LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Muka yang sama
Orang yang sama
Apa yang buat mereka nampak lain tu ?? scrub magic #belvyagold yang buang lemak disamping cantikkan kulit 😍

MUKA JADI LICIN DENGAN BELVYA GOLD 😍

Kenapa kami memilih GARAM LAUT MATI sebagai based scrub magic yang boleh kurus ni?

Kelebihan garam laut mati -Mencantikkan kulit.
-Meningkatkan peredaran darah.
-Meningkatkan imuniti anda.
-Meningkatkan tenaga.
-Dapat menenangkan saraf-saraf

Sebab tulah bila scrub je muka..terus muka pinkish2 tau..glowing..peloles dan awet muda!

Bahagia hanya yang cuba je tau! Setiap hari suami puji.

Jom grab sekarang whatsapp Linda 019 678 1505 atau click sahaja link di bio πŸ˜‰

#Alhamdulillah
#sakitlutut
#solatduduk
#sakitkaki
#kolagen
#slippeddisc
#jerawat
#kencingmanis #elisstropicalcollagen #sakitlutut #sakitkaki #belvya #leptos #sgbuloh #ampang
#scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD #umrah #haji #ibubapa #orangtua #kolagen #shahalam #berpantang #dalamanwanita
Auwww 😘😘😘 #belvya
#belvyagold
#belvyalovers

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

2 HARI JERR PIPI TAK TEMBAM

MUKA JADI LICIN DENGAN BELVYA GOLD 😍

Kenapa kami memilih GARAM LAUT MATI sebagai based scrub magic yang boleh kurus ni?

Kelebihan garam laut mati -Mencantikkan kulit.
-Meningkatkan peredaran darah.
-Meningkatkan imuniti anda.
-Meningkatkan tenaga.
-Dapat menenangkan saraf-saraf

Sebab tulah bila scrub je muka..terus muka pinkish2 tau..glowing..peloles dan awet muda!

Bahagia hanya yang cuba je tau! Setiap hari suami puji.

Jom grab sekarang whatsapp Linda 019 678 1505 atau click sahaja link di bio πŸ˜‰

#Alhamdulillah
#sakitlutut
#solatduduk
#sakitkaki
#kolagen
#slippeddisc
#jerawat
#kencingmanis #elisstropicalcollagen #sakitlutut #sakitkaki #belvya #leptos #sgbuloh #ampang
#scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD #umrah #haji #ibubapa #orangtua #kolagen #shahalam #berpantang #dalamanwanita
Auwww 😘😘😘 #belvya
#belvyagold
#belvyalovers

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

2 HARI JERR PIPI TAK TEMBAM

MUKA JADI LICIN DENGAN BELVYA GOLD 😍

Kenapa kami memilih GARAM LAUT MATI sebagai based scrub magic yang boleh kurus ni?

Kelebihan garam laut mati -Mencantikkan kulit.
-Meningkatkan peredaran darah.
-Meningkatkan imuniti anda.
-Meningkatkan tenaga.
-Dapat menenangkan saraf-saraf

Sebab tulah bila scrub je muka..terus muka pinkish2 tau..glowing..peloles dan awet muda!

Bahagia hanya yang cuba je tau! Setiap hari suami puji.

Jom grab sekarang whatsapp Linda 019 678 1505 atau click sahaja link di bio πŸ˜‰

#Alhamdulillah
#sakitlutut
#solatduduk
#sakitkaki
#kolagen
#slippeddisc
#jerawat
#kencingmanis #elisstropicalcollagen #sakitlutut #sakitkaki #belvya #leptos #sgbuloh #ampang
#scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD #umrah #haji #ibubapa #orangtua #kolagen #shahalam #berpantang #dalamanwanita
Auwww 😘😘😘 #belvya
#belvyagold
#belvyalovers

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

ANDA ADA MASALAH SEPERTI πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
.
πŸ‘‰ Sakit dalam tulang
πŸ‘‰ Kebas tangan @ kaki
πŸ‘‰ KencingManis DarahTinggi
πŸ‘‰ Gaout/Stroke
πŸ‘‰ Migraine
πŸ‘‰ Sakit pinggang@lutut
πŸ‘‰ Mencuck tapak kaki
πŸ‘‰ Luka dan Kudis
.
Jom dapatkan Eliss Tropical Collagen ❀️
Tidak salah jika BERIKHTIAR !

