beautee.my (@beautee.my)

"KAK, BERAT BADAN SAYA TURUN LAGI, DULU XXL NOW M"

Banyak sangat dapat testimoni turun lagi, turun lagi. Dalam keadaan barang naik harga, customer pulak tak berenti bagitahu berat turun, berat turun.
Excited XXL boleh pi M. Giler tak excited. Tahun lepas susah bebenor nak beli baju raya. Design dah berkenan. Kaler ikut tema. Sekali pakai tak celus. Sangkut kat vontot. Sangkut kat dada. Pergi kedai lain, berkenan jugak. Sangkut lagi. Sudahnya beli jubah abeh cerita. Takde maknanye nak berpesen-pesen kurung moden, kebaya nyonya. Jangan harap.

Awal tahun 2017, customer ni mula fikir sampai bila aku nak simpan lelemak kat badan. Nekad turunkan berat. Aku nak shopping baju raya. Aku nak saiz L pun jadilah. Kunyah 2 botol leptos (2 bulan) sekali dapat saiz M. Hambek ko!
.
Leptos mengHILANGkan lemak tepu dan CEGAH lemak baru dari MENEMPEK di badan.
Produk di yakini selamat, lulus KKM dan certified Halal. Tiada kesan sampingan dan tiada cirit birit.

Jom, saya bantu uols turunkan berat badan. Berapa ramai saya dah bantu? Terlalu ramai, kira tak cukup 2 tangan.

Roger saya tau.

012 5488 284
#leptos #virustos #nakkurus #kurus #sihat #nakcantik #slim #terapiinstagram

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

PROMOSI RAYA! PROMOSI RAYA!
Promosi raya ni akan berakhir pada 30 syawal ye.

CEPAT-CEPAT dapatkan LEPTOS/ QUFAST uols!
Nanti lepas 30 syawal, jangan ditanya2 lagiii 😋

4 botol Leptos/ Qufast + 1 baby leptos dengan HARGA ISTIMEWA!!! Grab cepat promo edisi raya tinggal beberapa hari sahaja lagi 😉

Jom dapatkan Leptos sekarang 🤗. Whatsapp Linda sekarang 0196781505

#leptos #qufast #belvyagold #belvya #bazaarpaknil #uitm #puncakalam #bakarlemak#bakalpengantin #promoraya

ELISS > LEPTOS & QUFAST (@nadia_farhadila)

PROMOSI RAYA! PROMOSI RAYA!
Promosi raya ni akan berakhir pada 30 syawal ye.

CEPAT-CEPAT dapatkan LEPTOS/ QUFAST uols!
Nanti lepas 30 syawal, jangan ditanya2 lagiii 😋

4 botol Leptos/ Qufast + 1 baby leptos dengan HARGA ISTIMEWA!!! #leptos
#leptosputrajaya
#leptoscyberjaya
#eliss

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

ADA MASALAH PERIOD TAK LANCAR STOP SAT ⬇️⬇️⬇️⬇️ Salah satu bahan yang ada dalam #LEPTOS adalah KLOROFIL atau alfalfa.

Antara kebaikan klorofil seperti berikut: - Membantu dan menjaga kesihatan dalaman wanita
- membantu seimbangkan hormon - memperbaiki sistem reproduktif wanita iaitu kesuburan rahim
- membaiki masalah period tidak stabil
- mengurangkan masalah keputihan
- menghapuskan vagina berbau

Grab cepat promo edisi raya tinggal beberapa hari sahaja lagi 😉

Jom dapatkan Leptos sekarang 🤗. Whatsapp Linda sekarang 0196781505

#leptos #qufast #belvyagold #belvya #bazaarpaknil #uitm #puncakalam #bakarlemak#bakalpengantin #promoraya

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

Prevention is always better than cure!!Invest in your healthy to live long.

