Argan Oil (@argania_selangor)

Haii mommies yg dalam dilema sebb ada strech marks . Cepat grab #arganiawonderoil sekarangโ—๏ธ
.
.
Argania oil sgt bagus utk pulihkan / menghindari masalah strech marks dan sgt sgt safe even for baby sebab tiada bahan terlarang ๐Ÿ˜‰
.
.
โœ”๏ธ Boleh campur dengan lotion .
.
.
๐Ÿ“ Berminat ?
WHATSAPP ๐Ÿ“ฒ +60182707763
.
.

#arganiaoilPuncakAlam
#arganiaoilUitmPuncakAlam
#arganiaoilSaujanaUtama
#arganiaoilMeru
#arganiaoilSetiaAlam
#arganiaoilShahAlamSeksyen7
#arganiaoilShahAlamSeksyen13
#arganiaoilUitmShahAlam

#arganiawonderoil #agentarganiaHQ #sayajual #sayajualminyak #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualarganoil #minyakargan #arganoil #arganoilmurah #makeupremover #kulitkering #rambutkusam #selulit #sayajualminyakarganiawonderoil

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

iFlawless Minyak Argan Emas ๐Ÿ’™

Dengan penggunaan yg konsisten, iFlawless boleh membantu anda bagi ;
.
โœ… Melembapkan wajah secara optimum tanpa berminyak. Sesuai digunakan untuk kulit kering, normal, kombinasi dan berminyak. Jangan bimbang, iFlawless telah memilih high grade Minyak Argan yang boleh diserap ke dalam kulit dalam masa 2 minit sahaja. iFlawless mengimbangkan penghasilan minyak pada kulit wajah. Tiada lagi muka berminyak dan muka yang kering.
.
โœ… Menghilangkan jerawat di kulit wajah. Sifat Minyak Argan iFlawless yang mempunyai kualiti yang tinggi akan memberikan kesan yang menakjubkan kepada uols yang mempunyai masalah jerawat.
.
โœ… Awet muda dari usia sebenar. iFlawless mengandungi Minyak Argan dan Emas 24K. Hasil gabungan kedua-duanya memberikan kesan maksima dalam menegangkan kulit wajah. Emas 24K mempunyai Ion yang dapatย membantu merangsang sel, saraf & urat menyebabkan peredaran darah berlaku dengan lebih baik. iFlawless boleh melambatkan penyusutan kolagen dan memastikan kulit wajah sentiasa anjal & gebu.
.
โœ… Bahagia dari dalaman. Ya, kami telah membuat kajian penyelidikan dimana 80%ย wanita yang kelihatan cantik, awet muda dan berseri sebenarnya mempunyai emosi kebahagian dalaman yang melonjak-lonjak. Di luar negara, aroma terapi merupakan salah satu skincare/perfume yang paling laris dijual kerana mereka mempercayai bau-bauan dapat mengubah emosi dalaman seseorang.ย iFlawless telah menggabungkan sebanyak 10% aroma terapi yang mengandungi unsur kebahagian. Kesan yang dapat dilihat, setiap kali bangun tidur you guys akan berasa fresh, happy dan bersemangat. Wanita yang mempunyai aura positif akan membuat tarikan hebat bagi setiap mata yang melihat!

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#iFlawlessMinyakArganEmas
#MinyakArgan
#iFlawless
#MinyakArganEmas
#ArganOil
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#Moisturizer
#MoistSkin
#KulitBerminyak
#MakeUpBase
#ParutJerawat
#Jerawat
#KulitKering
#iFlawlessRoyalEdition
#InstaBeauty
#VeviousSerum
#RoseTyaraFoundation
#RoseTyaraCCCream
#MakeUpByBellaz

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

Jangan lupa pakai iFlawless sebelum makeup, sebelum tido ataupun kalau taknak makeup pun boleh jaa pakai saja2. Heee. Kandungan utama Minyak Argan Premium dan Kepingan Emas pastinya yg terbaik untuk kulit uols tauuu ๐Ÿ˜˜

iFlawless, u ada?
.
BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#iFlawlessMinyakArganEmas
#MinyakArgan
#iFlawless
#MinyakArganEmas
#ArganOil
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#Moisturizer
#MoistSkin
#KulitBerminyak
#MakeUpBase
#ParutJerawat
#Jerawat
#KulitKering
#MuaBella
#iFlawlessRoyalEdition
#InstaBeauty
#VeviousSerum
#RoseTyaraFoundation
#RoseTyaraCCCream
#MakeUpByBellaz
#MUABella

