Helen (◍•ᴗ•◍) (@moyendevivre)

#Repost @koreanbuddy (@get_repost)
・・・
KoreanBuddy 2500 Followers Fall 🍂🍁Giveaway!! We are always looking for an excuse to do a giveaway and 2500 followers and the start of fall seems like a good reason.

This time it’s clothing 👕for the cooler weather 🌬️ We will divide these items between 2 lucky winners. All items are new and have never been worn. Each person will get a coat and sweatshirt and one of you will get the back pack 🎒

If you want to win these for free, including the shipping ✈️follow these instructions

1. Follow us @koreanbuddy 
2. In the comments 🖊️let us know what your favourite Korean brand is and why
3. Repost this photo using the #koreanbuddy hashtag

We will throw a few more items into this prize 🏏🎳and choose 2 winners!! Anyone can enter from any country

The winners🥇🥈 will be selected on Sept 29th 5pm KST. 
Good luck!

Please one entry per person ☝🏽 .
We are a personal Korean shopping agent service. Want to purchase items from Korea? KoreanBuddy can buy anything from any website and ship them to you
Happy #Kshopping !!🛍️🛍️
.
#koreanbuddyhaul #giveaway #kbeauty #rasianbeauty #skincare #korea #koreanskincare #kpop #shopinkorea #koreanfashion #beauty #koreanshoppingagent #koreanproducts #tickets #koreancosmetics #makeup #코리안버디 #bitcoin #thanksgiving #favoritebrand #winners #koreanclothing

Etude•Korean•Sephora•Laneige (@ellibeautyhouse)

.
Brand : MAYBELLINE
Product Name : Fit Me! Dewy Smooth Foundation
Price : Rp. 150.000

Fit Me®️ Dewy + Smooth Foundation face makeup. Maybelline's smoothing concentrate hydrates rough patches leaving skin with a naturally luminous finish

Ideal for normal to dry skin, this foundation hydrates and smoothes skin texture and leaves a naturally luminous finish. Protects with SPF 18. Dermatologist tested. Allergy tested. Non-comedogenic. Fragrance-free.

How to use:

Apply foundation onto skin and blend with fingertips or an applicator and blend.

#kosmetik#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikkorea#kosmetikaman#kosmetikbranded#kosmetikoriginal#kosmetikjakarta#etude#etudehouse#etudeori#etudejakarta#koreanmakeup#koreankosmetik#laneige#laneigeori#laneigeasli#laneigeid#laneigeindo#koreanmakeup#koreanskincare#jualmakeup#jualmakeupori#jualmakeupkorea#jualmakeupimport#jualmakeuporiginal#jualmakeupasli#jualmakeupbranded#jualkosmetik#jualkosmetikkorea#jualkosmetikasli

🥀Nanda (@beyouteen.diary)

The Face Shop Jeju Aloe 99% Fresh Shooting Gel [Tampak Depan - Isi - Tampak Belakang]

My Review:
Anak2 yang suka mantengin TLnya Woman Feeds pasti ga asing sama produk Aloevera Gel. 3 Produk yang hits banget yakni keluaran Nature Republic, The Face Shop, dan Innisfree. Banyak juga merek2 lainnya. Kali ini aku bakal review aloe vera gel dari brand The Face Shop, dia mengklaim mengandung 99% Aloevera.

Karena aku pernah coba Aloevera gel yang merek Nature Republic, mungkin aku akan sedikit bandingin brand ini sama NR.
Banyak yg bilang kalau NR mengandung alkohol yang bikin beberapa orang tidak cocok dengan produk Aloenya, saat diaplikasikan di kulit bagian kaki dan tangan (Aku belum pernah aplikasiin NR di wajah) terasa dingin dan cepat banget meresapnya. Sedangkan kalau yg dari TFS teksturnya agak sedikit lebih kental (menurut aku ya ..) dan agak sedikit lengket. Namun, termasuk cepat meresap juga. Sebaiknya kalian menggunakan spatula kecil atau mungkin sendok kecil untuk mengambil isi produknya, kenapa? Agar lebih higienis.

