PajreeSkinCare_Jafra (@pajreeskincare_jafra)

Jafra menyediakan 3 jenis parfume nih.. dijamin deh bikin hari hari kamu segaaar dan wangi sepanjang hariiii.... Mau tau apa saja jenis parfume yang disedikan oleh Jafra?
Contact langsung yu 😊😊 #jafraindonesia #jafraskincare #bandung #jawabarat #pajreeskincare #perwatanwajah #kulitkering #indonesia

Novita Anggelina (@novitaanggelina)

Body cream..
Nah kali ini buat penyuka body cream mana suaranya....? Ini the best price ya selama setahun.... Harga normal 139.000
Harga promo 69.900

Wanginya jaminan deh..... ga bikin lengket dikulit tp bisa tetap membuat kulit lembab sepanjang hari.. mau dipake pagi sampe sore.. atau sore sampe pagi sama2 enaknya... buat yg selalu bersatu padu dengan AC, wajib pake body cream nya.. biar kulit tetap bernutrisi ga gampang keriput.... Order :
Novi hp/wa 081-333-00-8672
Atau chat langsung di kolom komentar

Berlaku bulan nov saja ya

#bodycream #bodylotion #kulitkering #promo

BELLEZA COLLAGEN | SUSU MAAEZ (@aifeyaa)

Susu Maaez membantu dalam penjagaan kulit. Kulit akan lebih halus, mulus, dan gebu selepas mengamalkan susu ni.
.
.
Kalau korang ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah, gatal-gatal kulit dan ekzema mmg sangat digalakkan cuba susu ni. Selain itu kandungan makanan sunanh dalam susu ni juga sangat bagus untuk minda.
.
.
Para ibu menyusu dan ibu hamil boleh ambik jugak ya. Bagus untuk menambah susu ibu dan mengembalikan seri muka akibat daripada alahan.
.
.
Campuran susu kambing dan sarang burung walit menjadikan Susu Maaez ni sangat berkhasiat. Selain itu, ia mengandungi tomato, aprikot, madu, kurma, delima dan makanan sunnah. Sangat sedapppp! Tak hamis, rasa lemak manis. YummyyyπŸ˜‹
.
.
🌹milk booster
🌹sesuai untuk masalah kulit seperti ekzema, panau, kurap dan lain-lain
🌹awet muda
🌹mencantik dan melicinkan kulit
🌹mencerdaskan minda
🌹memberi tenaga
🌹mencerahkan kulit
.
.
Nak cuba ikhtiar masalah kulit anda dengan Susu Maaez? Whatsapp fuza 0179779176.

#susumaaez #susuuntukkulitcantik #susukambing #rawatekzema #masalahkulit #kulithalus #kulitmulus #kulitgebu #kulitkering #jerawat #kusam #eczema #milkbooster #gastrik

BEAUTY CONSULTANT MARY KAY (@maryk_emillyn)

Ohhh kak ayu.... mudanya....
Nampak macam umur 25tahun...
.
Percaya tak kak ayu ni umur nak dkt 40tahun dh 😱😱😱
Yes2... mmg kena percaya sbb mmg realiti pun..πŸ˜‚.
.
Wani tgk kak ayu makin lama makin awetz muda. Ye laaa.. dh pkai time wise miracle set, makin awetz muda la uols.. kak ayu ni kawan cikwan tau.. suri rumah jeee...kak ayu dh makin cantik skg..uols tak jelesss ke??.. kalau jeles jom cpt2 wasap cikwan.. bulan ni bulan terbaik ade promo set time wise πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
Nak kulit cantik, bersih & sihat boleh whatsapp saya untuk free skin consultation. 😘
.
WanieπŸ¦‹
πŸ“²www.wasap.my/60102490396
F. Sales director
Mary Kay Malaysia
.
#marykaybeautyconsultant, #marykaymalaysia #marykay Selangor #marykaykL #marykaymelaka #negerisembilan #marykaykedah #marykayperak #marykayterengganu #marykaykelantan #skii #dematologist # clinique #marykaysarawak #marykaysabah #jerawat #jeragat #kulitkering #kulitberminyak #trustedseller #like4like #fastservice #titiancinta

sari manda (@sarimanda_jafrabandung)

Bismilaah..
β€’
Teman2 punya ciri kulit seperti ini.. Jika diraba, kulit terasa agak kasar dan kesat. Pada siang hari menuju malam, kulit terasa lebih kering daripada pagi hari meski dua jam sesudah kamu mengoleskan pelembab.
Waspada yang ini:
Kerut keriput halus paling mudah muncul di kulit jenis ini. Kurangnya produksi sebum dan penumpukan sel kulit mati membuat kulit tampak lebih kusam. Kulit kering juga cenderung sensitif.
β€’
Tanya Jafra
Bit.ly/SariJafraBDG
BBM : jafrabdg
#jafra #jafrabandung #sarijafrabandung #kulitkering #perawatankulitkering

MARYJARDIN (AUTHORIZED AGENT) (@maryjardinbymaz)

FANTASTIC FOUR AWESOME!
.

