Audela Beauty Official (@audelabeauty_hq)

XCLUSIVE πŸ‘¬πŸ‘­πŸ‘­πŸ‘¬
Jommm...sertai #teamAudela !!
.
Kami membuka peluang kpd sesiapa yg berminat utk menjadi STOKIS EKSKLUSIF AUDELA !!!
Peluang untuk menambah pendapatan sambil goyang kaki 😘😘
.
Berminat ??
.
Tempat terhadd !! Cepat hubungi kami atau DM kami sekarang !! πŸ˜™
.
.
#Audela #1stInMalaysia #trending #eksklusifdropship #audelaberbezadariyanglain #Combox5 #kurus #detox #putih #cerah #AudelabyNadZainal #audelateam #detoxwithaudela #jomkurus #jomcantik #produkpalinghangat #johor #selangor #shahalam #kualalumpur #pj #subangjaya #putihgebu #kurusdanputihserentak #agendropship #dropshipwantedseluruhmalaysia #sarawak

Mary Kay Beauty Consultant (@ira_syazira)

True Dimension Lipstick ni sangat membantu anda yang mempunyai bibir yang kering. Diperkaya dgn Vitamin C & E yang dapat melindungi bibir daripada radikal bebas. Juga mengandungi ekstrak bunga matahari, jojoba oil dan mango butter yg membantu melembapkan dan mengekalkan kelembapan bibir anda.😍
.
For more details please WhatsApp me😊
Ira Syazira
+6019-3661937
Mary Kay Beauty Consultant
#marykaymalaysia #marykaylipstick #truedimension #jomcantik #beautiful #marykayproduct #marykaybeautyconsultant #marykaylover #marykaykl #marykaysetiawangsa #marykaykeramat

Jamu Nenek Shah Alam / Klang (@nani_jamunenek)

PUNCA FARAJ BERBAU BUSUK. ▢️Ramai yg tidak sedar lendir macam hingus ni duduk dalam faraj. Sebab nya TIADA tanda-tanda bermasalah melainkan sudah kronik. 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 ▢️ Lendir dalam faraj mesti dibersihkan sepanjang masa untuk memastikan dalaman faraj bersih. Step yg mudah tapi ramai yg MALAS. ▢️ Kalau MALAS cuci, MALAS jaga kebersihan, benda-benda tak elok pun datang. Tak selesa, kurang keyakinan diri, kesihatan terganggu, hubungan intim terjejas. Masalah rumahtangga pun terjerat sama. πŸ’œMuka cantik tak membawa ke syurga
πŸ’œMiss V tip-top hari2 suami singgah ke syurga.
πŸ’œBayangkan..kalau gigi tak pernah cuci atau berus. Kalau orang tak gosok gigi seminggu, bau mulut macam mana?
πŸ’œPart bawah tu pon mcm tu kalau berlendir tak dicuci lagi2 lepas jimak, lepas nifas, lepas haid. Mana tahan baunya berbulan2, bertahun2 terperap.
πŸ’œKalau tak gosok gigi boleh jadi bengkak gusi. Kalau tak servis Miss V tu jadi apa agaknya dalam dinding faraj tu?

Jom check diri kita.
Sayangi & hargai diri kita πŸ’•
Malu & berdiam diri bukan penyelesaian!! πŸ“² Whatsapp +60122241830
COD
ShahAlam / Klang

#jamunenek
#jamudetox
#awetmuda
#kkm
#jamudara
#awetmuda
#targetkurus
#jomkurus
#jamunenekselangor
#jamunenekshahalam
#jamunenekcod
#shahalam
#klang
#glowing
#pos1malaysia
#bukitrajaklang
#jamuglowing
#dazzajamunenek
#jamunenekhomemade
#100%natural
#jamurm25
#jamumurah
#daraawetmuda
#detoxdiet
#jamumeletop
#jomcantik
#jomkurus
#jomsihat
#sprayshimmering
#glowing
#codshahalamklang
#codklang
#codshahalam

Raysha Empire (@rayshaempire)

KANAK-KANAK BOLEH AMALKAN JUSHINE C ❗️ .

Bukan setakat ibu, tetapi anak pun boleh minum Jushine C ni. Boleh la anak beranak gebu dan sihat sama-sama kan. .

