muka cantik badan wangi (@skrubsejukviral.sihijau)

Hai hai hai gojes...!!
Bila last korg scrub muka?
Semalam?Kelmarin?Bulan lepas?atau Tahun lepas?
.
Jgn lupa scrub muka tau..Scrub muka penting utk menanggalkan sel kulit mati supaya tidak menebal kat muka korg tu..So pilihan yg terbaik adalah Green Tea Mint Face Scrub yg telah menjadi viral di malaysia..!!Jom cekidaut apa kebaikan scrub ni..πŸ’ƒ
.
🌺KANDUNGAN GREENTEA MINT FACE SCRUB🌺
.
πŸ’‹Deionised water
πŸ’‹Menthol (Mint)
πŸ’‹Greentea
πŸ’‹Walnut
πŸ’‹Stemcell
πŸ’‹Argan .
.
🌺GREENTEA MINT FACE SCRUB🌺
.
Diformulasi dari bahan-bahan terhebat iaitu bahan semulajadi seperti greentea (teh hijau) dan peppermint yang terlalu banyak khasiat untuk kulit wajah. .
.
🌺FUNGSI GREENTEA MINT FACE SCRUB🌺
.
.
🌿 Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam sekaligus membantu keberkesanan skincare anda 10x ganda!
🌿 Mencerahkan kulit dengan penggunaan berterusan.
🌿 Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah.
🌿 Menghilangkan lebam bawah mata.
🌿 Mengurangkan muka berminyak sekaligus dapat halang kehadiran jerawat.
🌿 Melindungi kulit wajah dari sinaran matahari.
🌿 Memberi kesegaran dan ketenangan dengan aroma greentea dan peppermint!
.
πŸ’°HARGA: RM38.00 (EXCLUDE POSTAGE)
.

Amoorea Beauty Care (@amoorea.skin.care)

Haiii dears... 😎 πŸ‘€ Wajah kamu kusam..? 😣 πŸ‘€ Berminyak..? 😒 πŸ‘€ Banyak komedonya..? 😭 πŸ‘€ Wajah berlubang (bopeng)..? 😱 πŸ‘€ Wajah jerawatan..? 😳 πŸ‘€ Flek & kerutan..? πŸ˜–
Pakai busa AMOOREA aja..!!! gak percaya neh..? Cuuss.. di coba hri ini yaaa😍
Buktikan hasilnya.. NuAmoorea.😘 Jangan lupa beli di distributor resmi nu amoorea dep yaa.. #nuamoorea #nuamooreaungu #amoorea #amooreadep #perawatan #perawatanwajah #perawatanbadan #kulit #kulitkusam #kulitsehat #kulitbersih #kulitberjerawat #jerawat #flekhitam #detox #kosmetik #kosmetikori #kosmetikmurah #baby #bumil #busui #bpom #original #distributor #distributorresmiamooreadep #online #onlineshop #onlineshopping #indonesia

Promil |Kesehatan |kecantikan (@solusii_hidup_sehat)

Tampil cantik dan bersih dalam, di hari yang sangat bahagia ini...😍😘😘
.
Yuk follow
@solusii_hidup_sehat
@solusii_hidup_sehat
@solusii_hidup_sehat
-
untuk dapat info lebih lanjut dan jika ada pertanyaan seputar masalah kulit wajah anda silahkan ajukan via DM (privasi terjaga) atau
οΈβœ”οΈ contact person :
πŸ“²Wa: 0857-4808-2385
-
@raffinagita1717
Tekan β™₯️, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kecantikan!!
@ayutingting92

Ferita_testi.Skincarealami8 (@ferita_skincare8)

πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘†
.
.
πŸ’ž 3 Variant Masker Kefir
πŸ’ž 7 Manfaatnya Masker Kefir .
.
.
Konsultasi dan Order -----------------------------------------------
πŸ“² 081555692297 atau
πŸ“ƒ Klik di bio kami .
.
.
#Sr12
#SR12HerbalSkincare
#maskerwajah
#maskerkefir
#Kerirmasksr12
#maskerglowing
#maskerwajahherbal
#maskerwajahbpom
#kulitkusam
#kulitberjerawat
#flekhitam

Jafra skincare beauty herbal (@jafrakosmetik_aisha)

Selamat pagiii😍
Jangan lupa membersihkan kulit wajahmu.
Tapi apakah kamu masih pake pembersih kulit all skin type atau untuk semua jenis kulit ?Β 
Yakin akan bisa membersihkan kulit kamu, padahal setiap jenis kulit butuh pembersihan sesuai dengan jenis kulit dan kebutuhan nya masing - masing lhoo.