MACKINZ SERUM | NINASKINCARE (@shopwithus_my)

3 SEBAB PENTING UOLS PERLU DAPATKAN iFLAWLESS ROYAL EDITION :
.
โœ… MINYAK ARGAN PREMIUM
(+) iFlawless adalah produk pertama di Malaysia yang hanya fokus kepada penggunaan wajah sahaja. R&D kami memilih kualiti minyak argan yang premium khas untuk wajah uols !
.
โœ… EMPINGAN EMAS ORIGINAL 24K
(+) iFlawless adalah minyak argan emas pertama yang diformulasikan bersama empingan emas original 24K yg memberikan kesan glowing semulajadi serta merta dari dalaman !
.
โœ… AROMA TERAPI
(+) R&D kami faham uols mesti kurang selesa dgn bau kekacang kat muka. Betul tak? Tapi R&D kami tak pilih bauan frangrance utk wangikan iflawless TETAPI memilih campuran rahsia aroma terapi yg popular di negara Morocco yg membantu memudakan & merawat jerawat. Kaya dgn anti-oksida! Bauannya seperti dalam SPA 5 BINTANG !

8 GOLONGAN YG SESUAI GUNAKAN iFLAWLESS ROYAL EDITION :
1. Wanita yg suka makeup ala-ala natural
2. Wanita yg menghadapi masalah susah nak blend foundationย 
3. Wanita yg menghadapi masalah muka cepat berminyak lepas makeup
4. Wanita yg menghadapi masalah foundation cepat bercapuk & cakey
5. Wanita yg mengimpikan nak cantik ala-ala retis peloles je
6. Wanita yg nak makeup tahan lebih 18 jam
7. Wanita yg mengalami bibir kering, merekah dan berdarah

And yg terakhirโ€ฆ.
.
KEPADA MAK ANDAM YG DAH BOSAN CUBE TEKNIK MACAM2 NAK BUAT MAKEUP MAINTAIN SAMPAI OUTDOOR! RECOMMENDED 200%! Haa macam ne?? Bergegar tak tulang pipi tu?? Tak sabar kan nak rasai kehebatan iFlawless "ROYAL EDITION" ni?

Untung badan dapat iPad Pro atau CASH RM100 tu!

BERMINAT NAK CUBA ?
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127
๐Ÿ“ฒ WHATSAPP/TELEGRAM 014-2484127

#iFlawlessMinyakArganEmas
#MinyakArgan
#iFlawless
#MinyakArganEmas
#ArganOil
#SayaJual
#ShopWithUsMy
#Moisturizer
#MoistSkin
#KulitBerminyak
#MakeUpBase
#ParutJerawat
#Jerawat
#KulitKering
#MuaBella
#iFlawlessRoyalEdition
#InstaBeauty
#VeviousSerum
#RoseTyaraFoundation
#RoseTyaraCCCream
#MakeUpByBellaz
#MUABella

Agent Sah Adora Triple Blends (@adora_puchong)

.
Rutin akak sebelum tido mestilah sapu #tripleblends dulu pastu buat urutan muka secara perlahan-lahan. Kulit muka jadi lembut dan lembap, selesa je nak tido.
.
.
Korang yang nak Tanya/beli boleh WhatsApp akak k๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ .
.
#kulitkering #kulitcantik #minyakargan #bukanserumbiasabiasa

PENGHAPUS JERAWAT DEGIL (@auoliya_beautycare)

NAK KURUS? JOM MINUM MINUMAN ALA-DETOX ๐Ÿ˜

PENGHAPUS JERAWAT DEGIL (@auoliya_beautycare)

Membantu merawat masalah kulit seperti ;
โœ…kulit berminyak
โœ…kulit kering
โœ…kulit kusam
โœ…pori terbuka
โœ…parut jerawat
โœ…whitehead
โœ…blackhead
โœ…jerawat
โœ…jeragat
โœ…gatal2 kulit
โœ…memutihkan
โœ…anti-penuaan
.
๐Ÿ’“Promo April๐Ÿ’“
๐Ÿ’› 1 pc. โžก๏ธ Rm59 ๐Ÿ’› 3 pcs. โžก๏ธ Rm150
๐Ÿ“ฎ Pos rm8(sm)/rm12(ss)
.
Nak order?
๐Ÿ“ฒ Wasap kak ida 012-7170848
๐Ÿ“ฒ Wasap kak ida 012-7170848
๐Ÿ“ฒ Wasap kak ida 012-7170848
.
Nak tengok feedback pengguna Auoliya??
๐Ÿ‘‰ Follow IG @auoliya_testimoni
.

