Anasuhah (EB0301) (@elanishbeautyserum.official)

*Fungsi Elanish Beauty SERUM* . πŸ‘ΈπŸ» Menyamaratakan tona warna kulit. πŸ‘ΈπŸ» Menghalus dan melembutkan kulit. πŸ‘ΈπŸ» Menganjal dan melembapkan kulit. πŸ‘ΈπŸ» Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. πŸ‘ΈπŸ» Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. πŸ‘ΈπŸ» Tiada pengelupasan pada kulit muka. πŸ‘ΈπŸ» Anti-aging = mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah. πŸ‘ΈπŸ» Eczema = merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi. πŸ‘ΈπŸ» Whitening = mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah. .
βž•βž•βž• Byk lagi kesan2 khas *Elanish SERUM* ni sis, ramai juga yg repeat order skrg ni πŸ˜™ dpt kulit FLAWLESS gitu!!! 😘😘😘
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
Whatsapp: οΌ‹6011 16952941
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

JUS KUNYIT MALIKA / MANJAKANI (@eryna.manjakani)

Tiada pantang larang 🌼Tiada pewarna tiruan 🌼Tiada bahan pengawet 🌼100% bahan semulajadi 🌱Khasiat🌱 🌸Melangsing dan menurunkan berat badan 🌸Anti kanser,anti radang 🌸Menyembuhkan luka dengan cepat 🌸Mencegah cyst dan fibroid 🌸Mengempiskan perut buncit 🌸Melawaskan pembuangan 🌸Menaikkan aura seri muka 🌸Anti penuaan 🌸Mencegah jerawat dan jeragat 🌸Menegangkan dan menganjalkan kulit 🌸Menyembuhkan diabetis 🌸Menurunkan kadar kolestol dalam darah 🌸Merawat dan memantapkan miss "v" 🌸Membuang angin dalam badan 🌸Menyingkirkan toksin dan racun dalam badan 🌸Mengecutkan rahim selepas bersalin 🌸Merawat masalah keputihan 🌸Merawat sakit sendi dan lenguh badan 🌸Mencuci darah kotor dalam badan 🌸Alergik,enczema,kurap,panau 🌸Ikhtiar zuriat/ merawat kesuburan 🌸Menstabilkan hormon

Whatsapp☎️018.233.8289

#jusmalikamurah #juskunyit #jusmalika1001khasiat #jusmalikaterbaik #sayajualsayaminum #masalahdalamanwanita #untuklelakidanwanita #keputihan #kulitkusam #period #like4like

Febe Flashin Ori (@febe.flashin)

Kamu memiliki #kulitkusam ?? Ingin #kulitcerah #wajahmerona ??
.
Penyebab berbagai #masalahkulit seringkali ditimbulkan akibat #kulitmati ... #Selkulitmati juga dapat menyebabkan #nodahitam #flekdiwajah dsb.
.
Lalu bagaimana cara penanganannya ?
Saya punya solusi untuk kamu pria / wanita.
Silahkan konsultasikan masalah kulit kamu GRATIS di :
WA / SMS : 0857-7950-8399
.
@febe.flaahin PUNYA SOLUSINYA !!
.
Jangan lupa di follow & tag temen kamu yang punya masalah kulit πŸ’‹
.
.
#peeling #peelingspray #peelingsprayflashin #flashin #flashinori #flashinjakarta #memberflashin #flashinmember #flashinhargamember #febeflashinori

STOKIS IVMist (@ekinarsyad_drlnaim)

