Nuskin Galvanic Jerawat TR90 (@linaskinsolution)

(3) Adakah krim yg kamu pakai dalam daftar ini ?
HATI2 ya ladies, ini daftar krim yg sdh dibuktikan berBAHAYA.
.
Krim2 ini dipakai di wajah 3-7 hari saja kulit langsung kinclong, pori2 kecil, mulus dan putih
.
TAPI HATI-HATI ....
Kalau kamu STOP menggunakan krimnya, kulit akan jd jelek.. kusam.. flek gosong.. jerawatan.. bruntusan.. perih jika kena sinar matahari.. pori2 besar dan kadang gatal
Waspadalah.. .
Konsultasikan pd saya untuk SOLUSINYA :
Lina
WA : 081 227 88888
PIN BBM : LINA88
.
.
.
sumber :
liputan6-kesehatan.com

AGEN LAMOUR GRESIK jatim (@lamour_zafeerastation)

Agen Gresik - Surabaya -jatim SUBSIDI ONGKIR BERLAKU
Pembelian 3paket ke atas hrg khusus. Dptkan gift menarik dlm setiap pembelanjaan😉
Endang 087852736992
Atau +62 877-0103-3892
Fp zafeerastation
Fb Endang Susilowati
Ig Lamour_zafeerastation
https://m.tokopedia.com/zafeerastation
https://bukalapak.com/zafeerastation
https://shopee.co.id/zafeerastation

Reseller and Cust very welcome

#lamourskincareexpert #lamourgresik #lamourjabodetabek #lamourjatim #lamourskincareexpert #perawatanwajah #perawatanwanita #perawatanwajahalami #perawatantubuh #perawatanbibir #pencerahkulit #perawatanalami #rawat #kulitkusam #jerawat #latepost #perawatanbumil #perawatanbusui #kulitkinclong #konsultasikulitonline

AGEN LAMOUR GRESIK jatim (@lamour_zafeerastation)

Agen Gresik - Surabaya -jatim SUBSIDI ONGKIR BERLAKU
Pembelian 3paket ke atas hrg khusus. Dptkan gift menarik dlm setiap pembelanjaan😉
Endang 087852736992
Atau +62 877-0103-3892
Fp zafeerastation
Fb Endang Susilowati
Ig Lamour_zafeerastation
https://m.tokopedia.com/zafeerastation
https://bukalapak.com/zafeerastation
https://shopee.co.id/zafeerastation

Reseller and Cust very welcome

#lamourskincareexpert #lamourgresik #lamourjabodetabek #lamourjatim #lamourskincareexpert #perawatanwajah #perawatanwanita #perawatanwajahalami #perawatantubuh #perawatanbibir #pencerahkulit #perawatanalami #rawat #kulitkusam #jerawat #latepost #perawatanbumil #perawatanbusui #kulitkinclong #konsultasikulitonline

AGEN LAMOUR GRESIK jatim (@lamour_zafeerastation)

Agen Gresik - Surabaya -jatim SUBSIDI ONGKIR BERLAKU
Pembelian 3paket ke atas hrg khusus. Dptkan gift menarik dlm setiap pembelanjaan😉
Endang 087852736992
Atau +62 877-0103-3892
Fp zafeerastation
Fb Endang Susilowati
Ig Lamour_zafeerastation
https://m.tokopedia.com/zafeerastation
https://bukalapak.com/zafeerastation
https://shopee.co.id/zafeerastation

Reseller and Cust very welcome

lamourskincareexpert #lamourgresik #lamourjabodetabek #lamourjatim #lamourskincareexpert #perawatanwajah #perawatanwanita #perawatanwajahalami #perawatantubuh #perawatanbibir #pencerahkulit #perawatanalami #rawat #kulitkusam #jerawat #latepost #perawatanbumil #perawatanbusui #kulitkinclong #konsultasikulitonline

D'aira beautycare (@daira_beautycare)