Produk2 Aloevera gel ini memang cepat sekali sold out, di counternya langsung ataupun di Online.
Isinya juga termasuk banyak, jadi mungkin yang Dom. Palembang klo mau Share in Jar sama aku boleh kok, dari pada kalian langsung beli full size dan takutnya ga cocok produknya .. DM aja ya!

Bagi kalian yg masih kurang tahu kegunaan Aloevera Gel ini beberapa kegunaannya ya; -Makeup Remover bagi Kulit Sensitif
-Melegakan Kulit yang Cidera
-Sleeping Mask
-Moisturizer, dll.

Repurchase? Maybe. Tapi aku mau coba Aloevera Gel dari brand lain dulu sepertinya.

100% Berdasarkan pengalaman pribadi, untuk sekedar sharing. Dan semoga bermafaat. - Nanda💘

#AloeveraGel #JejuAloevera #ShootingGel #NatureRepublic #TheFaceShop #TFSAloeveraGel #NRAloeveraGel #SkincareReview #MakeupReview #KoreanProduct #KoreanSkincare #HonestReview #BeautyBlogger
#SharingIsCaring #ShareinJar

Etude•Korean•Sephora•Laneige (@ellibeautyhouse)

.
Brand : LANEIGE
Product Name : Water Supreme Finishing Pact SPF 25 + Gift
Price : Rp. 342.000

Transparent finishing powder-pact with a natural finish, giving skin lasting glow

What's In The Box Here:

Water Supreme Finishing Pact SPF 25Water Supreme Makeup Gift (3set)

The light, flowing aqua texture hydrates skin inside and out, helping you achieve an ideal clean, healthy look. The light makeup layer covers imperfections. The formula is so light it can be layered without making skin appear heavy with makeup, leaving skin looking natural and healthy instead.

#kosmetik#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikkorea#kosmetikaman#kosmetikbranded#kosmetikoriginal#kosmetikjakarta#etude#etudehouse#etudeori#etudejakarta#koreanmakeup#koreankosmetik#laneige#laneigeori#laneigeasli#laneigeid#laneigeindo#koreanmakeup#koreanskincare#jualmakeup#jualmakeupori#jualmakeupkorea#jualmakeupimport#jualmakeuporiginal#jualmakeupasli#jualmakeupbranded#jualkosmetik#jualkosmetikkorea#jualkosmetikasli

bella.sdiary(LittleMissKorea) (@bella.sdiary)

Innisfree Green Tea Seed Serum Special Care Kit
Price: 370K
,dapet 3 isi nya ada:
1. #innisfreegreenteaseedserum 80ml(full size)
2.
#innisfreegreenteaseedcream 20ml(full size nya 50ml)
3.
#innisfreegreenteacleansingfoam 30ml(full size nya 150ml)
Order chat line 👉 @icc6704z😁
Untuk info lengkap mengenai manfaat&fungsi beserta cara pemkaian. Jangan malas untuk swipe ke kanan ya girls😉 👉 🙆🙏#innisfreeusa #innisfree #innisfreejkt #inisfreemurah #innissfreeori #innisfreeoriginal #innisfreekorea #inisfreekr #bellasdiary #kskincare #kmakeup #koreanskincare #koreanmakeup #skincare #allaboutyourskin #healthyskin #nature #organic #orchids #orchid

Etude•Korean•Sephora•Laneige (@ellibeautyhouse)

.
Brand : REVLON
Product Name : Colorstay Liquid Makeup For Combination/Oily
Price : Rp. 175.000

Foundation Cair dengan time release Technology yang diformulasikan khusus untuk kulit berminyak/kombinasi. Membantu mengontrol penyerapan minyak agar wajah bebas kilap dan selalu terlihat segar hingga 24 jam. Hadir dengan SPF 15 dan bentuk Pump yang praktis.

