Mary Kay Beauty Consultant (@ira_syazira)

โœณ๏ธInduk dan ibu segala serum ini dirumus utk menggalakkan penghasilan kolagen baru serta membantu mengekalkan kolagen sedia ada supaya tidak terurai! Juga mempunyai ramuan dan protein yg membentuk keanjalan kulit atau 'spring' kpd kulit. ๐Ÿ’๐ŸผTahukah anda, serum adalah makanan kulit, ia dapat memperbaiki kulit kita yang selama ini tidak dijaga dengan baik. Ia mengandungi banyak nutrient yang di perlukan oleh kulit. Sekiranye kita pernah menggunakan product yang merbahaya, serum dapat membantu memulihkan kembali kulit yg rosak kerana hanya serum dapat diserap jauh ke bahagian dermis kulit ๐Ÿค”Tahukah anda Vitamin C sangat berkesan sbgai agen pencerahan semulajadi , membantu kulit awet muda, tegang dan menyembunyikan usia sebenar setiap wanita. ๐Ÿ˜š Serum C Mary Kay didatangi dalam 4 tiub. Setiap tiub mempunyai 7 sukatan untuk digunakan selama 7 hari sahaja. Vitamin C sgt mudah rosak ,oleh kerana itu Serum C ini di datangkan dalam 4 tiub kecil, 1 tiub untuk seminggu. Bermakna 4 tiub untuk sebulan. Anda hanya perlu menggunakan Serum Vitamin C Mary Kay setiap 6 bulan sekali. Ini lah kunci utama kulit wajah yang licin dan cantik setiap Beauty Consultant Mary Kay. ๐Ÿ˜„Bak kata orang kami menggunakan botox tapi inilah botox kepada setiap ahli Mary Kay... Jom kita rasaiiinyaaa keajaibannyer โ˜บ๏ธ
.
For free consultation kindly WhatsApp me๐Ÿ˜Š
Ira Syazira
+6019-3661937
Mary Kay Beauty Consultant
#marykaymalaysia #marykaycserum #serumkulit #vitaminc #kulitsihat #bebaskimia #jomcantik #natural #marykayproduct #marykaybeautyconsultant #marykaylife #marykayskincare #marykaylover

SYAFIQA AFINDI (@bysyamarykay)

Use semi matte lipstick in Always Apricot PLUS with the new lip liner from Marykay in Rose to get this sexyyyyy colour ๐Ÿ’„๐Ÿ˜ Berminat? PM me for more details ๐Ÿ’‹

#Marykay #Marykaymalaysia #Marykaypuncakalam #uitmpalam #uitmpuncakalam #mattelipstick #jomcantik

BirkinF/dation | MarilynSerum (@hermiss.cosmetics)

SIAPA SUKA SERUM? SIAPA SUKA FOUNDATION? ๐Ÿ™‹๐ŸผKalau suka jangan lepaskan peluang ni๐Ÿ˜Š
.
Haaaa nampak exclusive kan produk ni. Bukan setakat exclusive, kualiti produk dijamin terbaik cenggini ๐Ÿ‘๐Ÿป haa. .
Mesti tak sabar kan? InsyaAllah semua nya dah hampir selesai. Sikit je lagi. Tunggu i'olls tauuu๐Ÿ˜‰
.
Stay tune๐Ÿ™‹๐Ÿผ
.
#hermisscosmetic #birkinfoundation #marilynserum #hermiss #becauseyoureworthithermiss #serumoftheday #foundationoftheday #sayajual #kuantan #malaysia #shahalam #tipscantik #tipskecantikan #beauty #jomcantik #mua #makeup #motd

Zulaikha (@tautaniman)

Ramai yg dah jatuh cinta dengan scrub ni...
boleh apply di muka & badan.. rasa kulit lembut je,,
sesiapa yg belum cuba, wajib try tau...serious mmg terbaik๐Ÿ‘๐Ÿป #nurraysabeauty
#nurraysa
#nurraysascrub
#jomcuba
#janganragu
#jomcantik
#jombelidengansaya
#shabeauty
#mesrasolat

Zulaikha (@tautaniman)

