Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare)

PEWIIT FOUNDATION MOIST CAKE
Ramai orang pakai Pewiit Foundation sekarang ni , kalau nak tahu ? baca sampai hbs ..
Apa kebaikan Pewiit Foundation moist cake ni ?
🌷 SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV
🌷 VITAMIN E
🌷 menutup cela & jeragat
🌷 kulit muka segar & glowing
🌷 struktur yang ringan , mudah rata
🌷 kelihatan simple & natural
🌷 menyegarkan kulit (Vit C οΌ‹ Hyluronic Asid)
🌷 kulit TAK berminyak
🌷 Testur Lembut
🌷 Tidak melekit
🌷 2 kali lebih gebu tanpa bedak
🌷Tahan lama(7-12 jam)
🌷 Sangat wangi
🌷 sapu dgn span yang sngt lembut
🌷 Membantu menutup Cela dengan sapuan Nipis
🌷 sangat jimat
🌷 sesuai utk semua jenis kulit
🌷 TAK PERLU touch up banyak kali .
.
Nak HARGA PROMOSI?
β–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Ό
Whatsapp πŸ“±0169313439
Whatsapp πŸ“±0169313439
Whatsapp πŸ“±0169313439
.
#pewiitglutathione #pewiitfoundation #pewiitskincare3in1 #pewiitproduct #pewiitoriginalskincare #pewiitmanja #pewiitsoap #pellavina #pewiithqoriginal
#promotion #hanavera #glowglowing #tatiskincare #myleaskincare #thisispantaitimur #health #beauty #non-chemical #kkmapproved #jomcantik #cosmetics #newproduct #bestseller

Trusted Personal Shopper MY🌺 (@trustedpersonalshoppermy)

.
.
Coffee scrub to soap to mud mask .
πŸ“’ WHY MEN SHOULD SCRUB
.
Exfoliation is the process of scrubbing away dead skin cells to reveal and expose a "fresher" & "younger" πŸ‘±πŸ‘Ά looking skin. This process helps to unclog pores, keeps skin clean & help to reduce acne breakouts. For men, there's extra πŸ†™ benefit!! It exposes the face's hair follicles βž• allowing for a better shave! πŸ†’! .. .
.
🌷Can help to reduce appearance of cellulites and scars too!.
.
.
🌺Beauty benefits of COFFEE β˜•οΈ - Brighten skin
- Tighten skin
- Dark circle - Treat Cellulite .
.
.
.
.
.
.
#jomcantik #letscantik #hijab #rayacollection2017 #bawal #selangor #petronas #hijabfashion #hijabista #raya2017 #trustedseller #trustedpersonalshoppermy #fastreply #veryfastservice #selangor #Malaysia #johor #kelantan #melaka #pahang #lelaki

😍BOOSTER WHITENING RM60😍 (@booster_whiteningg)

πŸ’BOOSTER WHITENING πŸ’
.
.
🌹Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
🌹Memudarkan Parut .
🌹Mengecutkan Jerawat .
🌹Melembapkan Kulit .
🌹Kulit lembut like baby.
🌹Putih melepak dan pinkish .
🌹Nampak urat hijau .
.
.
Mkn 3capsule dh cerah tau .
Mkn belum habis satu botol dan ada kesan .
Boleh tngok feedback kami 😘
.
.
Whatsapps 013 - 987 9210
Whatsapps 013 - 987 9210
Whatsapps 013 - 987 9210
Whatsapps 013 - 987 9210
.
.
.
RM 60.00
Postage RM 10sm/ RM11ss
πŸ’Š1 BIJI UTK 4 HARIπŸ’Š
.
.
.
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!!
πŸ’‹100% produk mlaysia πŸ’‹
.
.
Halal
Ibu menyusu bayi digalakkan ambil βœ”οΈ.
.
.

#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster
#collagenmurah #collagen #putihsebadan #emmamaembong #pilwhitening #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #boosterwhitening #dropship#trusteddropship#jomcantik

maisarah.mary.k (@maisarah.mary.k)

Mary Kay Endless Performance Crème to Powder Foundation.
.
2 in 1. Full coverage.
Tekstur spt cream tetapi finishing powder.
So kalau taknak pakai powder pun ok dah. πŸ˜€
.
Klau nak more coverage, blh pakai dengan timewise foundation. Flawless! .

Sarah
013-2471325
Beauty Consultant
.
#marykay #beauty #Foundation #powder #makeup #ilovemakeup #jomcantik

😍BOOSTER WHITENING RM60😍 (@booster_whiteningg)

πŸ’BOOSTER WHITENING πŸ’
.
.
🌹Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
🌹Memudarkan Parut .
🌹Mengecutkan Jerawat .
🌹Melembapkan Kulit .
🌹Kulit lembut like baby.
🌹Putih melepak dan pinkish .
🌹Nampak urat hijau .
.
.
Mkn 3capsule dh cerah tau .
Mkn belum habis satu botol dan ada kesan .
Boleh tngok feedback kami 😘
.
.
Whatsapps 013 - 987 9210
Whatsapps 013 - 987 9210
Whatsapps 013 - 987 9210
Whatsapps 013 - 987 9210
.
.
.
RM 60.00
Postage RM 10sm/ RM11ss
πŸ’Š1 BIJI UTK 4 HARIπŸ’Š
.
.
.
TIDAK ADA KESAN SAMPINGAN!!
πŸ’‹100% produk mlaysia πŸ’‹
.
.
Halal
Ibu menyusu bayi digalakkan ambil βœ”οΈ.
.
.

#boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster
#collagenmurah #collagen #putihsebadan #emmamaembong #pilwhitening #nursajat #janganmengata #letscantik #khaibahar #kecantikan #memutihkan #perkahwinan #photoshoot #pahang #boosterwhitening #dropship#trusteddropship#jomcantik#jomcantiksama2

CINDELLA 1200MG RM650πŸ’‰ (@whiteninginjection_original)

"Kawan saya cakap muka saya hitam macam arang😞"
.
Eh!!! Tak perlu risau la 😍 kalau nk gebus gebas skrg kite gune teknologi baru taw...xpayah susah2 nk tonyoh2 muka pakai sabun atau skrub tiap2 hari...belum tentu putih pun...haaaaa...kini kite gune cara injection sbb melalui inject segala vitamin akan diserap cepat dlm badan utk dptkn hasil yang optimum😍
.
.
.
KENAPA INJECTION???😱😱😱
πŸ“ŒMurah
πŸ“ŒMenjimatkan
πŸ“ŒTahan 3 bulan
πŸ“ŒResult yg cepat utk putih .
.
APE KEBAIKAN INJECTION?
πŸ“ŒMemutihkan kulit
πŸ“ŒMencerahkan kulit
πŸ“ŒMengecutkan jerawat
πŸ“ŒAnti Penuaan
πŸ“ŒMelembapkan kulit
======================================
WHATSAPP +60149015082 UNTUK INFO LANJUT
===============y======================= APA KELEBIHAN ANDA BELI DARI SAYA?😘😘😘
πŸ“ŒFree consultation
πŸ“ŒFree List Clinic/Number servis Inject/Drip
πŸ“ŒHarga lagi murah selepas pembelian pertamaπŸ˜˜πŸ™† πŸ’‰ .
.
.
πŸ“²WHATSAPP +60149015082 KALAU NAK CANTIK DAN GEBUS 😍
.
.
.
#quputeh #dropshipmurah #terlajaklaris#glutax200gs #mixingwhite #france #placentalucchinisheep #sayajualmurah#cindella #babiesblink #perlaking#glutaxdna #veniscyegf #glutax2000gs#japanplatinum#transamin #bellezacollagen #jomcantik #dermanic #cindella600mg #veniscy#glutax500gs#cindella1200mg#glutax600gs #usa #legacy769#produkkecantikan#veniscynexgenprowhite#

Syampoo Santan | Syanis Serum (@ismifaraha)

Guna shampoo santan dah tak perlu pakai pelembab rambut, shampoo ni dah melembutkan rambut.

Bila shampoo bebas dari silikon, segala nutrisi shampoo akan meresap terus dalam rambut.

Tidak perlu risau tentang ‡️‡️‡️
Rambut gugur
Kelemumur
Atau gatal kulit kepala

Jom tukar, shampoo anda kepada yang lebih natural..
.
.
Wassap farah utk order‡️
013-5828920
013-5828920
013-5828920
.

#syampoosantan #syampooorganik #syampoonatural
#syampoowangi
#bahanbahansemulajadi
#sayagunasayajual
#sayajual
#bazarpaknil
#mehbeli
#rambutsihat
#bebaskelemumur
#jomcantik
#jomtukar
#syampooterbaik
#syampooviral
#sayajualonline
#onlineigshop
#igshoponline
#rambutwangi
#instashopmalaysia
#igshopmalaysia
#igbisnes

DYXY KAJANG/SEMENYIH (@dyxy_byintan)

Untuk sesiapa yang baru nak cuba DYXY nie...MESTI kena try SET COMPLETE ASYALLIEπŸ‘πŸΌ Sebab apa? Set nie tersangatlah super jimat & perfect set 😍.... Serius uolss kne try okayyyπŸ‘πŸΌ
.
.
Whatsapp +60193160253
.
.
#bccreamfoundation #bccreamlover #bccreambydyana #dyxylover #dyxybccream #dyxycosmetics #teamdyxy #foundation #foundationmalaysia #dyxykajang #dyxysemenyih #dyxybangi #muaselangor #jomcantik #sayajual #sayajualkosmetik

Mary Kay_Anil (@lets_cantik_dengan_marykay)

Time ni sis anil pakai time wise matte foundation

Best walau seharian langsung x comot...x berminyak...lekat ja kat muka

Lipstik plk pakai mouve moment....best sebab ringan.... Love #foundationmatte dan #mattelipstick ni

Kalau uols nak try ricky terus drop dm ok....atau wassap

012 4511856

#jomcantik #jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha #jomcantiksama2 #jomcantiksamasama #jomjanaduit #agenwantedmalaysia #duitpoket

