WHITENING BOOSTER SKIN CARE (@shhazbeauty.secret)

💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸
.
💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
😍Meh pm laju2 📲 0162783227
.
💎💎💎💎💎Rm60💎💎💎💎💎
Add postage Rm8sm Rm11ss
.

#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori#flawless#gebu#putih#lawa #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara

WHITENING BOOSTER SKIN CARE (@shhazbeauty.secret)

💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . 👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
😍Meh pm laju2 0162783227
.
💎💎💎💎💎Rm60💎💎💎💎💎
Add postage Rm8sm Rm11ss
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara #flawless#lawa#putihsebadan #cantik#mutiara

WHITENING BOOSTER SKIN CARE (@shhazbeauty.secret)

💃KELEBIHAN BOOSTER WHITENING 🌸 💜Memutihkan Kulit 5x ganda drpd kulit asal
💜Putih sepantas injection .
💜Tidak ada kesan sampingan .
💜Digalakkan untuk Ibu menyusu bayi
💜Menghapuskan toksin dlm badan
💜Menaikan seri rona merah jambu pada kulit .
💜Mengecutkan jerawat .
💜Menghilangkan Parut hitam yg lame
💜Kulit menjadi gebu ,putih & pinkish . .
👉Apa bahan2 dalam booster whitening yg meletopss ni? Haaa meh dekat2 nk gtauu. 👉Kandungan dia pn dah superb hokayy ! .
.
✅serbuk mutiara- 💕utk glowing kan kulit kita .
✅pelembap- 💕untuk elak dari kulit kering .
✅vitamin B- 💕memenuhi keperluan asas kulit .
✅protein- 💕bantu bina sel2 kulit baru utk nampak muda dan segar .
✅sedozen jenis mineral - 💕utk makesure kulit kita sihat nampak muda .
✅amino asid - 💕untuk tegangkan kulit, x lah kita nampak tua sbelum umurnya dan baik untuk pembaikan sel2 baru Sbb tu lah pakai beberapa capsule kulit dah cantik putih berseri. Rugiii sgt x try. Dah try nak repeat lagi.Dah ready nak kulit cantik ? .
.
.
😍Meh pm laju2 📲 0162783227
.
💎💎💎💎💎Rm60💎💎💎💎💎
Add postage Rm8sm Rm11ss
.

#shhazbeauty #boosterwhitening#flawless#putih#gebu#lawa#cantik #ubatputih #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #scrubcoffee #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #tatiskincare #kurungmoden #borongkosmetikmurahmalaysia #kosmetikmurah #bvrori #serummurahmalaysia #nshhabeauty #happywhitening #kapsulmutiara

Fullera Beauty (@by.ahyaya)

🌸🌸Fellera Beauty 🌸🌸 Sebuah syarikat yg telah beroperasi selama 4 Tahun dan hanya mengeluarkan Product yg berkualiti tinggi dan Tanpa Bahan Kimia . .
Rahsia turun temurun dan terbukti dgn keberkesanan & kehebatan bahan semulajadi. Menggunakan bahan yanh berkualiti tinggi nenjadikan FELLERA BEAUTY terhangat di pasaran 🔥🔥
.
#syarifahkhyramuhsin #fellera #fellerabeauty #kpm #kuantan #lawa #cantik

TRUSTED SELLER MALAYSIA (@herbal.tinggimy)

Siapa yang layak mengambil supplement peninggi badan ini untuk tujuan MENINGGIKAN BADAN? -Sesiapa yang berumur 13 hingga 30 tahun.. -Umur 30 tahun ke atas masih boleh mengambil untuk tujuan menguatkan tulang..mengelakkan masalah tulang ketika.sudah berusia kelak spt esteoporosis etc....menambahkan metabolisme badan..sgt bagus utk ibu hamil dan yang menyusukan bayi bg memenuhi keperluan kalsium..sgt mujarab utk org yang dlm proses penyembuhan slps tulang spt patah tangan /kaki..sgt disyorkan utk orang tua /warga emas.
.
ID WeChat : herbal_ tinggimy
.
HARGA MURAH GILA .
.
#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #tiensmalaysia.

TRUSTED SELLER MALAYSIA (@herbal.tinggimy)

ANDA MENGALAMI MASALAH KETINGGIAN? SERINGKALI DI EJEK OLEH RAKAN? TERCARI CARI BAGAIMANA INGIN MENAMBAH KETIGGIAN? KAMI ADA JAWAPANNYA. .
.
@herbal_tinggimy
@herbal_tinggimy
@herbal_tinggimy

Hi-Calsium & Zinc MEMBANTU LELAKI & WANITA MENAMBAH KETINGGIAN 2-15CM.
PERTAMA DI MALAYSIA!!!
DIJAMIN BERKESAN !!! KESAN SEAWAL 1 BULAN MINIMA KENAIKAN 2CM-15CM
( BERGANTUNG PADA METABOLISMA MASING MASING) ➨ SESUAI UNTUK MEREKA YANG KELIHATAN TERBANTUT. BOLEH MENGGUNAKAN HEIGHT CALSIUM & ZINC, CUMA MUNGKIN PERLUKAN LEBIH "WORK OUT"
. 📱ID WeChat : herbal_tinggimy

