Nu Amoorea Solo (@az.amoorea)

Syukaakk sama hasilnya Nu Amoorea

Monggo yang mau order
Monggo yang mau gabung sama amoorea yakin banyak sekali manfaat yg diperoleh

Contacts person.
📲 WA.-085729261365 ☎️.-085743213332 (sms only)
📲 BBM.-7E927F9A

#like4like#kulitputih#kulitalami#amoorea#amooreaungu#kulitmulus#kulitbebasjerawat#kulitsehat#dokterkulit#wajahcantik#wajahalami#wajahsehat#amooreamurah#amoorea#kulit#kosmetikbrandeCard#kosmetikori#sabun#herbal#detoks#amooreaindonesia#cream#creamwajahbpom#amooreasolo

Farmasi Annona (@farmasiannonakerpan)

Hai awak. Selamat pagi. Breakfast apa hari ni? 😍😍
.
.
Semoga dikurniakan kesihatan yang baik untuk awak 😘
.
@vcs_annona @vcs_annona @vcs_annona
#10xVitaminC #takperlusuntik #kulit #FarmasiAnnona #StokisJusAnnona #VCSAnnonaKedah #WhatsApp0184641714

ELANISH BEAUTY™️ 🇲 🇾 [EB1002] (@hq_elanishbeauty)

.
"Memang TERBAIK!
.
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..."
.
"sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye...
.
"Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!"
.
Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best!!
.
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
.
✅100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
✅100HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
✅100produk organik dan natural.
✅100tanpa bahan terlarang.
✅100dijamin selamat.
✅100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
✅100GMP certified.
✅100buatan tempatan.
.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp : +6018 264 2604
Whatsapp : +6018 264 2604
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik

ELANISH BEAUTY™️ 🇲 🇾 [EB1002] (@elanishbeauty_official)

.
"Memang TERBAIK!
.
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..."
.
"sis, saya dah guna 3 hari, bukan setakat kulit nampak licin, malah kulit saya nampak muda la sis.. nanti nak order lagi ye...
.
"Akak, Tq tau, Elanish SERUM ni betul2 ubah hidup saya! Macam2 produk saya dah pakai, kenapa la x jumpa Elanish SERUM ni dari dulu lagi, hanya beberapa titis je sehari... kulit pun makin putih & jerawat pun dah tak da..!"
.
Macam2 feedback kami terima dari customer ni, ape pun uolls mesti kena try.. mmg best!!
.
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
.
✅100Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
✅100HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
✅100produk organik dan natural.
✅100tanpa bahan terlarang.
✅100dijamin selamat.
✅100Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
✅100GMP certified.
✅100buatan tempatan.
.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp : +6018 264 2604
Whatsapp : +6018 264 2604
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanish #elanishbeauty #elanishserum #elanishbeautyserum #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #raya #iphone #sayajualmurah #serum #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #zizanrazak #neelofa #kulit #igshop #igshopping #igshopmurah #igshopmy #rozitachewan #jualkosmetik

Pewiit skincare 5in1 (@pewiit.skincare.official)

Akak mencari 88 orang
yang ada msalah kulit muka
dan yang dah try macam2 produk
Kesan seawal 1 minggu
Cukup 88 orang akk akn tutup promosi
Saya akan bantu sebaik mgkin
.
TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK?? RAWAT SEBELUM TERLAMBAT.. MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. . .
✔️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔️ semua msalah akn hilang ✔️ Tiada kesan sampingan ✔️ berseri2 ✔️ 100% ramuan herba semulajadi ✔️ Banyak testimoni yg dh berjaya ✔️ muka bertambah licin ✔️ parut pon main jauh2 ✔️ jeragat bukan main senang lagi hilang ✔️ jerawat nak naik pun tak berani ✔️ HOMEMADE (TIADA BAHAN KIMIA) . .
➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit..
➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang..
.
➽Sis nak lebih cepat boleh tinggalkan hp no pada comment dibawah..serta merta akan diwhtsapp..atau bleh trus whatsap +60111 695 2941

