nr_beauty (@bynrbeauty)

🌷GLOWING DALAM MASA 10 SAAT ! 😱
.
🌷hanya dalam 1 botol sahaja tapi segala jenis masalah kt muka korang boleh diselesaikan hanya dengan 1 botol ni 😍 banyak sangat manfaaat #THEBEAUTYSETTINGSPRAY ni, contoh masalah :
.
πŸ’Ÿjerawat bernanah
πŸ’Ÿparut hitam jerawat
πŸ’Ÿkulit muka kusam
πŸ’Ÿkulit muka berminyak
πŸ’Ÿkulit muka rosak
πŸ’Ÿkulit muka kemerah merahan
πŸ’Ÿkulit muka gelupas
πŸ’Ÿjerawat
πŸ’Ÿkulit muka kering
.
🌷yess hanya dalam 1 botol ni je boleh selesaikan masalah uolsss kt kulit muka tu hanya dengan harge RM2X je tau .tak percaya ? haaaaa mohhhh lerrr try dulu dah tahu kesan dia tk carikkk hat lain dah 😏
.
To order kindly ws 01125638543
.
#foundationmurah#settingspraybynr#AURABYNR #mukasihat #mukacantik #bazaarpaknil #nrbeauty #bazaaronline #glowing #nrskincare #MERAWATKULIT #beautiful #REPAIRSKIN #kelantan #jomcantik#TeamAzlina

nr_beauty (@bynrbeauty)

SEE ‼️‼️‼️ πŸ‘―πŸ‘―
.
HONEY BAR SOAP daripada AAURA BEAUTY COSMETIC pown boleh buat jadi masker tau selain boleh tanggalkan lebihan makeup.. Luar dlm flawless kaw jah..😍😍
.
πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
Okay rahsia masker HONEY SOAP✨
.
πŸ’•Bersihkan muka sampai bersih
πŸ’•Jangan lap biarkan air muka tu πŸ’•Campurkan Serbuk coffee scrub+honey bar soap
πŸ’•Sapukan 1 muka dengan rata
.
Tunggu 30 minit@sampai kering, awak basuh muka awak! Ingat jangan lap muka oky, biarkan air muka awak kering sendiri πŸ˜‡πŸ˜…
.
Tak percaya ??????? Muka awak jadi soft+mulussss❀️
.
Pm sekarang πŸ“ž 01125638543
.
#GLOWING#HABATUSSAUDABYNR#TIPTOP#REPAIRSKIN #MERAWATKULIT
#AURABYNR#NRBEAUTY#foundationmurah#settingspraybynr#AURABYNR #mukasihat #mukacantik #bazaarpaknil #nrbeauty #bazaaronline #nrskincare #beautiful #REPAIRSKIN #kelantan #jomcantik#TeamAzlina

nr_beauty (@bynrbeauty)

🌸MATTE FINISHING FOUNDATION FULL COVERAGE SPF60🌸
.
❀️ APA YANG BEST CREAM TO POWDER FULL COVERAGE PULAK TU πŸ™†
.
βœ… pelindung dari Sinaran UV SPF60+
βœ… Diperkaya dgn serbuk pearl, Vitamin C & Vitamin E merwatt kulitt sihatt mudee & bermaya
βœ…memperbaiki & memperbaharui sel untuk cantikk
βœ… BEBAS SILIKON & BAHAN MERBAHAYA βœ…Mesra Wudhuk dan mudah ditanggalkan
βœ… keluaran BUMIPUTRA & kilang bertaraf GMP
βœ…Sapuan yg SENANG blend kat kulit/ FULL Coverage
βœ… Cubala tgk, teksturnya yang HALUS dan Moist sangat
βœ…sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT
.
Foundation ni kalau pakai mengalahkan mekap artis..tak caye try cuba..Confirm puas hati..sape yg nak pm laju2...🌟 RM28 small pack 8g 🎈
.
To order kindly
whatsapp ke 01125638543
.
#GLOWING#HABATUSSAUDABYNR#TIPTOP#REPAIRSKIN #MERAWATKULIT
#AURABYNR#NRBEAUTY#foundationmurah#settingspraybynr#AURABYNR #mukasihat #mukacantik #bazaarpaknil #nrbeauty #bazaaronline #nrskincare #beautiful #REPAIRSKIN #kelantan #jomcantik #TeamAzlina

