kolagen2 lain. habis minyak, whitehead , blackhead, jrwt smua disapunya. Power sungguh. Cpt order kat @skinellehq @skinellehq - #regrann

📝ID MEMBER {{SSV3499}} (@roromendutnafiisaid_)

Yeay!! Weekend, pengen selfie2 pas liburan, tp jerawat nongol di jidat?? Nyebelin banget kan, .. Yukk say perawatan dengan varian MASKER JERAWAT BROTOWALI dari jeng roro,
JERAWAT Anda MAKIN BANYAK padahal sudah menggunakan obat atau cream yang KATANYA BISA MENGHILANGKAN JERAWAT ??
BE AWARE LADIES !!!
Saat nya back to NATURE
Pastikan Anda tau bahan apa saja yang bisa menyembuhkan JERAWAT Anda !
Jerawat Anda hanya bisa hilang dengan BAHAN YANG TEPAT dari Roro Mendut dan perawatan KONSISTEN.
Secara khusus Roro Mendut meracik bahan-bahan alami spesial untuk Anda meliputi: • beras organik
• brotowali
• extrak daun teh hijau
° mix herb

Bayangkan, kombinasi bahan-bahan alami ini mengandung mineral dan antibakteri yang sngat ampuh untuk melawan bakteri dan kuman penyebab jerawat Anda, dengan cara membunuh mikroorganisme yang dapat mengganggu kesehatan kulit Anda dengan tepat, efektif dan cepat.

Udaah .... Langsung beli borong stok Roro Mendut aja sekarang !
Mulai rawat kulit berharga Anda dari sekarang, raiWOW, hello ladies yg cuntik2 .. mau donk selalu stay beauty donk, [[ YUK KEPO-IN ]]
PERAWATAN ALAMI @roromendutnafiisaid_ YG WELL BINGIT & KEKINIAN
Roro Mendut itu apa sih ...??
Beneran bisa Cantik Cerah Alami dengan Rempah Asli Indonesia...??
Belinyaa dimana ...??
Produknya apa aja ....?? MAU TAU?? Yukk gabung di.. @roromendutnafiisaid_ ... Pastikan slalu UP TO DATE & slalu KEKINIAN... Cewek pintar PILIH roromendut

Dapatkan kulit BERSIH, SEHAT dan BEBAS JERAWAT .. SSsstttss.. hari gini masih pelihara JERAWAT? mending pelihara ayam say bisa bertelor,,, Grab it fast.. #antijerawat #antiacne #jerawat #maskerjerawat #obatjerawat #serumjerawat #serumwajah #serumantijerawat #perawatanwajah #perawatanjerawat #metime #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitcantik #ngampus #kondangan #arisan #pengajian #halal #kosmetik #kosmetikori #jualkosmetikori #satnight #satnite #weekend #malmingku

Supplement 1st Tomato (@seribella.izzatie)

Korang biasa amik supplement tapi selalu perasan lambat sangat nampak perubahan kan? Tapi tidak dengan seribella hihi. Dalam seminggu dah nampak kesan walaupon sikit 😉
.
Jom nak order dgn zati boleh tekan no di link bio je.
#seribella #seribellasuperstar #serihariiniseriselamanya #jerawat #jeragat #parut #periodproblems #gatal #organik #natural #bazarpaknil #studentmesir

🔜Stokis Ivmist Puncak Alam (@anisivmist)

Apa itu CELLFIPRO CC CREAM?

Cellfipro merupakan cream untuk merawat masalah kulit muka pelbagai fungsi.