PENGHAPUS JERAWAT DEGIL (@auoliya_beautycare)

AUOLIYA EMULSION sangat bagus untuk merawat,
.
๐Ÿ”ด Kemerahan, kegatalan, kepedihan pada kulit dan special untuk kulit sensitif. ๐Ÿ”ด Kulit kusam.
๐Ÿ”ด Radang kulit akibat salah guna kosmetik. ๐Ÿ”ด Kulit berminyak.
๐Ÿ”ด Kulit Kering.
๐Ÿ”ด Parut hitam akibat jerawat.
๐Ÿ”ด Kedutan wajah / kulit kendur dan membantu menegangkan wajah. ๐Ÿ”ด Alahan pada kotoran udara. ๐Ÿ”ด Kelihatan TUA dari usia. .
Offer Now,
1โƒฃ RM59 (asal RM74)
3โƒฃ RM150
*EXC POSTAGE*
.
โœ”๏ธHanya sapu 2x sehari untuk kesan ketara.
โœ”๏ธJerawat kecut seawal 1 hari. โœ”๏ธJaminan pulangan wang jika tidak berkesan selepas 30hari*
.
๐Ÿ“ฒ Wasap kak ida 012-7170848
๐Ÿ“ฒ Wasap kak ida 012-7170848
๐Ÿ“ฒ Wasap kak ida 012-7170848
.
Nak tengok banyak lagi testimoni? ๐Ÿ‘‰ Follow IG @auoliya_testimoni

Suciie_Jafra (@suciie_jafra)

โญ๏ธ RJLC (Royal Jelly Lift Concentrate) ๐ŸŒ€ Kandungan: royal jelly (makanan ratu lebah), yg mengandung cellspan complex(kombinasi eksklusif dr bahan2 yg memperkaya manfaat royal jelly). ๐ŸŒ€Fungsi:

1. Menstimulasi pergantian sel kulit baru, (biar sel kulit baru yg terbentuk bisa maksimal dan lebih cepat terbentuk).
2. Menyamrkan penuaan dini, kerutan,garis halus, mnjaga kekencangan dan bikin kulit berkilau.
3. mnyamarkan pori-pori dan mengurangi kerusakan jaringan kulit.
4. meperindah corak kulit
5. Melembabkan juga, jadi bikin kenyal. ๐ŸŒ€ Jenis Kulit:
Cocok untuk semua jenis kulit (normal, kering, berminyak, sensitif) kecuali yg berjerawat.
Lebih baik jerawatnya diobatin dulu. Karna bisa jadi malah akan bertambah, wlau beberapa kasus yg pake RJLC jerawatnya berkurang, tapi kebanyakan malah bertambah. (Jadi untuk menghindari komplein). Kalo bruntusan bisa pake tapi kalo malah bikin jerawat stop dulu aja, obatin jerawatnya. ๐ŸŒ€ Pemkaian:
๐Ÿ‘‰Digunakan sebelum pelembab, setelah pake cleanser dan toner pada pagi dan malam hari, habis solat jg boleh pake lagi. Untuk area wajah dan leher.
๐Ÿ‘‰Dipakai selama 28 hari (usia sd 25 th), 35 hari (usia >25 th)
Knapa? krna jumlah hari tsb merupakan jumlah siklus kulit beregenasi secara alami...jadi kaya kulit uler, cuma ga keliatan.
๐Ÿ‘‰ 1 botol dipakai untuk 4 hari, 1 set ada 7 botol = buat 28 hari. Sekali pemakaian kira2 1/8 isi botol. Kalo ada sisa atau cocok pake ini boleh lanjut. Tapi lebih baik pake serum lanjutan.
๐Ÿ‘‰ Serum lanjutan setelah RJLC: semua serum jafra (skin bright, gold, retinol, rjmb, rediscover), sesuai kebutuhan kulit
๐Ÿ‘‰ setelah 3 bulan berikutnya boleh diulang pake RJLC lagi.

