Kedai Jam No.1 Di Malaysia (@_jammurahmalaya)

(LIKE AND TAG UR FRIENDS TO WIN NEXT GIVEAWAY)
.
.
Gshock
Rm 70
Material : Rubber
Condition : NEW
Gender : Unisex

Free box gshock
Spec Ringkas :

2 month Warranty mesin
batery watch
gred AA
Digital function
Free postage
Whatsapp 0145195328 untuk pembelian.

#jammurah #jamcopy #jamtangan #jamonline #jamlelaki #jamperempuan #jammahal #jamkalisair #jamstylo #bazaarpaknil #kedaionline #dropshipwelcome #dropshipjam #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipjammurah #dropship #sideincome #paidreviewmalaysia #swapreviewmalaysia

SENANG JE NAK PUTIH SATU BADAN (@carmela.byciknat)

Ramai orang salah anggap CARMELA SOAP ni utk memutihkan muka sahaja
tak sayang2..jgn salah paham..
Sabun ni untuk muka dan badan sekali..yg mana nk jadi putih tu boleh guna CARMELA SOAP ni ,laki bini boleh kongsi tau
.
SABUN NI BOLEH DIGUNAKAN DI SEMUA TEMPAT TAU TAK?
.
Semua tempat yang HITAM boleh pakai
.
πŸ€Muka
πŸ€TANGAN
πŸ€KAKI
πŸ€TENGKUK
πŸ€KETIAK
πŸ€PERUT LEPAS BERSALIN
πŸ€EHEM-EHEM πŸ™ˆ means kat "tuuttt" bole pakai?
mesti la boleh sayangkuΒ 
pakai sabun biasa memang tak hilang daki tu taw
_____Β 
SAPA YANG SESUAI PAKAI NI??
πŸ€MUKA BERJERAWAT N PARUT JERAWAT
πŸ€ IBU LEPAS BERSALIN
πŸ€ORG YG KULIT SENSITIF
πŸ€ ORANG YG ADA MASLAH KULIT MUKA..
πŸ€ORANG YG SUKA BERCUTI DI PANTAI
πŸ€MAK CIK YG NAK NMPAK MUDA MCM ANAK DARA.

_____Β 
ADA KKM TAK?? MESTILAH ADA KKM πŸ’™ .
JOM TANGGALKAN DAKI DEGIL ANDAA !!
.
Nak cuba? Terus whatsapp cik nat tau +60195420797
. .
.
#carmelawhiteningsoap #caranakputihkankulit #carmelasoap #carmela #sabunputih #sabunputihkulit #sabunpemutih #sabunbuangdaki #hilangkandaki #fattahamin #fazura #fattzura #adibizara #redvelvet #neelofa #lelakiitupemilikhatiku #dekatkanjarakkita #handbaglovers #handbagmurah #terapiinstagram #ajimaura #sabunviral #kedaionline #igers #like4like #instashop #instafamous #musically

Kasut Baju Bag Murah (@by_adlinelina)

dress n soft cardigan
La Rossa dress 🌹 πŸ€—dress
free size xs fit xxxl

bahu 13.5-18'
dada 30- 48'

material mix cotton fabrik lembut
preggy mom sgt sesuai
~sesuai utk 167cm ke bawah πŸ€—cardigan (ukuran bahu)
size s 14'
size m 14.5'
size l 15'
size xl 16'
size 2xl 17'
size 3xl 18-19'

material soft cotton
dress only RM55/60SS
cardigan only RM55/60SS
one set RM80/85SS
#cardigan #dresslabuh #pakaianmurah #pakaianwanita #floraldress #bajuonline #bajuonlinemurah ##bajuviral #viral #kedaionline #kedaionlinemurah

AGENT UMAIMA KUALA TERENGGANU (@sha_nuriz)

