NONIE BIDIN (@trudollynonie)

Ramai yg whatsapp tanya apa fungsi dan ingredients BEAUTY BOOSTER?
.
Ada juga yg masih confuse dan panggil "botol pink".
.
Tak apa sayang, kita explain ok?
.
.
Trudolly ni adalah set yg mana dalam box cute tu ada BEAUTY BOOSTER salah satunya. Yes, botol pink yg sayang semua panggil tu nama dia BEAUTY BOOSTER.โ˜บ๏ธ
.
Sesuai dgn namanya, beauty booster berfungsi utk merawat hampir ke semua masalah kulit.
.
.
Daripada kulit kusam, berjerawat, jeragat sehingga ke parut malahan strech marks!
.
.
Yes, semuanya ada testimonial sayang, bukan cakap kosong tau.๐Ÿ˜˜
.
.
Jom baca sikit apa ingredients yg ada dlm BEAUTY BOOSTER ๐Ÿ˜Š๐Ÿ‘‡๐Ÿป
.
.
"APA BAHAN UTAMA DALAM BEAUTY BOOSTER ?"
.
.
Haaa. Jom baca sikit apa bahan2 yg terdapat dalam Trudolly beauty booster ni sayang.๐Ÿค—
.
.
๐Ÿฅ—Aloe vera : melembabkan kulit wajah & membantu mengurangkan kesan parut.
.
๐Ÿฅ—Astaxantin : Agen semulajadi utk mencerahkan & memutihkan kulit.
.
๐Ÿ‡ Grape seed : Dapat melindungi kulit dari sinaran UV yg boleh merosakkan kulit.
.
๐ŸŒฑL-Cystein : Bersifat anti-oksidan yg dpt membantu melambatkan proses penuaan.
.
๐Ÿ’ Acerolla Cherry : Mengandungi lebih banyak vitamin C & membantu kulit utk kelihatan lebih muda, gebu & anjal.
.
.
Amacam? Best, kan?
.
.
Positive Impact of Beauty Booster๐Ÿ“๐Ÿ‡
โ€ข Reduce scars and stretch marks.
โ€ข Lessen the appearance of acne.
โ€ข Make your skin brighter and natural glowing. .
.
Direction for Use: Consume 1-2 tablets at morning and for best results, drink 2-3 litre of water daily.
.
#trudollysquad #trudolly #trudollybyfazura #trudollymalaysia #trudollyhq #trudollydungun #trudollypaka #trudollyketengahjaya #trudollyambs#trudollypromo #beautifulinsideout #detoxpro #beautybooster #sayajual #sayajualprodukkecantikan #fazura #missfazura #fattzura #fattzuratiedtheknot #jomcantik #jomsihat

KURUS | LANGSING | MENAWAN (@teadetox_kurus)

Fresh Fresh testimoni dr oven๐Ÿ˜
Tgk ni ha testimoni dr cust tbaru kami 3kg hilang hasil konsisten minum teatox terbaik kami... Peha pun dah makin kecil.. Alhamdulillah... Tak exercise pun boleh turun jugak uols๐Ÿ˜ .
Repeat order lg sbb mmg berkesan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
SLIMYOU DYTOX TEA โ„ข๏ธ RM15
KAKI CANTIQ TEA โ„ข๏ธ RM25
MARYAM LOTION RM35

SET COMBO RM40 (SDT + KCT)
SET SUPER COMBO RM75 (SDT + KCT + Lotion Maryam)

Postage
Semenanjung RM8
Sabah/Sarawak RM12
.
.
#naturalherbs#sayajual#jomcantik#shoppingonline#jualmurah#kurus#produkkurus#tehviral#tehajaib#tehkecikkankaki#tehkecilkanpehadanlenganmalaysia#letskurus#kurusdancantik#kurusdansihat#kuruscaraselamat#slimmingtea#tehkurusrm15#tehkurusmalaysia

SENDAYU TINGGI || DEALER KL (@sendayutinggi.ctrohaida)

Proses mengandung, bersalin dan berpantang hampir 1 tahun bukan mudah. Fizikal & mental semuanya berubah. Berpantang selama 60 hari adalah tempoh sekejap sebenarnya. Tambahan lagi yg bersalin secara ceaser. Perhatian adalah lebih dari bersalin normal
.
Amme Complete sesuai utk wanita yg bersalin normal & pembedahan. Ia merapatkan luka dgn cepat, menambah air susu, melancarkan peredaran darah, melangsingkan badan & mengecutkan peranakan dgn pantas. Sapukan Body Contour Cream pada kes berlemak & selulit semasa berpantang