Ramai yg dah jatuh cinta dengan scrub ni...
boleh apply di muka & badan.. rasa kulit lembut je,,
sesiapa yg belum cuba, wajib try tau...serious mmg terbaik๐Ÿ‘๐Ÿป #nurraysabeauty
#nurraysa
#nurraysascrub
#jomcuba
#janganragu
#jomcantik
#jombelidengansaya
#shabeauty
#mesrasolat

AUDELA | ZAWARA (@fatin.beauty_)

KULIT MAKIN CERAH !
SELERA MAKAN DAH BOLEH KONTROL !!
.
.
.
*kredit to customer @audela_damansara
.
.
.
MINUMAN PALING MEWAH..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
WhatsApp "NAK AUDELA" ๐Ÿ“ฒ019-3466443
WhatsApp "NAK AUDELA" ๐Ÿ“ฒ019-3466443
WhatsApp "NAK AUDELA" ๐Ÿ“ฒ019-3466443
.
NAK BAGI HARGA BEST
.
NAK BAGI FREE POSTAGE/COD
.
COD ๐Ÿ‡ PETALINGJAYA, SUBANGJAYA, SHAHALAM, KLANG, KUALALUMPUR, BANGI, DAMANSARA, PUTRAJAYA & SEKITAR
.
#Audela #1stInMalaysia #trending#slimdanputihserentak #audelaberbezadariyanglain #Combox5 #kurus #detox #putih #cerah #antipenuaan #sihat #cergas #AudelabyNadZainal #audelateam #detoxwithaudela #jomkurus #jomcantik #produkpalinghangat #johor #selangor #shahalam #brunei #singapore #kualalumpur #kurusputihserentak

Nuwo Beauty Bar Skincare (@nuwobeauty_)

Yess, I love NUWO BEAUTY BAR!!!
.
Korang tak โค๏ธ nuwo ke??
.
Kalau korang โค๏ธ NUWO BEAUTY BAR dapatkan nuwo beauty bar sekaranggg!!! .
RM 49.90 for SEMENANJUNG
Rm 59.90 for SABAH/SARAWAK
FREE POSTAGE!!!๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ for all around MY๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ. .
Boleh COD area kuantan๐Ÿšด๐Ÿปโ€โ™€๏ธ.
.
Get it now, make your face be the queen of beauty๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป.
.
Give more love to your skinโค๏ธ. .
#mirafilzah #nuwoskincare #noradanish #neelofa #bebasparaben #fattahamin #bebasparaben #honey #madu #izaraaisyah #jrevolusi #astroria #astroprima #sabun2in1 #sabunjerawat #kecantikanmuka #jomcantik

QUROSE ๐ŸŒธ DETOX.SLIM.FIT.FIRM (@ubat.kurusss)

NAK HILANGKAN PERUT BUNCIT? NAK KURUS SEBELUM RAYA? ADA LEMAK BERLEBIHAN?
.
โœ… bila berjalan peha selalu bergesel
โœ… sentiasa rasa penat & xbermaya
โœ… tak boleh nak control selera makan
โœ… bakal berkahwin tahun hadapan
โœ… selalu kena 'bahan' dgn member sbb gemuk
โœ… perut 'tinggi' mcm org mengandung
โœ… stress sebab seluar makin banyak tak muat
.
Jom Cuba qurose. InsyaAllah bila dh consume pasti jatuh cinta berkali kalii
.
Lelaki @ perempuan @ menyusukan baby
Semua boley minum tau. No worries. Produk ada kkm approval.
.
4 HARI LOST 3KG๐Ÿ’ฅ
3 HARI LOST 3KG๐Ÿ’ฅ
1 BOX LOST 8KG๐Ÿ’ฅ
ANDA PUN BOLEH๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
TAK PERLU๐Ÿ˜ฑ
โŒ DIET / โŒ SKIP NASI
.
Free postageโ€ผ๏ธ
Free tipsssss + free extra gift + free coaching

Whatsapp 011-2577 9037
.
#ubatkurus #produkkurus #supplementkurus #kurusselamat #jomkurus #jomkurus1malaysia #jk1m #hitfat #annete #slimandfirm #kurus #cmd #slimmewhite #bodygoals #hotshapers #sexylady #sayanakkurus #nakkuruskanbadan #jomfit #jomsihat #jomcantik #jomjadicantik #ubatkurus #agentsahqurose #qurose #qurosekelantan #agentqurosekelantan #ubatkurusselamat #detox