#goodmorning
#stayhealthy
#leptos

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Leptos paling best 😍

Grab cepat promo edisi raya tinggal beberapa hari sahaja lagi 😉

Jom dapatkan Leptos sekarang 🤗. Whatsapp Linda sekarang 0196781505

#leptos #qufast #belvyagold #belvya #bazaarpaknil #uitm #puncakalam #bakarlemak#bakalpengantin #promoraya

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Nak size bertukar macam ni 😊

Grab cepat promo edisi raya tinggal beberapa hari sahaja lagi 😉

Jom dapatkan Leptos sekarang 🤗. Whatsapp Linda sekarang 0196781505

#leptos #qufast #belvyagold #belvya #bazaarpaknil #uitm #puncakalam #bakarlemak#bakalpengantin #promoraya

Sharifah Azlila (@sharifah_azlila)

Bukan senang nak KURUS?
=====================
KISAH MALA ini telah banyak memberikan inspirasi kepada pengguna #LEPTOS. .
Bukan aper... sebab Mala adalah pengguna Leptos yang beratnya mula-mula ambik Leptos adalah 52kg sahaja. Lebih kurus dari berat saya sekarang ni. Dan honestly, berat yang tak berapa nak berat sangat tu... mmg agak sukar dah susah dah nak kurus dan kurus lagi... Boleh dikatakan berat tepu di situ. Kalau Sally dari berat 80kg++ turun ke 53kg kita kata berat air dan lemak-lemak longgar yang senang nak disingkirkan. LEPTOS pun kata... alaaa... kacang jer lemak2 ni... Tidak hairanlah jika orang yang berat 100kg++ boleh turun 20kg dengan sebotol LEPTOS. Tapi jika anda berat around 52-55kg.. turun 2kg - 5kg pun dah syukur alhamdulillahhhh.
.
Mala sama juga seperti Sally. Berhabis ribuan ringgit ke weight loss program. Hasilnya hanya dapat merasa body dibalut seperti ayam nak kena perap sahaja. Tiada sebarang penurunan berlaku (kisah benar ni).
.
Sejak berLeptos Sally dapat turun berat dengan jayanya. Begitu juga dengan Mala. I am more than happy for you Mala Nadarajah. Sangat awesome... bila dari berat 52kg.. dia turun dan turun berat lagi dan lagi.. sehingga 44kg. (8kg penurunan)
.
Berat asal 52kg

23-3 hingga 13/4/17 turun 4kg = 48kg
25/4/17 turun 1kg = 47kg
26/5/17 turun 1kg = 46kg
dan latest semalam, beratnya turun lagi ke 44kg.
.
Oh Mala... berapakah berat yang kau mahu sebenarnya...??
Sungguh jeles tauuu. Mala bukan sahaja pengguna LEPTOS tapi telah menjadi inspirasi dan pembakar semangat kami warga ELISS. Kunyah Leptos tanpa bersenam... impian nak KURUS tu akan menjadi kenyataan.
.
TIDAK PERLU BERLAPAR
TIDAK PERLU TAK MAKAN NASI.
Highly recommended untuk PESAKIT GASTRIK yg nak kurus.

Pn Sally
Pengasas Eliss ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
Kuasa L-Carnitine. Pembakar kalori No 1.
Anda dah habis berapa ribu untuk kurus???
Leptos RM180 sahaja. WAJIB KURUS.
Beli 3 PERCUMA 1 (Edisi Raya)

PM or whatsapp kite 0172249338. Ade Free Gift utk yang benar2 nak kurus tau..

Sharifah Azlila (@sharifah_azlila)

Alhamduillah..happy bila dpt feedback mcm ni. Smua ni gara2 #leptos. Raya mkn macam2 tapi berat turun dan bdn rasa ringan. Dah boleh kuar kotak baju lama2 ye..hehehehe
Semoga impian customer saya tercapai. Saya akan monitor dr jauh tau...hehehe
Pstt!!promo raya masih ade 7 hari lg. Yg nak cuba boleh pm tepi ye.
Sharifah Azlila
0172249338

#leptos
#tabletkunyah
#badanringan
#promoraya

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

11 tanda awal toksin banyak dalam badan • Merasa letih dan kurang bertenaga
• Sering sakit kepala
• Lemah daya ingatan
• Masalah pencernaan
• Susah untuk tidur
• Lenguh sendi / badan
• Badan banyak angin / sinus
• Mulut berbau
• Cepat merasa cemas
• Penuaan-pra matang
• Berat badan berlebihan

