🌸shawl🌸abaya🌸skincare (@w.a.n.1)

Murah2 saja 😚 dari RM200 ke RM370 jer. Murah tu sbb imported, material yg elok dr kain Nidha dan kebanyakkannya datang dgn shawl. Apa lagi...serbu booth saya Sabtu ini 19/1/2018 di carboot sale Tesco bulatan Kayangan.
#sayajual #jubahdubai #importedabaya #dubaiabaya #hijabmalaysia #jubahmurah #kimonoabaya #dressabaya #jubahmurahmalaysia #shahalam #shahalambazaar #bazaarpaknil #like4like

Ajmal Abaya Enterprise 🌚 (@ajmalabaya.by.irma)

🌹 AJMAL ABAYA KURUNG ZALEHA 2.0 BY RAMADANIA COLLECTION 🌹
πŸ€ HARGA SET KURUNG + HAFLMOON SHAWL :
πŸ’° RM 170sm RM 180ss
πŸš— FREE POSTAGE
πŸ€ HARGA SEPASANG KURUNG :
πŸ’° RM 140sm RM 150ss
πŸš— FREE POSTAGE
πŸ€ HARGA SEHELAI HALFMOON SHAWL :
πŸ’° RM 39sm 44ss
πŸš— FREE POSTAGE
🌻 MATERIAL KOREAN COMO CREPE + CHIFFON
🌻 BF FRIENDLY - ZIP
🌻 WUDHUK FRIENDLY - ZIP
🌻 CUTTING A
🌻 KAIN KURUNG - POTONGAN MERMAID
🌻 PINGGANG KAIN GETAH PENUH
🌻 BAJU KURUNG - LINING CHIFFON
🌻 SHAWL HALFMOON BOLEH DILILIT MENUTUPI DADA
🌻 ACCESSORIES - REBEN COMEL
🌻 SAIZ XS HINGGA 5XL
πŸ’ BERMINAT ???
πŸ“² www.wasap.my/60125421385/KurungZaleha2.0
πŸ™‹ SY IRMA
#jubah #jubahmurah #jubahmuslimah #jubahdress #jubahraya #jubahmalaysia #jubahmurahmalaysia #sayajualjubah #sayajualjubahmurah #jubahbudak #bajuraya2018 #jubahmuslimahmurah #jubahdressmurah #visitmyig #blousemurah #blousecantik #blouselabuh #sayajualmurah #blousemuslimah #bazaarpaknil #bazaronline #bazaarmalaysia #abaya #dressmuslimah #bajuraya #kedaionline #nursingdressmurah #kurtamurah #bajukurungmurah #kurtajubahsedondon

Tinggi dalam masa 15 hari (@calsium.my_kl)

Umur dah lebih 21 Tahun, tapi masih rendah, dah terbantut? Dulu mungkinlah ketΓ­nggian akan stop smp umur 21 tahun jer, tapi sekarang bukan lagi, dgn bantuan Produk Peninggi badan Tiens anda boleh tambah ketΓ­nggian lagi walaupun umur dah 40 tahun, sebab produk ni sesuai 10-45tahun lelaki & perempuan boleh makan.
___________________

Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami βœ†βœ‰οΈβ˜.
‡️‡️‡️‡️‡️‡️
☎️ whatsapp : +601151534700
πŸ“² Wechat : TIENS_KL
________________
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
γ…€γ…€
------------------------- #kemejamurah #kemejaraya #bajurm40 #bajumurah #bajurm20 #bajusale #blousesale #blouserm20 #bajurayamurah #syjualbajumurah #bajumurahmalaysia #blouserm30 #blouserm35 #blouseraya #setbajumurah #setrm50 #set30 #setrm55 #jubahmurah #jubahrm30 #jubahrm35 #jubahraya #jubahmurahmalaysia #palazomurah #palazorm30 #palazoraya #palazomurahmalaysia #neelofa #ctdk #kemejarm40

Syar'i Fashion for All Angels✨ (@elleaslegacy)

Masya Allah dugaan apakah kali ini..
.
Baru nampak separuh dah tergoda apatah lagi kalau full!
.
Sabar yaaa. Ya admin tau kesayangan semua dah tashabarr nak tengok next colour sebab admin pun lagi tashabarrr.
.
#CONFIRMMERECIKS #ELLEASLEGACYxKATIESYAHRIR #ELxKS #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahdressmurah #jubahdressmurahmalaysia #princesscuttingjubah #kekasihpaksarela #pematahhati #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia

Syar'i Fashion for All Angels✨ (@elleaslegacy)

Nampak tak texture kain yang flowy & ringan tu? 😍😍😍 Bukan tu je tauuu. Dress ni juga sejukk je bila dipakai macam dalam air cond 😍😍😍. Tak panas & less iron. Nak special price tak untuk dress Adresia ni? πŸ˜‰ Sekejapp je lagi dah nak release tauuu. #confirmmereciks #ELxKS #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahdressmurah #jubahdressmurahmalaysia #princesscuttingjubah #kekasihpaksarela #pematahhati #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia

Syar'i Fashion for All Angels✨ (@elleaslegacy)

Dari jauh dah boleh nampak betapa flowy & lembutnya texture kain dress ni😍.
.
Bukan tu je tauu. Bila pakai sejukk je sesejuk mata yg memandang. And yg lagi bestnya kain dia tak jarang 😘.
.
Jangan tunggu lama2, risau terlepas kalau stock habis nnt πŸ™ˆ.
.
#ELxKS #ConfirmMereciks #PrincessCutting #RoyaleDuchessPremium #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahdressmurah #jubahdressmurahmalaysia #princesscuttingjubah #kekasihpaksarela #pematahhati #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia

Syar'i Fashion for All Angels✨ (@elleaslegacy)

ADRESIA in soft pink. ✨
.
Antara warna hot yg diminati ramai #elleaslegacyangels.
.
Dah pilih warna pilihan belum? Kalau belum admin nak bgtau stock dh makin menipis nieeee. πŸ™ˆπŸ˜Œ.
.
Terus tekan link WS di bio utk purchase yaaa. #ELxKS #AdresiaLimited #RoyaleDuchessPremium #ConfirmMerecikss #jubahmurah #jubahmurahmalaysia #jubahdressmurah #jubahdressmurahmalaysia #princesscuttingjubah #kekasihpaksarela #pematahhati #kurungmurah #kurungmurahmalaysia #bajukurungmurah #bajukurungmurahmalaysia

🌸shawl🌸abaya🌸skincare (@w.a.n.1)

Dubai Abaya #importedabaya dm or whatsapp 0195606201 for price / size. Tak sempat nak dm / wa boleh ke bootsale di Tesco Shah Alam Sabtu ini 19/1/2018.
#hijabmalaysia #dubaiabayamalaysia #jubahmurahmalaysia #tescobootsaleshahalam
#like4like

🌸shawl🌸abaya🌸skincare (@w.a.n.1)

Dubai Abaya (kimono abaya) #importedabaya dm or whatsapp 0195606201 for price / size. Tak sempat nak dm / wa boleh ke bootsale di Tesco Shah Alam Sabtu ini 19/1/2018.
#hijabmalaysia #dubaiabayamalaysia #jubahmurahmalaysia #tescobootsaleshahalam
#like4like

🌸shawl🌸abaya🌸skincare (@w.a.n.1)

Dubai Abaya (kimono abaya) #importedabaya dm or whatsapp 0195606201 for price / size. Tak sempat nak dm / wa boleh ke bootsale di Tesco Shah Alam Sabtu ini 19/1/2018.
#hijabmalaysia #dubaiabayamalaysia #jubahmurahmalaysia #tescobootsaleshahalam
#like4like

🌸shawl🌸abaya🌸skincare (@w.a.n.1)

Dubai Abaya #importedabaya dm or whatsapp 0195606201 for price / size. Tak sempat nak dm / wa boleh ke bootsale di Tesco Shah Alam Sabtu ini 19/1/2018.
#hijabmalaysia #dubaiabayamalaysia #jubahmurahmalaysia #tescobootsaleshahalam
#like4like

🌸shawl🌸abaya🌸skincare (@w.a.n.1)

Dubai Abaya #importedabaya dm or whatsapp 0195606201 for price / size. Tak sempat nak dm / wa boleh ke bootsale di Tesco Shah Alam Sabtu ini 19/1/2018.
#hijabmalaysia #dubaiabayamalaysia #jubahmurahmalaysia #tescobootsaleshahalam
#like4like

🌸shawl🌸abaya🌸skincare (@w.a.n.1)

Dubai Abaya (dress kembang) #importedabaya dm or whatsapp 0195606201 for price / size. Tak sempat nak dm / wa boleh ke bootsale di Tesco Shah Alam Sabtu ini 19/1/2018.
#hijabmalaysia #dubaiabayamalaysia #jubahmurahmalaysia #tescobootsaleshahalam
#like4like
More...