KDOLL BEAUTY | DYXY COSMETICS (@kdollbeauty.exclusive)

KDOLL BEAUTY CANDY ✨

1) 60 BIJI pil di dalam
2) Tahan untuk 2 bulan
.
πŸŽ€ Khasiat Kdoll Beauty Candy

1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sebagainya
.
πŸŽ€ Ramuan Kdoll Beauty Candy

1.Vitamin C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
*Makan ni, putih sampai ke urat hijau.Dijamin berkesan. Jom putih dari kepala sampai kekaki.

Awas. Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❀️
.
--------------------------------------------------------------------------
.
πŸŽ€ CARA MAKAN

Minimum 1 kali sehari (ambil pagi sebelum/selepas makan)

Maksimum 2 kali sehari (ambil pagi dan malam sebelum tidur)*jangan lupa minum air ye
.
πŸ’· RM 63 SM/ RM 73 SS
.
---------------------------------------------------------------------------
.
Cepat2 WhatsApp #01123784940

#kdollbeauty #produknatural #produkorganik #flawless #asyalliee #produkberkesan #kdolltestimoni #kdoll #jomcantik #jomputih #produkhilangjerawat #produkasyalliee #testimonikdoll #korea #hilangjerawat #putihpink #cerah #justinbieber #selenagomez #taylorswift #demilovato #arianagrande #neelofa #fattahamin #loffatah #senrose #leeminho #bts #exo

BirkinF/dation | MarilynSerum (@hermiss.cosmetics)

*KEPADA SEMUA YANG DIKASIHI*
.
*Ψ§Ω„Ψ³Ω‘ΩŽΩ„Ψ§ΩŽΩ…Ω ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω اللهِ ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΩŽΨ§Ψͺُهُ *
.
DI HARI TERAKHIR BULAN SA'ABAN* ini
Saya wakil HQ HÈRMISS COSMETICS memohon *KEMAAFAN* kepada semua sekiranya pihak kami pernah melakukan kesalahan sepanjang *SILATURRAHIM* kita
.
.
Sesungguhnya yang buruk datang dari diri sendiri dan yang baik sentiasa dari *Ψ§Ω„Ω„Ω‘ΩŽΩ‡Ω*. *Pihak kami akan sentiasa memaafkan anda* kerana *MEMAAFKAN itu lebih baik dari meminta kemaafan.* .
.
*SELAMAT MENYAMBUT "BULAN RAMADHAN AL MUBARAK"1438 HIJRAH.*
.
.
#hermisscosmeticsterkini #promosramadhan #hermisscosmetics #birkinfoundation #marilynserum #hermiss #becauseyoureworthithermiss #serumoftheday #foundationoftheday #sayajual #kuantan #malaysia #shahalam #tipscantik #tipskecantikan #beauty #jomcantik #mua #makeup #motd #samasamanaik #samasamacantik #inilagiboom #meletop

Secret.Beauty.Shaklee.Jimat (@secret_beauty_vitamin)

πŸ’–Promosi Set Sahur untuk Seisi KeluargaπŸ’–
.
.
Selalunya bila kita bangun sahur , kita mesti tak lalu nak makan, terutama yang bujang, malas nak masak, malas nak bangun makan, so kita sediakan set sahur ni untuk bekalan sahur, ia amat mudah,..
.
Kadang2 tu terlambat bangun dan tak sempat nak sahur, so nak senang bancuh je produk shaklee ni sebab penyediaannya hanya 5 minit je 😍😍 masuk kan air masak, tak boleh air panas tau, then letak dua sudu esp/performance drink/meal shake , then shake shake, mudah kan? Just capai botol then shake shake.. Kalau yang rajin sikit , letak lah buah kurma ke dalam minuman kita tu, atau nak letak oat ke , tak kisah lah, boleh je campur macam-macam, just minum ni je kita akan rasa kenyang dan bertenaga..
.
.
So dapatkam set sahur sekarang!!! Promosi untung set sahur seisi keluarga...
.
.
Syafinaz Moktar | 01152779241

#setsahurjimat#setpuasa#setsihat#espmurah#espjimat#performancedrink#ESP#performancedrinkjimat#performancedrinkmurah#mealshakejimat#mealshakemurah#jomsihat#jomcantik#jomkurus

JUBAH| BAJU KURUNG |PALAZO (@jubah.dress.blouse_muslimah)

MARYAM Exclusive
( Edisi Lebaran)

Design πŸ‘‰Tudung express sarung with piping
Material πŸ‘‰Mosscrepe lycra (Custom printed)
Awning πŸ‘‰Cotton denim

10 corak pilihan

Size: M
Ukuran :
16-17inch dari bawah dagu
26-27inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch

Size: L
Ukuran :
18-19inch dari bawah dagu
28-29inch dari belakang
Muka 10.5-11inch

