Argan Oil (@argan_by_alhurra)

Before and after using argan oil. Remember: ๐Ÿ’ฏ% pure argan oil and We have it! Just whatsapp to 018-9422776 @ 018-9422776 @ 018-9422776 RM50 only!!!! #promo
Source : beauty health plus , google
#sayajualarganoil #sayajualmurah #arganoil #kosmetik #importedfrommorocco #malaysia #kedaionline #bazaaronline #bazaarpaknil #skincare #face #dermatologist #igers #trAvel

KEDAI BUKU ONLINE (@athihabooks)

[ REJUVENASI HATI ]
.
๐Ÿ’ฐ 25
.
Ada yang nak baca ke #RejuvenasiHati ni? ๐Ÿ˜”
.
Kenapa?
.
#RejuvenasiHati ini perkara penting kerana ianya tentang hati. .
.
Bagaimana nak hidupkan hati mati? .
.
Bagaimana caranya dan bagaimana nak tahu bila hati mati?.
.
.

Ini isu yang serius kerana punca kita jauh daripada Allah ialah kerana hati mati. .
.
Punca kita jauh daripada Nabi ialah kerana hati mati. .
.
Punca hati kita jauh daripada Quran ialah kerana hati mati.
.
.

Dalam ini saya padatkan hujah yang sempoi tetapi berpaksikan Quran & Sunnah, hadis dan pendapat ulama', bukannya bersandar pada pendapat peribadi semata.
.
.

Saya sungguh-sungguh hasilkan karya ini untuk umat dan inshaAllah dalam ini ada 6 bab, dan tahun ini saya akan kembangkan setiap bab menjadi satu jilid buku. Bermaksud akan ada 6 jilid buku Rejuvenasi Hati.
.
.

Moga bermanfaat, moga Allah redha!
.

Siapa nak, angkat tangan! ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธJzkk ๐Ÿ˜Š
.
.
Order ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡.
.
๐Ÿ“ฒ0175654749
๐Ÿ“ฒ0175654749
๐Ÿ“ฒ0175654749
.
.
.
Powered by :
.
.
@athihabooks
@SahabatAtTaqwaKATALOG
@SahabatAtTaqwaBUDDIES
@SahabatAtTaqwaREVIEW
@SahabatAtTaqwaQUOTE
.
.
#SahabatAtTaqwa #HelloBeautifulSoul
#BisnesKitaDakwahKita
#SahabatAtTaqwaBUDDIES
#ArkitekJalanan
#DIAgnosisFobia
#SemusimDiMahsyar
#JomBorongBukuDenganDuitRaya
#kedaibuku #kedaionline #kedaionlinemalaysia #kedaimurah #buku #onlinebook #bukuagama #motivasi #onlinebookstore #athiha #athihabooks #rezekiAllah #trustedseller #ssmregistered

DYXY_KEDAH (@pakar.kulit.sihat_flawless)

ada customer bagitau kakyah kannn, bccream foundation tu sebenarnya MAGIC FOUNDATION ! sebab apply jer bccream ni, boleh tutup segala CELA, JERAGAT, PARUT yang ada kat muka korang dan yang paling best lagi pasal bccream ni. tu haaa kakyah dah listkan kat bawah ๐Ÿ˜Š โœ”๏ธ SPF 50 ++
โœ”๏ธ Kesan 3D โœ”๏ธ Tekstur sekata dan Ringan
โœ”๏ธ Mudah meresap
โœ”๏ธ Anti minyak
โœ”๏ธ Tahan lama
โœ”๏ธ Sesuai untuk kulit sensitif

siapa yang tak falling in loveee bila tahu kelebihan magic foundation ni kan ? kakyah sendiri pon rasa macam nk tak mo curang lagi dengan BCCREAM FOUNDATION ni. ๐Ÿ˜

nak order? tekan je link ni.
www.wasap.my/601119791863

#igshop #onlineshopping #bazaar #kedaionline #kulitsihat #kedah #dyxysungaipetani #uitmmerbok #jualanku

REVIEWIG TERMURAH RM10-10 SLOT (@reviewig_termurah_malaysia)

