Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Nampak tak post admin bbrp hari lps??
Kalau x nampk cuba swipe jap lg ni.sblh gmbar ni ok.
Dorg tya..kakak admin..baju apa yg pengantin tu pakai?lawa...
Tu #ratashakurung sayang2 sekalian,cumanya si pengantin sgt kreatif menambah beads,manik,batu2an dll.cuba tgk betul2..terus jd gahhh gitu kannnn...
Ni gmbar asal baju tu.
Korg nak tahu tak apa yg lagi gila??
Sempena #jubahsouqwarehousesale
1 Disember 2017 ni,jubah ni hanya RM139 SHJ😱
Gila kannn....lagi gila jadinya kalau korg tak grab..hahaha
#jangan kata admin tk payung.

#ratashakurung
Np : Rm349
Warehouse price : Rm139
.
#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale
#JubahsouqWarehouseSale2017

new &preloved items 😘😘 (@gobokfara)

❀️GOBOKFARAGOBOKFARAGOBOKFARA❀️
=========================================
βœ”οΈPeplum Lacey Minaz for Zalora
βœ”οΈSize Xl (Swipe to the right for size chart)
βœ”οΈRM65
βœ”οΈPreloved with a few defect (beads tertanggal sbb jahitan utk beads longgar and lace dia berbulu sikit)
βœ”οΈPostage rm10 sm rm15 ss
βœ”οΈfast payment
❌fussy buyer
========================================
via whatsapp to purchase: screenshot picture>> +60193646094😊😊😊
http://www.wasap.my/60193646094
serius buyer πŸ˜€πŸ˜€
========================================
#sayajual
#visitmyig
#preloved
#prelovedmalaysia
#prelovedmurahmAlaysia
#prelovedmurah
#prelovedjubah
#sayajualpreloved
#sayajualprelovedmurah
#sayajualmurah
#sayajualonline
#calaqueens
#calaqisya
#prelovedcalaqisya
#calaqisyapreloved
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bellaammarapreloved
#prelovedbellaammara
#jubahsouqpreloved
#BArampagesale
#jubahsouqlovers
#minaz
#minazlovers
#prelovedminaz
#minazpreloved
#leeyanarahmanpreloved
#leeyanarahman
#leeyanarahmancollection

Jubahsouq warehouse sale 2017 (@jubahsouq)

Cantiknya Lea Azlan memakai #AleexaKurung ni! Nampak exclusive sangat! 😍
.
Anyway, sempena warehouse sale ini, kami akan bagi the very special price khas utk #JubahsouqLovers tau.! πŸ’•πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»
.
WHSale: RM 139.00
N/P: RM 299.00

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

SEJARAH BAKAL BERULANG 😱
Acara kemuncak gilang gemilang yang bakal diadakan pada
1 Disember 2017 tahun ini.
Apa ya?? Apa ya??
Adakah segempak ni atau lebih lebih dan lebih lagiiii😎
Tungguuuuuuuuu........
Sentiasa follow kami di
@jubahsouq
@jubahsouqlovers
@cataloguejubahsouq
untuk mengetahui perkembangan dr semasa ke semasa.
.
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Jika kehidupan ini dapat membuat diri kita menangis, maka ingatlah ada ribuan kenangan indah yang membuat kita tersenyum”
Hai adik manis😘moga dipermudahkan dan beroleh keputusan yg baik nanti.
Cantik dia pakai #areeyapeplum dari @jubahsouq πŸ’•
.
.
#Repost @athiqahafandi (@get_repost)
・・・
#roadtospm
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#areeyapeplum

Az.khmd (@azkhmd)

Fefeling jelitewww gitewww.

Tapi tengok sekali da macam pokok krismas

Apa apa je la kan.

Throwback yesterday.

#jubahsouq
#jubahsouqlovers
#jubahsouqootd
#pokokkrismasbergerak
#kendurikahwin
#feelingjelitagittuw
#πŸ’…πŸΎπŸ’…πŸΎπŸ’…πŸΎπŸ’…πŸΎπŸ’…πŸΎπŸ’…πŸΎ
#rembaumostwantedyo
#balikkampung
#husbandinstagram

new &preloved items 😘😘 (@gobokfara)

❀️GOBOKFARAGOBOKFARAGOBOKFARA❀️
=========================================
βœ”οΈSkirt By Radiusite
βœ”οΈFree size βœ”οΈRM10
βœ”οΈPreloved
βœ”οΈPostage rm10 sm rm15 ss
βœ”οΈfast payment
❌fussy buyer
========================================
via whatsapp to purchase: screenshot picture>> +60193646094😊😊😊
http://www.wasap.my/60193646094
serius buyer πŸ˜€πŸ˜€
========================================
#sayajual
#visitmyig
#preloved
#prelovedmalaysia
#prelovedmurahmAlaysia
#prelovedmurah
#prelovedjubah
#sayajualpreloved
#sayajualprelovedmurah
#sayajualmurah
#sayajualonline
#calaqueens
#calaqisya
#prelovedcalaqisya
#calaqisyapreloved
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bellaammarapreloved
#prelovedbellaammara
#jubahsouqpreloved
#BArampagesale
#jubahsouqlovers
#minaz
#minazlovers
#prelovedminaz
#minazpreloved
#leeyanarahmanpreloved
#leeyanarahman
#leeyanarahmancollection

Jubahsouqlovers (@jubahsouqlovers)

Siapa ingt apa kes time ni??
Haaaaaaa inilah penangan hebat #jubahsouqwarehousesale tahun lepas smpai mama @ladydidiemsia panjat pagar tauπŸ˜„
Tahun ni bakal berulang kembali
gegaran acara kemuncak ni.
Segalanya akan berulang kembali pada 1 Disember 2017.Tak sabar kannn.....
#JubahsouqWarehouseSale2017
Sentiasa rapat2 dgn kami di @jubahsouq , @jubahsouqlovers & @cataloguejubahsouq untuk update terkini ok.Tunggguuuuuuuuuuuu😍
.
#jubahsouq
#Jubahsouqlovers
#iamjubahsouqlovers
#jslovers
#jubahsouqwarehousesale
More...