phonerepublic (@phonerepublickualaselangor)

SENYUM LEBAR
pasangan pengantin baru ni...
inai di jari pun tak hilang lagi!!!
dapat harga potongan 30% utk tukar battery iphone5 😊😊😊
Alhamdulillah... mereka puas hati dengan servis kami dan dpt warranty selama 3 bulan utk battery iphone tu...
thanks sebab percaya pada khidmat kami...
siap cakap nak promote phone republic kat kawan kawan..
tq kak dan abang 😊
.
don't forget to keep follow us at instagram & like our fan page
www.facebook.com/phonerepublickualaselangor
In shaa Allah we give the best commitment for our customer 😊😊😊
.
PHONE REPUBLIC KUALA SELANGOR
.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.
Anda mengalami masalah phone xboleh nak on,
xboleh touch, auto off, lcd pecah,bateri rosak,etc..
.
Boleh hubungi kami PHONE REPUBLIC In shaa Allah kami bantu anda, Kami menyediakan perkhidmatan membaikpulih sebarang kerosakan telefon bimbit dan tablet.
.
βœ”οΈFree phone checking.
.
⭐️Masalah battery
⭐️Masuk Air ⭐️Screen pecah ⭐️serta pelbagai masalah telefon
.
In Shaa Allah semua masalah akan diselesaikan dengan baik mengikut jenis kerosakan telefon atau teblet anda.
.
Aksesori Phone jugak turun dijual
βœ…screen protecter βœ…Casing βœ…Cable Ori/gred
βœ…Charger Ori/gred
βœ…pelbagai peralatan berkaitan
.
Sebarang pertanyaan untuk maklumat lebih lanjut anda boleh hubungi kami di talian .
πŸ“ž 0182423383 call/whatsapps.
.
Alamat kedai :
No. 10 Jalan Melati 3/3
Bandar Malawati
45000 Kuala Selangor
Selangor
.
fanpage
www.facebook.com/phonerepublickualaselangor
.
instagram
@phonerepublickualaselangor
.
#phonerepublickualaselangor
#repairsmartphone
#berbaloibaloi
#hargarendah
#original
#facetofaceservices
#kualaselangor
#repairingservices
#baikiphonemurah
#expressservice
#repairandroid
#repairiphone
#originalperfume
#phoneaccessories
#hairpomade
#pomade
#pomademalaysia
#snapback

Qhairul Qimminas Aisyam (@aisyam_kimminas_hidayat)

I left him at the right place, in a good hand. Hopefully he'll be fine and struggle to achieve what he dreams for. #qhairuldanialiskandar #registration #form1 #tingkatan1 #samjeram #kualaselangor #newhope #newbeginning

JANG FOOD SVS / FOODTRUCK (@jangfoodsvs)

Hye..Hari ni kami parking depan @piratasbarbershop Kuala Selangor, port nak makan2 pun oke, gunting rambut mmg okay, gentleman style, datang la klu rajin, k.bye.

#vscogrid #vscocam #rotijang #jangfoodsvs #piratasbarbershop #kualaselangor #gengmatahari

Nur Shazalina (@shazalinazmi)

MAMPUKAH AKU HARUNGI 2017?
.
.
.
Boleh, jika anda membuat backup plan. Tahun 2017 dijangka tahun kemelesetan ekonomi negara akan berlaku. Jadi anda perlu bersedia.
.
.
DiΒ #BetaBusinessClubΒ kami sediakan platform utk anda belajar buat backup plan, melalui
#ProgramGandakanSimpanan2017Β danΒ #ProjekOrangMalasΒ . .
Program ini sesuai utk orang yg tiada pengalaman berniaga, dan ingin belajar teknik2 perniagaan. Mentor dan latihan akan diberikan
.
.
Apa yang anda perlu buat hanya bertindak!!! Berminat, boleh pm sy segera..Saya akan balas selagi sy mampu. . .
Pm saya SEKARANG! Untuk dapatkn PROMOSI HEBAT! Kalau anda lambat anda akan RUGI..
.
SERIOUS NI KORANG NAK ???
Ye saya nak! Tak leh tahan dah ni!!!
.
Ok pm saya SEKARANG!
πŸ“žWHATSAPP= 011-23308505
πŸ“žWHATSAPP=
011-23308505
πŸ“žWHATSAPP=
011-23308505