Neelofa Hot Item πŸ’₯ (@vcs_missoren)

Si Oren Untuk Cantik
Vitamin C yang terkandung di dalam buah oren bukan hanya bermanfaat kepada kesihatan, tetapi juga untuk kecantikan kulit.
Ini kerana vitamin C dikenalpasti sebagai agen antioksidan yang sangat kuat dan mampu melawan radikal bebas.
Sebagai antioksidan, selain melindungi kulit dari pengaruh buruk radikal bebas, vitamin C juga memperkuatkan sel-sel kulit, sehingga ia lebih cepat memperbaiki jaringan yang rosak. Nak tips lebih mudah tak?
Mesti nak kan..tak perlu makan banyak buah oren sapu sahaja Vitamin C Serum..dah cantikkk . Kulit pon sihat.
. πŸ‘©πŸ»β€βš• Formulasi Ahli Farmasi
❌ Produk rebrand, timbang-kilo
❌ Mercury, Paraben, Kimia Merbahaya, Alkohol
πŸ’― KKM, Halal πŸ•Œ Mesra-Wuduk πŸ’§ Water-based ❌ Berminyak
.
Okkk! Siapa nak special offer? Cepat2 klik link kat bawah : www.wasap.my/60149409769
.
Nak kulit gebu gebas jgn lupa #MissOren 🍊
.
▢️▢️Whatsapp : 0149409760◀️◀️
.
#KomboRayaVCS#MissOren#flawless#jomcantik#noradanish#sayajualmurah#bazaarpaknil#kingcoco#modelmuslimah#vcsannona#rozitachewan#ampang#bangsar#tipscantik#sayanakcantik#serummurah#vitamincserum#ubatparut#cantikgebu#kulitputih#10xkekuatanvitaminc#serumvitamincannona#vcssingapore#vcsbrunei#brunei#singapore#vcslovers

WHITENING SUPPLEMENT HERE!! (@narklabel)

Selamat malam!! Sape nak kulit cantik?? Tak kusam? Berseri2??putih mcm puteri salju???? Haaa denan pengambilan 1 biji je sehari korang mesti dpt kulit yang cantik berseri sebab gluta pancea menjanjikan kesan seawal 7 hari. Wowww!! Satu box ada 30capsule.tahan sebulan dan harganya cuma RM70.00.korang tak perlu suntik2 vitamin c lagi sebab kesannya adalah sama tauu😘😘😘nak order? Ws sis 0195404894 atau dm je sisπŸ˜‰

glutawithberry #sayajual #hijabgaleria #jomcantik #malaysia #kedah #johor #penang #sayajualsayamakan #bazarpaknil #raya #makeupmalaysia #makeupmurah #jomputih #glutacaps #seribella

WHITENING SUPPLEMENT HERE!! (@narklabel)

Selamat malam!! Ramai yang tanya sis, gluta lachel ni halal ke, ya ah kan nak consume produk thailand ni, was2 jugak kalau takde halal kan. Korang jangan risau, gluta lachel ni HALAL dan sangat BERKESAN. tak percaya kena cuba dulu baru tau power dia macam mana, yg pasti mmg hasil yang sangattt memuaskan, harga Rm65.00 berbaloi2 dengan hasilnya nanti, berminat? Boleh ws sis 019-5404894 atau dm je sis okayy 😘😘😘 #glutapancea #glutalachel #glutawithberry #sayajual #hijabgaleria #jomcantik #malaysia #kedah #johor #penang #sayajualsayamakan #bazarpaknil #raya #makeupmalaysia #makeupmurah #jomputih #glutacaps #seribella

Farehanisa (@farehanisa)

Wah serina redzuawan dengan mua terkenal pun suka tau dengan nieve lipmatteπŸ’„
.
Yg sis2 tengah baca post ni bila lagi? .
Harga special masih ada tau. Rugi tak grab!!!!
.
DM/WHATSAPP +6017-2213649
.
#teamnievebeauty
#nievelipmatte🌹
#lipmatte
#jomcantik #jomcuba
#instabeauty #instamakeup
#flawless #mudah #senang

πŸ’…πŸ»FREE SWAP REVIEW IGπŸ’„ (@superqueenofficial_hq)

.
JOM KEMBALI SEKSI DENGAN SUPERQUEEN.
.
Inginkan kulit yang cantik gebu dan mulus? Inginkan bentuk tubuh cantik dan menawan? Perubahan hanya seawal 7 hari!
.
Yakinlah dengan Superqueen beauvineen. Pasti tidak mengecewakan anda πŸ˜‰. Dengan hanya satu produk, anda akan dapat lebih 7 kebaikan didalamnya. Mengapa perlu yang lain? Superqueen kan ada?
.
Jom tengok testimoni-testimoni kami :.
⬇️⬇️⬇️.
www.beauvineen.com .
.
Jom PM kami πŸ“± 011-10269285☎️.
.

#superqueen #beauvineen #superqueenbeauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru
More...