aza pazila (@aza_najlaa_jamubonda)

Akak lawa kita ni makin cantik, gebu gebas gituuuΓΉ..Masa raya hari tu ramai pakat dok tegur..."nampak lain la skrang ni, macam makin putih dan comel" .
Nak tahu apa rahsianya? Amal #jamubonda #herbasari #herbsolution la jawapannya. .
Nak jadi macam kakak lawa kita ni?
Boleh hubungi kak aza πŸ“²0196647764.#agentjamubonda
.
Hanya rm25 sebotol exc pos
Beli 4 botol free postage .
#codareakl #codtamanmelati #codsemarak #coddanaukota #codwangsamaju #posseluruhmalaysia #PosSeluruhMalaysia .
.
#jamuviral #jamutidakpanas #jamuawetmuda #jamu #kulit #kulitcantik #jamuorganik #jamuherbasari #jamuherbsolution #barangbagus #bazaaronline #bazaarpaknil #mokcun #meletop

Najlaa Baby Skincare KL (@najlaa_baby_skincare_kl)

πŸŽ€ *NAJLAA SAKURA SOAP* πŸŽ€
_(RM23 : 45gram)_
.
===============
*KANDUNGAN*
===============
βœ… Dirumus daripada minyak kelapa dara. Untuk deep cleasing dan kecantikkan kulit
.
βœ… Ektrak herba perubatan & bunga sakura. Herba herba ini bersifat anti-septik, anti-radang dan melawan jangkitan.
.
βœ… Diperkayakan dgn vitamin A & vitamin E utk merawat sakit kulit seperti eczema &psoriasis dan anti-penuaan
.
βœ… Mengandungi glycerine tumbuhan & ektrak oat untuk kelembapan kulit. Serta menghalus dan melembutkan kulit
.
❌ Kimia bahaya
❌ Alkohol ❌Agen pembuih
❌ SLS, SLES
.
======================
*FUNGSI SAKURA SOAP*
======================
β–  Untuk meningkatkan nilai kesihatan & kecantikkan diri
.
β–  Sesuai untuk mandian si manja & pesakit kulit seperti ekzema, kudis, kulit kering
.
β–  Sesuai juga untuk kulit muka/badan yang berjerawat & berparut
.
=================
*CARA GUNA*
=================
.
Untuk BAYI
πŸ‘‰ Potong sebahagian sakura soap masukkan kedalam botol, tambah air. Goncang Biarkan larut. Guna untuk cuci kepala dan badan bayi. 2x sehari
.
Untuk DEWASA
πŸ‘‰ Sabunkan muka dan badan seperti sabun biasa. 2x sehari. Cuci muka sebelum tidur juga
.
======================
*KEISTIMEWAAN*
======================
.
Sabun Sakura ini mengandungi herba Senna& Serai wangi, 2 jenis herba antiseptik yg melawan mikroorganisma yg menyebabkan jerawat, radang kulit, serta merawat ekzema, kurap dan kudis.
.
Mengandungi VCO dan Oat untuk menghalus dan mencantikkan struktur kulit
.
Berminat boleh dapatkan melalui Kak Aza πŸ“²0196647764
#agentsahnajlaa #najlaababyskincare #najlaababyskincarekl #sakurasoap #SakuraSoapNajlaa .
#codareakl #PosSeluruhMalaysia #posseluruhmalaysia .
#sabun #sabunekzema #sabunoatmeal #sabunorganik #produkviral #produkmuslims #barangbaby #barangbagus #kulit #headtotoe #jerawat #kulitsensitif

DISTRIBUTOR RESMI HWI (@diet_dokter.ava2)

Berat badan adalah hal yang harus di jaga,
penampilan terlihat dari luar sangatlah sedap di pandang apabila kita menjaga bentuk tubuh.
Jika kita merasa berat badan berlebih apalg obesitas sangat mempengaruhi :
1.kesehata
2.gerak tubuh
3.penampilan
4.produktivitas kerja
5.relasi dengan orang lain

ingin tau solusi menjadikan badan kamu ideal?
yuk konsultasi dan order. produk andalan kami

Angelina Visakha
line : angelinavis
WA : 081294896286
distributor resmi loh😎😊 #kulit #pelangsing #pemutih #creamputih #murah #pemutihmurah #cewecantik #cantik #sexy #langsing #kurus #halus #bersih #serum#putih #bening #spinner #wmp
#cewe #wmpjakarta #wmpmurah #dtozym #senyum #cake #taicjan #tas #kosmetik #bajumurah #blogger #endorse

DISTRIBUTOR RESMI HWI (@diet_dokter.ava2)

Berat badan adalah hal yang harus di jaga,
penampilan terlihat dari luar sangatlah sedap di pandang apabila kita menjaga bentuk tubuh.
Jika kita merasa berat badan berlebih apalg obesitas sangat mempengaruhi :
1.kesehata
2.gerak tubuh
3.penampilan
4.produktivitas kerja
5.relasi dengan orang lain

ingin tau solusi menjadikan badan kamu ideal?
yuk konsultasi dan order. produk andalan kami

Angelina Visakha
line : angelinavis
WA : 081294896286
distributor resmi loh😎😊 #kulit #pelangsing #pemutih #creamputih #murah #pemutihmurah #cewecantik #cantik #sexy #langsing #kurus #halus #bersih #serum#putih #bening #spinner #wmp
#cewe #wmpjakarta #wmpmurah #dtozym #senyum #cake #taicjan #tas #kosmetik #bajumurah #blogger #endorse

DISTRIBUTOR RESMI HWI (@diet_dokter.ava2)

