ijoymushirocomeback (@lawaa_shop)

Makan 3 kapsul kulit dah CERAH‼️‼️ ✔️putih! ✔️pinkis! ✔️Gebu! ✔️Glowing!
.
👉 Bebas kimia 👉 Halal 👉 Tiada kesan sampingan . . ❌
.
KESAN #BoosterWhitening!!!
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••☆
💋 Perubahan tona kulit sehingga 5× lebih putih.
💋 Lebih gebu, lembap & TEGANG!!!
💋 Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
💋 Menghilangkan parut 5× lebih cepat.
💋 Menhecutkan jerawat.
💋 Menyingkirkan toksin dalam badan.
💋 Memberikan tenaga.
💋 Menghilangkan jeragat yg hitam serta eyebag.
.
Jika anda ingin memiliki kulit yang putih gebu 1 badan... Jom dapatkan yg Original sekarang!!!
.
pm/whatsapp : 0172701806
.
.
#boosterwhitening
#ubatputih
#kulitputih #dianzvitamin
#boosterfoundationserum #foundationserum
#kosmetikmurah #collagenmurah
#collagen
#collagenterbaik #jemaimawhitening #pilljemaima
#dewyglow
#emmamembong #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow
#dianzvitamin
#lofattah #hsc #heroseorangcinderella #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#ubatputihsebadan
#jepsari
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#kingcoco.

DYXY COSMETICS ONLINE KLUANG (@dyxy.cosmetics_kluang)

🌟🌟🌟Set HOT GORGEOUS DYXY!
Harga asal 👇
.
.
.
.
.
kita bagi :
✔️FREE POSTAGE / DELIVERY BANDAR KLUANG
✔️3 GIFT 👇
🎁 Eyeliner
🎁 Brush Egg
🎁 Shieshido Masker
.
.
sekali beli boleh tahan sehingga 4-5 bulan! 😱 Jimat kan?
.
.
DYXY Cosmetics Kluang
www.wasap.my/60197335053
#teamtiqa
#teamdyxy
#bccreambydyana
#dyxyfacemistgreentea
#bazarpaknil
#makeup
#kosmetikmurah
#makeupmurah
#merdekasale
#aurainstabatch10
#aurainsta

Wake Up And MakeUp (@go.madnesss)

MONDAY BLAST🌸🌸we are still on SALE girlsss!! Discount will be given based on t&c apply🔥🔥 HAVE A NICE DAY AND DONT FORGET TO SHOPPING WITH US🌸🌸🖤🖤
.
1) LOW CONFIDENCE LEVEL?
2) DULL SKIN?
3) UNEVEN SKIN TONE?
4) NEED SOMETHING TO COVER YOUR ACNE?
5) FIND A FULL COVERAGE PRODUCT?
6) YOUR CRUSH DIDN'T ATTRACT TO YOU?
7) NEED TO TACKLE YOUR CRUSH?
8) HOW TO LOOK SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND?
9) NEED A QUALITY MAKE UP?
10)NOT ENOUGH MONEY TO BUY THE EXPENSIVE MAKE UP?
.
. ‼️‼️DONT WORRY‼️‼️
GO.MADNESS ARE NOW OFFERING A BETTER BRAND MAKE UP WITH AFFORDABLE PRICE. WHERE "NOW EVERYONE CAN USE" .
EVERY PRODUCT THAT WE SELL ARE ALREADY BE TESTED BY ME MYSELF. AND IT IS (HALAL) 💯% #WAKEUPANDMAKEUP 👄💄💋
.
CONTACT ME FOR MORE INFO!
📲: +60124919685 (whatsapp/sms)
💬: DM for order
.
#komestikmurah #sayajualmurah2 #sayajualmakeup #sayajualkosmetik #sayajual #sayajualmurahmurah #sayajualmurahmalaysia #sayajualonline #kosmetikmurah #kosmetikshop #kosmetiklengkap #tartecosmetics #tarte #morphemurah #thebalmmurah #bazaarpaknil #bazaarpaknilmurah #morphebrushes #morphepalette #toofacedmurah #toofacedcosmeticsmalaysia

