Nofa Muliasari (@nofa_muliasari)

Bila konsisten guna , insyallah menjadi walaupun kadangยฒ kesan dia tersangat lambat.
Yang penting lepas guna #vitamincallura nih jerawat dah jarang naik dan jerawat cepat kecut. Best ke idok ?? ๐Ÿ˜˜

Dan satu lagi yang korang kena tahu pasal vitamin c allura nih, dia multipurpose tau.
Bukan hanya untuk minum tapi untuk buat masker dan scrub pun boleh. Sangat best tau bila korang pegang kulit muka korang lepas buat mask / scrub . Lembut sangat kulit uolsss macam kulit baby hehehe
#alluraofficialkemaman
#stokisalluravitamickemaman
#codkemaman
#posseluruhmalaysia
#vitcfeedback
#jerawat
#jerawatkecut

๐Ÿ’ƒPUTIH๐Ÿ’ƒGLOWING๐Ÿ’ƒFLAWLESS๐Ÿ˜ (@feeltabeauty_aza)

Penah tak jerawat tumbuh asyik tempat yang sama je ? Dagu paling kerap tumbuh, sembuh sebiji keluar sebiji ?
Haa.. tahu tak ? Jerawat di bahgaian dagu menandakan tubuh badan korang terlalu banyak toksin yang tersimpan .

Jadi janganlah simpan toksin banyak2 ye. Jom kita detoxkan tubuh badan kita supaya dapat elakan pertumbuhan jerawat terjadi .

Secret love pun boleh detox sebab dalam secret love mengandungi vitamin c yang berperanan membersihkan toksin .

Whatsapp 012-227-1809
-
#FeeltaPahang #feeltasecretlove #jerawatkecut #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #jerawat #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #jeragat #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal

JERAWAT | JERAGAT | PARUT (@maryjardin.syieda)

Masalah jerawat,kulit berminyak, kulit kering, blackhead or white head, WAJIB CUBA BASIC SET MARY JARDIN .
.
Promosi Basic Set RM100 SAHAJA ๐Ÿ˜˜

NORMAL PRICE RM170, wow Jimat kan :) .
PROMOSI SEHINGGA 25 FEB 2018 SAHAJA
. *FREE POSTAGE
*FREE POSTAGE
*FREE POSTAGE
.
Fast action:
Go to Profile @maryjardin.syieda > Link whatsapp ๐Ÿ˜Š

#naturalskincare #maryjardin #maryjardinterengganu #jerawatkecut #parutpudar #paruthilang #parut #paruthitam #parutjerawat #parutlekuk #parutwajah #flawlessskin #jeragatpudar #jeragathilang #jerawatkecut #mukacantikberseri #cantik #nakcantik #cantiksemulajadi #maryjardinterengganu #mjterengganu #faceoil #claymask #mukalicin #mukalicinhalus #kulitgebu #kulitkusam #jerawatbadan #tanggaldaki #baubadanhilang

JERAWAT | JERAGAT | PARUT (@maryjardin.syieda)

Masalah jerawat,kulit berminyak, kulit kering, blackhead or white head, WAJIB CUBA BASIC SET MARY JARDIN .
.
Promosi Basic Set RM100 SAHAJA ๐Ÿ˜˜

NORMAL PRICE RM170, wow Jimat kan :) .
PROMOSI SEHINGGA 25 FEB 2018 SAHAJA
. *FREE POSTAGE
*FREE POSTAGE
*FREE POSTAGE
.
Fast action:
Go to Profile @maryjardin.syieda > Link whatsapp ๐Ÿ˜Š

#naturalskincare #maryjardin #maryjardinterengganu #jerawatkecut #parutpudar #paruthilang #parut #paruthitam #parutjerawat #parutlekuk #parutwajah #flawlessskin #jeragatpudar #jeragathilang #jerawatkecut #mukacantikberseri #cantik #nakcantik #cantiksemulajadi #maryjardinterengganu #mjterengganu #faceoil #claymask #mukalicin #mukalicinhalus #kulitgebu #kulitkusam #jerawatbadan #tanggaldaki #baubadanhilang

JERAWAT | JERAGAT | PARUT (@maryjardin.syieda)

Masalah jerawat,kulit berminyak, kulit kering, blackhead or white head, WAJIB CUBA BASIC SET MARY JARDIN .
.
Promosi Basic Set RM100 SAHAJA ๐Ÿ˜˜