Saya memang mencari satu produk yang 1 je ada banyak fungsi. nak serum yang boleh merawat muka boleh kecilkan pori..rawat jeragat. jerawat...nak krim ala foundation yang sangat ringan.. nak sunblock lau kuar rumah.. nak yang anti penuaan nampak muda muka.. nak yang boleh ilangkan semua parut bekas jerawat.. nak yang boleh sekata kan kulit..... dulu rasa mana ada lah..demand betul ko ni.. bukan demand..mokcik ni malas lau nak tempek banyak2 kat muka.
cari punya cari punya cari... intai produk ni dah banyak bulan gak.... akhirnya..tak tertahan nk cuba sediri.. dan yessss tepat ramalanku.
semua idaman hati dalam 1 krim sahaja. walaweiiiii terbaik pakai dia.. nak explain tak pandai..hang cuba sediri tengok jatuh cinta ke tak.
.
lau mokcik yang tak pandai bab muka ni boleh suka..hangpa yang lagi expert mesti lagi sukeeeeer lah.
.
Jgn lupa whatsapp saya... 0172966498
.
#kulitkusam #kekalcantik #merawat #kulitkusamhilang #cantik
#ivmistpenawarpelbagaipenyakit
#syjualsypenggunaCellfiPro

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

.
30 CEDERA BELON BERISI GAS MELETUP DI TERENGGANU.
.
Masih ingatkah anda dengan 'headline' berita berikut yg pernah mengejutkan kita pd OKTOBER 2016 ?
.
Salah seorang dari mangsa letupan belon gas tersebut ialah saudara Saiful (gambar). Kecederaan teruk terutamanya di bahagian muka membuatkan beliau sangat trauma.
.
Beliau tidak berputus asa, sebaliknya memilih ELANISH Beauty SERUM sebagai usaha untuk memulihkan kembali kecederaan beliau.
.
Alhamdulillah, dengan izinNYA dan penggunaan konsisten ELANISH Beauty SERUM, kulit saudara Saiful kembali pulih seperti sediakala.
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
πŸ‘ Membuang dan menghilangkan JERAGAT.
πŸ‘ Menyamaratakan tona warna kulit.
πŸ‘ Mengatasi masalah kulit berminyak.
πŸ‘ Anti-aging mengurangkan pigmentasi
πŸ‘ Kurang kedutan pada kulit muka.
πŸ‘ Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
πŸ‘ Menganjal dan melembapkan kulit.
πŸ‘ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ‘Merawat kulit terbakar/sunburn.
πŸ‘ Mengecilkan liang roma / menutup pori-pori.
πŸ‘ Tiada pengelupasan pada kulit muka.
πŸ‘ Whitening- mencerahkan kulit kusam.
πŸ‘ Memberi keserian pada wajah.
πŸ‘Mengurangkan eyebag.
πŸ‘Menghilangkan white/black head
πŸ‘ Menhilangkan garis2 halus pd wajah.
.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg ada masalah2 mcm ni ye.. x rugi pun share...
.
.
Whatsapp : οΌ‹6014 544 9666
Whatsapp : οΌ‹6014 544 9666
.
#elanish #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #kulitcerah #kulitmulus #kulitlembut #belon #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #kulitputih

BEBAS JERAWAT DAN KERUTAN (@nanospray_mciworld)

Nano spray versi terbaru kembali mendongkrak pasar kecantikan. Dengan hadirnya beberapa pilihan warna membuat nano spray MCI kini kembali diminati oleh masyarakat luas. Nano spray versi 3 terbaru ini juga mempunyai teknologi yang lebih canggih lagi dibanding nano spray sebelumnya.
Nano spray versi 3 mempunyai filter yang lebih kecil untuk merubah ukuran partikel air oksigen menjadi lebih lembut dan sangat kecil agar dapat meresap kedalalm pori-pori kulit.

Miliki nano spray MCI ini sebagai perawatan kulit yang alami dan aman dipakai kapan saja dan dimana saja.

