K O S M E T I K M U R A H (@nyda.cosmetic)

Hidup di dunia bukan untuk senang lenang . Sequpa macam kita jawab peqeksa laa. Kita ni sedang dinilaii haaa. Result keluaq esok nuu kat akhirat๐Ÿ˜Š Tempat kekal selamanyaa. Tempat yang mana tentu kan effort kita selama ni ataih duniaaa.
.
Baikk kita buat ataih duniaa, sungguh sungguh kita selesai kan apa tanggungjawab hat Allah bagi, Baik lah jugak keputusan dia๐Ÿ˜Š
..
Tapi kalau sebaliknyaa, sebaliknya jugak lah result kita esok ni kat sana. So kita yang mencorak kan ketentuan masa depan kita sendiri. Tak kira la kat dunia ka kat akhirat ka๐Ÿ˜Š Jangan salah kan orang lain sebab orang lain tak penah ada kena mengena dengan apa yang kita lakukan๐Ÿ˜˜
.
Selamat malam sayangg kak comeyy semua๐Ÿ’•
.
๐Ÿ’Œ๐Ÿ“ฒ0123672234
๐Ÿ’Œ๐Ÿ“ฒ0123672234
๐Ÿ’Œ๐Ÿ“ฒ0123672234
.
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

JERAWAT | KUSAM | SENSITIF (@auoliya.thebeautyhacks)

JOM GRAB KOMBO PACK!
KELEBIHAN AUOLIYA EMULSION

Auoliya bebas bahan kimia ye kerana dihasilkan daripada bahan semulajadi seperti Aloe Vera, sym calmin, canadian willow herb dan diformulasi dan dikilangkan di kilang bertaraf GMP. Ia juga sangat sesuai untuk dipakai pada bila bila masa kerana ia bukan sahaja bertindak sebagai emulsion wajah tapi juga boleh merawat masalah di wajah anda.

Sesuai untuk semua jenis kulit. ๐Ÿ’‹Ia mampu merawat kulit ๐Ÿ’‹Melembapkan kulit kering
๐Ÿ’‹Mengecutkan jerawat
๐Ÿ’‹Mengembalikan seri kulit kusam.
๐Ÿ’‹Sejuk dan cepat meresap
๐Ÿ’‹Mesra wudhuk
๐Ÿ’‹Tidak membuatkan kulit anda berminyak!
๐Ÿ’‹Mencegah penuaan

set jimat...beli 3pcs auoliya dengan harga RM50/pcs
.
.
. .
#auoliya
#auoliyaskinsolution
#auoliyaemulsionskinrepair
#jerawatbernanah
#jerawathormonal
#jerawatberlubang
#jerawatkronik
#jerawatteruk
#jerawatpasir
#jerawatnanah
#jerawatnasi
#jerawatbatu
#jerawatjeragat
#jerawatsembuh
#jerawatkecut
#jerawathalus
#jerawathilang
#jerawatparah
#jerawatparahsembuh
#jerawattiada
#jerawatan
#jerawat
#bebasjerawat
#bebasbahankimia
#jomcantik
#letscantik
#nakflawless
#kulitflawlessgebu
#flawless
#kulitglowing

PERLASHINE & PERLAKING SAFIEY. (@rs.perlashine)

. LEBIH MUDAH DENGAN PERLASHINE.
.
Luka jerawat sembuh selepas 3 hari sapu di kawasan jerawat.
.
MUDAH ke MUDAH?๐Ÿ˜‹
.
.
.
JOM CANTIK!!!...๐Ÿ˜˜
Wasap sekarang!!! untuk diskaun RM60!!!
.
AMARAN :
Jangan keliru dengan hologram meditag KKM + no MAL KKM tau. Logo halal pun jgn keliru, kena ada no siri seperti MS 2424 : 2012 1045-11/2010. Ada logo halal je belum tentu halal.
.
" SEBIJI DAH MELEPAK, DUA BIJI LAGILAH MELEPAK "
.
019-5271143 Solehin .
.
#perlashine#perlakingraspcolly#perlashinekapsulmutiara#dsiempire#fenomenakapsulmutiara#sebijiseharisudahcukupuntukcantik#suplementerbaik#suplemen#suplemenpemutih#jomcantik#skincare#kosmetikmurah#dropship#ahadalegacy#bukansupplimentkilo#suplemenkecantikan#produkkecantikan#halal#produkhalal#kkmapproved#nakcantik#produkkesihatan#jerawat#jeragat#kulitputih#kulitcantik#kulitkusam#testimoni#trustedseller#jualanonline

Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

Mencari FOUNDATION LAJU ???
ringan ?
mudah digunakan ?
sapu2 terus cantik ?
1mint siap ?
Apa kebaikan Pewiit Foundation moist cake ni ?
๐ŸŒท SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV
๐ŸŒท VITAMIN E
๐ŸŒท menutup cela & jeragat
๐ŸŒท kulit muka segar & glowing
๐ŸŒท struktur yang ringan , mudah rata & tidak bertompok
๐ŸŒท kelihatan simple & natural
๐ŸŒท Merawat kulit untuk jangka masa panjang (Vit C ๏ผ‹ Hyluronic Asid)
๐ŸŒท kulit TAK berminyak
.
Nak HARGA PROMOSI?
โ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผ
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0169313439
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0169313439
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0169313439
.
#pewiitglutathione #pewiitfoundation #pewiitskincare3in1 #pewiitproduct #pewiitoriginalskincare #pewiitmanja #pewiitsoap #pellavina #pewiithqoriginal
#promotion #hanavera #glowglowing #tatiskincare #myleaskincare #thisispantaitimur #health #beauty #non-chemical #kkmapproved #jomcantik #cosmetics #newproduct #bestseller

Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

Mencari FOUNDATION LAJU ???
ringan ?
mudah digunakan ?
sapu2 terus cantik ?
1mint siap ?
Apa kebaikan Pewiit Foundation moist cake ni ?
๐ŸŒท SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV
๐ŸŒท VITAMIN E
๐ŸŒท menutup cela & jeragat
๐ŸŒท kulit muka segar & glowing
๐ŸŒท struktur yang ringan , mudah rata & tidak bertompok
๐ŸŒท kelihatan simple & natural
๐ŸŒท Merawat kulit untuk jangka masa panjang (Vit C ๏ผ‹ Hyluronic Asid)
๐ŸŒท kulit TAK berminyak
.
Nak HARGA PROMOSI?
โ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผ
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0169313439
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0169313439
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0169313439
.
#pewiitglutathione #pewiitfoundation #pewiitskincare3in1 #pewiitproduct #pewiitoriginalskincare #pewiitmanja #pewiitsoap #pellavina #pewiithqoriginal
#promotion #hanavera #glowglowing #tatiskincare #myleaskincare #thisispantaitimur #health #beauty #non-chemical #kkmapproved #jomcantik #cosmetics #newproduct #bestseller

K O S M E T I K M U R A H (@nyda.cosmetic)

Hidup di dunia bukan untuk senang lenang . Sequpa macam kita jawab peqeksa laa. Kita ni sedang dinilaii haaa. Result keluaq esok nuu kat akhirat๐Ÿ˜Š Tempat kekal selamanyaa. Tempat yang mana tentu kan effort kita selama ni ataih duniaaa.
.
Baikk kita buat ataih duniaa, sungguh sungguh kita selesai kan apa tanggungjawab hat Allah bagi, Baik lah jugak keputusan dia๐Ÿ˜Š
..
Tapi kalau sebaliknyaa, sebaliknya jugak lah result kita esok ni kat sana. So kita yang mencorak kan ketentuan masa depan kita sendiri. Tak kira la kat dunia ka kat akhirat ka๐Ÿ˜Š Jangan salah kan orang lain sebab orang lain tak penah ada kena mengena dengan apa yang kita lakukan๐Ÿ˜˜
.
Selamat malam sayangg kak comeyy semua๐Ÿ’•
.
๐Ÿ’Œ๐Ÿ“ฒ0123672234
๐Ÿ’Œ๐Ÿ“ฒ0123672234
๐Ÿ’Œ๐Ÿ“ฒ0123672234
.
.
#bccreamfoundation #bccream #bccreambydyana #dyxybccream #dyxygreenteafacemist #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #foundationkorea #dyxyselangor #dyxykajang #dyxysemenyih #codbangi #codkajang #codsemenyih #codcheras #mua #muaselangor #makeupkahwin #sayajual #sayajualkosmetik #teambyintan #teamFL #sayajualprodukkecantikan #sayajualonline #bazaarpaknil #zizanmall #jomcantik