IMAAN SUCI WIPES.
@lemari_lolly
@lemari_lolly
@lemari_lolly
@lemari_lolly
@lemari_lolly
.
.
Make-up remover dalam bentuk tisu lembap berfungsi mensucikan wajah , memudahkan wudhu.. pastinya suci tanpa alkohol. Produk yang harus ada pada semua wanita cantik yang suka bersolek walau hanya berbedak.
.
.
๐Ÿ‘‰Suci tanpa alkohol. ๐Ÿ‘‰Mudah dibawa kemana sahaja.. Simpan dalam handbag je.๐Ÿ‘œ๐Ÿ‘œ ๐Ÿ‘‰Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.
๐Ÿ‘‰Tanggalkan makeup sepantas 10saat je(tu pun bergantung kepada ketebalan mekaplah)๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ‘‰pastinya harga mampu milik.
.
.
1 paket rm6
3 paket rm15 * harga tidak termasuk postage

Whatsapp 018 3671735

#imaan #imaanwipes #makeupremover #wettissue #imaanloly #sayajual #kedaionline #malaysianonlineshopping #visitmyig #bazaarpaknil

Sis dyya (@cik_dyya_shop2u)

๐ŸŒท PROMOSI JUALAN MURAH MERDEKA!!!NEW COLLECTION : KURUNG PAHANG GEMERSIK HAWA (KGH) ๐ŸŒท

Patern baju kurung pahang yang patuh syariah,longgar di bahagian punggung.

1- Material baju dari jenis kain valentino soluna yang berkualiti tinggi , selesa senang dijaga kerana tidak melekap di badan. ๐Ÿ˜Š
2- Kain lipat batik berserta separa getah di pinggang kain bercorak / design tribal yang unik.
3- LIMITED edition . Saiz S,M,L dan XL **PROMOSI sah sehingga 4SEPTEMBER
Berminat bole whatsapp saya 0134986383
Harga jualan RM 100(SM)
RM 105(SS)

#promosi #akusuka #merdekasale #negaraku #malaysia #sayajual #bajukurung #songket #sayajualonline #shopping #shoppingonline #kedaionline #murahmurah #sayajualmurah #bajukurungmurah #jombergaya #fesyenmuslimah #fesyenterkini #bazaarpaknil #pinggantakretaknasitakdingin #gtw21 #sayajualbajukurung

KOSMETIK MURAH DAN ORIGINAL (@ranabeautyshoppe)

SET LADY D
.
Hyeeee uollsss,nak CANTIK NAK FLAWLESS tak?? SET LADY D ni set 4IN1 ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š.
Alang2 muka dah FLAWLESS so calit la sekali lipstick kat bibir tu.MESTI LAGI CANTIK KAN??
.
Tak perlu make up tebal2,calit2 BC CREAM,ratakan guna BRUSH COMEY,sembur FACEMIST bagi TAHAN LAMA lepas tu pakai LIPSTICK DYXY yang warna super gojess pastu tahan lama. .
DALAM 1 SET ADA SEMUA NI KE??
YE DEAR.ADA SEMUA.TAK PERLU SUSAH2 DAH.๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
DISKAUN SEHINGGA RM45 TAU UNTUK LADY D
.
FREE PAPERBAG
.
FREE GIFT SPECIAL UNTUK 10 ORANG TERAWAL
.
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
.
.
.
Untuk Order Boleh WHATSAPP
0166924560
0166924560
0166924560
.
.
#dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybccream #dyxymurah #dyxyfoundationmurah #dyxylipstick #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxysetasyalliee #dyxylover #dyxylipstickmatte #dyxycombo #dyxypromosi #dyxyfacemistgreentea #foundationmurah #foundationtahanlama #foundationmuka #dyxyladyd #asyalliee #syafiqahaina #dyxybccreamfoundation #dyxysetsyafiqahaina #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #sayajualmurah #kedaionline #kosmetikmurah #onlineshopping #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #makeup

KOSMETIK MURAH DAN ORIGINAL (@ranabeautyshoppe)

DYXY SET ASYALLIE
.
Kalau uols nak berjimat taknak bc cream uols cepat habis sis sarankan uols set ASYALLIE ni.
.
Set Asyaliee ni BEST SELLER DYXY tau.Mana taknya,JIMAT,MURAH,TAHAN LAMA. Sesuai untuk beginner yang nak make up tau.Touch up sikit fuhhh dah CANTIK,FLAWLESS,BERSERI. ๐Ÿ˜
.
Kenapa BEST SELLER?? .
Sebab set ni sekali dengan brush supaya uols boleh rata2kan bc cream tu kt muka uols dan jadi flawless giteewww..Lepas tu sembur je face mist.Segarr wangiii.
.
FREE PAPERBAG ๐Ÿ‘œ
.
FREE GIFT SPECIAL AKAK NAK BAGI ๐Ÿ˜
.
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
.
.
.
Untuk Order Boleh WHATSAPP
0166924560
0166924560
0166924560
.
.
#dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybccream #dyxymurah #dyxyfoundationmurah #dyxylipstick #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxysetasyalliee #dyxylover #dyxylipstickmatte #dyxycombo #dyxypromosi #dyxyfacemistgreentea #foundationmurah #foundationtahanlama #foundationmuka #dyxyladyd #asyalliee #syafiqahaina #dyxybccreamfoundation #dyxysetsyafiqahaina #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #sayajualmurah #kedaionline #kosmetikmurah #onlineshopping #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #makeup

