Promil bee (@bee_promil_cepat_hamil)

👉👉 Kehamilan terwujud apabila di salah satu bahkan kedua pasangan tidak ada penghalang kehamilan.
Faktor penyebab susah hamil adalah salah satunya penyakit 📌 Kista

Pada wanita memang harus di ketahui dari gejala penyakit kista serviks. Dengan mengetahui gejala sejak dini memungkinkan anda akan lebih cepat dalam mengantisipasi permasalah berupa penyakit yang menyerang pada bagian tubuh.

Segera maksimalkan usaha bunda untuk mendapatkan momongan
Dengan METODE 3R

KONSULTASI GRATIS :
BBM : D690E3FE
WA. : 083112780409

#jb #johorbahru #langsing #smoothdiet #smoothdietindonesia #diet #dietsehat #sehat #healthy #healthyfood #healthylife #oilspray #malang #makanansehat #slim #oil #cookingoil #weightloss #hidupsehat #resepsehat #langsingalami #onlineshop #resepdiet #bebaslemak

Promil bee (@bee_promil_cepat_hamil)

👉👉 Kehamilan terwujud apabila di salah satu bahkan kedua pasangan tidak ada penghalang kehamilan.
Faktor penyebab susah hamil adalah salah satunya penyakit 📌 Kista

Pada wanita memang harus di ketahui dari gejala penyakit kista serviks. Dengan mengetahui gejala sejak dini memungkinkan anda akan lebih cepat dalam mengantisipasi permasalah berupa penyakit yang menyerang pada bagian tubuh.

Segera maksimalkan usaha bunda untuk mendapatkan momongan
Dengan METODE 3R

KONSULTASI GRATIS :
BBM : D690E3FE
WA. : 083112780409

#jb #johorbahru #langsing #smoothdiet #smoothdietindonesia #diet #dietsehat #sehat #healthy #healthyfood #healthylife #oilspray #malang #makanansehat #slim #oil #cookingoil #weightloss #hidupsehat #resepsehat #langsingalami #onlineshop #resepdiet #bebaslemak

Promil bee (@bee_promil_cepat_hamil)

👉👉 Kehamilan terwujud apabila di salah satu bahkan kedua pasangan tidak ada penghalang kehamilan.
Faktor penyebab susah hamil adalah salah satunya penyakit 📌 Kista

Pada wanita memang harus di ketahui dari gejala penyakit kista serviks. Dengan mengetahui gejala sejak dini memungkinkan anda akan lebih cepat dalam mengantisipasi permasalah berupa penyakit yang menyerang pada bagian tubuh.

Segera maksimalkan usaha bunda untuk mendapatkan momongan
Dengan METODE 3R

KONSULTASI GRATIS :
BBM : D690E3FE
WA. : 083112780409

#jb #johorbahru #langsing #smoothdiet #smoothdietindonesia #diet #dietsehat #sehat #healthy #healthyfood #healthylife #oilspray #malang #makanansehat #slim #oil #cookingoil #weightloss #hidupsehat #resepsehat #langsingalami #onlineshop #resepdiet #bebaslemak

Promil bee (@bee_promil_cepat_hamil)

👉👉 Kehamilan terwujud apabila di salah satu bahkan kedua pasangan tidak ada penghalang kehamilan.
Faktor penyebab susah hamil adalah salah satunya penyakit 📌 Kista

Pada wanita memang harus di ketahui dari gejala penyakit kista serviks. Dengan mengetahui gejala sejak dini memungkinkan anda akan lebih cepat dalam mengantisipasi permasalah berupa penyakit yang menyerang pada bagian tubuh.

Segera maksimalkan usaha bunda untuk mendapatkan momongan
Dengan METODE 3R

KONSULTASI GRATIS :
BBM : D690E3FE
WA. : 083112780409

#jb #johorbahru #langsing #smoothdiet #smoothdietindonesia #diet #dietsehat #sehat #healthy #healthyfood #healthylife #oilspray #malang #makanansehat #slim #oil #cookingoil #weightloss #hidupsehat #resepsehat #langsingalami #onlineshop #resepdiet #bebaslemak

Promil bee (@bee_promil_cepat_hamil)

👉👉 Kehamilan terwujud apabila di salah satu bahkan kedua pasangan tidak ada penghalang kehamilan.
Faktor penyebab susah hamil adalah salah satunya penyakit 📌 Kista

Pada wanita memang harus di ketahui dari gejala penyakit kista serviks. Dengan mengetahui gejala sejak dini memungkinkan anda akan lebih cepat dalam mengantisipasi permasalah berupa penyakit yang menyerang pada bagian tubuh.

