EZICLEAN SABUN MAGIK HAI O (@ezicleansabunmagik)

baru je daftarkan agent dah grab 1katon eziclean floor😱😱😱. #ezicleanfloor memang sentiasa di hati pelanggan dan memenuhi kehendak pelanggan. ye lah kan, kotoran degil yg susah nak hilang pun boleh hilang pakai eziclean floor ni je. Tahniah agent esha. Moga anda maju jaya! ada yg berminat nak jd agent? DM terus😘. #roadtomillionaire #businesssemudahabc #ezicleansabunmagik #eziclean #ipoh #selangor #shahalam #perak #sarawak #kuching #kualalumpur #kualaselangor #kualaterengganu #perlis #kuantan #melaka #johor #singapore #brunei

JERAWAT . PARUT . BERMINYAK (@temyraclescrubs)

Stok tinggal ini jerr uolss, Boleh tahan sampai bile ni? Ini pun dah hado penunggunya.. Haishh... Body Scrub bersaka garam mineral, Coffee Scrub berhantu kafein, Detox Mask berpenunggu kunyit,Lip Scrub bersusuk gula dengan Rice Milk Soap berhantu susu😜.
.
Sungguh misteri kan? Hiks... Kak as akan pastikan sesiape yang dah berdamping dengan Temyracle ni akan di ikat hatinya dengan rantai cinta kasih dan sayang.
.
Confirm akan teringat-ingat,terkenang-kenang,terbayang-bayang,bila tak guna akan ketagih.. Iye kak as tak tipu,kalau nak rasa mai cuba satu..
.
#temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #kopi #organik #bibirmenggelupas #bodyscrub #whiteningbodyscrub #lipscrub #detoxmask #detoxmasktemyracle #milksoap #facescrub #kopiskrub #coffeescrub #selangor #kualaselangor #coffeescrubtemyracle #coffeescrubmalaysia #coffeescrubmurah

Shaklee Shah Alam (@shaklee_hanazaini)

Kenapa orang semua rebut-rebutkan ESP ni ?
.
❤️ kulit jadi lebih anjal dan gebu
❤️ pudarkan parut
❤️ mengawal pertumbuhan jerawat
❤️ menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
❤️ mempertingkatkan fungsi hormon wanita
❤️ kulit jadi lebih tegang dan sihat
❤️ menghalang penyakit batu karang
❤️ kekalkan tenaga utk jangka masa panjang. Sentiasa kenyang wpun buat kerja berat
❤️ sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat badan
❤️ atasi masalah gastrik
❤️ tahan lapar - sesuai sangat untuk mereka yang nak ganti puasa, menyusu (cepat lapar) dan nak diet
❤️ atasi masalah anemia darah rendah dan pening pitam
❤️ bantu cepatkan proses penyerapan supplemen lain (beza mereka yang ambik supplement WITH esp dan yang tidak) ❤️bantu pekatkan susu ibu (protin TERsangat penting dan merupakan komponen penting penyusuan susu ibu) bila protin cukup, susu pekat dan baby cepat kenyang ❤️1001 khasiat protin ni! .
Khasiat ESP ni ALL IN ONE tau. Kalau yang aim nak KURUS awak akan dapat BONUS CANTIK. kalau yang aim nak CANTIK awak akan dapat BONUS LEBIH TENAGA

Wasap Hana
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
❌ NO CHEMICAL
💡 LAB TESTED BY DOCTOR & SCIENTIST
👍 PROVEN EFFECTIVE
💯% NATURAL
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
📱 012.364.9470
☎️ 012.364.9470
📞 012.364.9470 🚗Free delivery shah alam
Sec 1 - 24 & padang jawa ✈️Pos seluruh Malaysia

#codshahalam #shakleeshahalam #codpadangjawa #codkenrimba #tanjongkarang #parit1 #kualaselangor #cod #supplement #vitamin #agentshahalam #shakleekenrimba #setkurusshaklee #bazaarpaknil #ctdk #esp

nurraysa_shahalam_hana (@nurraysa_shahalam_hana)

