(@i_am_isya)

πŸ’ŸπŸ’ŸLEPTOS πŸ’ŸπŸ’Ÿ.
.

LeptosΒ merupakan tablet kunyah yang membantu pembakaran lemak berlebihan di dalam badan sekali gus mencegah daripada kulit menggeleber.
.
Ia mengandungi 6 bahan utama dengan nisbah yang bersesuaian untuk wanita iaitu :
.
1 - 🌸L-Carnitine🌸
.
🍁Meningkatkan jumlah lemak yang dibakar
🍁Mengubah lemak menjadi bahan bakar
🍁Meningkatkan daya tahan otot
🍁Meningkatkan metabolisma
.
2 - 🌸Limau Nipis🌸
.
🍁Mengempiskan perut
🍁Menurunkan berat badan
🍁Membuang toksin dalam badan
🍁Mengurangkan kolestrol
.
3 - 🌸Ekstrak Guarana🌸
.
🍁Menurunkan berat badan berlebihan
🍁Memerangi rasa lapar
🍁Membersihkan sistem pencernaan
🍁Melancarkan penghadaman
.
4 - 🌸Ekstrak Klorofil🌸
.
🍁Memelihara daya tahan tubuh
🍁Meningkatkan imunisasi tubuh
🍁Detoks (pembersihan toksin / racun)
.
5 - 🌸Garcinia Cambogia🌸
.
🍁Menghapuskan enzim yang berperanan untuk menyimpan lemak
🍁Membakar lemak dan mengurangkan nafsu makan
🍁Mengurangkan ukur lilit
🍁Mengurangkan lemak dalam darah
.
6 - 🌸Dekstrosa🌸
.
🍁Meningkatkan produksi insulin yang melancarkan aliran darah menuju otot
🍁Meningkatkan penyerapan nutrisi penting bagi memacu perkembangan otot secara efektif.
.
.
#leptos #leptosmurah #leptosoriginal #leptosmalaysia #leptosmalaysiamurah #leptosmurahoriginal #leptoskurus #ubatkurus #produkeliss #elissleptos #Leptos #produkbakarlemak #bakarlemak

(@i_am_isya)

πŸ’ŸπŸ’ŸLEPTOS πŸ’ŸπŸ’Ÿ.
.

LeptosΒ merupakan tablet kunyah yang membantu pembakaran lemak berlebihan di dalam badan sekali gus mencegah daripada kulit menggeleber.
.
Ia mengandungi 6 bahan utama dengan nisbah yang bersesuaian untuk wanita iaitu :
.
1 - 🌸L-Carnitine🌸
.
🍁Meningkatkan jumlah lemak yang dibakar
🍁Mengubah lemak menjadi bahan bakar
🍁Meningkatkan daya tahan otot
🍁Meningkatkan metabolisma
.
2 - 🌸Limau Nipis🌸
.
🍁Mengempiskan perut
🍁Menurunkan berat badan
🍁Membuang toksin dalam badan
🍁Mengurangkan kolestrol
.
3 - 🌸Ekstrak Guarana🌸
.
🍁Menurunkan berat badan berlebihan
🍁Memerangi rasa lapar
🍁Membersihkan sistem pencernaan
🍁Melancarkan penghadaman
.
4 - 🌸Ekstrak Klorofil🌸
.
🍁Memelihara daya tahan tubuh
🍁Meningkatkan imunisasi tubuh
🍁Detoks (pembersihan toksin / racun)
.
5 - 🌸Garcinia Cambogia🌸
.
🍁Menghapuskan enzim yang berperanan untuk menyimpan lemak
🍁Membakar lemak dan mengurangkan nafsu makan
🍁Mengurangkan ukur lilit
🍁Mengurangkan lemak dalam darah
.
6 - 🌸Dekstrosa🌸
.
🍁Meningkatkan produksi insulin yang melancarkan aliran darah menuju otot
🍁Meningkatkan penyerapan nutrisi penting bagi memacu perkembangan otot secara efektif.
.
.
#leptos #leptosmurah #leptosoriginal #leptosmalaysia #leptosmalaysiamurah #leptosmurahoriginal #leptoskurus #ubatkurus #produkeliss #elissleptos #Leptos #produkbakarlemak #bakarlemak

(@i_am_isya)

πŸ’ŸπŸ’ŸLEPTOS πŸ’ŸπŸ’Ÿ.
.