.
⚠️HIGHLY RECOMMENDED FOR PREGGY MOM !!
======================================= .
.
πŸ’–MANFAAT #UMAIMA Untuk Ibu Hamil πŸ‘‡πŸ‘‡ .
.
- memberi tenaga dan mengegarkan badan.
- sumber kalsium dan mineral.
- membantu mengurangkan risiko demam kuning terhadap bayi
- membantu memudahkan proses bersalin.
- membantu membersihkan anggota dalaman dan peranakan semasa bersalin.
- membantu mengurangkan sakit sendi dan lutut.
- menguatkan tulang dan mencegah tulang daripada rapuh.
- mempercepatkan penyembuhan luka.
- mempercepatkan proses penyembuhan penyakit
- meningkatkan imunisasi badan
- membekalkan khasiat dan nutrien yg hebat utk perkembangan tubuh dan otak bayi
- mencerdaskan minda ibu dan bayi
- mengurangkan rasa loya dan mual
- menghaluskan kulit ibu dan bayi - membantu banyakkan Susu Ibu
- mengelakkan sembelit
- melawas kan perut
- mengenyangkan .
.
Jika diamalkan secara istiqomah dan cara pengambilan yg betul, inshaa Allah akan dpt lebih byk manfaat lg.. segala nya dgn izin Allah jua.. 😍😍 .
.
❌Tanpa bahan kimia berbahaya
βœ”οΈHalalan Thoyyiban
βœ”οΈ Pengilangan Islam .
.
========================================
.
.
πŸ’Έ PRICE : RM79.90 ( sekotak 650g )
.
. .
Whatsapp/Call πŸ“²011-11324548
πŸš—COD Seluruh Kuala Terengganu
🚚Postage Seluruh Malaysia

#umaima #UmaimabyAbbyAbadi #Susukambing #makanansunnah #unisza #umt #umaimakualaterengganu #codkualaterengganu #umaimaterengganu #kualanerus @abby_abadi112 #UmaimaCantikDariHati
#ProdukIslam #bazarpaknil #kedaionline #Milkbooster

PAKAIAN WANITA 3-RM100 (@lamodastore_cs)

Basic Crepe V2
YEAR END SALE
1-RM33
2-RM66
3-RM92
tak termasuk pos
________________________________________________
NORMAL PRICE
1-RM39
2-RM73
3-RM100
tak termasuk pos
_________________________
Postage
1-2Helai
Semenanjung RM7
Sabah Sarawak RM10

3Helai
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM13
----------------------------------------------------------------------------
Boleh campur yg sama harga ya
More item click πŸ‘‰#lamodastorehappyhour

UkuranπŸ‘‡
Bahu : 13.5 Inci
Dada : 36 Inci
Lilit Lengan : 20 Inci
Labuh Lengan : 21 Inci
Labuh : 26 Inci
Punggung:40 inci
Best fit to M

Material :moss crepe (tak jarang/zip di belakang)
_______________________________________
Untuk order sila whatsapp +60173263999😘
NO❗️ order through DM
#lamodastoreavailable
._______________________________________
.
BROWN SOLD OUT
ARMY GREEN SOLD OUT
MAROON SOLD OUT
GREY SOLD OUT

KEDAI BILAL (@kedai_bilal)

🌹KAN SENANG 🌹
.
.
🌹LETAK SEMUA BARANG, fon,dompet,powerbank, kunci dalam satu beg semua ni, tak yah susah cari naaa
.
🌹BARANG KUALITI, HARGA MURAH NAA
.
🌹PM 01128581346
.
#instagood #instashop #i #love #u #all #shopping #shoppingonline #online #kedaionline #begmurah

AGENT UMAIMA KUALA TERENGGANU (@sha_nuriz)