Amme complete NP RM259.70 (AHLI RM244.85)
Body Tone NP RM37.10 (AHLI RM33.40)
Body Contour NP RM47.70(AHLI RM45.30)
.
#sendayutinggi #setbersalin
-
๐ŸŽ‰kami menjual dgn HARGA AHLI๐ŸŽ‰
COD ๐Ÿš— full payment RM 100 KEATAS
(pembelian 5 item keatas dpt FREE GIFT ๐Ÿ˜)
๐ŸŒธSELF PICK UP ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
-Kuchai Lama
๐ŸŒธCOD sekitar KL & SELANGOR (dgn cas berpatutan ๐Ÿ˜ )
๐ŸŒธPOST ๐Ÿ“ฆ SETIAP HARI SELURUH MALAYSIA ๐Ÿ˜˜
-
๐Ÿ’“CONTACT ๐Ÿ‘‡๐Ÿป
๐Ÿ“ท igshop : @sendayutinggi.ctrohaida
๐Ÿ“ฎ FB page : SR SHOP
๐Ÿ“ฒ whatsapp - 0195949167 (Siti)
-
if malas simpan number pilih 2 cara ๐Ÿ˜ƒ
โœ… tinggalkan number phone anda di DM @sendayutinggi.ctrohaida
โœ… tekan link di bio kami
-
#sendayutinggimurah #dealersah #hargaahli #dfoliacoffee #dfolia #jomcantik #lifestyle #like4like #like4follow #dealersendayutinggi #cheras #kuchailama #sgbesi

NOIR health & beauty (@jue_noir)

Viral seluruh Malaysia produk yang memberi jaminan yang memuaskan
.
.
Beribu ribu testimoni dan berpuluh ribu unit terjual
.
.
Membantu kulit yang bermasalah bebas merkuri dan selamat digunakan untuk ibu mengandung, penyakit kanser dan kulit sensitive
.
.
READY STOCK!
NOT180101826K (Superlight)
NOT180101802K (Light)
.
.
WA 0162879438
.
.
#noiruvwhite
#sunblockspf50
#krimpelindunguvterbaik
#krimjeragatberkesan
#krimjerawatberkesan
#takberminyak
#takbercapuk
#bazaarpaknillmurah
#cikguseo
#bisnesonline
#onlineshop
#malaysiaonlineshopping
#instashop
#produkviral
#produklakukeras
#nona
#neelofa
#wanita
#muamalaysia
#kosmetic
#beauty
#jomcantik
#uitm
#msu
#shahalam
#sayagunasayajual
#ingatnoiringatmadammu
#teamcikya
#noirlovers

KURUS DAN CANTIK DENGAN RM35 โœจ (@byteyhaa_mimpimika)

JERAWAT JERAWAT KECIL MAKIN BERKURANGAN ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ .
.
Happynyeeee kita baca #feedbackgscmm ni tau. Cust sendiri yang consume & bagi feedback dekat kita .
.
Chuollsss taknak cuba ke? Nak tunggu bilaaa lagi tuuu? Takkan nak tengok orang lain je cantikk haaa cecepat whatsapp sis esok ade postage sempat lagi kalau sesiapa nak join. .
.
๐Ÿ“ฒ WS >> 017 5825452 NOW .
.
๐Ÿ“ฒ WS >> 017 5825452 NOW .
.
๐Ÿš— FREE COD TAIPING, KAMUNTING, UITM MERBOK & SG PETANI .
.
#sayajual #sayajualteatox #teatoxmalaysia #kurus #fitmalaysia #sayajualmurah #sayajual #sayajualteatox #mimpimika #sayajualcollagen #collagenmalaysia #kolagenmalaysia #mimpimika #glowingsampaisilau #glowskincollagen #gscmm #gscmmpink #sssserum #mimpimikaserum #serumcantik #serummurah #jomcantik #serummurah #feedbackmimpimika #feedbackgscmm #byteyhaamimpimika #ootdvivyyusof #vivyyusof #nealofa #taiping #kamunting #codkamuntingtaiping #paritbuntar #kualakangsar

PAKAR KURUS PUTIH No1 MALAYSIA (@slimmewhitemalaysia)