tanya Jafra ๐Ÿ‘‰ WhatsApp 082210541850
๐Ÿ‘‰ BBM D7541961

#jafraindonesia #jafrabekasi #jafrajabodetabek #jafrabeauty #jafrabeutycare #royaljelly #serumroyaljelly #serum #jafraskincare #likeforlike #perawatanjafra #kulitcantiksehat #kulitsehat #kulitkering

Suciie_Jafra (@suciie_jafra)

โญ๏ธ RJLC (Royal Jelly Lift Concentrate) ๐ŸŒ€ Kandungan: royal jelly (makanan ratu lebah), yg mengandung cellspan complex(kombinasi eksklusif dr bahan2 yg memperkaya manfaat royal jelly). ๐ŸŒ€Fungsi:

1. Menstimulasi pergantian sel kulit baru, (biar sel kulit baru yg terbentuk bisa maksimal dan lebih cepat terbentuk).
2. Menyamrkan penuaan dini, kerutan,garis halus, mnjaga kekencangan dan bikin kulit berkilau.
3. mnyamarkan pori-pori dan mengurangi kerusakan jaringan kulit.
4. meperindah corak kulit
5. Melembabkan juga, jadi bikin kenyal. ๐ŸŒ€ Jenis Kulit:
Cocok untuk semua jenis kulit (normal, kering, berminyak, sensitif) kecuali yg berjerawat.
Lebih baik jerawatnya diobatin dulu. Karna bisa jadi malah akan bertambah, wlau beberapa kasus yg pake RJLC jerawatnya berkurang, tapi kebanyakan malah bertambah. (Jadi untuk menghindari komplein). Kalo bruntusan bisa pake tapi kalo malah bikin jerawat stop dulu aja, obatin jerawatnya. ๐ŸŒ€ Pemkaian:
๐Ÿ‘‰Digunakan sebelum pelembab, setelah pake cleanser dan toner pada pagi dan malam hari, habis solat jg boleh pake lagi. Untuk area wajah dan leher.
๐Ÿ‘‰Dipakai selama 28 hari (usia sd 25 th), 35 hari (usia >25 th)
Knapa? krna jumlah hari tsb merupakan jumlah siklus kulit beregenasi secara alami...jadi kaya kulit uler, cuma ga keliatan.
๐Ÿ‘‰ 1 botol dipakai untuk 4 hari, 1 set ada 7 botol = buat 28 hari. Sekali pemakaian kira2 1/8 isi botol. Kalo ada sisa atau cocok pake ini boleh lanjut. Tapi lebih baik pake serum lanjutan.
๐Ÿ‘‰ Serum lanjutan setelah RJLC: semua serum jafra (skin bright, gold, retinol, rjmb, rediscover), sesuai kebutuhan kulit
๐Ÿ‘‰ setelah 3 bulan berikutnya boleh diulang pake RJLC lagi.

tanya Jafra ๐Ÿ‘‰ WhatsApp 082210541850
๐Ÿ‘‰ BBM D7541961

#jafraindonesia #jafrabekasi #jafrajabodetabek #jafrabeauty #jafrabeutycare #royaljelly #serumroyaljelly #serum #jafraskincare #likeforlike #perawatanjafra #kulitcantiksehat #kulitsehat #kulitkering

MaryJardin.Jerawat.Sensitif (@amninurmjmelaka)

๐Ÿšจ6 HARI LAGI๐Ÿšจ
.
.
Cepat2 mai order๐Ÿ™Œ Jimat habis ni promosi april. Kalau x sekarang bila lg kan๐Ÿ˜
.
.
1.Basic Set=RM150.
โšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธ
โŽHarga Biasa:RM175.
๐Ÿšจ๐ŸšจJIMAT RM25.๐Ÿ˜ฑ
.
.
2.Face Oil+Clay Mask=RM135.
โšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธ
โŽHarga Biasa:RM150.
๐Ÿšจ๐ŸšจJIMAT RM15.๐Ÿ˜ฑ
.
.
3.Soap+Clay Mask=RM115.
โšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธโšช๏ธ
โŽHarga Biasa:RM130.
๐Ÿšจ๐ŸšจJIMAT RM15.๐Ÿ˜ฑ
.
.
๐Ÿ“ฆReady STOK!
๐ŸššPrice EXCLUDE postage.
.
.
Any info can contact ๐Ÿ“ฒ 0135395812
.
.
#amninurmjmelaka
#maryjardin
#secretdelavandebymj
#teamellmiracleastem
#maryjardin
#sayajualsayapakai
#naturalskincarelovers
#naturalskincaremalaysia
#masalahkulit#nakcantik
#jerawatbanyak#jerawat
#parutjerawat#parut
#pudarkanparutjerawat
#kulitkering#kulitberminyak
#kulitkusam#tonataksekata
#whitehead#blackhead
#eczema#ruam#kulitsensitif
#produknatural#produknaturalmalaysia#coduniklmicet #uniklmicet