MISSV WASH SCRUB (@missv_skinstories)

Jangan hanya cantekk di muka.
tapi
Cik Bunga ada bau.
Cik Bunga berlendir keputihan.
Cik Bunga gatal merenyam macam kene gigit semut.
Cik Bunga gelap macam belanga kedai mamak. .
Ish.
Muka cantek?
Biar org kata Cantik Luaran, Bersih dalaman.
Jangan fikir cantek semata.
Bersih kena juga di ambil kira.
.
Kita nasihat je.
Nak bersih?
Hubungi SKIN STORIES utk dapatkan Cik Bunga yang bersih.
Yup !
Lepas guna Celebrity Feminine Scrub Wash baru kecantikkan di muka setanding dengan bersihnya Cik Bunga.
Best ke best?
Jom bersih. ๐Ÿ˜Š

Sesuai untuk wanita belum berkahwin, sudah berkahwin, wanita hamil dan dalam pantang. Anda nak cuba? Jom hubungi kami atau hubungi Stokis & Agen TERLATIH kami seluruh Malaysia sekarang.

Cepat2 DM or Wassap 0175465979

#malaysiaskincare #skincaremalaysia #skincarekoreamurah #koreaskincare #skincarekorea #dramatv3 #drama #movies #kisahcinta #jomcantik #majliskahwin #majlistunang #kendurikahwin #suamikupalingsweet #suami #suamiisteri #momtobe #wifetobe #cantikdansihat #jsdmanismantappenuhrahsia #jsd #femininewash #pencuciwanita #kerjakahwin

MISSV WASH SCRUB (@missv_skinstories)

CELEBRITY FEMININE SCRUB WASH SKIN STORIES BAHAYA!!!
Tak boleh jadi ni!!!
Lepas ni kena amek langkah pencegahan!!!
Dah melampau sgt dah CFSW ni.
Makin di biar, makin menjadi-jadi.
Dulu kemain susah nak nak rawat keputihan. Beratus ringgit habis beli ubat nak rawat. Guna pencuci wanita jenama lain makin teruk. Sekarang ni, tak sampai sebotol guna CFSW hilang habis semua keputihan, lendir, bau, gatal merenyam Cik Bunga yang dah bertahun betapa kat Cik Bunga. .
Ishhhh ni nak marah lagi
Cakap rawat masalah Cik Bunga je.
Cik Bunga bonus cerah pinkishh sekali lengkap satu package ni dh kenapa?
Ada scrub lembut halus lagi.
Sejuk macam ais lagi.
Selesa Cik Bunga sampai malam.
Adehhhhhhh.
Tak sampai sebotol pulak tu? .
Marah sangat.
Sebab...
Kenapa baru jumpa produk sehebat ni?
Kenapa baru nak try?
Dah lama tengok seller jual tapi abaikan je.
Menyesal tak habis-habis ni.
Oklah nak sambung nangis tepi bucu katil.
Yang lain guna CFSW cepat tau.
Sbb CFSW ni selalu sold out sbb best selling.
Nnt menyesal mcm org lain.
.
Jom?
Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-spa.๐Ÿ˜Œ Sesuai untuk wanita belum berkahwin, sudah berkahwin, wanita hamil dan dalam pantang. Anda nak cuba? Jom hubungi kami atau hubungi Stokis & Agen TERLATIH kami seluruh Malaysia sekarang.

Cepat2 DM or Wassap 0175465979

#malaysiaskincare #skincaremalaysia #skincarekoreamurah #koreaskincare #skincarekorea #dramatv3 #drama #movies #kisahcinta #jomcantik #majliskahwin #majlistunang #kendurikahwin #suamikupalingsweet #suami #suamiisteri #momtobe #wifetobe #cantikdansihat #jsdmanismantappenuhrahsia #jsd #femininewash #pencuciwanita #kerjakahwin

MISSV WASH SCRUB (@missv_skinstories)