Alhamdulillah, 3 botil lost 22kg.
uolls, jangan cepat putus asa tau ๐Ÿ˜
.
Badan & metabolisme masing2 tak sama. Tengok sis nie konsisten minum sw sampai 3 botol. Nampak tak macammana result dia? ๐Ÿ˜
.
Nak kurus & putih, cari produk yang betul2 terbukti berkesan & 100% semulajadi macam slimmewhite nie ๐Ÿ˜

DYXY COSMETIC OFFICIAL (@dyxybeautyby.eyka)

"SATU-SATUNYA FOUNDATION YG MENGGABUNGKAN TEKSTUR BB CREAM & CONCEALER , DAN TAK PERLU PAKAI BEDAK LAGI โ€ผ๏ธ" Wow magic foundation ke ni???
YES , BCCREAM DYXY MAGIC!
.
. -----------------------------------------------------
๐Ÿ‘‘KELEBIHAN BCCREAM DYXY๐Ÿ‘‘
------------------------------------------------------
๐Ÿ’‹magic foundation(ALL IN ONE)
๐Ÿ’‹sun block SPF 50+
๐Ÿ’‹tekstur sekata & mudah meresap
๐Ÿ’‹tidak berminyak
๐Ÿ’‹tahan lama (5-8 jam)
๐Ÿ’‹tekstur ringan selesa bila dipakai
.
.
Puluhan ribu testimoni yg dh terkumpul & berpuas hati dengan kesan magic BCCREAM DYXY.
.
.
Anda bila lagii?? Jom jangan tangguh2 lagi, rugiiii tak cuba taww ๐Ÿ˜ฑ
.
jom wasap lelaju
.
.
0172586042/0136432110
.
.
#dyxymalaysia #bccreambydyana #teamdyxy #dyxyonline #dyxygreenteafacemist #dyxybrushgebu #dyxylipstiks #dyxymurah #dyxyviral #dyxycosmeticsjb #dyxyjb #foundationmurah #spf50 #bazarpaknil #dyxyasyyallie #instaaura #ajimaura #instafamous #neelofa #mesrawuduk #halalproduk #jomcantik #terlajaklaris #viral
#instafamous #igreview #dyxybrunei #dyxyspore

COLLAGEN & VITA C PROMOTION (@shakleedistributor.nini)

Dalam set slimming Shaklee menekan 3 konsep mudah iaitu
1. Bakar atau pecahkan lemak
2. Buang, detox atau singkirkan lemak
3. Bina otot elak menggeleber, diet sihat, bertenaga dan elak lapar

BAKAR ATAU PECAHKAN LEMAK

OMEGAGUARD - proses memecahkan lemak lama dalam tubuh seperti di bawah kulit, di dalam hati, di dalam salur darah, lemak yang menyalaputi luar organ
- membantu mengawal selera makan dengan menghasilkan hormon leptin yang menyekat selera makan dan membakar lemak untuk tenaga. - Omega 3 juga terbukti menaikkan metabolisma dan membakar 40% lebih banyak lemak bila bersenam

BUANG, DETOX ATAU SINGKIRKAN LEMAK

HERBLAX
- Kombinasi dari tumbuhan herba yang terkenal secara tradisional membantu masalah tidak hadam dan pergerakan usus yang tidak sihat. - Diperlukan untuk detox iaitu untuk membersihkan usus dimana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. - Selepas dinding usus kita bersih. baru la badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum.
BINA OTOT ELAK MENGGELEBER, DIET SIHAT, BERTENAGA DAN ELAK LAPAR

ESP - Sumber protein, mempunyai Indeks Glisemik yang rendah yang membantu dalam proses mengurangkan berat badan dan mengawal selera makan selain membantu tubuh bertenaga sepanjang hari.

Whatapps untuk lebih detail.

0132506574
0132506574

#setkurus #setkurusshaklee #minumankurus #kurussihat #diet #loseweight #setslimming #slimmingset #kurussebelumkahwin #misikurus
#omegaguard #esp #herblax #jomkurus #jomkahwin #jomcantik #shakleestudent #shakleekluang #shakleemur

๐ŸŽ PROMOSI CHINESE NEW YEAR๐ŸŽ (@feeltabeauty.ciksu)

Follow : @feeltabeauty.ciksu
.
Benda yang paling geram bila muka ni datang jerawat yang tidak di undung, bila dia pergi tinggalkan pulaa si tompok hitam.

