KrispyPopiah by RAW (@krispypopiah.byraw)

I LOVE @krispypopiah.byraw .

JOM TRY ! sat g kalau habis merana korang xdpat rasa 😂 jd tunggu apa lagi ? Jom jom jom !! Kita KRIUK KRIUK EVERYWHERE, WOW SO YUMMY .

Jangan lupa:
FOLLOW @krispypopiah.byraw
LIKE FB KAMI KrispyPopiah by RAW

Contact us now
wasap.my/60149510418
wasap.my/60195835722
wasap.my/60138737463

#entrepreneurlife #entproject #entpreneurship #entproject530 #ent530 #eUsahawan #youngentrepreneur #Uitmsabah #uitmKK #usahawanmuda #uitm #am228 #fuuhhhkrispypopiahsedapsampaiteringatingat #kriukkriukeverywhere #Crispyinsideyourmouth #wowsoyummy #borneo #jualmurah #sayajual #makanansedap #rangupdansedap #krispypopiahbyraw

PROMO MENJELANG TAHUB BARU (@recky_cellshoop)

Samsung kakaaa....
Samsung S8 Plus 64GB Orchid Gray
Masih mulus kinyis2...
Garansi RESMI SEIN sampai Januari 2018

Kelengkapan fullswt bawaan

Harga 6.340 jt sajaaa.... Minat / Tanya2 / Curhat ?
#samsums8 #felicidad #mayo #alboranmascerca #paz #repost #samsums8plus #amigos #agua #bajoelagua #andalucia #rayban #red #andaluciapower #sur #sun #jualtas #jualanku #jualanmurah #jualetude #jualan #jualsweater #jualbaju #jualmurah #hijabmurah #jual #jualfisheye #jualansista #jualansis #trustedseller

#1 PEKASAM SEDAP MELETUP (@pekasam.original.utara)

PEKASAM ORIGINAL UTARA 'Alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan'

Proses nk buat pekasam ikan ni kena siang cuci bersih dlu na.. Lpstu perap dgn ketulan garam kasar agk2 dlm 3 minggu atau smpai 5 bulan. Ni nk bg ikan sebati dengan garam selain nk lembutkan dagingnya. Lg sodap mkn dgn tulang2 sekali blh aih.. Lps perap blhla salut dengan serbuk beras yang telah di goreng na.. beras tu kisar. Kang ssh nk kunyah nnt. Hehe

Lpstu perap lagi selama lbh krg 2 minggu. 1, 2, 3 goreng hiris cili bawang.... SIAP!

#pekasam #borongmurah #trending #instagood #insta #terapiinstagram #ajimaura #kedaionline #hijabista #fashionista #ootd #sayajual #jualmurah

Loker-Tua (@loker.tua)

The Super Nintendo Entertainment System
.
Tahun 1991
Paling sering buat main "Super Mario" dan "Zelda!"
Kondisi : untested, body warna jadi coklat bertahun-tahun ketutup debu 😅
.
Sekarang sudah comeback dengan Nintendo Classic, game pun tersedia internal dengan harga 2 jutaan.
.
Specs dari SNES :
.
CPU: Custom 65c816 based Ricoh 5A22 running at a selectable 3.58 MHz, 2.66 Mhz or 1.77 Mhz.

Memory: 128 Kb main RAM, 64 Kb video RAM, 64 Kb audio RAM

Video: 256 x 224 or 512 x 224 or 256 x 239 or 512 x 239 progressive resolutions, 512 x 448 or 512 x 478 interlaced resolutions, 32,768 colors with 256 colors maximum on screen. (128 sprites max on screen)

Audio: 2 Sony audio processors (1 8-bit, and 1 16-bit DSP) 8 channels, Sample Rate 32KHz, 16-bit stereo output
.
#supernintendo #snes #videogame90s #nintendo #jualan #barangbekas #jualmurah #barang90s #generasi90 #koleksi90an #generasi90an

Perfume Original & Tester (@servanperfume)

Fuhhhhhhh !!! Sis ni ambil 4 perfume sekali gus dari kami ... bukan biasa2 ni .. hahaha .. ini memang luar biasa ... terima kasih sekali lagi ye sis !!! .. jangan lupa repeat order lagi ye 😊😊😊 Jika anda berminat boleh terus pm kami 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
YOUR PERFUME , YOUR TASTE ...
.
.
#perfume #perfumeoriginal #perfumemurah #perfumetester #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumetahanlama #sayajualperfume #poslaju #perfumemurahmalaysia #malaysia #igbiz #igbizmalaysia #usahawanmuda #onlineshopping #trustedseller #moodrepublik #bestseller #jualmurah #bazarpaknil

