JERAWAT |JERAGAT |CANTIK |MUDA (@mamadil_klang)

SUSU UTK KULIT CANTIK TANPA KOLAGEN
.
.
Bahan2 pemakanan sunnah sprt
==========================
✅Ekstrak Kurma
✅Ekstrak Buah Zaitun
✅Madu
✅Kusmis
✅Habbatussauda
.
.
Manfaat susu rizqi
===============
✔️Mengatasi segala masalah kulit.
✔️Meredakan batuk, selsema, asma, resdung, selsema & masalah kesihatan ringan.
✔️Otak cergas & ligat.
✔️Kulit halus, lembab & licin.
✔️Badan sentiasa cergas.
.
.
Harga
---------
RM79/sm (sekotak)
20 sachet × 20gm
.
.
P/s : Dijamin tak rasa hamis & sesuai untuk semua peringkat umur.

Utk info & order whatsApp mira👇
📲 010 2488535
.
.
COD Area : Klang, Shah Alam, Jalan Kebun, Banting, Jalan Kebun Baru.

JERAWAT |JERAGAT |CANTIK |MUDA (@mamadil_klang)

SUSU UTK KULIT CANTIK TANPA KOLAGEN
.
.
Bahan2 pemakanan sunnah sprt
==========================
✅Ekstrak Kurma
✅Ekstrak Buah Zaitun
✅Madu
✅Kusmis
✅Habbatussauda
.
.
Manfaat susu rizqi
===============
✔️Mengatasi segala masalah kulit.
✔️Meredakan batuk, selsema, asma, resdung, selsema & masalah kesihatan ringan.
✔️Otak cergas & ligat.
✔️Kulit halus, lembab & licin.
✔️Badan sentiasa cergas.
.
.
Harga
---------
RM79/sm (sekotak)
20 sachet × 20gm
.
.
P/s : Dijamin tak rasa hamis & sesuai untuk semua peringkat umur.

Utk info & order whatsApp mira👇
📲 010 2488535
.
.
COD Area : Klang, Shah Alam, Jalan Kebun, Banting, Jalan Kebun Baru.

JERAWAT |JERAGAT |CANTIK |MUDA (@mamadil_klang)

SUSU UTK KULIT CANTIK TANPA KOLAGEN
.
.
Bahan2 pemakanan sunnah sprt
==========================
✅Ekstrak Kurma
✅Ekstrak Buah Zaitun
✅Madu
✅Kusmis
✅Habbatussauda
.
.
Manfaat susu rizqi
===============
✔️Mengatasi segala masalah kulit.
✔️Meredakan batuk, selsema, asma, resdung, selsema & masalah kesihatan ringan.
✔️Otak cergas & ligat.
✔️Kulit halus, lembab & licin.
✔️Badan sentiasa cergas.
.
.
Harga
---------
RM79/sm (sekotak)
20 sachet × 20gm
.
.
P/s : Dijamin tak rasa hamis & sesuai untuk semua peringkat umur.

Utk info & order whatsApp mira👇
📲 010 2488535
.
.
COD Area : Klang, Shah Alam, Jalan Kebun, Banting, Jalan Kebun Baru.

Nurul Asmarehan Alias (@asmarehan_alias)

Tercirit aku kalau makan 7 bijik oren sehari. Haha!

Lagipun mane larat nak habiskan 7 biji sehari. Pastu setiap hari pulak tu.

Tak rajin nak g beli hari2 kat pasar. Mahal!

Kiralah sendiri. 7 biji oren brapa harga. Darab pulak dengan sebulan 30 hari. 210 biji oren kene telan wehh untuk cukupkan jumlah vitamin c dalam badan.

Baik ler aku telan je sebiji vit c shaklee. Sebotol tahan 6 bulan.

