Pewiit Skincare 5in1 (@_pewiit.skincare_)

Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haish.. smakin hri smakin rmai yg bgi fedbck positif dan jatuh cnta dgn produk ni 😍 😍
.
Tgk la hsilnya. ckup berkesan. dlu muka berjerawat, parut2 jerwat, kulit berminyak dan. skrg, tgk la. smuanya sdh hilng,flawless gitu!! Alhamdullillah.. ☺️ ☺️
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. πŸ˜‰ πŸ˜‰
Anda pasti berpuas hati.. πŸ˜ƒ
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
πŸ‘‰ Pewiit Soap (kulit kayu manisοΌ‹bunga cengkih)
πŸ‘‰ Day Cream (uv protection SPF50)
πŸ‘‰ Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
πŸ‘‰ Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
πŸ‘‰ Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
βœ”οΈ Free Postage
βœ”οΈ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
βœ”οΈ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
βœ”οΈ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
πŸ“±πŸ“±Whatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

SUSU UNTUK KULIT CANTIK (@nitoona.prk)

KUKU BERSINAR, RAMBUT TAK GUGUR
.
.
Minum susu Maaez kan uols pakej la satu badan glowing sekali dengan kuku BERKILAT. Tak payah la uols susah payah tenyeh bawang putih dah lepas ni. Bau dah la tak best kan. Tiup sikit kuku uolss πŸ’…. .
.

#baby #susukambingkurmamadu #susumaaez #tipskulitcantik #eczema #kulitbersisik #kulitkering #breakoutskin #kulitgatal #kulitkusam #panau #gastrik #kukucantik #tumitmerekah #tumitpecah #tumitcantik #kulitputih #neelofa #zulariffin #izaraaishah #aisy #teamellyyaney #feedbackbynitoona #ilovesusu #sayasukasusu #susu #susuibususuterbaikdidunia #masalahkulit #gastrik

OriginaLDms360πŸ’DyXyCosmetics (@dyxy_dms360_original)

Testimoni baru.. Nak hilangkan segala benda yang ada je katanya. Ok kasi dia #dms360 untuk permulaan kan?

Awat makin gebus plak dia cakap.. macam murah sangat pulak harga rm139 untuk kesan macamni .
No komen yer, awak akan dapat apa yang lebih dari yang awak rasa bila guna produk dms.

Whatsap ha 0135045776

#dms360 #DmsOne #glowingSpeed #serumstemcell #serumglowing #jeragat #jerawat #rawatanjeragat #rawatanjerawat #kulitcantik #kulitkusam #serummagic #foundationDms #kosmetik #skincare #parutjerawat #jerawatpasir #serummagic #serummagic #kosmetikmurah #kosmetikborong #agensahDms #lilisuriatidms #agentwanted #dropshipwanted #bazarmalaysia #sayajual

OriginaLDms360πŸ’DyXyCosmetics (@dyxy_dms360_original)

Testimoni baru.. Nak hilangkan segala benda yang ada je katanya. Ok kasi dia #dms360 untuk permulaan kan?

Awat makin gebus plak dia cakap.. macam murah sangat pulak harga rm139 untuk kesan macamni .
No komen yer, awak akan dapat apa yang lebih dari yang awak rasa bila guna produk dms.

Whatsap ha 0135045776

#dms360 #DmsOne #glowingSpeed #serumstemcell #serumglowing #jeragat #jerawat #rawatanjeragat #rawatanjerawat #kulitcantik #kulitkusam #serummagic #foundationDms #kosmetik #skincare #parutjerawat #jerawatpasir #serummagic #serummagic #kosmetikmurah #kosmetikborong #agensahDms #lilisuriatidms #agentwanted #dropshipwanted #bazarmalaysia #sayajual

OriginaLDms360πŸ’DyXyCosmetics (@dyxy_dms360_original)

SET ASAS DMS 360 PANTAS DAN HEBAT.
MAMPU MERAWAT:
🌻 Jerawat / Parut Jerawat.
🌻 Blackhead / Whitehead.
🌻 Cela / Tompokan Hitam.
🌻 Liang Pori Terbuka.
🌻 Jeragat / Pigmentasi.
🌻 Mencerahkan Kulit.
🌻 Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak.
🌻 Meratakan Tona Kulit Muka.
🌻 Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus.
🌻 Mengawal Minyak Berlebihan.
🌻 Memberi Kelembapan Kulit.
🌻 Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak.
🌻 Melambatkan Proses Penuaan.
🌻 Menegangkan Kulit Muka.