Dari wanita untuk wanita

Produk wajib ada dlm bilik air khas utk wanita.
Mestilah syampu dan feminine wash kannn.
Syampu ♥️HABBATUS SAUDA HAIR TREATMENT 🎀👪Syampu ini sesuai bagi semua peringkat umur(7 tahun keatas) dan jantina ..syampu keluarga
🎀💇💇merawat kegatalan kulit kepala
🎀merawat masalah kelemumur
🎀merawat dan mengurangkan masalah keguguran rambut....menghilangkan kelemumur dan macam dkt spa je tau...bila kita apply pd kepala kita...buih dia sangat halus dan itu tandanya syampu ni bebas kimia berbahaya... ♥️STEMCELL FEMININE WASH
🎀tanpa paraben
🎀Tanpa SLES (SODIUM LAURETH SULFATE).bahan kimia yg sering ada dlm pencuci,sabun,shampoo,ubat gigi dll)
🎀Sangat elok utk kulit sensitif 👍👍
🎀Tidak mengeringkan kulit
🎀Merawat masalah keputihan & gatal2🙈
Sangat freshh!

Dah guna 2 produk ni mesti akan repeat berkali kali. Sebab best sgt.

Nak order jom wasap saya 🌻 Hana Zaini🌻
Whatsapp ::0123649470 @ komen PM di bawah.
Whatsapp ::0123649470 @ komen PM di bawah.
Whatsapp ::0123649470 @ komen PM di bawah. 🚗Free delivery shah alam
Sec 1 - 24 & padang jawa ✈️Pos seluruh Malaysia

#NurraysaBeauty
#sayajual #sayajualsayaguna
#mesrasolat #mesrawuduk
#shahalam #kualaselangor #tanjongkarang #batu11
#nurraysabeauty
#mesrawudhu
#posseluruhmalaysia
#StemcellFeminineWash
#HabbatusSaudaHairTreatment

洁匎 (@imjenny1230)

谢谢大家提早为我提早庆祝生日
#感恩 #2017❤️ #companytrip #kualaselangor #holiday

Let's Cantik By Nur Sajat🍀 (@forever21_closet)

Repost from @mermaidscrubmalaysia_hq @TopRankRepost #TopRankRepost Feedback dari customer lagi.. anak2 yg ad daki kt leher atau kt mana2 pun boleh scrub ya.. bukan org dewasa je tau guna.. tak percaya baca laa feedback dari customer nissa yg dah cuba utk pertama kali.. best kata nya.. 😍😍 Pada sesiapa yang nak try nk gebu mulus dan ada masalah kulit lain.. boleh terus scrubbing guna Mermaid Scrub pasti puas hati ! 100% Organik.. HARGA : RM35 (exc postage)

Untuk pembelian boleh terus PM/ WhatsApp : >>> 0178773842

Boleh LIKE & FOLLOW :

https://www.facebook.com/mermaidscrubmalaysia/. #ukm #kualaselangor #kualalumpur #zizanrazak #jannanick #organicfacescrubmalaysia #organicscrub #sayajualscrub #sayajualmurah #scrubmurah #sazzyfalak #ctdk #noradanish #nanaalhaleq #beauty #facescrub #facescrubmurah

Shaheena Sahid (@sharelan_jtt)

Assalamualaikum ladies.. sasha nk berceloteh sikit ni.. Jamu Tun Teja ni antara Jamu Tradisional yang di olah secara moden. And cara pengambilan ny pun amat2 le mudah je. Xperlu masak or bancuh.. just koyak and minum. .
#jamutunteja ni pun bkn hanya fokus pada masalah dalaman je tp dia dapat membantu utk menyelesaikan masalah luaran seperti skin, jerawat, black and white head.. kira nya satu bonus le.. dalam 1 sachet je bkn saja sihat di dalam malah cantik di luar jgk..
.
Pokok ny xrugi kalo sayang2 sasha ni nk mencuba.. confirm xkan rasa menyesal. Sbb sasha kali pertama mencuba pn trus jatuh cinta pandang pertama tauu.. 😍😍😍
.
#jamutuntejaselangor
#jamutuntejashahalam
#jamutuntejapetalingjaya
#jamutuntejakualaselangor
#jamu
#jamustyle
#confinementcare
#pantang44hari
#confinement
#kualaselangor #petalingjayaselatan
#shahalamresident
#selangor
#nanajttteam

jamutunteja.shahalam (@jamutunteja.shahalam)

