LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

Apesal besar ni??!!...
.
.
Apabila baju raya tahun 2017 ni yang ku tempah jadi besar gedobos (saiz L).. Tang Bahu dn ketiak ketara gelebeh..
.
.
Rupa2nya, baju raya tahun 2009 (zaman anak dara) saiz S dah boleh ku sarung...yippieee...😍😍
.
.
Tak tau la nak kata apa... Happy ke happy?..sbbkan nak sedondon raya nnt, besar pun besarlah baju oi 😂.. Yang penting raya nnt cergas bertenaga.😍👍👍
.
Thank you Leptos!!! Raya nnt wajib kunyah Leptos agar maintain fit dan cergas...💪💪
.
.
#leptos #misikurusberjaya #bakarlemak #supplement #kurussihat #taktinggalnasik #elissbyzuwainah #KakWaiGojez

ELISS > LEPTOS & QUFAST (@nadia_farhadila)

TIPS untuk makan tanpa was-was dihari raya
====================================
Ketahui jumlah kalori setiap makanan yang
diambil bagi memudahkan anda merancang
pengambilan LEPTOS/ QUFAST.
.
Nanti iols share jumlah kalori makanan2 di hari raya 😎
.
#leptosputrajaya
#leptos
#slimmingproduct
#eliss

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

Apa nak di kata...😱😱🙏🙏🙏
.
.
Apa sudah jadi ni??... 3 helai baju raya jadi besar dh tak sempat nak alter... Nak sedih ke nak happy ni?..😍😍😘
.
.
TARGET TURUN 10 KG di BLN RAMADAN
======================
Sebelum puasa 77kg
20 hari puasa 71kg
TURUN 6KG
4 kg to go
Now??!!!.omg..baju pun smpi kene alter..😂
.
Yang penting Kak Niza happy sbb lg 4 kg je nk capai berat ideal.. Malu la kat akk ni coz umo 49 tahun boleh turun berat 6kg dgn cpt...anda, bila lagi??!!
.
.
#leptos #kurussihat #misikurussebelumraya #supplement #bakarlemak #elissbyzuwainah #KakWaiGojez

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

🌼Tips elak naik Kg dan BP di hari RAYA🌼
.
.
👉 Leptos ni mudah je cara consume dia...hanya kunyah shj...bwk je dia dlm handbag ke open house or jamuan raya nnt.. org tak tahu pon yang anda tgh ambil slimming product.. Pssttt... Hanya anda shj yg tahu rahsia nya..😜
.
👉 Kunyah 3 biji Leptos sebelum makan..tak perlu ada selang masa utk mkn, hanya kunyah, minum air dan terus boleh santap hidangan..👍👍👍
.
👉 Ha...makan2 jugak yang penting anda tahu apa yang anda makan dan berapa jumlah kalori yang anda ambil.. Eat clean u guys.. Kesian kat perut sebulan berpuasa tetiba ko bg dia heavy duty time raya..😉
.
.
#leptos #kekalkurusdihariraya #kurussihat #tips #pembakarlemak #supplement #elissbyzuwainah #KakWaiGojez

kzuyyin (@kzuyyin)

Assalamualaikum dan selamat pagi 🌻

Bulan puasa ni awak-awak semua
jangan lupa makan LEPTOS/ QUFAST tau..
Lagi2 bila dah ada 'EDISI RAYA' ni.
KHAS UNTUK YANG NAK KURUS RAYA NI !! Ni sedikit TIPS Pengambilan Semasa Berpuasa:
1. Kunyah LEPTOS/ QUFAST sebelum berbuka atau sahur
2. Digalakkan untuk meminum air putih 2.5L dari tempoh berbuka hingga sahur
3. Kesan boleh dilihat seawal 5 hari bergantung pada tahap metabolisma badan seseorang. ✨✨✨ Ada apa-apa yang x jelas, boleh pm 0187913767 😘😘 #kurussebelumraya #leptos #kurusselamat #ubatkurus #produkmalaysia #halal #ramadhan2017

