Idaman Studio (@idamanstudio)

Proses penghasilan gambar produk bagi jenama Colgate.
Product shoot >>> Re-touch >>> Result

Hanya di Idaman Studio Sdn Bhd

#idamanstudio
#commercialphotography
#johor
#nusaidaman
#productshoot

Dapo Cik BerryπŸ“πŸ’ (@dapocikberry)

Morning! Weols nk g breakfast. Adele gitu je la ghupe dia, static je haha.
#breakfast #grandbluewavejb #johor #foodlover #foodhunter #jalanjalancarimakan

PotatoBalls (@berbergedel)

Sedapnya tngok soto nihhhh 🀀

Tambah pula ada burgedel dekat tepi tu 🀀🀀 bertambah selera rasanya.
Kalaulah ada #frozenbergedel boleh terus goreng makan dengan soto 😊😊
.
#frozenbergedel !! Ada bergedel πŸ‚ dan bergedel πŸ“. Haaa pilih lah nak yg mana. .
1 box RM10 jeee
.
#bergedel #perkedel #frozenbergedel #frozenfood #frozenperkedel #frozenmurah #bergedelmurah #resipijawa #bergedeldaging #bergedelayam #bergedeludang #berbegedel #potatoballs #johorbahru #johor #tempahanbergedel #sediadimakan #nuggetbergedel #nuggetmalaysia

JERAWAT.JERAGAT.PUTIH.GLOWING (@dianz.vitamin)

MUA famous #BELLAZ pun consume DIANZ yerrr...
Jangan tak tau...
.
.
PROMO Dianz Vit
😍😍😍
.
Sebotol RM57 dear 😊
Beli 2 RM107
3 botol RM157
4 botol RM207
.
Hotcombo DV & Nano RM97
Glamour combo DV & VITAMILK RM122
.
VITAMILK RM72
NANO LIGHTENER RM47
DIANZ PROFESSIONAL SIGNATURE PERFUME RM67
.
Harga TERMASOK POS & COD PASIR GUDANG

ADD RM3 utk COD luar Pasir Gudang
.
Valid for SM
SS add rm7

SEBULAN 2 BOTOL UNTUK KESAN MAKSIMUM
😍😍😍
.
KLIK LINK WASSAP PADA PROFILE UNTUK DIRECT WASSAP TANPA SAVE NO
.
WHATSAPP
019 512 7599
019 512 7599
.

#dianvitamin #dianzvitamin #vitC #vitE #collagen #hisaphisapteruscantik #nanolightener #stokisdianjb #testimonidianzvitamin #testmoninanocreme #jdt #stokisdianpasirgudang #stokisdian #sayajual #bazarpaknil #visitmyig #sapusapudahpinkish #pasirgudang #jb #johor #joho #mal16095012nc #jdt #dianzlovers #selfiewithdianzvitamin #vitamilk #testimonivitamilk #dianzvitamin2017 #terapiinstagram #muabellaz

Sean Ng Shaw Yen (@sean.freedom)

Goodmorning malaysiaοΌζˆ‘δ»¬ε›žζ₯δΊ†πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #malaysia #johor #muar #morning #morningmotivation

Amyerabeauty | dyxy (@iefamia_shoppe)

50units terjual dlm masa 2hari!! grab dear2 sebelum kehabisan stok! dapatkan dengan harga BEST ! .

Antara yang boleh ditanggalkan : .
βœ”οΈtahilalat rata & timbul
βœ”οΈketuat
βœ”οΈkutil .
βœ”οΈbiji kolestrol
βœ”οΈisi terlebih
.
WHATSUPP kk fa πŸ“²0175520546 😘

#lotusmolecream #krimtahilalat #krimketuat #instagood #instamakeup #instafamous #buangtahilalat #krimbuangkutil #buangbijikolestrol #buangisilebih #comboset #lokalproduk #lokalah #igmalaysia #organic #homemadeorganic #utem #uthm #uitm #cuticutimalaysia #antiscarcream #hilangkanparut #skintag #wart #beautycare #melaka #johor #langkawi #instabeauty #beauty

J E F F I G N A C I O (@jeffignacio)

17 Dec (Sun) from 9am until 4pm is #sunwaycollegejb [Sunway College Johor Bahru] Open Day. Come and visit our campus located at Taman Mount Austin to find out more information about the programmes we offered and the scholarships available.

On top of that:

1. You will get to know better about yourself (strength, weaknesses, etc.) By doing the Career Profiling Test.

2. For SPM (2017) students, you can test your English proficiency by completing an online test called CERT.

3. If want to walk around our campus, our Student Ambassadors will be delighted to bring you around.
Come and join us! πŸ’ͺπŸ’ͺ #open #day #openday #college #johorbahru #jb #johor #southernregion #tertiery #education

CUCKOO WATER FILTER (@cuckoo_dealer)