FULL SET MARY JARDIN ada 4 produk : FACIAL SOAP, FACE OIL, COLAGEN SERUM & MASK.
.
Alhamdulilah berkat KESABARAN + KONSISTEN kulit lebih sihat dari sebelumnya. .

4 produk hanya RM 220. Harga biasa RM 320. Harga DURIAN RUNTUH sempena #mjnaturalbeautyfest2017. .

Preorder dibuka sampai 23 Nov 2017. Jom booking sekarang sebelum stock LICIN.
.
WS 0133021179.

#skincaremalaysia
#maryjardin
#facialsoap
#faceoil
#collagen
#serum #salmon
#teamEA
#skincarelakukeras
#igskincare
#saleskincare
#jerawat
#jeragat
#kulitberminyak
#kulitkering
#kulitsensitif
#antipenuaan
#kulitkusam
#skincarebydoctor
#eczema
#psiorosis
#noparaben
#secretbeauty
#beautyconsultant
#beautytips
#maryjardinmanjung #codmanjung
#maryjardinsabakbernam

AGEN RESMI PT MSS πŸ”΅ (@klinik_propolis_biyang)

.
.
Kulit kering : kulit yang kekurangan kadar minyak sehingga tidak elastis, nampak kasar, dan mudah keriput.
.
Berkebalikan dgn kulit berminyak, pd kulit kering kelenjar minyak justru tdk mampu memproduksi minyak dgn baik. Sehingga kadar minyak tdk cukup u/ melindungi & melembabkan kulit wajah.
.
Ciri-ciri umum dari jenis kulit ini a/ wajah yg kusam & kasar, tidak elastis, pori-pori hampir tidak terlihat, mudah bersisik, & garis-garis pd wajah terlihat dgn jelas. Jika tdk dirawat, kulit ini akan mudah sekali mengalami iritasi, peradangan & mudah keriput.
Merawat kulit yg kering harus telaten. Rajin minum air putih secukupnya, jgn terlalu sering mandi dgn air panas, jangan terlalu lama saat mandi, pakailah sabun mandi yg kandungannya ringan, hindari sabun yg mengandung detergen / deodoran, & wajib hukumnya untuk selalu memakai krim pelembab
.
.
Dapatkan tips sehat, tips cantik, dan tips awet muda setiap hari, dengan berteman di WhatsApp kami πŸ˜‰
.
πŸ“² WhatsApp
0821 3099 9012
.
#tipsSehat #tipsCantik #tipsAwetMuda #tipsKecantikan #kenaliTipeWajah #perawatan #merawatWajah #kulitCantik #kulitNormal #kulitSensitif #kulitKering #kulitBerminyak #kulitKombinasi #rahasiaCantik #rahasiaKecantikan #klinik_propolis_biyang

MARY KAY BEAUTY CONSULTANT (@maryk_ayu)

Testimoni..! Testimoni..!
.
Jom kite tengok testimoni dari adik kita ni..
.
Wauuu! Ada senyuman dibibirnya!πŸ˜„ menandakan hati manyak senang..πŸ˜‰ Sape yang tak happy kan kalau kulit muka dah makin bersih..dah makin sihat... Alhamdulillah..
.
Adik kita ni ade masalah kulit kering.. parut2 jerawat pun sangat ketara.. so! Treatment set ni la yang dah berjaya kurang jerawat2 yang ada..dalam masa yang sama memberi kelembapan pada kulit...πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
.
Siapa nak kulit cantik? Pakai Mary Kay!
.
Siapa nak awet muda dari usia sebenar? Pakai Mary Kay!
.
Siapa nak kulit sihat? Pakai Mary Kay!
.
Jom kita sama2 ber Mary Kay..πŸ˜‚
.
Ayu 012-7960046
Independent Beauty Consultant Mary Kay
.
#testimonimarykay #marykaymalaysia #marykaymakeup #kulitkering #caraatasikulitkering #marykayskincare #treatmentsetmarykay

TheBeautyHacks_Langkawi (@thebeautyhacks_langkawi)