Bagi yang tertanya Jushine C untuk kanak-kanak boleh diamalkan seawal umur 7 tahun tau. Tetapi sukatan bagi kanak-kanak ialah 2.5 ml. .

PROMO JUSHINE C BERMULA HARINI SEHINGGA 31/4. 2 BOTOL JIMAT RM8 😍
.
Whatsapp 011-24222805

#Jushinecbynleebeauty
#like4like #likephoto #vitaminc #supplement #jomcantik

PEMBORONG BARANG KOSMETIK (@yanabeautyshop)

EPHYRA SKIN BAR
.
HARGA EXC POSTAGE
.
RM 31
.
Whatsapp :: YANA 0173887419
.
KELEBIHAN EPHYRA SKIN BAR : .
CIRI-CIRI ANTIOKSIDA : Apabila sabun yang mengandungi ciri-ciri antioksida, ia benar-benar boleh memberikan kesan yang baik pada kulit anda. Ia dapat membuang racun yang dihasilkan oleh badan dan melindungi kulit anda dari kerosakan yang sedia ada dan selanjutnya. .
#yanabeautyshop #ephyraskinbar #babiesblink #kosmetik #tatiskincare #aurawhite #auramen #skincare #dherbs #dherbsterlajaklaris #terlajaklaris #pemborongonline #onlineshopping #online #makeupbox #jomcantik #gebu #kosmetikmurah #detoxwater #aloevera #bazar #ephyraskincare #ephyra #makeuplover #onlinekosmetik

SuperQueen Official (@superqueen.beauvineen)

.
Fuh kak! Breast hakak mengancam sungguh! Lelaki hakak kompem cair lah ni. Mau tak, hari-hari nak menggenyeh jer kat breast tu πŸ™ŠπŸ˜œ.
.
Kalau dah macam ni gayanya, hari-hari lah en suami tak keluar malam dah. Duk rumah jer. Tunggu anak tidur, lepas tu mula lah manja-manja.
.
Inilah penangan selepas menggunakan Superqueen kak. Ini buka cabaan, ini betul-betul terjadi tau.
.
Dapatkan TUJUH lebaikan dalam satu produk. Ap kelebihan lain selain memontokkan breast? Jom tengok di website kami ☺️:
.
⬇️⬇️⬇️.
www.beauvineen.com.
.
Jom PM kami cepat πŸ“± 013-7696948 πŸ™πŸ».
.
#superqueen #beauvineen #superqueenbeauvineen #hanteam #cantik #cantikalami #jomcantik #putihgebu #putihalami #montok #seksi #payudaramontok #payudarakendur #punggungmontok #punggungcantik #payudaraleper #payudarabulat #isteri #projekmemikatsuami #bulanmadu #pengantinbaru #penang #shahalam #sarawak

KURUS | SIHAT | CANTIK (@kurus.dan.cantik)

Bersalin C-zerπŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ»... Aduhai... beruntungnya sis ni... baru 9 hari deliver czer gemuk airnya hilang dalam sekelip mata 😱😱... Ajaib tak... haaa sapa kata bersalin czer tak boleh kurus... Untuk lebih lanjut.. Jom cepat ringankan jari korang Wshap akak di 0137549157

#bersalincezerpunboleh_rampingsemula #langsing #lemak #SlimTampaUbat #slimtanpaubat #jomkurus #jomcantik #secretcorrea #setpantang #setberpantang #losyenkurussejuk

Jeragat.Jeragat.Parut.Pori (@chentahati_blogshoppe)

SOALAN YANG SERING DI TANYA
---------------------------------------------------
AQUA takda complete set ke..? Krim siang..krim malam..pencuci.. dsb?
.
JAWAPAN :
-----------------
Set lengkap AQUA adalah set yg bebas konsep krim2 pemutih dsb dan terdiri dari hanya 2 produk sahaja yang sangat SIMPLE, BERKESAN dan HARGA MAMPU MILIK. Boleh di miliki secara berasingan ataupun satu set dan tidak "clash" jika ingin digunakan bersama produk2 lain yang sedia ada.

1. AQUA PORE ERASER sbg item membersih pori dan merawat cela kulit.

2. AQUA HD LIGHT PERFECT FOUNDATION sbg touch up item dan pelindung kulit yg berfungsi sbg pengganti bedak atau make-up based yang sangat halus, tidak melekit dan ringan pada kulit.

