DISTRIBUTOR NU SKIN BEKASI (@jakartacute)

PROMO 180° SYSTEM MURAH BANGET!!!
.
180° SYSTEM
.
Khusus KULIT BERMINYAK, Berflek, Warna Kulit Tidak Merata dan mengurangi tanda-tanda Penuaan dengan AHA yang merupakan pemutih alami kini hadir sbg solusi perawatan wajah harian yg telah terbukti secara klinis dpt mengatasi tanda-tanda penuaan pada kulit.
.
Mengandung bahan aktif PHA (polyhydroxy acid) dan AHA (alpha hydroxy acid) yang lembut ini memiliki manfaat meningkatkan pergantian sel kulit yang dibutuhkan untuk kesehatan kulit, selain itu dapat memberikan kelembapan, meningkatkan ketahanan kulit terhadap agresi luar dan memberikan pertahanan terhadap radikal bebas penyebab penuaan, TANPA EFEK SAMPING/membahayakan kulit Anda. Dengan cara kerja yang tidak agresif sehingga Anda tidak perlu khawatir, kulit Anda akan terkelupas saat menggunakannya.
.
Dalam waktu 7 hari setelah penggunaan Nu Skin 180° system secara teratur sesuai petunjuk penggunaan, perubahan nyata akan terlihat pada wajah Anda. Hasil yang optimal akan terlihat setelah delapan minggu penggunaan produk. Kulit Wajah Anda akan kembali muda, cerah alami seperti ketika usia Anda masih muda.
.
180° system telah teruji secara klinis:
✔️ Menghilangkan garis-garis halus dan kerut,
✔️ Memperhalus teksture kulit,
✔️ Meningkatkan Elastisitas Kulit,
✔️ Meratakan Rona Kulit,
✔️ Memberikan kelembapan.
.
TRF = KIRIM
BARANG READY STOCK BEKASI
.
INFO/ORDER:
Line: @GYE0093T (pakai @ / klik link)
WA: 08176004682
.
#antiaging #antipenuaan #jualnuskin #jualnuskinmurah #180system #jual180system #jualscion #krimflek #bebasflek #jualgalva #galvanicspa #galvanicface #galvanicspamurah #nuskinjakarta #solusikerutan #solusiflek #wajahberminyak #kulitberminyak #kulitkering #perawatanwajah #obatjerawat #wajahkusam #trustedseller

@indriifan - Jafra Consultant (@jafrafan)

Tengsss for orderingggg :) .
.
Si kecil yang ampuuuhh
Yang satu buat ngempesin jerawat meradang (clear blemish--hijau) .
.
Yang sayunya buat menghilangkan flek hitam dan noda membandel, juga bekas jerawat (brightning pen--putih)

More info, free consultations, open order, wanna join?
Contact me
Indri ifan
WA:085725891080
sms/telp:087809703891
ig:@jafrafan
Line: indriifan
.

#Jafra #JafraID #JafraIndonesia #JafraTangerang #JafraRiau #JafraBali #JafraPalembang #JafraKalimantan #JafraSemarang #JafraDIY #JafraBandung #spa #body #relax #hairsclap #mudmask #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #FreedomToBeYou #BeautyParty #FootScrub #Papermint #JafraLovers #HealthforLife #jafraconsultant #jafrajogja #jafracompany

DISTRIBUTOR NU SKIN BEKASI (@jakartacute)