Angela May Online Shop (@angelamayolshop)

KODE : 🌺 The Body Shop Gift Cube White Musk Collection 🌺
.
Ukuran Travel Size @60 ml x 2
Dapat :
* Shower Gel 60 ml
* Body Lotion 60 ml
* Puff mandi The Body Shop
.
Ada kotak juga. Cocok buat kado, seserahan dll
.
HARGA : 145Rb
.
Open Order 💄💅
READY STOCK SURABAYA
.
Feel Free to ask 💃
081939162629 (WhatsApp)
angelamay_thung (LINE)
.
Grab it fast 💨
#openorder #readystock #limitedstock #makeupori #victoriasecretmurah #thebodyshop #original #makeup #kosmetikmurah #kosmetikori #parfum #showergel #handbody #bodycream #angelamayonlineshop #olshopsidoarjo #tamanpinang #waru #pondoktjandraindah #olshopsurabaya #rungkut #jemursari #olshopjatim #olshopmurah #promosi #delivery #grabitfast #lfl

💋Celebrity Feminine Scrub Wash (@iluvjsd)

Masker Vagina??? Macam pelik je namanya kan. Masker? Vagina? Lagi la tak faham!

Meh nak cite..masker ni macam bedak je..untuk sapu2 mcm kita pakai bedak tu.

Masker ni bukan saje utk menyelesaikan KEGATALAN, KEPUTIHAN & MERAPAT!

Tapi boleh juga untuk BUASIR, MELECUR, LUKA, HITAM CELAH KANGKANG/KETIAK dan byk lagi lh.

Jangan keliru ye..memang namanya masker vagina..tapi bukan untuk vagina je!

MULTI PURPOSE hokeyyy😍
.
Pm/SMS/whatsapp/wechat:
Puan Nina 0123030705
.
facebook.com/ninahazrin
Instagram: @iluvjsd .
💸Agen Diperlukan💸
.
#jamususukdara #sayajualonline #jsd #jamu #vendorbutik #igreview #sapotlokal #bazarpaknil #bazaarpaknil #penang #sayajualmurah #lokalah #trustedseller #uitm #kosmetik #kosmetikmurah #igsellermalaysia #satinskinz #terlajaklaris #produkkesihatan #igbizmalaysia #farajlonggar #sayajual #instashop #quputeh #igshopmalaysia #produkkecantikan #perlaking #aurawhite #promote

💋Celebrity Feminine Scrub Wash (@iluvjsd)

Keluhan demi keluhan... Ramai yg kata “saya takde budget utk guna produk JSD..” Kalau rasa takde bajet nak beli, tak apa...saya cadangkan korang mulakan dgn penggunaan MASKER VAGINA JSD, RM25 je... 👇GUNA YANG INI DULU UNTUK MASALAH : 👉KEPUTIHAN 👉KEGATALAN 👉KELONGGARAN
RM 25 tak kan awak tak boleh menyimpan untuk diri sendiri.. Cubalah ye... Jom kita cegah... sebelum lari bajet... 💖manis,mantap,penuh rahsia💖

0123030705 .
Pm/SMS/whatsapp/wechat:
Puan Nina 0123030705
.
.
💸Agen Diperlukan💸
.
#jamususukdara #sayajualonline #jsd #jamu #vendorbutik #igreview #sapotlokal #bazarpaknil #bazaarpaknil #penang #sayajualmurah #lokalah #trustedseller #uitm #kosmetik #kosmetikmurah #igsellermalaysia #satinskinz #terlajaklaris #produkkesihatan #igbizmalaysia #farajlonggar #sayajual #instashop #quputeh #igshopmalaysia #produkkecantikan #perlaking #aurawhite #promot

💋Celebrity Feminine Scrub Wash (@iluvjsd)

Masker Vagina??? Macam pelik je namanya kan. Masker? Vagina? Lagi la tak faham!

Meh nak cite..masker ni macam bedak je..untuk sapu2 mcm kita pakai bedak tu.

Masker ni bukan saje utk menyelesaikan KEGATALAN, KEPUTIHAN & MERAPAT!

