BAJU KURUNG.JUBAH.TUNIC.DRESS (@dressmuslimahmalaysia)

Gojesnyer diorng pakai sedondong Qaysara Mint Blue nie kan?

BAJU KURUNG.JUBAH.TUNIC.DRESS (@dressmuslimahmalaysia)

"Subhanallah" Sekali pandang saya terus jatuh chenta! πŸ’ Cantiknyeeeee Qaysara Misty Rose ne kak Yana! nampak simple tapi elegant sangat! Trus terbayang saya pakai waktu akad nikah nanti, mesti nampak mcm bidadari kan. Hehe 😍
.
Qaysara jubah nie harga RM219 tapiiiiiii...
.
Sekarang masih ada promosi tau hanya RM170+free khimar + free postage sm... Saiz available M, L dan XL jer tau.. Jom grab sekarang, klik jer link wasap di profile kak yana 😊

Agent Jelita Wardrobe (@syahira_stylista)

HAI SEMUA...KAMI NAK BUAT SURVEY SIKIT BOLEH?😊
.
Sempena musim kahwin ni kalau kami buat YES harga paling murah! Selama 3Hari shja, untuk design Syarie paling elegant ni ada yang NAK? 😍

P/s: Kalau ramai komen NAK kami akan buat YES harga paling tak masuk akal untuk korang. Setahun sekali je SALE ni!
Kalau setuju komen β€œNAK” tag kawan2 sekali ya πŸ˜ƒ

#qaysarasyarie #jubahgojes #mardinasaffiyya #stylish #syahirastylista

BAJU KURUNG.JUBAH.TUNIC.DRESS (@dressmuslimahmalaysia)

Cantiknyer sis nie naik pelamin dengan Qaysara Misty Rose saiz XL 😍
.

Baju Kurung l Jubah l Peplum (@chesueyanz.almaribaju)

πŸ“’RE-STOCK ‼️ 🐞DRESS QAISARA🐞 🌸 Zip belakang
🌸 Zip hujung lengan
🌸 Span di bahu βœ…material FUSAN + CHIFFON
βœ…mudah digosok
βœ…senang nak jaga
βœ…boleh masuk mesin basuh
βœ…kain sejuk sangat selesa dipakai
βœ…Sesuai untuk cuaca di malaysia πŸ’°RM149 FREEPOST
#dressqaisara #dresscantik #dressgojes #dressdiner #dresstemaredcarpet #redcarpetthemesopan #oscartheme #jubahglamour #jubahgojes

blouse SALE !! (@theonlyucu)

Assalamualaikum kesayangan sis semua 😘
.
SIS ADA BERITA BAIK NI ..
SALE JUBAH GOJES DATANG LAGI πŸ’ƒ !!! 😍
.
❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
.
Jubah gojes
kod DD & KP ..
Hanya RM50 FREE POS SM!
BMULA 25/11/2017 SEHINGGA 15/12/2017 ...
.
JOM GRAB SEKARANG!!πŸ’ƒπŸ’ƒ
Anda masih lagi mencari2 jubah yang simple dan sesuai untuk kemana2 sahaja ?? .. Baju bridesmaid takde lagi πŸ’… ?? Takde baju g kelas ?? Kenduri kahwin ?? Majlis ilmu ?? Shopping ??πŸ™‹
.
Jangan bimbang sayangΒ² semua , sy yakin jubah ni mampu buat korang nampak simple ,sopan, anggun dan gojes sepanjang hari πŸ‘πŸ˜š
.
Dan yang paling penting sekali sangat menutup aurat ..
.
Jubah plain A-cut
.
😊 Tidak jarang.
πŸ˜‰ Tidak mudah renyuk.
😍 Tidak mengikut bentuk badan.
πŸ˜€ Mudah digosok.
😱 Tidak panas.
πŸ˜† Mudah dipakai dan selesa.
☺️ Ada getah di pergelangan.
πŸ˜„ Wuduk friendly.
πŸ˜€ Leher baju kurung
.
Whatsapp me now !! .
0199261935
0199261935
0199261935
Tak pun tekan je link kat bio sis tuu .. Direct ws terus ok πŸ‘Œ
.
Price :
Harga Normal RM55
Harga promo RM50 SAHAJA !!πŸ˜„
SM free postage ajee 😊
SS add rm5 for each jubah
.
Borong 12 helai ye
Harga borong Rm48/rm53 ss
.
Warna mungkin berubah sedikit kerana lighting.
.
#jubahgojes #jubahbridesmaid #bajubridesmaid #promosicutisekolah #yearendsale #jubahmurah #jubahplainkoshibo #jubahplain #jubahplussize #jubahmurahmalaysia #bajukurung #bajumelayu #dressmuslimah #murah #muslimahfashion #jubahkoshibo #jubahplainkoshibo #jubahkoshiboplain #jubahmuslimah #bajumuslimah #blousepanjang #sales #merdekasales #merdekarayasales

blouse SALE !! (@theonlyucu)