Acu Nana Delicious (@acunanadelicious)

Muka cantik duit pon jimat trust me
.
.
Bukan omong kosong hihi
Kak jenab x pandai make up x pe kak
Lin ada penyelesaian masalah hakak2 semua

LENNE foundation mencerahkan kulit secara semulajadi tanpa ragu2
Xyah risau kalau kena panas x kan bercapok dan cair,lagi peluh lagi rata dan glowing

Sape yg bangga sangat guna produk mahal2 tu mesti lagi bangga lepas guna LENNE foundation sebabnya foundation ni 10x ganda terbaik bukan cakap kosong tpi terbukti keberkesanannya

Try satu rasai dan comment !! Nak lebeh info pasal LENNE FOUNDATION buka link bawah ni
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://www.facebook.com/TamiraJusAirKunyit/?fref=ts ~๐Ÿ‘ธLenne Foundation ๐Ÿ‘ธ~ โ—
Secantik ratu..dap dap glow
#MINISTOKISPENANG
โ— ๐Ÿ‘ฉNorfarhana Safinas Rashid
โ˜Ž๏ธ 017 436 5893
๐Ÿ”› COD penang island
๐Ÿ“ฎ Postage seluruh Malaysia โ—
p/s : Dropship @ Mini agen @ Agen DIPERLUKAN

#lennefoundation #lennefoundationpenang
#kulittaksekata #treatmentfoundation #naturalbeauty #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #glowing #flawless #foundation #foundationmurah #foundationmalaysia #sunblockspf50++ #semakinharisemakincantik
#akusurirumahjutawan #cantik #womendesiree

Acu Nana Delicious (@acunanadelicious)

Muka cantik duit pon jimat trust me
.
.
Bukan omong kosong hihi
Kak jenab x pandai make up x pe kak
Lin ada penyelesaian masalah hakak2 semua

LENNE foundation mencerahkan kulit secara semulajadi tanpa ragu2
Xyah risau kalau kena panas x kan bercapok dan cair,lagi peluh lagi rata dan glowing

Sape yg bangga sangat guna produk mahal2 tu mesti lagi bangga lepas guna LENNE foundation sebabnya foundation ni 10x ganda terbaik bukan cakap kosong tpi terbukti keberkesanannya

Try satu rasai dan comment !! Nak lebeh info pasal LENNE FOUNDATION buka link bawah ni
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://www.facebook.com/TamiraJusAirKunyit/?fref=ts ~๐Ÿ‘ธLenne Foundation ๐Ÿ‘ธ~ โ—
Secantik ratu..dap dap glow
#MINISTOKISPENANG
โ— ๐Ÿ‘ฉNorfarhana Safinas Rashid
โ˜Ž๏ธ 017 436 5893
๐Ÿ”› COD penang island
๐Ÿ“ฎ Postage seluruh Malaysia โ—
p/s : Dropship @ Mini agen @ Agen DIPERLUKAN

#lennefoundation #lennefoundationpenang
#kulittaksekata #treatmentfoundation #naturalbeauty #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #glowing #flawless #foundation #foundationmurah #foundationmalaysia #sunblockspf50++ #semakinharisemakincantik
#akusurirumahjutawan #cantik #womendesiree

Acu Nana Delicious (@acunanadelicious)