Rilek je

Kulit pun cantik. Eh? 😉

Nak vit c meh pm cikMa. Tekan je link ni http://asmarehan.wasap.my

0129388321

#vitcshaklee #sayajualshaklee #kulitcantikberseri #masalahjerawat #kulitberjerawat #kulitkering #jomcantik #letscantik #kulitberminyak #kulittegang #shakleemilkbooster #shakleeterengganu #codshakleekualaterengganu

Santi Nurhayati (@etalase_skincare)

Oriflamers, setiap jenis kulit membutuhkan nutrisi yang berbeda-beda. Dengan kebaikan alam, Love Nature mempersembahkan Masker yang disesuaikan dengan jenis kulit Anda lho!
Masker Gel untuk kulit kombinasi, Masker Clay untuk kulit berminyak,
dan Creamy Mask untuk kulit kering.

Apapun jenis kulit Anda, Anda bisa mendapatkan LOVE NATURE Mask ini dengan diskon -40%! Yuk rawat kulit cantik Anda agar makin sehat dan segar! ;) #OriflameID
#OriflameChangesLives
#promooriflame
#maskerwajah #creamymask #cucumbermask #oatmask #burdockmask #skincareroutine #jualmaskeroriflame #jualmasker #kulitberminyak #kulitkering #kukitkombinasi #perawatanwajah

KosmetikherbalSR12 (@sr12kosmetikherbal)

Ini lho makna dari SR12.. Dalam nama terkandung doa yang di harapkan dapat mengatasi 12 masalah kulit.
Manfaatkan konsultasi gratis ke wa 083837236299

#jerawat#kulitkusam #kulitkering #strechmarks #pembesarpayudara #pengencangpayudara #flekhitam #poriporibesar #komedo #matapanda

Aty (@haryatyambar)

❤️❤️*Mary Kay Lash & Brow Building Serum* 💓 Diformulakan untuk memperbaiki dan melebatkan bulu mata & kening.
.
keistimewaannya :- 👉  Melebatkan bulu mata dan bulu kening secara semulajadi.
👉 Perubahan seawal 2 minggu dengan penggunaan yang konsistan.
👉 Mengurangkan kerapuhan dan keguguran bulu mata. 👍 Sangat sesuai kepada wanita yang ingin memperbaiki penampilan kening dan bulu mata supaya tampak lebih menarik. .
😍 INGINKAN KHIDMAT RUNDINGAN PERCUMA 😍 📲www.wasap.my/601156965009
💁haryaty ambar

#marykaysemenyih #marykaybangi #kulitkusam #nakkulitlicin #jerawat #jeragat #tatiskin #sk #osem #kulitsihat #kulitkering #kulitminyak #brushmuka #gelmask

Consultant Resmi Jafra (@nurdianti_jafra)

☺️
Hallo 2018 masa belum move on juga.. Masih mau menggunakan perawatan kamu yang berbahaya??? Sayangi wajahnya mulai dengan menggunakan perawatan yang herbal, sehat dan aman.. .
Kenali jenis kulitnya terlebih dahulu dan mulai pilih yang sesuai.. .
Konsultasi/order/join member:
📲WA 083822662866
.
.
.
.
.
.
.
#jafra #jafraskincare #jafracosmetic #royaljelly #serum #mudmask #masker #skincare #skincarebusui #skincarebumil #jafrabandung #jafrasoreang #jafracililin #jafraindonesia #bekasjerawat #flekhitam #jerawat #bopeng #poriporibesar #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal #makeup #makeupjafra #royalolivelotion #bandung #jabar #Indonesia

Consultant Resmi Jafra (@nurdianti_jafra)

☺️
Hallo 2018 masa belum move on juga.. Masih mau menggunakan perawatan kamu yang berbahaya??? Sayangi wajahnya mulai dengan menggunakan perawatan yang herbal, sehat dan aman.. .
Kenali jenis kulitnya terlebih dahulu dan mulai pilih yang sesuai.. .
Konsultasi/order/join member:
📲WA 083822662866
.
.
.
.
.
.
.
#jafra #jafraskincare #jafracosmetic #royaljelly #serum #mudmask #masker #skincare #skincarebusui #skincarebumil #jafrabandung #jafrasoreang #jafracililin #jafraindonesia #bekasjerawat #flekhitam #jerawat #bopeng #poriporibesar #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal #makeup #makeupjafra #royalolivelotion #bandung #jabar #Indonesia