NAK PAKAI PENAPIS AIR
===================
.
.
TAPI RISAU JIKA PINDAH RUMAH TAK DAPAT NAK BUKA TANK PENAPIS
===================
.
JANGAN RISAU CUCKOO MEYEDIAKAN PERKHIDMATAN PERCUMA UTK PERMINDAHAN
===================
.
TIADA CAS PEMASANGAN SEMULA
=====================
.
BESTKAN TAK PERLU RISAU LAGI CUCKOO DAPAT MEMBANTU ANDA
=====================
.
JOM GRAB PROMOSI AKHIR TAHUN
=====================
.
.
HARGA MAMPU MILIKI BULANAN SERENDAH RM60 .
.
Berminat boleh whatsapp ke 01139478297
.
.
.
.
.
#airbersih
#penapisair
#cuckoo
#airmineral
#air
#waterfilter
#terapiinstagram
#johor
#sabah
#sarawak
#pulaupinang
#pahang
#ipoh
#perak
#negerisembilan
#melaka
#kualalumpurmalaysia

My Kid's Designers (@mykidsdesigners)

THOMAS SABO charm
Size: N/A
Condition: used
Price: $20SGD
Location: Singapore
Payment Paypal

Dermacol (@hakakcun_)

Hati2 dengan yang fake ni ye πŸ€—πŸ€—
.
Arini dapat lagi complaint dr customer tertipu Rm50 satu tube...seller kata original tengah sale...sampai2 fake...bila dm tak reply...ni da masuk lebih 3x customer complaint kena dengan seller yg sama...so hati2 guys. πŸ˜₯πŸ˜₯
.
Harga satu tube dermacol original kat dermacol store, Prague lebih dari Rm50 satu tube...tak masuk currency exchange, postage fees, packaging etc semua tu dalam euro (which means mahalπŸ’ΈπŸ’Έ) .

Kilang Dermacol kat Prague, so memang takde sellers Malaysia yang boleh dapat harga kilang unless dia boleh berbahasa Czech! Lagi satu...sepanjang sy ambil stock dari dermacol store, dorang mmg tak pernah buat sale untuk dermacol make up cover, so harga sale Rm50 utk original mmg tak logik (sorryπŸ˜“πŸ˜“)
.
Fake: kotak tulisan lebih kuning, tube lebih lembut, foundation bau clay tanah liat, coverage kurang perlu multiple layers utk tutup scar, bucu kt penutup tube tumpul (swipe left). Shades utk fake memang lain dari yang original wlaupun code sama....boleh compare kt ig sy. .
Original: kotak tulisan embossed gold, tube lebih keras, foundation bau flowery soft, satu layer dah boleh cover scar, bucu kt penutup tube tajam. .

Photos Credit to: Reigning Ryan (youtuber) & Shines Beauty co.ltd.
.
#dermacol #makeupjb #makeupmalaysia #melaka #johor #makeupmanismanis #makeupsweet #makeupnatural #dermacolmalaysia #hudabeautymalaysia #sephoramalaysia #makeupbrushmalaysia #dermacolfoundationmalaysia #muamalaysia #muautara #muajohor #muapahang #muaselangor #muasabah #muasarawak #muaseremban #muanegerisembilan #muakelantan #muaterengganu #muaperlis #muakedah #morphemalaysia #makeupmalaysia #bazarpaknil #foundationmalaysia #muakl

zyda_oshino (@zyda_elysianbeauty)

TREATMENT MATTE LIP CREAM
ELYSIAN
.
Ready stock here:
.πŸ’‹ sexy
.πŸ’‹ venus
.πŸ’‹ nude
.
.
Rm 39.90
.
Berminat? Boleh direct wassap cik zyda ya sayunk2 πŸ“² +60137043745

SUSU KAMBING KURMA MADU (@minum_susuje_boleh_putih)

Sedap ke rasa susu kambing kurma madu?? Sedap sayang πŸ˜‹πŸ˜‹

Empire Number Plate MY (@empirenumberplate)

Update 15/12/17
.
Ingin memiliki no pendaftaran kenderaan yang cantik dan menarik...???
.
Tempah No kenderaan anda sekarang.
.
Running Nombor 3 Angka & 4 Angka!!
Dan Nombor Menarik..!!!
.
🚘Numbor plate Idaman Anda.
βœ…Bagi No Pilihan Anda.
βœ…Free Semakan No Available.
βœ…Sesuai Utk Semua Kenderaan
.
HUBUNGI SEGERA:
πŸ“² 0176117986
.
Hanya klik link dibawah utk terus whtsp πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ
.
http://empirenoplatemy.wasap.my/
.
#noplate #no #number #plate #tender #classic #malaysia #kualalumpur #selangor #pahang #johor #melaka #negerisembilan #terengganu #kelantan #perlis #kedah #perak #sabah #sarawak #pulaupinang #putrajaya

KIMIEREEF AQUARIUM (@kimiereef_aquarium)

Fluval Sea Salt (Garam Marine)

Bukan untuk masakan! πŸ˜‚

Stock yang ada
Fluval Sea Marine Salt 1.4kg RM36.90
Fluval Sea Marine Salt 6.8kg RM115.00

Sila Hubungi/Sms & Watsapp
013-3017770 Khairol

Http://www.wasap.com/0133017770

Penghataran Ke Seluruh Malaysia Mengunakan Citylink Currier Ekspress

#fluvalmalaysia #fluval #akuariummalaysia #akuarium #akuariumikan #kedaiakuarium #kedaionline #kedaiikan #selangor #kualalumpur #kedah #kelantan #pahang #negerisembilan #perlis #penang #melaka #johor #terengganu #sarawak #sabah #malaysia #onlinemalaysia #kedaimurah
More...