COCO SLIMMING FIBERMAX (@cocoslimming_fibermaxoriginal)

COCO SLIMMING DRINK
.
Kebanyakan masyarakat kita ingin memiliki tubuh badan yang sempurna.
Ada yang sanggup berlapar tanpa makan.
.
Dan ada juga yang sanggup berhabis duit ribuan ringgit buat treatment kuruskan badan.
.
Tapiii kini tidak perlu lagi!.
.
Coco s membantu anda kurus secara fit tanpa perlu membuang duit serta tidak perlu diet.
.
Hasil gabungan bahan2 semulajadi dalam coco s.
Salah satunya ialah :-
.
GARCINIA CAMBOGIA.
👉Fungsi mengawal selera makan.
👉Membakar lemak secara efektif.
👉Meningkatkan tenaga.
👉Menghalang pembetukan lemak asid.
👉menghalang penukaran makanan bergula dan berkanji kepada lemak.
.
.
Tahu x 1box coco slim mampu turunkan berat badan kita 3kg hingga 6kg.
.
Wassap 017 545 9706/klik link di bio .
#bodydream #bodydreamkanada # #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiscocoslim #kurusbadan #kurusselamat #kuruslangsing #sayanakkurus #kuruspantas #kurustanpadiet #kuruskanbadan #kurustanpasenaman #kurusdalam2minggu #kurustanpalapar #kuruscaraselamat #kuruscepat #kurussado #codlangkawi #bazarpaknil #tipskurus #tipskuruscepat #tipsturunberatbadan #codkl #codkualalumpur #codkuantan #jdt #kedah

🌏 WOLD 1ST SLIMMING FASHION (@kedhamsin)

HAPPY HOUR HAPPY HOUR 😱
😍 8-10pm 20 Jan 2018
😍 Normal price RM138
😍 HAPPY HOUR PRICE 2PCS RM100 SAHAJA TERMASUK POSTAGE 😱😱😱
😍Boleh campur warna
😍Boleh campur size (m-3xl 😱)
😍 Kalau nak KURUS DLM 1 SAAT WAJIB PAKAI SLIMTEE TAU
😍 dm atau WhatsApp kami di 010-460 5646

#happyhour #sale

KURUS . CANTIK . MEDINA DESIRE (@kuruss.my)

1 set combo turun 10kg 😱😱😱
Banyak tu. Tak semua org mampu turun sebanyak tu. Hanya consistent je awk akan dapat

Slimming Detox Tea : RM15
Kakicantiq Tea : RM25

Postage Add : RM8SM/RM12SS

Set combo (Slimming Detox Tea + Kaki Canteq ) : RM48SM/RM52SS

WhatsApp 017-510 7115

#kurus #kurusselamat #kuruscepat #kuruslangsing #kurusdenganselamat #kuruscarasihat #kuruscantik #kurussihat #kuruskanbadan #kurusdalam2minggu #kurusdancantik #kurustanpalapar #kurustanpasenaman #kurusmudah #kuruslepasbersalin #kurustanpadiet #kurusmurah #kuruspantas #kurusdalam7hari #cantik #detox #slimming #teatox #tehkurus #tehkurusmurah #detoxmurah #sayajualdetox #detoxmalaysia

KURUS . SELAMAT . MURAH (@beautedetox_)

REAL TESTIMONY ONLY ✔️
Nak tau tak kenapa detox tea by medina desire ni best? Sebab ianya berkesan dan 100% selamat. Selamat sebab dalam tea ni semua bahan organik hanya untuk membuang toksin dalam badan dan mempercepatkan proses penurunan berat badan. Lagi cepat hasil untuk yang sedang berdiet dan yang rajin bersenam. Kalau nak proses penurunan lagi cepat boleh ambil lotion maryam sekali 😍
.
SET COMBO (DAPAT 2 JENIS TEA) RM40
SET SUPER COMBO (2 JENIS TEA DAN LOTION MARYAM) RM75
TIDAK TERMASUK POSTAGE.
POSTAGE SEMENANJUNG RM8 // SABAH SARAWAK RM12
.
DM TO ORDER 💖🌸
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #fitness #diet #atkinsdiet #aesthetic #eathealthy #teamciktiktok