Consultant Resmi Jafra (@nurdianti_jafra)

☺️
Hallo 2018 masa belum move on juga.. Masih mau menggunakan perawatan kamu yang berbahaya??? Sayangi wajahnya mulai dengan menggunakan perawatan yang herbal, sehat dan aman.. .
Kenali jenis kulitnya terlebih dahulu dan mulai pilih yang sesuai.. .
Konsultasi/order/join member:
📲WA 083822662866
.
.
.
.
.
.
.
#jafra #jafraskincare #jafracosmetic #royaljelly #serum #mudmask #masker #skincare #skincarebusui #skincarebumil #jafrabandung #jafrasoreang #jafracililin #jafraindonesia #bekasjerawat #flekhitam #jerawat #bopeng #poriporibesar #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitsensitif #kulitkering #kulitnormal #makeup #makeupjafra #royalolivelotion #bandung #jabar #Indonesia

rayyana (@sis_rayyana)

Kenapa setiap wanita perlu amek #PINKLADY setiap hari... Antara sebab sebabnya ia suplement yang lengkap utk wanita👆👆👆👆 Apa kata pengguna PINK LADY👍👍
.
Dapatkan pink lady anda..
Whtsapp 👇👇📲
www.wasap.my/60122924911/PL
www.wasap.my/60122924911/PL
www.wasap.my/60122924911/PL
.
#kesihatan #breast #flawless #pinkladyfact #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #posmalaysia #payudara #punggung #kulitcerah #keputihan #flawless #jeragat #kulitkering #sayajual #sayajualonline #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #pinkladykualalumpur #malindoair #airasia #firefly #pinkladywangsamaju #pinkladytawau #pinkladysetapak #teamhoney #hashtag #sisrayyana

rayyana (@sis_rayyana)

Kenapa setiap wanita perlu amek #PINKLADY setiap hari... Antara sebab sebabnya ia suplement yang lengkap utk wanita👆👆👆👆 Apa kata pengguna PINK LADY👍👍
.
Dapatkan pink lady anda..
Whtsapp 👇👇📲
www.wasap.my/60122924911/PL
www.wasap.my/60122924911/PL
www.wasap.my/60122924911/PL
.
#kesihatan #breast #flawless #pinkladyfact #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #posmalaysia #payudara #punggung #kulitcerah #keputihan #flawless #jeragat #kulitkering #sayajual #sayajualonline #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #pinkladykualalumpur #malindoair #airasia #firefly #pinkladywangsamaju #pinkladytawau #pinkladysetapak #teamhoney #hashtag #sisrayyana

UBAT JERAWAT PARUT POWER (@ahfar.beauty)

MORA BEAUTY KIT ❤️❤️
.
MORA Beauty Kit ada 2 jenis tauu. So korang boleh pilih samada Beauty Kit Milky Almond Scrub atau Beauty Kit Chocolate Scrub
.
Beauty Kit (Milky Almond Scrub)
- Digalakan untuk jenis kulit kering, combination, sensitive, berjerawat