๐ŸŒŸHealthy BODY,Beautiful SOUL๐ŸŒŸ (@chasenseparadise)

Mataking color ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ It may appear different on every skin tone but definitely suits all skin tone! ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
๐Ÿ”ฅ Be bold girlssss pick up yours๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’‹ .
.
Raise your hands if you want this in your makeup bags!! Just look at those majestic colors ๐Ÿ˜โœจ
.
Our PML plumps up and instantly hydrates lips. It is also highly pigmented and long-wearing formula which
features liperfection, shea butter, collagen, vit c & e and most importantly
formulated without parabens, plumbums, and silicone. You can wear it confidently and instantly be an eye-catcher โœจ๐ŸŒŠ
.
Fyi,our Plumper Lipcream are fully inspired from the infamous Island in Sabah Borneo the birthplace of the founder โœจ๐Ÿ๏ธ .
.
.
The code of lipcream areโคต๏ธ.
.๐Ÿ’‹PML01 - Mabul.
.๐Ÿ’‹PML02 - Sipadan.
.๐Ÿ’‹PML03 - PomPom.
.๐Ÿ’‹PML04 - Mataking.
.๐Ÿ’‹PML05 - Kapalai.
.
๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ
. .
[SERIOUS BUYER ONLYโ—๏ธ]
[SERIOUS BUYER ONLYโ—๏ธ]
[SERIOUS BUYER ONLYโ—๏ธ]
.
.
For more info//pre-order,kindly DM or contact me directly(click link in bio) โคต๏ธ
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ.
.๐ŸŒธ๐Ÿ“ฒWhatsapp: +60135655909๐ŸŒธ.
.๐ŸŒธ๐Ÿ“ฒInsta : @chasenseparadise ๐ŸŒธ.
.๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ. Always at your service๐Ÿ˜‡
.
#seamacosmetics#sexylipsbyseama#seagoddess#sexyLipsbySeaMa#bibirangelinajolie#bibirtabaltanpainjection#beautyexpertkitak#healthyexpertkitak#organicsupporter#loveyourself#jomcantik#mua#makeupaddict#borneo#sarawakonlineshop#sabahonlineshop#malaysiaonlineshop#sayapakaisayajual#trustedseller

๐ŸŒŸHealthy BODY,Beautiful SOUL๐ŸŒŸ (@chasenseparadise)

Mabul color on fair skin ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
๐Ÿ”ฅ Be bold girlssss pick up yours๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’‹ .
.
Raise your hands if you want this in your makeup bags!! Just look at those majestic colors ๐Ÿ˜โœจ
.
Our PML plumps up and instantly hydrates lips. It is also highly pigmented and long-wearing formula which
features liperfection, shea butter, collagen, vit c & e and most importantly
formulated without parabens, plumbums, and silicone. You can wear it confidently and instantly be an eye-catcher โœจ๐ŸŒŠ
.
Fyi,our Plumper Lipcream are fully inspired from the infamous Island in Sabah Borneo the birthplace of the founder โœจ๐Ÿ๏ธ .
.
.
The code of lipcream areโคต๏ธ.
.๐Ÿ’‹PML01 - Mabul.
.๐Ÿ’‹PML02 - Sipadan.
.๐Ÿ’‹PML03 - PomPom.
.๐Ÿ’‹PML04 - Mataking.
.๐Ÿ’‹PML05 - Kapalai.
.
๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ
. .
[SERIOUS BUYER ONLYโ—๏ธ]
[SERIOUS BUYER ONLYโ—๏ธ]
[SERIOUS BUYER ONLYโ—๏ธ]
.
.
For more info//pre-order,kindly DM or contact me directly(click link in bio) โคต๏ธ
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ.
.๐ŸŒธ๐Ÿ“ฒWhatsapp: +60135655909๐ŸŒธ.
.๐ŸŒธ๐Ÿ“ฒInsta : @chasenseparadise ๐ŸŒธ.
.๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ. Always at your service๐Ÿ˜‡
.
#seamacosmetics#sexylipsbyseama#seagoddess#sexyLipsbySeaMa#bibirangelinajolie#bibirtabaltanpainjection#beautyexpertkitak#healthyexpertkitak#organicsupporter#loveyourself#jomcantik#mua#makeupaddict#borneo#sarawakonlineshop#sabahonlineshop#malaysiaonlineshop#sayapakaisayajual#trustedseller