KURUS . SELAMAT . MURAH (@beautedetox_)

REAL TESTIMONY ONLY ✔️
Nak tau tak kenapa detox tea by medina desire ni best? Sebab ianya berkesan dan 100% selamat. Selamat sebab dalam tea ni semua bahan organik hanya untuk membuang toksin dalam badan dan mempercepatkan proses penurunan berat badan. Lagi cepat hasil untuk yang sedang berdiet dan yang rajin bersenam. Kalau nak proses penurunan lagi cepat boleh ambil lotion maryam sekali 😍
.
SET COMBO (DAPAT 2 JENIS TEA) RM40
SET SUPER COMBO (2 JENIS TEA DAN LOTION MARYAM) RM75
TIDAK TERMASUK POSTAGE.
POSTAGE SEMENANJUNG RM8 // SABAH SARAWAK RM12
.
DM TO ORDER 💖🌸
.
#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu #fitness #diet #atkinsdiet #aesthetic #eathealthy #teamciktiktok

RAHSIA HILANG LEMAK CEPAT (@gulagula_kurus_singapore)

Kalau berpuasa mudah je cara nak makan mince ni. Makan sebiji semasa kita berbuka, dan sebiji lagi sebelum tidur. In shaa Allah rasa kenyang je sepanjang hari ❤️

TEH KURUS NO 1 DI MALAYSIA (@teatox.berkesan)

Loss 2-3 kg seminggu!

SLIMMING DETOX TEA™️ : RM15
KAKI CANTIQ ™️(SLIM LEG) : RM25
LOSYEN MARYAM : RM35

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
SET SUPER KURUS = RM 75

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

To order whatsapp +60143136965
To order whatsapp +60143136965
To order whatsapp +60143136965

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

Husni Hashim (@onieasf)

Kindly follow my Ramping Miracle IG 🤗

#Repost @ramping.my(@repost_via_instant)Kita nak tanya dekat sini siapa ada masalah kegemukkan? Tak kesah la gemuk dekat bahagian mana, peha, lengan, perut buncit, berat badan turun turun walaupun da diet berjenis jenis. Ada yang sampai tak sentuh nasi pun berat tak turun.

Siapa ada masalah macam ni, if nak kita bantu jom, kita akan guide korang macam mana nak turunkan berat badan & buang segala maslah kegemukkan dekat badan korong tu. Kita akan share lagi beberapa testimoni yang dah berjaya keluar dari masalah 'kegemukkan' dengan #rampingmiracle ni 🤩 #fiberdetoxdrinks #rampingmiracletestimoni #rampingmiracle #kuruslangsing #kurusdalam2minggu #slimmingdrink #slimming #likeforlike #kurussihat #rampingkurus

MINCE GULA-GULA KURUS (@mudahnya_nak_slim)

Berat otot dan berat lemak jelas sama tapi saiznya berbeza. Sebab otot lebih padat dan mengambil ruang yang lebih kecil lagi berbanding dengan lemak di dalam badan kita.

Kalau ade rasa turun berat badan, tapi menggelebeh, tandanya otot mengecut dan lemak badan masih tinggi lagi.
Biasanya yg ni selalu terjadi pada mereka yang kurang amalkan nutrisi seimbang, kurang bersenam dan kurang rehat yang secukupnya.

Untuk turun berat badan ideal dan tidak "flabby", fokus pada turunkan lemak badan, bukannya turunkan otot kita. Dapat sesuatu? 😉

TEH KURUS NO 1 DI MALAYSIA (@teatox.berkesan)

Loss 2-3 kg seminggu!