Lakukan pembersihan kulit wajah sesuai dengan yang di butukan kulit.

More info:

KONSULTASI/JOIN/ORDER: Chat meΒ 
wa : 085221959596
Line:Β @gqq5754kΒ (pakai @)
#joinjafraΒ #memberjafraΒ #bisnisjafraΒ #jualjafra#kosmetikΒ #jafraΒ #jafrasamarindaΒ #jaframakassar#jafrabandungΒ #jafrajakartaΒ #jerawatΒ #acne#kulitberjerawatΒ #jualkrimwajahΒ #wanitamandiri#wanitasuksesΒ #wanitakarirΒ #facialwash#palembangΒ #cewepalembangΒ #jafrapalembang#infopalembangΒ #cucimukaΒ #jafralampung#jafrajambiΒ #memberjafraΒ #daftarmember#daftarmemberjafraΒ #jafragarutΒ #jafrabekasi#cleanser

RAHSIA KULIT CERAH FLAWLESS (@serum_vitc_annona)

Salam Koranggg.. Omma nak tanya ni, uols pernah tersalah pakai kosmetik beracun sampai rosak kulit muka dan naik jerawat melata-lata? 😰
.
Yang lagi sedih dia tinggal parut-parut hitam pulak tuh.
Liang pori pun nampak ternganga je. 😭
.
Ok don't worry, omma nak suggest 1 solution yang sedang hangat di pasaran sekarang nih iaitu VITAMIN C SERUM by ANNONA! .
Serum ni ada 10x kekuatan Vitamin C tau uols! Haaa.. Bayangkan umpama manfaat buah oren yang ditepek-tepek terus ke kulit muka kita. Tak payah suntik2 bagai πŸ’‰
.
Yang ni ha lagi senang nak pakai. Cepat jer meresap plak tu, tak melekit, tak berminyak dan makeup uols akan nampak smooth jer sebab serum ni boleh bantu kecikkan liang pori kita sekali. Omma dah pakai memang puas hati. Makeup tahan lama. Bau pun best bau orange 😍
.
Ok, apa lagi kelebihan Vitamin C Serum by Annona :
.
❌NO pewarna tiruan
❌NO Alkohol
❌No campuran pewangi
πŸ‘©πŸ»β€βš•Formulasi oleh ahli farmasi bertauliah. So, of course keselamatan produk dititik beratkan.
.
KKM dan Halalβœ”οΈ
.
Jom cantik sama2!

GREENTEAMINT SCRUBπŸ’‹SERUM VIT C (@rahsia_mudah_cantik)

.
.
cara penggunaan Greenteamintfacescrub . .
.
Lepas scrub jangan terus cuci tau, biar dalam 2-5 minit supaya TEH HIJAU, MINT, WALNUT & STEMCELL meresap dalam kulit . πŸ’œ

GREENTEAMINT SCRUBπŸ’‹SERUM VIT C (@rahsia_mudah_cantik)

.
.
cara penggunaan Greenteamintfacescrub . .
.
Lepas scrub jangan terus cuci tau, biar dalam 2-5 minit supaya TEH HIJAU, MINT, WALNUT & STEMCELL meresap dalam kulit . πŸ’œ

GREENTEAMINT SCRUBπŸ’‹SERUM VIT C (@rahsia_mudah_cantik)

.
.
cara penggunaan Greenteamintfacescrub . .
.
Lepas scrub jangan terus cuci tau, biar dalam 2-5 minit supaya TEH HIJAU, MINT, WALNUT & STEMCELL meresap dalam kulit . πŸ’œ

GREENTEAMINT SCRUBπŸ’‹SERUM VIT C (@rahsia_mudah_cantik)

.
.
cara penggunaan Greenteamintfacescrub . .
.
Lepas scrub jangan terus cuci tau, biar dalam 2-5 minit supaya TEH HIJAU, MINT, WALNUT & STEMCELL meresap dalam kulit . πŸ’œ

GREENTEAMINT SCRUBπŸ’‹SERUM VIT C (@rahsia_mudah_cantik)

.
.
cara penggunaan Greenteamintfacescrub . .
.
Lepas scrub jangan terus cuci tau, biar dalam 2-5 minit supaya TEH HIJAU, MINT, WALNUT & STEMCELL meresap dalam kulit . πŸ’œ