3 cara utama mengeluarkan toksin secara semulajadi
.
.
👉 Membuang Air Kecil
Fungsi utama buah pinggang ialah untuk membuang kekotoran daripada aliran darah. Dengan meminum air yang banyak setiap hari membantu buah pinggang anda menjalankan fungsinya dengan mudah. Warna air kencing anda boleh memberikan anda petunjuk samada anda minum sejumlah air yang badan anda perlukan. Jika warna air kencing anda jelas atau hanya mempunyai sedikit warna kuning, maka itu adalah satu petanda yang baik. Jika ia berwarna kuning pekat dan mempunyai bau yang kurang menyenangkan, maka anda perlu minum lebih banyak air. .
.
👉 Membuang air besar
Buang air besar sekurang-kurangnya sekali atau dua kali sehari. Ini merupakan salah satu cara yang terbaik untuk membuang segala kekotoran dalam badan. Bagi sesetengah individu, untuk ke bilik air sekali sehari juga menjadi masalah, dan jika anda mengalami masalah susah membuang air besar, digalakkan mengambil makanan yang mengandungi serat. Serat membantu mencuci kolon dan membantu membuang air besar dgn mudah. .
.
👉 Mengeluarkan peluh
Kulit kita merupakan organ yang terbesar dan memiliki berat sekitar enam paun. Kulit kita bertindak sebagai perlindungan di antara persekitaran luar dan dalam badan.Kulit juga penting untuk melindungi organ dan otot kita. Ini bermakna, kulit kita merupakan antara salah satu cara terbaik untuk mengeluarkan toksin dan kekotoran dalam badan. Bagaimana? Melalui peluh. .
.
Jom semua!!.. Atasi kelebihan toksin dlm badan dgn Leptos!!.. Kunyah2 shj...Sihat dapat!.. Kurus pun dapat!.. .
.
#leptos #pembakarkalori #supplement #nakkurus #naksihat #elissbyzuwainah

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Grab cepat promo edisi raya tinggal beberapa hari sahaja lagi 😉

Jom dapatkan Leptos sekarang 🤗. Whatsapp Linda sekarang 0196781505

#leptos #qufast #belvyagold #belvya #bazaarpaknil #uitm #puncakalam #bakarlemak#bakalpengantin #promoraya

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Grab cepat promo edisi raya tinggal beberapa hari sahaja lagi 😉

Jom dapatkan Leptos sekarang 🤗. Whatsapp Linda sekarang 0196781505

#leptos #qufast #belvyagold #belvya #bazaarpaknil #uitm #puncakalam #bakarlemak#bakalpengantin #promoraya

Ira Noh SeqyBeauty_ShahAlam (@iranoh)

Mane perginyer pipi pau Eliza.
Lengan pun dah kecik.
Baju pun dah longgar.
.
Terima kasih leptos.
.
#leptos
#qufast
#codshahAlamArea

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Grab cepat promo edisi raya tinggal beberapa hari sahaja lagi 😉

Jom dapatkan Leptos sekarang 🤗. Whatsapp Linda sekarang 0196781505

#leptos #qufast #belvyagold #belvya #bazaarpaknil #uitm #puncakalam #bakarlemak#bakalpengantin #promoraya

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

Selamba je berat dia turun 4-5kg dlm tempoh tak sampai sebulan..👏👏👏😍 .
.
Start berLeptos 20 June hr tu dgn berat 70kg... Kipidap kak Ita (41 thn)!!!.. Usia bukan penghalang utk dptkn berat idaman...💪💪👍👍 .
.
Jika ada keinginan yg kuat In Shaa Allah pasti berhasil. Leptos sedia membantu anda kurus dgn cepat, mudah dan selamat... .
.
Nak cuba leptos??!!..
Jika ada pertanyaan boleh wasap 012-6741824.. .
.
Akk guide anda smpi kurus..😍
.
.
#leptos #kurusselamat #elissbyzuwainah #kakwaigojez

Ira Noh SeqyBeauty_ShahAlam (@iranoh)

Korang nak turun berat macam founder eliss ni tak?
Kak ira baru share tip2 kurus dari founder eliss ni kat fb kak ira tau.
.
Kalau seminggu boleh turun 3 kg.. happy sgtkan.
Makan 5x sehari pun, berat turun dan turun.
Jom terjah fb kak ira noh yer.
.
Korang wajib tgk video tu sampai habis, ikut cara2 nyer, for sure berat korang turun. Insyaallah.

#leptos
#qufast
#codshahAlamArea

Ira Noh SeqyBeauty_ShahAlam (@iranoh)

Merestock lagi leptos dan qufast.
Ramai yg dah turun berat yer dan repeat order yer.
.
Kak ira dah restock yer, korang boleh laju2 order.
.
Beli lagi banyak botol, lagi jimat.

Roger kak ira yer.

#0129789311
#codshahAlamArea
#leptos
#qufast
More...