WhatsAps 0135045776

#dms360 #sabunGlowingSpeed #serumstemcell #agentwanted #dropshipwanted #DmsOne #glowingSpeed #dmsOriginal #jeragat #jerawat #rawatanjeragat #rawatanjerawat #kulitcantik #kulitkusam #foundationDms #kosmetik #skincare #parutjerawat #jerawatpasir #hybridccream #foundationdms #4dfoundation #sabundms #sabunhoneydew #kosmetikmurah #kosmetikborong #agensahDms #lilisuriatidms #bazarmalaysia #sayajual

OriginaLDms360πŸ’DyXyCosmetics (@dyxy_dms360_original)

SET ASAS DMS 360 PANTAS DAN HEBAT.
MAMPU MERAWAT:
🌻 Jerawat / Parut Jerawat.
🌻 Blackhead / Whitehead.
🌻 Cela / Tompokan Hitam.
🌻 Liang Pori Terbuka.
🌻 Jeragat / Pigmentasi.
🌻 Mencerahkan Kulit.
🌻 Sesuai Untuk Kulit Sensitif / Kering / Berminyak.
🌻 Meratakan Tona Kulit Muka.
🌻 Mengurangkan Kedutan / Garisan Halus.
🌻 Mengawal Minyak Berlebihan.
🌻 Memberi Kelembapan Kulit.
🌻 Memperbaiki / Mengaktifkan Sel Kulit Yg Rosak.
🌻 Melambatkan Proses Penuaan.
🌻 Menegangkan Kulit Muka.

WhatsAps 0135045776

#dms360 #sabunGlowingSpeed #serumstemcell #agentwanted #dropshipwanted #DmsOne #glowingSpeed #dmsOriginal #jeragat #jerawat #rawatanjeragat #rawatanjerawat #kulitcantik #kulitkusam #foundationDms #kosmetik #skincare #parutjerawat #jerawatpasir #hybridccream #foundationdms #4dfoundation #sabundms #sabunhoneydew #kosmetikmurah #kosmetikborong #agensahDms #lilisuriatidms #bazarmalaysia #sayajual

OriginaLDms360πŸ’DyXyCosmetics (@dyxy_dms360_original)

Set Asas DMS360

Keistimewaan set Dms360 :
😘 Harganya setanding dengan nilai produk
😘 Jimat hingga 2-3 bulan bergantung kepada cara penggunaan
😘 Memberikan result yang sangat memuaskan seperti mana anda impikan
😘 Ribuan testimoni
😘 Sesuai untuk semua jenis kulit
😘 Sesuai untuk lelaki dan wanita
😘 Sesuai untuk semua peringkat usia
😘 Menggunakan teknologi tinggi dalam pembuatan untuk hasil yang berkualiti
😘 Menepati piawaian dalam dan luar negara
😘 Mendapat pengiktirafan dalam dan luar negara
😘 Bebas dari bahan terlarang
😘 Mesra wudhuk

Berminat nak cuba
pm/whatsapp 0135045776

#dms360 #glowingspeed #dmsone #agensahdms #dmsoriginal #kulitcantik #jerawat #jerawatpasir #kulitkusam #jeragat #kosmetik #nakcantik #sayajual #produkhilangkanjerawat #sabundms #kosmetikmurah #produkhilangkanjeragat #testimonidms #testimonicustomer#bazarmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #skincare #serumstemcell #foundationdms #serumglowing #igshop #dropshipdiperlukan #agentwanted #serumglowing #SerumSupernova24K

OriginaLDms360πŸ’DyXyCosmetics (@dyxy_dms360_original)

Set Asas DMS360

Keistimewaan set Dms360 :
😘 Harganya setanding dengan nilai produk
😘 Jimat hingga 2-3 bulan bergantung kepada cara penggunaan
😘 Memberikan result yang sangat memuaskan seperti mana anda impikan
😘 Ribuan testimoni
😘 Sesuai untuk semua jenis kulit
😘 Sesuai untuk lelaki dan wanita
😘 Sesuai untuk semua peringkat usia
😘 Menggunakan teknologi tinggi dalam pembuatan untuk hasil yang berkualiti
😘 Menepati piawaian dalam dan luar negara
😘 Mendapat pengiktirafan dalam dan luar negara
😘 Bebas dari bahan terlarang
😘 Mesra wudhuk