Order NANOSPRAY :
LINE ID. @bur7628j

#nanospray #nanospraymci #betterskin #skincare #healthylifestyle #healthyskin #perawatanwajah #produkpeRawatanwajah #produkperawatankulit #glucola #jualprodukmci #jualnanospray #bebasjerawat #kulitkusam #antikusam #antikomedo

ELANISH BEAUTY CENTRE (@elanish.beauty.centre)

"Serum Elanish ni mmg TERBAIK! Rugi x beli byk2 haritu.Kesan jeragat semakin hilang,kulit cerah sekata,smooth & glowing! Skrg keluar dh x payah pakai mekap pn xpe sbb kulit dh sihat&bersih..cuma time keje terpaksala sbb keje akk mmg wajib bermekap. Tp nk apply mekap pn sng sbb kulit dh smooth..cukup pakai compact powder & lipsticks je.X yah nk cover2 lagi. Akak nk repeat order lg la dik". Setiap hari kami terima testimoni yg puas hati dgn serum kami. Korang pn WAJIB cuba tau!
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!

Whatsapp <serum> οΌ‹6013-4084229
Whatsapp <serum> οΌ‹6013-4084229
Whatsapp <serum> οΌ‹6013-4084229

#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Elanish Beauty Serum (EB1003) (@elanishbeauty.my)

Nampak x??
.
*Fungsi Elanish Beauty SERUM* πŸ“ŒMenyamaratakan tona warna kulit.
πŸ“ŒMenghalus dan melembutkan kulit.
πŸ“ŒMenganjal dan melembapkan kulit.
πŸ“ŒMenggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
πŸ“ŒMengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
πŸ“ŒTiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur. πŸ“ŒAnti-aging- mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
πŸ“ŒEczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
πŸ“ŒWhitening- mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
. .
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp <serum> οΌ‹60145449666
Whatsapp <serum> οΌ‹60145449666
Whatsapp <serum> οΌ‹60145449666
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashop #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #umt #ump

Absha Beauty Worldℒ️ (@absha.beautyworld)

ADAKAH ANDA MEMPUNYAI MASALAH BAWA LENGAN HITAM? JERAGAT? CELAH KELENGKANG HITAM? JERAWAT? KULIT KUSAM? SIKU HITAM? LUTUT HITAM? INGINKAM KULIT CERAH LAGU GEBUS GEBAS, DAH CUBA MACAM2 PRODUK PUN TAK OKAY?
KAMI ADA PENYELESAIANNYA!!! Memperkenalkan Absha Whitening Cream satu-satunya Cream Pemutih yang boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan

KELEBIHAN Absha Whitening Cream - βœ…memutih kan dan mencerah kan wajah, ketiak, celah kelengkang
βœ…menghilangkan sel kulit mati
βœ…menghilangkan jeragat dan parut jerawat
βœ… boleh digunakan diwajah Dan seluruh badan
βœ… tanpa pengelupasan
βœ… kulit glowing pinkish dan lembut seperti bayi
βœ…Suci Dan Selamat
βœ…Tanpa kesan sampingan
βœ…100% Selamat
βœ…Produk Islam
βœ…Halal dan Suci βœ‰οΈ Cepat2 Whatsapp +60178199934

#produkkecantikan #jerawat #jeragat #doctorkulit #putihgebu #kulitkusam #produkislam #murahdanberpatutan #bazaarpaknil #p #kedaionline #peniagaonline #kulitcantik #pemutihketiak #abshawhiteningcreamfeedback #putihseluruhbadan

Elanish Beauty Serum (EB1003) (@elanishbeauty.my)

