Nurul Shaklee (@shaklee_bynurul)

Jom kita lihat antara kelebihan dan khasiat Alfalfa untuk lelaki dan wanita:
▶️Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian
▶️Melegakan sakit sendi dan belakang.
▶️Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
▶️Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
▶️Merawat arthitis
▶️Bagus untuk elergi dan ekzema
▶️Merawat asthma
▶️Mencuci usus bagi membuang toksik
▶️Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor
▶️Meneutralkan asid dalam badan
▶️Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).
▶️Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
▶️Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri
▶️Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
▶️Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
▶️Meningkatkan stamina seorang suami
▶️Melegakan sembelit
▶️Membuang angin dalam badan
▶️Milk booster
.
WHATSAPP 0113-7458808 untuk info lanjut
#shakleeeffect#lecithinshakleemurah#herblaxshakleemurah#setkurusshaklee#kurusbadan#detoxshaklee#bakarlemak#lawas#hilangsembelit#shakleesarawak#shakleekuching#codsamarahan#unimas#sayapakaisayajual#kurusdengansehat#shakleeterbaik#shakleeoriginal#bazaarpaknil#kedaionline#trustedseller#kulitlicinberseri#promoslechitinshakleemurah#prmosialfalfashaklee

NUR KHALIJAH MUSA 👸 (@eishal_beauty)

Seluar dan baju terlalu ketat?? Rasa tak selesa bila berjalan?? Selalu diejek dan di caci rakan sendiri?? Malu dengan keluarga dan rakan?? Nak hilangkan berat berkilo-kilo seawal 10 hari?? Tanpa diet ketat?? Tanpa senaman sampai nak terputus urat?? MAXXSLIM dah buktikan boleh kurus!! Ramai yang dah berjaya kurus dengannya!!
Pil Kapsul Kurus paling Pantas Membakar Lemak! Perut! Peha! Lengan! Pinggul!
.
 JOM KENALI MAXXSLIM
.
✔️ 1 botol ada 60biji
✔️ Dalam bentuk kapsul yg mudah ditelan dan tiada bau
✔️ Formula herba semulajadi yang berkualiti tinggi dan selamat ✔️ Boleh ambil seawal umur 15 tahun dan keatas ✔️ Tiada side effect sebab 100% bahan semulajadi dari buah dan herba terpilih
✔️ Boleh berhenti bila dah dapat berat badan yang ideal
✔️ Tiada pantang larang pemakanan
✔️ Tak perlu bersenam tetapi kalau bersenam adalah bonus untuk anda
✔️ Kerap membuang air kecil pada permulaan untuk detox
✔️ Jarakkan 1-2 jam jika mahu mengambil supliment yang lain
✔️ Ibu mengandung dilarang ambil ✔️ Ibu menyusu boleh ambil maxxslim sebaiknya selepas 60 hari ✔️ Pesakit darah tinggi, jantung, diabetis, tyriod, boleh ambil
.
KANDUNGAN DALAM MAXXSLIM
.
✔️ Extract Green Apple
✔️ Extract Lemon
✔️ Extract Ginger
✔️ Extract Garcinia Cambogia
.
KELEBIHAN MAXXSLIM
.
✔️ Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari
✔️ Mengawal & sekat selera makan
✔️ Anda akan rasa cepat kenyang dan kekal kenyang
✔️ Lawaskan Pembuangan Najis dan toksin
✔️ Perut Anda Akan Menerima Makanan Yang Diperlukan Badan sahaja
✔️ Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa lagi
✔️ Lemak degil di bahagian perut, peha, lengan, pinggul, dagu anda akan disingkirkan secara beransur-ansur dari tubuh badan
.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
WhatsApp 0133698864
Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day♡
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #urusanhaticikdramaqueen #igbiz #onlineshopping #kedaionline #produkkecantikan #produkkesihatan #supportlocal #trustedseller #maxxslimmalaysia #Maxxslim #maxxslimmurah #maxxslimoriginal #nakkuruskanbadan #nakkurus #nakkuruscepat #kurusdenganselamat #kurus #jomkurus #slimmingproduct

Minyak Lintah Gunung & Belacak (@kedai.minyaklintah)

PERCUMA!
PERCUMA!
PERCUMA!