・・・
・・・
Assalamualaikum semua...
Jom berUMAIMA by @abby_abadi112 Nyum2.. Sapa2 yg blum cuba tu buleh lah try skli..Dah cuba confirm jatuh cintaπŸ˜πŸ˜πŸ˜‹πŸ˜‹ βœ… Umaima adalah mknan tmbhn dri susu kambing🐐🐐 serta campuran 1⃣5⃣ makanan sunnah , buah buahan segar serta kollagen untuk kesihatan,kecergasan dan kecantikkan anda..mengandungi pelbagai khasiat yang telah terbukti berkesan utk bermacam jenis masalah kesihatan...Ia juga bagus dalam penjagaan kecantikkan kulit serta tampil awet muda..#testimoniumaima βœ… Rasa Umaima memang sedap..ramai yang tak pernah dan tak suka minum susu sebelum ini jatuh cinta dengan rasa susu kambing Umaima..Tanpa bau hamis,tanpa bau kambing..Rasa manis2 buah berry..kalau tak percaya,boleh cuba sekotak dulu ye..πŸ˜ƒ
Harganya juga berbaloi-baloi..
iaitu hanya RM79.90 sahajaπŸ˜‰ .

Whatsapp/Call πŸ“²011-11324548
πŸš—COD Seluruh Kuala Terengganu
🚚Postage Seluruh Malaysia

#umaima #UmaimabyAbbyAbadi #Susukambing #umaimatablet #makanansunnah #unisza #umt #umaimakualaterengganu #codkualaterengganu #umaimaterengganu @abby_abadi112 #UmaimaCantikDariHati
#ProdukIslam #bazarpaknil #kedaionline #Milkbooster

PAKAIAN WANITA 3 RM100 (@lamodastore)

Misya Crepe
YEAR END SALE
1-RM33
2-RM66
3-RM92
tak termasuk pos
________________________________________________
NORMAL PRICE
1-RM39
2-RM73
3-RM100
tak termasuk pos
_________________________
Postage
1-2Helai
Semenanjung RM7
Sabah Sarawak RM10

3Helai
Semenanjung RM8
Sabah Sarawak RM13
----------------------------------------------------------------------------
Boleh campur yg sama harga ya
More item click πŸ‘‰#lamodastorehappyhour
.
komen,tag dan like untuk follower yg aktif akan berpeluang memenangi pakaian dari @lamodastore setiap bulan
.
UkuranπŸ‘‡
Bahu : 15 Inci
Dada : 36 Inci
Lilit Lengan : 18 Inci
Labuh Lengan : 23 Inci
Labuh : 26 Inci
Punggung:50 inci
Free size best fit S-M

Material :moss crepe (tak jarang/zip di depan)
_______________________________________
Untuk order sila whatsapp +60173263999😘
NO❗️ order through DM
#lamodastoreavailable
._______________________________________
.
DUSTY PURPLE SOLD OUT
.

(@deescottonlicious)

Okk .... To English Cotton loverrrrr!!!!! πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ @deescottonlicious nak buat LELONGAN NI ...... !!!!! English Cotton RM 50!!!! Sahaja ..... Gila murahhhh .. ( tak termasuk postage ok ) .
.
JOM cotton lover, grab it sementara stock masih ada .... !!!!!! .. CORAK LIMITED ... .
Visit @deescottonlicious untuk mendapatkan harga lelongan .....
.
HARGA LELONG, HARGA LELONG ....!!! .
πŸ”ˆπŸ”ˆTO ALL COTTON LOVERS !!! .
.
πŸ‘—MIX & MATCH COTTON
.
GRAB IT....!!!! . .
➑️100% IMPORTED COTTON
.
➑️High Quality - Gred AAA, tak jarang, tak kecut and tak berbulu lepas dibasuh, kurang renyukan, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. .
➑️4 METER (Bidang 45") .
πŸ“ŒMai mai singgah Dees Cottonliscious , cuci mata sat untuk tgk ..Berminat PM sy k
.
Ready Stock & Ready To Post!
.
#jombeli #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopjakarta #indonesia #brunei #singapore #malaysia #onlineshopsingapore #kaincotton #malaysia #indonesia #brunei #onlineshopjakarta #onlineshopmalaysia #onlineshopmurah #onlineshopbrunei #kedaionline #kaincotton #kainpasang #kedaionline #kaincottoncomel #kaincottonborong #weekenbazar #promosi #bajuraya2016 #raya2016 #promosi #uitm #uum #upm #sayajual #sayajualkain #sayajualborong #sayajualkaincotton #kaincottonborong #jombeli #jual #bestsellerinstagram #raya2017 #raya2018

