(@mintohijab)

Harrogate soap tinggal 4 ketul je.. buat Masa skrg.
Siapa cepat dia dapat.
Last call only rm 50
Pink n yellow sold out Thank you
#harrogatemalaysia
#harrogatesoap
#skincare
#uk
Frequently Asked Question (FAQ)- Harrogate sulphur soap.
1) Sis apa beza yellow, pink, blue & green soap? - Actually in terms of ingredients sama je, cuma beza bau. Tapi sangat mild. So mana2 warna pun kesan dia sama.
2) Apa kegunaan Harrogate sulphur soap ni sis? - Semua boleh guna. Ada masalah acne, aczema, psoriasis,oily @ atau takde masalah kulit teruk pun boleh guna. Ni sis cedok dari website dia uolls boleh research sendiri untuk lebih yakin. β€’Harrogate Sulphur Soap specialise in a specially formulated sulphur soap range that cares for your skin, especially those prone to Psoriasis, Eczema, Acne and other skin conditions.
3) πŸ’―% made from England
4) Product range hanya ada soap? -Tak. There have cream, shampoo. Tapi harga lebih mahal. Pakai soap je dah berkesan lagi la guna dia punya cream kanπŸ’–. 5) Kanak kanak sesuai tak sis? -Boleh guna satu family ye πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ All of our products are suitable for family use, and all skin types, but especially suitable for those people who may be prone to Psoriasis, Eczema, Acne and other skin conditions*
Minat? DM laju laju naaa.. πŸ˜—

#duckscarvestoletgo
#duckscarvesforsale
#preloved
#prelovedmalaysia
#prelovedmurahmAlaysia
#prelovedmurah
#sayajualpreloved
#sayajualprelovedmurah
#sayajualmurah
#sayajualonline
#calaqueens
#calaqisya
#prelovedcalaqisya #calaqisyapreloved
#bellaammara #bellaammaralovers #bellaammarapreloved #prelovedbellaammara
#jubahsouqpreloved
#prelovedjubahsouq
#jubahsouqlovers

(@mintohijab)

Review about Harrogate soap

Kelebihan sulfur dalam kulit Kita bila guna Harrogate soap

Last call only rm 50
Pink n yellow sold out Thank you

Frequently Asked Question (FAQ)- Harrogate sulphur soap.
1) Sis apa beza yellow, pink, blue & green soap? - Actually in terms of ingredients sama je, cuma beza bau. Tapi sangat mild. So mana2 warna pun kesan dia sama.
2) Apa kegunaan Harrogate sulphur soap ni sis? - Semua boleh guna. Ada masalah acne, aczema, psoriasis,oily @ atau takde masalah kulit teruk pun boleh guna. Ni sis cedok dari website dia uolls boleh research sendiri untuk lebih yakin. β€’Harrogate Sulphur Soap specialise in a specially formulated sulphur soap range that cares for your skin, especially those prone to Psoriasis, Eczema, Acne and other skin conditions.
3) πŸ’―% made from England
4) Product range hanya ada soap? -Tak. There have cream, shampoo. Tapi harga lebih mahal. Pakai soap je dah berkesan lagi la guna dia punya cream kanπŸ’–. 5) Kanak kanak sesuai tak sis? -Boleh guna satu family ye πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ All of our products are suitable for family use, and all skin types, but especially suitable for those people who may be prone to Psoriasis, Eczema, Acne and other skin conditions*
Minat? DM laju laju naaa.. πŸ˜—

#preloved
#prelovedmalaysia
#prelovedmurahmAlaysia
#prelovedmurah
#sayajualpreloved
#sayajualprelovedmurah
#sayajualmurah
#sayajualonline
#calaqueens
#calaqisya
#prelovedcalaqisya #calaqisyapreloved
#bellaammara #bellaammaralovers #bellaammarapreloved #prelovedbellaammara
#jubahsouqpreloved
#prelovedjubahsouq
#jubahsouqlovers

new &preloved items 😘😘 (@gobokfara)