Dapatkan Teknik urutan traditional untuk lelaki dan wanita
dengan setiap pembelian Minyak Lintah Gunung+ Ikan Belacak (MLGB) ini, akan diberi teknik2 khas utk lelaki & wanita.

Minyak Lintah Gunung+ Ikan Belacak (MLGB) TERBAIK!!
Dah Guna yg ini, Pasti lupakan produk yg lain!!! Jaminan kami.. Minyak Lintah Gunung+ Ikan Belacak (2in1) membantu:
🍆 Menguatkan boboi
🍆 Memanjangkan boboi
🍆 Menebalkan boboi
🍆 Bantu tahan lama
👙 Menegangkan dan membesarkan payudara isteri

Jika anda berumur 30 tahun ke atas & mengalami simptom-simptom seperti adik kurang aktif

1. 5 minit rasa dah tak bermaya
2. Tiada mood bila bersama
3. Adik Terlalu KENDUR
4. Masuk round kedua dah tak bermaya
5. Cepat Pancut
.
Insya Allah saya akan dedahkan rahsia
pelanggan yang dah guna teknik-teknik dari produk ini.
.
1- Allhamdulilah saya percaya produk ini dapat membantu menambahbaik kesihatan tuan seperti pelanggan2 sy yg lain, dihasilkan Dari 80%pati tradisional.
.
Abang2 boleh Order sekarang di:- . ☎️ Whatsapp MLGB ke >>>>> 013 9999 496
☎️ Whatsapp MLGB ke >>>>> 013 9999 496
☎️ Whatsapp MLGB ke >>>>> 013 9999 496

Minyak Lintah Gunung+ Ikan Belacak (MLGB) TERBAIK!!
Dah Guna yg ini..lupakan produk yg lain!!! #kedaionline #kedaionlinemurah #kedaimurah #onlineshoppingmalaysia #malaysiaonlineshopping #bruneionlineshopping #igshopmalaysia #instashopmalaysia #malaysian #igmalaysia #malaysiaonlineshop #onlineshopmalaysia #prelovedmalaysia #harimaumalaya #harimaumalaysia #teammalaysia #kamiteammalaysia #sehatisejiwa #malaysiathrowback
#sayajualmurah #bazaronline #sayajualonline #jombeli #malaysiaonlineshop #pasarkarat #like4follow #like4like #bazaronline #kedaiig #erafm #hotfm #tv3malaysia

Pinggan Mangkuk Corelle Murah (@corellemurahmurah)

🌷🌷🌷😍😍😍😍😍🌷🌷🌷
CANTIK MENGGODA MENAWAN HATI,
PINGGAN CORELLE NAMA DIBERI,
HIDANGAN DIMEJA CERIA BERSERI,
SIAPA TAK BELI DIA YG RUGI!
📢CEPAT CEPAT STOK DH X BANYAK U OLLS!!!📢
😱👏BELI 2 SET KAMI BG FREE DELIVERY (SM) 👏😘😘😘😍😍😍😘😘😘😄😄😄😍😍😘😘😘 🎈🎈🎈🎈📥DM: @corellemurahmurah 🎈🎈🎈🎈
🎈🎈🎈🎈📥DM: @corellemurahmurah 🎈🎈🎈🎈
🎈🎈🎈🎈📥DM: @corellemurahmurah 🎈🎈🎈🎈
💢💢💢💢W/App: 011 29108956💢💢💢💢
📲📲📲📲W/App: 011 29108956📲📲📲📲
☎️☎️☎️☎️W/App: 011 29108956☎️☎️☎️☎️
🎁🎁🎁POS avail. ke Seluruh Malaysia 🎁🎁🎁
🚘🚘🚘C.O.D Dan SELF PICK wt nego. 🚘🚘🚘 #corelle #corelleoriginalusa #corelleselangor #corellekualalumpur #corellemurah #putrajaya
#corellemalaysia #onlineshoping #dinnerware #pingganmangkuk #lazada #pingganmurah #pinggancantik#corellereadystockmalaysia #kedaionline#igshopmalaysia#sayajualmurah #sayajualonline #corellelover #weddinggift #corellereadystock #corellelivingware #corellesquare #drama#jualanmurah #moodrepublik #viral #hadiah #gift