Tags:
#BetaBusinessClub #F2Academy #F2AErudite #titaniumnetwork

More Tags:
#Sungaibesar #sungaibesardihatiku #sabakbernam #sekinchan #kualaselangor #kelantan #psis #psisohsem #umk #puo #ppap #uitm #ikm #ikmlumut #uia #uiagombak #bangi #smkbandartasikselatan #uthm

AISHA BOUTIQUE (@boutique.aisha)

NEW ARRIVALS !!
GORGEOUS AND AWESOME😘 🌼KAIN DUYUNG
.
πŸ’°Price - Rm 35 exc postage
πŸš›Postage - Rm 9 sm / Rm 11 ss
Material - como crepe
.
#skirt #skirtmurah #palazo #palazobootcut #mermaidskirt #bajuwarda #blousemurah #jubah #bajukurung #pallazo #palazzo #lofattah #shawl #chiffonshawl #shawlbubble #innerneckmurah #peninsulapark #kualaselangor

phonerepublic (@phonerepublickualaselangor)

ALHAMDULILLAH...
customer repeat dengan kami lagi...
puas hati dan selesa dengan perkhidmatan kami..
die datang lagi bawak iphone plak...
DONE ON/OFF button replacement for iphone 5
terima kasih abang aziz org kuat tone excel Kuala Selangor...
SENYUM LEBAR ABANG DUA ORANG NI...
SELESAI tukar lcd iphone 4s untuk abam baju purple dan bck cover iphone 4s utk abam baju hitam...
terima kasih atas kepercayaan anda..
datang dari Tg Karang dan bawak kawan...
seronok katanya berborak ngn team kami...
terima lasih atas senyuman ikhlas anda 😊😊😊
.
don't forget to keep follow us at instagram & like our fan page
www.facebook.com/phonerepublickualaselangor
In shaa Allah we give the best commitment for our customer 😊😊😊
.
PHONE REPUBLIC KUALA SELANGOR
.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.
Anda mengalami masalah phone xboleh nak on,
xboleh touch, auto off, lcd pecah,bateri rosak,etc..
.
Boleh hubungi kami PHONE REPUBLIC In shaa Allah kami bantu anda, Kami menyediakan perkhidmatan membaikpulih sebarang kerosakan telefon bimbit dan tablet.
.
βœ”οΈFree phone checking.
.
⭐️Masalah battery
⭐️Masuk Air ⭐️Screen pecah ⭐️serta pelbagai masalah telefon
.
In Shaa Allah semua masalah akan diselesaikan dengan baik mengikut jenis kerosakan telefon atau teblet anda.
.
Aksesori Phone jugak turun dijual
βœ…screen protecter βœ…Casing βœ…Cable Ori/gred
βœ…Charger Ori/gred
βœ…pelbagai peralatan berkaitan
.
Sebarang pertanyaan untuk maklumat lebih lanjut anda boleh hubungi kami di talian .
πŸ“ž 0182423383 call/whatsapps.
.
Alamat kedai :
No. 10 Jalan Melati 3/3
Bandar Malawati
45000 Kuala Selangor
Selangor
.
fanpage
www.facebook.com/phonerepublickualaselangor
.
instagram
@phonerepublickualaselangor
.
#phonerepublickualaselangor
#repairsmartphone
#berbaloibaloi
#hargarendah
#original
#facetofaceservices
#kualaselangor
#repairingservices
#baikiphonemurah
#expressservice
#repairandroid
#repairiphone
#originalperfume
#phoneaccessories
#hairpomade
#pomade
#pomademalaysia
#snapback
More...