Nurafina Atieqah (@nurafinaatieqah)

Risau dengan masalah pori - pori besar, anda kini boleh cuba cara yang ingin kami kongsikan ini. Yang penting mudah dan selamat. .
Bahan-bahan yang diperlukan:

Sebiji buah pisang
1 sudu teh yogurt
1 sudu teh madu

Cara membuatnya:
Masukkan pisang, yogurt dan madu ke dalam mangkuk, kacau dan sebatikan semuanya.
Sapu masker di wajah dengan lembut.
Biarkan kering seketika.
Bilas dengan air suam.
Kemudian sapu pelembap yang lembut ke wajah, tepuk-tepuk untuk memastikan ianya masuk ke dalam.

Lakukan rawatan ini seminggu sekali untuk mendapatkan hasil yang memuaskan
.
Kalo susah?
kita ada Starglow Laser Scrub yg bantu pores terbuka ☺️
Nak lebih senang?
Jom try scrub dgn #starglow laser scrub dari charms 😘
#teambidadaricharms
#solekdanrawat
#raiseyourlife
#charmsMalaysia
#jomcantik

nr_beauty (@bynrbeauty)

"EEUU GELI LA TENGOK MUKA KAU !!!" "EE DAH MACAM KENA SANTAU !!!" "KULIT HITAM !!!"
.
Ni la selalu orang panggil sy,sampai down mcm dah xnak keluar rumah dah,duit habis g injection,gluta la,mnum kolagen la,byk sgt bazir selama 3tahun nak settle kan masalah muka dan kulit gelap,tp tetap xde hasil,sampai dah giveup malas nak pikir,dulu pakai makeup tebal2,camera360 tetap nampak jerawat nanah2 !!! tp akhirnya jumpa #Snowhiteuk ni,dah la murah berkesan sangat pulak tu, ramai sgt tanya pakai apa, bila muka dah bersih, kulit muka and badan dah putih, org ckp sy BOTOX pulak,mulut org kan, then ramai yg cuba haa baru diorang tau kesan nya mcm mana,baru hegeh2 nak repeat order!!πŸ˜‚
.
Siapa yg ade masalah kulit muka atau kulit gelap jom cepat2 whatssap sy dan utk testimoni. Sbb sy tau mcm mana rase bila kita hadapi masalah mcm ni thats why sy nak kongsi dgn korang, raya haji pun nak dekat kan, jom kite bukak mata org yg tak pernah pandang kita tu, kali ni boleh jadi putih gojes cantik/hensem, takyah inject pun boleh πŸ˜€
.
Snowhite uk serum + snowhite uk pills β™₯️
.
Pm sekarang πŸ“ž 01125638543
.
#GLOWING#HABATUSSAUDABYNR#TIPTOP#REPAIRSKIN #MERAWATKULIT
#AURABYNR#NRBEAUTY#foundationmurah#settingspraybynr#AURABYNR #mukasihat #mukacantik #bazaarpaknil #nrbeauty #bazaaronline #nrskincare #beautiful #REPAIRSKIN #kelantan #jomcantik#TeamAzlina

nr_beauty (@bynrbeauty)