Segera maksimalkan usaha bunda untuk mendapatkan momongan
Dengan METODE 3R

KONSULTASI GRATIS :
BBM : D690E3FE
WA. : 083112780409

#jb #johorbahru #langsing #smoothdiet #smoothdietindonesia #diet #dietsehat #sehat #healthy #healthyfood #healthylife #oilspray #malang #makanansehat #slim #oil #cookingoil #weightloss #hidupsehat #resepsehat #langsingalami #onlineshop #resepdiet #bebaslemak

CakesByRoszaRozali (@roszarozali)

Tempahan dari Kak Ina, Taman Universiti.Thanks Jaja tolong orderkan bagi pihak kakaknya 😘

TOC : 8" #ChocolateMousseCake with fondant cut decoration.
Theme : NinjagoCake #LegoCake #Ninjago
Weight : 2.3kg +
Price : RM 150

TOC : #ChocolateCupcakes ( chocolate moist frosting chocolate mousse , cadbury neap & nutella drizzle on top
Price : RM 4.5/cup

TOC : 8" #Combobrownies
Price : RM 50 ( price shown not include number candle / HB cake topper / RM 5 for extra wording )

If you love the cake as much as we do, please take a shot and tag us 😘

#384 #385 #386
#CakesByRoszaRozali
#May2017
#GiftCake
#KekHantaran
#KidsCake
#Brownies
#SayaJualKek
#SayaJualBrownies
#JohorCake
#KekJohor
#Homemade
#TamanPulaiIndah
#Skudai
#JalanYahyaAwal
#JohorBahru
#Malaysia

CakesByRoszaRozali (@roszarozali)

Tempahan dari Kak Ina, Taman Universiti.Thanks Jaja tolong orderkan bagi pihak kakaknya 😘

TOC : 8" #ChocolateMousseCake with fondant cut decoration.
Theme : NinjagoCake #LegoCake #Ninjago
Weight : 2.3kg +
Price : RM 150

TOC : #ChocolateCupcakes ( chocolate moist frosting chocolate mousse , cadbury neap & nutella drizzle on top
Price : RM 4.5/cup

TOC : 8" #Combobrownies
Price : RM 50 ( price shown not include number candle / HB cake topper / RM 5 for extra wording )

If you love the cake as much as we do, please take a shot and tag us 😘

#384 #385 #386
#CakesByRoszaRozali
#May2017
#GiftCake
#KekHantaran
#KidsCake
#Brownies
#SayaJualKek
#SayaJualBrownies
#JohorCake
#KekJohor
#Homemade
#TamanPulaiIndah
#Skudai
#JalanYahyaAwal
#JohorBahru
#Malaysia

tudungmurah_jb (@tudungmurah_jb)

Ok Kak na restock shawl klcc new printed ni .. Lawaaaaa sangat ‼️‼️
.
Nak cepat PM .. Lambat habis ‼️‼️
.
Esok pun boleh jadi habis ni ‼️‼️
.
RANDOM SAHAJA
10pcs RM 160 (postage RM13)
20pcs RM 310 (postage RM20)
.
‼️‼️BORONG AKAN DAPAT COLOUR BERLAINAN❌❌TAK BOLEH PILIH COLOUR ❌❌GAMBAR HANYA CONTOH COLOUR YANG AKAN DAPAT‼️‼️
.
Whatsapp 011-21678878
.
#tudungmurah_jb #shawlsatin #satinshawl #shawlsatinklcc #shawlsatinklccmurah #klccshawl #klccshawlborong #satin #klcc #johorbharu #johorbahru #johor #joho #jdt #singapore #brunei #sayajual #sayajualborong #sayajualtudung #sayajualshawl #bazarpaknil

Welcome to Pesona Cottony (@pesona_cottony)

PURE / ORIGINAL JAPAN COTTON
💕Sepasang 4m , Bidang 45"
💕Material sangat lembut, sejuk & tidak mengecut, serap peluh
💕Lebih kandungan kapas, mnjdikan kain lebih lembut & sejuk 💕Boleh request meter 💕Pilihan full corak @ mix dgn plain shine cotton @ dull satin
💕Highly recommended, mesti puas hati