Perfume Original & Tester (@servanperfume)

Terima kasih banyak2 kepada abang dua org ni ... walaupun ada masalah sikit tadi tapi tetap sampai juga untuk kami buat cod .. memang sporting lah dia org ni 😊😊😊 .. nanti dia kata dia nak repeat order lagi ... memang terbaiklahhh 👍🏻👍🏻👍🏻
.
.
YOUR PERFUME , YOUR TASTE ...
.
.
#perfume #perfumeoriginal #perfumemurah #perfumetester #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumetahanlama #sayajualperfume #poslaju #perfumemurahmalaysia #malaysia #igbiz #igbizmalaysia #usahawanmuda #onlineshopping #trustedseller #moodrepublik #bestseller #jualmurah #bazarpaknil

Perfume Original & Tester (@servanperfume)

Alhamdulillah !! Barang abang ni sudah selamat sampai ... kami dah cakap dari awal ... dimana hari ni customer order , esok juga kami POSTAGE/COD ... anda semua tak perlu bimbang kerana barang semua memang akan selamat sampai ke tempat anda semua ... memang terbaik lahhh 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻😊😊😊
.
.
YOUR PERFUME , YOUR TASTE ...
.
.
#perfume #perfumeoriginal #perfumemurah #perfumetester #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumetahanlama #sayajualperfume #poslaju #perfumemurahmalaysia #malaysia #igbiz #igbizmalaysia #usahawanmuda #onlineshopping #trustedseller #moodrepublik #bestseller #jualmurah #bazarpaknil

Perfume Original & Tester (@servanperfume)

TERIMA KASIH YE EN.MEGAT !!! Beli sakali banyak dari kami .. dia kata memang betul2 trusted seller dan semuanya original .. sebenarnya guys En.Megat ni adalah kami punya repeat customer kami yang dimana sejak awal kami berniaga dia lah orang sentiasa beli dengan kami 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Sentiasa beli dengan kami ye 😊😊😊
.
.
YOUR PERFUME , YOUR TASTE ...
.
.
#perfume #perfumeoriginal #perfumemurah #perfumetester #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumetahanlama #sayajualperfume #poslaju #perfumemurahmalaysia #malaysia #igbiz #igbizmalaysia #usahawanmuda #onlineshopping #trustedseller #moodrepublik #bestseller #jualmurah #bazarpaknil

Loker-Tua (@loker.tua)

Digivice : The D-Power ( D - ARK )
.
From Digimon World 2
Use CR2032 battery
Tahun 2002
Card Slash System
Kondisi : Panel layar dalam sudah hitam ( hangus ) , namun tampilan di permukaan normal ( lihat picture )
Fungsi lainnya normal
.
#digimonworld2 #barangpreloved #digivice #digivicedark #digivicedpower #jualan #barangbekas #jualmurah #barang90s #generasi90 #koleksi90an #generasi90an

Perfume Original & Tester (@servanperfume)

Alhamdulillah .. customer kami sangat berpuas hati dengan perfume yang kami jual .. kepuasan anda adalah keutamaan kami ... semuanya 100% ORIGINAL dan sangat MURAH !!! Jika anda berminat boleh terus pm kami 😊😊😊😊
.
.
YOUR PERFUME , YOUR TASTE ...
.
.
#perfume #perfumeoriginal #perfumemurah #perfumetester #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumetahanlama #sayajualperfume #poslaju #perfumemurahmalaysia #malaysia #igbiz #igbizmalaysia #usahawanmuda #onlineshopping #trustedseller #moodrepublik #bestseller #jualmurah #bazarpaknil

Perfume Original & Tester (@servanperfume)

Terima kasih banyak sebab beli ye ... Paco rabbane 1 million memang the best lah 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 .. best seller and sangat diminati ramai .. jika anda berminat boleh terus pm kami .. .
.
YOUR PERFUME , YOUR TASTE ...
.
.
#perfume #perfumeoriginal #perfumemurah #perfumetester #perfumelelaki #perfumeperempuan #perfumetahanlama #sayajualperfume #poslaju #perfumemurahmalaysia #malaysia #igbiz #igbizmalaysia #usahawanmuda #onlineshopping #trustedseller #moodrepublik #bestseller #jualmurah #bazarpaknil
More...