PROMO 180° SYSTEM MURAH BANGET!!!
.
180° SYSTEM
.
Khusus KULIT BERMINYAK, Berflek, Warna Kulit Tidak Merata dan mengurangi tanda-tanda Penuaan dengan AHA yang merupakan pemutih alami kini hadir sbg solusi perawatan wajah harian yg telah terbukti secara klinis dpt mengatasi tanda-tanda penuaan pada kulit.
.
Mengandung bahan aktif PHA (polyhydroxy acid) dan AHA (alpha hydroxy acid) yang lembut ini memiliki manfaat meningkatkan pergantian sel kulit yang dibutuhkan untuk kesehatan kulit, selain itu dapat memberikan kelembapan, meningkatkan ketahanan kulit terhadap agresi luar dan memberikan pertahanan terhadap radikal bebas penyebab penuaan, TANPA EFEK SAMPING/membahayakan kulit Anda. Dengan cara kerja yang tidak agresif sehingga Anda tidak perlu khawatir, kulit Anda akan terkelupas saat menggunakannya.
.
Dalam waktu 7 hari setelah penggunaan Nu Skin 180° system secara teratur sesuai petunjuk penggunaan, perubahan nyata akan terlihat pada wajah Anda. Hasil yang optimal akan terlihat setelah delapan minggu penggunaan produk. Kulit Wajah Anda akan kembali muda, cerah alami seperti ketika usia Anda masih muda.
.
180° system telah teruji secara klinis:
✔️ Menghilangkan garis-garis halus dan kerut,
✔️ Memperhalus teksture kulit,
✔️ Meningkatkan Elastisitas Kulit,
✔️ Meratakan Rona Kulit,
✔️ Memberikan kelembapan.
.
TRF = KIRIM
BARANG READY STOCK BEKASI
.
INFO/ORDER:
Line: @GYE0093T (pakai @ / klik link)
WA: 08176004682
.
#antiaging #antipenuaan #jualnuskin #jualnuskinmurah #180system #jual180system #jualscion #krimflek #bebasflek #jualgalva #galvanicspa #galvanicface #galvanicspamurah #nuskinjakarta #solusikerutan #solusiflek #wajahberminyak #kulitberminyak #kulitkering #perawatanwajah #obatjerawat #wajahkusam #trustedseller

@ZNAOMIHQ 💐 ADMIN STOKIST (@byshahzliana.my)

Alhamdulillah customer ni suka pakai ZNAOMI SERUM NI hehe 😉 Parut jerawat dah semakin kurang, muka rasa tegang je bila pakai ZS ni. Thank you for your feedback dear 💕
-
ZS ni dari kulit normal hingga kulit berminyak sesuai pakai 😘 Thanks dear for purchase our product. Lets spread the beauty 🌹
-
📣 Ada masalah kulit berminyak? Kulit kusam? Tona kulit tak sekata? Berjeragat? Berjerawat? Meh try ZS ni, sis jamin pasti hilang segala masalah anda 👍😉
-
Nak order jugak? Postage setiap hari ISNIN HINGGA JUMAAT seluruh Malaysia 📬 SELF-PICKUP UIAM GOMBAK 🚗 Special freegift for every purchase 💞 Whatsapp saya 019-2807242 📞
-
💐 ZS PRICE : RM60sm/RM65ss including postage!
-
#serummurahmalaysia #serumvitamind #serumbotox #znaomiserum #znaomiserumfeedback #serummuka #kulitberminyak #serumkulitmuka #kulitkering #kecutkanjerawat #serumgombak #uiamgombak #sayajualprodukmuka #merawatkulit #kulitbermasalah #masalahjerawat #serumkecantikan #sayajualserum #serummurah #nakcantik #serumpemutih #hilangkanparut #serumberkesan #hilangkansunburn

DROPSHIP JUSHINE DIPERLUKAN! (@elf.oo)

RUAM ANAK DAH KURANG. ALHAMDULILLAH. SAPU MGEL JE INSHAALLAH HILANG 😉
.
.
Order--> wassap / SMS 013.250.5322 fatin

DROPSHIP JUSHINE DIPERLUKAN! (@elf.oo)

SIAPA ADA BABY? HARUS ADA MOISTURIZER GEL YANG MULTIPURPOSE NI UNTUK RAWAT RUAM SECARA LEMBUT DAN BERKESAN. SPAU KAT GATAL2 PUN BOLEH. MAKPAK PUN BOLEH GUNA 😉💕

@indriifan - Jafra Consultant (@jafrafan)

. . .
GENTLE EXFLOATING SCRUB

jangan lupain scrub ampuh ini untuk perawatan mingguanmu yaaaa dearr

Fungsinya macem:
1. Membersihkan wajah
2. Mengangkat komedo
3. Mengangkat sel kulit mati
4. Menghilangkan bekas jerawar
5. Mencegah flek hitam
6. Menghaluskan kulit

More info, free consultations, open order, wanna join?
Contact me
Indri ifan
WA:085725891080
sms/telp:087809703891
ig:@jafrafan
Line: indriifan
.