Cara pakai : sarung shj

Cara Order ‡️‡️‡️
.
Whatsapp :
πŸ“²013-6164640
πŸ“²013-6164640
πŸ“²013-6164640 .
Sertakan kod (pada gambar) kepada kami
.
Tq. πŸ˜‰
.
#nadalitihijab #tudung #tudungmurah #tudungexpress #instantshawl #tudungsarung #instantshawl2loops
#tudungbawal #tudungpucci
#terapiinstagram #hijab #cikgumalaysia #uiagombak
#muslimahfashion #ukhwahti
#pensyarah #ustazahpilihan
#koleksiraya2017 #johor #sabah #politeknik #cun #kuruscepat #shakleemalaysia #jomcantik #uitm #likes #likeforfollow #like4like #instalike

❀️ SUGARBELLE PROMOTION‼️ (@sugarbelle.ladiesflaws)

Macam sedih pulak dah nak habis promotion combo set eyeshadow ni , dah la harga tak masuk akal 😬πŸ˜ͺ. Tahniah yang dah grab.
Yang belum, boleh kasi chance sampai pkui 9 jaa.
.
Takpa laa nasib baik giftset pefume 3 in 1 ade promotion lagi kankan. Raya takdak offer gila ni dah.
#beauty #sugarbellelovers #sugarbelle #lipstick #lipsticklover #makeuplover #nakmakeup #nakcantik #makeupartist #eyeliner #eyeshadow #eyeshadowpalette #mascara #jomcantik #foundation #kosmetik #cosmetics #makeupset #sethantaran #hantaranmurah #sugarscrub #happymothersday #newitem #rayacollection2017 #makeupraya #sugarscrub #sugarbelleladiesflaws #promosimakeup

JUBAH| BAJU KURUNG |PALAZO (@jubah.dress.blouse_muslimah)

MARYAM Exclusive
( Edisi Lebaran)

Design πŸ‘‰Tudung express sarung with piping
Material πŸ‘‰Mosscrepe lycra (Custom printed)
Awning πŸ‘‰Cotton denim

10 corak pilihan

Size: M
Ukuran :
16-17inch dari bawah dagu
26-27inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch

Size: L
Ukuran :
18-19inch dari bawah dagu
28-29inch dari belakang
Muka 10.5-11inch

Cara pakai : sarung shj

Cara Order ‡️‡️‡️
.
Whatsapp :
πŸ“²013-6164640
πŸ“²013-6164640
πŸ“²013-6164640 .
Sertakan kod (pada gambar) kepada kami
.
Tq. πŸ˜‰
.
#nadalitihijab #tudung #tudungmurah #tudungexpress #instantshawl #tudungsarung #instantshawl2loops
#tudungbawal #tudungpucci
#terapiinstagram #hijab #cikgumalaysia #uiagombak
#muslimahfashion #ukhwahti
#pensyarah #ustazahpilihan
#koleksiraya2017 #johor #sabah #politeknik #cun #kuruscepat #shakleemalaysia #jomcantik #uitm #likes #likeforfollow #like4like #instalike

Enchanting Raya 2017 (@dreamyzabangi)

Buntu nak cari baju apa utk raya nanti ? Mahu nampak sweet dan elegant di pagi raya ? *BAJU KURUNG DOROTHY*
~nursing and wudhuk friendly.
~material como crepe.
~size available xs - xxl.
~uolls boleh walk in ke butik kami di @dreamyzabangi @dreamyzabangi @dreamyzabangi or boleh juga beli secara online di no kami 019-9171617 (whatsapp). 😘😘
#jomshopping #nakraya #jomcantik #bajukurung #bajukurungbaru

Enchanting Raya 2017 (@dreamyzabangi)

Buntu nak cari baju apa utk raya nanti ? Mahu nampak sweet dan elegant di pagi raya ? *BAJU KURUNG DOROTHY*
~nursing and wudhuk friendly.
~material como crepe.
~size available xs - xxl.
~uolls boleh walk in ke butik kami di @dreamyzabangi @dreamyzabangi @dreamyzabangi or boleh juga beli secara online di no kami 019-9171617 (whatsapp). 😘😘
#jomshopping #nakraya #jomcantik #bajukurung #bajukurungbaru

AnizaZaharuddin Beauty Csltn (@msanizabeautyconsultant)

Deliver product sebelum Pn Ramlah balik kampung. Jauh berjalan sampai ke semenyih hari ini. But i love it 😍
#marykay #ilovemyjob #jomcantik #skincare #marykaymalaysia #skin #flawless #business #entrepreneur

Enchanting Raya 2017 (@dreamyzabangi)