Qu Puteh Beauty merupakan produk pencerahan kulit yang diformulasi menggunakan sel stem Argan yang terkenal dengan keupayaannya untuk menjadikan kulit anda kekal cerah dan awet muda.
.
.
KHASIAT QU PUTEH BEAUTY VIDA BEAUTY
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Memperbaiki tona kulit agar tampil lebih sekata
Membantu mengatasi masalah pigmentasi yang disebabkan radang dan pancaran cahaya matahari
Memperbaiki struktur kulit agar lebih tegang dan berseri
Menjana penghasilan kolagen bagi meningkatkan keanjalan kulit
Mengekalkan kelembapan dan kelembutan kulit
Mengatasi masalah kulit seperti radang, jerawat, jeragat, parut serta kulit kusam dan berminyak
Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
Melindungi kulit daripada kerosakan akibat pencemaran toksin, jangkitan bakteri dan sinaran radiasi UV
Menyerlahkan keremajaan kulit dari dalam
Turut berkesan untuk meningkatkan tahap kesihatan tubuh badan
Sesuai untuk lelaki dan wanita termasuk golongan remaja yang berusia 13 tahun dan keatas
.
.
#quputeh #quputehbeauty #quputehbeautydrink #quputehdrink #quputehdrinkmurah #quputehdrinkoriginal #produkputih #kulitcerah #tonakulitsekata #tonakulitsekata #tonakulittidaksekata #pigmentasi #radangkulit #sinaranuv #kulittegang #kulitberseri #kulitanjal #kulitlembap #kulitlembut #jerawat #jeragat #parut #jerawathilang #kulitkusam #kulitberminyak #garishalus #kulitremaja

Pewiit Skincare HQ (@pewiit_skincare_5in1)

.
Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
SELALU DISISIH SEBAB MUKA BANYAK JERAWAT!!!
MALU BERHADAPAN DENGAN ORANG RAMAI!!!
PROMOSI!! PROMOSI!! PROMOSI!!
Pewiit Skincare 5 in 1 la pnyelesaiannya..
kesan yang cepat lagi berganda..
ada kelulusan KKM lg tw..
.
Setiap pembelian set 5 in 1..
anda akan dapat (terhad kpd 99 org terawal)
✅ FREE TONER COLLEGEN 125ML
✅ FREE FOUNDATION CREAM
✅ FREE 4 MASK SHISHEIDO
✅ FREE POSTAGE
.
Skincare 5 in 1 ni ad..
➽ Day Cream
➽ Night Cream
➽ Cream Treatment
➽ Scar serum
➽ Sabun pewiit
.
Cepat grab guyss...
Harga promosi dan gift terhad kpd 99 Orang terawal shj
.
whatsapp 017 2549234
whatsapp 017 2549234
whatsapp 017 2549234
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Pewiit Skincare HQ (@pewiit_skincare_5in1)

.
Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
TAKKAN NAK BIAR JE MAKIN TERUK??
RAWAT SEBELUM TERLAMBAT..
MERAWAT KULIT SEMUDAH ABC.. .
.
✔️ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔️ Semua msalah akn hilang
✔️ Tiada kesan sampingan
✔️ Berseri2
✔️ 100% ramuan herba semulajadi
✔️ Banyak testimoni yg dh berjaya
✔️ Muka bertambah licin
✔️ Parut pon main jauh2
✔️ Jeragat bukan main senang lagi hilang
✔️ Jerawat nak naik pun tak berani
✔️ HOMEMADE (TIADA BAHAN KIMIA) .
.
➽ Kepakaran kami adalah utk merawat kulit dan bg khidmat kauseling utk pelanggan kami tentang masalah kulit..
➽ Amaran. Stok selalu sold out. Mari cuba produk sy pada harga lebih murah dan masih dalam promosi..perubahan dirasai dari minggu pertama mencubanya tanpa berpantang..
.
Nak HARGA PROMOSI?
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Whatsapp 📱0172549234
Whatsapp 📱0172549234
Whatsapp 📱0172549234
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