Orang kampung????
Keje kebun???
Guna foundation???
Nak tergelak????
Motif kau gelak??? Hello zaman dah berubah jangan pandang org sebelah mata,ingat org kampung macam CiK Lin ni x boleh melawa ker??? See my sis ni semakin hari semakin cantik
P keja guna LENNE foundation k,guna satu pump saje,kau tgk jenab jeragat dah hilang,kulit makin cerah,lubang2 kat muka dah hilang,makin jelita kak ayu woiii makin ayu!!!! Boleh tgk sebelum guna LENNE foundation kulit rosak dan berminyak dan burn akibat keje bawah matahari terik,after 2 weeks guna kulit makin rata dan anjal serta cerah kerana ada uv protection sgt tinggi,x heran la klo CiK Lin kata semakin hari semakin cantik betul x???? Produk bagus daripada brand luar negara,dijamin 100% anda akn suka dan berpuas hati!!!! Nak lebeh info pasal LENNE FOUNDATION buka link bawah ni
๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
https://www.facebook.com/TamiraJusAirKunyit/?fref=ts ~๐Ÿ‘ธLenne Foundation ๐Ÿ‘ธ~ โ—
Secantik ratu..dap dap glow
#MINISTOKISPENANG
โ— ๐Ÿ‘ฉNorfarhana Safinas Rashid
โ˜Ž๏ธ 017 436 5893
๐Ÿ”› COD penang island
๐Ÿ“ฎ Postage seluruh Malaysia โ—
p/s : Dropship @ Mini agen @ Agen DIPERLUKAN

#lennefoundation #lennefoundationpenang
#kulittaksekata #treatmentfoundation #naturalbeauty #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #kulitsensitif #kulitberminyak #kulitkering #glowing #flawless #foundation #foundationmurah #foundationmalaysia #sunblockspf50++ #semakinharisemakincantik
#akusurirumahjutawan #cantik #womendesiree

Supplier MakeUp Oriflame (@beauty_vsshopp)

'Oriflamers, menjaga kebersihan di bulan ramadhan ini tentunya sangat diutamakan. Mencuci tangan dengan sabun merupakan salah satu tindakan sanitasi yang dilakukan dengan tujuan menghilangkan kuman dan bakteri yang menempel pada tangan, jari, serta kuku-kuku kita.

Tangan merupakan salah satu agen utama masuknya kuman/mikroba penyebab penyakit, ke mulut, hidung dan anggota tubuh lainnya.

Rekomendasi utk kamu bulan ini, gunakan Essence & Co Neroli & Jasmine Liquid Hand Soap, sangat lembut untuk digunakan sehari-hari serta telah melewati uji dermatologis.

Untuk pasangannya, gunakan Essence&Co Neroli & Jasmine Hand & Body Lotion. Cocok digunakan saat summer agar kulit kamu selalu lembap dan terasa lembut. Harga special bulan ini diskon -30%!
.

For more information ๐Ÿ‘‡
๐Ÿ“ฑ Line - WA - Msg: 0877-7769-0932
๐Ÿ’Œ Email: stepanie05@yahoo.com

#handsoap #handsoapwangi #bodylotion #essenceandco #perlengkapanmandi #bodylotionmurah #bodylotions #handandbodylotion #perawatanhandandbody #kulitkering #dryskin #dryskinproblems #lotionoriflame #wangitahanlama #handandbody #bodylotion #skinproblems #skinfoodready #swedishgirl #oriflamejakartabarat #oriflameindonesia #oriflamemurahbanget #oriflamers #sweetsmell #oriflamejakarta #oriflamemurah #diskontiapbulan #oriflamesweden #katalogoriflame #OriflameID

MEQLA.ZIELA (@meqla.style.beauty.health)

Terlalu kurus membuatkan punggung dan payudara menjadi rata ? Amalkan Syncro Energy utk memejal dan mengangkat payudara yg kendur. Ia bgs diamalkan oleh wanita yg menyusukan bayi sbg persediaan awal bg mengelakkan payudara mengecut selepas berhenti menyusukan bayi.
.
.
.
Dealer Sendayu Tinggi KL
Meqla
www.wasap.my/+60122959081
cod sri rampai, melati, setiawangsa, bkt bntg, klcc, sek16 pj, shah alam, bkt raja klang dan sekitar KL.
.
#sendayutinggi #sendayutinggionline #mekap #mekapmurah #produkkecantikkan #bazarpaknilmurah #bazarpaknilkecantikkan #foundationmurah #skinscare #produkkulitkering #kulitkering #kulitjeragat #produkjeragat #muamalaysia #awetmuda #kulitkusam #kulitputih #bestseller #dealersendayutinggikl #syncroenergy #firmbreast

Healthy Pregnancy (@healthy_pregnancy02)

Tentunya bagi wanita akan sangat ingin memiliki bayi atau keturunan, maka dari itu penting menjaga kesehatannya. Pada bagi ibu hamil harus menjaga kesehatannya, karena hal itu akan berpegaruh pada janin yang ada di dalam kandungan.