NORMAL PRICE RM170, wow Jimat kan :) .
PROMOSI SEHINGGA 25 FEB 2018 SAHAJA
. *FREE POSTAGE
*FREE POSTAGE
*FREE POSTAGE
.
Fast action:
Go to Profile @maryjardin.syieda > Link whatsapp ๐Ÿ˜Š

#naturalskincare #maryjardin #maryjardinterengganu #jerawatkecut #parutpudar #paruthilang #parut #paruthitam #parutjerawat #parutlekuk #parutwajah #flawlessskin #jeragatpudar #jeragathilang #jerawatkecut #mukacantikberseri #cantik #nakcantik #cantiksemulajadi #maryjardinterengganu #mjterengganu #faceoil #claymask #mukalicin #mukalicinhalus #kulitgebu #kulitkusam #jerawatbadan #tanggaldaki #baubadanhilang

๐Ÿ’ฎPUTIH๐Ÿ’ฎCERAH๐Ÿ’ฎGLOWING๐Ÿ’ฎFLAWLESS๐Ÿ’ฎ (@glowvwhite.my)

MULUS JE KULIT IKA FARHANA
.
.
Artis pon makan tau GlowV White Collagen. Mmg kalau nak kulit cantik kne rajin2 la makan supplement. .
sebab apa supplement sebab supplement membaiki & mencantikkan kulit dari dalam. bile dlm kulit cukup vitamin & nutrient baru la terpancar AURA KECANTIKAN KULIT.
.
.
โค๏ธKOREAN COLLAGEN TERBAIK UTK WHITENING & GLOWING .
Kelebihan:
-----------------
๐Ÿ’‹ Kulit cerah 5x ganda
๐Ÿ’‹ Bebas jerawat
๐Ÿ’‹ Memudarkan parut
๐Ÿ’‹ Memudarkan jeragat
๐Ÿ’‹ Awet muda
๐Ÿ’‹ Antioksidan yang tinggi
๐Ÿ’‹ Menghilangkn parut
๐Ÿ’‹ Menguatkan rambut & juku
๐Ÿ’‹ Detox agen yg tinggi
๐Ÿ’‹ Menjadikan kulit berseri dgn Putih Putih Pink!
.
.
๐Ÿ”–bahan utama
-----------------------
Kolagen, Astaxanthin, Glutathione, Vitamin C, Apple Stemcell, Mutiara, Hyaluronic Acid, Lotus, Tomato, Mix Berries & Snow Fungus .
.
.
๐ŸทJust Consume GlowV White Collagen setiap hari pagi & malam utk kekalkan kolagen dlm badan anda!!!..
.
.
๐Ÿ’–Kesan GlowV White Collagen seawall 7 Hari..
.
๐Ÿ“ฒWhatsApp 0199815055
๐Ÿ“ฒWhatsApp 0199815055
.
.
Jom order skrg!! .
.
.
.
.
.
#glowv #glowvwhite #glowvwhitecollagen
#terlajakputih #putihgebu #jerawatkecut
#kulitputih #putihseluruhbadan #kulitkusam
#putihberseri #kulitcerah #kulitgelap
#kulitcantik #putihberseri #kulitlicin
#bekasjerawat #bebasjerawat #kulitberminyak
#kolagenmurah #kolagenputih
#kolagencerah #vitamincmurah #vitaminc
#caraputihkankulit #parutjerawat #parutpudar
#jerawathilang #photooftheday #love
ย #hilangjeragat

SKRUB SEJUK|BUBBLE MASK|CANTIK (@scrubgreentea_withshaz)

๐Ÿƒ *GREENTEA MINT FACE SCRUB* bukan scrub biasa biasa dimana ianya adalah diFORMULASIKAN dari bahan semulajadi yang membantu kulit kembali muda. Ni dia rahsianya! .
๐ŸŒฟ *GREENTEA*
๐ŸŒฟ *PEPPERMINT*
๐ŸŒฟ *WALNUT*
๐ŸŒฟ *STEMCELL*
๐ŸŒฟ *ARGAN*
.
๐Ÿ‘ *GREENTEA MINT FACE SCRUB* adalah produk buatan muslim di Malaysia dan mempunyai kelulusan KKM!
.
๐Ÿ‘ Harganya hanyalah RM38 sahaja untuk 50GM! .
๐Ÿ‘ 1 bekas boleh tahan sehingga 2-3 bulan penggunaan

