Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Cantik sangat!!!! Rambang mata bila tengok design baru dr @jubahsouq
dah pilih ke yang mana satu berkenan di hati... ke amik semua design?? Repost from @jubahsouq using @RepostRegramApp - Tak sabarrrr! Sebab kak Min suka sangat design pleated macam ni. Sila close up kalau nk tgk detail pleats ruffle tu. Tolong suggest nama awak???
.
#jubahsouq#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#JubahSouqLovers
#JubahSouqRaya2017

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Assalammualaikum semua kesayangan ❤️
.
Wahh cantik ni kalau sedondon di pagi Raya dengan #ValeriaDress kan?
Yang ada adik-beradik perempuan ramai, pakat setiap seorang amek lain-lain warna .
Cantikkk 😍😍
.
Semua dah standby ke tu nak beli Valeria Dress ni?
Tak lama dah, tak lama dah 🙈
.
#JubahSouqRaya2017
#jubahsouq#jslovers
#iamjubahsouqlovers
#ValeriaDress
#jubahsouqlovers
More...