Antara bahan yg sgt penting digunakan dlm Elanish Serum ni..
.
DAH BASUH MUKA INGATKAN DAH BERSIH?? ARGHH!! JERAGAT!! JERAWAT?? MALUNYA...
.
--------------------------
"Ala sis x sempatla nak ambil gambar tu, sbb mlm tdi baru je sapu, ingatkan 2,3hari baru hilang, rupanya bangun2 tido tgk dah hilang da... "Wayda - Terengganu"
.
-----------------------------
Fungsi Elanish Beauty SERUM
-----------------------------
.
βœ… Menyamaratakan tona warna kulit.
βœ… Menghalus dan melembutkan kulit.
βœ… Menganjal dan melembapkan kulit.
βœ… Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
βœ… Mengecilkan liang roma, menutup pori2 muka.
βœ… Tiada pengelupasan.
βœ… Anti-aging βœ…mengurangkan pigmentasi dan garis2 halus.
βœ… Eczema- merawat masalah ruam pipi.
βœ… masalah kulit & ruam lampin pada bayi.
βœ… Whitening yg mencerahkan kulit gelap.
βœ… sekaligus memberi keserian pada wajah.
.
-----------------------------
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
-----------------------------
100% Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
100% HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
100% produk organik dan natural.
100% tanpa bahan terlarang.
100% dijamin selamat.
100% Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
100% GMP certified.
100% buatan tempatan.

Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp <serum> οΌ‹60145449666
Whatsapp <serum> οΌ‹60145449666
Whatsapp <serum> οΌ‹60145449666
.
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashop #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #umt #ump

DIAMOND CARBON PEEL RM99! (@estetikamedispa_kotabharu)

#Repost @estetikamedispa with @repostapp
・・・
[ KULIT LEBIH ANJAL DENGAN DRAGON BLOOD FACIAL ]
.
Rawatan yang membantu memperbaiki struktur kulit, mengurangkan kedutan, meremajakan kulit & FACELIFTING πŸ’•
.
Apa itu Dragon Blood? πŸ‰ .
Ia adalah ekstrak semulajadi dikenali sebagai 'Dragon Blood' atau nama saintifiknya Sangre De Drago yang berasal dari hutan Amazon. Kajian saintifik mendapati Dragon Blood mengandungi antioksida iaitu 'proanthocyanidin' bagi pembentukan sel & tisu kulit baru
.
Kaya dengan phenols, anti keradangan, antibakteria, antivirus dan antifungus berfungsi melindungi sel kulit dan mengurangkan kemerahan.
Merawat masalah BERKEDUT, BERPARUT, MUKA NAMPAK LEBIH TUA DARI USIA πŸ’›
.
Hubungi cawangan Estetika Medispa di Melawati, Shah Alam, Bangi, Kuala Terengganu, Melaka, Kuantan, Kota Bharu & Penang

Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Shah Alam ⇨ 012-6777617

Bangi ⇨ 019-4702016

Ampang ⇨013-3418837

Melaka ⇨011- 3696 4907

Terengganu ⇨017-2090566

Penang⇨016- 922 3343
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_ampang
@estetikamedispa_bangi
@estetikamedispa_kuantan
@estetikamedispa_melaka
@estetikamedispa.shahalam
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
.

#cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging

efaat razia (@efaat_razia)

Bangun pagi mudah ! Asset asset sensitive semakin ok..semakin hari semakin cergas kulit putihhh!..alahai macam macam la dengan pink lady nhh..segan segan je customer nh nak bagi feedback... πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜—
.
Bahan-bahan utama:
Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak.

Mengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol.

60 kapsul makanan tambahan.
* Formula Advance

MANFAAT PINK LADY:
- Fountain makanan tambahan belia.
- Peningkatan Payudara dan ketegasan.
- Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
- Mengetatkan faraj dan peremajaan.
- Kesihatan faraj dan libido.
- Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
- Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
- Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
- Berkesan untuk penurunan berat badan.
- High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
- Meningkatkan aliran darah.
- Mencegah risiko osteoporosis.
- Menentang gejala menopause.