DYXY COSMETICS OFFICIAL (@dyxy_terbaik)

Kita duk puji awek tu cantik, awek ni cantik, tapi kenapa kita tak cakap diri kita cantik?
.
Tak yakin? Kenapa kita tak nak usaha jadi cantik macam dorang?
.
Tak susah pun nak cantik, pakai je full set Dyxy. Nampak cantik but still nampak natural. Orang kata, natural beauty gituuu.. ๐Ÿ˜‰
.
WHATSAPP SEKARANG โ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 0123861426 ๐Ÿ“ฒ 0123861426 ๐Ÿ“ฒ 0123861426 .
.
Atau terus klik link ni untuk jimat masa ๐Ÿ‘‡
Www.wasap.my/60123861426 .
.

#dyxy #dyxyteamfl #dyxybydyana
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxymatte #instafemes #terapiinstagram
#malaysia #muapahang #muamalaysia #muabentong #muapengantin #jomcantik
#teamjelita #teamcun #polimuadzamshah #unitenmuadzamshah #awaksukasayatak

DYXY COSMETICS OFFICIAL (@dyxy_terbaik)

PARUT JERAWAT TERTUTUP๐Ÿ™‰๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
.
.

DYXY COSMECTIC PALING JIMAT PALING FLAWLESS kegilaan semua wanita๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
. โ—๏ธMakeup All in One(BB Cream+Concealer+Foundation) TANPA BEDAK LAGI beb
.
. ๐Ÿ’ฅKualiti produk setanding antarabangsa dan of course harga mampu milik๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.

Apa yang special sangat DYXY BCCREAM๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
โœ”๏ธbukan jenis foundation cair. Ianya MOUSSE CREAM
โœ”๏ธFoundation matte glowing serta merta
โœ”๏ธNatural look tapi coverage tinggi dan tahan lebih 8 jam
โœ”๏ธDengan hanya sekali sapu tutup segala cela
โœ”๏ธAda concealer sebab tuh tak melekit
โœ”๏ธMakeup jadi ringan sebab ada kandungan Waterbased. Sebab tuh berpeluh pun tak bercapuk mantain sampai malam๐Ÿ˜
.
.

NAK KE NAK?
.

AWAK YANG KAT SANA TUH RUGI LAH TAK TRY LAGI๐Ÿ˜
.
WHATSAPP SEKARANG โ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 0123861426 ๐Ÿ“ฒ 0123861426 ๐Ÿ“ฒ 0123861426 .
.
Atau terus klik link ni untuk jimat masa ๐Ÿ‘‡
Www.wasap.my/60123861426 .
.

#dyxy #dyxyteamfl #dyxybydyana
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxymatte #instafemes #terapiinstagram
#malaysia #muapahang #muamalaysia #muabentong #muapengantin #jomcantik
#teamjelita #teamcun #polimuadzamshah #unitenmuadzamshah #awaksukasayatak

DYXY COSMETICS OFFICIAL (@dyxy_terbaik)

Best sangat bcc ni ade spf 50+ so xperlu pkai sunblock dah and bile pkai rasa xmelekit & paling power nmpk glowing je sebab spray dgn green tea face mist
.

Face mist ni bole kecutkan jerawat tau..berbaloi sgt2 sbb mcm2 benefit ade dlm combo ni.. Boleh dapatkan set combo ni dgn special discount & pastinya anda akan tampil flawless๐Ÿ˜€
.
.
WHATSAPP SEKARANG โ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 0123861426 ๐Ÿ“ฒ 0123861426 ๐Ÿ“ฒ 0123861426 .
Atau terus klik link ni untuk jimat masa ๐Ÿ‘‡
wasap.my/60123861426 .
.