Tapi boleh juga untuk BUASIR, MELECUR, LUKA, HITAM CELAH KANGKANG/KETIAK dan byk lagi lh.

Jangan keliru ye..memang namanya masker vagina..tapi bukan untuk vagina je!

MULTI PURPOSE hokeyyy😍
.
Pm/SMS/whatsapp/wechat:
Puan Nina 0123030705
.Bukan sekadar masker biasa..tapi ia masker yg super power!!! 💁Merapatkan bibir faraj
💁Merawat buasir
💁Merawat gatal2 di faraj
💁Serap keputihan dan lendir2
💁Cerahkan kulit sekitar faraj
💁Merawat ruam sekitar kulit
💁Pengganti deodorant 💁Merawat luka kecil sekitar kulit

Pm/SMS/whatsapp/wechat:
Puan Nina 0123030705

facebook.com/ninahazrin
Instagram: iluvjsd 💸Agen Diperlukan💸

#jamususukdara #sayajualonline #jsd #jamu #vendorbutik #igreview #sapotlokal #bazarpaknil #bazaarpaknil #penang #sayajualmurah #lokalah #trustedseller #uitm #kosmetik #kosmetikmurah #dianz #shaklee #terlajaklaris #produkkesihatan #upsi

💋Celebrity Feminine Scrub Wash (@iluvjsd)

Bukan sekadar masker biasa..tapi ia masker yg super power!!! 💁Merapatkan bibir faraj
💁Merawat buasir
💁Merawat gatal2 di faraj
💁Serap keputihan dan lendir2
💁Cerahkan kulit sekitar faraj
💁Merawat ruam sekitar kulit
💁Pengganti deodorant 💁Merawat luka kecil sekitar kulit

Pm/SMS/whatsapp/wechat:
Puan Nina 0123030705

facebook.com/ninahazrin
Instagram: iluvjsd 💸Agen Diperlukan💸

#jamususukdara #sayajualonline #jsd #jamu #vendorbutik #igreview #sapotlokal #bazarpaknil #bazaarpaknil #penang #sayajualmurah #lokalah #trustedseller #uitm #kosmetik #kosmetikmurah #dianz #shaklee #terlajaklaris #produkkesihatan #upsi #farajlonggar #sayajual #instashop #quputeh #igshopmalaysia #produkkecantikan #keputihan #perlaking #promote

Angela May Online Shop (@angelamayolshop)

KODE : 🌺 The Body Shop Gift Cube Black Musk 🌺
.
Ukuran Travel Size @60 ml x 2
Dapat :
* Shower Gel 60 ml
* body Lotion 60 ml
* Puff mandi The Body Shop
.
Ada kotak juga. Cocok buat kado, seserahan dll
.
HARGA : 145Rb
.
Open Order 💄💅
READY STOCK SURABAYA
.
Feel Free to ask 💃
081939162629 (WhatsApp)
angelamay_thung (LINE)
.
Grab it fast 💨
#openorder #readystock #limitedstock #makeupori #victoriasecretmurah #thebodyshop #original #makeup #kosmetikmurah #kosmetikori #parfum #showergel #handbody #bodycream #angelamayonlineshop #olshopsidoarjo #tamanpinang #waru #pondoktjandraindah #olshopsurabaya #rungkut #jemursari #olshopjatim #olshopmurah #promosi #delivery #grabitfast #lfl

💋Celebrity Feminine Scrub Wash (@iluvjsd)

Nak tak kalo suami asyik teringatkan anda..
Nak tak kalo mulut suami tak lekang ucap kata sayang..
Nak tak kalo suami puji rasa macam mula2 kawen dulu..
Nak tak diri rasa selesa dan di sayangi...? Nak tak? Nak tak?? Pm/SMS/whatsapp/wechat:
Puan Nina 0123030705

facebook.com/ninahazrin
Instagram: iluvjsd 💸Agent Diperlukan💸

#jamususukdara #sayajualonline #jsd #jamu #vendorbutik #igreview #sapotlokal #bazarpaknil #bazaarpaknil #penang #sayajualmurah #lokalah #trustedseller #uitm #kosmetik #kosmetikmurah #igbizmalaysia #femininwash #maskervagina #produkkesihatan #sabah #farajlonggar #sayajual #instashop #resdung #igshopmalaysia #produkkecantikan #keputihan #melaka #promote