(@deescottonlicious)

Okk .... To English Cotton loverrrrr!!!!! πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ @deescottonlicious nak buat LELONGAN NI ...... !!!!! English Cotton RM 50!!!! Sahaja ..... Gila murahhhh .. ( tak termasuk postage ok ) .
.
JOM cotton lover, grab it sementara stock masih ada .... !!!!!! .. CORAK LIMITED ... .
Visit @deescottonlicious untuk mendapatkan harga lelongan .....
.
HARGA LELONG, HARGA LELONG ....!!! .
πŸ”ˆπŸ”ˆTO ALL COTTON LOVERS !!! .
.
πŸ‘—MIX & MATCH COTTON
.
GRAB IT....!!!! . .
➑️100% IMPORTED COTTON
.
➑️High Quality - Gred AAA, tak jarang, tak kecut and tak berbulu lepas dibasuh, kurang renyukan, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. .
➑️4 METER (Bidang 45") .
πŸ“ŒMai mai singgah Dees Cottonliscious , cuci mata sat untuk tgk ..Berminat PM sy k
.
Ready Stock & Ready To Post!
.
#jombeli #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopjakarta #indonesia #brunei #singapore #malaysia #onlineshopsingapore #kaincotton #malaysia #indonesia #brunei #onlineshopjakarta #onlineshopmalaysia #onlineshopmurah #onlineshopbrunei #kedaionline #kaincotton #kainpasang #kedaionline #kaincottoncomel #kaincottonborong #weekenbazar #promosi #bajuraya2016 #raya2016 #promosi #uitm #uum #upm #sayajual #sayajualkain #sayajualborong #sayajualkaincotton #kaincottonborong #jombeli #jual #bestsellerinstagram #raya2017 #raya2018

(@deescottonlicious)

Okk .... To English Cotton loverrrrr!!!!! πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’ @deescottonlicious nak buat LELONGAN NI ...... !!!!! English Cotton RM 50!!!! Sahaja ..... Gila murahhhh .. ( tak termasuk postage ok ) .
.
JOM cotton lover, grab it sementara stock masih ada .... !!!!!! .. CORAK LIMITED ... .
Visit @deescottonlicious untuk mendapatkan harga lelongan .....
.
HARGA LELONG, HARGA LELONG ....!!! .
πŸ”ˆπŸ”ˆTO ALL COTTON LOVERS !!! .
.
πŸ‘—MIX & MATCH COTTON
.
GRAB IT....!!!! . .
➑️100% IMPORTED COTTON
.
➑️High Quality - Gred AAA, tak jarang, tak kecut and tak berbulu lepas dibasuh, kurang renyukan, mudah digosok, sejuk & selesa dipakai.. .
➑️4 METER (Bidang 45") .
πŸ“ŒMai mai singgah Dees Cottonliscious , cuci mata sat untuk tgk ..Berminat PM sy k
.
Ready Stock & Ready To Post!
.
#jombeli #onlineshopmurah #onlineshopmalaysia #onlineshopjakarta #indonesia #brunei #singapore #malaysia #onlineshopsingapore #kaincotton #malaysia #indonesia #brunei #onlineshopjakarta #onlineshopmalaysia #onlineshopmurah #onlineshopbrunei #kedaionline #kaincotton #kainpasang #kedaionline #kaincottoncomel #kaincottonborong #weekenbazar #promosi #bajuraya2016 #raya2016 #promosi #uitm #uum #upm #sayajual #sayajualkain #sayajualborong #sayajualkaincotton #kaincottonborong #jombeli #jual #bestsellerinstagram #raya2017 #raya2018
More...