Assalamualaikum kesayangan sis semua 😘
.
SIS ADA BERITA BAIK NI ..
SALE JUBAH GOJES DATANG LAGI πŸ’ƒ !!! 😍
.
❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
.
Jubah gojes
kod DD & KP ..
Hanya RM50 FREE POS SM!
BMULA 25/11/2017 SEHINGGA 15/12/2017 ...
.
JOM GRAB SEKARANG!!πŸ’ƒπŸ’ƒ
Anda masih lagi mencari2 jubah yang simple dan sesuai untuk kemana2 sahaja ?? .. Baju bridesmaid takde lagi πŸ’… ?? Takde baju g kelas ?? Kenduri kahwin ?? Majlis ilmu ?? Shopping ??πŸ™‹
.
Jangan bimbang sayangΒ² semua , sy yakin jubah ni mampu buat korang nampak simple ,sopan, anggun dan gojes sepanjang hari πŸ‘πŸ˜š
.
Dan yang paling penting sekali sangat menutup aurat ..
.
Jubah plain A-cut
.
😊 Tidak jarang.
πŸ˜‰ Tidak mudah renyuk.
😍 Tidak mengikut bentuk badan.
πŸ˜€ Mudah digosok.
😱 Tidak panas.
πŸ˜† Mudah dipakai dan selesa.
☺️ Ada getah di pergelangan.
πŸ˜„ Wuduk friendly.
πŸ˜€ Leher baju kurung
.
Whatsapp me now !! .
0199261935
0199261935
0199261935
Tak pun tekan je link kat bio sis tuu .. Direct ws terus ok πŸ‘Œ
.
Price :
Harga Normal RM55
Harga promo RM50 SAHAJA !!πŸ˜„
SM free postage ajee 😊
SS add rm5 for each jubah
.
Borong 12 helai ye
Harga borong Rm48/rm53 ss
.
Warna mungkin berubah sedikit kerana lighting.
.
#jubahgojes #jubahbridesmaid #bajubridesmaid #promosicutisekolah #yearendsale #jubahmurah #jubahplainkoshibo #jubahplain #jubahplussize #jubahmurahmalaysia #bajukurung #bajumelayu #dressmuslimah #murah #muslimahfashion #jubahkoshibo #jubahplainkoshibo #jubahkoshiboplain #jubahmuslimah #bajumuslimah #blousepanjang #sales #merdekasales #merdekarayasales

blouse SALE !! (@theonlyucu)

Assalamualaikum kesayangan sis semua 😘
.
SIS ADA BERITA BAIK NI ..
SALE JUBAH GOJES DATANG LAGI πŸ’ƒ !!! 😍
.
❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
.
Jubah gojes
kod DD & KP ..
Hanya RM50 FREE POS SM!
BMULA 25/11/2017 SEHINGGA 15/12/2017 ...
.
JOM GRAB SEKARANG!!πŸ’ƒπŸ’ƒ
Anda masih lagi mencari2 jubah yang simple dan sesuai untuk kemana2 sahaja ?? .. Baju bridesmaid takde lagi πŸ’… ?? Takde baju g kelas ?? Kenduri kahwin ?? Majlis ilmu ?? Shopping ??πŸ™‹
.
Jangan bimbang sayangΒ² semua , sy yakin jubah ni mampu buat korang nampak simple ,sopan, anggun dan gojes sepanjang hari πŸ‘πŸ˜š
.
Dan yang paling penting sekali sangat menutup aurat ..
.
Jubah plain A-cut
.
😊 Tidak jarang.
πŸ˜‰ Tidak mudah renyuk.
😍 Tidak mengikut bentuk badan.
πŸ˜€ Mudah digosok.
😱 Tidak panas.
πŸ˜† Mudah dipakai dan selesa.
☺️ Ada getah di pergelangan.
πŸ˜„ Wuduk friendly.
πŸ˜€ Leher baju kurung
.
Whatsapp me now !! .
0199261935
0199261935
0199261935
Tak pun tekan je link kat bio sis tuu .. Direct ws terus ok πŸ‘Œ
.
Price :
Harga Normal RM55
Harga promo RM50 SAHAJA !!πŸ˜„
SM free postage ajee 😊
SS add rm5 for each jubah
.
Borong 12 helai ye
Harga borong Rm48/rm53 ss
.
Warna mungkin berubah sedikit kerana lighting.
.
#jubahgojes #jubahbridesmaid #bajubridesmaid #promosicutisekolah #yearendsale #jubahmurah #jubahplainkoshibo #jubahplain #jubahplussize #jubahmurahmalaysia #bajukurung #bajumelayu #dressmuslimah #murah #muslimahfashion #jubahkoshibo #jubahplainkoshibo #jubahkoshiboplain #jubahmuslimah #bajumuslimah #blousepanjang #sales #merdekasales #merdekarayasales