Beauty Kit (Chocolate Scrub)
- Digalakan untuk jenis kulit normal, berminyak
.
Pemilihan skincare yang betul sangat penting untuk kulit korang. Jadi, korang boleh whatapps Cikfa untuk lebih details hokeyyy
.
📲 WHATAPPS : +60145120898
.
COD Area :
.
🍃KELANTAN :
Kota Bharu / Kubang Kerian/ Pasir Tumboh / Bachok / Binjai dan kawasan sekitar
.
SELANGOR
🍃Gombak / Batu Caves / Selayang / Setapak / Wangsa Maju / Rawang dan kawasan sekitar
.
🍃NEGERI SEMBILAN :
Bandar Baru Nilai , Nilai 2, USIM
.
PUTRAJAYA
🍃Presint 2, Presint 3, Presint 8, Presint 9, Presint 11, Institut Kanser Negara, Putrajaya Sental, Hospital Putrajaya dan kawasan sekitar
.
#moraessential #arganoil #purearganoil #moracalissaoil #calissaoil #moraargancleanser #moramilkyalmondscrub #chocolatescrub #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #kulitberminyak #kulitsensitif #kulitkering #masalahjerawat #cleanser #organiccleanser#MORAagents #MORAfeedback #MORAagent #MORAkelantan #MORAselangor #MORAgombak #MORAkl #MORAputrajaya #MORAnegerisembilan #MORAnilai #MORAagentteamhanna #MORAstokisteamhanna

rayyana (@sis_rayyana)

Kenapa setiap wanita perlu amek #PINKLADY setiap hari... Antara sebab sebabnya ia suplement yang lengkap utk wanita👆👆👆👆 Apa kata pengguna PINK LADY👍👍
.
Dapatkan pink lady anda..
Whtsapp 👇👇📲
www.wasap.my/60122924911/PL
www.wasap.my/60122924911/PL
www.wasap.my/60122924911/PL
.
#kesihatan #breast #flawless #pinkladyfact #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #posmalaysia #payudara #punggung #kulitcerah #keputihan #flawless #jeragat #kulitkering #sayajual #sayajualonline #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #pinkladykualalumpur #malindoair #airasia #firefly #pinkladywangsamaju #pinkladytawau #pinkladysetapak #teamhoney #hashtag #sisrayyana

IFLAWLESS, JERAWAT, JERAGAT (@aida_nufaylaserum_kuantan)

‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️ ✅Melembabkan kulit ✅Melembutkan kulit
✅Melicinkankan gkulit
✅Mencerahkan kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Kecilkan liang pori
✅Hilangkan jerawat
✅Hilangkan jeragat
✅Tanggal sel kulit mati
✅Bersihkan liang pori
✅Tegangkan wajah
✅Kulit berminyak
✅Kulit kering 🌺Hge Asal Rm 49.90
‼️PROMOTION RM 39‼️ .
📱Ws 0179771798 .
#nufaylaserum
#testimoninufaylaserum
#serum #produkbumiputera #jerawat #jeragat #parut #kusam #kulitkering #kulitberminyak #whitehead #blackhead #poribesar #liangpori #jerawatbatu #awetmuda #kulittegang #cerah #kulitcerah #lembabkulit #selkulitmati #agentkuantan #agentnufaylaserum #expertserum #lakukeras

IFLAWLESS, JERAWAT, JERAGAT (@aida_nufaylaserum_kuantan)

‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️ ✅Melembabkan kulit ✅Melembutkan kulit
✅Melicinkankan gkulit
✅Mencerahkan kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Kecilkan liang pori
✅Hilangkan jerawat
✅Hilangkan jeragat
✅Tanggal sel kulit mati
✅Bersihkan liang pori
✅Tegangkan wajah
✅Kulit berminyak
✅Kulit kering 🌺Hge Asal Rm 49.90
‼️PROMOTION RM 39‼️ .
📱Ws 0179771798 .
#nufaylaserum
#testimoninufaylaserum
#serum #produkbumiputera #jerawat #jeragat #parut #kusam #kulitkering #kulitberminyak #whitehead #blackhead #poribesar #liangpori #jerawatbatu #awetmuda #kulittegang #cerah #kulitcerah #lembabkulit #selkulitmati #agentkuantan #agentnufaylaserum #expertserum #lakukeras

IFLAWLESS, JERAWAT, JERAGAT (@aida_nufaylaserum_kuantan)