LeptosΒ merupakan tablet kunyah yang membantu pembakaran lemak berlebihan di dalam badan sekali gus mencegah daripada kulit menggeleber.
.
Ia mengandungi 6 bahan utama dengan nisbah yang bersesuaian untuk wanita iaitu :
.
1 - 🌸L-Carnitine🌸
.
🍁Meningkatkan jumlah lemak yang dibakar
🍁Mengubah lemak menjadi bahan bakar
🍁Meningkatkan daya tahan otot
🍁Meningkatkan metabolisma
.
2 - 🌸Limau Nipis🌸
.
🍁Mengempiskan perut
🍁Menurunkan berat badan
🍁Membuang toksin dalam badan
🍁Mengurangkan kolestrol
.
3 - 🌸Ekstrak Guarana🌸
.
🍁Menurunkan berat badan berlebihan
🍁Memerangi rasa lapar
🍁Membersihkan sistem pencernaan
🍁Melancarkan penghadaman
.
4 - 🌸Ekstrak Klorofil🌸
.
🍁Memelihara daya tahan tubuh
🍁Meningkatkan imunisasi tubuh
🍁Detoks (pembersihan toksin / racun)
.
5 - 🌸Garcinia Cambogia🌸
.
🍁Menghapuskan enzim yang berperanan untuk menyimpan lemak
🍁Membakar lemak dan mengurangkan nafsu makan
🍁Mengurangkan ukur lilit
🍁Mengurangkan lemak dalam darah
.
6 - 🌸Dekstrosa🌸
.
🍁Meningkatkan produksi insulin yang melancarkan aliran darah menuju otot
🍁Meningkatkan penyerapan nutrisi penting bagi memacu perkembangan otot secara efektif.
.
.
#leptos #leptosmurah #leptosoriginal #leptosmalaysia #leptosmalaysiamurah #leptosmurahoriginal #leptoskurus #ubatkurus #produkeliss #elissleptos #Leptos #produkbakarlemak #bakarlemak

Αρρωστο ΠνΡυμα (@arrwsto_pneuma)

ΑφισΡς τιμΡς Ρισητιριων ΞΊ σημΡια προπωλησης σκανΡ συντομα βιβΡς #anclub #5maiou #live #xamogelastaferetra #leptos trelos #jamone #vine95 #guestsriomanimastigo

Nor Amani Razali (@dexandraema_)

Assalamualaikummm...
Good morning uols...
Lama akak x sharing2 perfume
Pagi ni akak ada appointment di Bukit Rimau, Shah Alam...
Bersiap2 nk g keje tadi..dok pikir bau apaaaaa yg sesuai utk hari ni😊.
.
Akak ni cepat berpeluh..nk cover bau (kot2 la berbaukan..kita kan boleh bau badan sdiriπŸ˜†πŸ˜†) akak pilih Issey Miyake.
.
Dgn bau floral,aquatic and fresh dia ni..Insha Allah..mampu cover bau peluh akak niπŸ˜…πŸ˜…πŸ˜†
.
Uols pula suka yg mana???
.
Dexandra, now everyone can smell richπŸ˜™
.
#dexandraperfume #dexandra #igseller #onlineperfume #coupleset #setiainnovasi #terapiinstagram #belajarinstagram #ajimaura #leptos #qufast #famecosmetic #famelipsmatte #shakleemurah #sayajual #sayang

Fauziah Bt Abdul Khalid (@geeabdkhalid)

Setel. Esok kita pos. Masih sempat lagi nak selit menyelit order.
#seqybeauty
#dastogranola
#leptos

Puan Zuwainah (pengedar Eliss) (@eliss_jomkurus)

Saya HILANG 8kg.
Siapa yang bertanggungjawab?
Dia... Dia yang BAKAR LEMAK saya.
.
Nak turun 8kg dalam masa 2 bulan?
Untung untung sebulan pun leh hilang 5kg.
Cuba dulu Baru tahu.
.
Pembakar Lemak HALAL No 1 di Malaysia.
Gunakan tanpa was was.
.
Whatsapp 012-6741824
.
.
#leptos
#elissbyzuwainah
#cantiknaturaldenganeliss
#kajang #bangi #kurus #kuruscepat #lawas #supplement

NAK KURUS TAKNAK GEMUK !!!! (@ig_gorgeous.hy)

Testimoni #leptos .