#kosmetik#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikkorea#kosmetikaman#kosmetikbranded#kosmetikoriginal#kosmetikjakarta#etude#etudehouse#etudeori#etudejakarta#koreanmakeup#koreankosmetik#laneige#laneigeori#laneigeasli#laneigeid#laneigeindo#koreanmakeup#koreanskincare#jualmakeup#jualmakeupori#jualmakeupkorea#jualmakeupimport#jualmakeuporiginal#jualmakeupasli#jualmakeupbranded#jualkosmetik#jualkosmetikkorea#jualkosmetikasli

Angela Rose (@angelapants28)

Attention beauties! You need this in your life! It's a peeling gel that smells really great and citrusy, that removes the dead, dry or flakey skin from your face. It doesn't hurt, and it is super affordable! Head to @meccamaxima Aussie babes to pick up the @mizon_official Vita Lemon Sparkling Peeling Gel as soon as possible! You won't regret it! (Not an ad, I just really love it) 🍋💛👌🏽✨

hasina_faiza (@hasina_faizatul)

#Repost @naccha.mora (@get_repost)
・・・
💄 #GIVEAWAY TIME 💄
GRATIS KOREAN BEAUTY PRODUCT..
.
Kamu mau dapetin KOREAN BEAUTY PRODUCT secara #GRATIS ??
Mau tau gimana cara dapetinnya? Mudah bgt kok :)
Kamu tinggal Ikuti langkah di bawah ini :
1. FOLLOW Instagram @naccha.mora
2. Screenshoot/Repost postingan ini
3. Tag teman kamu minimal 3 orang
4. LIKE di postingan GIVEAWAY-nya @naccha.mora dan COMMENT "aku mau beserta tempat tinggal kamu"
Contoh : Aku Mau dari Bali. :)
.
Gampang banget kan?? Pengumuman akan di umumkan via instastory @naccha.mora ya. Semoga beruntung Jangan sampai ketinggalan.
Jadi tunggu apa lagi, jangan sampai keburu CLOSE 😘 Semoga kamu beruntung beauties
.
#promo #tonymoly #etudehouse #koreanskincare #korea #indonesia #explore_indonesia #gym #vscocam #photography #korean #ig_korea #ig_japan #giveawayindonesia

Etude•Korean•Sephora•Laneige (@ellibeautyhouse)

.
Brand : REVLON
Product Name : Photoready Airbrush Effect
Price : Rp. 230.000

It’s time to get up close and personal – with your makeup. Memperkenalkan Revlon PhotoReady Airbrush EffectTM Makeup, foundation inovasi terbaru dari Revlon yang menghasilkan makeup yang flawless, menutup sempurna pori-pori, seperti menggunakan teknik makeup airbrush.

Revlon PhotoReady Airbrush EffectTM Makeup menggunakan formula yang mengandung teknologi light filtering dan soft focus pigments yang dapat memfilter cahaya sehingga memberikan hasil makeup yang sempurna dan bercahaya. Formulanya yang ringan juga dapat memberikan medium hingga full coverage

Keunggulan Produk :

Menggunakan formula dengan light filtering technology membiaskan cahayasehingga pori-pori terlihat tertutup sempurna dan hasil akhir seperti makeupairbrushSoft focus pigments untuk hasil makeup bercahayaSPF 20Bebas minyakHasil akhir makeup medium hingga full coverage4 shades : Shell, Nude, Natural Beige, Cool Beige

#kosmetik#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikkorea#kosmetikaman#kosmetikbranded#kosmetikoriginal#kosmetikjakarta#etude#etudehouse#etudeori#etudejakarta#koreanmakeup#koreankosmetik#laneige#laneigeori#laneigeasli#laneigeid#laneigeindo#koreanmakeup#koreanskincare#jualmakeup#jualmakeupori#jualmakeupkorea#jualmakeupimport#jualmakeuporiginal#jualmakeupasli#jualmakeupbranded#jualkosmetik#jualkosmetikkorea#jualkosmetikasli

Sari Stefani Ginting (@sari_stefani)

I'm not a huge of skincare junkie. But, I found a good review about this Korean skincare brand 🌸Laneige🌸.
Korean beauty products are known for creating glowing dewy skin and I just love the refreshing, youthful look! So exited to try this product.
.
.
.
#beautyskincare #laneige #laneigeid #koreanskincare #like4like #likeforlike #koreanbeauty #koreanproduct #serum #laneigekorea #laneige #waterbank

Etude•Korean•Sephora•Laneige (@ellibeautyhouse)

