D'Sweet Cafe (@dsweetcafe)

皮蛋🥚🥚🥚瘦肉粥👍👍👍
#皮蛋瘦肉粥
若有兴趣打包📦📦📦打包可以拨打
011-1600 1337

我们可以送到楼下给您哦!
欢迎光临!👏👏👏 开始有早市时段😬😬😬
超过40种港式素食/肉食点心,
任君选择。

We are starting a new morning seasons now.
More than 40 choice of vegetarian/meat Dim Sum.😬😬😬 早市点心
Morning DimSum :
早上9点至下午3点
9am till 3pm

晚市点心@中西餐
Night DimSum@Western:
下午3点至晚上12点
3pm till 12pm
#点心 #dimsum #dsweetcafe #sungaipelek #sungaipelektown #sepang #tanjungsepat#spagetti #pasta #portdickson #lukut #nilai #inticollegenilai #klia #klia2

RADHI_HAMZAH 🏋️️‍♂️😈😇🇲🇾 (@radhi_hamzah)

Terima kasih atas ucapan doa kalian utk birthday saya ke 27... Moga Allah permudahkan kalian jua... amin...

vchananya (@vchananya)

ไฟลท์ดีเลย์จ้า กลับบ้านช้าไปอีก 555 #KLIA #MH780 #malaysiaairlines

UBAT TINGGI TERMURAH💊 (@herbaltiensmalaysia.my.kl)

Selalu kan orang yang pendek ni kena buli macam tu ? Lebih lebih lagi kalau kena buli dekat tempat public .. mesti malu yang teramat .. hina sangat menjadi pendek agaknya .. kalau korang amalkan HI-CAL In Sha Allah takde lagi masalah kena buli macam tu .. mungkin orang yang buli korang tu pon akan jatuh cinta dengan korang .. belum cuba belum tahu kann ☺️☺️
.
📱Wechat Id : tinggisihat_
📱whatsapp: +60 11-3621 3022
.
#tiens #tiensmalaysia #tinggi #naktinggi #ubattinggi #murah #discount #suke #tinggibadan #calcium #tulang #bone #malaysia #kl #klcc #klia #johor #selangor #pahang #penang #duniaherbal #klfw #heightup #heightupori #heightupmalaysia

NOONA LASH (@noonalash)

6D Unlimited Lashes ~ Sexy Eye 😻
.
.
Don't forget to book your appointments with us in advance 😚😚. Slots are limited!
.
.
Lashes by love & passion💕
.
.
For Booking👇
www.wassp.my/+601161681088
www.wasap.my/+60125977622
📞+6011 61681088
☎️06 7907307
.

We are open 10.00am - 7.00pm(Tue-Sun)
*by APPOINTMENT only

A1-1-11, Desa Palma, Putra Nilai, 71800 Nilai Negeri Sembilan.

LANDMARK : NZ Mart Inti Uni College

#nilai #cyberjaya #sepang #putrajaya #eyelashextensionilai #eyelashextensionsepang #eyelashextensioncyberjaya #eyelashextensionputrajaya #klia #sharespace #kajang #bangi #bandarbarubangi #banting #salaktinggi #enstek #senawang #seremban #eyelashextensionmalaysia

art.72 sentral (@art.72sentral)

Come for "Sunday Life Drawing" session tomorrow. Teenagers & adults.
Sunday, 21st Jan. 2018
9am-12pm.
You can also walk in and join for tmrw.
#studio #openstudio #lifedrawing #creativity #drawingmalaysia #art #bengkelseni #kotawarisan #klia

No. #1 Ladies Medispa (@uh_medispa)

🍇 Anggur dimuatkan dengan nutrien dan memberi banyak faedah kesihatan.
. 🍇 Phytonutrients, bahan kimia tumbuhan yang mengandungi perlindungan, penyakit-mencegah, sebatian. adalah sebatian bioaktif yang tidak ditakrifkan sebagai nutrien tradisional, tetapi telah terbukti mempunyai manfaat kesihatan manusia - anggur dimuatkan dengannya, terutama pada kulit.
. 🍇 Resveratrol adalah antioksida polifenol yang disintesis oleh loji anggur untuk sifat antikulat dan pertahanan. Banyak kajian penyelidikan telah menunjukkan manfaat kesihatan resveratrol. Ia mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular dengan menghalang pengoksidaan lipid dan memodulasi tahap lipid dan lipoprotein dalam badan. Resveratrol juga antioksidan kuat, yang bukan sahaja mengurangkan pengoksidaan, tetapi juga membantu menguatkan bahan antioksidan lain dalam tubuh.
. 🍇 Polifenol yang terdapat dalam anggur, telah ditunjukkan untuk mengurangkan risiko penyakit jantung dengan mengurangkan agregasi platelet yang menghalang pembekuan darah, melindungi lipoprotein ketumpatan rendah (LDL) atau "kolesterol jahat" dari kerosakan radikal bebas, tekanan darah rendah, dan meningkatkan fungsi daripada saluran darah.
. 🍇 Anggur juga merupakan sumber mangan yang sangat baik dan sumber vitamin B6, thiamin, kalium, dan vitamin C.
.