❀️GOBOKFARAGOBOKFARAGOBOKFARA❀️
=========================================
βœ”οΈEmily Shawl By OwlbyNd
βœ”οΈRM18
βœ”οΈPostage rm10 sm rm15 ss
βœ”οΈNew
βœ”οΈnote that real color might be slightly different due to lighting
βœ”οΈfast payment
❌fussy buyer
========================================
via whatsapp to purchase: screenshot picture>> +60193646094😊😊😊
http://www.wasap.my/60193646094
serius buyer πŸ˜€πŸ˜€
========================================
#sayajual
#visitmyig
#preloved
#prelovedmalaysia
#prelovedmurahmAlaysia
#prelovedmurah
#prelovedjubah
#sayajualpreloved
#sayajualprelovedmurah
#sayajualmurah
#sayajualonline
#calaqueens
#calaqisya
#prelovedcalaqisya
#calaqisyapreloved
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bellaammarapreloved
#prelovedbellaammara
#jubahsouqpreloved
#BArampagesale
#jubahsouqlovers
#minaz
#minazlovers
#prelovedminaz
#minazpreloved
#leeyanarahmanpreloved
#leeyanarahman
#leeyanarahmancollection

new &preloved items 😘😘 (@gobokfara)

❀️GOBOKFARAGOBOKFARAGOBOKFARA❀️
=========================================
βœ”οΈBella BawalBy Bellaammara
βœ”οΈRM10
βœ”οΈPreloved
βœ”οΈPostage rm8 sm rm13 ss
βœ”οΈfast payment
❌fussy buyer
========================================
via whatsapp to purchase: screenshot picture>> +60193646094😊😊😊
http://www.wasap.my/60193646094
serius buyer πŸ˜€πŸ˜€
========================================
#sayajual
#visitmyig
#preloved
#prelovedmalaysia
#prelovedmurahmAlaysia
#prelovedmurah
#prelovedjubah
#sayajualpreloved
#sayajualprelovedmurah
#sayajualmurah
#sayajualonline
#calaqueens
#calaqisya
#prelovedcalaqisya
#calaqisyapreloved
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bellaammarapreloved
#prelovedbellaammara
#jubahsouqpreloved
#BArampagesale
#jubahsouqlovers
#minaz
#minazlovers
#prelovedminaz
#minazpreloved
#leeyanarahmanpreloved
#leeyanarahman
#leeyanarahmancollection

new &preloved items 😘😘 (@gobokfara)

❀️GOBOKFARAGOBOKFARAGOBOKFARA❀️
=========================================
βœ”οΈSquare Satin By Ariani
βœ”οΈRM40
βœ”οΈPostage rm8 sm rm13 ss
βœ”οΈfast payment
❌fussy buyer
========================================
via whatsapp to purchase: screenshot picture>> +60193646094😊😊😊
http://www.wasap.my/60193646094
serius buyer πŸ˜€πŸ˜€
========================================
#sayajual
#visitmyig
#preloved
#prelovedmalaysia
#prelovedmurahmAlaysia
#prelovedmurah
#prelovedjubah
#sayajualpreloved
#sayajualprelovedmurah
#sayajualmurah
#sayajualonline
#calaqueens
#calaqisya
#prelovedcalaqisya
#calaqisyapreloved
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bellaammarapreloved
#prelovedbellaammara
#jubahsouqpreloved
#BArampagesale
#jubahsouqlovers
#minaz
#minazlovers
#prelovedminaz
#minazpreloved
#leeyanarahmanpreloved
#leeyanarahman
#leeyanarahmancollection

new &preloved items 😘😘 (@gobokfara)

❀️GOBOKFARAGOBOKFARAGOBOKFARA❀️
=========================================
βœ”οΈLong Shawl By Galeri Ariani
βœ”οΈRM40
βœ”οΈNew
βœ”οΈPostage rm8 sm rm13 ss
βœ”οΈfast payment
❌fussy buyer
========================================
via whatsapp to purchase: screenshot picture>> +60193646094😊😊😊
http://www.wasap.my/60193646094
serius buyer πŸ˜€πŸ˜€
========================================
#sayajual
#visitmyig
#preloved
#prelovedmalaysia
#prelovedmurahmAlaysia
#prelovedmurah
#prelovedjubah
#sayajualpreloved
#sayajualprelovedmurah
#sayajualmurah
#sayajualonline
#calaqueens
#calaqisya
#prelovedcalaqisya
#calaqisyapreloved
#bellaammara
#bellaammaralovers
#bellaammarapreloved
#prelovedbellaammara
#jubahsouqpreloved
#BArampagesale
#jubahsouqlovers
#minaz
#minazlovers
#prelovedminaz
#minazpreloved
#leeyanarahmanpreloved
#leeyanarahman
#leeyanarahmancollection