penggunaan yang disyorkan: Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional.
.
untuk MEMBELI boleh: πŸ‘‡
.
DM/WHATSAPP +60173506063πŸ“²
DM/WHATSAPP +60173506063πŸ“²
DM/WHATSAPP +60173506063πŸ“²
.
Nak tengok testimoni customer? boleh lihat dalam Facebook page / ig kami
.
.
fb Page :
https://www.facebook.com/ismaynoura/
.
ig: efaat razia
ig: efaat razia
ig: efaat razia
.
#lesu #breastbesar #kesihatan #breast #tudung #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #dbeautyofwomen_hq #bintikhitam # #payudara #punggung #mascara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #flawless #jeragat #bajupengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #moody #ketat #missv
#womenmalaysia
#healthmalaysia
#healthyfood
#healthbody

Whitening Flawless Glow Serum (@serum_elanish_whitening)

.
PERNAH TAK ANDA RASA TERTEKAN DENGAN PERTANYAAN MACAM NIH ⁉️
UMUR AWAK BERAPA ⁉️

KENAPA KULIT JADI MACAM TU ⁉️
STRESS KAN ⁉️

Tetapi tiba - tiba ‼️‼️‼️
‼️MUKA AWAK NAMPAK BERBEZA SANGAT, CANTIK‼️ "Kulit saya sangat sensitif. Kalau tersilap pakai produk habis kulit muka saya. 😒Macam macam saya cuba, sampai kulit saya nampak teruk sangat lalu buat saya nampak sangat berusia. Kawan saya kenalkan Serum Elanish Beauty nih kt saya suruh cuba. Bila saya sapu je kat wajah saya, rasa sgt segar dan kulit wajah saya tak merah merah lagi. Haha. Terima Kasih Elanish😘😘😍😍. - Mira
.
🌹Elanish Beauty Serum 🌹
☘️Menyamaratakan tona warna kulit
☘️Menghalus dan melembutkan kulit.
☘️Menganjal dan melembapkan kulit.
☘️Memudarkan parut
☘️Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
☘️Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka
☘️Tiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur
☘️Anti-aging- mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
☘️Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi
☘️Whitening- mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.

Nak Order?
NAK HARGA PROMOSI ?

TAIP "SERUM" ke
πŸ“²Whatsapp οΌ‹ 60172549234
πŸ“²Whatsapp οΌ‹ 60172549234
πŸ“²Whatsapp οΌ‹ 60172549234
.
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashop #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby

ELANISH BEAUTY CENTRE (@elanish.beauty.centre)

BESTNYA pakai ELANISH WHITE GLOW SERUM ni!!!
Pakai je terus rasa FRESH sgt! Cepat meresao pulak tu!. tak payah tunggu kering utk strt makeup. i mmg nk cepat je.
Yg penting BERKESAN! Kulitjadi SOFT &GLOWING!!! sukanya ;)
Banyak lagi KEBAIKANNYA. Jom usha kat website kami:
www.elanishbeauty.com.my

Apa tunggu lagi!!!
Untuk Tempahan:
Whatsapp: οΌ‹6013-4084229
Whatsapp: οΌ‹6013-4084229
Whatsapp: οΌ‹6013-4084229

#elanishbeautyserum #sayajual #elanishbeauty #elanishbeautyoriginal #serumkecantikan #serumflawless #serumjeragat #serumjerawat #serumeczema #serumantipenuaan
#serumflawless #serummalaysia #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shawlmalaysia #bajukurungcotton #jubahmalaysia #barangbaby #bajubabymalaysia #igshopmalaysia #malaysian #blousemalaysia #contactlensmalaysia #makeupmalaysia #lipstickmalaysia

DIAMOND CARBON PEEL RM99! (@estetikamedispa_kotabharu)

#Repost @estetikamedispa with @repostapp
・・・
Good evening beautiful people ! 😘

Happy customer! Thank you datang buat Oxyceutical di Estetika Medispa Penang πŸ’•

See you again soon dear 😍

Contact kami di...
estetikamedispa_penang
0169223343 @RepostIt_app
.
Jumpa kami di alamat berikut;