SHAKLEE HARGA MURAH (@kierashopee)

SIHAT + KENYANG + CANTIK + TENAGA

Every morning kiera tak pernah skip ESP? Kenapa kiera ambil Esp.
Kelebihan ESP .
๐ŸŒฑKulit jadi lebih anjal dan gebu
๐ŸŒฑ Banyakkan susu ibu. Susu akan jadi lebih berkrim dan anak mudah kenyang.
๐ŸŒฑMeningkatkan pengeluaran susu badan
๐ŸŒฑPudarkan parut
๐ŸŒฑ Mengawal pertumbuhan jerawat
๐ŸŒฑ Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
๐ŸŒฑ Mempertingkatkan fungsi hormon wanita
๐ŸŒฑkulit jadi lebih tegang dan sihat
๐ŸŒฑ Kekalkan tenaga untuk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang walaupun buat kerja berat.
๐ŸŒฑSesuai untuk mereka yang ingin turunkan berat badan.
๐ŸŒฑ Kuat kan ingan memori dan sembuhkan luka
๐ŸŒฑMelindungi dan menjaga rahim.
๐ŸŒฑMengandungi protein yang lengkap
๐ŸŒฑMenghaluskan tumit pecah
๐ŸŒฑMembantu pembetukan sel-sel baru
๐ŸŒฑMembantu mengurangkan risiko kanser
.
.
Jom dapatkan ESP sekarang dengan harga PROMO di @kierashopee 0194136053
.
#shaklee
#shakleekualanerang
#shakleepokoksena
#shakleejitra
#shakleealorsetar
#shakleeutara
#shakleekedah
#pengedarshaklee
#agentshaklee
#shakleerawang
#shakleeselangor
#sarawak
#esp
#espshaklee
#esppromo
#espshakleemurah
#espmurah
#protein
#kulitkusam
#kulitcantik
#kulitsihat
#repairselkulitmati
#jerawatkecut
#jeragathilang
#parutpudar
#flawless
#naturalbeauty

SHAKLEE READY STOCK ๐ŸŽ‰ (@shaklee.pengedar.farhana)

Selain penjagaan luaran untuk kulit, pengambilan supplement untuk dalaman juga sangat penting untuk kulit yang sihat dan maintain muda remaja.
.
.
Nak kulit cantik kena rajin tau and of course kena lah spend sikit. Nak cari supplement yang NATURAL, SELAMAT dan BERKESAN? .
.
Boleh laa try set kecantikan SHAKLEE nih. InShaaAllah memang terbaikk..โค๏ธ
.
.
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Farhana explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
.
๐ŸŒธ ESP (tahan 2-3 bulan)
๐ŸMembantu menganjal dan menegangkan kulit muka
๐Ÿ Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
๐Ÿ Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
.
๐ŸŒธ SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (tahan 6 bulan)
๐Ÿ Mencerahkan kulit secara sekata
๐Ÿ Merawat tona kulit tak sekata
๐Ÿ Mengurangkan minyak dekat kulit muka
๐Ÿ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
๐Ÿ Mencerahkan kulit muka dan seluruh tubuh badan
๐Ÿ Mengurangkan gejala kulit kusam
๐Ÿ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
๐Ÿ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
.
๐ŸŒธ Vitamin E (tahan 4 bulan)
๐Ÿ Mengurangkan parut jerawat
๐Ÿ Mengurangkan kesan jeragat
๐Ÿ Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
๐Ÿ Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
๐Ÿ Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
.
More info, order and consultation,
Farhana | 011-12162146

SHAKLEE READY STOCK ๐Ÿ˜˜ (@freesia.beauty)