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

RAYA PERTAMA DAH NAIK 2KG???
=========================
Anda boleh ambil makanan sedap di hari raya cuma perlu tahu berapa kalori yang anda ambik dan berapa pula yang anda bakar?
.
Ambil kalori banyak TAPI TAK BAKAR = BERAT NAIK tak yah tunggu hari ke dua, pagi raya pun dah naik sekilo.
.
Ambil kalori dan BAKAR. Tak sempat nak naik. Boleh maintain kurus.
.
JAGA kalori dan BAKAR. Silap silap boleh kurus lagi. .
Nak bakar camana?
Tak sempat ler nak senaman bagai.. Tak perlu risau sebab kami sediakan LEPTOS dan QUFAST untuk anda. Bakar kalori dan maintain slim di hari raya. Jangan baju raya ke 3 dan tak muat sudah.
.
Fakta:
Cutting 500 to 1,000 calories each day from your typical caloric intake will allow you to lose weight at the rate of 500gm to 1kg per week.
.
1 biji Leptos/Qufast membakar 100kalori
Kalau kunyah 10biji = 1000 kalori dibakar.
.
Pilihan Anda:
=========
1) Makan mcm biasa + kunyah leptos = Turun Berat.
.
2) Makan LEBIH di hari raya + kunyah leptos = Maintain berat.
.
3) Makan kurang dari biasa + kunyah leptos = Turun Berat Dengan Cepat.
.
4) Makan mcm biasa tak ambik leptos = Berat naik
.
5) Makan LEBIH di hari raya tak ambik leptos = Berat naik dengan jayanya.
.
Pilihan ditangan anda.
.
Nak maintain SLIM, jadikan LEPTOS rakan baik anda sepanjang masa. Makan dan Bakar.
.
Leptos utk Wanita.
Qufast utk Lelaki.

Jom dapatkan Leptos sekarang 🤗. Whatsapp Linda sekarang 0196781505

#leptos #qufast #belvyagold #belvya #bazaarpaknil #uitm #puncakalam #bakarlemak#bakalpengantin #promoraya

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

RAYA PERTAMA DAH NAIK 2KG???
=========================
.
.
Anda boleh ambil makanan sedap di hari raya cuma perlu tahu berapa kalori yang anda ambik dan berapa pula yang anda bakar?
.
Ambil kalori banyak TAPI TAK BAKAR = BERAT NAIK tak yah tunggu hari ke 2, pagi raya pun dah naik sekilo.😱
.
Ambil kalori dan BAKAR. Tak sempat nak naik. Boleh maintain kurus.👍👍
.
JAGA kalori dan BAKAR. Silap silap boleh kurus lagi. .
Nak bakar camana?
Tak sempat ler nak senaman bagai.. Tak perlu risau sebab kami sediakan LEPTOS dan QUFAST untuk anda. Bakar kalori dan maintain slim di hari raya. Jangan masuk raya ke 3 baju raya tak muat sudah.
.
Fakta:
Cutting 500 to 1,000 calories each day from your typical caloric intake will allow you to lose weight at the rate of 500gm to 1kg per week.
.
1 biji Leptos/Qufast membakar 100kalori
Kalau kunyah 10biji = 1000 kalori dibakar.
.
Pilihan Anda:
=========
1) Makan mcm biasa + kunyah leptos = Turun Berat.
.
2) Makan LEBIH di hari raya + kunyah leptos = Maintain berat.
.
3) Makan kurang dari biasa + kunyah leptos = Turun Berat Dengan Cepat.
.
4) Makan mcm biasa tak ambik leptos = Berat naik
.
5) Makan LEBIH di hari raya tak ambik leptos = Berat naik dengan jayanya.
.
Pilihan ditangan anda.😉
.
Nak maintain SLIM, jadikan LEPTOS rakan baik anda sepanjang masa. Makan dan Bakar.👍👍😘
.
Leptos utk Wanita.
Qufast utk Lelaki.
.
Share banyak banyak.
.
Wasap 012-6741824 utk info lanjut.
.
.
#leptos #qufast #burncalories #supplement #maintainkurusdihariraya #elissbyzuwainah #KakWaiGojez