Berat badan adalah hal yang harus di jaga,
penampilan terlihat dari luar sangatlah sedap di pandang apabila kita menjaga bentuk tubuh.
Jika kita merasa berat badan berlebih apalg obesitas sangat mempengaruhi :
1.kesehata
2.gerak tubuh
3.penampilan
4.produktivitas kerja
5.relasi dengan orang lain

ingin tau solusi menjadikan badan kamu ideal?
yuk konsultasi dan order. produk andalan kami

Angelina Visakha
line : angelinavis
WA : 081294896286
distributor resmi loh😎😊 #kulit #pelangsing #pemutih #creamputih #murah #pemutihmurah #cewecantik #cantik #sexy #langsing #kurus #halus #bersih #serum#putih #bening #spinner #wmp
#cewe #wmpjakarta #wmpmurah #dtozym #senyum #cake #taicjan #tas #kosmetik #bajumurah #blogger #endorse

DISTRIBUTOR RESMI HWI (@dokterdiethwi.ava)

Berat badan adalah hal yang harus di jaga,
penampilan terlihat dari luar sangatlah sedap di pandang apabila kita menjaga bentuk tubuh.
Jika kita merasa berat badan berlebih apalg obesitas sangat mempengaruhi :
1.kesehata
2.gerak tubuh
3.penampilan
4.produktivitas kerja
5.relasi dengan orang lain

ingin tau solusi menjadikan badan kamu ideal?
yuk konsultasi dan order. produk andalan kami

Angelina Visakha
line : angelinavis
WA : 081294896286
distributor resmi loh😎😊 #kulit #pelangsing #pemutih #creamputih #murah #pemutihmurah #cewecantik #cantik #sexy #langsing #kurus #halus #bersih #serum#putih #bening #spinner #wmp
#cewe #wmpjakarta #wmpmurah #dtozym #senyum #cake #taicjan #tas #kosmetik #bajumurah #blogger #endorse

DISTRIBUTOR RESMI HWI (@dokterdiethwi.ava)

Berat badan adalah hal yang harus di jaga,
penampilan terlihat dari luar sangatlah sedap di pandang apabila kita menjaga bentuk tubuh.
Jika kita merasa berat badan berlebih apalg obesitas sangat mempengaruhi :
1.kesehata
2.gerak tubuh
3.penampilan
4.produktivitas kerja
5.relasi dengan orang lain

ingin tau solusi menjadikan badan kamu ideal?
yuk konsultasi dan order. produk andalan kami

Angelina Visakha
line : angelinavis
WA : 081294896286
distributor resmi loh😎😊 #kulit #pelangsing #pemutih #creamputih #murah #pemutihmurah #cewecantik #cantik #sexy #langsing #kurus #halus #bersih #serum#putih #bening #spinner #wmp
#cewe #wmpjakarta #wmpmurah #dtozym #senyum #cake #taicjan #tas #kosmetik #bajumurah #blogger #endorse

DISTRIBUTOR RESMI HWI (@dokterdiethwi.ava)

Berat badan adalah hal yang harus di jaga,
penampilan terlihat dari luar sangatlah sedap di pandang apabila kita menjaga bentuk tubuh.
Jika kita merasa berat badan berlebih apalg obesitas sangat mempengaruhi :
1.kesehata
2.gerak tubuh
3.penampilan
4.produktivitas kerja
5.relasi dengan orang lain

ingin tau solusi menjadikan badan kamu ideal?
yuk konsultasi dan order. produk andalan kami

Angelina Visakha
line : angelinavis
WA : 081294896286
distributor resmi loh😎😊 #kulit #pelangsing #pemutih #creamputih #murah #pemutihmurah #cewecantik #cantik #sexy #langsing #kurus #halus #bersih #serum#putih #bening #spinner #wmp
#cewe #wmpjakarta #wmpmurah #dtozym #senyum #cake #taicjan #tas #kosmetik #bajumurah #blogger #endorse

KESAN SEAWAL 1 KAPSUL! (@einzone_pearl_booster)

Sejak mengamalkan SUPPLEMENT terbaik ni, Alhamdulilah, dengan izin Allah, NO MORE PERIOD PAIN.
.
Even dulu, buat operation pun, ada jugak sakit tu. Dah bersalin dua ni, dengan mengamalkan PEARL BOOSTER, Alhamdulilah.
.
Siapa yang pernah sakit period berhari2 sampai tak boleh buat kerja??πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹Paling best, sure bergulung dalam selimut.πŸ˜‚
.
Hanya MUTIARA ASLI yang mampu MERAWAT dengan BERKESAN.☺️Berminat? ‡️‡️‡️
β€’
Anda boleh mendapatkan produk Pearl Booster secara offline dengan walk in ke βœ”οΈ@mate_empireboutique berlokasi di Bangi Sentral yang terkenal dengan menjual produk2 milik artis dan selebriti βœ”οΈUptown Megaraya at Putra Kajang
βœ”οΈCOD kawasan Shah Alam atau boleh juga membuat pembelian secara online πŸ‘‡
β€’
πŸ’žwww.wasap.my/60122420343/πŸ’ž
πŸ’žwww.wasap.my/60122420343/πŸ’ž
πŸ’žwww.wasap.my/60122420343/πŸ’ž
#pearl #pearlbooster #whitening #mutiara #jeragat #jerawat #kulit #cantik #cerah #putih #kajang #bangisentral #produkkecantikan #shahalam #selangor #malaysia #sayapakai #sayajual #mateempire #mateempirevendor #bazaarpaknil #bazarpaknil #kl #kualalumpur #stokis #cod #codshahalam #stokisshahalam #putrajaya #moodrepublik #cod
More...