Selain penjagaan luaran untuk kulit, pengambilan supplement untuk dalaman juga sangat penting untuk kulit yang sihat dan maintain muda remaja.
.
.
Nak kulit cantik kena rajin tau and of course kena lah spend sikit. Nak cari supplement yang NATURAL, SELAMAT dan BERKESAN? .
.
Boleh laa try set kecantikan SHAKLEE nih. InShaaAllah memang terbaikk..โค๏ธ
.
.
Okey yang masih belum tahu apa yang ada di dalam Set Kecantikan Shaklee, Meyh Farhana explain satu persatu dengan ringkas supaya mudah anda faham.
.
.
๐ŸŒธ ESP (tahan 2-3 bulan)
๐ŸMembantu menganjal dan menegangkan kulit muka
๐Ÿ Nak kulit licin, cerah, halus, mulus memang ESP jawapannya
๐Ÿ Kandungan PROTIEN yang tinggi dalam ESP dapat meransang penghasilan collagen dalam badan kita, bila collagen terhasil secukupnya makan kulit lebih awet muda dan tegang.
.
.
๐ŸŒธ SUSTAINED RELEASE VITAMIN C (tahan 6 bulan)
๐Ÿ Mencerahkan kulit secara sekata
๐Ÿ Merawat tona kulit tak sekata
๐Ÿ Mengurangkan minyak dekat kulit muka
๐Ÿ Mengurangkan pertumbuhan jerawat pasir
๐Ÿ Mencerahkan kulit muka dan seluruh tubuh badan
๐Ÿ Mengurangkan gejala kulit kusam
๐Ÿ Menjadikan kulit lebih anjal dan berseri-seri
๐Ÿ Kelihatan lebih muda dari usia sebenar
.
.
๐ŸŒธ Vitamin E (tahan 4 bulan)
๐Ÿ Mengurangkan parut jerawat
๐Ÿ Mengurangkan kesan jeragat
๐Ÿ Menjadikan kulit lembab secara semulajadi
๐Ÿ Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kering, mengelupas dan bersisik
๐Ÿ Menjadikan kulit muka awet muda dan bebas daripada cela
.
.
More info, order and consultation,
Farhana | 011-12162146

COLLAGEN UTK KULIT CANTIK GEBU (@sahabeauty_malaysia)

Korang tahu tak yang Ufora Collagen mampu untuk mencerahkan kulit korang dengan kesan seawal 7 hari je?
.
Kenapa Ufora Collagen dikatakan sangat berkesan? Sebab ianya dirumuskan khas dengan bahan aktif berkelas tinggi yang dikelaskan sebagai bahan aktif KELAS AAA. Lihatlah bahan-bahan kandungan Ufora, 100% dari bahan ibu putih terbaikk.
.

Tiada bahan campuran atau ubat yang pelik-pelik. Sangat selamat digunakan. Bila menggunakan bahan aktif seperti ini semestinya harga Ufora agak sedikit tinggi akibat pihak kami mementingkan kesan bukan aspek orang mampu or tak mampu beli, jika kami menggunakan bahan aktif kelas rendah semestinya produk ni mempunyai kesan lambat kan?
.

Jadi kalau korang nak kesan yang pantas dan selamat jangan takut untuk melabur. Nak cantik memerlukan pengorbanan dan usaha. Jangan beli kalau korang lebih sukakan tunggu kesan yg agak lama, sevav Ufora mempunyai kesan yang sangat cepat. Pelaburan yg sangat berbaloi untuk korang yg inginkan kulit putih!
.

Nak tanya atau risik-risik boleh Whatsapp sara +6013-5010952 atau DM je okay. Nak meminang terus pun boleh! Hehehehe๐Ÿ˜๐Ÿค—

COLLAGEN UTK KULIT CANTIK GEBU (@sahabeauty_malaysia)

Tak sampai 1 box consume Ufora Collagen, jerawat yang selama ni mengganggu seluruh muka dah makin okay. Kulit pun makin cerah dan cantik dari sebelumnya. Sampaikan kawan-kawan terpengaruh nak try. Hihihihihiii.
.

Produk berkesan kan, mesti kawan-kawan dan sedara mara un ketapppp bibir nak try. Takkan nak cantik sorang-sorang je kotโ˜บ๏ธ
.