PUTIH|JERAWAT|JERAGAT|KUSAM (@diamondgoldskincare_)

🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟
Produk Terlajak Laris - Set Diamond Gold SkinCare
.
Kelebihanya adalah :
.
🌸 Memutihkan
🌸 Melicinkan Kulit Wajah
🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati
🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut
🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat
🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat
🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata
🌸 Tidak Menggelupas
🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya
🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki
🌸 100% HALAL
🌸 Extracts Buah-Buahan
🌸 Kesan Seawal 7 Hari
🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif
.
.
Cash One Delivery area KLANG - Bukit tinggi, Pandamaran, Port Klang
.
.
Whatsapp
018 328 2153 ⏩ FREEPOS + FREEGIFT
018 328 2153 ⏩ FREEPOS + FREEGIFT
.
.
#DiamondGoldSkinCareKlang #StokisDiamondGoldSkincareSelangor
#DiamondGoldSkincare #DropshipDiperlukan #AgentDiperlukan #KulitFlawless #KulitGlowing #HilangkanParut #KulitKusam #KesanSeawal7Hari #HilangkanJeragat #HilangkanJerawat #SayaPakaiSayaJual

PUTIH|JERAWAT|JERAGAT|KUSAM (@diamondgoldskincare_)

🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟
Produk Terlajak Laris - Set Diamond Gold SkinCare
.
Kelebihanya adalah :
.
🌸 Memutihkan
🌸 Melicinkan Kulit Wajah
🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati
🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut
🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat
🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat
🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata
🌸 Tidak Menggelupas
🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya
🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki
🌸 100% HALAL
🌸 Extracts Buah-Buahan
🌸 Kesan Seawal 7 Hari
🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif
.
.
Cash One Delivery area KLANG - Bukit tinggi, Pandamaran, Port Klang
.
.
Whatsapp
018 328 2153 ⏩ FREEPOS + FREEGIFT
018 328 2153 ⏩ FREEPOS + FREEGIFT
.
.
#DiamondGoldSkinCareKlang #StokisDiamondGoldSkincareSelangor
#DiamondGoldSkincare #DropshipDiperlukan #AgentDiperlukan #KulitFlawless #KulitGlowing #HilangkanParut #KulitKusam #KesanSeawal7Hari #HilangkanJeragat #HilangkanJerawat #SayaPakaiSayaJual

PUTIH|JERAWAT|JERAGAT|KUSAM (@diamondgoldskincare_)

🌟 KESAN SEAWAL 7 HARI 🌟
Produk Terlajak Laris - Set Diamond Gold SkinCare
.
Kelebihanya adalah :
.
🌸 Memutihkan
🌸 Melicinkan Kulit Wajah
🌸 Memulihkan Sel Kulit Mati
🌸 Merawat & Meratakan Kesan Parut
🌸 Menghilangkan Kesan & Parut Jerawat
🌸 Menghilangkan & Nipiskan Jeragat
🌸 Memulihkan Masalah Tona Kulit Tidak Sekata
🌸 Tidak Menggelupas
🌸 Tiada Bahan Kimia Berbahaya
🌸 Sesuai Untuk Wanita & Lelaki
🌸 100% HALAL
🌸 Extracts Buah-Buahan
🌸 Kesan Seawal 7 Hari
🌸 Sesuai Semua Jenis Kulit Termasuk Yang Sensitif
.
.
Cash One Delivery area KLANG - Bukit tinggi, Pandamaran, Port Klang
.
.
Whatsapp
018 328 2153 ⏩ FREEPOS + FREEGIFT
018 328 2153 ⏩ FREEPOS + FREEGIFT
.
.
#DiamondGoldSkinCareKlang #StokisDiamondGoldSkincareSelangor
#DiamondGoldSkincare #DropshipDiperlukan #AgentDiperlukan #KulitFlawless #KulitGlowing #HilangkanParut #KulitKusam #KesanSeawal7Hari #HilangkanJeragat #HilangkanJerawat #SayaPakaiSayaJual