KEDAI ONLINE MALAYSIA (@jersi.jam.murah.allstar)

.
Alhamdulillah, rezeki selepas hujan. Terima kasih kepada Tuan Naim Kassim yang dah buat tempahan pada hari ini.😀😀
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Berminat dengan PRODUK saya?

Whatsapp 📲 013 5386338
📲 013 5386338

Ikuti saya di :
FB : Haniff Asyraf
FB : Jersi dan Jam Murah All Star
IG : haniffasyraf.johari
IG : jersi.jam.murah.allstar

#Jam #Jersi #JamMurah #JersiMurah #InTIME #SayaJualJam #SayaJualJersi #Watch #Single #Couple #JamCouple #JamSingle #MurahMurahSaja #IGReview #Review #KedaiOnlineMalaysia #PakarJam #PakarJamAnda #KedaiOnline #CustomerFeedback #Feedback

KainCotton❤️Batek❤️Songket❤️ (@aesthetic_fabrics)

UNIK❤️CLASS❤️EXCLUSIVE❤️
.
ROYAL SILK BERBATU
.
💕💕💕💕💕💕💕
.
Jom jom shopping raya
Material royal silk
Bidang 45
Spsg 4m siap potong
.
🔴HARGA : RM65✔️✔️
***tidak termasuk pos✔️
.
Untuk order
WHATSAPP ⤵️⤵️⤵️
017 3313862 Fauziah

Salamun 'alaikum 😊
Salam sejahtera atas kamu
Peace be upon you

#KainDesignIstimewa
#sayajualonline #sayajual
#Bazaronline #Bazarpaknil #igshop #igbiz #instashop
#goshop #onlineshop
#kedaikain #kedaionline
#aurainsta #aurainstabatch2 #kainpasang #kainpasangmurah
#kainpasangcantik
#sayajualkain #kaincotton #kaincottonmurah
#kedaikainonlinemalaysia
#bruneionline #singaporeonline #royalsilkberbatu
#royalsilk

Haniff Asyraf (@haniffasyraf.johari)

.
Alhamdulillah, rezeki selepas hujan. Terima kasih kepada Tuan Naim Kassim yang dah buat tempahan pada hari ini.😀😀
.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Berminat dengan PRODUK saya?

Whatsapp 📲 013 5386338
📲 013 5386338

Ikuti saya di :
FB : Haniff Asyraf
FB : Jersi dan Jam Murah All Star
IG : haniffasyraf.johari
IG : jersi.jam.murah.allstar

#Jam #Jersi #JamMurah #JersiMurah #InTIME #SayaJualJam #SayaJualJersi #Watch #Single #Couple #JamCouple #JamSingle #MurahMurahSaja #IGReview #Review #KedaiOnlineMalaysia #PakarJam #PakarJamAnda #KedaiOnline #CustomerFeedback #Feedback

NUR KHALIJAH MUSA 👸 (@eishal_beauty)