No 33, JALAN TODAK 4,
SEBERANG JAYA,
13700 PULAU PINANG

Penang ⇨ 0169223343

Kota Bharu ⇨ 011- 33333560

Kuantan ⇨ 011-40344106

Shah Alam ⇨ 012-6777617

Bangi ⇨ 019-4702016

Ampang ⇨013-3418837

Melaka ⇨ 011- 3696 4907

Terengganu ⇨017-2090566
.
.
@estetikamedispa_terengganu
@estetikamedispa_ampang
@estetikamedispa_bangi
@estetikamedispa_kuantan
@estetikamedispa_melaka
@estetikamedispa.shahalam
@estetikamedispa_kotabharu
@estetikamedispa_penang
.

#cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering.
#jerawat #jeragat #parut #cantiksihat #cantikmenawan #sihatdancantik #sihatcantik #kulitkering #kulitkusam #jeragathilang #rawatankulit #rawatanjeragat #rawatanjerawat #mukaflawless #mukakering #skinhealth #antiaging

Sahi|Parut|Jerawat|Putih|Detox (@sahi.sarangburungtablet)

Uolls tahu kan ekstrak BUNGA SAKURA ada bykk sgt khasiat utk kecantikan kulit. Dlm #sahisarangburung ni ada ekstrak bunga sakura tau. Jd kalau uolls nak kulit macam org korea patut sgt amik Sahi ni😍 #KunyahSAHIJePutihFlawless
.
Ada banyak khasiat esktrak sakura ni
.
🌸 Ekstrak bunga sakura adalah βœ”οΈAntioksidan dan βœ”οΈAnti Peradangan sehingga sangat baik di jadikan utk perawatan kulit
.
🌸 Memiliki kandungan isoflavin yg bekerja utk mencegah enzim tirosinase dan protein yg digunakan untuk membuat pigmen melanin kulit😍
.
🌸 Amalkan secara rutin menggunakan ekstrak bunga ini maka akan mengurangi produksi melanin dan membuat kulit lebih putih πŸ’―
.
🌸 Terdapat kandungan jojoba oil dalam sakura yg juga sangat baik dimanfaatkan untuk gadis remaja (kerana masa ini banyak berlaku perubahan hormon) jadi ia sangat efektif, kerana pada masa ini kulit secara maksimal dapat menyerap vitamin dan kandungan yg terdapat pada bunga sakura ini😱😘
.
🌸 Salah satu untuk perawatan kulit jauh lebih selamat serta baik untuk kulit tetapi memerlukan kesabaran kerana tidak menggunakan sebarang bahan kimia πŸ’‹
.
.
.
#SahiMalaysia #SahiSarangBurungTabletInfo #sahimakanansunnah #sahibirdnest #makanansunnah #jerawatteruk #hilangjerawat #senggugut #hilangsenggugut #antipenuaan #putihgebu #putihcaramudahselamat #petuacantiktanpajerawat #kulitflawless #putihflawless #supplementkecantikan #kulitcantik #kulitputih #putihpinkish #jeragat #jeragathilang #produkputihkulitberkesandanselamat #putihgebu #detoxcaramudahselamat #detoxcaramudah #kulitkusam #garishalus #SaquraSopink

efaat razia (@efaat_razia)

Bangun pagi mudah ! Asset asset sensitive semakin ok..semakin hari semakin cergas kulit putihhh!..alahai macam macam la dengan pink lady nhh..segan segan je customer nh nak bagi feedback... πŸ˜πŸ˜˜πŸ˜—
.
Bahan-bahan utama:
Fenugreek, Mexican Wild Yam, Oat Grass, Pacific Kelp, Adas, Peuraria Mirifica dan Aleppo Oak.

Mengandungi pelbagai fitoestrogen:
Miroestrol, deoxymiroestrol, Genistein, Diadzein, Genistin, coumestrol, Diadzin, Kwakhurin, Mirificine, stigmasterol, campesterol, Mirificoumestan, Spinasterol.