Berminat nak cuba
pm/whatsapp 0135045776

#dms360 #glowingspeed #dmsone #agensahdms #dmsoriginal #kulitcantik #jerawat #jerawatpasir #kulitkusam #jeragat #kosmetik #nakcantik #sayajual #produkhilangkanjerawat #sabundms #kosmetikmurah #produkhilangkanjeragat #testimonidms #testimonicustomer#bazarmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #skincare #serumstemcell #foundationdms #serumglowing #igshop #dropshipdiperlukan #agentwanted #serumglowing #SerumSupernova24K

OriginaLDms360πŸ’DyXyCosmetics (@dyxy_dms360_original)

Set Asas DMS360

Keistimewaan set Dms360 :
😘 Harganya setanding dengan nilai produk
😘 Jimat hingga 2-3 bulan bergantung kepada cara penggunaan
😘 Memberikan result yang sangat memuaskan seperti mana anda impikan
😘 Ribuan testimoni
😘 Sesuai untuk semua jenis kulit
😘 Sesuai untuk lelaki dan wanita
😘 Sesuai untuk semua peringkat usia
😘 Menggunakan teknologi tinggi dalam pembuatan untuk hasil yang berkualiti
😘 Menepati piawaian dalam dan luar negara
😘 Mendapat pengiktirafan dalam dan luar negara
😘 Bebas dari bahan terlarang
😘 Mesra wudhuk

Berminat nak cuba
pm/whatsapp 0135045776

#dms360 #glowingspeed #dmsone #agensahdms #dmsoriginal #kulitcantik #jerawat #jerawatpasir #kulitkusam #jeragat #kosmetik #nakcantik #sayajual #produkhilangkanjerawat #sabundms #kosmetikmurah #produkhilangkanjeragat #testimonidms #testimonicustomer#bazarmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #skincare #serumstemcell #foundationdms #serumglowing #igshop #dropshipdiperlukan #agentwanted #serumglowing #SerumSupernova24K

OriginaLDms360πŸ’DyXyCosmetics (@dyxy_dms360_original)

Set Asas DMS360

Keistimewaan set Dms360 :
😘 Harganya setanding dengan nilai produk
😘 Jimat hingga 2-3 bulan bergantung kepada cara penggunaan
😘 Memberikan result yang sangat memuaskan seperti mana anda impikan
😘 Ribuan testimoni
😘 Sesuai untuk semua jenis kulit
😘 Sesuai untuk lelaki dan wanita
😘 Sesuai untuk semua peringkat usia
😘 Menggunakan teknologi tinggi dalam pembuatan untuk hasil yang berkualiti
😘 Menepati piawaian dalam dan luar negara
😘 Mendapat pengiktirafan dalam dan luar negara
😘 Bebas dari bahan terlarang
😘 Mesra wudhuk

Berminat nak cuba
pm/whatsapp 0135045776

#dms360 #glowingspeed #dmsone #agensahdms #dmsoriginal #kulitcantik #jerawat #jerawatpasir #kulitkusam #jeragat #kosmetik #nakcantik #sayajual #produkhilangkanjerawat #sabundms #kosmetikmurah #produkhilangkanjeragat #testimonidms #testimonicustomer#bazarmalaysia #bazarpaknil #bazarpaknilprodukkecantikkan #skincare #serumstemcell #foundationdms #serumglowing #igshop #dropshipdiperlukan #agentwanted #serumglowing #SerumSupernova24K

🏠Home Sweet Home (Facial) (@eiqabeautycartel)

Lepas 1 sesi facial dgn team #beautycartel, akak2 dah boleh tengok muka semakin firm, ada v-shape & lebih gojes 😘
.
Kalau nak cuba, cepat2 lah contact..πŸ˜‰
.
.
Follow @eiqabeautycartel Dan tekan link whtspp untuk booking... πŸ’†
.
.
. πŸ’™πŸ”Muslimah Facial Home SpaπŸ’™
.
.
. #beautycartelspa #facialhomespa #antiaging #facial #facialspa #incomepasif #diet #collagen #skincare #kulitkusam #mmbc #muslimah #efriend #pakejkahwin #skintransform #antiaging #airasia #cabincrew #makeup #holidaymood #facelift #glowingskin #usahawanmuda #mua #jeragathilang #facemassage #facetreatment #elysyle #eternalbeauty #beautycartel
.
❀️ Beauty Cartel No.1 πŸ‡²πŸ‡Ύ ❀️