Buntu nak cari baju apa utk raya nanti ? Mahu nampak sweet dan elegant di pagi raya ? *BAJU KURUNG DOROTHY*
~nursing and wudhuk friendly.
~material como crepe.
~size available xs - xxl.
~uolls boleh walk in ke butik kami di @dreamyzabangi @dreamyzabangi @dreamyzabangi or boleh juga beli secara online di no kami 019-9171617 (whatsapp). 😘😘
#jomshopping #nakraya #jomcantik #bajukurung #bajukurungbaru

Enchanting Raya 2017 (@dreamyzabangi)

Buntu nak cari baju apa utk raya nanti ? Mahu nampak sweet dan elegant di pagi raya ? *BAJU KURUNG DOROTHY*
~nursing and wudhuk friendly.
~material como crepe.
~size available xs - xxl.
~uolls boleh walk in ke butik kami di @dreamyzabangi @dreamyzabangi @dreamyzabangi or boleh juga beli secara online di no kami 019-9171617 (whatsapp). 😘😘
#jomshopping #nakraya #jomcantik #bajukurung #bajukurungbaru

Enchanting Raya 2017 (@dreamyzabangi)

Buntu nak cari baju apa utk raya nanti ? Mahu nampak sweet dan elegant di pagi raya ? *BAJU KURUNG DOROTHY*
~nursing and wudhuk friendly.
~material como crepe.
~size available xs - xxl.
~uolls boleh walk in ke butik kami di @dreamyzabangi @dreamyzabangi @dreamyzabangi or boleh juga beli secara online di no kami 019-9171617 (whatsapp). 😘😘
#jomshopping #nakraya #jomcantik #bajukurung #bajukurungbaru

JUBAH| BAJU KURUNG |PALAZO (@jubah.dress.blouse_muslimah)

MARYAM Exclusive
( Edisi Lebaran)

Design πŸ‘‰Tudung express sarung with piping
Material πŸ‘‰Mosscrepe lycra (Custom printed)
Awning πŸ‘‰Cotton denim

10 corak pilihan

Size: M
Ukuran :
16-17inch dari bawah dagu
26-27inch dari belakang
size Muka : 10inch-10.5inch

Size: L
Ukuran :
18-19inch dari bawah dagu
28-29inch dari belakang
Muka 10.5-11inch

Cara pakai : sarung shj

Cara Order ‡️‡️‡️
.
Whatsapp :
πŸ“²013-6164640
πŸ“²013-6164640
πŸ“²013-6164640 .
Sertakan kod (pada gambar) kepada kami
.
Tq. πŸ˜‰
.
#nadalitihijab #tudung #tudungmurah #tudungexpress #instantshawl #tudungsarung #instantshawl2loops
#tudungbawal #tudungpucci
#terapiinstagram #hijab #cikgumalaysia #uiagombak
#muslimahfashion #ukhwahti
#pensyarah #ustazahpilihan
#koleksiraya2017 #johor #brunei #politeknik #cun #kuruscepat #shakleemalaysia #jomcantik #uitm #likes #likeforfollow #like4like #instalike

Enchanting Raya 2017 (@dreamyzabangi)

Buntu nak cari baju apa utk raya nanti ? Mahu nampak sweet dan elegant di pagi raya ? *BAJU KURUNG DOROTHY*
~nursing and wudhuk friendly.
~material como crepe.
~size available xs - xxl.
~uolls boleh walk in ke butik kami di @dreamyzabangi @dreamyzabangi @dreamyzabangi or boleh juga beli secara online di no kami 019-9171617 (whatsapp). 😘😘
#jomshopping #nakraya #jomcantik #bajukurung #bajukurungbaru

MENJUAL PRODUK KECANTIKAN (@hazneybeautystore)

RM45
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
PERLA COFFEE
.
Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.
.
~Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee
.
Antara kebaikan Perla Coffee
✿ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿ Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿ Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
✿ Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿ Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿ Mengurangkan kedutan dan garis halus
✿ Mengecilkan liang pori
✿ Meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿ Mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
.
Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
✿ Serbuk Mutiara,
✿ Glutathione
✿ Asid Hyaluronik
.
#ShopWithUsMy
#PerlaCoffee
#PerlaCoffeeOriginal
#PerlaCoffeeMurah
#PerlaCoffeeOri
#BeautyCoffee
#CoffeeLovers
#Coffee
#PerlaLovers
#SayaJual
#BazarPaknil
#Perlasusukambingmurah
#PerlaChocolate
#PerlaCapsule
#PerlaPotion
#PerlaSusuKambing
#SayaJualProdukKecantikan
#InstaBeauty
#JomCantik

Secret.Beauty.Shaklee.Jimat (@secret_beauty_vitamin)

