SafaSnowcap.officialπŸ‘» (@snowcaphantu)

πŸ”ˆπŸ”‰πŸ”ŠπŸ”ˆπŸ”‰πŸ”ŠπŸ”ˆπŸ”‰πŸ”ŠπŸ”ˆπŸ”‰πŸ”Š .
.
3 SAAT ⏰⏰ SUDAH SIAP 😱😱
.
➑️ APA ITU?? KEISTIMEWAAN SNOWCAP BERHANTU
BERBANDING PRODUK YANG LAIN? ⬅️ βœ…OK πŸ‘Œ
.

Uolls blh baca secret of the SNOWCAP πŸ‘»πŸ‘»πŸ‘» kt bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ . .
πŸ‘‰ πŸ‘‰πŸ‘‰
.
KEISTIMEWAAN SNOWCAP BERHANTU NI:-
.
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ‘»Serap peluh βœ”οΈ
πŸ‘»Tak berkedut βœ”οΈ
πŸ‘»Masuk mesin basuh tidak longgar βœ”οΈ
πŸ‘»Melekap kat dahi βœ”οΈ
πŸ‘»Tak sakit telinga βœ”οΈ
πŸ‘»Kain jenis viscose sejuk & selesa βœ”οΈ
.
⏩ DIJAMIN πŸ’― ANDA AKAN BERASA SELESA βœ”οΈ DAN KEMAS βœ”οΈ APABILA MEMAKAINYA 😘😘
.
~ Untuk mengetahui lebih lanjut :
Jom follow ig & insta kami ⏬
.
πŸ‘‰Ig :
www.instagram.com/snowcaphantu/
.
πŸ‘‰Fb Page : www.facebook.com./pg/safasnowcap.official
.
πŸ‘‰Ws : www.wasap.my/601140329726 .
.

#ent #ent530 #im245 #uitm #eusahawan #uitmpuncakperdana #kampuspuncakperdana #kampuspuncakalam #innerpeace #inner #snowcapberhantuviral #snowcapberhantuπŸ‘» #sayapakaisayajual #anaktudungmurah

RAINBOWRNEO🌈 (@rainbowrneo)

MAHU makan Kek lapis Sarawak ingin tahu cara nak beli Cuba follow page kami kg facebook!! Bermacam post kami sajikan tentang Kek lapis sarawak dan boleh terus beli dengan kamiπŸ˜‹
#ent530
#eusahawan
#ff226
#kampuspuncakperdana

RAINBOWRNEO🌈 (@rainbowrneo)

Penggemar kek lapis sarawak lumut mari beli kek lapis perisa ini dengan kami RAINBOWRNEO sebab rasa dia sedap dan harga pun berbaloi
#ent530
#eusahawan
#ff226
#kampuspuncakperdana

RAINBOWRNEO🌈 (@rainbowrneo)

Wahhh😍😍😍 kek lapis sarawak kah?? Bungkusan yang mampu mengelakkan kerosakan Kek lapis sebab di import jauh dari sarawak!! Jadi buang-buang jauh rasa risau bila order kek lapis sarawak dengan kami!! RAINBOWRNEO akan memastikan kek lapis anda sampai dalam keadaan baikπŸ˜‰
#ent530
#eusahawan
#ff226
#kampuspuncakperdana

RAINBOWRNEO🌈 (@rainbowrneo)

Berjenis rasa Kek lapis sarawak 😍 Perkhidmatan RAINBOWRNEO
#ent530
#ff226
#eusahawan
#kampuspuncakperdana

RAINBOWRNEO🌈 (@rainbowrneo)

SedapnyaπŸ˜‹πŸ˜‹ Teringin makan Kek lapis Sarawak original dari sarawak ! Jom beli dengan kami! Tawaran harga yang berbaloi dengan kuantiti!! #ent530
#eusahawan
#ff226
#kampuspuncakperdana

RAINBOWRNEO🌈 (@rainbowrneo)

Tengok gambar punn boleh terliur kan! Nampak sangat sedapnya kek lapis sarawak!! Jadiii beli kek lapis sarawak dengan kami RAINBOWRNEO jika anda rasa terliur!!
#eusahawan
#ent530
#ff226
#kampuspuncakperdana

RAINBOWRNEO🌈 (@rainbowrneo)

Kek Lapis Sarawak dah sampai KELANTAN!! Kami sediakan perkhidmatan penghantaran ke Semua tempat! Jom cepat order kek lapis sarawak dengan kami RAINBOWRNEO
#eusahawan
#ent530
#ff226
#kampuspuncakperdana

RAINBOWRNEO🌈 (@rainbowrneo)

KEK LAPIS SARAWAK? susahkan nak dapatkan? Nampak tak apa yang ada dalam gambar ? Pelbagai jenis Perisa Kek lapis sarawak kami jual, original dari sarawak! Korang cuma pilih nak apa lepas tu order dengan kami! Mudahkan ? Tak payah pergi sarawak semata-mata nak beli kek lapis sarawak!
#eusahawan
#ent530
#ff226
#kampuspuncakperdana
#kampuspuncakalam

RAINBOWRNEO🌈 (@rainbowrneo)

Seronoknyaaaa!! Kek lapis sarawak dah.sampai, bila kita order barang dari jauh mesti risau tak sampai atau sampai lambat kann? Tapi kalau order kek lapis sarawak dari RAINBOWRNEO kami beri.jaminan kek lapis akan sampai dalam masa dua hari!! Jangan tunggu lama lekas order kek lapis sarawak dengan kami, korang tak payah risau kek lambat sampai atau tak sampai, kami akan memastikan kek lapis anda sampai dengan cepat dan berkualiti!!
#eusahawan #kampuspuncakperdana
#kampuspuncakalam
#ent530
#BM231

Sugarfuncream (@sugarfuncream)

Sugar fun come back yehaaa .. πŸ˜±πŸ™†πŸΌ.. We have a variety of flavors such as Oreo, sumi, Choki Choki, chocolate rice, chocolate chip .. 🌸😍.. Book now for order 😘
Dm πŸ“² 0183555607 Didi
FB @sugarfuncream
Email dira167@gmail.com

#aiscream #entrepreneur #project #eventplanner #gooday #sugarfun #oreo #milo #coklatcip #coklatrice#cumi #keladi#ff223 #uitm#kampuspuncakperdana#eusahawan

Sugarfuncream (@sugarfuncream)

😱😘Ais krim!! Mahukan pemanis mulut dapt melegakan tekak anda kini kami ada menjual aiskrim pelbagai perisa dan boleh buat tempahan untuk event, projek dan student😍😘 DM for order 0183555607 Didi
FB @sugarfuncream
Email dira167@gmail.com

#aiscream #entrepreneur #project #eventplanner #gooday #sugarfun #oreo #milo #coklatcip #coklatrice#cumi #keladi#ff223 #uitm#kampuspuncakperdana#eusahawan

Sugarfuncream (@sugarfuncream)

Sugar Fun kembali.. Yeay!.. Jom order aiskrim malaysia..
Boleh DM didi for order 0183555607🌸
FB @sugarfuncream
Email dira167@gmail.com

#kampusperdana #Resak #msu #shahalam#ff223 #uitm#kampuspuncakperdana#eusahawan
More...