KEISTIMEWAAN "BEAUTY SECRET Shalicious"!
.
✔️ Mencerahkan seluruh kulit muka & badan .
✔️ Kulit lebih muda dari usia, gebu & cantik berseri
.
✔️ Menghilangkan masalah jerawat & jeragat dimuka
.
✔️ Memberi kesan glowing & lembap pada kulit muka
.
✔️ Menyekatakan tona kulit
.
✔️ Melambatkan proses penuaan .
✔️ Menghilangkan kedutan & garis-garis halus pada kulit muka
.
✔️ Merawat lingkaran gelap bawah mata dan eyebag
.
✔️ Memudar dan menghilangkan jeragat
.
✔️ Mengembalikan keanjalan kulit seperti di usia muda
.
✔️ Mengecil & menghaluskan liang-liang roma
.
✔️ Merupakan produk halal & tiada kesan sampingan negatif
.
✔️ Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
.
✔️ Memberi tenaga untuk kerja seharian .
✔️ Menghalang pigmentasi pada kulit muka. . "BEAUTY SECRET Shalicious" dihasilkan daripada bahan yang berkualiti tinggi serta berkesan.
.
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
WhatsApp 0133698864
Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day♡
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #urusanhaticikdramaqueen #igbiz #onlineshopping #kedaionline #produkkecantikan #produkkesihatan #supportlocal #trustedseller #beautysecretborong
#Beautysecretoriginal
#beautysecret #beautysecretshaliciousoriginal #beautysecretshaliciousmurah #beautysecretshalicious

Cik Kiah👄 (@cikkiah_beaute)

HOPEGIRL CONCEALER
Tengoh cari concealer yang muroh tapi hasil macam concealer harga beratus ke?Ada ni ho,ni yang paling hot spicy selepas honeybee,restock2 je surut.CONCEALER HOT di kalangan MEKAP2 ARTIS jugop ye

Apply je bawoh mata mana yang ada pigmentation,dark circle,eye bag berkilo,kulit kusam segala bagai,sangat creamy uolssss tekstur dia setanding NARS😘Kak loikeeeeee sangat concealer ni😘

Fungsi utama dia tutup jerawat,parut jerawat dan apa bagai kat muka.Kadang taik lalat pon hilang teruh nok kabo betapa creamy nya concealer ni.Nok lagi jettak pakai pelembap dulu sebelom apply muka,fuh weiiiiiiiiii!!!Malas nok kabo gane ah comey die
🌸RM 58 exlude postage
📱0149326965 for fast reply
#iFlawless #minyakarganemas #ageniflawless #agenminyakarganemas #minyakargan#minyakarganmalaysia
#minyakarganpalingbest #minyakarganmurah
#minyakarganoriginal
#skincarehilangkanjerawat
#skincareutkjerawat
#jangokwithkakkiah #sethoneybee #honeybeevenom #makeupmalaysiamurah #nafura #kedaionline #cantik #gebu #makeupmalaysia #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysiaoriginal #malaysiainstashop #kedaiinsta #kosmetikmurah #murahsangat #bazarpaknil #alysasettingpowder #hopegirl #hopegirlconcealer #hopegirlmalaysia

MokcikJangak OnlineShop (@mimie_zamany)

Pure Vit C by Rebell Beauty
.
Nak kemam boleh...nak buat minum pon boleh...
.
20gm Penggunaan Sebulan...
.
RM30 sahaja..
.
Whatsapp 014 834 0280

#vitaminc
#purevitc
#rebellbeauty
#kulitkusam
#resdung
#selsema
#detox
#igshop
#instamurah
#kedaionline

Cik Kiah👄 (@cikkiah_beaute)

