Stokis Sah Sabrina Bakery (@agent_kaksue)

Kek MELELEH kegilaan ramai 😍
.
Jangan tengok dekat2 taw.
Jangan ikut kata hati
Jangan meleleh air liuq
Semuanya JANGAN JANGAN JANGAN!
.
Bahaya DFCC Double Deck:
- buatkan yg tersyg lagi bertambah syg kat awak
- kepuasan yg tak terhingga
- asyik teringat2 sampai ke dalam mimpi pun masuk 😁
.
Jadi, decide sekarang!
Andalah yg membuat keputusan πŸ˜‚
Hahaha gitew
.
Saiz 7"
RM75 sahaja
.
#mentaricourt #bandarsunway #sunwaypiramid #subangjaya #summitusj #kelanajaya #shahalam #puchong #bangsarsouth #ppum #menarasunway #SJMC #sunwaylagoon #subang #usj #jalankebun #bukitnaga #bdrpermaisuri #TBS #agentkaksue #sabrinabakery #sabrinabakerycyberjaya #mamasab #kekviral #keksedapgiler #kekbirthday #mamasabterengganu #mamasabseremban #mamasabpetalingjaya #stokissabrinabakerykaksue

Azwa Zaki (@lapetitecakes_by_azwa)

Akhirnya sempat jugak akak menyiapkan kek dengan figurine batman & robin ni.. .
Cabaran betul nak menyiapkan kek ni.. tapi hasil nya memang boleh mengembangkan hidung akak sendiri πŸ˜„πŸ˜„
.
More to come! I like challange!! Tapi tolong la jangan order last minit sb akak x suke tengok hasil yang tak cantik... please ye... πŸ˜‰πŸ€“
#shahalambakers #shahalambaker #shahalam #denaialam #subangbestari #kekbirthday #kekbirthdayshahalam #kekbatman #kekbatmanshahalam

buat 🍰| makan 🍰| jual 🍰 (@caketurday.my)

Tolong saya! Siapa kenal Nabila?
Nak cerita sikit pasal Nabila.
.
Dia customer Nyssa. Pengguna tegar Caketurday Premix Kit dan dah repeat sampai 4 kali.
.
Just nak tanya kalau ada di antara korang yang kenal orang yang sama masalah macam sis Nabila ni.
.
πŸ˜…οΈAda masalah takda basic buat kek tapi suka makan kek.
πŸ˜…Malas nak beli bahan buat kek sebab nak gunanya sikit aje, mahal pulak.
πŸ˜…οΈTakde penimbang, takde mixer laaa.
πŸ˜…Nak pikat hati mak abah, sedara mara, jiran sebelah, anak-anak, mak mertua ehh
.
Sis Nabila dah bagitau Nyssa, Caketurday Premix Kit yang dia guna ini memang menjadi. Ini dia punya testimonial:
.
β€œThanks wei recommend aku Caketurday ChocoMoist. Aku tak sempat nak mesej kau lepas siap sebab memang laku habis kat rumah.
Senang nak buat kacau pakai senduk je boleh. Rasa dia giler sedap kurang manis. Ganache plak melimpah ruah banjir bak kata mak aku.
Pasni aku nak order CheeseCake Strawberry, RedVelvet dengan CreamPuff. Haha.”
.
Kalau nak cuba, habaq mai cepat. Stok kat tangan Nyssa tinggal kurang 10 unit je. Kalau stok habis, kita preorder ye.πŸ˜‰
.
Whatsapp nombor di bawah ya:
πŸ“² 01156625224
.
#kekbudget
#kekkahwin
#kekcoklat
#kekbatik
#kekcoklatmoist
#kekmalaysia
#keksedap
#kekmurah
#kekbirthday
#kekviral
#kelasbaking
#kekcheese
#brownieskedut
#cheesetart
#cheesetartgebu
#creampuff
#redvelvet
#indulgance
#kekpandan
#congobar
#duriancrepe
#millecrepe
#butterscoth
#tiramisu
#newyorkcheese
#tepungkeksegera
#blackforest
#keklobak
#kekpelangi
#kekcarrot

Agent.Mardhiah - kek MAMASAB (@mardhiah_ismail)

Happy birthday to those celebrate their birthday today..πŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰
.
Setiap hari ada yang sambut birthday kan..hehehe..jom la pilih kek2 birthday untuk yang tersayang..kawan2 korang kat cni..πŸ˜‰
.
Kek2 kami sesuai untuk semua occasion tau..hehehe..😁😁
- birthday πŸŽ‰πŸŽ‰
- anniversary πŸ’‘
- farewell πŸ™πŸ˜’
- wedding πŸ€΅πŸ‘°
.
Jom2 order dengan mar..wasap 0139455603..atau klik link www.wasap.com/60139455603 di bio @mardhiah_ismail 😊
.
#birthdaycake #kekbirthday #kekkawin #kekannyversary #kekfarewell #keksedap #mamasab #kekcheras #kekkajang #kekserdang #kekbangi #kekputrajaya #kekcyeberjaya #kekpuchong #keksemenyih #kekshahalam #kekklang #keksubangjaya #kekdamansara

SpatulaBake (@spatulabake)

Kek coklat moist 8inch😍
.
Tq so much marini sudi order n pickup utk birthday abah😍😍😍
.
Tempahan whatsapp sis shaida www.wasao.my/60146301083

#kekcoklatmoist
#kekbirthday
#kekbertam
#kekpenang
#penanghalalfood
#bertam
#sgdua
#kepalabatas
#seberangperai
#surprisekek

SpatulaBake (@spatulabake)

Kek daim 6inch😍😍😍
.
Tq sis sudi order n pickup😊
.
Tempahan whatsapp sis shaida www.wasap.my/60146301083

#kekdaim
#kekbertam
#kekpenang
#birthday
#surprisekek
#bertam
#sgdua
#seberangperai
#kepalabatas
#kekbirthday
More...