‼️Kebaikan Nufayla Serum‼️ ✅Melembabkan kulit ✅Melembutkan kulit
✅Melicinkankan gkulit
✅Mencerahkan kulit
✅Mengecutkan jerawat
✅Kecilkan liang pori
✅Hilangkan jerawat
✅Hilangkan jeragat
✅Tanggal sel kulit mati
✅Bersihkan liang pori
✅Tegangkan wajah
✅Kulit berminyak
✅Kulit kering 🌺Hge Asal Rm 49.90
‼️PROMOTION RM 39‼️ .
📱Ws 0179771798 .
#nufaylaserum
#testimoninufaylaserum
#serum #produkbumiputera #jerawat #jeragat #parut #kusam #kulitkering #kulitberminyak #whitehead #blackhead #poribesar #liangpori #jerawatbatu #awetmuda #kulittegang #cerah #kulitcerah #lembabkulit #selkulitmati #agentkuantan #agentnufaylaserum #expertserum #lakukeras

rayyana (@sis_rayyana)

Sekarang dah jadi trend wanita 'hot' kat luar sana jadikan pinklady item wajib ada dalam simpanan. Ke mana² pun bawak. Mudah katanya. Semua manfaat dalam 1 produk
.
PINKLADY BODY PERFECTION !!
DIETARY SUPPLEMENT NO1 MALAYSIA ! 📣📣📣 🔛 Hanya telan 2 biji sehari dah
. 🍑 MONTOK
🍑 RAMPING
🍑 KETAT .
❎ Tak Perlu
❌ SAPU
❌ BANCUH
❌ DIET .
✔️EASY TO EAT ➡️ hanya buka penutup botol, ambil 2 biji dan telan dgn plain water. Tak pahit langsung
. ✔️ EASY TO CARRY ➡️ mesra handbag boleh bawa ke mana shj 💊👜 ⌚️ JIMAT MASA ⏩ lepas mandi 🚿 boleh terus pakai baju 👗 nak keluar dah tak payah bersiap lama2 dah 💄😊 💸 .
JIMAT WANG ⏩ Kenapa perlu habiskan duit dengan beli produk macam2 sedangkan boleh beli satu produk untuk pelbagai benefit... Secara automatik akak pon dapat jimatkan duit akak tau
.
FUNGSI & MANFAAT PINK LADY
. 🔴 Membesar, menganjal & menggebukan payudara & punggung
.
🔴 Perapat miss 'V
.
🔴 Mengurangkan nafsu makan
.
🔴 Menghilangkan 'mood swing'
.
🔴 Meningkatkan libido wanita .
🔴 Meningkatkan tahap collagen dalam tubuh wanita
.
🔴 Meremajakan kulit
.
🔴 Mengatasi masalah rambut gugur
.
🔴 Atasi masalah senggugut yang teruk
.
🔴 Kitaran haid kembali teratur
.
🔴 Menstabilkan emosi
.
🔴 Menggebukan & mencantikkan kulit
.
🔴 Menambahkan susu badan .
🔴 Badan jadi lebih curvy. Body goals
.
🔴 Hilangkan masalah jerawat
.
🔴 Atasi masalah kulit kusam
.
🔴 Pudarkan & hilangkan masalah jeragat pada kulit muka
.
🔴 Pudar & hilangkan masalah parut

Whatsapp "PL" KE 0122924911
Whatsapp "PL" KE 0122924911
Whatsapp "PL" KE 0122924911
.
#kesihatan #breast #flawless #codpenang #codpenangisland #pinkladyfact #posseluruhnegeri #posseluruhmalaysia #posmalaysia #payudara #punggung #kulitcerah #keputihan #flawless #jeragat #kulitkering #codpenang #sayajual #sayajualonline #parutmukadanbadan #kulitkusam #pinklady #pinkladycodpenang #malindoair #airasia #firefly #penangites #teamhoney #hashtag #codkedah #sisrayyana
More...