Yang tanya kak kiah pasal set honeybee
----------------------------------------
Taraaaaa!!Ni la dia set nya,ada tiga beradik pencuci muka,serum dan moisturizer.Apa fungsi adik beradik ni?Meh nak bisik kat linge awokkk
💋pencuci muka tu untuk bersihkan muka dan mengecilkan pori2 dan liang terbukok kat muka ni 💋serum dia repair skin and fungsinya untuk melembab dan anti aging. Kedut2 semua bertempiaran cabut lari. Kita tepek bawoh mata bagi botox semua wrinkle 2 tu.takyah dah beli eyecream mahal2.tempek HBV cream pastu titis hak yang serum ni tempat yang kering macam bawah mata dan tepi 2 mulut.Tapi kalau nak lumur satu muka boleh sangat. Gerenti belum habis satu botol kulit bertukar jadi Cleopatra. Halus mulus dan berseri😆 💋Honey bee Venom plok adalah moisturizer muka khas untuk melegakan masalah kulit, sesuai utk yg ada masalah kulit sensitif disamping membuatkan mekap uolls nampak lebih cantik, flawless & tahan lebih lama.Dia jugop mengandungi ekstrak royal jelly, ekstrak propolis & ekstrak racun lebah utk merawat masalah kulit. Ia mengubah kulit deme yg kusam & tak bermaya menjadi lebih lembap dan berseri-seri!.Honey Bee Venom Multi Solution cream. Krim penyelesaian semua dlm 1 dari yg masalah jerawat hinggalah masalah kulit kering yg disebabkan oleh udara kotor, kekurangan air dan lain2

Uolls kena cuba! Terutama yang ada masalah mekap selalu bercapuk, tak tahan lama. Kulit jerawat, dull dan gelap… .
.
.
Harga PROMO SEKARANG
RM 235 free postagee uolssssssss
📞 0149326965

#jangokwithkakkiah #sethoneybee #honeybeevenom #mekapmurahmalaysia #nafura #kedaionline #cantik #gebu makeupmalaysia #malaysiainstafemes

NUR KHALIJAH MUSA 👸 (@eishal_beauty)

Elysian™️ Ruby Skin care adalah rangkaian product penjagaan,perawatan dan perlindungan lengkap kulit dari Elysian™️ Beauty Malaysia. Antara product Best Seller lain dr Elysian adalah Elysian Booster Serum yg terbukti selamat dan berkesan dengan ribuan feedback dr pengguna.
.
🌹Elysian Ruby Skincare di formulasi dengan menggunakan teknologi nano yang memberi penyembuhan,perlindungan dan khasiat pada kulit. Teknologi nano menggunakan molekul molekul halus dan menghasilkan penyerapan yang jauh ke dalam epidermis kulit dan membuat
kulit sihat,cerah,berseri,halus,anjal dan bersih tanpa sebarang parut.
.
🌹 Ruby Skincare diperkaya dengan Omega White C yang mempunyai kuasa pencerahan 5 kali ganda dari biasa.
🌹 Ruby Skincare juga formulasi dari pelbagai stem cell yang bertaraf antarabangsa dan semestinya kesan stem cell ini sangat berkesan untuk kulit wajah kembali sihat dan anjal. .
🍃 Sesuai untuk semua kulit.
💯 Halal & KKM approved 💯 Organik/ Natural
.
Dijamin 100% original✅
Money back guarantee✅
Ready stok
.
WhatsApp 0133698864
Postage on Monday to Saturday * Payment before 4pm will be posted on the same day♡
.
#sayajual #visitmyig #bazaarpaknil #urusanhaticikdramaqueen #igbiz #onlineshopping #kedaionline #produkkecantikan #produkkesihatan #supportlocal #trustedseller #elysianserum
#elysianboosterserumfeedback #elysianskincare #skincare #produkmuka #produkpenjagaanwajah #rubyskincare
#elysianserum

baju.jam.kasut style malaysia (@inamstore2)

GSHOCK COUPLE
Material : RUBBER
Band : RUBBER
Condition : NEW
Gender : MEN/WOMEN ================== Spec Ringkas : ✔️ 2 MONTH WARRANTY MACHINE
✔️ GRED AA =================== PRICE : RM120
SINGEL SET harga lain
INCLUDE POSTAGE
SABAH SARAWAK PLUS RM5
minat screenshot and wassup
0182158280
#malaysia #instashopmalaysia #malaysiaigshop #onlineshopping #jamtanganbranded #jamtanganoriginal #zizanrazak #beutiful #hargamurah #malaysiawatch #watch
#gs #gshockmurahmalaysia #bellydance #perfumes #onlineshop #sayajual #sayajualmurah #malaysiaonlineshop #terlajakmurah #jamcantik #sayajualjam #dropshipmalaysia #kedaionline #nakcantik #quputeh #fashion #onlineshopmalaysia #gshock

MUSLIMAH BFF & WUDHU FRIENDLY (@blouse_muslimah_gojes)

MELETOP! KURUNG YANG BAKAL BUAT ANDA RASA #SELIM & #MUDA DIJUAL DENGAN HARGA SALE RM109 & KOS POS KAMI TANGGUNG!
.