Jom grab sekarang whatsapp Linda 019 678 1505 atau click sahaja link di bio
#Alhamdulillah
#sakitlutut
#solatduduk
#sakitkaki
#kolagen
#slippeddisc
#jerawat
#kencingmanis #elisstropicalcollagen #sakitlutut #sakitkaki #belvya #leptos #sgbuloh #ampang
#scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD #umrah #haji #ibubapa #orangtua #kolagen #shahalam #berpantang #dalamanwanita
Auwww 😘😘😘 #belvya
#belvyagold
#belvyalovers

Qasehnya Rania (@ismi_su)

Sejak berLEPTOS ni
Rasa teruja nak makan, tapi bila dah makan, kita akan rasa kenyang.
Nak tau kenapa?
Sebab ada Asam keping atau nama saintifiknya garcinia gambogia

Fungsi Garcinia Cambogia
------------------------------------
-menghapuskan enzim yang berperanan untuk menyimpan lemak
-membakar lemak dan mengurangkan nafsu makan
-mengurangkan ukur lilit
-mengurangkan lemak dalam darah

#ciksu0193080215
#leptosrangers
#garciniacambogia #leptos #jomkurus

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

MUKA JADI LICIN DENGAN BELVYA GOLD 😍

Kenapa kami memilih GARAM LAUT MATI sebagai based scrub magic yang boleh kurus ni?

Kelebihan garam laut mati -Mencantikkan kulit.
-Meningkatkan peredaran darah.
-Meningkatkan imuniti anda.
-Meningkatkan tenaga.
-Dapat menenangkan saraf-saraf

Sebab tulah bila scrub je muka..terus muka pinkish2 tau..glowing..peloles dan awet muda!

Bahagia hanya yang cuba je tau! Setiap hari suami puji.

Jom grab sekarang whatsapp Linda 019 678 1505 atau click sahaja link di bio πŸ˜‰

#Alhamdulillah
#sakitlutut
#solatduduk
#sakitkaki
#kolagen
#slippeddisc
#jerawat
#kencingmanis #elisstropicalcollagen #sakitlutut #sakitkaki #belvya #leptos #sgbuloh #ampang
#scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD #umrah #haji #ibubapa #orangtua #kolagen #shahalam #berpantang #dalamanwanita
Auwww 😘😘😘 #belvya
#belvyagold
#belvyalovers

Norhayati Shamsudin (@ainnurbatrisyia)

Cerita lunch td.. Nasi segenggam + telur dadar sebiji yang dikongsi dengan Syafiqah + sup sayur + bawang putih bakar (kita bako, kita bako) + 4 biji #leptos
Lepas 1/2 jam baru minum air masak.. yummy.. #misikurusumi
#kurussihat
#leptosserikembangan

Qasehnya Rania (@ismi_su)

LEPTOS SESUAI UNTUK PESAKIT GASTRIK

Ekstrak Klorofil - Alfalfa ada dalam Leptos

Bakal pengguna Leptos sering bertanya soalan :
Adakah Leptos selamat diambil oleh pesakit gastrik?
Jawapannya : Ya, Leptos selamat dan mesra pesakit gastrik.
Kenapa ya? Sebab Leptos mengandungi ekstrak Alfalfa yang bertugas merawat sakit berkaitan usus selain membantu pengamal menurunkan berat badan.

Alfalfa atau digelar β€˜Raja Segala Tumbuhan’ kaya dengan pelbagai nutrien. Medicago Sativa adalah Alfalfa bergred paling tinggi dalam kumpulan tumbuhan ini. Nama Alfalfa juga ada disebut dalam Al-Quran.
Alfalfa merupakan agen detoksifikasi dengan berfungsi membersihkan hati, usus, darah serta mencantikkan kulit serta otot. Ianya juga bersifat alkali yang membantu menstabilkan badan yang berasid.

Untuk pesakit gastrik, Alfalfa merawat sakit tersebut dengan memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, hyperacidity, ulser gastrik dan sembelit.

Untuk penurunan berat badan pula, kajian klinikal membuktikan bahawa penggunaan jangka panjang Alfalfa akan menghapuskan lemak, mengurangkan kolestrol, mencegah penyakit jantung, strok dan darah tinggi. Hanya Alfalfa sahaja mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolestrol.

Jom dapatkan Leptos sekarang πŸ€—. Whatsapp Ciksu sekarang
#leptos #pembakarlemak #kurus #kurustanpasenaman

hasmahakir (@hasmahakir_eliss)

Tiada lagi rasa was-was dengan LEPTOS!
.
Clean & Clear!
.
www.wasap.my/60125587515
.
Jom berbicara tentang leptos!

#leptos #fatburn #naturalproduct #eliss #nizamoklegacy #bazarpaknil #fattzura

Eliss Distributor_Tumpat (@eliss242)

3 botol leptos dh smp ke tgn tuannya.