Terlebih dalam bulan-bulan menunggu kelahiran sang bayi ke dunia ini, rentan terhadap penyakit-penyakit yang dapat membahayakan.

Munculnya tanda-tanda atau gejala yang sederhana bisa menjadi tanda munculnya penyakit yang bisa menghambat kehamilan, untuk itu perlu mengetahui berbagai tandanya atau gejalanya, untuk mengantisipasi.

Setelah menikah, tidak lama untuk para pasangan suami istri dapat langsung mendapatkan rezeki anak. Akan tetapi juga ada yang sudah bertahun-tahun bahkan puluhan tahun belum juga dikaruniai rezeki anak.

Faktor kesuburan ataupun penyakit tertentu bisa menjadi penyebab masalah seorang wanita sulit hamil. Demikian juga dalam masa kehamilan juga tidak terlepas dari yang namanya masalah penyakit.
PROGRAM HAMIL ----------------------------------------
๏ธ๏ธโœ”๏ธ contact person :
๏ธโœ”๏ธ BBM :D300C514 ๏ธโœ”๏ธ Whatsapp: 0856-4976-1114
Semoga bermanfaat, jangan lupa share. Siapa tau teman anda membutuhkan informasi ini. ๐Ÿ˜‰
#putih #nakcantik #putihgebu #kulitcantik #kulitcerah #kulitputih #jerawat #jeragat #produkkecantikan #supplementputih #nakcepatputih #jomputih #qallistasignature #qallistalovers #sayagunasayajual #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkering

MUDMASK JAFRA (@bunga.jafraskincare)

Kita ber3 itu Saudara ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒ
Kita ber3 sama sama pakai produk jafra
Dan sama2 pula ngejalanin bisnis jafra ๐Ÿ˜Š
.
.
Yaa mba jafra Nurlisa Listiani dan Ratna Sansine ini anak dari kakak2 nya mamah ๐Ÿ˜Š
Haha aku paling bontot tapi badan paling besar haha bongsor ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒ
Yaa Seru ngejalanin bisnis jafra bareng keluarga tuh gitu. Kalau kumpul pasti ngmngin soal jafra jafra dan jafra ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Bismillah yaaa kita bareng bareng sukses di jafra.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
Karena sukses bareng keluarga itu indah ๐Ÿ˜Š
Karena jafra kita sering kumpul dan jalan bareng ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
#Jafra #jualjafra #orderjafra #herbal #jual #order #kosmetikherbal #alami #jualjafracirebon #kosmetikalami #kulitnormal #kulitberminyak #kulitkering #masker #maskerlumpur #serum #serumwajah #kosmetikaman #nomercury #konsultanjafra #jafracirebon #cirebonsehat #JafraTeamCirebon #JafraTeamIndramayu #JafraIndramayu

MUDMASK JAFRA (@bunga.jafraskincare)

Kita ber3 itu Saudara ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒ
Kita ber3 sama sama pakai produk jafra
Dan sama2 pula ngejalanin bisnis jafra ๐Ÿ˜Š
.
.
Yaa mba jafra Nurlisa Listiani dan Ratna Sansine ini anak dari kakak2 nya mamah ๐Ÿ˜Š
Haha aku paling bontot tapi badan paling besar haha bongsor ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜ƒ
Yaa Seru ngejalanin bisnis jafra bareng keluarga tuh gitu. Kalau kumpul pasti ngmngin soal jafra jafra dan jafra ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
Bismillah yaaa kita bareng bareng sukses di jafra.. ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
Karena sukses bareng keluarga itu indah ๐Ÿ˜Š
Karena jafra kita sering kumpul dan jalan bareng ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
.
#Jafra #jualjafra #orderjafra #herbal #jual #order #kosmetikherbal #alami #jualjafracirebon #kosmetikalami #kulitnormal #kulitberminyak #kulitkering #masker #maskerlumpur #serum #serumwajah #kosmetikaman #nomercury #konsultanjafra #jafracirebon #cirebonsehat #JafraTeamCirebon #JafraTeamIndramayu #JafraIndramayu
More...