#kualalumpur #johor #kelantan #kajang #johorbahru #batupahat #kluang #kulaijaya #muar #kotatinggi #kereta #lepas #comel #dadah #wayang #erafm #nakbebel #lawa #aydajebat #amarbahrain #ketibaan #emmamaembong #ctdk #tesukatanpasengaja #tiensmalaysia.

karismacosmetic💋handbagjaMurah (@fscollections16)

JERAGAT HILANG
JERAGAT HILANG
JERAGAT HILANG
.
JERAGAT BERBINTIK TU AKHIRNYA HILANG JUGA😍
*******************************
Resah gelisah selama ini memikirkan tentang JERAGAT yg bertompok ni berakhir jgk...thanks #KARISMACOSMETIK kerana telah mengembalikan keyakinan diri saya...muka dah licin tanpa
JERAGAT😍😘😘😘 Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! Pasti...Chantikkk Sangattt!!!! ... PM 013 583 4270
PM 013 583 4270
PM 013 583 4270

#karismacosmetic #pasticantik #nakcantik #serum #foundation #wanita #isteri #suami #gebugebas #lawa #jomcantik #jerawat #jeragat #luluskkm #naklawa #flawless #pelembab #daycream #nightcream #sarangburung #parut

Cari Lipstick Matte Best? (@amourakl_fatin)

Salam and hai semua! 😃
Saya Fatin, stockist sah Amoura Cosmetics dari team #LAMC025128. 👩🏻
Boleh dapatkan Amoura Matte Liquid Lipstick dari saya. 🌸🌸🌸🌸🌸
💄BROWN FOX
💄RED VELVET
💄NATURALLY NUDE *Out of stock*
💄MULBERRY
💄NATURALLY NUDE
💄CORALISTA
💄PINK THING
.
💰Normal price RM49, PROMO RM39/pc 📪Postage SM RM7, SS RM11
🎭 MEET UP at KLCC, AEON Alpha Angle Wangsa Maju, LRT Stations: Gombak ↔️ Universiti
🍰TESTER available
🎁 FREE gift
🛍️ Buy MORE, Get MORE
.
💌 WA: +6013-356 8632
🎀 IG: @amourakl_fatin
🖼️ FB: Nurul Fatin Baharom
.
#lipstickcantik #malaysia #jombeli #sayajuallipstick
#beautiful #neelofa #cosmetics #klcc #amouraklcc #lipstick #sayajual #amourakl #amouralipstick #amoura #amouracosmetics #lokal #matte #mattelipstick #mekapmurah #lipstickmalaysia #amouralovers #wangsamaju #terapiinstagram #lawa #sayajual #bibir #bazaronline #lokalah #viral

Cari Lipstick Matte Best? (@amourakl_fatin)

Salam and hai semua! 😃
Saya Fatin, stockist sah Amoura Cosmetics dari team #LAMC025128. 👩🏻
Boleh dapatkan Amoura Matte Liquid Lipstick dari saya. 🌸🌸🌸🌸🌸
💄BROWN FOX
💄RED VELVET
💄NATURALLY NUDE *Out of stock*
💄MULBERRY
💄NATURALLY NUDE
💄CORALISTA
💄PINK THING
.
💰Normal price RM49, PROMO RM39/pc 📪Postage SM RM7, SS RM11
🎭 MEET UP at KLCC, AEON Alpha Angle Wangsa Maju, LRT Stations: Gombak ↔️ Universiti
🍰TESTER available
🎁 FREE gift
🛍️ Buy MORE, Get MORE
.
💌 WA: +6013-356 8632
🎀 IG: @amourakl_fatin
🖼️ FB: Nurul Fatin Baharom
.
#lipstickcantik #malaysia #jombeli #sayajuallipstick
#beautiful #neelofa #cosmetics #klcc #amouraklcc #lipstick #sayajual #amourakl #amouralipstick #amoura #amouracosmetics #lokal #matte #mattelipstick #mekapmurah #lipstickmalaysia #amouralovers #wangsamaju #terapiinstagram #lawa #sayajual #bibir #bazaronline #lokalah #viral

Kakikasut (@kakikasut.png)

👆👆👆👆👍
Adidas Tubular Black Uncaged
Rm120 inc postage
size 41-45
Berminat ?
Whatsapp "019-4175280" sekarang !
#adidas #nike #underarmour #kasutonline #kasutlelaki #sayajualonline #kasutboots #kasutsukan #kasut #lawa #kasutlawa #bisnesonline

Платья LAWA (@lawa.project)

Хлопковое платье с воланом и ярким графическим принтом💙💜💛💗💚 скрывает недостатки фигуры и визуально удлиняет ноги😁🙈✨ #хорошееплатьенадобрать😁 для заказа 🛍️пишите в директ WA Viber +79219078055 🌎доставляем по миру💗 примерка по Санкт-Петербургу бесплатно😎 #lawadress #lawaproject #lawa #dressme #красивыеплатья #одеждадлядевушек #люблюплатья #платье #спб #русскийдизайнер #likes❤️
More...