BASEBALLCAP FLEECY BRUSHSET (@elbestee)

BEST SELLER!! Byebye jerawat😏
OXY ANTI PIMPLE
IDR115.000
.
-Memudarkan Bekas Jerawat
-Mengandung Ascorbyl Glucoside yang membantu memudarkan bekas jerawat.
-Melembutkan kulit
-Mengandung Allantoin yang membantu melembutkan kulit
-Merevitalisasi kulit -Salicylic Acid - menghilangkan sel kulit mati dan menbersihkan pori pori tersumbat.

Cara Pakai
✔️Gunakan setelah mencuci muka/ mandi. Keluarkan sedikit dari tube olesakan pada jerawat atau noda bekas jerawat

Ready 5-6hari setelah transfer

#kosmetikmurah #cosmeticmurah #concealermurah #jualanku #jualansis #jualconcealer #jualankosmetik #jualkosmetikmurah #lagirl #lagirlproconcealer #toner #lagirlblushon #travelset #obatjerawar #sabunjerawat #foundationmurah #tonerjerawat #lagirlmedan #jualconcealer #milanimurah #nyxmurah #jualnyx #fleecymurah #fleecyscrub #fleecyoriginal #maskeroriginal #maskermurah #pelangsing #slimminggel

💋Celebrity Feminine Scrub Wash (@iluvjsd)

Keputihan.. Keputihan.. Baru la putih.. Erkkk!

Tempat lain boleh la putih, tapi miss v tu jangan biar keputihan bersarang.

Hakak biasa da dgr..alaa sikit je..tak teruk pun.. Haaa masa sikit n tak teruk ni la kena cegah! Tak perlu tunggu sampai basi miss v tu baru nak gelabah!
Pm/SMS/whatsapp/wechat:
Puan Nina 0123030705

facebook.com/ninahazrin
Instagram: iluvjsd 💸Agen Diperlukan💸

#jamususukdara #sayajualonline #igbizmalaysia #jamu #vendorbutik #igreview #sapotlokal #bazarpaknil #bazaarpaknil #penang #sayajualmurah #lokalah #trustedseller #uitm #kosmetik #kosmetikmurah #dianz #dollyspinky #kcolly #produkkesihatan #sabah #farajlonggar #sayajual #instashop #quputeh #igshopmalaysia #produkkecantikan #keputihan #perlaking #promot

BASEBALLCAP FLEECY BRUSHSET (@elbestee)

BEST SELLER!! Byebye jerawat😏
OXY ANTI PIMPLE
IDR115.000
.
-Memudarkan Bekas Jerawat
-Mengandung Ascorbyl Glucoside yang membantu memudarkan bekas jerawat.
-Melembutkan kulit
-Mengandung Allantoin yang membantu melembutkan kulit
-Merevitalisasi kulit -Salicylic Acid - menghilangkan sel kulit mati dan menbersihkan pori pori tersumbat.

Cara Pakai
✔️Gunakan setelah mencuci muka/ mandi. Keluarkan sedikit dari tube olesakan pada jerawat atau noda bekas jerawat

Ready 5-6hari setelah transfer

#kosmetikmurah #cosmeticmurah #concealermurah #jualanku #jualansis #jualconcealer #jualankosmetik #jualkosmetikmurah #lagirl #lagirlproconcealer #toner #lagirlblushon #travelset #obatjerawar #sabunjerawat #foundationmurah #tonerjerawat #lagirlmedan #jualconcealer #milanimurah #nyxmurah #jualnyx #fleecymurah #fleecyscrub #fleecyoriginal #maskeroriginal #maskermurah #pelangsing #slimminggel

💋Celebrity Feminine Scrub Wash (@iluvjsd)