Alhamdulilah. 1 bulan turun 4 kg. 4 kg jer...
Bukan byk pun... Mcm mn yg dah CUBA MCM2 CARA tp tak turun2 langsung πŸ™„πŸ™„
.
Leptos bantu utk bakar kalori yg kita mkn 1 hari. 3 biji bakar 300 kalori setiap hari... .
Testimoni kita dah berjaya,
ANDA BILA LAGI?? Cepat2 wasep sementara stock masih ada 0133386458 :)

NAK KURUS TAKNAK GEMUK !!!! (@ig_gorgeous.hy)

You gais sis nak bagitahu satu rahsia.. Limau nipis sangat membantu dalam pembakaran lemak.. Itulah rahsia kurus.. Jom kurus dengan LEPTOS ........ JOM WASEP 0133386485 ☺️☺️ #jomkurus #leptos #kunyah #bakarlemak #pantas #slim #cantik #gorgeous #menawan #puashati #superb #yakin #lawa

NAK KURUS TAKNAK GEMUK !!!! (@ig_gorgeous.hy)

MashaAllahhh... berubah mcm anak dara terus
======================
Awakkk... impian nak kurus tu dah dibawa dr tahun ke tahun.. tapi x kurus2 jugakk..
.
Apa kata awak cuba LEPTOS... sbb sy dah cuba.. dia dah cuba.. dan saban hari kami menerima berita2 gembira dari wanita2 bekerjaya.. wanita2 suri rumah.. dan ada yg dah umur menggapai 40 tahun tampil 10 tahun lebih muda.. .
Percaya atau tidak.. Bila GEMUK.. kita akan nampak lebih berusia.. Siapa setuju?

Jom wasep 0133386485 ☺️☺️ #Leptos #kunyah #slim #cantik #gorgeous #bakarlemak #puashati #meyakinkan #lebihmuda #anakdara #superb

NAK KURUS TAKNAK GEMUK !!!! (@ig_gorgeous.hy)

MashaAllahhh...
berubah mcm anak dara terus
======================
Awakkk... impian nak kurus tu dah dibawa dr tahun ke tahun.. tapi x kurus2 jugakk..
.
Apa kata awak cuba LEPTOS... sbb sy dah cuba.. dia dah cuba.. dan saban hari kami menerima berita2 gembira dari wanita2 bekerjaya.. wanita2 suri rumah.. dan ada yg dah umur menggapai 40 tahun tampil 10 tahun lebih muda..
.
Percaya atau tidak.. Bila GEMUK.. kita akan nampak lebih berusia.. Siapa nak macam sis bawah ni ?? Cepat2 wasep kita 0133386485

#nakkurus #taknakgemuk #gorgeous #Leptos #cantik #sayajual #meyakinkan #jomkurus #slim #puashati #bodycantik #ramping #menawan #superb #puashati

Beauty@syazarwana (@beauty_syazarwana)

Dikir Zikir Tv Al Hijrah
Didiklah wanita dengan keimanan bukannya harta atau pun pujian.

Tetiba fefiling pengantin baru pulak πŸ˜‚

#Leptos #clean8 #jualon9

Beauty@syazarwana (@beauty_syazarwana)

Open order... #COD #DurianCrepe.. (18.03.2017 )πŸŽ€ #WAKAFCHEYEH
#KOTABHARU
#KUBANGKERIAN
#PANJI
#PADANGTEMBAK
#BACHOK
#PASIR MAS
#PASIRPEKAN
#SALOR

Berminat boleh klik link utk pm / wasap Kak Yana
pmto.me/60139296209

#leptos #nakkurus
#clean8 #hilangboroi

Zara Noh seqybeauty (@zaranohflowerss)

Repost

#letpos ni mestilah bersahabat baik dengan air kosong..mmg lepas makan Leptos ni kita akan terasa nak minum air..sebab dia buat kita panas dan terasa kering air liur sikit..yela..dah namapun #fatburner kan..so bila kita ada rasa dahaga dan panas..itu makna lemak2 kita ni dibakar dengan elok dgn bantuan Leptos..sesuai utk aku yg MALAS buat senaman... Tablet dia mcm tu lah..kunyah2 je..mmg rasa masam manis..tekstur dia pulak mcm coklat horlicks malties tu..yg bulat2 tu kan..ha gitu la tekstur dia melekit2 skit lepas dikunyah..just minum air utk lepaskan leptos tu ke tekak.. #semangatnakkurus
#leptos
#agentleptos
#0198181341
More...