πŸ’–Promosi Set Sahur untuk Seisi KeluargaπŸ’–
.
.
Selalunya bila kita bangun sahur , kita mesti tak lalu nak makan, terutama yang bujang, malas nak masak, malas nak bangun makan, so kita sediakan set sahur ni untuk bekalan sahur, ia amat mudah,..
.
Kadang2 tu terlambat bangun dan tak sempat nak sahur, so nak senang bancuh je produk shaklee ni sebab penyediaannya hanya 5 minit je 😍😍 masuk kan air masak, tak boleh air panas tau, then letak dua sudu esp/performance drink/meal shake , then shake shake, mudah kan? Just capai botol then shake shake.. Kalau yang rajin sikit , letak lah buah kurma ke dalam minuman kita tu, atau nak letak oat ke , tak kisah lah, boleh je campur macam-macam, just minum ni je kita akan rasa kenyang dan bertenaga..
.
.
So dapatkam set sahur sekarang!!! Promosi untung set sahur seisi keluarga...
.
.
Syafinaz Moktar | 01152779241

#setsahurjimat#setpuasa#setsihat#espmurah#espjimat#performancedrink#ESP#performancedrinkjimat#performancedrinkmurah#mealshakejimat#mealshakemurah#jomsihat#jomcantik#jomkurus

Secret.Beauty.Shaklee.Jimat (@secret_beauty_vitamin)

πŸ’–Promosi Set Sahur untuk Seisi KeluargaπŸ’–
.
.
Selalunya bila kita bangun sahur , kita mesti tak lalu nak makan, terutama yang bujang, malas nak masak, malas nak bangun makan, so kita sediakan set sahur ni untuk bekalan sahur, ia amat mudah,..
.
Kadang2 tu terlambat bangun dan tak sempat nak sahur, so nak senang bancuh je produk shaklee ni sebab penyediaannya hanya 5 minit je 😍😍 masuk kan air masak, tak boleh air panas tau, then letak dua sudu esp/performance drink/meal shake , then shake shake, mudah kan? Just capai botol then shake shake.. Kalau yang rajin sikit , letak lah buah kurma ke dalam minuman kita tu, atau nak letak oat ke , tak kisah lah, boleh je campur macam-macam, just minum ni je kita akan rasa kenyang dan bertenaga..
.
.
So dapatkam set sahur sekarang!!! Promosi untung set sahur seisi keluarga...
.
.
Syafinaz Moktar | 01152779241

#setsahurjimat#setpuasa#setsihat#espmurah#espjimat#performancedrink#ESP#performancedrinkjimat#performancedrinkmurah#mealshakejimat#mealshakemurah#jomsihat#jomcantik#jomkurus

FABULOVE - THE BEST TEATOX 🌸 (@xoxo.fabulove)

Wishing all our dearest followers, Salam Ramadhan πŸ˜ŠπŸ’› Semoga Ramadhan tahun ini lebih bermakna & dipenuhi dgn amal ibadah. Yang balik kampung, hati2 memandu.
.
.
Yang nak kurus and cantik untuk Raya ni, jom cuba consume FABULOVE ya sayang-sayang 😘😘
.
.
πŸ“²πŸ“² Cepat2 Whatsapp : 016 7487624 (Diba)
.
.
#fabulove #fabulovebymyna #fabulovebangi #bymyna #bymynabangi #bymynakl #fabulovekl #jomkurus #jomcantik #syafiqahaina #neelofa #lofattah #lombok #explorelombok #travellombok #tanjungann #ramadhan #salamramadhan

Erez Hermosa (@erezhermosa)

Selama ni dok dengar skrub muka dan skrub badan je. Nak jugak dengar yang unik sikit kan? πŸ˜ƒ
.
Nak dengar yang unik kan? Kami bagi kat korang produk unik ni right here right now! πŸ“’
.
Memperkenalkan CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH by Skin Stories ❀️❀️ Pembersih wanita PERTAMA di Malaysia yang ada SCRUB dalamnya! πŸ˜πŸ’˜ Sekarang baru tau skrub bukan je untuk muka dan badan kan? Hehee..
.
So lepas ni, jangan lah cuma nak badan dengan muka je bersih berseri tauu. CIK BUNGA PUN KENA JAGA! Happy lah Cik bunga lepas ni sebab dapat rawatan ibarat spa dengan hanya menggunakan CFSW 😍😍😍
.
Meh mehh order sebotol dua drpd kami CFSW ni sekarang! 😘😘 CFSW pekat, berubat, merawat dan memikat! Jangan lupa DM untuk purchase ye syg sekalian! 😘🌸
.
.
#skinstories #skinstoriessarawak #skinstoriessabah #skinstoriesborneo #skinstoriesbeautycare #skinstoriesagent #skinstoriesmurah #beautycare #beautycareoriginal #beautycaremurah #CFSW #lokal #lokalah #lokalbiz #lokalbrand #femininewash #malaysiaproduct #naturalingredients #hygiene #skrub #pembersihwanita #jomcantik #scrub #scrublife #sayajual #bazaarpaknil
More...