AGEN LAMOUR GRESIK JATIM (@lamour_zafeerastation)

Lihat dan rasakan bukti nyatanya bukan hanya sekedar katanyaπŸ˜‰
Agen Gresik - Surabaya -jatim SUBSIDI ONGKIR BERLAKU

Pembelian 3paket ke atas hrg khusus. Dptkan gift menarik dlm setiap pembelanjaanπŸ˜‰
Endang 087852736992

Admin 1 082230000877 asif
Admin 2 +628113325809 feri

Reseller and Cust very welcome

#lamourskincareexpert #lamourgresik #lamourjabodetabek #lamourjatim #lamourskincareexpert #perawatanwajah #perawatanwanita #perawatanwajahalami #perawatantubuh #perawatanbibirΒ  #pencerahkulit #perawatanalami #rawatΒ  #kulitkusam #jerawat #latepost #perawatanbumil #perawatanbusui #kulitkinclong #konsultasikulitonline

AGEN LAMOUR GRESIK JATIM (@lamour_zafeerastation)

Agen Gresik - Surabaya -jatim SUBSIDI ONGKIR BERLAKU

Pembelian 3paket ke atas hrg khusus. Dptkan gift menarik dlm setiap pembelanjaanπŸ˜‰
Endang 087852736992

Admin 1 082230000877 asif
Admin 2 +628113325809 feri

Reseller and Cust very welcome

#lamourskincareexpert #lamourgresik #lamourjabodetabek #lamourjatim #lamourskincareexpert #perawatanwajah #perawatanwanita #perawatanwajahalami #perawatantubuh #perawatanbibirΒ  #pencerahkulit #perawatanalami #rawatΒ  #kulitkusam #jerawat #latepost #perawatanbumil #perawatanbusui #kulitkinclong #konsultasikulitonline

🏠Home Sweet Home (Facial) (@eiqabeautycartel)

Inilah peranti ajaib Eternal Beauty (EB) yang sis guna untuk facial diri sendiri dan customer.
.
Boleh V-shape, tegangkan yang kendur, hilangkan double chin, jeragat dan eye bags. .
.
.
Book your slot now ! ! !
.
.
.
πŸ“ž Whatsapp 0189634161
@eiqabeautycartel
.
#eiqafacialbeauty #mobilespa #homefacial #beautiful #awetmuda #wrinkles #facialtreatment #collagen #spabergerak #skincare #kulitkusam #muslimah #skintransform #jerawat #facelift #jeragat #facemassage #facetreatment #elysyle #eternalbeauty #beautycartel

AGEN LAMOUR GRESIK JATIM (@lamour_zafeerastation)

Yg mau hasil make upnya awet. Bedaknya awet. Ini rahasianya
Matte powder lamour
Agen Gresik - Surabaya -jatim SUBSIDI ONGKIR BERLAKU

Pembelian 3paket ke atas hrg khusus. Dptkan gift menarik dlm setiap pembelanjaanπŸ˜‰
Endang 087852736992

Admin 1 082230000877 asif
Admin 2 +628113325809 feri

Reseller and Cust very welcome

#lamourskincareexpert #lamourgresik #lamourjabodetabek #lamourjatim #lamourskincareexpert #perawatanwajah #perawatanwanita #perawatanwajahalami #perawatantubuh #perawatanbibirΒ  #pencerahkulit #perawatanalami #rawatΒ  #kulitkusam #jerawat #latepost #perawatanbumil #perawatanbusui #kulitkinclong #konsultasikulitonline

Datuk Aznil Hj Nawawi (@aznilnawawihm)

