Agent Sah Mary Jardin-Florida (@maryjardin.womensdream)

๐ŸŒธ Credit to Syaz Wani๐ŸŒธ.
.
testimoni fresh dari customer saya selepas 3minggu menggunakan basic set mary jardin..๐Ÿ˜Ž.
.
Gambar kiri, muka adik ni dinaiki jerawat sehingga meninggalkan kesan parut hitam..jerawat2 ni naik mendadak selepas dia berhenti mengambil produk d**** dan t***..
.
Gambar kanan, atas dan bawah..hasil selepas 3minggu memakai maryjardin..Alhamdulillah bukan setakat jerawat dan parut menghilang..malah kulit menjadi lebih glowing! ๐Ÿ˜.

Skincare_Cosmetics by Furaiha (@ummukhaulah88)

Alhamdulillah selepas sebulan penggunaan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Sabun Aqua Habbatusauda
Lembut pada kulit, rasa segar dan lembap kulit sepanjang hari.
.
Aqua Habbatus Sauda' Soap. Main ingredients semua yang high quality ada Habbatus sauda' , Argan Oil , Olive Oil and others
.
Yang penting NO HARMFULL CHEMICAL and everybody should start using organic products ๐Ÿ˜š
.
Jom dapatkan kulit bersih,sihat dan cantik
www.wasap.my/0199026055
.
#kulitbersih#cantik#flawless#merawat#jerawat#kulitkusam#berminyak#noharmfulchemical#ejenFuraiha#FathiahEmpire
#DropshipWanted

Diyana Mary Jardin (@mjbeaubelletoi)

Xputus2 lagi ni yang wassap nak grab offer 50%..
Ini baru dengan iolss.. Sekarang ni semua ejen pun berderu customer lama dan baru dok wassap2 diorg..
Ini semua penangan sales 50% sempena our HQ grand opening di Star Avenue Lifestyle Mall..
.
Sebenarnya kami amat berbesar hati sekiranya lagi ramai yang ingin beralih ke produk natural ni.. benda baik, kita sebar2kan..
Ye tak??
.
Utk pesan dgn iolss, boleh wasap no 0193983824 Diyana.
Cod pun boleh, pos pun boleh..
Jom2 jerung semua..
.
#maryjardinkl #maryjardinampang #maryjardinagent #staravenue #mjll #mjrebirth #maryjardinhq #naturalskincare #shawlcantik #lavenderrose #promotion #wow #facialsoap #faceoil #serum #claymask #jerawat #jeragat #eczema #psoriasis #kulitkusam #parut #collagen #rawatanwajah #beautyskin #healthyskin #grandopening

ELYSIAN BOOSTER SERUM (@elysian_by_niena)

TERPAKSA CANTIK!

Dengan penggunaan set penjagaan wajah ruby skincare serta elysian booster serum,sis ni terpaksa cantik tanpa sedar๐Ÿ˜kulit kusam dah pergi jauh ๐Ÿ˜‰

Whatsapp untuk order
017-7902915

#elysianserum #elysian #elysianlovers #elysianskincare #elysiankl #jerawatbatu #jeragat #jerawat #parutjerawat #jerawathilang #jeragatpudar #kulitkusam #kulitflawless #kulitkering #rubyskincare #glowing #glowingface #skincaremurahmalaysia #skincaremurah #serumwajah #ruam #ruambayi #eczema

๐Ÿ˜˜CERAH.FLAWLESS.TANPA JERAWAT๐Ÿ˜˜ (@dianz.vitamin.official)