GREENTEAMINT SCRUBπŸ’‹SERUM VIT C (@rahsia_mudah_cantik)

.
.
cara penggunaan Greenteamintfacescrub . .
.
Lepas scrub jangan terus cuci tau, biar dalam 2-5 minit supaya TEH HIJAU, MINT, WALNUT & STEMCELL meresap dalam kulit . πŸ’œ

GREENTEAMINT SCRUBπŸ’‹SERUM VIT C (@rahsia_mudah_cantik)

Hakak comels ni share cara penggunaan Greentea Mint Face Scrub!
Ni botol yg ketiga dia pakai tauuu. Memang fall in love gila dengan kesannya! 😚😍
.

GREENTEAMINT SCRUBπŸ’‹SERUM VIT C (@rahsia_mudah_cantik)

.
.
Greentea Mint Face Scrub 🌿
.
βœ…Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam
βœ…Mencerahkan kulit
βœ…Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
βœ…Menghilangkan lebam bawah mata
βœ…Mengurangkan muka berminyak
βœ…Menghilangkan sunburn
βœ…Menanggalkan whitehead & blackhead
βœ…Memudarkan parut jerawat
βœ…Mengecutkan jerawat
.
.
πŸ’Cara Penggunaan🌿🌿🌿
.
1. Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keadaan makeup, cuci dulu ye awak.
2. Ambil sedikit GREENTEA MINT FACE SCRUB, calit pada bahagian muka. Oh ye, lebihkan pada kawasan T-zone.
3. Gosok perlahan lahan secara bulatan dengan menggunakan hujung jari awak.
4. Biarkan dalam 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan teh hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci!
.

GREENTEAMINT SCRUBπŸ’‹SERUM VIT C (@rahsia_mudah_cantik)

.
. - Greentea Mint Face Scrub 🌿
.
.
βœ…Membantu menyingkirkan kulit mati dan kusam
βœ…Mencerahkan kulit
βœ…Menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 wajah
βœ…Menghilangkan lebam bawah mata
βœ…Mengurangkan muka berminyak
βœ…Menghilangkan sunburn
βœ…Menanggalkan whitehead & blackhead
βœ…Memudarkan parut jerawat
βœ…Mengecutkan jerawat
.
.
πŸ’Cara Penggunaan🌿🌿🌿
.
1. Basahkan muka dengan air. Jika muka dalam keadaan makeup, cuci dulu ye awak.
2. Ambil sedikit GREENTEA MINT FACE SCRUB, calit pada bahagian muka. Oh ye, lebihkan pada kawasan T-zone.
3. Gosok perlahan lahan secara bulatan dengan menggunakan hujung jari awak.
4. Biarkan dalam 1-2 minit untuk memastikan segala kebaikan teh hijau & peppermint meresap pada kulit. Dan cuci!

PIL CANTIK | MONTOK | SLIM (@ciksu_pink_lady)

Biasanya nak dapat badan yang perfect, kenalah rajin makin pil itu, makan pil ini. Untuk kulit lain, untuk breast lain, untuk ketat pun lain pulakkkk.
Adududuu banyaknye nak kena telan. 😡

Sebab tu ramai yang dah beralih pada PINK LADY. Telan 2 kapsul je pun sehari, tapi kesan dia fuhhh macam makan berpapan-papan pil.
Nak tahu awak akan dapat kesan apa? Ni haaa :
β™₯️ Membesar, menganjal & menggebukan payudara.
β™₯️ Perapat miss 'v'.
β™₯️ Mengurangkan nafsu makan.
β™₯️ Meningkatkan tahap collagen.
β™₯️ Meremajakan kulit.
β™₯️ Melancarkan peredaran darah.
β™₯️ Mengurangkan keguguran rambut.
β™₯️ Mengurangkan 'period pain'.
β™₯️ Mencegah 'osteoperosis'.
β™₯️ Menghalang 'menopause'.
.
Tak payah consume banyak-banyak supplemen lagi lah. Sebotol PINK LADY je dah cukup.
.
Dengan hanya RM9.30 sehari, terus dapat badan DALAMAN DAN LUARAN PERFECT gitewww. πŸ’ƒ
.
Sebulan hanya belanja RM280, tapi kesannya seperti menggunakan produk bernilai RM1000. Syok tak gituuu. πŸ˜‰
.
WhatsApp sekarang πŸ“² 0179391984 atau tekan link pada bio. 😘
More...