LEPTOS.KURUS | ELISS.COLLAGEN (@elissbyzuwainah)

4 bulan turun 20kg. .
Untuk info Leptos wasap 012-6741824.
.
#leptosbangi
#leptos
#kurusselamat

Munirah moon (@moonpunyerblog)

Rezeki terpilih sebagai salah seorang pemenang bertuah utk cuba Leptos . Bila nampak @viruspadu up status kita pun cuba nasib la kan....sekali dapat, happy hokey.
.
Baru terima tadik, abam posmen antakan.
.
Baru je merungut berat tak turun turun so kita try Leptos ni .
.
Tq Jemah cayang. Moga peha KFC menjadi peha ayam kampung...n moga pouch bag ni dr 4 zip bertukar jd 1 zip je. .
#cubadulubarutahu #leptos

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Selain shaping dan kurus, kalini belvya sajikan uols emas merlip merlip tau. .
Jom baca apa kebaikkan emas untuk kulit kita yang semakin hari semakin kusam tak bermaya. Takkan dah makin teruk baru nak jaga kan?
.
Kelebihan Emas dalam kecantikkan
1. Mencegah Penuaan.
Kulit yang kering akan menyebabkan kulit kusam dan nampak tua sebelum usia. Emas dalam produk boleh membantu meremajakan kulit dan kulit lebih lembab.

2. Mengurangkan Kedutan, Garis Halus Dan Lingkaran Hitam.
Kulit yang cantik dan berseri menjadi idaman setiap wanita. Emas dapat mengaktifkan sel-sel yang penting pada kulit. Tidak hairan lah rawatan yang menggunakan emas harganya sedikit mahal kerana kesan pada kulit yang menakjubkan.

3. Merangsang sel Kulit.
Ion yang terdapat dalam emas membantu merangsang penumbuhan sel kulit baharu, dan memperbaiki pembuluh darah sekaligus meningkatkan kemampuan kitaran darah dan memperbaiki metabolisma badan.

4. Mencerahkan Kulit.
Emas merupakan logam mulia yang berkilau. Produk yang mempunyai emas boleh mencerahkan kulit hasil effect daripada kandungan dalam emas yang membantu mencerahkan kulit.

5. Mengubati Elergik.
Emas juga memberi manfaat kepada kesihatan. Antioksidan yang terdapat dalam emas mampu meningkatkan kitaran darah dan membantu mengurangkan jerawat dan merawat elergik kulit.

6. Membaiki Kulit Rosak Akibat Sinaran Uv.
Khasiat didalam emas membantu memperbaiki kulit yang rosak akibat sinaran uv yang berlebihan. Melanin yang rosak menyebabkan kulit gelap dan nipis. Selain itu emas juga membantu meningkatkan ketegangan kulit pada lapisan tissue. Masalah kulit kendur dapat dielakkan.
.
#belvyalovers klo perasan scrub guna emas ni sekejap sgt terus meresap dlm kulit. So kesan shaping burn fat tu lg cepat dan wow 😘💪🤗
.
#belvya
#belvyapss
#belvyagold
#scrubruncing
#scrubkurus
#leptos
#belvyagold24k #belvyasince2013
#belasributestimoni
#bolehgooglejetengoktestimoni
#scrubkurus
#scrubruncing
#kulitcantik
#belvyagold24k
#salam2k18
#belvyaterusmaju
#Alhamdulillah
#belvya
#belvyapss #belvyagold #jampi #ajl31

CikTipahKhaizura (@cik_tipah_khaizura)

.
.
Yabedakdebu.
Kurus sangatlah pulak.
Hari ni cheat day. Jom naikkan berat sikit. 50kg dah laa.. kahkah.

Pagi semua, dah kurus ke belum?
Selepas #EatClean dan #Leptos selama 10 hari.

Nak tahu boleh pm i.
Jom kurus dengan makan makanan sihat wei.

#kurus #beratbadan #kunyahkunyahkurus #makanansihat #diet #jelita #cantik

Eskayvie Selangor (@eskayviebylinda)

BARU BERAPA HARI KULIT DAH LEMBAP

Sebelum minum Eskayvie Amarawhite, kulit agak kering dan pori-pori pon kelihatan. Tapi, lepas beberapa hari minum, kulit lembap, tak payah sapu moisturizer lagi.

Best kan? Follow jom @eskayviebylinda

#EskayvieMalaysia
#EskayvieAmarawhite
#amarawhite
#kolagen #serum #jerawat #jeragat #ajl32 #belvya #leptos #phytax #afeeya #eskayvie

LEPTOS.KURUS | ELISS.COLLAGEN (@elissbyzuwainah)

Kini bukan rahsia lagi. .
Perut mengecut, lengan mengecut, pinggang dan peha juga mengecut. Semuanya asbab Leptos.
.
Nak kecutkan lemak-lemak degil anda? Wasap 012-6741824 sekarang. .
.
#leptos
#leptosbangi
#kurusselamat
#kurussebelumraya

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

BARU BERAPA HARI KULIT DAH LEMBAP

Sebelum minum Eskayvie Amarawhite, kulit agak kering dan pori-pori pon kelihatan. Tapi, lepas beberapa hari minum, kulit lembap, tak payah sapu moisturizer lagi.

Best kan? Follow jom @eskayviebylinda

#EskayvieMalaysia
#EskayvieAmarawhite
#amarawhite
#kolagen #serum #jerawat #jeragat #ajl32 #belvya #leptos #phytax #afeeya #eskayvie

sihat|kurus|fat burner (@tip_sihat_kecantikan)

Food that you should consume together.. You can eat it separately or mix it together, the choice is yours to make... Have a great day.

#jomkurus #healthyfood #sihat #bakarlemak #leptos

👛LiNadia's Closet💄 (@nur.fuzzlyn)

#testimoniLeptos
#noeditayatinioriginaldaricustomer

Pack Trial Leptos yg rm70 jer pun dah jd mcm ni?👇😇 Tersasul dia kata "saiz perut dh besor mcm dulu"?😰 Rupanya lepas consume si #Leptos ni SAIZ PERUT YG BESAR DAH MENGECIL!! Alhamdulillah kuasa L-carnitine & bhn lain dalam leptos mampu realisasikan impian uolss yg nk kurus. Nak try tak?
#elisswarrior #sayajualprodukkurus #produkkurushalal #produkkurusluluskkm #produkkurusbebasbahankimia

LEPTOS QUFAST PUTRAJAYA (@nadia_farhadila)

"Dari MAKCIK transform jadi ADIK MANIS.. rahsianye?" apa lagi kalau bukan dgn LEPTOS 🔥🔥🔥
.
Tablet bakar le-mak yang diyakini dapat turunkan berat badan dengan selamat.. 🔥🔥🔥
.
Anyone nak mencuba kami ada botol besar (90biji) dan juga trial set (30biji) juga.. Boleh contact www.wasap.my/60196802234 😊
.
#leptosputrajaya
#leptoscyberjaya
#leptos
#slimmingproduct
#eliss
More...