HARGA
RM70.00
FREE POS SM

Whatsapp Kak Rosa 0194284876
(klik link wssap kt wall)
#bazarpaknil #hijabfashion #dropshipmalaysia #johor #malaysiainstashop #malaysiaigshop #cotton #cikgu #sayajualkaincotton #selangor #cottonsatin #johorbahru #uitm #sayajualcotton #pahang #kualalumpur #kotabharu #sayajualdullsatin #bajukurung #kainpasang #sayajualjapanesecotton #japanesecotton #kaincotton #lokalah #malaysia #perak #selangor #sayajualkain #igmalaysia #perak

Jubah Kurta Blouse Kurung (@adiella82)

KURTA ADAM ~ STYLO & SELESA SERTA RARE #kurtaadamdrd #kurtamarron
.
.
Sekarang avaiable dengan stok sangat terhad okay 😉
.
Kurta Adam... Baju Sahaja 👕
✔️ Material High Quality Cotton
✔️ Lembut & Selesa dipakai
✔️ Tak panas
✔️ Stylo
✔️ Very Limited Pieces
.
.
Bagaimana Nak Dapatkan ? Saya Bantu. 🌱🍃
WhatsApp +6.017.7298847 ☎️
DM ig @adiella82 atau PM page facebook Adiella Lovely House 💕
.
#AdiellaLovelyHouse #InspirasiImejIdeal #kurtaonline #kurtakids #babylelaki #bajubudakmurah #bajukanakkanak #kurtamoden #kurtabayi #kurtakanakkanak #agentsahdrd #bajumelayubudaklelaki #kidsfashion #heroseorangcinderella #shmpraya #bazaarpaknil #cukurjambul #raya2017 #rayadadekat #bajuraya #syawal #moodrepublik #bajuraya2017 #collectionraya2017 #kidsmodelmalaysia #johorbahru #singapore #kurtaadamdrd #ootdkids

KURUS GEBU SEBELUM RAYA (@gulagula.putihgebu)

YEAYY Gula Kurus semakin menjadi pilihan RAMAI 😆
khas untuk korang yang ada masalah
➡️susah nak turun berat badan
➡️susah nak kawal selera makan
➡️mengah bila naik tangga
➡️nak turunkan berat tapi masih menyusu dan lain2
.
.
kita ada hampir 400 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa korang kena try #GulaGulaKurus ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat .
(+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
Nak cuba ?
Nak jadi agent ?
#DM_WhatsApp_012.7740628 kak fiza sekarang tau 😍
.
.
#TerapiInstagram
#dimar
#sokonglike
#igsokongan
#AuraInsta
#cikgusekolah
#bawalpuccimurah
#Gulagulakurusjb
#nakkurus
#beauteaslim
#fatburner
#kurus
#Ubatkurus
#kurusdalam2minggu
#bajukurung
#blousemuslimah
#johorbahru
#pasirgudang
#bajubabymurah
#skudai
#singapore
#bawalpucci
#uitmshahalam
#uitmpuncakalam
#bajukurungmoden
#tijmjb

Xpert Danga Bay (@xpertdangabay)

selamat petang uollssss🔊🔊🔊
.
Chemad nak payong satu video, kalau korang tengok kompom cair punya😍😘😍😘
.
nak Chemad buatkn mcm ni juga? boleh👍🏻
.
jemput singgah ke Xpert Danga Bay
.
Location📍
Xpert Danga Bay
B6-G10, Danga Bay, Johor Bahru.
.
LANDMARK
📍BERDEKATAN TUNE HOTEL DANGA BAY.
📍SEBARIS MAXIS & UMOBILE DANGA BAY.
📍BERSEBELAHAN CHAMEK KOPITIAM
. ⏰WAKTU OPERASI ⏰
9:00AM to 9:00PM
.
‼️RABU TUTUP‼️
.
#skudai #kulai #larkin #utm #iphone #trustedseller #idevice #bangsajohor #jdt #kotatinggi #tampoi #kluang #pasirgudang #johorbahru #iphonerepairjb #iphonerepairjohorbahru
#iphonerepairface2face
#customerxpertjb
#xpertjb
#xpertdangabay

Photo Lab (@dearmoments)

"Love is not just looking at each other, it's looking in the same direction." - Antoine De Saint-exupery
-
Wedding/engagement photo book in 6x6" size with the softcover finishing. Order now and get 5 bonus prints 4x4" for free! ✨
-
Ask for details!
📲: @dearmoments
📞: +60.19.6555.881 (WhatsApp available)
📧: hello.dearmoments@gmail.com
More...