Good luck dear. 😍

#leptos
#rezekidipetanghari

Abby Nadzri Official (@abbynadzri)

Alhamdulillah. Hari ni brand Eliss dah masuk tahun ke 3. Alhamdulillah. Sempene 3rd year Anniversary. Eliss nak bg promosi byk2 sampai tgh malam ni je. Satu hari promosi je. Resit payment selewatnya sebelum tgh malam kul 12am ala2 Cinderella k.. berminat leh tinggalkan no. Atau dm Abby k. #eliss #collagen #leptos #sakitkaki #slimming #beauty

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

SALES!!!SALES!!!
Sempena Ulang Tahun KETIGA ELISS
Pada 21/11/17 Selasa ( Satu hari sahaja) ==============================
Pilih-pilih nak promo yang mana😊
.
πŸ’š Promosi LANGSING
2 Leptos RM300
FREE 1 Trial Leptos 30 biji (worth RM70)
(JIMAT RM130.00) πŸ’š Promosi HANDSOME SADO
1 Qufast RM180
FREE 1 Sabsmen Face Cleanser (worth RM50)
(JIMAT RM50) ❀️Promosi SIHAT
3 kotak Etc RM360
FREE 2 kotak ETC (worth RM240)
(JIMAT RM240.00) πŸ’œPromosi MANTOP
4 Margna RM200
FREE 1 Feminin Wash (worth RM45)
(JIMAT RM85.00) πŸ’›Promosi CANTIK
1 Serum RM120
FREE 1 Cleanser (worth RM65)
(JIMAT RM65.00) πŸ’™Promosi SEJUK KEPALA
1 Mummy Cool Shampoo RM48
FREE 1 Lipstik (worth RM35)
(JIMAT 35.00)

Dapatkan segera promo hebat ini dan buat pembayaran sebelum jam 12 malam hari ini 21/11/17.

Pembelian RM500 ke atas dapat free membership 😊

Jom grab sekarang whatsapp Linda 019 678 1505 atau click sahaja link di bio πŸ˜‰

#Alhamdulillah
#sakitlutut
#solatduduk
#sakitkaki
#kolagen
#slippeddisc
#jerawat
#kencingmanis #elisstropicalcollagen #sakitlutut #sakitkaki #belvya #leptos #sgbuloh #ampang
#scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD #umrah #haji #ibubapa #orangtua #kolagen #shahalam #berpantang #dalamanwanita
Auwww 😘😘😘 #belvya
#belvyagold
#belvyalovers

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

[ JOM JADI BIJAK MACAM AMINAH ]
.
Nama saya Aminah.
.
Dulu Aminah Gemuk.
.
Aminah selalu diejek kawan-kawan.
.
Aminah berasa sedih.
.
Aminah tekad nak kurus.
.
Aminah search internet "nak kurus".
.
Aminah terjumpa produk Leptos.
.
Aminah wasap nombor 0126741824 untuk cuba Leptos itu.
.
Aminah ikut panduan yang diberikan dalam Diari Kurus dan segala nasihat oleh Si Consultant.
.
.
.
[ Beberapa Bulan Kemudian ]
.
Sekarang Aminah da kurus.
.
Kawan-kawan mula bertanya "apa rahsia awak?"
.
Aminah pun berkongsi rahsianya kepada kawan-kawannya.
.
Kawannya pun turut contact 0126741824 dan mengatakan mereka ingin menjadi kurus dan tampil cantik macam Aminah.
.
Aminah happy.
.
Contact kak Wai 012-6741824 untuk turunkan berat secara serious.
.
#leptos #akunakkurus

Emma Ismail (@kedai_emmamael)

PROMOSI SENSASI HEBAT
Satu hari sahaja
Satu hari sahaja
Satu hari sahaja

Sempena Ulang Tahun KETIGA ELISS
Pada 21/11/17 Selasa
============================== πŸ“ŒPromosi 1
2 Leptos RM300
FREE 1 Trial Leptos 30 biji + pos RM10
(JIMAT RM 130.00) πŸ“ŒPromosi 2
4 kotak Etc RM360
FREE 1 kotak ETC + pos rm10
(JIMAT 240.00) πŸ“ŒPromosi 3
4 Margna RM200
FREE 1 Feminin Wash + pos RM15
(JIMAT 85.00) πŸ“ŒPromosi 4
1 Serum RM120
FREE 1 Cleanser + pos RM7
(JIMAT 65.00) πŸ“ŒPromosi 5
1 Mummy Cool Shampoo RM48
FREE 1 Lipstik + pos RM7
(JIMAT 35.00)

Dapatkan segera promo hebat ini dan buat pembayaran sebelum jam 12 malam ni 21/11/17.

Wasap akak 0184711733 untuk tempahan.