Ciksu cukup bengang kalau ada tompok tompok hitam ni bila ada kat muka. Kadang kadang si tompok hitam tu, tak sempat surut mucul lagi satu tompok yang baru.
-
Korang macam tu tak?
-
Ehh tapi tu dulu lah sekarang Alhamdulillah bukan setakat tompok je takut si Jerawat pun takut tau nak hinggap kat muka nie. Ini semua lepas apply โ€œ Susuk Wajah No1โ€œ.
-
Heyy! Jangan kecam kecam bukan susuk yang HARAM tuttt.. nie yang halal punya apply je setiap hari setiap saat insyaallah jerawat, jeragat dan segala masalah pigmentasi mudah sembuh.
-
Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
+6โ€ญ01131371877 - -
#feeltaherrazglowserum
#putihย #kulitputihย #skincareoriginalย #serum#flawlessย #cantikย #kulitsihatย #jomcantik#pencucimukaย #kulitmulusย #kulitcerah#kulitberminyakย #kulitflawlessย #skincaremalaysia#skincareproductsย #serumwajahย #serumjerawat#serumpemutihย #jerawathilangย #pembersihwajah#kulitsehatย #kulitkusamย #kulitglowing#kulitgebu#kulitkusamย #skincareterbaikย #skincarehalalfeeltabeauty_hq#herrazGlowSerumkakascun๐Ÿ‘๐Ÿ˜

๐ŸŒธBeautician by Mnml Beauty ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ (@mnml_beauty)

.
3... 2... 1... ACTION!
.
.
๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™‰๐Ÿ™Š jenuh carik skrip & postur utk video teaser #beautymanagementworkshop ni u ols
.
.
๐ŸŽ€MNML Beauty๐ŸŽ€
.
.
#mnmlbeauty
#imsuperstar
#elysyle
#mobilehomefacial
#mobilefacialspa
#jomcantik.

๐ŸŽ†Mohamad Nazmi bin Mohd Najid๐ŸŽ† (@_m.nazmi)

Make up is not to cover your ugly face but to make you more prettier and confident...๐Ÿ‘ฑ
.
.
Jom cantik dengan dyxy cosmetic...
www.wasap.my/0187639661
.
.
#dyxy#dyxylovers#dyxycosmetics#produkviral#jomcantik

STOKIST SAH TRUDOLLY HQ๐ŸŒน (@trudolly_johor)

Thank you so much my dear lovely customer ๐Ÿ™๐Ÿ’– Beli Trudolly 6 boxes trusss dengan Sis.....๐Ÿ’‹ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Nak COD? Bole WhatsApp sis ya ๐Ÿ“ฒ 011.1083.8832 ๐ŸŒน

Grab now Sayang sementara Promo tinggal beberapa hari sajer lagi nie....๐Ÿ˜ฑ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
SUPER JIMATT! ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
FREE POSTAGE ๐Ÿ“ญ
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
FREE GIFT SPECIAL ๐ŸŽ๐ŸŽ
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
FREE COD ๐Ÿš—๐Ÿ’จ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
Blom gaji? Takpe dengan Sis , bole reserve booking dulu bisa di atur ya ,no worries ๐Ÿ˜๐Ÿ˜‰ โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#trudollybyfazura
#vdollybyfazura
#trudollyhq
#missfazura
#trudollyvdolly
#beautybooster
#detoxpro
#trudolly
#vdolly
#jamumoden
#jamumalaysia
#jomcantik
#jomkurus
#sayajual
#tirumacamsaya
#productkecantikan
#supplement
#teamjohor
#trudollyjohor
#trudollyjb
#vdollyjb
#trudollypasirgudang
#trudollyjohorbahru
#jdt
#jumaat
#trending
#viral
#fattzura
#countdown
#doayangbaikbaik

PRODUK SIHAT TANPA KIMIA KERAS (@mamifa.natural.homemade)

honey oat. turmeric. rose french clay oat. semua soap bar ni dh keluar sarang. proses seterusnya ialah peram selama sebulan. lagi 3 minggu ok lah dah boleh guna. .
TAPIIIIIIII kena check dulu pH pada natural soap bar ni. terlebih alkali pun tak boleh. acid lagilaaahhh kannn....walau homemade, ketelitian sangat perlu untuk mencapai nama sebuah natural. ni bukan natural sembang pungpanggg kan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
lepas ni boleh bawa sample ke lab untuk tujuan kualiti. .
.
#naturalsoap #soapbar #turmericsoap #oatsoap #honeyoatsoap #rosefrench #frenchclay #mudsoap #produknatural #organiclife #organicskincare #organicbeauty #produkorganik #organik #abangnaktegur #jomcantik #janganmengata #lotion #serumwajah #sabunorganik #sabunnatural #sabunhomemade #sabuncoldpress #sabunmuka #sabunbadan

wan noorfatin (@wannoorfatin)

