MAKE UP ORI (@letstart_makeup)

Haaii kamuuu! Bedak ini dibuat untuk para anak muda yang masih berperang melawan jerawat! Bedak ini anti bakteri dan melawan jerawat! Cuma 95.000! Bawa langsung dari jerman! Cek aja ig yang bawa @marriaiiv! Di jamin langsung beli di JERMAN! Gak pake palsu palsu!
WA :+4915777645630 (orang indo)
Line : marriaiiv
FORMAT :
NAMA :
ALAMAT :
No Hp :
Pesanan :
#eyebrowessence #eyebrow #lipgloss #lipglossessence
#pensilalis #kajal #essence #makeup #makeupjerman #makeupessence #essencemurah #makeupmurah #makeupluarnegri #barangimpor #jualmurah #lipstick #blushon #blush #lipbalm #lipstickessence #produkessence #blusonessence #pensilalisessence #kajalessence #blushessence #lipbalmessence #lipliner #liplineressence

🎉SALES RAYA (5 JUN-22 JUN)🎉 (@ameenabyshaira)

ALAHAI COMEL NYEWWW 😍😍😍
.
Cathydoll What Eye Want Eye's Cream Eye Cooling Sunbalm SPF 30 PA+++ (6g) ♥️
.
Huh, panjang benor namanya. Actually ia sangat sangat sangat sesuai digunakan oleh individu yang mengalami masalah eye bag yang teruk. Fungsi dia untuk hilangkan eye bag and lingkaran gelap bawah mata uols tu. Mesti uols tak suka kan tengok eye bag sebakul kat mata tu. So this is the best item yang uols boleh guna.
.
Plus, stick comel ni buat mata uols lebih segar sebab dia ada beri effect cooling once uols dah sapu bawah mata. Botol nya comel, kecil je so senang la uols nak bawa ke mana je uols pergi.
.
Sapu stick ni bawah mata uols 1 @ 2 kali sehari dan jom say goodbye to eye bag ;-) .
.
Harga RM45. utk harga pengenalan ni, hakak bgi RM39 shj 😘😘 limited okayyy.
.
Contact me to order.
#whatsapp #sms 👉011.2157.5658
Atau
#directmessage di instagram
.
#sayajualmakeup #sayajualmurah #jualmurah #produkeyebags
#iamangel #emoji #autumnlook #makeup #smile #onelove #pink #photogrid #pet #autumn #fashion #girlsnight #quotes
#jeunesse #sayajual #jeunesseglobal #instantlyagelesscream
#instantlyagelessmalaysia

🎉SALES RAYA (5 JUN-22 JUN)🎉 (@ameenabyshaira)

Ada masalah DARK CIRCLES atau LINGKARAN GELAP di bawah mata ?
Wajah kelihatan lesu, tidak bermaya gara2 dark circle yg menghitam bwh mata ? .
.
Dont worry, #instantlyageless boleh bantu anda utk kelihatan fresh dan ceria tanpa tompok hitam bwh mata.
Hanya dlm masa 2 MINIT sahaja, dark circle anda akan hilang!!
.
WARNING : penggunaan secara KONSISTEN akan memberi kesan maksimum..
.
Contact me to order.
#whatsapp #telegram #sms 👉011.21575658
Atau
#directmessage di instagram
.
#sayajualmakeup #sayajualmurah #jualmurah #dropshipneeded
#iamangel #emoji #autumnlook #makeup #smile #onelove #pink #photogrid #pet #autumn #fashion #girlsnight #quotes
#jeunesse #sayajual #jeunesseglobal #instantlyagelesscream
#instantlyagelessmalaysia

MAKE UP ORI (@letstart_makeup)

Keriput dan semua kantung mata hilang hilang hilang yukkk di cek 80.000 aja! Asli Jerman! Bawa sendiri dari Jerman cek ig @marriaiiv (aku sendiri yang bawa!) WA :+4915777645630 (orang indo)
Line : marriaiiv
FORMAT :
NAMA :
ALAMAT :
No Hp :
Pesanan : #eyeshadowessence
#pensilalis #kajal #essence #makeup #makeupjerman #makeupessence #essencemurah #makeupmurah #makeupluarnegri #barangimpor #jualmurah #lipstick #blushon #blush #lipbalm #lipstickessence #produkessence #blusonessence #pensilalisessence #kajalessence #blushessence #lipbalmessence #lipliner #liplineressence #concealer #concealeressence #concealermurah
More...