"EEUU GELI LA TENGOK MUKA KAU !!!" "EE DAH MACAM KENA SANTAU !!!" "KULIT HITAM !!!"
.
Ni la selalu orang panggil sy,sampai down mcm dah xnak keluar rumah dah,duit habis g injection,gluta la,mnum kolagen la,byk sgt bazir selama 3tahun nak settle kan masalah muka dan kulit gelap,tp tetap xde hasil,sampai dah giveup malas nak pikir,dulu pakai makeup tebal2,camera360 tetap nampak jerawat nanah2 !!! tp akhirnya jumpa #Snowhiteuk ni,dah la murah berkesan sangat pulak tu, ramai sgt tanya pakai apa, bila muka dah bersih, kulit muka and badan dah putih, org ckp sy BOTOX pulak,mulut org kan, then ramai yg cuba haa baru diorang tau kesan nya mcm mana,baru hegeh2 nak repeat order!!πŸ˜‚
.
Siapa yg ade masalah kulit muka atau kulit gelap jom cepat2 whatssap sy dan utk testimoni. Sbb sy tau mcm mana rase bila kita hadapi masalah mcm ni thats why sy nak kongsi dgn korang, raya haji pun nak dekat kan, jom kite bukak mata org yg tak pernah pandang kita tu, kali ni boleh jadi putih gojes cantik/hensem, takyah inject pun boleh πŸ˜€
.
Snowhite uk serum + snowhite uk pills β™₯️
.
Pm sekarang πŸ“ž 01125638543
.
#GLOWING#HABATUSSAUDABYNR#TIPTOP#REPAIRSKIN #MERAWATKULIT
#AURABYNR#NRBEAUTY#foundationmurah#settingspraybynr#AURABYNR #mukasihat #mukacantik #bazaarpaknil #nrbeauty #bazaaronline #nrskincare #beautiful #REPAIRSKIN #kelantan #jomcantik#TeamAzlina

nr_beauty (@bynrbeauty)

Serum pinkish sw pilihan pengguna masa kini 😍 kulit peloles pink pink dengan serum ni. Dalam cairan serum ni mengandungi serbuk mutiara yang bertindak merawat skin kita dari masalah2 tertentu.
.
Serum ni jugak boleh apply before makeup. Serta boleh apply d bibir bagi memberikan effect munggil dan montok😍
.
Pm sekarang πŸ“ž 01125638543
.
#GLOWING#HABATUSSAUDABYNR#TIPTOP#REPAIRSKIN #MERAWATKULIT
#AURABYNR#NRBEAUTY#foundationmurah#settingspraybynr#AURABYNR #mukasihat #mukacantik #bazaarpaknil #nrbeauty #bazaaronline #nrskincare #beautiful #REPAIRSKIN #kelantan #jomcantik#TeamAzlina

Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

PEWIIT FOUNDATION MOIST CAKE
Ramai orang pakai Pewiit Foundation sekarang ni , kalau nak tahu ? baca sampai hbs ..
Apa kebaikan Pewiit Foundation moist cake ni ?
🌷 SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV
🌷 VITAMIN E
🌷 menutup cela & jeragat
🌷 kulit muka segar & glowing
🌷 struktur yang ringan , mudah rata
🌷 kelihatan simple & natural
🌷 menyegarkan kulit (Vit C οΌ‹ Hyluronic Asid)
🌷 kulit TAK berminyak
🌷 Testur Lembut
🌷 Tidak melekit
🌷 2 kali lebih gebu tanpa bedak
🌷Tahan lama(7-12 jam)
🌷 Sangat wangi
🌷 sapu dgn span yang sngt lembut
🌷 Membantu menutup Cela dengan sapuan Nipis
🌷 sangat jimat
🌷 sesuai utk semua jenis kulit
🌷 TAK PERLU touch up banyak kali .
.
Nak HARGA PROMOSI?
β–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Ό
Whatsapp πŸ“±0169313439
Whatsapp πŸ“±0169313439
Whatsapp πŸ“±0169313439
.
#pewiitglutathione #pewiitfoundation #pewiitskincare3in1 #pewiitproduct #pewiitoriginalskincare #pewiitmanja #pewiitsoap #pellavina #pewiithqoriginal
#promotion #hanavera #glowglowing #tatiskincare #myleaskincare #thisispantaitimur #health #beauty #non-chemical #kkmapproved #jomcantik #cosmetics #newproduct #bestseller

Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

Mencari FOUNDATION LAJU ???
ringan ?
mudah digunakan ?
sapu2 terus cantik ?
1mint siap ?
Apa kebaikan Pewiit Foundation moist cake ni ?
🌷 SPF 50 untuk melindungi kulit anda dari sinar UV
🌷 VITAMIN E
🌷 menutup cela & jeragat
🌷 kulit muka segar & glowing
🌷 struktur yang ringan , mudah rata & tidak bertompok
🌷 kelihatan simple & natural
🌷 Merawat kulit untuk jangka masa panjang (Vit C οΌ‹ Hyluronic Asid)
🌷 kulit TAK berminyak
.
Nak HARGA PROMOSI?
β–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Όβ–Ό
Whatsapp πŸ“±0169313439
Whatsapp πŸ“±0169313439
Whatsapp πŸ“±0169313439
.
#pewiitglutathione #pewiitfoundation #pewiitskincare3in1 #pewiitproduct #pewiitoriginalskincare #pewiitmanja #pewiitsoap #pellavina #pewiithqoriginal
#promotion #hanavera #glowglowing #tatiskincare #myleaskincare #thisispantaitimur #health #beauty #non-chemical #kkmapproved #jomcantik #cosmetics #newproduct #bestseller

(@dyxykkcity)

Cantik kan??!!!! 😱😱😱 Jom WA link kat bio atau PM tepi πŸ˜‰ free postage!!! 😱😱😱 Cepat girlssssssss πŸ’‹#dyxy #dyxylover #dyxylipstick #dyxybest #dyxymalaysia #dyxycantik #dyxylover #dyxylipsmatte #dyxykkcity #jomcantik #jomgorgeous

BEAUTY CARE UNDER RM80! (@hermosacosmeticx)

Happy sis ni dapat pakai HD CREAM FOUNDATION in code HONEY
/

Yang lain tu takmo try ke? Memang tak rugi tau! Sebab dia cuma RM49 dan original. Jimat dan super glowy! Hasil bila pakai nampak simple, flawless yang sudah pasti menyejukkan mata yang memandang 😍
/

Packaging pon senang dibawa ke mana sahaja, order skrg okehh 0172830138
/

#hdcreamfoundation #makeuporimurah #foundationviral #trending #jomcantik

BEAUTY CARE UNDER RM80! (@hermosacosmeticx)

Happy sis ni dapat pakai HD CREAM FOUNDATION i code IVORY
/

Yang lain tu takmo try ke? Memang tak rugi tau! Sebab dia cuma RM49 dan original. Jimat dan super glowy! Hasil bila pakai nampak simple, flawless yang sudah pasti menyejukkan mata yang memandang 😍
/

Packaging pon senang dibawa ke mana sahaja, order skrg okehh 0172830138
/

#hdcreamfoundation #makeuporimurah #foundationviral #trending #jomcantik

BEAUTY CARE UNDER RM80! (@hermosacosmeticx)

Happy sis ni dapat pakai HD CREAM FOUNDATION in code NUDE
/

Yang lain tu takmo try ke? Memang tak rugi tau! Sebab dia cuma RM49 dan original. Jimat dan super glowy! Hasil bila pakai nampak simple, flawless yang sudah pasti menyejukkan mata yang memandang 😍
/

Packaging pon senang dibawa ke mana sahaja, order skrg okehh 0172830138
/

#hdcreamfoundation #makeuporimurah #foundationviral #trending #jomcantik

BEAUTY CARE UNDER RM80! (@hermosacosmeticx)

Happy sis ni dapat pakai HD CREAM FOUNDATION in code NUDE
/

Yang lain tu takmo try ke? Memang tak rugi tau! Sebab dia cuma RM49 dan original. Jimat dan super glowy! Hasil bila pakai nampak simple, flawless yang sudah pasti menyejukkan mata yang memandang 😍
/

Packaging pon senang dibawa ke mana sahaja, order skrg okehh 0172830138
/

#hdcreamfoundation #makeuporimurah #foundationviral #trending #jomcantik

BEAUTY CARE UNDER RM80! (@hermosacosmeticx)

Happy sis ni dapat pakai HD CREAM FOUNDATION in code HONEY
/

Yang lain tu takmo try ke? Memang tak rugi tau! Sebab dia cuma RM49 dan original. Jimat dan super glowy! Hasil bila pakai nampak simple, flawless yang sudah pasti menyejukkan mata yang memandang 😍
/

Packaging pon senang dibawa ke mana sahaja, order skrg okehh 0172830138
/

#hdcreamfoundation #makeuporimurah #foundationviral #trending #jomcantik

BEAUTY CARE UNDER RM80! (@hermosacosmeticx)