Ekin Samad (@ekinbeautyfacial)

💞Thanks mugi..sudi book facial dengan ekinbeautyfacial💞
jumpe utk next appointment tau!!! 💕Beauty Cartel ~No.1 Home Facial Spa💕

#bisnesspa #beutiful #MuslimahHomeFacialSpa #jeragat #kulitkusam #vshape #bisnesspa #partimejob #beautycartel #Ekinbeautyfacial

Pewiit Skincare HQ (@pewiit_skincare_5in1)

.
💖Pewiit Skincare 5in1 💖
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah.
.
Satu set mengandungi:
👉 Pewiit Soap 50grm (kulit kayu manis + bunga cengkih)
👉 Day Cream 20grm (uv protection SPF50)
👉 Night Cream 20grm (merawat serta memelihara kulit)
👉 Treatment Cream 20grm (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
👉 Pewiit Scar Serum 15ml (merawat parut dan jeragat)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔️ Free Postage
✔️ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38)
✔️ Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
.
====================
PROMOSI HARGA CUN !
====================
Promosi adalah terhad kpd 99 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak kulit cantik dan sihat dulu, dia dapat

ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
.
Nak HARGA PROMOSI?
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Whatsapp 📱0172549234
Whatsapp 📱0172549234
Whatsapp 📱0172549234
.
HARGA YANG SUPER JIMAT !!
HARGA YANG SUPER JIMAT !!
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Ekin Samad (@ekinbeautyfacial)

💞Thanks sis sudi book facial dgn ekinbeautyfacial💞
puas hati katenya...insyaAllah jumpe next appointment ye!!! WA 0187855309
#MuslimahHomeFacialSpa #beautyconsultant #jeragat #kulitkusam #beauty #beutiful #bisnesspa #partimejob #beautycartel

cream dokter (@inz_skincare)

💐Glowing Washing Cream💐

Formula Baru Facial wash Bentuk cream dengan butiran scrub Berfungsi sebagai:
🌹Memutihkan wajah
🌹Menghaluskan Kulit
🌹Mengangkat sel kulit mati
🌹Mengurangi Komedo
🌹Kulit Lebih bening dan glowing
🌹Kulit lebih lembab

km punya masalah dengan. wajah yg susah di hilangkan? 😩

yukk chat me, jelaakan masalah wajahmu dan dapat kan solusi perawatan terbaiknya disini 😘😘 More prodak cek follow instagram
@inz_skincare
✔️BBM: D164931F
✔️LINE: @ycf1643f (use @
✔️WA:0813.3060.3632

#facial #facialwash #sabunmuka #scrubwajah #glowingskin #skin #skinny #skincare #skinface #perawatanwajah #petawatankulit #perawatankulit #perawatankecantikan #creamdokter #creamdokteraman #creamdokterkulit #washing #kulitputih #kulitsehat #antiaging #kulitkusam #antikusam #kulitglowing

Pewiit Skincare HQ (@pewiit_skincare_5in1)

.
Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
💖Pewiit Skincare 5in1 💖
.
Set Lengkap untuk penjagaan wajah.
.
1 set mengandungi:
👉 Pewiit Soap 50grm (kulit kayu manis + bunga cengkih)
👉 Day Cream 20grm (uv protection SPF50)
👉 Night Cream 20grm (merawat serta memelihara kulit)
👉 Treatment Cream 20grm (mencerah & mengurangkan melanin - Teknologi Korea & Jepun)
👉 Pewiit Scar Serum 15ml (merawat parut dan jeragat)
.
Bagi 99 orang pertama, anda akan dapat percuma:
✔️ Free Postage
✔️ Pellavina Toner Facial Collagen (125ml) (RM38)
✔️ Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
.
====================
PROMOSI HARGA CUN !
====================
Promosi adalah terhad kpd 99 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak kulit cantik dan sihat dulu, dia dapat
.
ORDER SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang lg !!
.
Nak HARGA PROMOSI?
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Whatsapp 📱0172549234
Whatsapp 📱0172549234
Whatsapp 📱0172549234
.
HARGA YANG SUPER JIMAT !!
HARGA YANG SUPER JIMAT !!
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #ukm #upm #ump #umt #kulitkusam #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur

Hydrogel Skincare (@epyderma_lovely)

BUKAN SUSAH SANGAT PUN NAK CANTIK, EPYDERMA HYDROGEL KAN ADA
Kulit muka terasa lebih lembut, halus, bersih dan bebas dari whitehead "tak pernah jumpa lg produk mcm ni 😘 😘, sel kulit mati mcm TERCABUT terus lepas sapu. 📲 Whatsapp " WH" ke MELELEH kat u 😍 Produk skincare #1 dalam bentuk HYDROGEL!
.
😍 Di adun khas dari bahan 100% natural utk hapuskan WHITE.HEAD n BLACK.HEAD secara mendalam (nk tau mcm mana, whatsapp Cik Ema)
.
😍 Just PICIT - SAPU - GOSOK ~SETTLE~ (tgk video demo kat wall)
.
😍 Kesan dapat dilihat terus dalam 5 .
📲 Whatsapp " WH" ke +60169208551
📲 Whatsapp " WH" ke +60169208551
📲 Whatsapp " WH" ke +60169208551

#whitehead #blackhead #jerawat #jeragat #kulitkusam #epyderma

Liza Dimple (@beautybylizadimple)

Pernah dengar tak pasal wanita cucuk vitamin C sebab nak kan kulit yang sentiasa cantik dan tegang? Ha, vitamin C memang perlu tau untuk mencantikkan kulit kita ni. Ianya akan merangsang penghasilan semula kolagen dalam tubuh badan kita.
.
.
Collagen amat penting untuk kecantikan kulit tau dearies. And makin meningkat usia, makin berkurang kandungan collagen dalam badan kita. So memang WAJIB topup kandungan collagen tu. Nak ransang penghasilan collagen, of course kena consume vitamin C👍
.
.
Cucuk vitamin C tu agak sakit and berisiko kan. Nasihat liza, no need la dear. Meh telan vitamin C shaklee je dear. Uolss akan dapat kulit yang korang idamkan jugak tau nanti TANPA MEMBAHAYAKAN KESIHATAN . 😘😘
.
.
Antara khasiat lain vitamin C shaklee 👇👇
🍊 merangsang pembentukan kolagen.
🍊 mencerahkan dan mencantikkan kulit
🍊 melambatkan penuaan.
🍊 membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan tubuh badan.
🍊 menguatkan sistem imunisasi badan.
🍊 dapat mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊 dapat mengatasi masalah kulit sunburn.
🍊 merangsang pengeluaran T-Cells untuk membantu melawan kanser.
🍊 membantu mengurangkan symptom flu dan selsema.
🍊 sangat penting dalam proses penyembuhan luka untuk si ibu yang baru lepas bersalin.
🍊 penting dalam pembinaan tisu penghubung untuk mencantum semula tisu yang koyak semasa proses bersalin.
🍊 meningkatkan imuniti ibu untuk mengelakkan si ibu mendapat jangkitan dari luka bersalin.
🍊 dapat mengekalkan kolesterol yang sihat.
🍊 dapat mengatasi masalah insomnia (susah untuk tidur)
🍊 mengurangi pigmentasi, jerawat dan tona kulit yang tidak sekata.
🍊 membina sel darah merah yang sihat untuk mengukuhkan sistem imun
🍊 memudarkan parut / jeragat.
🍊 dapat mencegah uban.
🍊 dapat mengatasi tekanan/stress
🍊 dapat melawan masalah katarak & rabun
🍊 dapat mengurangkan keguguran rambut.
🍊 dapat mencegah asthma
🍊 dapat mengurangkan penyakit resdung
🍊 merupakan sumber tenaga kepada si pemakan
🍊 memperbaiki kondisi kulit yang kusam dan pucat
🍊 melindungi kulit dari radikal bebas
🍊 mengurangkan garis halus dan kedutan
.
LZ | 011-29397011