#Jafra #JafraID #JafraIndonesia #JafraTangerang #JafraRiau #JafraBali #JafraPalembang #JafraKalimantan #JafraSemarang #JafraDIY #JafraBandung #spa #body #relax #hairsclap #mudmask #kulitsensitif #kulitkering #kulitberminyak #kulitnormal #FreedomToBeYou #BeautyParty #FootScrub #Papermint #JafraLovers #HealthforLife #jafraconsultant #jafrajogja #jafracompany

Sabun Honey Glow (@honey_glow_soap)

*HONEY GLOW*
_(Sabun Hilang Daki)_ *Fungsi :* ✅ Buang *_daki degil_*
✅ Mencerahkan kulit akibat _*sunburn*_ etc
✅ Mampu merawat masalah _*kulit kering*_ *Cara Guna :*
1. Basuh sabun
2. Sental sabun di area berdaki
3. Bilas kawasan tersebut dgn air bersih *Info :*
1. Diperbuat dari _*Madu Asli*_
2. Wangian _*Lavender*_
3. Dijamin selamat (bahan semulajadi)
4. Seketul 100gram - boleh guna sebulan
5. Lulus KKM
*NOT161203227K*

Boleh digunakan di semua kawasan badan dan muka

_Jaminan wang dikembalikan jika tidak berpuas hati selepas seminggu guna_

#pencerahwajah #pencerahkulit #pencerahbadan #honeyglow #sabunputih #kulitputih #kulitcerah #kulitcantik #pemutihkulit #menawan #producthangat #tonakulittidaksekata #dakidegil #kulithitam #kulitcerah #maduasli #kekalcantik #kekalmuda #wajahberseri #wajahbersinar #persiapantunang #persiapankahwin #kulitgebu #berkesancepat #berkesantinggi #berkesancerahkankulit #productmuslim #matapanda #kulitkering #selaranmatahari #sunburn

Supplement & Antiaging (@my_agingskincare)

180° SYSTEM !!!
.
Punya masalah pada flek?
Wajahmu kusam & berminyak?
Kerutan mulai terlihat?
.
180° SYSTEM
.
Khusus KULIT BERMINYAK, Berflek, Warna Kulit Tidak Merata dan mengurangi tanda-tanda Penuaan dengan AHA yang merupakan pemutih alami kini hadir sbg solusi perawatan wajah harian yg telah terbukti secara klinis dpt mengatasi tanda-tanda penuaan pada kulit.
.
Mengandung bahan aktif PHA (polyhydroxy acid) dan AHA (alpha hydroxy acid) yang lembut ini memiliki manfaat meningkatkan pergantian sel kulit yang dibutuhkan untuk kesehatan kulit, selain itu dapat memberikan kelembapan, meningkatkan ketahanan kulit terhadap agresi luar dan memberikan pertahanan terhadap radikal bebas penyebab penuaan, TANPA EFEK SAMPING/membahayakan kulit Anda. Dengan cara kerja yang tidak agresif sehingga Anda tidak perlu khawatir, kulit Anda akan terkelupas saat menggunakannya.
.
Dalam waktu 7 hari setelah penggunaan Nu Skin 180° system secara teratur sesuai petunjuk penggunaan, perubahan nyata akan terlihat pada wajah Anda. Hasil yang optimal akan terlihat setelah delapan minggu penggunaan produk. Kulit Wajah Anda akan kembali muda, cerah alami seperti ketika usia Anda masih muda.
.
180° system telah teruji secara klinis:
✔️ Menghilangkan garis-garis halus dan kerut,
✔️ Memperhalus teksture kulit,
✔️ Meningkatkan Elastisitas Kulit,
✔️ Meratakan Rona Kulit,
✔️ Memberikan kelembapan.
.
TRF = KIRIM
.
#antiaging #antipenuaan #jualnuskin#180system #jual180system #jualscion #krimflek #bebasflek #jualgalva #galvanicspa #galvanicface #galvanicspa#solusikerutan #solusiflek #wajahberminyak #kulitberminyak #kulitkering #perawatanwajah #obatjerawat #wajahkusam #trustedseller#

PINKLADY - MANTAP PADU MONTOK (@dbeautyofwomen_hq)