TIPS cantik berseri cara #AQUA
SIMPLE & NATURAL BEAUTY
.
πŸ“ŒGunakan Pore Eraser dari AQUA untuk bersihkan pori tersumbat, sekatakan kulit wajah, mengawal minyak dan pori terbuka serta membantu pudarkan jeragat, parut dan jerawat.
πŸ“ŒKemudian bersihkan kulit wajah dgn apa2 pencuci muka yang lembut pada kulit dan bilas dengan air bersih. (digalakkan elak guna sabun ketul bagi mengelakkan kulit menjadi kering).
.
πŸ“ŒCalit dan ratakan Ultra Light Perfect HD Foundation dari AQUA ke seluruh wajah. - Sebagai touch up item penyeri wajah pengganti bedak dan melindungi kulit dari UV.
.
πŸ“ŒCalit pelembab/lipstik yang mengikut warna darah @ soft colour ke bibir.
.
SIAP..!! 😍

Selepas 1 jam HD Foundation akan semakin blend dgn kulit. Makin lama wajah makin glowing gebu bak satin yang bersinar-sinar.

Kulit akan tampak lebih natural TANPA perlu lagi make up palsu tebal berinci2 bak tepung gomak kerana formulasi tersendiri foundation ni sangat ringan pd kulit, water based dan tidak melekit.
Sangat selesa..!! Walaupun di pakai lebih 8 jam lamanya. Tidak bertapuk dan sangat BEST..!! HARGA COMBO 2in1 - 2 item :
RM 150
βœ”οΈFree Pos Semenanjung
βœ”οΈKegunaan 1-2 bulan.
1. 0179062769 (ika)
2. +61450213431 (din)
#aqua #poreeraser #poreeraseraqua #poreerasermurah #jomcantik #serummurah #kosmetikmurah #sayajual #igshop

Kusam.Jeragat.Jerawat.Cerah (@aqua_poreeraser)

SOALAN YANG SERING DI TANYA
---------------------------------------------------
AQUA takda complete set ke..? Krim siang..krim malam..pencuci.. dsb?
.
JAWAPAN :
-----------------
Set lengkap AQUA adalah set yg bebas konsep krim2 pemutih dsb dan terdiri dari hanya 2 produk sahaja yang sangat SIMPLE, BERKESAN dan HARGA MAMPU MILIK. Boleh di miliki secara berasingan ataupun satu set dan tidak "clash" jika ingin digunakan bersama produk2 lain yang sedia ada.

1. AQUA PORE ERASER sbg item membersih pori dan merawat cela kulit.

2. AQUA HD LIGHT PERFECT FOUNDATION sbg touch up item dan pelindung kulit yg berfungsi sbg pengganti bedak atau make-up based yang sangat halus, tidak melekit dan ringan pada kulit.

TIPS cantik berseri cara #AQUA
SIMPLE & NATURAL BEAUTY
.
πŸ“ŒGunakan Pore Eraser dari AQUA untuk bersihkan pori tersumbat, sekatakan kulit wajah, mengawal minyak dan pori terbuka serta membantu pudarkan jeragat, parut dan jerawat.
πŸ“ŒKemudian bersihkan kulit wajah dgn apa2 pencuci muka yang lembut pada kulit dan bilas dengan air bersih. (digalakkan elak guna sabun ketul bagi mengelakkan kulit menjadi kering).
.
πŸ“ŒCalit dan ratakan Ultra Light Perfect HD Foundation dari AQUA ke seluruh wajah. - Sebagai touch up item penyeri wajah pengganti bedak dan melindungi kulit dari UV.
.
πŸ“ŒCalit pelembab/lipstik yang mengikut warna darah @ soft colour ke bibir.
.
SIAP..!! 😍

Selepas 1 jam HD Foundation akan semakin blend dgn kulit. Makin lama wajah makin glowing gebu bak satin yang bersinar-sinar.

