TEH KURUS NO 1 DI MALAYSIA (@teatox.berkesan)

Loss 2-3 kg seminggu!

SLIMMING DETOX TEA™️ : RM15
KAKI CANTIQ ™️(SLIM LEG) : RM25
LOSYEN MARYAM : RM35

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
SET SUPER KURUS = RM 75

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

To order whatsapp +60143136965
To order whatsapp +60143136965
To order whatsapp +60143136965

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

TEH KURUS & DETOX (@tehkurusviralll)

“Sebab LEMAK BERLEBIHAN,, penampilan kita Terjejas”
.
.
Masuk Mall baju seluar xde saiz
Beli kain buat Jahit terpaksa lebih meter
Nak pakai cantik2 pun x confident.
.
.
Atas Faktor tu la,,Medina Desire hasilkan set combo untuk
Nak kurangkan masalah obesity rakyat malaysia
Nak bagi kurus secara sihat
Nak bagi confident level mkin Tgi
Nak kurangkan kolestrol
Nak Buang LEMAK / TOKSIN
.
.
100% Bahan herba .
Dijamin selamat,, .
.
Harga Sangat mampu milik
Hampa takmau ka beli teh termurah dipasaran ni?! Hanya perlukan RM15 utk kurus! 😱

Tapi kalau nak booster lg cepat kesan tambah Rm25 je! Ish ish awat murah sangat taktau? 😭😭
.
.
Ribuan Testimoni Berjaya
Jom saya guide korang
Whatsapp saya cepat 0189754059 atau Tekan link kat bio🍃

#teamkaktila #giveaway #contest #freegift #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #daryhq #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #dary #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

TEH KURUS & DETOX (@tehkurusviralll)

“Sebab LEMAK BERLEBIHAN,, penampilan kita Terjejas”
.
.
Masuk Mall baju seluar xde saiz
Beli kain buat Jahit terpaksa lebih meter
Nak pakai cantik2 pun x confident.
.
.
Atas Faktor tu la,,Medina Desire hasilkan set combo untuk
Nak kurangkan masalah obesity rakyat malaysia
Nak bagi kurus secara sihat
Nak bagi confident level mkin Tgi
Nak kurangkan kolestrol
Nak Buang LEMAK / TOKSIN
.
.
100% Bahan herba .
Dijamin selamat,, .
.
Harga Sangat mampu milik
Hampa takmau ka beli teh termurah dipasaran ni?! Hanya perlukan RM15 utk kurus! 😱

Tapi kalau nak booster lg cepat kesan tambah Rm25 je! Ish ish awat murah sangat taktau? 😭😭
.
.
Ribuan Testimoni Berjaya
Jom saya guide korang
Whatsapp saya cepat 0189754059 atau Tekan link kat bio🍃

#teamkaktila #giveaway #contest #freegift #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #daryhq #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #dary #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

TEH KURUS NO 1 DI MALAYSIA (@teatox.berkesan)

Loss 2-3 kg seminggu!

SLIMMING DETOX TEA™️ : RM15
KAKI CANTIQ ™️(SLIM LEG) : RM25
LOSYEN MARYAM : RM35

ORDER COMBO SET = RM 48 (SM) / RM 52 (SS)
SET SUPER KURUS = RM 75

POSTAGE ADD : RM8 (SM) / RM12 (SS)

To order whatsapp +60143136965
To order whatsapp +60143136965
To order whatsapp +60143136965

#fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #losyenkurus #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #senaman #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

Kurus|Detoks|Berkesan (@sabunzumba_bymekwa)

"3 minggu tak jumpa dah kurus!"
.
"biras saya terkejut, jumpa lepas 3minggu saya nampak kurus!"
ni lah akibatnya bila mandi dengan sabun zumba! Terkurus tanpa sengaja. Mandi je beb! tak berat pon.
.
nak kurus tanpa sengaja?
whatsapp +60124948191 ok?
.
#mekwadiet #roadto67kg #sabunzumba #jomkurus #kurusmudah #kurussihat #FNJdivafit #kurusselamat #bazaarpaknil #kuruscepat #ubatkurusmurah #ubatkurusselamat #kempiscepat #sayanakkurus #igshopmalaysia #viralmalaysia #nakkurus #kurussebelumraya #atasimasalahgemuk #dropshipwanted

MakeUp By MekJah (@makeupbymekjah)