" GEBU GEBAS MONTOK MENAWAN LANGSING & RAPAT CIK ABANG PUN SAYANG ! "
.
.
Details tentang #pinkladybodyperfection...
Antara benefit yang boleh dapat : 👇
.
♥️ HALUS ♥️ LICIN ♥️ MONTOK ♥️ TEGANG ♥️ CERAH ♥️ GEBU ♥️ AWET MUDA ♥️ ANJAL ♥️ SIHAT ♥️ BERTENAGA ♥️ RAPAT ♥️ INTIM ♥️
.
.
! Nanti !!! Bukan itu saja..
.
Ada lagi..
✔️ Ia menjadikan kulit putih gebu
✔️ Ia memudarkan parut-parut hitam
✔️ Ia memudarkan jeragat
✔️ Ia #mengurang dan #merawatkeputihan.
✔️ Ia merawat tumit yang merekah
✔️ Ia menghilangkan masalah jerawat
✔️ Ia menguatkan kuku dan rambut
✔️ Ia memberi kecergasan berganda
.
Semenjak #amalkanpinklady nih pergi kerja semakin semangat je,
semakin hari semakin GEBU GEBAS BADAN NIH ,
Confident diri pun bertambah ,
Segala bau yang tak diingini pun tiada.
.
PROMOSI 10% AKAN BERAKHIR PADA 31.JANUARY 2017!!
HARGA ASAL RM280 , HARGA SELEPAS PROMOSI HANYA RM250 SAHAJA !
.
Sesuai untuk yang belum berkahwin / akan berkahwin / sudah berkahwin / janda / perawan !
.
.
Jangan tunggu lama lama nanti lama lama product habis 😂 ..dapatkan cepat cik akak ... 😍😍 untuk MEMBELI ATAU INGIN MENJADI DROPSHIP SECARA PERCUMA akak boleh: 👇
.
DM/WHATSAPP +60132012975 📲
DM/WHATSAPP +60132012975 📲
DM/WHATSAPP +60132012975 📲
.
Nak tengok testimoni customer? boleh lihat dalam Facebook page / ig kami
.
.
fb Page :
https://www.facebook.com/dbeautyofwomenHQ/
.
.
ig: @dbeautyofwomen_hq
ig: @dbeautyofwomen_hq
ig: @dbeautyofwomen_hq

#kesihatan #breast #flawless #tudung #zalora #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofwomen_hq #bintikhitam #payudara #punggung #maskara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #eyeshadow #jeragat #bajupengantin #pelamin #pengantin #kulitkering #downtownreko #parutmukadanbadan #kulitkusam

SUSU MAAEZ | ROSE TYRA | HBV (@de_styleesa)

POWERRRR GILA #SusuMaaez ni woii. Memang tengah viral kott sekarang. Mana tak nya, baru beberapa minggu #TeamEllyyaney dah jual lebih 1000 kotak😱
.
Susu Maaez ni ajaibbb sesangatt, sebab tu orang pakat berebutt. Dalam masa 5 HARI je masalah kulit KERING, KASAR, BERSISIK, BERKUDIS, EKZEMA, PANAU, KURAP, PSORIASIS, GATAL-GATAL dan lain-lain masalah kulit dapat diselesaikan. Zuppp zapppp terusss hilang!
.
Tak caye? Meh meh tengok bukti-bukti kat insta iols ni. Lepas ni dah tak perlu malu nak tayang kulit cantikss kat kengkawan okayy😘
.
Nak selesaikan masalah kulit?
Jom whatsapp 0136390665
.
#TeamTheladiesz
#TeamTheladyz
#TeamEllyyaney #TeamEllyyaneyPower #TeamEllyyaneyPowerRangersPink #Ekzema #SusuMaaez #SusuUntukKulit #SusuAjaib #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik
#SayangiKulitAnda #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #KulitSihat #TipsCantik

SUSU UNTUK KULIT DAN MINDA (@finaz_beauty)