SLIMMING DETOX TEA™️ : RM15
KAKI CANTIQ ™️(SLIM LEG) : RM25
LOSYEN MARYAM : RM35

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
SET SUPER KURUS = RM 75

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

To order whatsapp +60143136965
To order whatsapp +60143136965
To order whatsapp +60143136965

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

TEH KURUS NO 1 DI MALAYSIA (@teatox.berkesan)

Loss 2-3 kg seminggu!

SLIMMING DETOX TEA™️ : RM15
KAKI CANTIQ ™️(SLIM LEG) : RM25
LOSYEN MARYAM : RM35

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
SET SUPER KURUS = RM 75

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

To order whatsapp +60143136965
To order whatsapp +60143136965
To order whatsapp +60143136965

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

SARI LEMON & JUS DIET (@sarilemon_bandung)

TURUN BB 5KG ,BERKAT SARLEMJUS
.
.
BADAN LANGSING, FIT DAN BUGAR DENGAN SARLEMJUS
.
.
Testimoni lagi....Alhamdulillah semakin banyak yang merasakan manfaat #sarlemjus .
TERBUKTI sarlemjus membantu menurunkan berat badan Dan menjaga daya tahan tubuh
.
SARLEMJUS Aman dikonsumsi oleh ibu hamil Dan menyusui Karena terbuat dari bahan2 alami
.
.
.
.
.
Info Dan order. 081320299916
.
.
.
.
.
.
#pelangsingmanjur #tehkurus #pelangsingbadan #pelangsingsehat #pelangsingori #pelangsingasli #pelangsingan #pelangsingsuper #kuruskanbadan #kuruslangsing #kuruscepat #langsingherbal #kurusalami #langsingmudah #detoxtea #detoxkurus #detoxmurah #detoxsihat #cantik #cepatkurus #obatlangsing #teakurus #like4like #uploadkompakan

TEH KURUS NO 1 DI MALAYSIA (@teatox.berkesan)

Loss 2-3 kg seminggu!

SLIMMING DETOX TEA™️ : RM15
KAKI CANTIQ ™️(SLIM LEG) : RM25
LOSYEN MARYAM : RM35

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
SET SUPER KURUS = RM 75

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

To order whatsapp +60143136965
To order whatsapp +60143136965
To order whatsapp +60143136965

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

CAFFEINE INFUSED BODYSUIT (@sensualeofficial)

Nak shape zaman anak dara balik?
.
.
KORSET MAMPU MILIK!! .
.
Corset ni 1 suit so makna kata, tak perlu pakai asing asing lagi dah. Mudah kan? Sarung and siap!! Jimat masa kan? Sbb tk perlu nak sarung banyk2 jenis. .
.
Lagiiii satuuu, kita buat khas dengan lubang untuk buang air kecil n besar. Jadik superman sat la nohhsebab panty pakai kat luaq tapi takpaaa sebab memudahkan sgt sgt kan?? Takda isu lagi malas pakai korset. Kalau maalas memang kena babap je. .
.
Kalau pakai secara konsisten memang akan dapat shape yang cantik, inch loss and berat badan pun boleh berkurang. Best sangat sebab dia akan grip badan kita so badan sgt firm and terletakkk gitu
.
.
Banyak lagi ciri istimewa pada corset ni tau. Selain mudah dipakai, ia sangat lembut! Tanpa tetulang tetulang yang akan menyakitkan badan kita. Tapi, walaupun dia lembut n tanpa tulang. Dia tetap mampu untuk grip badan kita dan firmkan our body. .
.
Size dari M sehingga XXXL Tau. I pakai 3xl Berat i 130kg Dada 52 Pinggang 52 Punggung 54. Tinggi 173cm. .
.
Ada tiga jenis tau. Sleeveless, short sleeve and long sleeve. Harga murah sgt la sygku. Pakai tak sakit badan tau. Pakai tido pun selesa je. .
.
So sapa2 yang berminat boleh lah whatsapp kita dengan click link di bio okay
.
.
#korset
#korsetpelangsing
#korsetmurah
#korsetperut
#kurus
#kuruscepat
#kurussihat
#kuruslangsing
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualonline
#ejendiperlukan
#dropship
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia

CAFFEINE INFUSED BODYSUIT (@sensualeofficial)

Nak shape zaman anak dara balik?
.
.
KORSET MAMPU MILIK!! .
.
Corset ni 1 suit so makna kata, tak perlu pakai asing asing lagi dah. Mudah kan? Sarung and siap!! Jimat masa kan? Sbb tk perlu nak sarung banyk2 jenis. .
.
Lagiiii satuuu, kita buat khas dengan lubang untuk buang air kecil n besar. Jadik superman sat la nohhsebab panty pakai kat luaq tapi takpaaa sebab memudahkan sgt sgt kan?? Takda isu lagi malas pakai korset. Kalau maalas memang kena babap je. .
.
Kalau pakai secara konsisten memang akan dapat shape yang cantik, inch loss and berat badan pun boleh berkurang. Best sangat sebab dia akan grip badan kita so badan sgt firm and terletakkk gitu
.
.
Banyak lagi ciri istimewa pada corset ni tau. Selain mudah dipakai, ia sangat lembut! Tanpa tetulang tetulang yang akan menyakitkan badan kita. Tapi, walaupun dia lembut n tanpa tulang. Dia tetap mampu untuk grip badan kita dan firmkan our body. .
.
Size dari M sehingga XXXL Tau. I pakai 3xl Berat i 130kg Dada 52 Pinggang 52 Punggung 54. Tinggi 173cm. .
.
Ada tiga jenis tau. Sleeveless, short sleeve and long sleeve. Harga murah sgt la sygku. Pakai tak sakit badan tau. Pakai tido pun selesa je. .
.
So sapa2 yang berminat boleh lah whatsapp kita dengan click link di bio okay
.
.
#korset
#korsetpelangsing
#korsetmurah
#korsetperut
#kurus
#kuruscepat
#kurussihat
#kuruslangsing
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualonline
#ejendiperlukan
#dropship
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia

CAFFEINE INFUSED BODYSUIT (@sensualeofficial)

Nak shape zaman anak dara balik?
.
.
KORSET MAMPU MILIK!! .
.
Corset ni 1 suit so makna kata, tak perlu pakai asing asing lagi dah. Mudah kan? Sarung and siap!! Jimat masa kan? Sbb tk perlu nak sarung banyk2 jenis. .
.
Lagiiii satuuu, kita buat khas dengan lubang untuk buang air kecil n besar. Jadik superman sat la nohhsebab panty pakai kat luaq tapi takpaaa sebab memudahkan sgt sgt kan?? Takda isu lagi malas pakai korset. Kalau maalas memang kena babap je. .
.
Kalau pakai secara konsisten memang akan dapat shape yang cantik, inch loss and berat badan pun boleh berkurang. Best sangat sebab dia akan grip badan kita so badan sgt firm and terletakkk gitu
.
.
Banyak lagi ciri istimewa pada corset ni tau. Selain mudah dipakai, ia sangat lembut! Tanpa tetulang tetulang yang akan menyakitkan badan kita. Tapi, walaupun dia lembut n tanpa tulang. Dia tetap mampu untuk grip badan kita dan firmkan our body. .
.
Size dari M sehingga XXXL Tau. I pakai 3xl Berat i 130kg Dada 52 Pinggang 52 Punggung 54. Tinggi 173cm. .
.
Ada tiga jenis tau. Sleeveless, short sleeve and long sleeve. Harga murah sgt la sygku. Pakai tak sakit badan tau. Pakai tido pun selesa je. .
.
So sapa2 yang berminat boleh lah whatsapp kita dengan click link di bio okay
.
.
#korset
#korsetpelangsing
#korsetmurah
#korsetperut
#kurus
#kuruscepat
#kurussihat
#kuruslangsing
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualonline
#ejendiperlukan
#dropship
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia

