I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Thank you for coming & for your support, Izzuezerss ❀️
.
Izzue Islam | Red Team | SACC Mall Treasure Run πŸƒ
.
photo by πŸ“· : @awinnurin

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam
#redteamizzueislam #saccmalltreasurerun

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Thank you for coming & for your support, Izzuezerss ❀️
.
Izzue Islam | Red Team | SACC Mall Treasure Run πŸƒ
.
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam
#redteamizzueislam #saccmalltreasurerun

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Thank you for coming & for your support, Izzuezerss ❀️
.
Izzue Islam | Red Team | SACC Mall Treasure Run πŸƒ
.
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam
#redteamizzueislam #saccmalltreasurerun

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Hellooo kopi ke miloooπŸ˜‚πŸ™ŒπŸ» .

Deknon disini lagiπŸ‘‹πŸ» ni deknon nak ajak lagi semua pegi recording #dropthebeat pada 14 dec iniπŸ•ΊπŸ»πŸ’ƒπŸ» .

Siapa nak join boleh cepat cepat ws no dalam gambar tu okayπŸ˜‰

#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

I Z Z U E Z E R S S tetap setia dgn Hero Heroin. Jatuh bangun dengan kami. πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻 ada kak yong, abg long, deknon, cik njela, cik senah, cik leha adik2 semua backup πŸ’ͺ🏻 #izzueislam #izzuezerss #iian #keepsupportandloveizzueislam
#Repost @izzueislam (@get_repost)
・・・
ni aku yg dulu. masa sebelum aku berlakon. pakai baju @lacoste tapi bundle punya rm15. Alhamdulillah masa tu dah mampu beli kereta @toyotamy lama KE10 dengan harga RM1000 kat orang cina ampang. lesen xda. tapi aku peduli ape masatu. pakai sampai tangki air pecah sehinggalah tersadai & sudahnya aku jual kat besi buruk. Nak bagitahu korang yg itulah aku, aku kerja macam2 sebelum aku jadi macam sekarang! tak kira lah kerja ape pon asal kau bagi aku duit HALAL. penah kene gelak ngan kawan2 & sedara-sdara katanya masa dulu xnak belajar betul2. ank orang lain abes SPM sambung belajar, aku pulak dok sebok jamming main muzik! sebab tu aku sanggup naik KL untuk tgk konsert KAMI kat bukit jalil sampailah aku tersangkut kat KL membising ni. tapi sapa sangka? Allah nak bagi & tarik REZEKI kat seseorng tu tanpa sempadan tau. kalau niat kau iklhas, kau usaha, doa & kau SABAR, Dia akan bagi. percayalah. Orang yg paling percaya & support aku masa tu sampai lah sekarang mmg aku sayang sampai aku mati! Sapa? Mak Ayah Nenek Abang & Bini aku! #izzueislam

I Z Z U E . I Z H A R (@izzue.izhar)

Jooommmm ramai ramai memeriahkan sesi rakaman #dropthebeat petang ni jam 2.00 πŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ» Kita kasi gegor studioπŸ‘―β€β™‚οΈπŸ‘―πŸ˜‚ SIAPA NAK PERGI?jommmmmmmmm
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Jooommmm ramai ramai memeriahkan sesi rakaman #dropthebeat esokπŸ’ƒπŸ»πŸ•ΊπŸ» Kita kasi gegor studioπŸ‘―β€β™‚οΈπŸ‘―πŸ˜‚ SIAPA NAK PEGI, BOLEH WS ABANG LONG ( ‭+60 13 907 1349‬ ), BAGI NAMA & NO TEL okayπŸ˜‰πŸ™ŒπŸ» #izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Hye izzuezerss semua.. Korang buat apa hari cuti ni? Malam ni pukul 9.30pm, jom join hero @izzueislam live kt Voov πŸ˜‰. Special malam ni izzue akan live dgn #iiancats 😻. Bolehlah korang berkenalan dgn semua kucing kesayangan izzue 😹 Sambil2 tu mungkin boleh tanya tips penjagaan kucing jugak 😸. So, jumpa malam ni okay di Voov. Promise..? βœ‹πŸ˜‚πŸ™ˆ
.
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam
#jomvoovlivedenganizzueislam

I Z Z U E Z E R S S (@officially_izzuezerss)

Hye Izzuezerss.. Selamat hari Ahad πŸ™†πŸ˜Š
Malam ni hero @izzueislam akan live lagi kt Voov. Macam biasa pukul 9 malam πŸ˜‰.
Join okayyy. Rugi tak join sebab dengarnya izzue nak belanja karoks malam ni 🎀🎢😍. Standy pilih lagu best2 utk request izzue nyanyi malam nanti πŸ™Š. Ehh, tapi jangan lupa standby coins banyak2 jugak tau utk bagi gifts nanti πŸŽπŸ™ˆ.
.
#izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam
#jomvoovlivedenganizzueislam

I Z Z U E . I Z H A R (@izzue.izhar)

RECORDING perang bibirπŸ‘„πŸ—£οΈ .

Kat bawah ni ada details eventπŸ‘‡πŸ» .

Perang Bibir
Artis : Izzue Islam
Dates: 3 dec 2017
Time: 2pm until 7-8pm
Venue: Sri Pentas 2, Plaza Alam Sentral, Shah Alam. .

SIAPA NAK PEGI, BOLEH WS ABANG LONG ( ‭+60 13 907 1349‬ ), BAGI NAMA & NO TEL okayπŸ˜‰πŸ™ŒπŸ» #izzueislam #izzuezerss #keepsupportandloveizzueislam #perangbibir
More...