Kulit akan tampak lebih natural TANPA perlu lagi make up palsu tebal berinci2 bak tepung gomak kerana formulasi tersendiri foundation ni sangat ringan pd kulit, water based dan tidak melekit.
Sangat selesa..!! Walaupun di pakai lebih 8 jam lamanya. Tidak bertapuk dan sangat BEST..!! HARGA COMBO 2in1 - 2 item :
RM 150
βœ”οΈFree Pos Semenanjung
βœ”οΈKegunaan 1-2 bulan.
1. 0179062769 (ika)
2. +61450213431 (din)
#aqua #poreeraser #poreeraseraqua #poreerasermurah #jomcantik #serummurah #kosmetikmurah #sayajual #igshop

Pori.Jeragat.Jerawat.Parut (@aquaproduk_malaysia)

SOALAN YANG SERING DI TANYA
---------------------------------------------------
AQUA takda complete set ke..? Krim siang..krim malam..pencuci.. dsb?
.
JAWAPAN :
-----------------
Set lengkap AQUA adalah set yg bebas konsep krim2 pemutih dsb dan terdiri dari hanya 2 produk sahaja yang sangat SIMPLE, BERKESAN dan HARGA MAMPU MILIK. Boleh di miliki secara berasingan ataupun satu set dan tidak "clash" jika ingin digunakan bersama produk2 lain yang sedia ada.

1. AQUA PORE ERASER sbg item membersih pori dan merawat cela kulit.

2. AQUA HD LIGHT PERFECT FOUNDATION sbg touch up item dan pelindung kulit yg berfungsi sbg pengganti bedak atau make-up based yang sangat halus, tidak melekit dan ringan pada kulit.

TIPS cantik berseri cara #AQUA
SIMPLE & NATURAL BEAUTY
.
πŸ“ŒGunakan Pore Eraser dari AQUA untuk bersihkan pori tersumbat, sekatakan kulit wajah, mengawal minyak dan pori terbuka serta membantu pudarkan jeragat, parut dan jerawat.
πŸ“ŒKemudian bersihkan kulit wajah dgn apa2 pencuci muka yang lembut pada kulit dan bilas dengan air bersih. (digalakkan elak guna sabun ketul bagi mengelakkan kulit menjadi kering).
.
πŸ“ŒCalit dan ratakan Ultra Light Perfect HD Foundation dari AQUA ke seluruh wajah. - Sebagai touch up item penyeri wajah pengganti bedak dan melindungi kulit dari UV.
.
πŸ“ŒCalit pelembab/lipstik yang mengikut warna darah @ soft colour ke bibir.
.
SIAP..!! 😍

Selepas 1 jam HD Foundation akan semakin blend dgn kulit. Makin lama wajah makin glowing gebu bak satin yang bersinar-sinar.

Kulit akan tampak lebih natural TANPA perlu lagi make up palsu tebal berinci2 bak tepung gomak kerana formulasi tersendiri foundation ni sangat ringan pd kulit, water based dan tidak melekit.
Sangat selesa..!! Walaupun di pakai lebih 8 jam lamanya. Tidak bertapuk dan sangat BEST..!! HARGA COMBO 2in1 - 2 item :
RM 150
βœ”οΈFree Pos Semenanjung
βœ”οΈKegunaan 1-2 bulan.
1. 0179062769 (ika)
2. +61450213431 (din)
#aqua #poreeraser #poreeraseraqua #poreerasermurah #jomcantik #serummurah #kosmetikmurah #sayajual #igshop

πŸ’„Mary Kay Beauty Consultant πŸ’„ (@ms.pinky_vicki__)

Sekarang nii ramai yg quya tgok sampaii taktau dah nak pakai skincare apa..
Pkai yang tu tak elok.. pakai yang nii tak elok..
Dah mmng buntu laa taktau nak pkai apa..
Muka plak dah breakout teruk sgt sbb pkai peeling kan?
.
Okeyy.. relaks girl😊 quya faham perasaan awk2 semuaa.. ye bila kulit muka kita ada masalah mesti kita rasa down sgt2.. confident level pon jatuh sbb rasa cm diri tu tak lawa.. Okeyy sekarang quya cuba nak bantu korang..
Quya faham mesti korang cm mls laa gn skincare nii.. tkmau laa cmtuu kan..
Quya cuba nak tolong korang.. meh cuba mary kay.. jom bt skin consultation gn quya.. quya akn cuba bantu korang dapatkan kulit yang sihat dan cantikk..
Quya yakin kulit korang boleh sihat😊 sbb mary kay nii bkn calang2 produk tauu.. Dah 54 tahun syarikat mary kay bertapak di dunia😊 dan mary kay jgk mary kay merupakan brand top 5 diseluruh dunia.
100% bahan organik tanpa chemicalπŸ˜‰
Tunggu apa lagii.. jom pm quyaa.. in shaa allah quya akn sedaya upaya bantu korang ok😘 utk dapat kulit yang sihat dan cantik..
Quya dah cuba.. dan sgt2 berpuas hati dengan skincare mary kay dan mmng fall in love sgt2.. korang bila lagi?πŸ˜€ korang kena try.. mmng bestπŸ‘ tak tipuuuβœ‹
πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘
Jom hubungi/wassap
πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘πŸ’‘
🌸Nur Qurratuaini (quya)🌸
🌸Mary Kay Beauty Consultant🌸
🌸➑️018 207 6072β¬…οΈπŸŒΈ
Jom cantik bersama mary kay πŸ‘°

#marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykajang #bazaronline #bazarpaknil #jomcantik #rawatjeragat #rawatjerawat

Jeragat.Jerawat.Pori.Parut (@aquainternational_malaysia)

SOALAN YANG SERING DI TANYA
---------------------------------------------------
AQUA takda complete set ke..? Krim siang..krim malam..pencuci.. dsb?
.
JAWAPAN :
-----------------
Set lengkap AQUA adalah set yg bebas konsep krim2 pemutih dsb dan terdiri dari hanya 2 produk sahaja yang sangat SIMPLE, BERKESAN dan HARGA MAMPU MILIK. Boleh di miliki secara berasingan ataupun satu set dan tidak "clash" jika ingin digunakan bersama produk2 lain yang sedia ada.

1. AQUA PORE ERASER sbg item membersih pori dan merawat cela kulit.

2. AQUA HD LIGHT PERFECT FOUNDATION sbg touch up item dan pelindung kulit yg berfungsi sbg pengganti bedak atau make-up based yang sangat halus, tidak melekit dan ringan pada kulit.

TIPS cantik berseri cara #AQUA
SIMPLE & NATURAL BEAUTY
.
πŸ“ŒGunakan Pore Eraser dari AQUA untuk bersihkan pori tersumbat, sekatakan kulit wajah, mengawal minyak dan pori terbuka serta membantu pudarkan jeragat, parut dan jerawat.
πŸ“ŒKemudian bersihkan kulit wajah dgn apa2 pencuci muka yang lembut pada kulit dan bilas dengan air bersih. (digalakkan elak guna sabun ketul bagi mengelakkan kulit menjadi kering).
.
πŸ“ŒCalit dan ratakan Ultra Light Perfect HD Foundation dari AQUA ke seluruh wajah. - Sebagai touch up item penyeri wajah pengganti bedak dan melindungi kulit dari UV.
.
πŸ“ŒCalit pelembab/lipstik yang mengikut warna darah @ soft colour ke bibir.
.
SIAP..!! 😍

Selepas 1 jam HD Foundation akan semakin blend dgn kulit. Makin lama wajah makin glowing gebu bak satin yang bersinar-sinar.

Kulit akan tampak lebih natural TANPA perlu lagi make up palsu tebal berinci2 bak tepung gomak kerana formulasi tersendiri foundation ni sangat ringan pd kulit, water based dan tidak melekit.
Sangat selesa..!! Walaupun di pakai lebih 8 jam lamanya. Tidak bertapuk dan sangat BEST..!! HARGA COMBO 2in1 - 2 item :
RM 150
βœ”οΈFree Pos Semenanjung
βœ”οΈKegunaan 1-2 bulan.
1. 0179062769 (ika)
2. +61450213431 (din)
#aqua #poreeraser #poreeraseraqua #poreerasermurah #jomcantik #serummurah #kosmetikmurah #sayajual #igshop

StanzaJannah (@stanzajannah)

PENGHABISAN STOCK!!!!!!! CEPAT SEBELUM HABIS...
SET WARDA COTTON LINEN.. RM 40 sahaja (exc pos)

#mystyle #jomcantik #nakbeli #elegant #womenfashion #shopperblog #shopperholic #onlineshoppingmalaysian #jombelidengansaya #stanzajannah

salsabila89 (@wannursalsabila89)