Kami reka khas corak menegak bertemakan colour pastel dihiasi pula bunga dihujung baju menjadikan si pemakai #SELIM & #MUDA 😱 😱 .

SALE! HANYA RM109 SAHAJA & KOS POS DI TANGGUNG! .

Kurung fiona bertemakan manis umpama gula kapas direka penuh cinta dari kami 😍😍😍
. 🍭 2 colour SAHAJA menjadikan fiona begitu exclusive 🍭 Material poly crepe. Lembut,mudah iron dan tak mudah kedut
🍭 Nursing & wudhu friendly
🍭 Printed yg RARE, UP TO DATE & tak akan dpt dekat memana pon sbb ini LIMITED EDITION.
.

SALE! RM109 sahaja dan kos pos ditanggung!
.

LImited dan sangat limited!
.

BELI TERUS DENGAN WHATSAPP KE:

PM / Whatsapp 01123284665 (Dija)
PM / Whatsapp 01123284665 (Dija)
PM / Whatsapp 01123284665 (Dija)
.

#jubahmenyusu#jubahnursing#jubahmuslimah#jubahsedondon#jubahmurah#jubahraya#jubahsedondonibuanak#jubahcouple#jubahplain#jubahborong#bajucouple#kurung#kurungsedondon#kurungmenyusu#kurungkanakkanak#blousehamani#blousemenyusu#blousenursing#blouselabuh#dress#dressmurah#dressmenyusu#kedaionline#bazaaronline#bazaarpaknil#moodrepublik#fizarossateam#alyaqaisaracollection

MUSLIMAH BFF & WUDHU FRIENDLY (@blouse_muslimah_gojes)

MELETOP! KURUNG YANG BAKAL BUAT ANDA RASA #SELIM & #MUDA DIJUAL DENGAN HARGA SALE RM109 & KOS POS KAMI TANGGUNG!
.

Kami reka khas corak menegak bertemakan colour pastel dihiasi pula bunga dihujung baju menjadikan si pemakai #SELIM & #MUDA 😱 😱 .

SALE! HANYA RM109 SAHAJA & KOS POS DI TANGGUNG! .

Kurung fiona bertemakan manis umpama gula kapas direka penuh cinta dari kami 😍😍😍
. 🍭 2 colour SAHAJA menjadikan fiona begitu exclusive 🍭 Material poly crepe. Lembut,mudah iron dan tak mudah kedut
🍭 Nursing & wudhu friendly
🍭 Printed yg RARE, UP TO DATE & tak akan dpt dekat memana pon sbb ini LIMITED EDITION.
.

SALE! RM109 sahaja dan kos pos ditanggung!
.

LImited dan sangat limited!
.

BELI TERUS DENGAN WHATSAPP KE:

PM / Whatsapp 01123284665 (Dija)
PM / Whatsapp 01123284665 (Dija)
PM / Whatsapp 01123284665 (Dija)
.

#jubahmenyusu#jubahnursing#jubahmuslimah#jubahsedondon#jubahmurah#jubahraya#jubahsedondonibuanak#jubahcouple#jubahplain#jubahborong#bajucouple#kurung#kurungsedondon#kurungmenyusu#kurungkanakkanak#blousehamani#blousemenyusu#blousenursing#blouselabuh#dress#dressmurah#dressmenyusu#kedaionline#bazaaronline#bazaarpaknil#moodrepublik#fizarossateam#alyaqaisaracollection
More...