Antara kegunaan CellfiPro adalah: -Bedak Asas (Foundation)
-Pelindung UV (Sunblock)
-Anti Penuaan
-Memutih
-Menghilangkan parut dan cela
-Mengecilkan liang2 roma
-Merawat Jerawat
-Memudarkan Jeragat
-Menceriakan kulit kusam
-Sekatakan tona kulit
-Menggebukan kulit
-Melicinkan permukaan kulit
-Melembab kulit

Whatsapp 0192319894
.
#calitcalitcomey #cellfipro
#jeragat #jerawat #terapiinstagram

📝ID MEMBER {{SSV3499}} (@roromendutnafiisaid_)

Yeay!! Weekend, pengen selfie2 pas liburan, tp jerawat nongol di jidat?? Nyebelin banget kan, .. Yukk say perawatan dengan varian MASKER JERAWAT BROTOWALI dari jeng roro,
JERAWAT Anda MAKIN BANYAK padahal sudah menggunakan obat atau cream yang KATANYA BISA MENGHILANGKAN JERAWAT ??
BE AWARE LADIES !!!
Saat nya back to NATURE
Pastikan Anda tau bahan apa saja yang bisa menyembuhkan JERAWAT Anda !
Jerawat Anda hanya bisa hilang dengan BAHAN YANG TEPAT dari Roro Mendut dan perawatan KONSISTEN.
Secara khusus Roro Mendut meracik bahan-bahan alami spesial untuk Anda meliputi: • beras organik
• brotowali
• extrak daun teh hijau
° mix herb

Bayangkan, kombinasi bahan-bahan alami ini mengandung mineral dan antibakteri yang sngat ampuh untuk melawan bakteri dan kuman penyebab jerawat Anda, dengan cara membunuh mikroorganisme yang dapat mengganggu kesehatan kulit Anda dengan tepat, efektif dan cepat.

Udaah .... Langsung beli borong stok Roro Mendut aja sekarang !
Mulai rawat kulit berharga Anda dari sekarang, raiWOW, hello ladies yg cuntik2 .. mau donk selalu stay beauty donk, [[ YUK KEPO-IN ]]
PERAWATAN ALAMI @roromendutnafiisaid_ YG WELL BINGIT & KEKINIAN
Roro Mendut itu apa sih ...??
Beneran bisa Cantik Cerah Alami dengan Rempah Asli Indonesia...??
Belinyaa dimana ...??
Produknya apa aja ....?? MAU TAU?? Yukk gabung di.. @roromendutnafiisaid_ ... Pastikan slalu UP TO DATE & slalu KEKINIAN... Cewek pintar PILIH roromendut

Dapatkan kulit BERSIH, SEHAT dan BEBAS JERAWAT .. SSsstttss.. hari gini masih pelihara JERAWAT? mending pelihara ayam say bisa bertelor,,, Grab it fast.. #antijerawat #antiacne #jerawat #maskerjerawat #obatjerawat #serumjerawat #serumwajah #serumantijerawat #perawatanwajah #perawatanjerawat #metime #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitcantik #ngampus #kondangan #arisan #pengajian #halal #kosmetik #kosmetikori #jualkosmetikori #satnight #satnite #weekend #malmingku

turun bb 2-5kg? WMP-in aja!! (@dokterdiethwi_sunn1)

BEST SELLER!! Haii kamu lagi cara suplemen untuk menurunkan BB tanpa efek samping?diet ketat?yang rasanya enak?tanpa bikin ketergantungan?

WMP dong solusinya udah enak banget deh diet dengan WMP seminggu bisa turun min 2-5kg lohh,ngga percaya?mau minta testi??langsung cus chat aja😍😍 .
Line : xaveriusun
Bbm : 5794FD98
Wa : 089694404851
#Frutablend #Dtozym #WMP #Glucella #makanan #diet #kuliner #beratbadan #kopihijau #makananenak #obatlangsing #kulinersurabaya #pelangsing #pelangsingbadan #pelangsingalami #hwi #jerawat #penglangsing #tipslangsing #makanansehat #kulinerjakarta #obatkurus #dietalami #obatpelangsing #obatdiet #herbal #dietsehat #kulinermedan #makanansehat #dietherbal #kuruscepat

Annie Kassim (@jelitawan_by_glamora)