(@mintohijab)

Kelebihan sulfur dalam kulit Kita bila guna Harrogate soap

Last call only rm 50
Pink n yellow sold out Thank you

Frequently Asked Question (FAQ)- Harrogate sulphur soap.
1) Sis apa beza yellow, pink, blue & green soap? - Actually in terms of ingredients sama je, cuma beza bau. Tapi sangat mild. So mana2 warna pun kesan dia sama.
2) Apa kegunaan Harrogate sulphur soap ni sis? - Semua boleh guna. Ada masalah acne, aczema, psoriasis,oily @ atau takde masalah kulit teruk pun boleh guna. Ni sis cedok dari website dia uolls boleh research sendiri untuk lebih yakin. β€’Harrogate Sulphur Soap specialise in a specially formulated sulphur soap range that cares for your skin, especially those prone to Psoriasis, Eczema, Acne and other skin conditions.
3) πŸ’―% made from England
4) Product range hanya ada soap? -Tak. There have cream, shampoo. Tapi harga lebih mahal. Pakai soap je dah berkesan lagi la guna dia punya cream kanπŸ’–. 5) Kanak kanak sesuai tak sis? -Boleh guna satu family ye πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ All of our products are suitable for family use, and all skin types, but especially suitable for those people who may be prone to Psoriasis, Eczema, Acne and other skin conditions*
Minat? DM laju laju naaa.. πŸ˜—

#preloved
#prelovedmalaysia
#prelovedmurahmAlaysia
#prelovedmurah
#sayajualpreloved
#sayajualprelovedmurah
#sayajualmurah
#sayajualonline
#calaqueens
#calaqisya
#prelovedcalaqisya #calaqisyapreloved
#bellaammara #bellaammaralovers #bellaammarapreloved #prelovedbellaammara
#jubahsouqpreloved
#prelovedjubahsouq
#jubahsouqlovers

(@mintohijab)

This is how the sulfur's effect on ance prone when you used Harrogate soap

Last call only rm 50
Pink n yellow sold out Thank you

Frequently Asked Question (FAQ)- Harrogate sulphur soap.
1) Sis apa beza yellow, pink, blue & green soap? - Actually in terms of ingredients sama je, cuma beza bau. Tapi sangat mild. So mana2 warna pun kesan dia sama.
2) Apa kegunaan Harrogate sulphur soap ni sis? - Semua boleh guna. Ada masalah acne, aczema, psoriasis,oily @ atau takde masalah kulit teruk pun boleh guna. Ni sis cedok dari website dia uolls boleh research sendiri untuk lebih yakin. β€’Harrogate Sulphur Soap specialise in a specially formulated sulphur soap range that cares for your skin, especially those prone to Psoriasis, Eczema, Acne and other skin conditions.
3) πŸ’―% made from England
4) Product range hanya ada soap? -Tak. There have cream, shampoo. Tapi harga lebih mahal. Pakai soap je dah berkesan lagi la guna dia punya cream kanπŸ’–. 5) Kanak kanak sesuai tak sis? -Boleh guna satu family ye πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦ All of our products are suitable for family use, and all skin types, but especially suitable for those people who may be prone to Psoriasis, Eczema, Acne and other skin conditions*
Minat? DM laju laju naaa.. πŸ˜—

#preloved
#prelovedmalaysia
#prelovedmurahmAlaysia
#prelovedmurah
#sayajualpreloved
#sayajualprelovedmurah
#sayajualmurah
#sayajualonline
#calaqueens
#calaqisya
#prelovedcalaqisya #calaqisyapreloved
#bellaammara #bellaammaralovers #bellaammarapreloved #prelovedbellaammara
#jubahsouqpreloved
#prelovedjubahsouq
#jubahsouqlovers
More...