#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #kuruscepat #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkurus #sayanakkurus #raya #iphone #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kurussebelumraya #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingph #zizanrazak #neelofa #airasia #kulit

MERAWAT JERAWAT (@trueskinzholisticbeauty)

Kenapa perlu meyakini TRUESKINZ?
.
✅Manfaat daripada TrueSkinz Facial Cleanser iaitu membersihkan kotoran pada wajah, mengecutkan pori (bukan mematikan pori), bertindak sebagai antiseptik semulajadi untuk kulit, menegang dan melembutkan kulit, bau buah-buahan yang menyegarkan seperti aromaterapi walaupun hanya MENCUCI MUKA!
.
✅Manfaat daripada TrueSkinz N-Cream MultiAction yang bertindak sebagai agen pemulih (bukan pemutih), menggalakkan pertumbuhan cell baru secara optimum, meningkatkan keanjalan kulit, merangsang pertumbuhan kolagen semulajadi, mengandungi pelembap daripada multiflora extract yang mampu menyerikan kulit (cerah secara semulajadi). N-Cream MultiAction juga bertindak sebagai pelembap! HEBAT! Manfaat pelbagai dalam satu rumusan. Bagi yang berkulit agak kering, boleh disapu N-Cream ke atas kulit yang kering itu walaupun di siang hari, dan kemudian boleh menggunakan D-Cream juga. N-Cream boleh bertindak sebagai pelembap untuk pengguna yg berkulit kering. HEBAT kan?
.
✅Manfaat TrueSkinz D-Cream Foundation yang mempunyai rumusan anti jerawat, kandungan pati tumbuh-tumbuhan dimanfaatkan untuk melindungi kulit drp sinaran UV yang merbahaya, mengawal dan memperlahankan pigmentasi, menutup cela kerana adanya manfaat foundation serta sun block. Manfaat lain adalah menegangkan dan meningkatkan keserian kulit.
.
Dapatkan set TRUESKINZ anda hari ini dengan harga serendah RM1.70 sehari!**
.
JANGAN PERCAYA SAYA SEHINGGA ANDA CUBA SENDIRI
.
Nak kulit sihat, sila pakai TRUESKINZ . Anda akan jatuh hati. #serioustalk
.
Untuk konsultansi +6017 235 1848
Utk pembelian +6017 235 1848
.
#trueskinzmy #trueskinz #trueskinzmalaysia #dropshipneeded #dropship #skincare #tanpamerkuri #tanpaparaben #fruitbased #patibuah #agen #stokis #kulit #flawless #jerawat #natural #trueskinzmuar #trueskinzjohor #trueskinzINFO #TRUESKINZmodernskincare

Shuhada Badya (@arda_zara)

Alhamdulillah.. Makin ramai yang yakin dengan Pewiit Skincare 5in1. Paling best dapat Toner FREE & Pewiit Foundation BB Cream !! nk tahu?? tinggalkan no.phone je ..atau whatsaap 01126093727
#pewiit #pewiitskincare #PewiitSkincare5in1 #pewiitskincare3in1 #pewiitscarserum #igshops #malaysia #cute #cun #flowers #muslimah #bestfriend #kulit #bebaskimia #bebaskusam

Shuhada Badya (@arda_zara)

Alhamdulillah.. Makin ramai yang yakin dengan Pewiit Skincare 5in1. Paling best dapat Toner FREE & Pewiit Foundation BB Cream !! nk tahu?? tinggalkan no.phone je .. atau whatsaap 01126093727
#pewiit #pewiitskincare #pewiitfoundationcream #online #onlinesale #onlineshopmalaysia #malaysia #kulitmulus #kulitsihat #kulit #glow #flawless #rawat #jerawathilangcepat #jerawat #paruthilang #parutpudar #parut #bebasjerawat