KOSMETIK MURAH DAN ORIGINAL (@ranabeautyshoppe)

NAK FLAWLESS DAN GLOWING DALAM 3 MINIT MACAM INSTAFAMOUS
SYAFIQAHAINA NI ?
.
.
.
.
Suka betul la dengan set dyxy Cosmetics ni! Tengokla tepek sikit je dah cukup! Dahla tahan lama tau even dah keluar berjam jam pun still cantil je melekat dkt muka!
>> Syafiqahaina>> Model Dan instafamous.
.
.
Terjual 398 Set Syafiqahaina dalam 1 hari...
THE BEST SELLER ..
.
FREE GIFT SPECIAL UNTUK 10 ORANG TERAWAL
.
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
.
.
.
.
.
Untuk Order Boleh WHATSAPP
0166924560
0166924560
0166924560
.
.
#dyxygreenteamineralfacemist #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxybccreamfoundation #dyxygreenteafacemist #dyxybccreamfoundationmalaysia #dyxybccream #dyxymurah #dyxyfoundationmurah #dyxylipstick #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #dyxysetasyalliee #dyxylover #dyxylipstickmatte #dyxycombo #dyxypromosi #dyxyfacemistgreentea #foundationmurah #foundationtahanlama #foundationmuka #dyxyladyd #asyalliee #syafiqahaina #dyxybccreamfoundation #dyxysetsyafiqahaina #dyxysetasyallieainadanbccreamnaturalbeige #sayajualmurah #kedaionline #kosmetikmurah #onlineshopping #sayajualprodukkecantikan #sayajualmakeup #makeup

Gadget RARE ? atau TRANDING ? (@gadget_baek)

Gadget Baek:

Fixate Gel Pad

1 pack dpt 2 pcs
1 bulat 1 segitiga

Getah die mmg kuat..kami dh cuba sendiri..tampal dekat mana2 permukaan pn boleh ni..klau ada habuk2 melekat dekat gel pad tu..boleh basuh..nanti die melekat balik
Harga RM25 sahaja
Postage RM7 sm/RM11 ss

#stikepad #selfie #selfieraya #rayakansebulan #raya2017 #baranagraya #Hargapromosi #Promosiraya #selamathariraya #kedaigadgetmurah #kedaionlinemalaysia #kedaionline #onlinshopmurah #onlineshop #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #baek #gadgetbaek #barangbaek #MeleTOP #bazaarpaknil #viral

Sleeveless Dress RM27 only ๐Ÿ‘— (@gerobok_cinderella)

NEW ๐Ÿ’ฅ

ARMANI DRESS (CORAK)

Material : Soft cotton crepe (SEJUK & TAK LICIN)
Size : FREE SIZE FIT FROM S TO L
Ukuran dalam INCI
Bust : 36' (MAX)
Labuh dari bahu : 51' (MAX 162cm)
Punggung : 46' (MAX)
*Preggy mommy boleh pakai*

Harga ๐Ÿ‘‰RM30 EXCLUDE POSTAGE

Promosi
๐Ÿ‘‰RM27 EXCLUDE POSTAGE

For order DM or WS
๐Ÿ‘‰Cik Nurul 0149831368

Cara order
๐Ÿ‘‰Assalam sis, saya nak order Armani Dress kod ADXXX pos ke Johor

Postage list
๐Ÿ‘‰SEMENANJUNG
1 pcs : RM7
2 pcs : RM8
3 pcs : RM9
4 pcs : RM10
5 pcs : RM11
6 pcs : RM12
7 pcs : RM13
8 pcs : RM15
9 pcs : RM20 .
๐Ÿ‘‰LABUAN, SABAH & SARAWAK
1 pcs : RM11
2 pcs : RM12
3 pcs : RM13
4 pcs : RM15
5 pcs : RM17