Dapatkan segeraย DIANZ VITAMIN C + E & EXTRA PEARLย jika anda ingin tampil cantik berseri dan semakin cerah!! .
KELEBIHANย DIANZ VITAMIN C & E PLUS โœ”๏ธย Kolagen berasaskan ikan talapia (alergik kolagen marine boleh amalkan)
โœ”๏ธย Ekstrak Vitamin C dari Buah Oren
โœ”๏ธย Ekstrak Vitamin E dari Maquiberry
โœ”๏ธย Serbuk mutiara dan glutathione untuk mencerahkan kulit 2 kali lebih cepat
โœ”๏ธย Lebih sedap kerana ada tambahan serbuk mutiara @ pearl booster untuk lebih cepat cerah
โœ”๏ธ Sesuai untuk lelaki dan perempuan berumur 16 tahun ke atas
โœ”๏ธ ย Sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan badan
โœ”๏ธ Boleh diambil bersama jamu/ubatan yang lain hanya perlu jarakkan masa 3 @ 4 jam
โœ”๏ธ Boleh diambil ketika period dan dalam pantang
โœ”๏ธ Selamat dan berkesan. 100% produk semula jadi
.
Produk Dian'z Vitamin C & E + Extra Pearl ni adalah produk Malaysia yang terawal menggunakan kolagen dari sumber ikan talapia sebagai alternatif kepada kolagen rumpai laut.
.
Vitamin C daripada oren :
- Menyingkirkan toksik dalam badan
- Melancarkan sistem perkumuhan
- Merawat jerawat, jeragat dan parut .
Vitamin E daripada maqui berry :
- Sangat tinggi khasiatnya
- Melembapkan kulit
- Mengecilkan liang roma yang terbuka
- Mencegah kanser
.
Pure Collagen dari ikan talapia :
- Tidak menggunakan rumpai laut kerana kebanyakan orang alah pada makanan laut (seafood)
- Sesuai untuk orang yang alergik makanan laut
- Menghasilkan kulit yang lembut dan gebu
- Tidak sesuai untuk orang yang alergik dengan ikan talapia
.
Glutathione :
- Memutihkan kulit seluruh badan (kesan dapat dilihat dalam tempoh 2 minggu pertama dan perlu minum banyak air)
- Memudarkan parut jerawat, jeragat dan kulit menjadi halus serta lembut
.
Masih ragu ragu nak cuba?
.
#sunburn #kulitkusam #terapiinstagram #ajimaura #dianzvitamin #hisaphisapteruscantik #petuacantik #flawless #glowing #jerawat #jeragat #makeupbybellaz #whitehead #blackhead #muabellaz #eczema #kulitcerah #tonasekata #tonatidaksekata#jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #kulitkusam #cerahberseri #cerahsempurna #cerahsekata #jerawatnanah #jeragathilang #jerawatbatu #eyebag

Sharil Fazli bin Isahak (@shfais2106)

Sham a.k.a Ayam bersama Pengetua Sekolah..Pak Haji Spaghetti Hotdog..muka tak larat drive dah..
#kulitkusam
#grungeforlife
#callofduty

erdinabeauteskincare (@erdinabeauteskincare)

Apa kelebihan perfect white skincare? ๐Ÿค”๐Ÿค”๐Ÿค”
โค๏ธโค๏ธ skincare berteknologi pertama di Malaysia yang menggunakan peptide x50
โค๏ธโค๏ธ mengurangkan jerawat
โค๏ธโค๏ธ flawless dengan penggunaan yang konsisten
โค๏ธโค๏ธ tiada bahan kimia merbahaya
โค๏ธโค๏ธ mengandungi SPF 30 dengan 300 minit perlindungan dari sinaran uv
โค๏ธโค๏ธ air pump bottle . Sangat menjimatkan
โค๏ธโค๏ธ harga yang sangat berbaloi dengan raw materials yang sangat berkualiti setanding produk berjenama yang berkualiti di pasaran
โค๏ธโค๏ธ pH yang sangat sesuai untuk semua jenis kulit
โค๏ธโค๏ธ free postage ๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š๐Ÿ™Š
.
.
Ramai yang dah cuba dan berpuasa hati dengan hasilnya. Anda bila lagi ? ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
#erdinabeauteskincare
#erdinabeaute
#marykaymalaysia
#marykay
#simplysiti
#legacyhafizsuratman
#teamhafizsuratman
#skincareberkesan
#skincareterbaik
#skincareberkualiti
#skincaremurah
#erdinabeautebyhafizsuratman
#skincare
#cosmeticdrone
#teknologipeptide
#x50
#jerawat
#jeragat
#sunburn
#tonamukatidaksekata
#poriterbuka
#masalahporiterbuka
#masalahpori
#flawless
#makeup
#kulitkusam
#kulitkering
#masalahkulit
#calashoes

MORA โ€ข HARRAT โ€ขMylia (@mylia_argan_oil)

