Treshawn (@treshawnlaan)

🇲🇾 Holidays4u Travel & Tour Sdn Bhd... 包车服务 & 旅游服务 Chartered & Tour Services ⚠️ 1 輛多用途汽車 1 MPV Luxury Transport (Starex).⚠️ 1專業攝影服務 1 Pro Photos Service

有關旅遊服務的任何諮詢,不要猶豫!聯絡我們 立即預定!For any enquiry regarding Travel & Tour services, please don't hesitate to Contact or Book Now ❗️☞ +60127322096 / +6598690620 ☜ *CALL / WHATSAPP*🏖️️🏕️️ #singaporefood #singapore #holiday #holidayfun #skymirror #sasaran #sekinchan #kualalumpur #kualaselangor #beach #tioman #penanghill #hatyai #dannok #melaka #travelling #penang #songkla #sunrise #legoland #johor #chartered #hellokittyland #cameronhighland #penangfood #desaru #cuticutimalaysia #exploremalaysia #malaysia

(@surayaazhan)

cuba teka ni set ape???
.
hehe...ni set budjet slimming tau uols...dalam set ni kita ada 2 je produk shaklee which is lecithin and alfalfa
.
lecithin
-membantu memecahkan lemak dan kolestrol yang tak diperlukan dalam tubuh.
-membantu mencegah obesiti
.
alfalfa
-bertindak sebagai DETOX untuk mencuci dinding usus
-mengeluarkan toksik dalam badan.
.
suraya
0123377216
.
#terapiinstagram #aurainsta #shakleemalaysia #shakleeselangor #shakleekualaselangor #setkurusshaklee #setkurusbudjetshaklee #lecithinshaklee #alfalfashaklee #shakleeeffect #kualaselangor #pasirpenambang #kampungpermatang #tanjungkarang #bestarijaya #unisel

choco flower bouquet (@nr.bouquets)

Semalam kak bunga dpt req order nak postage bouquet.. so sebab skrg trend bouquet dlm kotak, kak bunga terima je lah.. dah lama sgt tak menggodek bunga ni.. ahaha.. rinduu tau.. jenuh jgk kak bunga cari kotak yg sesuai.. kat kg kaann, pilihan pun ciput.. sampai kak bunga rasa nak bukak kilang kotak pulak dah.. haihh.. bestnyaa dapat surprise kan.. jeles kak bunga.. kalau ada yg nak order bouquet boleh terus wasap kak bunga ok👌🏼 maaplaaa kat customer kak bunga sebab lama menyepi, tiba2 badai melanda pulek, kak bunga hanyut tgh laut.. ni harap2 dpt jumpa darat balik.. akakakakaakakaa.. kak bunga cas murah2 aje tau., jgn risau kak bunga bg harga letop2 kepompon punyaa.. owhh,, kak bunga tgh nak buat project baru tau ni, nanty jenguk2 lah insta kak bunga kalau nak tahu project baru kak bunga.. kalau rasa berkenan boleh laaa pm tepi kiri kanan atas bawah.. hewhew🌸 okay rasa macam panjang sgt kak bunga meraban hari ni, kita stop lah.. nak order pm okay, kak bunga tak makan org kak bunga makan hati, ehh.. kbye🌹#kakbungamerapu #bouquet #bouquetkotak #bouquetmurah #chocobouquet #chocobouquetmurah #bouquetdelivery #bouquetpostage #flowerbouquet #kualaselangor #tanjungkarang #sekinchan #sungaibesar #sabakbernam #mariorder #kasiyangtersayang #hargamurah #hargaletopletop #mampumiliksemuaorang

Treshawn (@treshawnlaan)

🇹🇭你知道泰国是街头食物的同义词吗?
那么,可能不是根据官方的字典,但是自2009年以来,在这个美食仙境中吃过和探索了街头美食,我无疑地说,泰国是世界上最好的食物城市之一。
根据“孤独星球”调查,如果您是食物爱好者,泰国是世界上最好的城市。 🇹🇭Did you know Thailand is a synonym of street food?
Well, probably not according to the official dictionary, but having eaten and explored the street food in this culinary wonderland since 2009, I can say without doubt, Thailand is one of the world’s best cities for food.
According to Lonely Planet’s survey, Thailand tops the world as the best city to visit if you’re a food lover.

Thailand🇹🇭Singapore🇸🇬China🇨🇳Holidays4u 为您度假 。🇲🇾包车服务 & 旅游服务 Chartered & Tour Services . ✅ 1 輛多用途汽車 1 MPV Luxury Transport (Starex). ✅ 1專業攝影服務 1 Pro Photos Service

有關旅遊服務的任何諮詢,不要猶豫!聯絡我們 立即預定!For any enquiry regarding Travel & Tour services, please don't hesitate to Contact or Book Now ❗️☞ +60127322096 / +6598690620 ☜ *CALL*

#singaporefood #singapore #holiday #skymirror #sekinchan #kualalumpur #kualaselangor #beach #tioman #penanghill #hatyai #dannok #travelling #penang #songkla #sunrise #johor #cameronhighland #penangfood #desaru #cuticutimalaysia #exploremalaysia #malaysia #instalike #instadaily #instagood #followme

SWEET MOMENT COSMETIC (@sweet_momenthq)

Best price
utk kuala selangoriannnnnn‼️‼️
Cod kuala selangor shj : Rm25
By pos add rm8 sm/rm12 ss
Direct Whatsapp iffa
http://www.wasap.my/60132472123
#kualaselangor

Adeeva Skincare Malaysia (@adeeva_skincare_msia)

✨ #ADEEVAFEEDBACK ✨
Thank you @ariyatifadzil . Selepas sebulan penggunaan Adeeva Whitening Series kulit semakin lembut dan cerah. Bintik hitam banyak pudar🎉🎉 -
Anda bila lagi? Cepat order kalau nak mcm ni. Whatsapp je terus cakap nak order set ape. Ready stock okey😘
📲 +60193316058
📲 +60196686591
--------------------------------------------------------
"Solutions for Healthy and Glowing Skin"
--------------------------------------------------------
#adeevaskincaremalaysia #adeevaskincareoriginal #adeevaskincarefeedback #adeevaskincare #adeevamalaysia #adeevawhiteningseries #adeevaacneseries #adeevabodywhiteningoriginal #adeevabodylightening #olicandy #perlashinekapsulmutiara #perlashine #dyxy #dyxybccreamfoundation #beautywaterspray #beautywater #ulfaabeautymoisturizergel #ulfaabeauty #moisturizergelbyulfaabeauty #mercuryfree #nomercuryproduct #bebasmerkuri #kualaselangor #tanjungkarang #tanjongkarang #selangor
More...