Memang dah putus asa rasanye dari produk paling murah sampai yang paling mahal dah cuba masalah Cik Bunga berbau tidak jugak hilang-hilang. ๐Ÿ˜ญ
.
TAHUKAH ANDA di SKIN STORIES ade penyelesaiannya. Jom baca ni kejap percaya ke tak??
.
Pembersih Cik Bunga paling power di abad ni. Tak sampai sebotol keputihan dah hilang.
Tak sampai sebotol kegatalan dah kurang.
Tak sampai sebotol bau Cik Bunga dah wangi.
Tak sampai sebotol masalah datang bula.n dah normal kembali.
Tak sampai sebotol kegelapan Cik Bunga dah cerah berseri.
Tak sampai sebotol Cik Bunga dah bersih dan takde masalah lagi.
.
Betul ke? Yup ! 99% dari pelanggan Celebrity Feminine Scrub Wash memberi feedback positif tak sampai sebotol penggunaan tau. .
Tak percaya? Boleh baca feedback kami yang bersepah di wall kami.
Ataupun, tuan badan yang cuba sendiri. ๐Ÿ˜Œ
.
Jom. Rawat Masalah Cik Bunga, Sambil Cik Bunga Ber-Spa.
Pembersih Cik Bunga Scrub Pertama di Malaysia. ๐Ÿ˜Œ

Sesuai untuk wanita belum berkahwin, sudah berkahwin, wanita hamil dan dalam pantang. Anda nak cuba? Jom hubungi kami atau hubungi Stokis & Agen TERLATIH kami seluruh Malaysia sekarang.

Cepat2 DM or Wassap 0175465979

#malaysiaskincare #skincaremalaysia #skincarekoreamurah #koreaskincare #skincarekorea #dramatv3 #drama #movies #kisahcinta #jomcantik #majliskahwin #majlistunang #kendurikahwin #suamikupalingsweet #suami #suamiisteri #momtobe #wifetobe #cantikdansihat #jsdmanismantappenuhrahsia #jsd #femininewash #pencuciwanita #kerjakahwin

Beautysecret (@beautysecret_aina)

As salam..hai uollss. Beautysecret shalicious ni memang best..ramai da yg consume n semuanya berpuas hati.. Berminat??
Ws sis skrg utk sebarang pertanyaan
017 2531521

#Beautysecret
#beautysecretshalicious
#jomcantik
#meletop
#motifviral
#kedah
#alorsetar
#jitra
#sintok
#uumisthebest

DYXY COSMETICS SALE UNTIL 31/3 (@dyxybynori)

โ—๏ธRM 250 ONLYโ—๏ธ
Before : RM330.00
Promotion until 31 MARCH 2017
.
2 x Bc cream
2 x Face mist
2 x Brush
1 x Free gift๐ŸŽ
FREE POSTAGE SM
.
PM/WHATSAPP:017-7103627
.
#dyxycosmetics #dyxy #bccreamfoundationmalaysia #bccreambydyana #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxymakeup #sayajual #baazarpaknil #muamalaysia #nakcantik #jomcantik

MERVE, VEVIOUS, iFLAWLESS,NSIS (@kosmetik_murah_mekintan)

.
.
๐Ÿ”Š DROPSHIP DIPERLUKAN ! .
๐Ÿ”Š ZERO MODAL ! .
๐Ÿ”Š WHATSAPP KE 0123752145 ๐Ÿ’‹ .
.
.
MUA Bellaz Pakai LOUVRE ...
.
Korang pakai ape ?? .
.
.
Berminat jangan maluยฒ unt terus Whatsapp kami tau ... .
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp ke +60123752145 ๐Ÿ’‹ .
.
๐Ÿ“ฎ #PosLaju setiap hari Isnin-Jumaat ye .. Payment sebelom 3ptg, kami akan Pos pada hari yang sama, Insyallah ๐Ÿ‘ธ .
.
.
#MuaBellaz #BazaarKarar #BazarPakNil #RidzskinLipsmatte #SayaJual #SayaJualLipstik #ProdukMalaysia #MalaysiaOnlineShop #OnlineShopMalaysia #SayaNakCantik #MuaMalaysia #KosmetikMurah #KosmetikMurahCikBebe #CikBebe #JomCantik #TrustedSeller #TrustedOnlineShop #DropshipDIPERLUKAN #DropshipMALAYSIA #TambahPENDAPATAN #KamiBantuAnda #Whatsapp_0123752145 #ProdukViral #ProdukKecantikan #MakeupMurah

DYXY COSMETICS SALE UNTIL 31/3 (@dyxybynori)

โ—๏ธRM190 ONLYโ—๏ธ
Before : RM250.00
Promotion until 31 March 2017
.
2 x Bc cream
1 x Face mist
1 x Brush
With FREE gift๐ŸŽ
FREE POSTAGE
.
Pm/whatsapp 017-7103627
.