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

RAYA PERTAMA DAH NAIK 2KG???
=========================
Anda boleh ambil makanan sedap di hari raya cuma perlu tahu berapa kalori yang anda ambik dan berapa pula yang anda bakar?
.
Ambil kalori banyak TAPI TAK BAKAR = BERAT NAIK tak yah tunggu hari ke dua, pagi raya pun dah naik sekilo.
.
Ambil kalori dan BAKAR. Tak sempat nak naik. Boleh maintain kurus.
.
JAGA kalori dan BAKAR. Silap silap boleh kurus lagi. .
Nak bakar camana?
Tak sempat ler nak senaman bagai.. Tak perlu risau sebab kami sediakan LEPTOS dan QUFAST untuk anda. Bakar kalori dan maintain slim di hari raya. Jangan baju raya ke 3 dan tak muat sudah.
.
Fakta:
Cutting 500 to 1,000 calories each day from your typical caloric intake will allow you to lose weight at the rate of 500gm to 1kg per week.
.
1 biji Leptos/Qufast membakar 100kalori
Kalau kunyah 10biji = 1000 kalori dibakar.
.
Pilihan Anda:
=========
1) Makan mcm biasa + kunyah leptos = Turun Berat.
.
2) Makan LEBIH di hari raya + kunyah leptos = Maintain berat.
.
3) Makan kurang dari biasa + kunyah leptos = Turun Berat Dengan Cepat.
.
4) Makan mcm biasa tak ambik leptos = Berat naik
.
5) Makan LEBIH di hari raya tak ambik leptos = Berat naik dengan jayanya.
.
Pilihan ditangan anda.
.
Nak maintain SLIM, jadikan LEPTOS rakan baik anda sepanjang masa. Makan dan Bakar.
.
Leptos utk Wanita.
Qufast utk Lelaki.

Jom dapatkan Leptos sekarang 🤗. Whatsapp Linda sekarang 0196781505

#leptos #qufast #belvyagold #belvya #bazaarpaknil #uitm #puncakalam #bakarlemak#bakalpengantin #promoraya

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

Hai...hai..buat apa tu?...
.
.
Shopping baju raya ke??...
Best kan feel dia bila FITTING Baju RAYA macam ni hasilnya...😍😘
.
Mudah nak sarung dan ada cutting lagi...👍👍
.
Inilah hasil berLEPTOS. 👏👏👏
.
Anda ada bonjolan lagi ke???
Jom buang bonjolan hodoh tu dgn leptos!!
Wasap 012-6741824.
.
#leptos #nakkurus #kurussihat #selamat #supplement #elissbyzuwainah #KakWaiGojez

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

JANGAN JADI POLIS GEMOKKK
===========================
Kakak2 n abang2 polis...
Jum 'fit' kan badan dan kempiskan perut anda dengan
LEPTOS dan QUFAST!
.
Tak perlu bancuh,
KUNYAH-KUNYAH jeee..
Mudah dan menyenangkan.
.
Mengandungi 6 bahan utama iaitu:
* L-Carnitine (mengubah lemak menjadi bahan bakar)
* Limau nipis (Mengurangkan kolestrol)
* Ekstrak guarana (Melancarkan penghadaman)
* Ekstrak klorofil (Detoks: pembersih toksin/ racun)
* Garcinia cambogia (Membakar lemak & mengurangkan nafsu makan)
* Dekstrosa (Meningkatkan penyerapan nutrisi penting bagi memacu perkembangan otot secara efektif)

Best ke best? 😊

Jom dapatkan Leptos sekarang 🤗. Whatsapp Linda sekarang 0196781505

#leptos #qufast #belvyagold #belvya #bazaarpaknil #uitm #puncakalam #bakarlemak#bakalpengantin #promoraya