#Repost @anell_official
・・・
Another satisfied client .. β€’
She bought ANÊLL for herself & Thanks to Chloe Tan yg merupakan seorang Pramugari Air Asia yg telah memilih dan memberi sokongan dan percaya kepada produk buatan tempatan Malaysia ANELL SKIN CARE dimana terdapat 4 langkah mudah penjagaan yg amat simple dan berkesan.
.
Nak cantik gebu, nak kulit licin & awet muda macam Pak Nil boleh dapatkan set ANÊLL Skincare dengan harga mampu milik serendah RM 199,tindak balas dapat dilihat seawal 2 minggu 😘😘 .
β€’
SET exclusive ANÊLL Skincare dirumuskan dengan bahan /teknologi yang terkini & mengikut piawaian KKM bagi mendapatkan kulit wajah kekal anjal, awet muda, cerah berseri & bebas dr sebarang cela.
β€’
BETUL, TAK PROPA !!! πŸ˜€
β€’
Hubungi STOKIS STOKIS RASMI ANÊLL di IG @anell_official dan FB page https://m.facebook.com/anellofficial untuk mendapatkan wajah bersih cerah sepanjang hariπŸŒ’
β€’
#sayajual #kamijual #sayajualonline #anell #anellbyaznilnawawi #jerawat #jeragat #kulitkusam #anellbyaznilnawawi #anellskincare #anellofficial #kkmapproved #deepcleanser #balancingtoner #agedefyingdaycream #intenserepairnightcream #betultakpropa #bazarpaknil #bazaronlinemurah #bazaronlinemalaysia #bazaronline #wajahberseri #malaysianskincare #agentdropship #jomkahwin #rahsiawanita

To buy click IG @anell_official

LUBUK KECANTIKAN | KESIHATAN (@miera_beauty_corner)

.
"NIQREES HYDROGEL SESUAI SANGAT UTK YG DAH CUBA BERMACAM PRODUK TAPI TAK ADA HASIL"
.
Saya yakin ramai yg dah cuba bermacam produk tapi tak ada yg berhasil malah kulit semakin bermasalah dgn jeragat semakin ketara kelihatan.
.
Dengan Niqrees Hydrogel hanya perlu guna 2 kali sehari, malam sebelum tidur dan pagi selepas mandi.Jeragat yg dah lama bertapak akan semakin pudar.
.
Saya yakin dan percaya masalah jeragat sis akan ada perubahan hanya dalam masa 1Minggu.
.
Kalau berminat boleh terus whatssap terus ke link ni ye.
www.wasap.my/60125611347
www.wasap.my/60125611347
www.wasap.my/60125611347

Niqrees terbang mencari tuan baru πŸ˜‰πŸ˜‰
Jom sapa lagi nak selit order

#jerawat
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#jerawathilang
#jerawatmeradang
#jerawatgatal
#jerawatparah
#jerawatradang
#jerawatbernanah
#jerawatsaathamil
#jerawatkulitsensitif
#krimwajah
#krimpencerahwajah
#krimkecantikan
#krimpemutihwajah
#krimdoktor
#krimjerawat
#krimmuka
#krimpencerah
#gel
#skins
#skincareroutine
#skincareorganik
#skincareterbaik
#skincareproduct
#skinfood
#jeragat
#bijikolestrol
#parut
#kulitkusam

PAKAR MASALAH KULIT ANDA (@niqrees.kl)

.
KEBAIKAN NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL
===============================
.
➑️Wanita
πŸƒMenganjalkan p@ud@ra
πŸƒMemontotkan struktur p@ud@ra
πŸƒMenghaluskan kulit
πŸƒMencerahkan P.uting
πŸƒMenghilangkan kedutan bawah mata & seluruh wajah
πŸƒMengecutkan Jerawat
πŸƒMenipiskan Jeragat
πŸƒMengatasi masalah kurap / panau.
.
➑️Lelaki
πŸƒMenghilangkan kedutan bawah mata
πŸƒMenegangkan kulit wajah
πŸƒMencerahkan kulit muka
πŸƒMenghaluskan texture kulit
.
➑️Kanak-Kanak
πŸƒMerawat masalah excema / kudis buta
πŸƒMenyembuhkan masalah panau /kurap
πŸƒMencerahkan & menghaluskan kulit
πŸƒMerawat kesan gigitan serangga
.
➑️Sesuai utk semua gologan termasuk :
πŸƒIbu Mengandung
πŸƒIbu Menyusu
πŸƒBayi yang baru lahir
.
DM/WA 0125611347
DM/WA 0125611347
DM/WA 0125611347

#jerawat
#jerawatbatu
#jerawatpasir
#niqreeshydrogel
#niqrees
#jerawatgatal
#marykay
#muabellaz
#tatiskincare
#testimoni
#jerawatkulitsensitif
#okaya
#krimpencerahwajah
#krimkecantikan
#krimpemutihwajah
#rosetyara
#krimjerawat
#krimmuka
#krimpencerah
#ketuat
#panau
#skincareroutine
#skincareorganik
#skincareterbaik
#cpg
#dyxy
#jeragat
#bijikolestrol
#parut
#kulitkusam
More...