blouse SALE !! (@theonlyucu)

Assalamualaikum kesayangan sis semua 😘
.
SIS ADA BERITA BAIK NI ..
SALE JUBAH GOJES DATANG LAGI πŸ’ƒ !!! 😍
.
❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
.
Jubah gojes
kod DD & KP ..
Hanya RM50 FREE POS SM!
BMULA 25/11/2017 SEHINGGA 15/12/2017 ...
.
JOM GRAB SEKARANG!!πŸ’ƒπŸ’ƒ
Anda masih lagi mencari2 jubah yang simple dan sesuai untuk kemana2 sahaja ?? .. Baju bridesmaid takde lagi πŸ’… ?? Takde baju g kelas ?? Kenduri kahwin ?? Majlis ilmu ?? Shopping ??πŸ™‹
.
Jangan bimbang sayangΒ² semua , sy yakin jubah ni mampu buat korang nampak simple ,sopan, anggun dan gojes sepanjang hari πŸ‘πŸ˜š
.
Dan yang paling penting sekali sangat menutup aurat ..
.
Jubah plain A-cut
.
😊 Tidak jarang.
πŸ˜‰ Tidak mudah renyuk.
😍 Tidak mengikut bentuk badan.
πŸ˜€ Mudah digosok.
😱 Tidak panas.
πŸ˜† Mudah dipakai dan selesa.
☺️ Ada getah di pergelangan.
πŸ˜„ Wuduk friendly.
πŸ˜€ Leher baju kurung
.
Whatsapp me now !! .
0199261935
0199261935
0199261935
Tak pun tekan je link kat bio sis tuu .. Direct ws terus ok πŸ‘Œ
.
Price :
Harga Normal RM55
Harga promo RM50 SAHAJA !!πŸ˜„
SM free postage ajee 😊
SS add rm5 for each jubah
.
Borong 12 helai ye
Harga borong Rm48/rm53 ss
.
Warna mungkin berubah sedikit kerana lighting.
.
#jubahgojes #jubahbridesmaid #bajubridesmaid #promosicutisekolah #yearendsale #jubahmurah #jubahplainkoshibo #jubahplain #jubahplussize #jubahmurahmalaysia #bajukurung #bajumelayu #dressmuslimah #murah #muslimahfashion #jubahkoshibo #jubahplainkoshibo #jubahkoshiboplain #jubahmuslimah #bajumuslimah #blousepanjang #sales #merdekasales #merdekarayasales

blouse SALE !! (@theonlyucu)

Assalamualaikum kesayangan sis semua 😘
.
SIS ADA BERITA BAIK NI ..
SALE JUBAH GOJES DATANG LAGI πŸ’ƒ !!! 😍
.
❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
.
Jubah gojes
kod DD & KP ..
Hanya RM50 FREE POS SM!
BMULA 25/11/2017 SEHINGGA 15/12/2017 ...
.
JOM GRAB SEKARANG!!πŸ’ƒπŸ’ƒ
Anda masih lagi mencari2 jubah yang simple dan sesuai untuk kemana2 sahaja ?? .. Baju bridesmaid takde lagi πŸ’… ?? Takde baju g kelas ?? Kenduri kahwin ?? Majlis ilmu ?? Shopping ??πŸ™‹
.
Jangan bimbang sayangΒ² semua , sy yakin jubah ni mampu buat korang nampak simple ,sopan, anggun dan gojes sepanjang hari πŸ‘πŸ˜š
.
Dan yang paling penting sekali sangat menutup aurat ..
.
Jubah plain A-cut
.
😊 Tidak jarang.
πŸ˜‰ Tidak mudah renyuk.
😍 Tidak mengikut bentuk badan.
πŸ˜€ Mudah digosok.
😱 Tidak panas.
πŸ˜† Mudah dipakai dan selesa.
☺️ Ada getah di pergelangan.
πŸ˜„ Wuduk friendly.
πŸ˜€ Leher baju kurung
.
Whatsapp me now !! .
0199261935
0199261935
0199261935
Tak pun tekan je link kat bio sis tuu .. Direct ws terus ok πŸ‘Œ
.
Price :
Harga Normal RM55
Harga promo RM50 SAHAJA !!πŸ˜„
SM free postage ajee 😊
SS add rm5 for each jubah
.
Borong 12 helai ye
Harga borong Rm48/rm53 ss
.
Warna mungkin berubah sedikit kerana lighting.
.
#jubahgojes #jubahbridesmaid #bajubridesmaid #promosicutisekolah #yearendsale #jubahmurah #jubahplainkoshibo #jubahplain #jubahplussize #jubahmurahmalaysia #bajukurung #bajumelayu #dressmuslimah #murah #muslimahfashion #jubahkoshibo #jubahplainkoshibo #jubahkoshiboplain #jubahmuslimah #bajumuslimah #blousepanjang #sales #merdekasales #merdekarayasales