.
Brand : CATRICE
Product Name : All Matt Plus Shine Control Make Up
Price : Rp. 140.000

SKIN UPGRADE

Basis yang sempurna untuk make up sepanjang tahun : hasil yang tidak mengkilap. All Matt Plus - Shine Control Make Up bertindak sebagai kulit lapis kedua yang tidak kasat mata. kilau yang tidak diinginkan terkontrol, hasilnya tidak mengkilap tapi kulit tetap terlembabkan. Pada saat yang bersamaan, make up ini bebas minyak, tahan lama dan menawarkan daya tutup yang luar biasa untuk menyamarkan ketidaksempurnaan kulit. Pigmen pemantul cahaya memastikan hasil yang seperti sutera tidak mengkilap dan sempurna, penampilan yang segar.

Key Point : • Membuat tidak mengkilap, tekstur bebas minyak • Tahan hingga 18 jam • Daya tutup yang tinggi

Colour Variants : Product Size : 30 ml/1.01 fl.oz ( Cairan Kental ) • 020 Nude Beige • 010 Light Beige • 015 Vanilla Beige • 025 Sand Beige

Product Size : 30 ml/1.01 fl.oz ( Cairan Kental )

#kosmetik#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikkorea#kosmetikaman#kosmetikbranded#kosmetikoriginal#kosmetikjakarta#etude#etudehouse#etudeori#etudejakarta#koreanmakeup#koreankosmetik#laneige#laneigeori#laneigeasli#laneigeid#laneigeindo#koreanmakeup#koreanskincare#jualmakeup#jualmakeupori#jualmakeupkorea#jualmakeupimport#jualmakeuporiginal#jualmakeupasli#jualmakeupbranded#jualkosmetik#jualkosmetikkorea#jualkosmetikasli

Skincare Adventures With Me (@sk.adventures.w.drea)

| My Night Routine | Detailed Post • 5-6 steps •
Since I can't fall asleep ... I wanted to share my night time routine with my quick review ! .
.
1. The Face Shop Rice Water Bright - Light Cleansing Oil : 4/5 This is a good cleaning oil to get off makeup. It is very fragrant! If you have sensitive skin / sensitive to smells I wouldn't recommend. It does not sting the eyes so that's great! I would not repurchase though, but not bad to have . My oily skin is not upset by it. .
.

2. Shiseido - Perfect Whip Cleansing Foam: 3.5/ 5 This is a good foam cleanser. It's a bit scented, but not strong or unpleasant. It does cleanse my skin but it's nothing special as a foam cleanser . Not going to repurchase . .
.

3. Benton - BHA Aloe Akin Toner: 4.5/5 . Already posted about this product! Check out my last post ! .
.

4. Scinic First Treatment Essence 4/5 : I really enjoy using this product ! I feel like it adds hydration without feeling heavy. It is a step that helps my skin feel cool. For my oily / acne prone skin it doesn't make my skin feel irritated. I would definitely repurchase. .
.

5. COSRX Oil-Free Ultra Moisturizing Lotion ( with birch sap) 4/5: I have repurchased this three times already. It's a gentle and great moisturizer that seals in all the good steps before. It smells natural and not fragrant like perfume or artificial . Great basic lotion for all skin types but great for oily skin / combo . .
.

6. Ordinary - Rose Hip Oil ?/5 : I'm not ready to rate it yet but it is something I add to the lotion and mix if I want a bit more hydration and moisturizing! My final thoughts will come after more time with the product .
.

Extra - Nivea SPF 15 Lip care 5/5: it's not skincare but lately I have been having some dryyy lips so it's something I put on before I sleep. I love this product . I don't like sticky/ waxy / super fragrant chapstick . This is light but super moisturizing product WITH SPF 15. It's great ! Would repurchase and holy grail lip product . .
.
.
.

#koreanskincare #korean #skincare #toner #essence #lotion #rosehipoil #ordinary #benton #thefaceshop #scinic #COSRX #nightroutine #

Etude•Korean•Sephora•Laneige (@ellibeautyhouse)

.
Brand : L'OREAL
Product Name : True Match Liquid Foundation
Price : Rp. 190.000

BENEFITS

New True Match, super blendable foundation.
The new formula contains 3 new shade enhancers for shade matching precision. Skin perfecting pigments and the ultra gliding creamy texture give a homogeneous finish. Even better colour matching, and more luminous and radiant skin than before. Even longer wear and better comfort. All you see is your skin at it's best.