Liza Dimple (@beautybylizadimple)

STRESSNYA MUKA NAIK JERAWAT !!
.
.
Kulit berminyak dengan jerawat sangat2 lah berkait. Ini fakta tau! Bila muka awak berminyak, memang muka awak akan senang naik jerawat.
.
.
Vitamin C ni salah satu function utamanya ialah dia akan NYAHKAN minyak kat muka awak tau dearies. Sebab tu kebanyakkan testimoni vitamin C akan cakap jerawat cepat surut, jerawat dah takde, jerawat dah hilang. 😊😊👍👍
.
.
Pengalaman liza sndiri bila guna vit c shaklee ni, serious kulit MEMANG TAK BERMINYAK. And jerawat SEKEJAB SANGAT DAH SURUT bila naik tu!👍
.
.
So, untuk awak awak yang selalu naik jerawat, tak kisah jerawat kecik or besar sekalipun, liza highly recommended awak untuk try vit c ni tau dearies.😘😘
.
.
Antara khasiat lain vitamin C shaklee 👇👇
🍊 merangsang pembentukan kolagen.
🍊 mencerahkan dan mencantikkan kulit
🍊 melambatkan penuaan.
🍊 membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan tubuh badan.
🍊 menguatkan sistem imunisasi badan.
🍊 dapat mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊 dapat mengatasi masalah kulit sunburn.
🍊 merangsang pengeluaran T-Cells untuk membantu melawan kanser.
🍊 membantu mengurangkan symptom flu dan selsema.
🍊 sangat penting dalam proses penyembuhan luka untuk si ibu yang baru lepas bersalin.
🍊 penting dalam pembinaan tisu penghubung untuk mencantum semula tisu yang koyak semasa proses bersalin.
🍊 meningkatkan imuniti ibu untuk mengelakkan si ibu mendapat jangkitan dari luka bersalin.
🍊 dapat mengekalkan kolesterol yang sihat.
🍊 dapat mengatasi masalah insomnia (susah untuk tidur)
🍊 mengurangi pigmentasi, jerawat dan tona kulit yang tidak sekata.
🍊 membina sel darah merah yang sihat untuk mengukuhkan sistem imun
🍊 memudarkan parut / jeragat.
🍊 dapat mencegah uban.
🍊 dapat mengatasi tekanan/stress
🍊 dapat melawan masalah katarak & rabun
🍊 dapat mengurangkan keguguran rambut.
🍊 dapat mencegah asthma.
🍊 dapat mengurangkan penyakit resdung
.
.
LZ | 011-29397011

Liza Dimple (@beautybylizadimple)