#dyxycosmetics #dyxy #bccreamfoundationmalaysia #bccreambydyana #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxymakeup #sayajual #baazarpaknil #muamalaysia #nakcantik #jomcantik

CINDELLA | TREN | NEXENTURY (@ainsharslyshoppe.co)

Alhamdulillah dah nampak perubahan pd customer #cindella1200mg . Kalau di aesthetic clinic RM2-3k . Beli dgn i hanya RM1300 full set (10x treatment) . Kalau ragu2 boleh check ingredients dgn doctor masing2 ya. Dapatkan yg genuine dari #ainsharslyshoppe
Whatsapp +6 014 669 4963
#eid2017 #cindelladaehanpharm #jomcantik #beautyinjection #cindella1200mgoriginal #cindellaoriginal #cindellainjection #cindella1200mgoriginal #cindellainjectionmurah #cindellakorea #beautyinjection

AJ Beauty Hair Care (@bycahayaamira)

Feedback set #ajhaircare โค๏ธ
.
Yang ada masalah :
๐ŸŒธRambut gugur ๐ŸŒธKulit kepala kelemumur halus / berkeping ๐ŸŒธKulit kepala berminyak & berbau ๐ŸŒธKulit kepala kering & gatal ๐ŸŒธRambut rosak ๐ŸŒธRambut kering & kejung
๐ŸŒธRambutbercabang & mudah putus ๐ŸŒธWarna dan rebonding tak menjadi ๐ŸŒธRambut normal & macam2 lagi KECUALI UBAN .
Semua jenis rambut lelaki & perempuan boleh pakai termasuk kanak2 sekolah
SEMUA ITEM READY STOCK .
More feedback click #bycahayaamira
More info / order
๐Ÿ“ฒ Whatsapp : 016-4459609
โŒ›๏ธ Instagram : @bycahayaamira
๐ŸŽ€ Facebook page : bycahayaamira
๐Ÿš— COD : Area Melaka
๐Ÿš› Postage : Ikut berat ya
.
#bycahayaamira #codmelaka #melaka #agentmelaka #melakatengah #ayerkeroh #bandarhilir #jomcantik #kongsirahsia

Koleksi dcomelbyadamaya (@dcomelbyadamaya)

Ranting Design Japanese Cotton
๐Ÿ“ŒSepasang 4 meter
๐Ÿ“Œboleh tambah meter
....
๐ŸŒธGred AAA
๐ŸŒธ100% Japanese cotton
๐ŸŒธTidak kecut
๐ŸŒธTidak jarang
๐ŸŒธMudah digosok
๐ŸŒธSelesa dipakai kain sejuk

Harga termasuk pos RM88(SM) / RM94(SS)
Beli borong 5 pasang, kita bagi harga borongโ™กโ™กโ™ก Jom whatsapp
011 31514662
011 31514662
011 31514662
Follow ig @dcomelbyadamaya
Like fanpage Koleksi dcomelbyadamaya
#kain #sayajual #sayajualkain #kaincantik #kaincotton #majliskahwin #sayajualonline #onlineshop #ootd #black #shopping #kainela #jomcantik #kakitangankerajaan #kainrantingcotton #seragam #guru #black #musimraya #maleficent #sedondonraya #sedondon #jombelidengansaya #kainmurah #murah2 #raya2017 #sedondonibuanak

DYXY COSMETICS SALE UNTIL 31/3 (@dyxybynori)

โ—๏ธRM170 ONLYโ—๏ธ
Before : RM210.00
Promotion until 31 March 2017
.
1 x Bc cream
2 x Face mist
1 x Brush
.
With FREE gift๐ŸŽ
FREE POSTAGE SM
.
Pm/Whatsapp : 017-7103627
.
#dyxycosmetics #dyxy #bccreamfoundationmalaysia #bccreambydyana #dyxybccream #dyxyfacemistgreentea #dyxyfacemist #dyxybrush #dyxymakeup #sayajual #baazarpaknil #muamalaysia #nakcantik #jomcantik
More...