ELANISH BEAUTY™️ 🇲 🇾 [EB1002] (@hq_elanishbeauty)

.
Sukenyaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!!!.. Serius x tipu. Muka rasa FRESH & MOIST sgt!!! Baru 2 hari pakai rasa GEBU je kulit. .
.
Serum ni diperbuat dari baham2 semulajadi mcm Propolis, ekstrak buah delima, witch hazel san byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita.
.
Yg ad masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. InsyaAllah x menyesal. .
TRY ONE U WILL 'UNLOCK THE BEAUTY' SECRET
Apa tunggu lagi!!! .
.
Fungsi Elanish Beauty SERUM
.
📌 Menyamaratakan tona warna kulit.
📌 Menghalus dan melembutkan kulit.
📌 Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan pada kulit muka.
📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah.
📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp : +6018 264 2604
Whatsapp : +6018 264 2604
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #ukm #upm #ump #umt #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #cantiksihat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #zizanrazak #neelofa #serum #kulit

ELANISH BEAUTY™️ 🇲 🇾 [EB1002] (@elanishbeauty_official)

.
Sukenyaaa pakai ELANISH BEAUTY WHITE GLOW SERUM ni!!!.. Serius x tipu. Muka rasa FRESH & MOIST sgt!!! Baru 2 hari pakai rasa GEBU je kulit. .
.
Serum ni diperbuat dari baham2 semulajadi mcm Propolis, ekstrak buah delima, witch hazel san byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita.
.
Yg ad masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. InsyaAllah x menyesal. .
TRY ONE U WILL 'UNLOCK THE BEAUTY' SECRET
Apa tunggu lagi!!! .
.
Fungsi Elanish Beauty SERUM
.
📌 Menyamaratakan tona warna kulit.
📌 Menghalus dan melembutkan kulit.
📌 Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan pada kulit muka.
📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌Menghilangkan garis2 halus pada wajah.
📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp : +6018 264 2604
Whatsapp : +6018 264 2604
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanish #elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #ukm #upm #ump #umt #serumjeragat #serumjerawat #eczema #serumezcema #serumantipenuaan #cantik #cantikalami #cantiksihat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshopping #zizanrazak #neelofa #serum #kulit

Pewiit skincare 5in1 (@pewiit.skincare.official)

risteena nk cari 88 orang
yang ada msalah kulit muka
dan yang dah try macam2 produk
Kesan seawal 1 minggu
Cukup 88 orang akk akn tutup promosi RM2.68
Saya akan bantu sebaik mgkin
.
TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK?? JERAGAT TAK HILANG2 MCM KESAN TERBAKAR ..
RAWAT SEBELUM TERLAMBAT.. MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. . .
✔️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan ✔️ semua msalah akn hilang ✔️ Tiada kesan sampingan ✔️ berseri2 ✔️ 100% ramuan herba semulajadi ✔️ Banyak testimoni yg dh berjaya ✔️ muka bertambah licin ✔️ parut pon main jauh2 ✔️ jeragat bukan main senang lagi hilang ✔️ jerawat nak naik pun tak berani .
➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit..
➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang..
➽utk diskaun 50%..sila whatsapp SUHA ye...hehe +60111 695 2941
➽FOUNDATION BB CREAM PEWIIT NK BGI RM5 JE .. nk ? wthpps skrg +60111 695 2941
➽Sis nak lebih cepat boleh tinggalkan hp no pada comment dibawah..serta merta akan diwhtsapp..+60111 695 2941

#pewiit #pewiitskincare #pewiitskincare5in1 #kuruscepat #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #produkkurus #sayanakkurus #raya #iphone #sayajualmurah #sayajualmurah2 #instashopmalaysia #visitmyigmalaysia #kurussebelumraya #cantik #cantikalami #cantiksehat #quputeh #cantiknusantara #cantikcantik #cantiknyaberhijab #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #onlineshoppingph #zizanrazak #neelofa #airasia #kulit
More...