blouse SALE !! (@theonlyucu)

Assalamualaikum kesayangan sis semua 😘
.
SIS ADA BERITA BAIK NI ..
SALE JUBAH GOJES DATANG LAGI πŸ’ƒ !!! 😍
.
❀️❀️❀️❀️❀️❀️❀️
.
Jubah gojes
kod DD & KP ..
Hanya RM50 FREE POS SM!
BMULA 25/11/2017 SEHINGGA 15/12/2017 ...
.
JOM GRAB SEKARANG!!πŸ’ƒπŸ’ƒ
Anda masih lagi mencari2 jubah yang simple dan sesuai untuk kemana2 sahaja ?? .. Baju bridesmaid takde lagi πŸ’… ?? Takde baju g kelas ?? Kenduri kahwin ?? Majlis ilmu ?? Shopping ??πŸ™‹
.
Jangan bimbang sayangΒ² semua , sy yakin jubah ni mampu buat korang nampak simple ,sopan, anggun dan gojes sepanjang hari πŸ‘πŸ˜š
.
Dan yang paling penting sekali sangat menutup aurat ..
.
Jubah plain A-cut
.
😊 Tidak jarang.
πŸ˜‰ Tidak mudah renyuk.
😍 Tidak mengikut bentuk badan.
πŸ˜€ Mudah digosok.
😱 Tidak panas.
πŸ˜† Mudah dipakai dan selesa.
☺️ Ada getah di pergelangan.
πŸ˜„ Wuduk friendly.
πŸ˜€ Leher baju kurung
.
Whatsapp me now !! .
0199261935
0199261935
0199261935
Tak pun tekan je link kat bio sis tuu .. Direct ws terus ok πŸ‘Œ
.
Price :
Harga Normal RM55
Harga promo RM50 SAHAJA !!πŸ˜„
SM free postage ajee 😊
SS add rm5 for each jubah
.
Borong 12 helai ye
Harga borong Rm48/rm53 ss
.
Warna mungkin berubah sedikit kerana lighting.
.
#jubahgojes #jubahbridesmaid #bajubridesmaid #promosicutisekolah #yearendsale #jubahmurah #jubahplainkoshibo #jubahplain #jubahplussize #jubahmurahmalaysia #bajukurung #bajumelayu #dressmuslimah #murah #muslimahfashion #jubahkoshibo #jubahplainkoshibo #jubahkoshiboplain #jubahmuslimah #bajumuslimah #blousepanjang #sales #merdekasales #merdekarayasales

BAJU KURUNG.JUBAH.TUNIC.DRESS (@dressmuslimahmalaysia)

yeayyyyyy... Baimond black restockkkk 😍 Jom grab cecepat uolls, jubah bella ammara nie hot item tau, sekejap jer sold out πŸ˜‚
.
kak yana harga brp?
harga mampu milik hanya rm150, postage rm10sm/rm14ss
.
jom grab now.. lambat tengok jelah video nie πŸ˜‚ .
klik jer link wasap di profile kak yana. fast action fast result 😍

Jubah.Kurung.Kurta.Beg (@by_aacollection)

NURAYSA JEANS BLOUSE

SIZE S M L XL XXL .
.
🌸ADA TALI
-blouse ni ada tali tak dijahit bersama, nk pakai bole taknak pakai pon boleh
-tali tu nk ikat bahagian depan boleh,nk ikat bahagian blkg pon boleh ikut keselesesaan ☺️
🌸NUSRSING FRIENDLY
🌸WUDUQ FRIENDLY