#leptos #sayajual #sayaiklan #kedaionline #promosi
#gemuk #kurusdansihat #kurustanpasenaman #sakitlutut #masalahkesihatan #jamudalamanwanita #jamumoden #syampu #produkeliss

Eliss Stokis WA 0124140981 (@eliss_ipoh_branch)

PROMOSI TERGOLEK ELISS ke-3 TAHUN
Satu hari sahaja ‼️
Satu hari sahaja ‼️
Satu hari sahaja ‼️
.
Sempena Ulang Tahun ELISS ke 3
Pada 21/11/17 Selasa
==============================
.
πŸ“ŒPromosi 1
Beli 2 Leptos @ RM300 +
FREE 1 Trial Leptos 30 biji
(JIMAT RM 130.00)
.
πŸ“ŒPromosi 2
Beli 4 kotak Collagen @ RM360 +
FREE 1 kotak ( 5 kotak ) (JIMAT 240.00)
.
πŸ“ŒPromosi 3
Beli 4 botol Margna @ RM200 +
FREE 1 Feminin Wash
(JIMAT 85.00)
.
πŸ“ŒPromosi 4
Beli 1 Face Serum @ RM120 +
FREE 1 Cleanser
(JIMAT 65.00)
.
πŸ“ŒPromosi 5
Beli 1 Mummy Cool Shampoo @ RM48 +
FREE 1 Lipstik
(JIMAT 35.00)
.
Jom grab promo TERGOLEK ni segera. Untuk enjoy promosi ini pembayaran HARUS diterima sebelum jam 11.59mlm pada 21 Nov 2017
.
Utk order whatsapp ke 0124140981 .
Maya
Eliss Stokis
.
#sayajualmurah #bazarpaknil #bazarniagaonline #bazarniaga #leptos #leptosmurah #margna #tropicalcollagen #collagen #mummycoolshampoo #shampoomurah #femininewashmurah

Eliss Stokis WA 0124140981 (@eliss_ipoh_branch)

PROMOSI TERGOLEK ELISS ke-3 TAHUN
Satu hari sahaja ‼️
Satu hari sahaja ‼️
Satu hari sahaja ‼️
.
Sempena Ulang Tahun ELISS ke 3
Pada 21/11/17 Selasa
==============================
.
πŸ“ŒPromosi 1
Beli 2 Leptos @ RM300 +
FREE 1 Trial Leptos 30 biji
(JIMAT RM 130.00)
.
πŸ“ŒPromosi 2
Beli 4 kotak Collagen @ RM360 +
FREE 1 kotak ( 5 kotak ) (JIMAT 240.00)
.
πŸ“ŒPromosi 3
Beli 4 botol Margna @ RM200 +
FREE 1 Feminin Wash
(JIMAT 85.00)
.
πŸ“ŒPromosi 4
Beli 1 Face Serum @ RM120 +
FREE 1 Cleanser
(JIMAT 65.00)
.
πŸ“ŒPromosi 5
Beli 1 Mummy Cool Shampoo @ RM48 +
FREE 1 Lipstik
(JIMAT 35.00)
.
Jom grab promo TERGOLEK ni segera. Untuk enjoy promosi ini pembayaran HARUS diterima sebelum jam 11.59mlm pada 21 Nov 2017
.
Utk order whatsapp ke 0124140981 .
Maya
Eliss Stokis
.
#sayajualmurah #bazarpaknil #bazarniagaonline #bazarniaga #leptos #leptosmurah #margna #tropicalcollagen #collagen #mummycoolshampoo #shampoomurah #femininewashmurah

Emma Ismail (@kedai_emmamael)

Sempena Ulang Tahun KETIGA ELISS
Pada 21/11/17 Selasa
============================== πŸ“ŒPromosi 1
2 Leptos RM300
FREE 1 Trial Leptos 30 biji + pos RM10
(JIMAT RM 130.00)

Dapatkan segera promo hebat ini dan buat pembayaran sebelum jam 12 malam esok 21/11/17.

wasap akak segera
0184711733

#produkeliss #Leptos #promosi #free #offer #gemuk #kurustanpasenaman #kurusdansihat
#kunyahkurus #perutbuncit #sayaiklan #sayajual #kedaionline #onlinebiz #onlineshopmurah
#detoks #dietsihat

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

PROMOSI SENSASI HEBAT
Satu hari sahaja
.
Sempena Ulang Tahun KETIGA ELISS
Pada 21/11/17 Selasa
.
Dapatkan segera promo hebat ini dan buat pembayaran sebelum jam 12 malam esok 21/11/17.
.
Wasap kak wai 0126741824 untuk tempahan.
.
#promoeliss #leptos

Ira Noh SeqyBeauty_ShahAlam (@iranoh)

Heiiii.. makan leptos lagi banyak susu lah.
Jangan risau tau korang.
Dah lah bertambah kurus, susu pun bertambah.
.
Jom kunyah2 kurus.
.
#0129789311
#leptos
#leptos_shahalam
More...