Hai semua, ini yang kak bab nak kongsikan sikit dengan korang tentang perjalanan dan pengalaman kak bab dengan TBH. Dulu memang jari jemari montok kak bab gatal kopek kuping bekas jerawat yang mengering tu. Sebab geram bila raba muka rasa mengerutu kasar je. Rasa puas sangat bila kuping jerawat tu terkopek. Kadang sampai berdarah-darah. Tapi sebenarnya perbuatan tu menyebabkan keadaan muka kak bab bertambah teruk.
Siapa sangka, hebat tak hebat la produk TBH ni sebab dapat pulihkan masalah kulit wajah kak bab yang agak teruk tu. Sebulan lebih penggunaan dah mula nampak hasilnya. Bila dah nampak hasil barulah berani share.
Mula guna 1/6/2017. Semalam 3/9/2017, baru habis guna si biru pastel (face cream) nih. 3 bulan lebih untuk 1 bekas ni, guna siang malam. Jimat ke tidak uolls? Haruslah jimat kan! Awal-awal dah sediakan yang baru sebab tak sanggup nak berpisah dah dengan si biru pastel ni.
Sekarang nak ambik gambar pun tak perlu filter bagai dah, nak2 pulak kak bab tak pandai mekap. Memang nak sangat la kulit muka yang bersih sebab tak pandai nak cover2 cela yang ada kat muka. Bersyukur sangat jumpa produk best ni yang dapat mengatasi masalah breakout kak bab suatu ketika dulu.

Nak dapatkan 3 produk ni boleh dapatkan dari kakfaz atau walking terus ke #achagebuboutique berhadapan klinik desa ulu melaka

Kredit to: shafa

#thebeautyhackslangkawi
#sistholipmattelangkawi
#parutjerawat #jerawatnanah #kulitkeringkusam #kulitkering #padangmatsirat #nyiorchabang #langkawi

Ψ΄ΩˆΩ‚ (@shuoq.s.h.u.o.q)

#Leveinemaskserum
#borongleveine
#Leveinemalaysia
#leveinemaskmalaysia
#Leveinemaskserummurah
#Leveine
#kulitbermasalah
#kulitberminyak
#kulitkering
#maskkorea
#maskserum
#poriterbuka
#serumkulit
#pore
#jerawat
#jeragat
#mask
#dubai
#kuwait
#bahrain
#singapore
#brunei
#france

HARGA?
RM120

Whatsapp +0175005707 =======
#LEVEINE : Snails Essence whitening Tube Mask
========
Gabungan Mask + Serum Pertama di Malaysia
Merupakan No.1 Di KOREA
==> APAKAH ITU LEVEINE ?
.
➑️ LEVEINE adalah produk membantu dan merawat masalah K.U.L.I.T M.U.K.A
.
➑️ Leveine Mask yang Dihasilkan Dari Ekstrak Dari Rembesan Cengkerang Siput .
.
➑️ Disyorkan Oleh Pakar DERMATOLOGI Dunia Digunakan untuk Kesihatan Kulit .
.
➑️ WHITENING MASK TERLARIS DI KOREA .

eifa.qallistasignature (@eifa.qallistasignature)

#Repost @eifa.qallistasignature
(@get_repost)
β€’ β€’ β€’
#Repost @qallistasignature
(@get_repost)
β€’ β€’ β€’
.
JOM CONSUME QALLISTA.. ANDA AKAN RASA PERBEZAANNYA. πŸ™†πŸ»
.
QALLISTA SIGNATURE diformulasikan drpd gabungan ekstrak buah-buahan yg terbaik yg dpt membntu merawat kulit secara semulajadi.
Inginkan kulit......
.
βœ”οΈgebu-gebas? βœ”οΈcerah & bersih? βœ”οΈflawless & tidak kusam? βœ”οΈhalus & licin? βœ”οΈbebas parut & jerawat & jeragat? .
Dapatkan Qallista Signature hari ini dan Follow >>>>
@qallistasignature
@qallistasignature
.
.
Hubungi HOTLINE #qallistasignature :
.
❀️ 016-3668482
❀️ 016-3668482
❀️ 016-3668482
❀️ 016-3668482
.
.
#qallistafeedback #qallistalovers
#putih #nakcantik #putihgebu #kulitcantik #kulitcerah #kulitputih #jerawat #jeragat #produkkecantikan #supplementputih #nakcepatputih #jomputih #qallistasignature #qallistalovers #sayagunasayajual #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering

November babies get 20% off‼️ (@dermalene.melaka)