MATERIAL HIGH QUALITY OF SOFT COTTON DENIM
-menyerap peluh
-kain sedap pakai kualiti tiptop😘

UKURAN

SIZE S/M

BAHU 14-15'
DADA 32-38'
LABUH 35'

SIZE L
BAHU 15.5-16'
DADA 40-42'
LABUH 36'

SIZE XL
BAHU 16-17'
DADA 42-44'
LABUH 37'

SIZE XXL
BAHU 17-18'
DADA 44-46'
LABUH 37.5'

LABUH ANGAGARAN PARAS LUTUT☺️

RM70

free post smnnjg malaysia
sabah sarawak add rm7 and next item add rm5

Whatsapp 0182919688

#nagent
#cpagent #blouse #longtop #blousepanjang #tunic #new #jubahmurahmalaysia #jubahmurah #sayajualmurah #sayajualjubah #sisjualjubah #jubahgojes #jubahcantik #ukm #usim #utim #hargaruntuh #jubahmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #sayajualbaju #sayajualonline #jombelijubah #jubahmuslimah #kebayamodern #sayajualkebaya #jeans #blousejeans #blousedenim

Jubah.Kurung.Kurta.Beg (@by_aacollection)

NURAYSA JEANS BLOUSE

SIZE S M L XL XXL .
.
🌸ADA TALI
-blouse ni ada tali tak dijahit bersama, nk pakai bole taknak pakai pon boleh
-tali tu nk ikat bahagian depan boleh,nk ikat bahagian blkg pon boleh ikut keselesesaan ☺️
🌸NUSRSING FRIENDLY
🌸WUDUQ FRIENDLY

MATERIAL HIGH QUALITY OF SOFT COTTON DENIM
-menyerap peluh
-kain sedap pakai kualiti tiptop😘

UKURAN

SIZE S/M

BAHU 14-15'
DADA 32-38'
LABUH 35'

SIZE L
BAHU 15.5-16'
DADA 40-42'
LABUH 36'

SIZE XL
BAHU 16-17'
DADA 42-44'
LABUH 37'

SIZE XXL
BAHU 17-18'
DADA 44-46'
LABUH 37.5'

LABUH ANGAGARAN PARAS LUTUT☺️

RM70

free post smnnjg malaysia
sabah sarawak add rm7 and next item add rm5

Whatsapp 0182919688

#nagent
#cpagent #blouse #longtop #blousepanjang #tunic #new #jubahmurahmalaysia #jubahmurah #sayajualmurah #sayajualjubah #sisjualjubah #jubahgojes #jubahcantik #ukm #usim #utim #hargaruntuh #jubahmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #sayajualbaju #sayajualonline #jombelijubah #jubahmuslimah #kebayamodern #sayajualkebaya #jeans #blousejeans #blousedenim

Jubah.Kurung.Kurta.Beg (@by_aacollection)

NURAYSA JEANS BLOUSE

SIZE S M L XL XXL 🌸ADA TALI
-blouse ni ada tali tak dijahit bersama, nk pakai bole taknak pakai pon boleh
-tali tu nk ikat bahagian depan boleh,nk ikat bahagian blkg pon boleh ikut keselesesaan ☺️
🌸NUSRSING FRIENDLY
🌸WUDUQ FRIENDLY

MATERIAL HIGH QUALITY OF SOFT COTTON DENIM
-menyerap peluh
-kain sedap pakai kualiti tiptop😘

UKURAN

SIZE S/M

BAHU 14-15'
DADA 32-38'
LABUH 35'

SIZE L
BAHU 15.5-16'
DADA 40-42'
LABUH 36'

SIZE XL
BAHU 16-17'
DADA 42-44'
LABUH 37'

SIZE XXL
BAHU 17-18'
DADA 44-46'
LABUH 37.5'

LABUH ANGAGARAN PARAS LUTUT☺️

RM70

free post smnnjg malaysia
sabah sarawak add rm7 and next item add rm5

#nagent
#cpagent #blouse #longtop #blousepanjang #tunic #new #jubahmurahmalaysia #jubahmurah #sayajualmurah #sayajualjubah #sisjualjubah #jubahgojes #jubahcantik #ukm #usim #utim #hargaruntuh #jubahmalaysia #bazarpaknil #bazaronline #sayajualbaju #sayajualonline #jombelijubah #jubahmuslimah #kebayamodern #sayajualkebaya #jeans #blousejeans #blousedenim
More...