CAFFEINE INFUSED BODYSUIT (@sensualeofficial)

Nak shape zaman anak dara balik?
.
.
KORSET MAMPU MILIK!! .
.
Corset ni 1 suit so makna kata, tak perlu pakai asing asing lagi dah. Mudah kan? Sarung and siap!! Jimat masa kan? Sbb tk perlu nak sarung banyk2 jenis. .
.
Lagiiii satuuu, kita buat khas dengan lubang untuk buang air kecil n besar. Jadik superman sat la nohhsebab panty pakai kat luaq tapi takpaaa sebab memudahkan sgt sgt kan?? Takda isu lagi malas pakai korset. Kalau maalas memang kena babap je. .
.
Kalau pakai secara konsisten memang akan dapat shape yang cantik, inch loss and berat badan pun boleh berkurang. Best sangat sebab dia akan grip badan kita so badan sgt firm and terletakkk gitu
.
.
Banyak lagi ciri istimewa pada corset ni tau. Selain mudah dipakai, ia sangat lembut! Tanpa tetulang tetulang yang akan menyakitkan badan kita. Tapi, walaupun dia lembut n tanpa tulang. Dia tetap mampu untuk grip badan kita dan firmkan our body. .
.
Size dari M sehingga XXXL Tau. I pakai 3xl Berat i 130kg Dada 52 Pinggang 52 Punggung 54. Tinggi 173cm. .
.
Ada tiga jenis tau. Sleeveless, short sleeve and long sleeve. Harga murah sgt la sygku. Pakai tak sakit badan tau. Pakai tido pun selesa je. .
.
So sapa2 yang berminat boleh lah whatsapp kita dengan click link di bio okay
.
.
#korset
#korsetpelangsing
#korsetmurah
#korsetperut
#kurus
#kuruscepat
#kurussihat
#kuruslangsing
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualonline
#ejendiperlukan
#dropship
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia

CAFFEINE INFUSED BODYSUIT (@sensualeofficial)

Nak shape zaman anak dara balik?
.
.
KORSET MAMPU MILIK!! .
.
Corset ni 1 suit so makna kata, tak perlu pakai asing asing lagi dah. Mudah kan? Sarung and siap!! Jimat masa kan? Sbb tk perlu nak sarung banyk2 jenis. .
.
Lagiiii satuuu, kita buat khas dengan lubang untuk buang air kecil n besar. Jadik superman sat la nohhsebab panty pakai kat luaq tapi takpaaa sebab memudahkan sgt sgt kan?? Takda isu lagi malas pakai korset. Kalau maalas memang kena babap je. .
.
Kalau pakai secara konsisten memang akan dapat shape yang cantik, inch loss and berat badan pun boleh berkurang. Best sangat sebab dia akan grip badan kita so badan sgt firm and terletakkk gitu
.
.
Banyak lagi ciri istimewa pada corset ni tau. Selain mudah dipakai, ia sangat lembut! Tanpa tetulang tetulang yang akan menyakitkan badan kita. Tapi, walaupun dia lembut n tanpa tulang. Dia tetap mampu untuk grip badan kita dan firmkan our body. .
.
Size dari M sehingga XXXL Tau. I pakai 3xl Berat i 130kg Dada 52 Pinggang 52 Punggung 54. Tinggi 173cm. .
.
Ada tiga jenis tau. Sleeveless, short sleeve and long sleeve. Harga murah sgt la sygku. Pakai tak sakit badan tau. Pakai tido pun selesa je. .
.
So sapa2 yang berminat boleh lah whatsapp kita dengan click link di bio okay
.
.
#korset
#korsetpelangsing
#korsetmurah
#korsetperut
#kurus
#kuruscepat
#kurussihat
#kuruslangsing
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualonline
#ejendiperlukan
#dropship
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia

CAFFEINE INFUSED BODYSUIT (@sensualeofficial)

Nak shape zaman anak dara balik?
.
.
KORSET MAMPU MILIK!! .
.
Corset ni 1 suit so makna kata, tak perlu pakai asing asing lagi dah. Mudah kan? Sarung and siap!! Jimat masa kan? Sbb tk perlu nak sarung banyk2 jenis. .
.
Lagiiii satuuu, kita buat khas dengan lubang untuk buang air kecil n besar. Jadik superman sat la nohhsebab panty pakai kat luaq tapi takpaaa sebab memudahkan sgt sgt kan?? Takda isu lagi malas pakai korset. Kalau maalas memang kena babap je. .
.
Kalau pakai secara konsisten memang akan dapat shape yang cantik, inch loss and berat badan pun boleh berkurang. Best sangat sebab dia akan grip badan kita so badan sgt firm and terletakkk gitu
.
.
Banyak lagi ciri istimewa pada corset ni tau. Selain mudah dipakai, ia sangat lembut! Tanpa tetulang tetulang yang akan menyakitkan badan kita. Tapi, walaupun dia lembut n tanpa tulang. Dia tetap mampu untuk grip badan kita dan firmkan our body. .
.
Size dari M sehingga XXXL Tau. I pakai 3xl Berat i 130kg Dada 52 Pinggang 52 Punggung 54. Tinggi 173cm. .
.
Ada tiga jenis tau. Sleeveless, short sleeve and long sleeve. Harga murah sgt la sygku. Pakai tak sakit badan tau. Pakai tido pun selesa je. .
.
So sapa2 yang berminat boleh lah whatsapp kita dengan click link di bio okay
.
.
#korset
#korsetpelangsing
#korsetmurah
#korsetperut
#kurus
#kuruscepat
#kurussihat
#kuruslangsing
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualonline
#ejendiperlukan
#dropship
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia

CAFFEINE INFUSED BODYSUIT (@sensualeofficial)

Nak shape zaman anak dara balik?
.
.
KORSET MAMPU MILIK!! .
.
Corset ni 1 suit so makna kata, tak perlu pakai asing asing lagi dah. Mudah kan? Sarung and siap!! Jimat masa kan? Sbb tk perlu nak sarung banyk2 jenis. .
.
Lagiiii satuuu, kita buat khas dengan lubang untuk buang air kecil n besar. Jadik superman sat la nohhsebab panty pakai kat luaq tapi takpaaa sebab memudahkan sgt sgt kan?? Takda isu lagi malas pakai korset. Kalau maalas memang kena babap je. .
.
Kalau pakai secara konsisten memang akan dapat shape yang cantik, inch loss and berat badan pun boleh berkurang. Best sangat sebab dia akan grip badan kita so badan sgt firm and terletakkk gitu
.
.
Banyak lagi ciri istimewa pada corset ni tau. Selain mudah dipakai, ia sangat lembut! Tanpa tetulang tetulang yang akan menyakitkan badan kita. Tapi, walaupun dia lembut n tanpa tulang. Dia tetap mampu untuk grip badan kita dan firmkan our body. .
.
Size dari M sehingga XXXL Tau. I pakai 3xl Berat i 130kg Dada 52 Pinggang 52 Punggung 54. Tinggi 173cm. .
.
Ada tiga jenis tau. Sleeveless, short sleeve and long sleeve. Harga murah sgt la sygku. Pakai tak sakit badan tau. Pakai tido pun selesa je. .
.
So sapa2 yang berminat boleh lah whatsapp kita dengan click link di bio okay
.
.
#korset
#korsetpelangsing
#korsetmurah
#korsetperut
#kurus
#kuruscepat
#kurussihat
#kuruslangsing
#sayajual
#sayajualmurah
#sayajualonline
#ejendiperlukan
#dropship
#dropshipwanted
#dropshipmalaysia
More...