Yuu Satou (@uchan427)

体育祭2日目
2日目の写真はビジ科で📷
3年間ずっと一緒だったから
他のクラスより思い出深い笑
残りの学校生活も楽しもう💪🏼
#sports #festival #last #day
#business #classy #goodday

Tomoka Isayama (@cooper_1007)

ラスト文化祭は少ない時間だったけれど色んなところを回れた!
.
.
みんな写真撮ってくれてありがとう😃
#culturefestival #highschool #minamata #last
#文化祭 #たのぴ #おいしかった

mminhnguyen (@msnguyen96)

Wedding#last#10/2017#•^•

Merogin Fernandez (@meroginfernandez)

####Last ###SunDay###££ Selfie#££

Damon li (@damonli3)

Last night 以尼個結束 好滿足啊😍
#last night 又如何咪又咁做
@lamhollyi 充滿歡笑既一晚✌️

Ibu Nya Nurhusna Clarissa (@nurhusnaclarissa)

[#LAST CALL📲📲]
TUDIAAAA...... PROMO MURAH² PAKEJ OKTOBER SAHAJA WAKTU TERHAD ! JUM GRAB.. Korang nk tahu tak frame #photocanvasviral yang memang tgh "MELETUP" di pasaran ni? Nak tahu kenapa ramai yang repeat order? Frame PHoTocAnvas MemoryPotret frame
#photocanvastermurah abad ini
.
Sebab ... ada Promo , mmg lagi ramai lah yang berebut nak beli design² baru freshhh sampai tak menang tangan kami dibuatnya. Customer kami boleh pilih pakej ikut bajet anda nk pakej bergambar or khat surah moden
Hiasan Dinding moden.
[+] TAHAN LASAK
[+] MUDAH DI BERSIH KAN LAP JEW PAKAI KAIN BASAH
[+] PASTI NYA JIMAT TAHAN BERTAHUN TAHUN MCM BEST JEW
[+]MUDAH DI ALIH NI PALING PENTING .
Nak tahu.. "HARGA SPECIAL" kami ni terbuka untuk semua... Harga biasa untuk RM60/RM130 perpakej Now semuanya boleh beli dgn HARGA PROMOSI "buy 3pcs saiz 12x18 for RM50.00 "!
buy 3 free 1 saiz 12x12 inci for RM50.00 "!
YESSS.... .
Sampai bila promosi ni sis ?
------------
Dari 1hb sehingga 31hb oktober 2017 je tau. Lepas tu harga akan balik ke asal. .
==================
.
Pre oder??? Mcm mana tuh? bila customer order baru kami Submit print n proceed with Payment taw. .
🚗 DELIVERY SERVICE . cod penghantaran terus ke rumah sis. Bestkan ! #Selected lokasi shj yea..luar kawasan semua abg posman yg hantar smpi dpn pintu rumah anda..✌️✌️✌️
.
=========
INGAT TAU ! =========
Klik utk direct pm :
http://m.me/ibunyanurhusnaclarissa
.
Atau
.
Klik disini utk whatsapp kami dengan segera

http://www.wasap.my/60182413673
http://www.wasap.my/60182413673
http://www.wasap.my/60182413673
Cod area:-
#jalanipoh #oneutama #tv3 #thecurve #gaintbatucaves #kepong #rahmanputra
#payajaras
#sungaibuloh
#selayang #bandarsridamansara

(@kateknamotitik_)

2/2
And kami balek kerumah terus keno mrh, kamu tau dwk kan ckmno kno marahnyo? Sampe bapak aku samo ayahnyo kak tama yg dak galak marahi kmi langsung marah besak besakan, untung ad nenek yg nyelametke kami, hehe, ilysm nek😘, and adk aku samo adk kak tama tu ngejek kami, "uu tulah dak usah maen kesungai maseh bae" anjuu dak sihh, nyesek di ati gaezz, and abes itu kami dk boleh lagi maen ke sungai, aiii dah pengen nian, terus 7 hari berakher, hari minggu pagi yg kedua kalinya di rmh nenek, uong pado lah nyiapi barang nak balek, aku samo kak tama maseh tedok gaeezz!!! Dan pagi pagi jam 9 kak tama balek, sumpah aku idak sedeh pas nyingok kak tama ataupun yang lain pegi, tapi nenek aku and bapak aku yang merasa sedih nian, and disitu aku melok sedeh gaisss,, yo amenke nenek aku 7 taun dk ketemu anknyo tibo tibo la nak balek ninggalke dio, and bapak aku jugo 7 taun dk ketemu kakaknyo, sedehh pastii, dan disitu kami balek masuk kerumah, ado surat kecik yang di tinggalke kak tama di pucuk tas aku, isinyo "Dea jangan nakal yaa, jangan maen ke sungai nanti semua orang marah loo, kalo nenek ga mau bantu lagi gimana? Bye kak tama pulang ya, sampai jumpa dilain waktu" tertanda KAK TAMA. Sedih nian baconyo dan sampe skrg kertas itu maseh aku simpen, and entah 7 taun lagi uong itu dk pacak balek, kan belom tentu 7 taun sekali!! Sumpah aku KANGEN kak tama kalo lah baco surat it. Kak tama mudik lagi yaa kito maen ke sungai lagi, bialah uong pado marah, ok, see you next time❤️❤️❤️ilysm💕
#last
More...