Age Reversing Serum diformulakan setanding jenama jenama antarabangsa. Percayalah kepada produk tempatan & khasiat ramuan tempatan kerana itulah yang terbaik untuk kulit orang kita. .
.
HARRAT Face Serum: Rm89 (SM) / Rm99 (S/S)
.

order --> whatsapp +6014 9276453

#Mylia_Argan_Oil #Harrat #SerumHarrat #ArganOil #AloeVera #MaduLebah #Kolagen #BajaKulit #PulihkanKulit #jerawat #KulitKusam #KulitKering #KulitBerminyak #LembapkanKulit #melembapkan #MerawatKulit
#AgeReversingSerum #HARRAT_LOVERS
#HARRATT #HARRATT_Lovers #serum #sayajualserum #antiaging

Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare)

Testimoni !! ๐Ÿ˜˜ ๐Ÿ˜˜ ' PEWIIT SKINCARE '
.
Haa..apa tnggu lgi, Jom la order skrg, sesiapa yg mnglmi msalh yg sama seprti ini..cuba la set PEWIIT SKINCARE ni.. ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰
Anda pasti berpuas hati.. ๐Ÿ˜ƒ
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah 5in1
.
1 set mengandungi:
๐Ÿ‘‰ Pewiit Soap (kulit kayu manis๏ผ‹bunga cengkih)
๐Ÿ‘‰ Day Cream (uv protection SPF50)
๐Ÿ‘‰ Night Cream (merawat serta memelihara kulit)
๐Ÿ‘‰ Pewiit Scar Serum (merawat parut dan jeragat)
๐Ÿ‘‰ Treatment Cream (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
โœ”๏ธ Free Postage
โœ”๏ธ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
โœ”๏ธ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
โœ”๏ธ FREE 4 Masker shiseido
.
----------------------------------------------------
Nak CANTIK tak? Nak DISKAUN?
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWhatsapp @ 0169313439
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWhatsapp @ 0169313439
๐Ÿ“ฑ๐Ÿ“ฑWhatsapp @ 0169313439
----------------------------------------------------
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

SHAKLEE VITAMIN & SUPPLEMENT (@ynabeautyhouse)