Sumber : Dairy Council of California (https://www.healthyeating.org)

SENDAYU TINGGI SEPANG (@st_online_sepang)

Ramai tanya blh ke ambil Easyfull masa pregnancy dan menyusu badan. Ya blh je. Masa dlm pantang pun bgs amalkan tau
.
Easyfull RM59.35
.
#sendayutinggi #easyfull #st_online_sepang #sendayutinggionline #sendayutinggisepang #sendayutinggibbst #sendayutinggikotawarisan #sendayutinggidengkil #sendayutinggicyberjaya #sendayutinggiputrajaya #sendayutinggiklia #sendayutinggibandarenstek #sendayutinggikotaseriemas #beauty #stlovers #dealersendayutinggi #sepang #bandarbarusalaktinggi #kotawarisan #klia #putrajaya #sayajual #trustedseller #visitmyig #followmyig #onlineshop #igshopmalaysia #iger .
.
Berminat ❓❓❓
WHATSAPP : 019-6695082, ready stock
.
🏠Walk-in at @littleqisya Shop
Kedai Puspanita (Sebelah Canteen)
Kompleks Pejabat Kerajaan (Pejabat Tanah/Daerah), BB Salak Tinggi
.
🚙Waze : Kompleks Pejabat Kerajaan Daerah & Tanah Sepang
.
🕙10am - 🕔5pm
Open : Monday - Friday
Closed : Saturday, Sunday & Public Holiday
.
COD with charges also available (no last minute order/MIN 2 items)
.
❌postage

Perhentian Travel & Tours (@perhentianpackage)

Merafak Sembah Setinggi-tinggi Tahniah Kepada Yang Maha Mulia Pemangku Raja Kelantan Tengku Muhammad Fa-iz Petra Ibni Sultan Ismail Petra Sempena Ulang Tahun Hari Keputeraan Baginda Pada 20 Januari 2018 Masihi bersamaan 3 Jamadilawal 1439 Hijrah.

#pulauperhentian #perhentianisland #perhentianislands #perhentian #longbeach #tunabay #terengganu #kotabharu #scubadiving #snorkeling #holiday #vacation #wanderlust #summer #malaysiabazaar #backpacker #goodvibes #uitm #kptm #unikl #msushahalam #klia #klia2 #kualalumpur #putrajaya #jjcm #tourismmalaysia #pakejperhentian #sultanmuhammadv

Tabita Shah Alam (@tabita_shahalam)

Utk mendapatkan kesemua benefit yg disharekan sblm ini..anda disarankan untuk mengambil set Travel .Set Tabita Travel (New Packaging 4 in 1) ni hanya rm150 sahaja. .

Penggunaan up to 1 1 /2 mnth :

50ml Facial Wash
50ml Smooth Lotion
10gm Daily Cream
10gm Nitely Cream .

Nak #cod or #postage just whatsapp akak di 012-7444064...Tuk #codtabita akak buat di sekitar #shahalam #bandarsaujanaputra & #putraheight ..slot weekdays adalah waktu malam & weekend anytime depend pada availability product, customers & juga akak so kena set appointment dulu yea..Tq semua... .

#sayajualonline #sayajual #uitm
#uikl #uniten #msu #mahsa
#upm #putrajaya #kelanajaya #klang #Puchong #puncakalam #subangjaya #bazaarmalaysia #bazaronlinemalaysia #klia #klcc #klsentral #tabita #cyberjaya

Tabita Shah Alam (@tabita_shahalam)

Assalamualaikum ...Attention to warga #shahalam, #bandarsaujanaputra & #putraheight ... .
Arini ada #codtabita yea di area di atas dan kawasan di sekitarnya...sesiapa yg nak #cod just whatsapp akak di 012-7444064.. .

Jom Tabita..Natural beauty without make up😘😘😘 .

#sayajualonline #sayajual #cantik #tabita #putrajaya #puncakalam #Puchong #uitm #upm #uniten #mahsa #msu #mainplace #aeonshahalam #bazaarmalaysia #malaysian #Malaysia #Klcc #klia #nakcantik
More...