yaya.Hoyeon (@komestik_murah_malaysia)

HOYEON soap ๐Ÿ’• โœ”๏ธHilang daki seawal 3 minit โœ”๏ธWangi โœ”๏ธselamat
โœ”๏ธtak ada bahan kimia ๐Ÿšฉ Rm17.90 *harga pos ikut berat barang ๐Ÿ˜‹

#cantik #putih #selamat #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #readystok

yaya.Hoyeon (@komestik_murah_malaysia)

Hanya mandi ,, gosak pelahan-lahannรฑn
Tudia Daki keluar ๐Ÿ˜ฑ

Rm17.90 *harga pos ikut berat barang
#cantik #putih #kosmetikmurah #kosmetik #kosmetikmurahmalaysia

yaya.Hoyeon (@komestik_murah_malaysia)

SYIMA BEAUTY SKINCARE 3IN1๐Ÿ’•
RM66 !!!!! Rm 66 !!!!! Rm66 !!!!!!!! *harga pos ikut harga saiz barang
#kosmetikmurah
#kosmetik
#kosmetikmurahmalaysia
#cantik

Grosir Bojonegoro Murah (@vievie_fashion)

Lipstik cantik cocok buat kamu2 yang pengen tampil lebih menawan harganya 12.000/pc aja loh ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Eits jangan salah, meski harga murah tp udah terdaftar BPPOM loh jd dijamin amann ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Order yuu... #bojonegoro #bojonegorohits #bojonegorostyle #murahbanget #cepueksis #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia #kosmetikbpom #grosir #grosirbajumurah #bajuwanitamurah #vieviehousegallery #bajucouplemurah #suplierbajumurah

BOOSTER WHITENING ORIGINAL (@booster_wh)

Sapa nak cantik raya nie!!! .
.
.
Kalau nak cantik kena lahh cuba BOOSTER WHITENING nie ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
Taknak ke kawan tegur nanti cantiknya kulit muka awak makin putih dan floles lah๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
Tunggu ape lagi oulls meh cepat2 dapatkan produk yang terlajak laris ๐Ÿ˜ฑ
.
.
Jangan risau sis sendiri yg akan guide oulls sampai putih dan floles ๐Ÿ˜
.
.
Produk kami jugak mempunyai kelulusan KKM tau dan bebas bahan kimia so tak perlu was2 lagi utk menggunakan BOOSTER WHITENING ๐Ÿ˜‰

Macamana cara nak order !!!
.
.
Senang saja boleh terus ws sis ๐Ÿ‘‰0182226311
#boosterwhiteningoriginal #boosterwhitening #bccream #kosmetikmurahmalaysia

kosmetikmurah2017 (@kosmetikmurahqaseh)

GLITTER SPRAY.... .RM14
.
.
.
.KELEBIHAN SPRAY GLITTER .
.โค๏ธBoleh di gunakan oleh semua peringkat umur. .โค๏ธSesuai untuk semua jenis kulit.
. โค๏ธMempunyai aloevera dan serbuk emas. .โค๏ธBoleh di sembur pada wajah tanpa solekan untuk memberi kelembapan. .โค๏ธMenambah seri pada wajah.
. โค๏ธMemberi kesan glowing selepas solekan. โค๏ธMengawal minyak pada wajah. .โค๏ธMengecutkan jerawat & memudarkan kesan parut dan jeragat.
. โค๏ธKulit wajah lebih lembut dan sekata. .โค๏ธMengekalkan solekan anda supaya tahan lebih lama .โค๏ธberbau wangi
ada
.
.
0178244122
0178244122

#Sprayglitter #spraymakeup #sprayglittermurah #spraymakeupmurahmalaysia #sprayglittermurah #makeupmurahmalaysia #makeupboxmurah #kosmetikmurahbatupahat #kosmetikterlajakmurah #kosmetikmurahbatupahat #kosmetikmurahsimpangrenggam #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia

๐ŸŒผ Nak PUTIH wajib Follow๐ŸŒผ (@iedabeautyshop)

CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe
.
. ๐Ÿ’ƒKELEBIHAN BOOSTER WHITENING ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
๐Ÿ’œPutih sepantas injection .
๐Ÿ’œTidak ada kesan sampingan ๐Ÿ’œDigalakkan untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah jambu pada kulit .
๐Ÿ’œMengecutkan jerawat .
๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
.

Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?๐Ÿ˜ Haaa meh dekat2 nk gtauu. .
๐Ÿ‘‰Kandungan dia pn dah superb hokayy ! โœ…serbuk mutiara- ๐Ÿ’•utk glowing kan kulit kita .
โœ…pelembap- ๐Ÿ’•untuk elak dari kulit kering .
โœ…vitamin B- ๐Ÿ’•memenuhi keperluan asas kulit .
โœ…protein- ๐Ÿ’•bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
โœ…sedozen jenis mineral - ๐Ÿ’•utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
โœ…amino asid - ๐Ÿ’•untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
๐Ÿ˜Meh pm sis laju2 ๐Ÿ“ฒ 011-12506519
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#shahalam #cheras #klang#banting#ampang

๐ŸŒผ Nak PUTIH wajib Follow๐ŸŒผ (@iedabeautyshop)

CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe
.
. ๐Ÿ’ƒKELEBIHAN BOOSTER WHITENING ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
๐Ÿ’œPutih sepantas injection .
๐Ÿ’œTidak ada kesan sampingan ๐Ÿ’œDigalakkan untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah jambu pada kulit .
๐Ÿ’œMengecutkan jerawat .
๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
.

Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?๐Ÿ˜ Haaa meh dekat2 nk gtauu. .
๐Ÿ‘‰Kandungan dia pn dah superb hokayy ! โœ…serbuk mutiara- ๐Ÿ’•utk glowing kan kulit kita .
โœ…pelembap- ๐Ÿ’•untuk elak dari kulit kering .
โœ…vitamin B- ๐Ÿ’•memenuhi keperluan asas kulit .
โœ…protein- ๐Ÿ’•bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
โœ…sedozen jenis mineral - ๐Ÿ’•utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
โœ…amino asid - ๐Ÿ’•untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
๐Ÿ˜Meh pm sis laju2 ๐Ÿ“ฒ 011-12506519
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#shahalam #cheras #klang#banting#ampang

๐ŸŒผ Nak PUTIH wajib Follow๐ŸŒผ (@iedabeautyshop)

CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe
.
. ๐Ÿ’ƒKELEBIHAN BOOSTER WHITENING ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
๐Ÿ’œPutih sepantas injection .
๐Ÿ’œTidak ada kesan sampingan ๐Ÿ’œDigalakkan untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah jambu pada kulit .
๐Ÿ’œMengecutkan jerawat .
๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
.

Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?๐Ÿ˜ Haaa meh dekat2 nk gtauu. .
๐Ÿ‘‰Kandungan dia pn dah superb hokayy ! โœ…serbuk mutiara- ๐Ÿ’•utk glowing kan kulit kita .
โœ…pelembap- ๐Ÿ’•untuk elak dari kulit kering .
โœ…vitamin B- ๐Ÿ’•memenuhi keperluan asas kulit .
โœ…protein- ๐Ÿ’•bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
โœ…sedozen jenis mineral - ๐Ÿ’•utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
โœ…amino asid - ๐Ÿ’•untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
๐Ÿ˜Meh pm sis laju2 ๐Ÿ“ฒ 011-12506519
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#shahalam #cheras #klang#banting#ampang

๐ŸŒผ Nak PUTIH wajib Follow๐ŸŒผ (@iedabeautyshop)

CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe
.
. ๐Ÿ’ƒKELEBIHAN BOOSTER WHITENING ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
๐Ÿ’œPutih sepantas injection .
๐Ÿ’œTidak ada kesan sampingan ๐Ÿ’œDigalakkan untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah jambu pada kulit .
๐Ÿ’œMengecutkan jerawat .
๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
.

Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?๐Ÿ˜ Haaa meh dekat2 nk gtauu. .
๐Ÿ‘‰Kandungan dia pn dah superb hokayy ! โœ…serbuk mutiara- ๐Ÿ’•utk glowing kan kulit kita .
โœ…pelembap- ๐Ÿ’•untuk elak dari kulit kering .
โœ…vitamin B- ๐Ÿ’•memenuhi keperluan asas kulit .
โœ…protein- ๐Ÿ’•bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
โœ…sedozen jenis mineral - ๐Ÿ’•utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
โœ…amino asid - ๐Ÿ’•untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
๐Ÿ˜Meh pm sis laju2 ๐Ÿ“ฒ 011-12506519
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#shahalam #cheras #klang#banting#ampang

๐ŸŒผ Nak PUTIH wajib Follow๐ŸŒผ (@iedabeautyshop)

CEPAT CEPAT ! Sape yg nak kulit cantik from head to toe
.
. ๐Ÿ’ƒKELEBIHAN BOOSTER WHITENING ๐ŸŒธ
.
๐Ÿ’œMemutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
๐Ÿ’œPutih sepantas injection .
๐Ÿ’œTidak ada kesan sampingan ๐Ÿ’œDigalakkan untuk Ibu menyusu bayi
๐Ÿ’œMenghapuskan toksin dlm badan
๐Ÿ’œMenaikan seri rona merah jambu pada kulit .
๐Ÿ’œMengecutkan jerawat .
๐Ÿ’œMenghilangkan Parut hitam yg lame
๐Ÿ’œKulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
.

Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni?๐Ÿ˜ Haaa meh dekat2 nk gtauu. .
๐Ÿ‘‰Kandungan dia pn dah superb hokayy ! โœ…serbuk mutiara- ๐Ÿ’•utk glowing kan kulit kita .
โœ…pelembap- ๐Ÿ’•untuk elak dari kulit kering .
โœ…vitamin B- ๐Ÿ’•memenuhi keperluan asas kulit .
โœ…protein- ๐Ÿ’•bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
โœ…sedozen jenis mineral - ๐Ÿ’•utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
โœ…amino asid - ๐Ÿ’•untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
๐Ÿ˜Meh pm sis laju2 ๐Ÿ“ฒ 011-12506519
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #perlakin #kulitputih #kosmetik #kosmetikmurah #kosmetikmurahmalaysia#shahalam #cheras #klang#banting#ampang

HERBALIFE COACH SHAFA (@noorshafawatimufid)

Budak Kecik is getting ready for #projekkurussebelumraya intake Mei. Are you ready???
.
Let's join us now!!
Sempat lagi tau.
=========================== PROJEK KURUS SEBELUM RAYA/
PROJEK SIHAT PUASA
โœ”๏ธ Turun Berat
โœ”๏ธ Mealplan mudah untuk kurus
โœ”๏ธ Ada Coaching Group
โœ”๏ธ Coach Check Food Diary
โœ”๏ธ All Online โ€ผ๏ธDAFTAR SEKARANG
.
โญ๏ธELITE COACHING SURI KURUS merupakan Program Kurus Online Paling Mudah dan Berkesan!
.
๐Ÿ”ดCoach Shafa 0192112157
๐Ÿ”ดBLOG: noorshafawatimufid.wordpress.com
๐Ÿ”ดHealth Coach / Earn Extra Income. Ask me how.
.
#HerbalifeMalaysia #HerbalifeCoachMalaysia
#KurusSebelumRaya
#ProgramKurus30Hari
#TeamSuriKurus

โ–ณ FREE SWAP REVIEW IG SHOP โ–ฝ (@jomcantik_meletop)

Alhamdurillah ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ ,, selesai cod untuk harini & customers berpuas hati ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž , tq semua ๐ŸŒผ
.
Siapa Yang Nak Join Cod Untuk Esok , Boleh Pm Sis Ya .. ( 016-7636244 )
.
#feedbackaiensyakilaa #feedbackmalaysia #sellerjamtangan #kosmetikmurahmalaysia #cheesetartmurah #deliverytelukintan๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ #deliverytelukintan #cheesetartgebu
More...