Kebaikan Vivix Shaklee.
~~~~~~~~~~~~~~~~~ ๐ŸŒธMenggalakan penuaan yg sihat โ€“ awet muda dan anti-penuaan
๐ŸŒธMengurangkan risiko penyakit jantung ๐ŸŒธMengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
๐ŸŒธMeningkatkan kesihatan arthritis dan
menyokong kesihatan sendi โ€“ melindungi
saraf
๐ŸŒธSebagai ikhtiar untuk pesakit strok / angin ahmar & parkinson
๐ŸŒธMeningkatkan kesihatan imunisasi badan
.
Untuk tahu lebih detail, terus tanya Yna ok ๐Ÿ‘Œ
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda

IRSKINZ BEAUTY HQ (@irskinzbeauty_hq)

No. 1 in Google ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
Kehebatan serum muka IRSKINZ BEAUTY mmg sangat berlainan !!!!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
โœ”๏ธ Muka y berminyak kini bersih
โœ”๏ธ muka y kusam kini cerah
โœ”๏ธ muka y berjerawat kini kurang
โœ”๏ธ muka y kering kini lembap
.
.
Semuannya dalam IRSKINZ BEAUTY SERUM ๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช
@irskinzbeauty_hq
๐Ÿ“ฒ Whatssap 013-6803370
๐Ÿ“ฒ Whatssap 013-6803370
๐Ÿ“ฒ Whatssap 013-6803370
.
.
#irskinzbeauty #irskinzserum
#serumhebat #serumterbaik
#serumajaib #serumpower
#serummuka #serumwajah
#serumcantik #serumsihat
#serumantipenuaan #serumpencerah
#antigelap #pencerah #flawless #kulitkusam #antijerawat #antijeragat #organic #organik
#viral #fenomena #nakcantiknaksihat

SHAKLEE VITAMIN & SUPPLEMENT (@ynabeautyhouse)

Alhamdulillah mereka dah alami Shaklee Effect ! Memang tak rugi bila dah consume Shaklee ๐Ÿ‘
.
Walau apa jua cara kita ikhtiar, DOA & USAHA haruslah seiringan. Insya Allah segala urusan akan dipermudahkan.
.
Uols bila lagi nak start ? Benda baik jangan tangguh lama lama taw. Nanti uols juga yang akan ketinggalan ๐Ÿ˜ฑ
.
Yna akan pastikan uols dapat vitamin yang terbaik ๐Ÿ’Š
.
Ullyana | 016-9865236
Perunding Shaklee Anda

HANIE_OMAR (@nieliesyabeautyhq)

Satu botol comel banyak manfaatnya..woww.๐Ÿค— Antara kelebihan UV COMPACT FOUNDATION SPF50..
==================
๐Ÿ‘‰dapat menutup parut jerawat
๐Ÿ‘‰dapat menutup jeragat
๐Ÿ‘‰menutup cela pada wajah
๐Ÿ‘‰menjadikan tona kulit nampak sekata
๐Ÿ‘‰memberi kesan kulit muka yang licin dan gebu
๐Ÿ‘‰melambatkan proses penuaan
๐Ÿ‘‰mengurangkan garis-garis halus pada wajah
๐Ÿ‘‰yang paling best dapat mencerahkan kulit wajah.
. โœŒ๏ธjimat masa, hanya 3 minit je untuk nampak berseri walaupun korang ni tak suka makeup โœŒ๏ธmudah dipakai dan ditanggalkan..
โœŒ๏ธtekstur sangat ringan dan tidak melekit
โœŒ๏ธtelah didaftarkan dengan kkm ... (Not170302988K)jadi tiada bahan terlarang digunakan.
โœŒ๏ธkulit muka lebih shine bila berpeluh
โœŒ๏ธtidak bercapok dan bertompok bila cuaca panas
โœŒ๏ธtahan sehingga 6- 8 jam mengikut keadaan cuaca
โœŒ๏ธdihasilkan dari bahan2 berkualiti tinggi antaranya. โฃ๏ธVITAMIN C โฃ๏ธVIRAMIN E โฃ๏ธGLUTATHIONE โฃ๏ธOMEGA 6
โœŒ๏ธsatu kod warna sesuai untuk semua jenis kulit
โœŒ๏ธ5 gram tahan sehingga sebulan ke 2 bulan mengikut cara korang pakai.
.
.
.
Cepat2 grap dan rasai sendiri kelebihan UV COMPACT FOUNDATION SPF50 by nie liesya beauty..
.
Klik je link wasap bwh ni untuk sebarang pertanyaan dan order.. Www.wasap.my/60174092763ummi
Www.wasap.my/60174092763ummi

#nieliesyabeautyhq #uvcompactfoundationspf50
#foundation #foundationmakeup #kulitkusam #nieliesya #

Nur (@pakar_beauty_consultant)

Eyes liner gel
โœ”๏ธTidak bercampuk
โœ”๏ธcepat kering bila dipakai
โœ”๏ธmudah dibentuk mengikut kesesuaian sbb Ada aplikator brush โœ”๏ธTahan lama
Dapatkan mata yang indah mengikut keinginan anda
Nur
Beauty Consultant Mary Kay
.
.
#nakcantikcarisaya #kulitsensitif #jerawat #sukamakeup #parut #jeragat #mukaberminyak #flowless #nakputih #kulitkering #kulitkusam #kulitkombinasi #salahpakaiproduk #treatment #skincare #gincu #maskara #celak #bodyscrab #foundation #kulitsihat #pelembab #kulitbersih

๐Ÿ’†MUKAโŒPARUTโŒJERAWATโŒJERAGAT (@serum_vcsannona)