" AWAS !!! AGEN UNTUNG LEBIH DARI KAMI. "
.
Dropship dah penuh sampai kami terpaksa buka untuk agen saja skrg ni. .
Siapa kat sini nak dapatkan income go.yang kaki rm3000- rm4500 sebulan? Meh sini...
.
.
===============================
12 sebab kenapa perlu jadi agen kami:-
===============================
.
1. Brand produk PERTAMA di Malaysia berkonsepkan HIGH END skincare & beauty. Menjadi idaman rakyat Malaysia untuk menggunakan produk bertaraf antarabangsa tetapi dgn harga yg jauh lebih murah.
.
2. Modal rendah, Mar.gin ting.gi. UNTUNG sehingga RM30/unit .
3. Bilangan unit pembelian yang sangat MINIMA
.
4. Banyak testimoni TERBAIK
.
5. Mempunyai Kelulusan KKM
.
6. Dapat akses ke SISTEM ORDER yang mudah dan canggih, kurang pening & lebih produktif.
.
7. Fesbuk Group Marketing Support di sediakan dari HQ- Gambar2 Testimoni, Video Artis Review & Design Marketing Eksklusif Disediakan membantu uolls dari segi promosi.
.
8. Whatsapp Group Support direct dengan H.Q. .
9. Tips Teknik Closing Sales
.
10. Kami di pihak H.Q juga giat menaikkan Branding dan Marketing melalui Akhbar, TV, ROADSHOW, EXPO, FESBUK, INSTA & MCM2 LG! untuk membantu agen meningkatkan jualan.
.
11. Apa yang penting, produk Glamora ni sangat senang utk dijual dan senang utk uolls jana pendapatan darinya!
.
12.H.Q akan forward customer pada agen yang aktif dan cemerlang. .
Sila komen "saya nak"
.
atau
.
JOM WHATSAPP SEGERA!
.
.
Whatsapp "GLAM AGENT" ke 019-3870373 (ANNIE)
Whatsapp "GLAM AGENT" ke 019-3870373 (ANNIE)
Whatsapp "GLAM AGENT" ke 019-3870373 (ANNIE)
www.wasap.my/60193870373
.

#agentwantedmalaysia #agentwanted #sayajualmurah #sayajualonline #dropshippermalaysia #dropship #bazarpaknil #marykay #marykaymalaysia #tv3 #glamorasemenyih #skincare #skincaremalaysia #jerawat #jeragat #kulitcantik #parttimejob

📝ID MEMBER {{SSV3499}} (@roromendutnafiisaid_)

Yeay!! Weekend, pengen selfie2 pas liburan, tp jerawat nongol di jidat?? Nyebelin banget kan, .. Yukk say perawatan dengan varian MASKER JERAWAT BROTOWALI dari jeng roro,
JERAWAT Anda MAKIN BANYAK padahal sudah menggunakan obat atau cream yang KATANYA BISA MENGHILANGKAN JERAWAT ??
BE AWARE LADIES !!!
Saat nya back to NATURE
Pastikan Anda tau bahan apa saja yang bisa menyembuhkan JERAWAT Anda !
Jerawat Anda hanya bisa hilang dengan BAHAN YANG TEPAT dari Roro Mendut dan perawatan KONSISTEN.
Secara khusus Roro Mendut meracik bahan-bahan alami spesial untuk Anda meliputi: • beras organik
• brotowali
• extrak daun teh hijau
° mix herb

Bayangkan, kombinasi bahan-bahan alami ini mengandung mineral dan antibakteri yang sngat ampuh untuk melawan bakteri dan kuman penyebab jerawat Anda, dengan cara membunuh mikroorganisme yang dapat mengganggu kesehatan kulit Anda dengan tepat, efektif dan cepat.