Viral ye kes bidan tegur meruang faraj dari aspek perubatan tu merbahaya. Boleh menyebabkan infection
.
Gichewww
.
Kak Bidan...saya mmg xde professional certificate apatah lagi ilmu2 medical. Tapi saya ni terlatih. Kami belajar cara yg betul utk consult customer
.
Sebelum meruang....kami nasihatkan customer utk cuci tangan bersih2 lantak la nk ikut 7 steps ke 200 steps cuci tgn je. Gasakkk janji bersih
.
Kuku pon kita dah ingatkan supaya potong pendek. Utk pastikan kuman x bersarang kat situ & supaya x melukakan dalaman faraj.
.
Semua aspect kebersihan kami dah ambil perhatian tau.
.
Kenapa meruang tu merbahaya?
.
Bagi akak yg x bijak ni...kalau dalaman tu x dikorek bersih, x buang keputihan ketul2 dlm tu..x dibuang lendir2 busuk dalam tu lagi lah x elok
.
Takkan nk tunggu sampai doktor KKM tolong korekkan?
.
Taik telinga boleh keluar sendiri tak kak bidan?
Taik hidung boleh keluar sendiri tak kak bidan?
.
Tak kan?
.
Habis tu?
Apa beza dgn harta karun dlm salur faraj yg busuk kohong tu?
.
Saya tertarik dgn statement 'Jari kotor & berkuman'
.
Owh...sebab jari je ke...sampai menyebabkan meruang tu salah?
.
Kalau korek guna alatan hospital..yg mcm muncung itik tu xpe la ye??😯
.
Kak bidan...poet sendiri..biar sendiri yg korek la. .
Kang kalo semua wanita x korek poet sendiri. X jaga poet sendiri...tak ke menambah keje kak bidan nk tolong korekkan?😂😂😂
.
Kak bidan faham ye? Jgn smpai kak menteri marah. Ok?
.
.
.
Pm/SMS/whatsapp/wechat:
Nina 0123030705
.
.
💸Agen Diperlukan💸
.
.
#jamususukdara #sayajualonline #jsd #jamu #vendorbutik #igreview #sapotlokal #bazarpaknil #bazaarpaknil #penang #sayajualmurah #lokalah #trustedseller #uitm #kosmetik #kosmetikmurah #igsellermalaysia #satinskinz #terlajaklaris #produkkesihatan #igbizmalaysia #farajlonggar #sayajual #instashop #quputeh #igshopmalaysia #produkkecantikan #perlaking #aurawhite #promote

echa12 (@rerereza123)

#Repost @msglowjkt (@get_repost)
・・・
GIVEAWAY uang jajan.. Ikutan yu.. lumayan lo dapet uang jajan di tanggung bulan kaya gini. Ini edisi uang jajan yang ke 2 ya. Kita akan adain rutin nih rencananya sampai akhir tahun 2017 😍 ✌️ Yuu yuu.. siapa tau kamu beruntung 🙏. Nama undian di ambil dari siapa aja yg ngerepost foto kita ini, mantion min 10 orang teman dan di tag ke kita juga ya. !!! Hadiah kejutan jg pasti ada lo seperti biasa buat yg paling rajin comment, jawab comment dan like 💋

Yang sudah ikutan sesi uang jajan pertama. Wajib ngulang peraturannya ya 👍🏻 Jadi buruan spam comment, like sebanyak-banyaknya.
Hadiah hiburan hanya untuk 8 orang. Jadi owner berhak menentukan siapa yg di pilih ya. (Banyak protes =block)

good luck 🙏 (Ketentuan berlaku. Yg tdk ikutan spam like /commment walaupun repost tdk akan di ikut sertakan dalam undian 🙏 )

Undian di lalukan tgl 22 september 2017

#msglowmsglow
#msglowjakarta #msglowmember #msglowagen #msglowbandung #msglowcantikskincare #msglowskincare #jualkosmetik #creampemutih #creammuka #creamcantikoriginal #bodylotion #msglow #skincare #creamwajah #msglowmurah #msgloworiginal #beautycare #redjelly #lipmatte #kosmetikmurah #cantikskincareasli #cantikskincarepusat #suppliercantikskincare #loosepowder #msglowpusat #cantikskincare #instabeauty#msglowjkt
More...