Lagi #testimonijerawat @serumvitamincbyannona ๐Ÿ˜ฑ
.
Biar gambar berbicara...
.
Sesungguhnya #VCSAnnona memang terbukti keberkesanannya ๐Ÿ’š๐Ÿ’›๐Ÿ’œ
.
.
Bagi uols yang ada masalah #jerawat #jeragat #kulitkusam #kulitberminyak #kulitberparut #kulitkering cepat ๐Ÿ“ฒwhatsapp kakbet 017-7799120..
.
Kakbet boleh selesaikan masalah uols tau..
Tak perlu ragu-ragu....
โœ”๏ธKKM โœ”๏ธHalal Jakim โœ”๏ธ Mesra Solat
.
Jangan tunggu lama-lama lagi...kesian #kulitmuka tau...
.
.
๐ŸŠTRIAL PACK 5ml RM39
๐ŸŠNORMAL PACK 15ml RM90
.
๐ŸŠKOMBO RAYA RM190๐ŸŽŠ
(JIMAT RM70)
๐ŸฅBeli 2botol VCS @serumvitamincbyannona
๐ŸฅFREE Vitamin C Tabletยฎ๏ธ yang berharga RM69
๐ŸฅFREE Sampul Raya Exclusive
๐ŸฅFREE Box Exclusive
.
.
๐Ÿ“ฒWhatsapp 017-7799120 untuk lebih DISKAUN๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
๐Ÿ“*banyak lagi testimoni VCS di @serum_vcsannona_testimoni
.
๐ŸƒJom follow @serum_vcsannona_testimoni

Pewiit Skincare 5in1 (@pewiit.skincare)

๐Ÿ’–Pewiit Skincare 5in1 ๐Ÿ’–
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah.
.
Satu set mengandungi:
๐Ÿ‘‰ Pewiit Soap 50grm (kulit kayu manis ๏ผ‹ bunga cengkih)
๐Ÿ‘‰ Day Cream 20grm (uv protection SPF50)
๐Ÿ‘‰ Night Cream 20grm (merawat serta memelihara kulit)
๐Ÿ‘‰ Treatment Cream 20grm (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
๐Ÿ‘‰ Pewiit Scar Serum 15ml (merawat parut dan jeragat)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
โœ”๏ธ Free Postage
โœ”๏ธ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
โœ”๏ธ FREE Pellavina Liquid Lipstick Matte (RM41)
โœ”๏ธ FREE 4 Masker shiseido
.
====================
PROMOSI HARGA CUN !
====================
Promosi adalah terhad kpd 99 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak kulit cantik dan sihat dulu, dia dapat

ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
.
Nak HARGA PROMOSI?
โ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผโ–ผ
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0169313439
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0169313439
Whatsapp ๐Ÿ“ฑ0169313439
.
HARGA YANG SUPER JIMAT !!
HARGA YANG SUPER JIMAT !!
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Elanish Beauty (EB1003) (@elanishbeauty)

Jgn ambik mudah ttg penjagaan kulit. Hari2 duk tempek foundation, 3 4 jenis krim,mekap tebal2 sampai liang pori semua tersumbat.INGAT! Kulit kita pn nk bernafas jgk.Jgn salahkan org lain kalau tetamu x diundang mcm jerawat,jeragat semua menyinggah.
.
Utk dalaman mayb kita dh jaga mkn..ambik supplement mcm2. Tp kena jgk apply vitamin utk kulit.
.
Elanish White Glow Serum ni byk kebaikannya. Ia ibarat vitamin yg akan mengembalikan & memulihkan kulit dr kerosakan. Apply 2 kali sehari je x yah nk buat appointment pi treatment beratus beribu terbang. Jimat masa,jimat wang. Yang penting PUAS HATI bila kulit sihat cantik & bebas cela.
.
Jom dptkan harga PROMOSI skrg!
.
Whatsapp: ๏ผ‹6014 544 9666
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding .
Like

SERUM|COLLAGEN|JERAWAT|JERAGAT (@maryjardin.skincare_putrajaya)

MJ Detox Clay Mask.. 'DETOX & BRIGHTEN'
.
Kali ni kita share ttg fungsi oat yg ada dlm MJ detox clay mask. Bahan ini dicampur dengan kuantiti yg optimum utk memberi kesan seperti di atas โ˜๐Ÿป
.
WA 019-7000716 atau klik link di bio untuk maklumat lanjut
.
#maryjardin #maryjardinagent #maryjardinputrajaya #detox #detoxmask #claymask #merawatkulit #poribesar #psoriasis #eczema #kulitkering #kulitkusam #jerawat #jeragat #scar #eczema #skincaremalaysia #skinproblems #skincare #parut #acne #masalahkulitmuka #acneskin #sayajualonline #pigmentation #treatment #raya2017 #bazarpaknil #naturalskincare #naturalingredients

JERAWAT |PARUT |KAWAH |JERAGAT (@mq_foundation)

Tenkiu customer repeat..
Kalau xbest tak kan repeat smpai 4 box mq kan..
Lagi- lagi ada sale sekarang
More...