#dyxy #dyxyteamfl #dyxybydyana
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxymatte #instafemes #terapiinstagram
#malaysia #muapahang #muamalaysia #muabentong #muapengantin #jomcantik
#teamjelita #teamcun #polimuadzamshah #unitenmuadzamshah #awaksukasayatak

๐ŸŒŸHealthy BODY,Beautiful SOUL๐ŸŒŸ (@chasenseparadise)

From left to right
Mabul, Sipadan, PomPom, Mataking, Kapalai .
.
.
What is your favourite pick of the day? mine would be Mabul because it complements the weather nowadays right ? .
๐Ÿ”ฅ Be bold girlssss pick up yours๐Ÿ’ช๐Ÿผ๐Ÿ’‹ .
.
Raise your hands if you want this in your makeup bags!! Just look at those majestic colors ๐Ÿ˜โœจ
.
Our PML plumps up and instantly hydrates lips. It is also highly pigmented and long-wearing formula which
features liperfection, shea butter, collagen, vit c & e and most importantly
formulated without parabens, plumbums, and silicone. You can wear it confidently and instantly be an eye-catcher โœจ๐ŸŒŠ
.
Fyi,our Plumper Lipcream are fully inspired from the infamous Island in Sabah Borneo the birthplace of the founder โœจ๐Ÿ๏ธ .
.
.
The code of lipcream areโคต๏ธ.
.๐Ÿ’‹PML01 - Mabul.
.๐Ÿ’‹PML02 - Sipadan.
.๐Ÿ’‹PML03 - PomPom.
.๐Ÿ’‹PML04 - Mataking.
.๐Ÿ’‹PML05 - Kapalai.
.
๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ๐ŸŒŠ
. .
[SERIOUS BUYER ONLYโ—๏ธ]
[SERIOUS BUYER ONLYโ—๏ธ]
[SERIOUS BUYER ONLYโ—๏ธ]
.
.
For more info//pre-order,kindly DM or contact me directly(click link in bio) โคต๏ธ
๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ.
.๐ŸŒธ๐Ÿ“ฒWhatsapp: +60135655909๐ŸŒธ.
.๐ŸŒธ๐Ÿ“ฒInsta : @chasenseparadise ๐ŸŒธ.
.๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ. Always at your service๐Ÿ˜‡
.
#seamacosmetics#sexylipsbyseama#seagoddess#sexyLipsbySeaMa#bibirangelinajolie#bibirtabaltanpainjection#beautyexpertkitak#healthyexpertkitak#organicsupporter#loveyourself#jomcantik#mua#makeupaddict#borneo#sarawakonlineshop#sabahonlineshop#malaysiaonlineshop#sayapakaisayajual#trustedseller

DYXY COSMETICS OFFICIAL (@dyxy_terbaik)

hii Dyxy loverss ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ alhamdulillah feedback +ve dr customer. Terbaik laa DYXY ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
WHATSAPP SEKARANG โ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 0123861426 ๐Ÿ“ฒ 0123861426 ๐Ÿ“ฒ 0123861426 .
.
Atau terus klik link ni untuk jimat masa ๐Ÿ‘‡
wasap.my/60123861426 .
.

#dyxy #dyxyteamfl #dyxybydyana
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxymatte
#instafemes #terapiinstagram
#malaysia #muapahang #muamalaysia #muabentong #muapengantin #jomcantik
#teamjelita #teamcun #politeknikmuadzamshah #unitenmuadzamshah

DYXY COSMETICS OFFICIAL (@dyxy_terbaik)

hii Dyxy loverss ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ alhamdulillah feedback +ve dr customer. Terbaik laa DYXY ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
.
WHATSAPP SEKARANG โ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 0123861426 ๐Ÿ“ฒ 0123861426 ๐Ÿ“ฒ 0123861426 .
.
Atau terus klik link ni untuk jimat masa ๐Ÿ‘‡
wasap.my/60123861426 .
.