Udaah .... Langsung beli borong stok Roro Mendut aja sekarang !
Mulai rawat kulit berharga Anda dari sekarang, raiWOW, hello ladies yg cuntik2 .. mau donk selalu stay beauty donk, [[ YUK KEPO-IN ]]
PERAWATAN ALAMI @roromendutnafiisaid_ YG WELL BINGIT & KEKINIAN
Roro Mendut itu apa sih ...??
Beneran bisa Cantik Cerah Alami dengan Rempah Asli Indonesia...??
Belinyaa dimana ...??
Produknya apa aja ....?? MAU TAU?? Yukk gabung di.. @roromendutnafiisaid_ ... Pastikan slalu UP TO DATE & slalu KEKINIAN... Cewek pintar PILIH roromendut

Dapatkan kulit BERSIH, SEHAT dan BEBAS JERAWAT .. SSsstttss.. hari gini masih pelihara JERAWAT? mending pelihara ayam say bisa bertelor,,, Grab it fast.. #antijerawat #antiacne #jerawat #maskerjerawat #obatjerawat #serumjerawat #serumwajah #serumantijerawat #perawatanwajah #perawatanjerawat #metime #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitcantik #ngampus #kondangan #arisan #pengajian #halal #kosmetik #kosmetikori #jualkosmetikori #satnight #satnite #weekend #malmingku

📝ID MEMBER {{SSV3499}} (@roromendutnafiisaid_)

Yeay!! Weekend, pengen selfie2 pas liburan, tp jerawat nongol di jidat?? Nyebelin banget kan, .. Yukk say perawatan dengan varian MASKER JERAWAT BROTOWALI dari jeng roro,
JERAWAT Anda MAKIN BANYAK padahal sudah menggunakan obat atau cream yang KATANYA BISA MENGHILANGKAN JERAWAT ??
BE AWARE LADIES !!!
Saat nya back to NATURE
Pastikan Anda tau bahan apa saja yang bisa menyembuhkan JERAWAT Anda !
Jerawat Anda hanya bisa hilang dengan BAHAN YANG TEPAT dari Roro Mendut dan perawatan KONSISTEN.
Secara khusus Roro Mendut meracik bahan-bahan alami spesial untuk Anda meliputi: • beras organik
• brotowali
• extrak daun teh hijau
° mix herb

Bayangkan, kombinasi bahan-bahan alami ini mengandung mineral dan antibakteri yang sngat ampuh untuk melawan bakteri dan kuman penyebab jerawat Anda, dengan cara membunuh mikroorganisme yang dapat mengganggu kesehatan kulit Anda dengan tepat, efektif dan cepat.

Udaah .... Langsung beli borong stok Roro Mendut aja sekarang !
Mulai rawat kulit berharga Anda dari sekarang, raiWOW, hello ladies yg cuntik2 .. mau donk selalu stay beauty donk, [[ YUK KEPO-IN ]]
PERAWATAN ALAMI @roromendutnafiisaid_ YG WELL BINGIT & KEKINIAN
Roro Mendut itu apa sih ...??
Beneran bisa Cantik Cerah Alami dengan Rempah Asli Indonesia...??
Belinyaa dimana ...??
Produknya apa aja ....?? MAU TAU?? Yukk gabung di.. @roromendutnafiisaid_ ... Pastikan slalu UP TO DATE & slalu KEKINIAN... Cewek pintar PILIH roromendut

Dapatkan kulit BERSIH, SEHAT dan BEBAS JERAWAT .. SSsstttss.. hari gini masih pelihara JERAWAT? mending pelihara ayam say bisa bertelor,,, Grab it fast.. #antijerawat #antiacne #jerawat #maskerjerawat #obatjerawat #serumjerawat #serumwajah #serumantijerawat #perawatanwajah #perawatanjerawat #metime #jerawatbandel #jerawatbatu #kulitcantik #ngampus #kondangan #arisan #pengajian #halal #kosmetik #kosmetikori #jualkosmetikori #satnight #satnite #weekend #malmingku
More...