Happy sis ni dapat pakai HD CREAM FOUNDATION in code IVORY
/

Yang lain tu takmo try ke? Memang tak rugi tau! Sebab dia cuma RM49 dan original. Jimat dan super glowy! Hasil bila pakai nampak simple, flawless yang sudah pasti menyejukkan mata yang memandang 😍
/

Packaging pon senang dibawa ke mana sahaja, order skrg okehh 0172830138
/

#hdcreamfoundation #makeuporimurah #foundationviral #trending #jomcantik

🌟Healthy BODY,Beautiful SOUL🌟 (@winkwhitekch)

Nah September's Batches sampai liao ~~😍😍
。
EXTREMELY HIGH DEMAND PRODUCTS❗️❗️
:
Don't wait guys,GRAB IT NOW 😘
。
。
。
πŸ“READY STOCK AVAILABLE NOWπŸ“
.
😍😍Including FREE GIFT 🎁 yaa
.
.
Malaysia Authorized distributor here ✌🏻
πŸ₯‡Code Agent VIP07-030103πŸ’ͺ🏻
πŸ‘­πŸ‘«Welcome Distributor/Agent βœ…
Team #VIP07SABAHSARAWAK
.
πŸ“©Available Services‡️
βœ… COD (πŸ›΅Area Code:Kuching,Sarawak)
βœ… Courier ( 🚌/✈️ )
.
Absolutely FREE Postage for Entire Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ .
.
**Out from area also can thru courier but with payment**
。
πŸ“©For more info//order,kindly DM or contact me directly(click link in bio) ‡️
.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸.
.πŸŒΈπŸ“²Whatsapp: +60135655909🌸.
.πŸŒΈπŸ“² Instagram: @winkwhitekch🌸.
.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸.
.
。
Always at your service 🀠
.
#winkwhitekch#winkwhite#winkwhitemalaysia#winkwhiteholics#wwvip074901#beautyexpertkitak#healthyexpertkitak#organicsupporter#loveyourself#jomcantik#VIP07SABAHSARAWAK#vip07family#glutapancea#panceaplus#panceacollagen#panceacoffee#panceafiber#whiteninglotion#whitecream#lipbalm#fruitaminsoap#winkwhitesoap#borneo#sarawakonlineshop#sabahonlineshop#malaysiaonlineshop#globalonlineshop#sayapakaisayajual#trustedseller

🌟Healthy BODY,Beautiful SOUL🌟 (@winkwhitekch)

Nah September's Batches sampai liao ~~😍😍
。
EXTREMELY HIGH DEMAND PRODUCTS❗️❗️
:
Don't wait guys,GRAB IT NOW 😘
。
。
。
πŸ“READY STOCK AVAILABLE NOWπŸ“
.
😍😍Including FREE GIFT 🎁 yaa
.
.
Malaysia Authorized distributor here ✌🏻
πŸ₯‡Code Agent VIP07-030103πŸ’ͺ🏻
πŸ‘­πŸ‘«Welcome Distributor/Agent βœ…
Team #VIP07SABAHSARAWAK
.
πŸ“©Available Services‡️
βœ… COD (πŸ›΅Area Code:Kuching,Sarawak)
βœ… Courier ( 🚌/✈️ )
.
Absolutely FREE Postage for Entire Malaysia πŸ‡²πŸ‡Ύ .
.
**Out from area also can thru courier but with payment**
。
πŸ“©For more info//order,kindly DM or contact me directly(click link in bio) ‡️
.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸.
.πŸŒΈπŸ“²Whatsapp: +60135655909🌸.
.πŸŒΈπŸ“² Instagram: @winkwhitekch🌸.
.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸.
.
。
Always at your service 🀠
.
#winkwhitekch#winkwhite#winkwhitemalaysia#winkwhiteholics#wwvip074901#beautyexpertkitak#healthyexpertkitak#organicsupporter#loveyourself#jomcantik#VIP07SABAHSARAWAK#vip07family#glutapancea#panceaplus#panceacollagen#panceacoffee#panceafiber#whiteninglotion#whitecream#lipbalm#fruitaminsoap#winkwhitesoap#borneo#sarawakonlineshop#sabahonlineshop#malaysiaonlineshop#globalonlineshop#sayapakaisayajual#trustedseller
More...