60 kapsul makanan tambahan.
* Formula Advance

MANFAAT PINK LADY:
- Fountain makanan tambahan belia.
- Peningkatan Payudara dan ketegasan.
- Payudara yang lebih besar dan punggung bulat.
- Mengetatkan faraj dan peremajaan.
- Kesihatan faraj dan libido.
- Mengekalkan kolagen dan tahap elastin.
- Lebih kulit muda yang berpandangan dan kulit yang lebih kukuh.
- Kurang rapuh, rambut beruban dan mengurangkan keguguran rambut.
- Berkesan untuk penurunan berat badan.
- High-end anti-penuaan dan membantu melindungi berkemungkinan tidak kedutan.
- Meningkatkan aliran darah.
- Mencegah risiko osteoporosis.
- Menentang gejala menopause.

penggunaan yang disyorkan: Sebagai diet tambahan mengambil dua kapsul sehari, atau seperti yang diarahkan oleh ahli perubatan profesional.
.
untuk MEMBELI boleh: πŸ‘‡
.
DM/WHATSAPP +60173506063 πŸ“²
DM/WHATSAPP +60173506063 πŸ“²
DM/WHATSAPP +60173506063 πŸ“²
.
Nak tengok testimoni customer? boleh lihat dalam Facebook page / ig kami
.
.
fb Page :
https://www.facebook.com/ismaynoura/
.
.
ig: efaat razia
ig: efaat razia
ig: efaat razia
.
#lesu #breastbesar #kesihatan #breast #tudung #pinkladyfact #perfume #fareeda #buntat #efaatrazia#bintikhitam # #payudara #punggung #mascara #eyeliner #kulitcerah #keputihan #flawless #jeragat #bajupengantin #kulitkering #parutmukadanbadan #kulitkusam #moody #ketat #missv
#womenmalaysia
#healthmalaysia
#healthyfood
#healthbody

pola diet sehat (@pola_diet_sehat)

Muka kenyal karena serum pyhto cell. Kulit wajah cerah dan cantik alami berkat pyhto cell serum.

Pssst 1 botol bisa sampe 3 bulan lho. Chat me yuk for info
Info bisnis & produk :
Naima_MS(distributor HWI)
pin bb : 7EDA45D7
wa:085713093246
line: kreasi_naima
Ig:@pola_diet_sehat

#primeskinphytocellserum #primeskinhwi #primeskin #primeskinserum #primeskinmurah #kulitlembut #kulitkusam #kulitkencang #kulitputih #kulitmulus #wajahcantik #wajahputih #wajahberjerawat #obatjerawataman聽 #obatjerawatbatu #obatjerawatampuh #princessyahrini #ayudewi #ayutingting92 #raffinagita1717 #agenresmihwi #rinanose #alasbedak #promoserum #promotour #malaysia

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

"Memang TERBAIK! .
Dulu kulit kasar2, kini lembut sgt da.. ... Pori2 pun dah mengecil, ajaib betul rasa. wahhh jom gais.. try produk ni..." , mama-Klang
.
.
Kenapa WAJIB mencuba Elanish Beauty SERUM ?
.
βœ…100% Sangat berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit.
βœ…100% HALAL dan mendapat kelulusan KKM.
βœ…100% produk organik dan natural.
βœ…100% tanpa bahan terlarang.
βœ…100% dijamin selamat.
βœ…100% Sesuai untuk setiap lapisan umur, lelaki dan wanita.
βœ…100% GMP certified.
βœ…100% buatan tempatan.
.
.
Nak harga PROMOSI??
.
Whatsapp <serum> οΌ‹6014-5449666
Whatsapp <serum> οΌ‹6014-5449666
Whatsapp <serum> οΌ‹6014-5449666
.
.
* Apa lagi tunggu?? order skrg, peluang menjadi dealer pun kami buka, cepat..cepat..cepat!!
Like

#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashop #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #umt #ump
More...