Kilatnya! Ramai bertanyakan kepada kami benarkah individu kulit berminyak akan nampak awet muda (garis halus lambat muncul)? .
.
Fakta itu salah. Kulit yang awet muda berdasarkan ketebalan/anjalnya kulit seseorang. Bukan dengan kadar penghasilan minyak. Minyak pada wajah boleh dikawal dengan rangkaian rawatan di Dermalene, antaranya MASQUERADE BLACK SERIES. Info lanjut, layari www.dermalene.com. .
.
.
.
➑️012-6777617 (Shah Alam)
➑️011-36964907 (Melaka)
➑️017-9720170 (Kota Bharu)
.
.
.
#dermalene #dralinahasni#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging #skintreatment #crystaltomatomalaysia #beautytips #tipscantik #whi #wanitahariini #gaji #payday #jerawathilang #jerawatkecut #kulitlicin

MaryKay Skincare and Make up (@fiza_mary.k)

Skincare khas untuk remaja sehingga berumur 24 tahun... Masalah kulit seperti jerawat halus s, jerawat kasar, jerawat batu atau salah pakai produk.. Sangat sesuai menggunakan set botanical effect ni..
.
Ramai dah yg mencuba dan ramai jugak yang bagi 5 Bintang dekat set skincare ni... Haaa sape tak cuba lagi??
.
Wajib cuba..klu nk kulit sihat gebu..
.
DM or Whatsapp For Consultation

Malas nak save number? You can klik link di bio πŸ‘†πŸ» and automatic masuk ke number whatsapp saya πŸ˜‰
.
☎️ Fiza 019-4761252
πŸ‘©πŸ»β€πŸ’Ό Beauty Consultant Marykay Malaysia
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
#marykay #produkkecantikan #pencucimuka #setjerawat #mukajerawat #mukasensitif #mukaberminyak #hadiah #ideahantaran #hijabster #skincareorganic #berusmuka #skinvigoretbrush #kecutkanjerawat #hilangkanjerawat #setjerawat #ubatjerawat #kulitkering #kulitkusam #pencucimukamarykay #pencucimukaorganic #marykaykl #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay

πŸ‘°FLAWLESS BERSAMA NEELOFAπŸ‘° (@chewnglow_flawless.selangor)

.
"JOM SPEND WEEKEND DENGAN ORANG TERCINTA️ !"
.
Tak Perlu Lagi Rasa Segan Bila Keluar Kerana CHEW N GLOW Akan Membantu Anda:
πŸ€—Jerawat Hilang
πŸ€— Kulit Glowing
😍Rambut Berseri
.
YOUCHEWYOUGLOW
JOM CHEW N GLOW
.
πŸ˜‹ CHEW N GLOW πŸ˜‹
.
πŸ’Š 30 BIJI (FREE POSTAGE)
.
πŸ’Š 60 BIJI (FREE POSTAGE & FREE GIFT)
.
❀️Nak Order Messenger Nurul Or
Whatsapp Nurul Di +60173869601
Whatsapp Nurul Di +60173869601
Whatsapp Nurul Di +60173869601
.
.πŸš— COD KL SELANGOR Yg Berdekatan Bandar Tasik selatan, Sungai Besi, Bukit Jalil,Ampang, Gombak, Putrajaya, Sri Kembangan, Cheras, Wangsa Maju
.
πŸ“­ Postage Setiap Hari Kecuali Sabtu Ahad Dan Public Holiday

MaryKay Skincare and Make up (@fiza_mary.k)

"Kulit saya kering, jerawat asyik naik je merah2.. Dulu saya pki skincare zyz"
.
Ok..kalau adik ckp mcm ni kat akk.. Akk suggest adik pakai set botanical effect..lengkap semua regimen dlm satu skincare..
.
Ada cleanser, freshner, mask dan mouisturizer
.
DM or Whatsapp For Consultation

Malas nak save number? You can klik link di bio πŸ‘†πŸ» and automatic masuk ke number whatsapp saya πŸ˜‰
.
☎️ Fiza 019-4761252
πŸ‘©πŸ»β€πŸ’Ό Beauty Consultant Marykay Malaysia
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
#marykay #produkkecantikan #pencucimuka #setjerawat #mukajerawat #mukasensitif #mukaberminyak #hadiah #ideahantaran #hijabster #skincareorganic #berusmuka #skinvigoretbrush #kecutkanjerawat #hilangkanjerawat #setjerawat #ubatjerawat #kulitkering #kulitkusam #pencucimukamarykay #pencucimukaorganic #marykaykl #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay

Nutreskinl (@nutreskin)