Whatsapp sara +6013-5010952 untuk sebarang pertanyaan atau order๐Ÿ˜˜

COLLAGEN UTK KULIT CANTIK GEBU (@sahabeauty_malaysia)

FEEDBACK UFORA COLLAGEN.
.
Fuhhhhhh banyaknya testimoni dan feedback Ufora Collagen yang sara dapat hari ni.
.
Takpe, sara up satu-satu ye. Kalau up semua sekaligus takut korang tak sabar pulak nak beli untuk putih berseru sebelum raya. Hehehe.
.
Ni pengguna Ufora bagi feedback selepas consume baru 5 sachets, jerawat pasir makin menghilang dan seluruh tubuh makin cerah bukan setakatmuka je tau. .
Korang bila nak mula consume Ufora? Jangan tak tau yang dalam 1 box Ufora ada 30 sachets. Bestttt tak?๐Ÿ˜
.
Whatsapp sara +6013-5010952 ๐Ÿ˜˜

COLLAGEN UTK KULIT CANTIK GEBU (@sahabeauty_malaysia)

Kenapa Ufora Collagen dikatakan sangat berkesan? Sebab ianya dirumuskan khas dengan bahan aktif berkelas tinggi yang dikelaskan sebagai bahan aktif KELAS AAA. Lihatlah bahan-bahan kandungan Ufora, 100% dari bahan ibu putih terbaikk.
.

Tiada bahan campuran atau ubat yang pelik-pelik. Sangat selamat digunakan. Bila menggunakan bahan aktif seperti ini semestinya harga Ufora agak sedikit tinggi akibat pihak kami mementingkan kesan bukan aspek orang mampu or tak mampu beli, jika kami menggunakan bahan aktif kelas rendah semestinya produk ni mempunyai kesan lambat kan?
.

Jadi kalau korang nak kesan yang pantas dan selamat jangan takut untuk melabur. Nak cantik memerlukan pengorbanan dan usaha. Jangan beli kalau korang lebih sukakan tunggu kesan yg agak lama, sevav Ufora mempunyai kesan yang sangat cepat. Pelaburan yg sangat berbaloi untuk korang yg inginkan kulit putih!
.

Nak tanya apa-apa boleh Whatsapp sara +6013-5010952 okay.

COLLAGEN UTK KULIT CANTIK GEBU (@sahabeauty_malaysia)

Yeayyy dapat feedback dari customer sara selepas dia consume 20 sachets Ufora Colagen!๐Ÿ˜.
.

Bestttttnya bila keluar pun dah tak perlu pakai makeup beria. Foundation pun tak perlu pakai dah sebab kulit dia dah putih! Haaa untuk pengetahuan awak, kulit kita ni tak elok kalau selalu pakai foundation. Sebab foundation akan menutup liang pori dan selepas tu akan terjadinya jerawat.
.

Jadi sebelum jerawat naik, lebih baik mencegah terlebih dahulu. Macam mana nak cegah? Consume Ufora Collagen lah uolss. Dalam dan luaran semua dijaga. Kesan cenggini๐Ÿ‘๐Ÿป.
.

Nak tanya apa-apa boleh Whatsapp sara +6013-5010952 okay.

COLLAGEN UTK KULIT CANTIK GEBU (@sahabeauty_malaysia)

Produk kalau berkesan, tak perlu kita tanya pun customer sendiri yang datang serah diri bagi feedback. Tak perlu kita paksa, tak perlu sogok dengan wang ringgit semata-mata nak dapatkan testimoni dan feedback. Produk memang berkesan, jadi kita tak perlu risau๐Ÿ˜„.
.

Alhamdulillah, ada je feedback baru produk Ufora Collagen ni. Setiap hari ada order. Tak kurang jugak yang repeat order. Setiap bulan wajib repeat order. Yela, nak cantik kenalah konsisten. Betul tak? Hihihihi.
.

Awak nak kulit cantik cerah dan gebusss jugak? Cecepattt segera whatsapp sara +6013-5010952 ๐Ÿค”

COLLAGEN UTK KULIT CANTIK GEBU (@sahabeauty_malaysia)

Ramai yang nak dapatkan kulit putih, cerah, tapi frust kan? Betul tak?
.

Jangan risau. UFORA akan bahagiakan uolss semua dengan satu formula yang sangat-sangat berkesan dan superbb!
.
.

Dengan 1,000,000mg Collagen, Gluta dan Serbuk Mutiara, in shaa Allah kesan yang terbaik anda akan dapat bila consume Ufora ni.
.

Selain tu jugak uolss semua akan rasa nikmatnya berkulit cantik, halus, parut pun hilang dan tidak berminyak di seluruh muka dan badan.
.

Nak cuba Ufora? Whatsapp sara +6013-5010952 sekarang ๐Ÿ˜˜
More...