How to apply:

1. Start with a well cleansed, toned and moisturised face.

2. Apply Studio Secrets Primer to your face. Remember, less is more.

3. Apply your True Match Foundation to your face. Start with the T-zone, and in a rolling motion, work your way out

#kosmetik#kosmetikori#kosmetikmurah#kosmetikkorea#kosmetikaman#kosmetikbranded#kosmetikoriginal#kosmetikjakarta#etude#etudehouse#etudeori#etudejakarta#koreanmakeup#koreankosmetik#laneige#laneigeori#laneigeasli#laneigeid#laneigeindo#koreanmakeup#koreanskincare#jualmakeup#jualmakeupori#jualmakeupkorea#jualmakeupimport#jualmakeuporiginal#jualmakeupasli#jualmakeupbranded#jualkosmetik#jualkosmetikkorea#jualkosmetikasli

Irna Shoppy (@irnasarina038)

COSRX - BHA skin returning A-Sol 100 ml
188.000,-...
What’s COSRX BHA Skin Returning A-Sol????
Kandungan utama dalam produk ini adalah BHA (Betain Salicilate %) dan Black Bee Propolis 60% yang mana dapat meresap dalam kulit, 😘mengexfloasi kulit😍, dan tentunya menenangkan kulit yang sedang bermasalah 😘. BHA (Beta Hydroxil Acid) sendiri punya fungsi sebagai exfoliator sel-sel kulit mati termasuk bekas jerawat, 😘karena kandungan BHA bisa membersihkan pori-pori dan punya anti inflamasi untuk mengurangi kemarahan pada bekas jerawat 😍... Nah, yang punya kulit berminyak atau kombinasi bisa jadi on of routine skincare karena ngebantu ngurangin sebum sama pori-pori.😘😍 Pemesanan via DM atau FB ya guys , semua produk kami asli korea dan stock kami terbatas jadi cepat-cepatan ya guys 😊
#koreanskincare #koreanmakeup #koreanbeauty #like4follow

Beutiq.co (@beutiq.co)

Does your lips feel dry and chapped all the time? The solution: exfoliate your lips and apply a lip treatment, even better if you do it before bed. Your lipstick will glide on smoothly the next day.
If you constantly use this, it can also help restore darken lips to a healthy pink glow, and your lips will always be soft and supple. You can even use this as a lip gloss on top of your matte lip product for a high shine.
Try this for yourself! Get it on www.beutiq.co.

Beautyzip (@beautyzipshop)

A multi-tasking cleansing oil used to clear pores and remove makeup. It removes makeup, impurities, and pollutants, providing essential hydration. Marine Sponge Extract and Witch Hazel treat the enlarged pores and lifts the surrounding skin, which help minimize the appearance of pores. With Morrocan Ghassoul Clay and Bamboo Charcoal Powder, it adheres to pore sebum and pulls it away, cleansing all impurities in deep pores. Moringa Seed Oil works wonders in removing blackheads and fine dusts. Water proof and long-lasting make-up can also be easily removed. Easily glides on and rinses off cleanly with water, leaving no residue behind. #beautyzip

Project Skincare (@projectskincare)

Looking forward to spending today with family. Sunday is 💖. --
AM Routine:
#MakeUpArtistsChoice pH Prep Solution
#COSRX BHA Blackhead Power Liquid
#235N Oriental Beauty Tea Balancing Toner
#Missha FTE
23.5 N Oriental Beauty Tea Balancing Serum
#SANA Namerakahonpo Wrinkle Eye Cream
#Cezanne Moisture Rich Essence Eye Cream
#Belif Aqua Bomb
#Biore UV Face Milk
--
#skincare #skincareph #skincareroutine #koreanskincare #japaneseskincare #taiwaneseskincare #asianskincare #abcommunity #skincareroutineph #skincarediary #beautyroutine #skinfirst
More...