Assalamualaikum ladies.. sasha nk berceloteh sikit ni.. Jamu Tun Teja ni antara Jamu Tradisional yang di olah secara moden. And cara pengambilan ny pun amat2 le mudah je. Xperlu masak or bancuh.. just koyak and minum. .
#jamutunteja ni pun bkn hanya fokus pada masalah dalaman je tp dia dapat membantu utk menyelesaikan masalah luaran seperti skin, jerawat, black and white head.. kira nya satu bonus le.. dalam 1 sachet je bkn saja sihat di dalam malah cantik di luar jgk..
.
Pokok ny xrugi kalo sayang2 sasha ni nk mencuba.. confirm xkan rasa menyesal. Sbb sasha kali pertama mencuba pn trus jatuh cinta pandang pertama tauu.. 😍😍😍
.
#jamutuntejaselangor
#jamutuntejashahalam
#jamutuntejapetalingjaya
#jamutuntejakualaselangor
#jamu
#jamustyle
#confinementcare
#pantang44hari
#confinement
#kualaselangor #petalingjayaselatan
#shahalamresident
#selangor
#nanajttteam

Ketuhar Manis 🇲🇾 (@ketuharmanis)

RM45 size 10".❤️ Kalau nak selit order untuk delivery Ahad ni, masih ada kosong lagi ya. Whatsapp 018-2246207

#sayajualbrownies #brownieskedut #fudgebrownies #fudgybrownies #wangsamaju #shahalam #kualaselangor

TELEKUNG CANTIK |SWEET |SELESA (@beboonga.co)

MAGNETIC BROOCH OR SCARF PIN
==========================================
.
Sayang kan kalau shawl ke tudung kita berlubang dek kene pin brooch tu.
.
Sekarang kakak ade magnetic pin. Selamat shawl uolls yang mahal tu. Nak jadikan accessories pun boleh. 😍
.
.
.
Boleh whatsapp kakak ya.
.
0187784681
.
.
.
#scarfpin #hijabpin #magneticpins #broochmagnet #hijabbrooch #shawlcantik #shawlaccessories #pintudung #pinhijab #beboongasisters #rawang #terapiinstagram #uthm #uitm #unisel #kualaselangor #shahalam #kpjrawang #shawlbrooch #pinshawl
#ukhwahti #aurainsta #hijabpins #broochmagnet

Ketuhar Manis 🇲🇾 (@ketuharmanis)

Agak2 tergoda tak nak rasa? Kita janji korang tak nyesal tau. Jomla join order utk Ahad ni. Jumpa di Shah Alam dan Wangsa Maju ok. Meh whatsapp 😉

#saltedcaramel #nutella #brownieskedut #fudgybrownies #fudgebrownies #kualaselangor #shahalam #wangsamaju #fudgybrownies #fudgebrownies #sayajualbrownies

Ketuhar Manis 🇲🇾 (@ketuharmanis)

Happy birthday Nain 😘. Combo 2in1 brownies, salted caramel + nutella. Rm48 size 10". Kalau nak selit order untuk delivery Ahad ni, masih ada kosong lagi ya. Whatsapp 018-2246207

#sayajualbrownies #brownieskedut #fudgebrownies #fudgybrownies #wangsamaju #shahalam #kualaselangor

Jakiran Bin Jacomah (@jakiranjacomah)

Di ICU Hospital Sg. Buloh tempoh hari, saya menziarahinya tetapi beliau tidak dapat berkomunikasi.
Alhamdulillah, En. Chek Bin Yon (Ketua UMNO Cawangan Seri Sepakat) telah pulang ke rumah dan berasa lebih sihat. Saya mengambil peluang menziarahinya.

#adunbukitmelawati #kualaselangor #sentiasabersama

Special Stokis IVMist K.Sel (@nurkhairiza)

Restok lagi periuk rendang viral ni
Cepat2 wasap 0196760119 sebelum habis lagi

#periukrendang
#kualaselangor
More...