POWERRRR GILA #SusuMaaez ni woii. Memang tengah viral kott sekarang. Mana tak nya, baru beberapa minggu #TeamEllyyaney dah jual lebih 1000 kotak😱
.
Susu Maaez ni ajaibbb sesangatt, sebab tu orang pakat berebutt. Dalam masa 5 HARI je masalah kulit KERING, KASAR, BERSISIK, BERKUDIS, EKZEMA, PANAU, KURAP, PSORIASIS, GATAL-GATAL dan lain-lain masalah kulit dapat diselesaikan. Zuppp zapppp terusss hilang!
.
Tak caye? Meh meh tengok bukti-bukti kat insta iols ni. Lepas ni dah tak perlu malu nak tayang kulit cantikss kat kengkawan okayy😘
.
Nak selesaikan masalah kulit?
Jom whatsapp finaz +60134160302
.
#TeamEllyyaney #TeamEllyyaneyPower #TeamEllyyaneyPowerRangersPink #Ekzema #SusuMaaez #SusuUntukKulit #SusuAjaib #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik
#SayangiKulitAnda #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #KulitSihat #TipsCantik

Nor Salsabila Azali★... (@epyderma_dianzpixy_qurose)

*Kepakaran Epyderma Hydrogel*
💖Merawat Sel Kulit Mati
💖Whitehead hilang dlm 5 saat
💖Blackhead hilang dlm 5 saat
💖Menghilangkan parut jerawat
💖Menghilangkan jeragat
💖Mengecilkan liang pori
💖Menghilangkan kulit kusam
💖Menghilangkan jerawat
💖Mengelakkan jerawat tumbuh
💖Tona kulit menjadi sekata
💖Mengembalikan tona kulit asal
💖Kulit soft selembut kulit baby on the spot selepas pakai
💖Merawat kulit berminyak
💖Kulit wajah lebih putih & flawless
💖Merawat kulit kering & kulit mengelupas

Whatapps☎️01112508676(Bella)

#kulitkusam #jeragat #jerawat #kulitkering #kulitgebu #bibirhitam #jeragathilang #kulitberminyak #kulitsensetif #kulitflawless
#kulitberjerawat #kulitglowing #bibirgelab #ubatjerawat #ubatparut #bibirmengelupas #epyderma #antipenuaan #epydermahydrogel #whietheadsolution #blackheadsolution #skinsolution #hydrogen #hydrogel #epyderma #BellaQuPixy

ULFAA BEAUTY | UB0040-09 (@nqay.beauty)

✔️MASALAH KURAP SELESAI
✔️GATAL-GATAL HILANG
.
Bukan hanya merawat kulit kering, kurap, parut, jerawat pun boleh.
.
InshaAllah, masalah anda pasti selesai .
Hanya RM20 sahaja.
Gel serbeguna dengan 95%ekstrak mentimun.
.
Whatsapp 0142928426
.
#moisturizergel #ulfaabeauty #gelserbaguna #gelpelembap #kulitkering #kulitberminyak #kurap #parut #jerawat #kusam #bebaskimia #semulajadi #selamatdigunakan

NuSkin GalvanicSpa AgelocTR90 (@christin_tjan)

Coba pegang kakinya, apakah seperti ini?
🔹 tumir kasar dan pecah
🔹 ujung jari kering dan mengelupas
🔹 atau kaki belang krn sering naik motor?

Gak enak ya rasanya 🙈🙈🙈
Yuk dihalusin lagi pake lulur lufra nuskin. Dijamin tuh kaki pasti halus dan mulus kok. Dan harganya gak akan buat suami ngomel 😾😾😽 isi 250ml .. awet bingitsss 😍😍
Harga super murahh .. Mau ?? Japri yukk .
.
Wa / Line : 0818 323 150

#lufra #lulurlufra #lulurbody #obatkakipecahpecah #menghaluskankulitbersisik #mencerahkankulit #kulitbersisik #kulitkering #wajibcoba #hargapromo #luframurah #nuskinjember #nuskinjombang #nuskintenggarong #nuskinbalikpapan #nuskinflores #nuskinntt

JAFRA Independent Consultant (@santy_skincare)

Kulit kusam, mungkin karena sisa make up dan kulit mati tidak dibersihkan secara sempurna.
Badan kita saja, jika tidak dibersihkan akan banyak daki menempel. Apalagi wajah kita? Yang setiap hari sering terkena paparan sinar matahari, debu dan polusi. Itulah yang menyebabkan wajah jadi kusam dan nampak lelah.
Yuk, pijat pijat halus pake scrub yang satu ini. Gentle Exfoliating Scrub. Mengandung microspheres yang mampu mengangkat sel-sel kulit mati, melembutkan kulit dan tentunya menyamarkan noda bekas jerawat dan flek di wajah kita.
Jadi, bersihkan wajah dengan cleanser aja belum cukup girl's.