Yang belum pernah pakai mesti belum tahu tekstur dcc
Buat pengetahuan,dcc bukan jenis foundation jenis matte ia sejenis cream yang terus menyerap lembut seakan tanpa secalit foundation yang tebal

1 bekas dcc terkandung vit untuk kulit dan moisturizer bagi mencegah kekeringan pada kulit di samping merawat keseluruh wajah

Tak hairan lah jika ada pengguna yang hanya memakai dcc sahaja akan terkejut dengan kesan kecerahan semulajadi ๐Ÿ˜

0179881718
#cccreamthebest #diamond #jeragatketurunan #kusam #ccreamterbaik #alasbedakmurah #jomcantik #foundationtidakmelekit #tahanlama #tidakbercapuk #tidakmelekit #10gram #tiadabahankimia #senangpakai #mudahdigunakan #murah #gengswasta #glowingskin #glowing #beauty #boosterwhitening #simplemakeup #trusted #trustedseller #posbarang #selamatsampai #seller

๐Ÿ”ฅPUTIH๐Ÿ”ฅFLAWLESS๐Ÿ”ฅGLOWING๐Ÿ”ฅDETOX๐Ÿ”ฅ (@feeltabeauty_azlina)

Selamat Malam Uolss.. Sis nak belanje video comel dari founder gilaaa comel. Cantik kan skin dia.๐Ÿ˜.. -
๐ŸŒผ Herra Glow Serum๐ŸŒผ
๐Ÿ Satu serum 3 fungsi serum,moisturizer dan primer..
๐Ÿ Serum yang berasaskan air yang membantu melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas, sambil menaikan seri wajah dan melembabkan kulit wajah๐Ÿ Mengekalkan solekkan lebih lama dan sepanjang hari..
๐ŸMerawat ciri-ciri anti penuaan..
๐ŸDengan kandungan vitamin C, yang menyokong kulit kekal sihat..
๐ŸSerum ini akan memberi nutrisi yang lengkap sehingga ke akar kulit anda, supaya kulit anda tidak terhidrat dan tanpa merisaukan kulit menjadi berminyak atau kering..
-
๐Ÿ’–BAHAN-BAHAN UTAMA HERRAZ GLOW SERUM..
๐ŸGLYCERIN - Membantu mengecutkan jerawat, anti-penuaan, merawat dan menjadikan kulit lebih berseri..
๐ŸALOE VERA LEAF JUICE - Memelihara kesihatan kulit, memberi kelembapan memudarkan parut serta mengecilkan pori-pori pada kulit..
๐ŸAPPLE STEMCEL - Dapat perbaiki kulit yang rosak membina sel-sel kulit yang baru melindungi kulit dari sinar uv..
๐ŸEVENING PRIMROSE OIL - Membantu mengurangkan masalah kulit seperti keradangan, kegatalan, kulit kering dan berkeruping (scaling) serta alahan..
๐ŸGRAPEFRUIT SEEDS EXTRAS - Memudarkan parut jeragat dan mencegah penuaan pada kulit wajah..
๐ŸVITAMIN C - Perlindungan dari sinar matahari, meningkatkan produksi kolagen, mencegah perubahan warna kulit dan mencerah secara semulajadi..
-
nak kulit mulus2 whatapps +6โ€ญ0125289200 tau..
DS / AGENT diperlukan
-
#supplementsputihpalingmurah #gebu #putih #kulitputih #skincareoriginal #serum #flawless #cantik #kulitsihat #jomcantik #pencucimuka #kulitmulus #kulitcerah #kulitberminyak #kulitflawless #skincaremalaysia #skincareproducts #serumwajah #serumjerawat #serumpemutih #jerawathilang #pembersihwajah #kulitsehat #kulitkusam #kulitglowing#kulitgebu #kulitkusam #skincareterbaik #skincarehalal
More...