*PAKEJ COMBO* LEMONEX ADVANCE DAN GADGET GEGAR BAKAR LEMAK ? 😱APAKAH KESANNYA KEPADA PENGGUNA ?
.
*MENGECILKAN BALIK SAIZ* =======
*PERUT* Buncit.
*PEHA* yang lebar.
*BAWAH LENGAN*
.
Automatik *BAJU SELUAR LAMA* tersimpan dalam almari *BOLEH* keluarkan utk *PAKAI BALIK*
.
Bila saiz dah maintain anda akan dapat rasai nikmatnya :
========
1. *Senang* untuk *bergerak*🚶🏻🚶🏻‍♀.
2. Jalan jauh steady, dah tak mengah.🏃🏻‍♀🏃🏻
3. *Peha x bergesel* lagi.💃🏻
4. Lebih yakin nak jumpa orang.🙋🏻
5. Kawan-kawan puji *body dah shape*.🙆🏻
6. *Tiada lagi ketulan daging berlemak* bila pakai bra.👯
.
*FREE* SHAKER LEMONEX ADVANCE *(LEMONEX)*
*FREE*EXTRA 1 SET PELEKAT *(GADGET)*
*FREE*POSLAJU 📦seluruh malaysia,
.
Untuk buat belian :
=============
Tinggalkan no telefon di ruangan komen @ inbox 📥
or KLIK LINK WHATSAPP📲

Saya Iqin, dari TEAMMEKJAH,
terus whatsapp saya di wasap.my/60182664339/NAKCOMBO

#kurusdansihatbersamateammekjah#tipskurusteammekjah#kurussihat#kuruscepat#kuruscantik#kurus#kuruscepat#kurusdalam2minggu#kuruskanbadan#kurusdengancepat#kurussebelumraya#kuruscantik#kuruslangsing#kurusselamat#kurustanpadiet#kurusalami#kurusmudah#kuruspantas#kurussebelumkahwin#kurusmurah#kurusbajet#kurusbadan#kurussecarasihat#kurustanpasenaman#kurusdengansihat#kurus7hari#kurusinstan#kurusuntuksuami#kurussebelumnikah#kurusdanlangsing#kurusputih

NAK KURUS CEPAT KEMAM MINCE (@gulagulacepatkurus)

GulaGulaKurus produk DiMAR ni khas untuk korang yang ada masalah
.
.
➡️susah nak turun berat badan
➡️ mengah bila naik tangga
➡️nak turunkan berat tapi masih menyusu .
.
.
kita ada hampir 400 testimoni yang sudi share .Ramai lagi yang berjaya turunkan berat badan, cuma dorang malu malu nak share kat kita.
.
.
kenapa korang kena try produk DiMAR ?
.
.
(+)kami gunakan bahan kualiti dan selamat .
(+)kami berikan korang menu untuk bagi lagi cepat n banyak jumlah kilo yang turun
(+)harga kami setanding dengan kualiti yang diberikan
.
.
mana nak order?
wassap saya 0124646014

KURUS|CEPAT|MUDAH/SELAMAT (@gulagulakurus_cikbie)

Air kosong memang wajib diambil dalam proses turunkan berat badan. Sebab air boleh bantu naikkan metabolisme dalam badan kita. Bila metabolisme badan tinggi, lagi cepatlah pembakaran lemak dalam badan ☺️

TEA KURUS VIRAL RM15🔥⚠️✴️ (@teatoxviral_anzfiqikha)

TESTIMONI PANASS MELETOPS🔥🎉 .
Tengok sis ni, selepas minum detox tea dan kaki cantiq tea terus cantik, makin cun melecun😍💕 .
Korang taknak ke jdi mcam dia ni? Kalau nak apa tunggu lagi😏 cepat cepat dm saya ataupun ws saya dengan segera untuk dapatkan tips kurus dan cantik yang berkesan seawal 2 minggu sahaja tau😘💕
.
📲WS : 019 3410656
📲WS : 019 3410656
📲WS : 019 3410656
.
.
.
👉CEPAT CEPATT JOM GRAB SET COMBO (SDT&KCT) BERPELUANG MENDAPAT FREE GIFT DARI KAMI TAU🔥🔥
. 👉JUALAN LAKU KERAS DI PASARAN🌶️
.
👉TEH KURUS VIRAL YANG SEMEMANGNYA MENJADI DAN BERKESAN TAU💯🎉
.
.
.
.
#detoxteamedinadesire #ubatkurus #kurusdenganselamat #teadetox #medinadesireofficial #sayajualubatkurus #kurussebelumraya #nakkuruscepat #nakcantikcarisaya #teakurus #detoxteamurah #medinadesire1 #nakkuruskanbadan
#nakkurustaknakgemuk #nakcantik
#teakuruscepat #detoxteamurahmalaysia #teaviral #teakurusmurah #teakurus
#teamkain