#armanidress #ruffledress #lunadress #sleevelessdress #sleevelessdressplain #sleevelessdresscorak #sleevelessdressmurah #sleevelessdresscantik #preggymommydress #dressmurah #dresscantik #dressmampumilik #dressbest #dressanakdara #dressmakdara #bajumurah #bajucantik #kedaionline #kedaionlinemurah #trustedseller #onlineseller #batupahat #muar #johor #ootd #girlootd #bazaronline

Designed by Belcstayโ„ข๏ธ Team (@belcstay)

Dapatkan design Kad Kahwin yang special serta printing yang kemas dengan harga bermula hanya Rm110 sahaja! Jaminan kepuasan 100%.
.
โ“Apa yang anda dapat daripada Rm110?
Rm110 termasuk:
1.Free Postage
2.Free Envelope
3.Free 3x Design Revision(Adjustment)
4. Kad Kahwin yang sempurna ( Kata aluan, Detail, Peta, Contact Number dll)
.
Take your next step, Hubungi Kami:)
Whatsapp/Call 0198540939
Whatsapp/Call 0198540939
.
Servis design&print yang lain:
Kad jemputan | Poster/Flyer | Tshirt | Business card | Logo | Label | Tag | Bookmark| Photo cover | Dll yang berkaitan dengan printing
.
Moto Belcstay Team "Creativity Meet Satisfaction"
#logomalaysia #lokalah #igersmalaysia #kedaionline #flyermurah #instashopmalaysia #brochuremurah #designmurah #kadkahwin #kadkahwinmurah #igshopmalaysia #dsv #bazarpaknil #lokalbrand #kualalumpur #shahalam #grafikmalaya

Designed by Belcstayโ„ข๏ธ Team (@belcstay)

Dapatkan design logo khas dan outstanding daripada kami dengan harga yang berpatutan! Jaminan kepuasan 100%.
.
โ—๏ธAntara org2 yang patut gunakan servis design ini ialah:
1.Membuka perniagaan/kelab/event/team baru
2. Memperbaharui logo yang lama
3. Mereka yang sukakan perkara2 istimewa dan outstanding๐Ÿ˜Ž
(Kami banyak menekankan perkataan2 gempak kerana kami jamin anda akan berpuas hati dengan servis design dari kami seperti pelanggan yang lain)
.
So, take your next step. Hubungi Kami:)
Whatsapp/Call 0198540939
Whatsapp/Call 0198540939
.
Servis design&print yang lain:
Kad jemputan | Poster/Flyer | Tshirt | Business card | Logo | Label | Tag | Bookmark| Photo cover | Dll yang berkaitan dengan printing
.
Moto Belcstay Team "Creativity Meet Satisfaction"
#logomalaysia #lokalah #igersmalaysia #kedaionline #flyermurah #instashopmalaysia #brochuremurah #designmurah #kadkahwin #kadkahwinmurah #igshopmalaysia #dsv #bazarpaknil #lokalbrand #kualalumpur #shahalam #grafikmalaya

Shaklee Lailee ๐ŸŽCantik & Kurus (@cantik_sihat_kaya_itu_indah)

Jom atasi gastrik dengan supplement shaklee โ˜˜๏ธESP (Energizing Soy Protein)
โœ”๏ธSatu hidangan Shaklee ini bersamaan dengan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric dan sangat mudah diserap oleh tubuh manusia.
โœ”๏ธKarbohidrat yang memecah dengan cepat mempunyai indeks glisemik (G.I.) yang tertinggi manakala karbohidrat dengan G.I. yang rendah pula memecahkan gula dengan perlahan-lahan sambil membebaskan glukos ke dalam sistem badan anda.
โœ”๏ธMembaikpulih luka dalaman โœ”๏ธMenghasilkan sel-sel baru yang lebih sihat โ˜˜๏ธPeppermint Ginger Plus
โœ”๏ธmengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan.
โœ”๏ธmemelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut โœ”๏ธmembantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.

Kurangkan Sakit Gastrik anda sekarang dengan supplement semulajadi Shaklee.. โ˜Ž๏ธwassapโžก๏ธ019.7211161

#shakleebandarbaruudajb #shakleeJohormurah #shakleejb #shakleemurah #shakleemurahmalaysia #shakleebestproduct #espmurahsangat #espmurahshaklee #setgastrikmurah #cod_jb #codshakleejbnpasirgudang #codbandarbaruudajb #codkempas #shakleeuitm #instagood2 #bazarpaknilmurah #kedaionline
More...