Jom grab kawan-kawan.
.
.
Tak rugi tau amalkan vitamin c 😘😘
.
.
#vitamincshaklee #jomcantik #jomsihat #lovetoshare

🌾Kurus Slim Medina Desire🌾 (@tea_kurus_kaki)

JOM! BUANG 2-5KG SEMINGGU..
.
Fedup dengan berat badan yang semakin NAIK??
Susah nak TURUN walaupun dah try macam2??
Nak kami bantu buang 2-5kg seminggu?
.
Kami tak janjikan bulan bintang, cukup la uolls cuba teh kami. Boleh lihat lebih testimoni di iG kami.. .
>> Loss 2-5kg seminggu
>> Tak pahit & tak kelat
>> 100% bahan semulajadi
>> Tanpa chemical & bahan pengawet
>> Harga MAMPU MILIK..
>> Tiada cirit birit
.
P/s: PRODUK KAMI BUKAN PRODUK REPACKING TAU.. .
whatsapp οΌ‹6011-2086 3880
.
.
#caranakkurus #jomkurus #slimmingproduct #nakkurus #produkkurus #tehkurus #atkin #herbalifemalaysia #tipskurus #kurusmudah #kuruscepat #testimonimedinadesire #kurussihat #teatoxmurahgiler #teatoxmurah #akunakkurus #maxxslimmalaysia #elites7 #jomcantik #jomsihat #sihat #gemuk #fattahamin #neelofa #kurussihat #sayajual #plussizemurah #plussizemalaysia #kuruskanbadan #kurusuntuksuami

Whitehead Blackhead Jerawat (@epyderma_beautyskin)

🌻Anda mengalami kulit yang bermasalah? Jangan risau Epyderma Hydrogel dapat membantu selesaikan masalah hanya dengan sapukan sahaja
.
🌻Sebarang pertanyaan/order tekan link di bio saya untuk direct PM saya di whatsapp
.
Link whatsapp : www.wasap.my/+60182676227
.
"We Are The Solution 4U"
"Effectiveness To Our Customer Are My Priority"
"Let We Help You"

#epyderma #hydrogel #cantiksemulajadi #putihgebu #jeragat #kulitcantik #mingguanwanita #skincaremalaysia #kulitsihat #parutjerawat #jeragat #gebugebas #jomcantik #produkterbaik #produkhalal #miraclewhite #jerawattanah #parut #produklaris #anakdara #kulitcantikgebu #rahsiawanita #pikatsuami #nakcantikcarisaya #sayagunasayajual #ekzema #jeragathilang

TRUESKINZ (@trueskinz_nyatajelita)

Nak cantik?
Nak kulit wajah sihat?
Nak bebas merkuri?
Produk setanding sk11??
Ya...itulah TRUESKINZ...
Dirumus khas dr ekstrak buah dan bunga...
#bunga
#bebasjerawat
#bebasjeragat
#jomcantik
#whatsapp0134361727

PUTIH / CANTIK / GEBU (@boosterwhitening_penang)

Senangnya nak cantik kulit PUTIH GEBU.. Tak perlu makan hari2 pulak tu..kalau tak asyik ter skip je nak mkn supliment..nanti kesan pun lambat nampak.. Dengan booster whitening ni, mkn jarang2 pun kesan cepat!
Pakej bebas jerawat jeragat masalah resdung & putih pinkish🌼
.
Pada masa sama korang leh putih pinkish gebu gbs dalam masa 3 hari. Cayalah πŸ’ͺ.
.
Nak tahu berkesan ke tak, korang cuba dulu. Mmg xrugi . Mmg korang akan menyesal sbb cuba lambat. Org lain dah bebas masalah kulit. Korang still tona kulit tak sekata kusam jerawat banyak.. Sampai bila nak kulit kusam mcm tu kan..πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Ish zaman skrg tipu lah xnak pakweπŸ‘¦ / makwe dahi licin.πŸ‘§
.
Dah ready nak putih pinkish gebu gebas macam mereka ?? 😏
.
.
DM / whatsapp πŸ‘‡πŸ»
.
013 771 9417
#jomdetox #detox #slimmingdetox #scrubcoffee #jomcantik #kulitputih #dianzvitc #ubatjerawat #shhazbeauty #booster #detoxmurah #boosterfoundation #foundationserum #feedbackbooster #boosterwhitening
More...