TEH KURUS & DETOX (@tehkurusviralll)

“Sebab LEMAK BERLEBIHAN,, penampilan kita Terjejas”
.
.
Masuk Mall baju seluar xde saiz
Beli kain buat Jahit terpaksa lebih meter
Nak pakai cantik2 pun x confident.
.
.
Atas Faktor tu la,,Medina Desire hasilkan set combo untuk
Nak kurangkan masalah obesity rakyat malaysia
Nak bagi kurus secara sihat
Nak bagi confident level mkin Tgi
Nak kurangkan kolestrol
Nak Buang LEMAK / TOKSIN
.
.
100% Bahan herba .
Dijamin selamat,, .
.
Harga Sangat mampu milik
Hampa takmau ka beli teh termurah dipasaran ni?! Hanya perlukan RM15 utk kurus! 😱

Tapi kalau nak booster lg cepat kesan tambah Rm25 je! Ish ish awat murah sangat taktau? 😭😭
.
.
Ribuan Testimoni Berjaya
Jom saya guide korang
Whatsapp saya cepat 0189754059 atau Tekan link kat bio🍃

#teamkaktila #giveaway #contest #freegift #fitnessmalaysia #supplementkurus #ubatkurus #slimtea #skinnytea #skinnyteatox #kuruscepat #sayanakkurus #sayanakcantik #jomkurus #jomsihat #detoxmalaysia #ramping #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #daryhq #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #dary #zumbamalaysia #kurusdalam7hari #kurusdalam2minggu

KURUS MURAH • SLIMMING (@medina.detoxtea)

T E S T I M O N I 🕊️

Testimoni mai lagi, lagi dan lagi. Alhamdulillah best sangat bila dapat bantu orang untuk kurus disamping berniaga 😘

P/s: Sape lagi nak join postage harini, meh lekaih whatsapp zaza last payment 2pm ni ye❤️

KURUS MURAH • SLIMMING (@medina.detoxtea)

P O S T A G E D A Y 🕊️

Ni lah Set Combo viral tu dah buat ramai orang kurus! Kat luar paket tulis 15 uncang, tapi dalam nya ada 17 uncang ye, kita kasi extra 2 uncang. Dan harga nya sememangnya terlampau murah! Hanya RM40 sahaja awak. Jom join postage harini, last payment 2 petang ni ye 🙈


🍊Set Combo RM40.00
🍊Dapat 2 jenis tea (pagi & malam)
🍊Setiap pack ada 17 uncang (extra 2 uncang)
🍊Boleh loss 3-5kg seminggu
🍊FREE MASK


WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO

TEH KURUS SIHAT RM40 • MEDINA™️ (@detoxtea.byzaza)

Ni zaza nak tunjuk testimoni one of agent Medina. Alhamdulillah dia loss 21kg dengan hanya consume Set Combo selama 3 bulan 😍

Sape tak nak kan? So konklusinya disini, semua orang boleh jadi macam dia, asalkan kita disiplin ikot tips & guide yang kita bagi. Air masak memang wajib 3-4 liter sehari. Tahun 2018 lagi sebulan je lagi ni, sempat ke tak nak kurus? SEMPAT!! Jom comsume set combo bajet & viral ni cecepat💪🏻


🍏1 SET COMBO RM40
🍏2 SET COMBO RM80
🍏LOSYEN MARYAM RM35
🍏1 SET SUPER COMBO RM75


WHATSAPP 0193488737 or TEKAN LINK KAT BIO

TEH KURUS SIHAT RM40 • MEDINA™️ (@detoxtea.byzaza)

T E S T I M O N I 🕊️

Testimoni mai lagi, lagi dan lagi. Alhamdulillah best sangat bila dapat bantu orang untuk kurus disamping berniaga 😘

P/s: Sape lagi nak join postage harini, meh lekaih whatsapp zaza last payment 2pm ni ye❤️
More...