#dyxy #dyxyteamfl #dyxybydyana
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxymatte
#instafemes #terapiinstagram
#malaysia #muapahang #muamalaysia #muabentong #muapengantin #jomcantik
#teamjelita #teamcun #politeknikmuadzamshah #unitenmuadzamshah

DYXY COSMETICS OFFICIAL (@dyxy_terbaik)

hii Dyxy loverss ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ alhamdulillah feedback +ve dr customer. Terbaik laa DYXY ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
. .
WHATSAPP SEKARANG โ—๏ธ
๐Ÿ“ฒ 0123861426 ๐Ÿ“ฒ 0123861426 ๐Ÿ“ฒ 0123861426 .
.
Atau terus klik link ni untuk jimat masa ๐Ÿ‘‡
wasap.my/60123861426 .
.

#dyxy #dyxyteamfl #dyxybydyana
#dyxycosmetics #dyxybccream #dyxybrush #dyxygreenteafacemist #dyxymatte
#instafemes #terapiinstagram
#malaysia #muapahang #muamalaysia #muabentong #muapengantin #jomcantik
#teamjelita #teamcun #politeknikmuadzamshah #unitenmuadzamshah

Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

PEWIIT FOUNDATION MOIST CAKE
Ramai orang pakai Pewiit Foundation sekarang ni , kalau nak tahu ? baca sampai hbs ..
Apa kebaikan Pewiit Foundation moist cake ni ?
๐ŸŒท SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV
๐ŸŒท VITAMIN E
๐ŸŒท menutup cela & jeragat
๐ŸŒท kulit muka segar & glowing
๐ŸŒท struktur yang ringan , mudah rata
๐ŸŒท kelihatan simple & natural
๐ŸŒท menyegarkan kulit (Vit C ๏ผ‹ Hyluronic Asid)
๐ŸŒท kulit TAK berminyak
๐ŸŒท Testur Lembut
๐ŸŒท Tidak melekit
๐ŸŒท 2 kali lebih gebu tanpa bedak
๐ŸŒทTahan lama(7-12 jam)
๐ŸŒท Sangat wangi
๐ŸŒท sapu dgn span yang sngt lembut
๐ŸŒท Membantu menutup Cela dengan sapuan Nipis
๐ŸŒท sangat jimat
๐ŸŒท sesuai utk semua jenis kulit
๐ŸŒท TAK PERLU touch up banyak kali .
.
Nak HARGA PROMOSI?
โ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผ
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0169313439
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0169313439
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0169313439
.
#pewiitglutathione #pewiitfoundation #pewiitskincare3in1 #pewiitproduct #pewiitoriginalskincare #pewiitmanja #pewiitsoap #pellavina #pewiithqoriginal
#promotion #hanavera #glowglowing #tatiskincare #myleaskincare #thisispantaitimur #health #beauty #non-chemical #kkmapproved #jomcantik #cosmetics #newproduct #bestseller

๐ŸŒŸHealthy BODY,Beautiful SOUL๐ŸŒŸ (@chasenseparadise)

GOOD NEWSโ—๏ธGOOD NEWSโ—๏ธGOOD NEWSโ—๏ธ
.

NEW PRODUCT BY #JELLYS
#purefacemaskpowersoap ๐Ÿฏ๐Ÿ‹๐ŸŒฟ COMING SOON ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
P/S: Please STAY TUNED yaa๐Ÿ˜Š
.
.
๐Ÿ˜‡OPEN FOR ORDER NOWโค๏ธ
.
.
For more info//order,kindly DM or contact me directly(click link in bio) โคต๏ธ
.๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ.
.๐ŸŒธ๐Ÿ“ฒWhatsapp : +60135655909๐ŸŒธ.
.๐ŸŒธ๐Ÿ“ฒ Insta : @chasenseparadise ๐ŸŒธ.
.๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ๐ŸŒธ.
Always at your service ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿป
.
.
#jellysmalaysia#beautyexpertkitak#healthyexpertkitak#organicsupporter#loveyourself#jomcantik#borneo#sarawakonlineshop#sabahonlineshop#globalonlineshop#sayapakaisayajual#trustedseller
More...