Yuk order..
BBM D36FCED0
WA 0895600344022
LINE santy_ceisya

#scrub #scrubjafra #pembersihwajah #exfloatingscrub #Jafraherbal #jafraskincare #jafraindonesia #jafracirebon #atasikomedo #atasikulitkusam #solusiwajah #perawatanwajah #kulitkombinasi #kulitnormal #kulitkering #kulitsensitif #kosmetikherbal #kosmetikamanbumildanbusui

Susu Maaez - Susu Untuk Kulit (@miramohd11)

POWERRRR GILA #SusuMaaez ni woii. Memang tengah viral kott sekarang. Mana tak nya, baru beberapa minggu #TeamEllyyaney dah jual lebih 1000 kotak😱
.
Susu Maaez ni ajaibbb sesangatt, sebab tu orang pakat berebutt. Dalam masa 5 HARI je masalah kulit KERING, KASAR, BERSISIK, BERKUDIS, EKZEMA, PANAU, KURAP, PSORIASIS, GATAL-GATAL dan lain-lain masalah kulit dapat diselesaikan. Zuppp zapppp terusss hilang!
.
Tak caye? Meh meh tengok bukti-bukti kat insta iols ni. Lepas ni dah tak perlu malu nak tayang kulit cantikss kat kengkawan okayy😘
.
Nak selesaikan masalah kulit?
Jom whatsapp mira 01129460980.
.
#TeamEllyyaney #TeamEllyyaneyPower #TeamEllyyaneyPowerRangersPink #Ekzema #SusuMaaez #SusuUntukKulit #SusuAjaib #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik
#SayangiKulitAnda #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #KulitSihat #TipsCantik

Be.solace_mora🌹Argan Oil (@be.solace_beauty)

Mora Argan Oil not just good for your face but also good for your hair, fingernails, heel, lips and even your whole body. Antara kelebihannya:
.
🍃 Mengecutkan jerawat.
🍃 Melembapkan wajah.
🍃 Menghilangkan jeragat.
🍃 Menghalang tanda penuaan.
🍃 Merawat eczema dan milia seed.
🍃 Mengawal keguguran rambut dan anti kelemumur.
🍃 Merawat kulit kepala dan rambut agar rambut lebih lebat, kuat dan bersinar.
🍃 Memulihkan rambut yang rosak, kering dan lemah dan membaik pulih membran sel yang rosak pada rambut.
🍃 Melindungi dan merawat kuku agar cantik, kukuh dan tidak mudah patah.
🍃 Melindungi bibir agar tidak kering dan merekah.
.
🍃MORA Argan Oil (15ml) RM60
🍃MORA Argan Oil (30ml) RM100
🍃MORA Argan Cleanser (50ml) RM60
.
📱Whatsapp 0194663952
.
📮Postage : RM8 SEM | RM12 SS
🚗COD : Sg Buloh, Saujana Utama, Puncak Alam, Damansara, UPM, UNITEN, IUKL, IOI City Mall, Bangi Sentral & kawasan sekitar
.
Walk-in
🔸Butik Orked, berhadapan UiTM Pulau Pinang
🔸Butik Orked, 27 Tingkat Bawah, Jalan Perda Utara, Bandar Perda, Bukit Mertajam, Penang
@orked.co (11am-8pm)
🔸Butik The Twinkle Sky, 47-1, Sunsuria Trivio, Persiaran Balairong, Bukit Jelutong
@thetwinkle_sky (11am-8pm)
🔸Butik Kafe Joys, 7B, Tingkat 1, Jalan Suarasa 8/7, Bandar Tun Hussein Onn
@joys.boutiquecafe (11am-9pm)
.
#besolacebeauty #MORAagents #MORAessential
#MORAarganoil #MORAargancleanser #MORAkedah #MORAselangor #MORAstokisteamHANNA #MORAagentteamHANNA #highgradearganoil #arganoil #purearganoil #argancleanser #arganfacialcleanser #facialcleanser #masalahkulit #kulitflawless #masalahjerawat #jeragat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitkering #skincare #glowing #sunburn #miliaseed #MORAfacts #MORAtips #MORAfeedback
More...