Hanya satu biji tablet vitamin C sehari,tapi sangat2 bagus untuk rawat masalah kesihatan + bonus untuk kecantikan awak sekali ! Jimat amat 💞💞
.
.
Perbezaan vitamin c shaklee dgn vitamin c jenama lain ialah ianya telah sedia diformulasi dengan 'SUSTAINED RELEASE '. Bermakna kandungan vitamin C dalam tablet ini akan dilepaskan secara berperingkat - peringkat iaitu 100mg setiap satu jam. Bukan nya dilepaskan sekaligus tau. Sebab tu vitamin C shaklee ni SPECIAL dari yang lain 👍👍
.
.
So dengan adanya formulasi sustained release dalam vitamin c shaklee ni, kandungan vitamin c dalam badan dapat dikekalkan secara berterusan dalam badan kita tau dear 😊
.
.
Antara khasiat vitamin C shaklee 👇👇
🍊 merangsang pembentukan kolagen.
🍊 mencerahkan dan mencantikkan kulit
🍊 melambatkan penuaan.
🍊 membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan tubuh badan.
🍊 menguatkan sistem imunisasi badan.
🍊 dapat mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊 dapat mengatasi masalah kulit sunburn.
🍊 merangsang pengeluaran T-Cells untuk membantu melawan kanser.
🍊 membantu mengurangkan symptom flu dan selsema.
🍊 sangat penting dalam proses penyembuhan luka untuk si ibu yang baru lepas bersalin.
🍊 penting dalam pembinaan tisu penghubung untuk mencantum semula tisu yang koyak semasa proses bersalin.
🍊 meningkatkan imuniti ibu untuk mengelakkan si ibu mendapat jangkitan dari luka bersalin.
🍊 dapat mengekalkan kolesterol yang sihat.
🍊 dapat mengatasi masalah insomnia (susah untuk tidur)
🍊 mengurangi pigmentasi, jerawat dan tona kulit yang tidak sekata.
🍊 membina sel darah merah yang sihat untuk mengukuhkan sistem imun
🍊 memudarkan parut / jeragat
🍊 dapat mengatasi tekanan/stress
🍊 dapat melawan masalah katarak & rabun
🍊 dapat mencegah asthma.
🍊 dapat mengurangkan penyakit resdung
🍊 merupakan sumber tenaga kepada si pemakan.
🍊 memperbaiki kondisi kulit yang kusam dan pucat.
🍊 melindungi kulit dari radikal bebas.
🍊 mengurangkan garis halus dan kedutan
.
.
LZ | 011-29397011

Liza Dimple (@beautybylizadimple)

STRESSNYA MUKA NAIK JERAWAT !!
.
.
Kulit berminyak dengan jerawat sangat2 lah berkait. Ini fakta tau! Bila muka awak berminyak, memang muka awak akan senang naik jerawat.
.
.
Vitamin C ni salah satu function utamanya ialah dia akan NYAHKAN minyak kat muka awak tau dearies. Sebab tu kebanyakkan testimoni vitamin C akan cakap jerawat cepat surut, jerawat dah takde, jerawat dah hilang. 😊😊👍👍
.
.
Pengalaman liza sndiri bila guna vit c shaklee ni, serious kulit MEMANG TAK BERMINYAK. And jerawat SEKEJAB SANGAT DAH SURUT bila naik tu!👍
.
.
So, untuk awak awak yang selalu naik jerawat, tak kisah jerawat kecik or besar sekalipun, liza highly recommended awak untuk try vit c ni tau dearies.😘😘
.
.
Antara khasiat lain vitamin C shaklee 👇👇
🍊 merangsang pembentukan kolagen.
🍊 mencerahkan dan mencantikkan kulit
🍊 melambatkan penuaan.
🍊 membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan tubuh badan.
🍊 menguatkan sistem imunisasi badan.
🍊 dapat mengatasi masalah gusi berdarah.
🍊 dapat mengatasi masalah kulit sunburn.
🍊 merangsang pengeluaran T-Cells untuk membantu melawan kanser.
🍊 membantu mengurangkan symptom flu dan selsema.
🍊 sangat penting dalam proses penyembuhan luka untuk si ibu yang baru lepas bersalin.
🍊 penting dalam pembinaan tisu penghubung untuk mencantum semula tisu yang koyak semasa proses bersalin.
🍊 meningkatkan imuniti ibu untuk mengelakkan si ibu mendapat jangkitan dari luka bersalin.
🍊 dapat mengekalkan kolesterol yang sihat.
🍊 dapat mengatasi masalah insomnia (susah untuk tidur)
🍊 mengurangi pigmentasi, jerawat dan tona kulit yang tidak sekata.
🍊 membina sel darah merah yang sihat untuk mengukuhkan sistem imun
🍊 memudarkan parut / jeragat.
🍊 dapat mencegah uban.
🍊 dapat mengatasi tekanan/stress
🍊 dapat melawan masalah katarak & rabun
🍊 dapat mengurangkan keguguran rambut.
🍊 dapat mencegah asthma.
🍊 dapat mengurangkan penyakit resdung
.
.
LZ | 011-29397011
More...