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

TURUN 19KG DENGAN LEPTOS!!
.
Sharing 1 kisah benar sbg motivasi & inspirasi utk pagi ni.. usia bukan penghalang, Kak Niza Mok pada umur 49thn dpt turun 19kg dgn kunyah leptos je.. Hebat bukan??!!
.
Begini kisahnya...👇👇👇
.
Akak pernah lalui zaman kegemukkan melampau 96kg okeh!! Sampailah satu hari.. sakit kepala on and off, bahu rasa tegang berminggu-minggu. Pegi jumpa doktor. Pappp! Darah awak tinggi ni. Timbang saya nak tengok berat awak.
.
"96kg berat sangat ni" "Turunkan berat, boleh?"
.
Sejak tu, akak pun try diet sendiri. Tak amek nasi. Punyalah mengigil satu badan. Melalui hari-hari tanpa nasik satu penyeksaan jiwa raga. 4 minggu tanpa nasik turun 1kg. Lepas tu dah bosan coz lambat sgt turunnya. So akak try slimming pil. Tak tahan kau, cirit-birit lembik badan dibuatnya.
.
Pendekkan lg cerita. Berbulan dh diet (tapi ada amek nasik jugak) turunlah 2-3kg.
.
Sampailah satu hari tu bulan April 2016 nekad nak amek leptos. Sebab katanya amek Leptos boleh makan nasik, tak cirit-birit. 4 hari kunyah turun 1.1kg. Biar betul. Macam tak caya. Kunyah 3 bijik je. Kalau kunyah 9bj, 10 bj sehari mesti turun lagi banyak!! Betul sangat bila timbang je turun. Timbang je turun. Wow..
.
Pendekkan cerita lagi, 4 bulan berleptos nah turun 19kg!!..Berat dari 93-94kg turun sehingga 74kg. Bila dah 74kg time ni hanya amek 3biji dah. Kadang-kadang amek ketika perlu shj. Walaupun makan banyak berat mantain 74-75kg sahaja. Awal tahun ni makanan kesukaan akak adalah fast food suka sangat yang ada cheese tu.. Pertengahan Mei, timbang berat jd 77kg. Tapi bila fikir balik taklah naik byk menggiler walaupun makan tak berhengat.
.
12 hari puasa berat turun 5.4kg. Ni dah 3 hari tak timbang. Sepanjang puasa nasik tak tinggal ok. Cuma akak amek nasik 4 sudu je. Itupun dah cukup kenyang. Kurang jugak amek minuman, makanan bergula. Target turun 10kg. Chaiyok ada 15 hari lagi ni mesti boleh.
.
Nak loss weight dgn Leptos ni kena disiplin dn konsisten. Niat dalam hati nak turunkan berat sebab senang nak beribadat, sihat dan cergas.
.
GEMOK is NOT awesome kayh!!! Itu cari penyakit namanya..jom kurus sihat.. Wasap 012-6741824 skrg!!
.
#leptos #elissbyzuwainah #KY #KakWaiGojez

ELISS > LEPTOS & QUFAST (@nadia_farhadila)

TESTIMONI LEPTOS
===============
OMG pengguna LEPTOS yang sorg ni 😱
.
Puan ni cakap, dia seorang yang susah nak turun berat badan, turun ukur lilit je mudah. TAPI uolssss lepas makan LEPTOS,
-HILANG 16 KG
-TURUN 5 INCI !
.
Apa lagi yang nak dikato. haha
Power tuuu...teruskan lagi dan lagi sehingga mencapai berat yang ideal okayyy 😘
.
PM/ KOMEN untuk dapatkan LEPTOS DAN QUFAST!!
.
#leptosputrajaya
#leptos
#eliss

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Kak sukalah #leptos sng nak makan kunyah je ..rasa perut susut 😍

MACAM MANA LEPTOS BANTU ANDA DAPATKAN BERAT BADAN IDEAL?
=========================== ✔️Tablet bakar lemak pantas yang selamat ✔️Kunyah 3 biji sehari bakar = 300 kalori ✔️Ada kandungan L-Carnitine utk PEMBAKAR LEMAK ✔️Ada Limau nipis untuk KEMPISKAN PERUT ✔️Ada ekstrak Guarana untuk MEMERANGI RASA LAPAR ✔️Ada ekstrak Klorofil untuk DETOKS (pembersih toksin/racun) ✔️Ada Garcinia Cambogia untuk KURANGKAN UKUR LILIT

Best ke best? 😊

Jom dapatkan Leptos sekarang 🤗. Whatsapp Linda sekarang 0196781505

#leptos #qufast #belvyagold #belvya #bazaarpaknil #uitm #puncakalam #bakarlemak#bakalpengantin #promoraya
More...