[Bolehkah Habatus Sauda digunakan untuk kecederaan atau jangkitan?]
.
Habatus Sauda mempunyai pelbagai potensi penyembuhan pada kulit kita. Untuk membuktikannya, beberapa hasil penyelidikan telah dijalankan:
.
1. Kajian "Burn Healing Potential of Nigella sativa Seed Oil in Rats" diterbitkan oleh International Journal of Pharmaceutical Sciences and Research, Vol.2 Issue 1 pada tahun 2011. Penyelidikan ini dilakukan oleh Pharmaceutical Sciences Research Center, Tehran University of Medical Sciences , Tehran, Iran.
.
2. Sebuah kajian berjudul "Antimicrobia Effect of Tea Tree Oil and its Major Compounds on Staphylococcus aureus, S epidermidis and Propionibacterium acnes". mendedahkan bahawa kandungan alpha-pinene yang terkandung di dalam Habbatussauda mempunyai kesan antibakteria yang dapat melawan bakteria yg menyebabkan jerawat & epidermidis.
.
3. Biji Hitam juga berguna untuk rawatan kudis atau kudis. Tercatat secara tradisional minyak Zaitun telah digunakan untuk menyembuhkan kudis / scabies pada orang dewasa digabungkan dengan bunga Ixora coccinea (bunga asoka). Sedangkan pada anak-anak minyak Habbatussauda digabungkan dengan rumput grinting (Cynodon dactylon) dan minyak kelapa dibuat salap dioleskan di kawasan kudisnya.
.
Mari order!
.
[WHATSAPP / SMS]
.
011-32647465
011-32647465
011-32647465
.
#nutreskin #beautyBarSoap #sabunSunnah #habatussauda #minyakZaitun #vitaminE #forSkin #forBody #forFace #forSensitiveSkin #dropshipDibuka #agenDiperlukan #jerawat #resdung #jerawatBadan #jeragat #kulitKering #echzima #antiKanser #kanserKulit #noParaben #noSls #noChemicalColour #noFragrance #naturalBased #naturalBeauty

Nutreskinl (@nutreskin)

Memang ramai yang dah tahu manfaat kecantikan minyak Argan ni. Dari hujung kepala sampai hujung kaki boleh guna minyak argan. Dulu minyak argan digunakan oleh wanita Morocco untuk membantu merawat pelbagai jenis penyakit kecantikan dengan sangat cepat!
.
Sebab itu ia diberi gelaran cecair emas Morocco.
.
Antara manfaat kecantikan minyak Argan:
βœ…Melembapkan kulit wajah.
βœ…Mencerahkan kulit wajah.
βœ…Mengurangkan pigmentasi.
βœ…Mengurangkan jerawat, radang dan ruam.
βœ…Mengurangkan bintik hitam dan jeragat.
βœ…Mengimbangi minyak di muka.
βœ…Merawat parut jerawat atau luka.
βœ…Merawat rambut kering/rosak/terbelah.
βœ…Melebatkan rambut.
βœ…Merawat kulit kepala kering.
βœ…Menguatkan kuku.
βœ…Merawat tumit pecah.

Jadi kenapa anda kena pilih Nutreskin My Argan Oil?
.
πŸ‘€ Kami menggunakan 100% Argania spinosa kernel sahaja.
πŸ‘€ Kekacang argan yang dipilih adalah dari hasil terkini.
πŸ‘€ Hanya kacang yang matang digunakan untuk memastikan 100% manfaat kacang argan.
πŸ‘€ Kekacang argan yang dikutip adalah yang baru sahaja jatuh (mencapai matang).
πŸ‘€ Tiada proses nyahbau atau rawatan karbon bagi memastikan keaslian minyak argan.
πŸ‘€ Praktis pembuatan yang terbaik ( bebas bakteria).
πŸ‘€ Premium gred argan oil kami melalui proses COLD PRESSES dimana suhu terkawal untuk memastikan komponennya kekal.
πŸ‘€ 100% organic certified by USDA and Ecocert. πŸ‘€ Gred premium kami berbau kekacang argan semulajadi
πŸ‘€ Argan oil kami licin dan lembut ke atas kulit dan tidak melekit. πŸ‘€ Mudah meresap, walaupn ada masalah kulit, argan oil memberi efek yang melegakan.
.
100% Pure Organic Argan Oil πŸ”ΈRM49 (10ml) πŸ”ΈRM49 (10ml) πŸ”ΈRM49 (10ml) .
Mari order!
.
[WHATSAPP / SMS]
.
011-32647465
011-32647465
011-32647465
.
#nutreskin #beautyBarSoap #sabunSunnah #habatussauda #minyakZaitun #vitaminE #forSkin #forBody #forFace #forSensitiveSkin #dropshipDibuka #agenDiperlukan #jerawat #resdung #jerawatBadan #jeragat #kulitKering #echzima #antiKanser #kanserKulit #noParaben #noSls #noChemicalColour #noFragrance #naturalBased #naturalBeauty
More...