hasmahakir (@natural_lasting_asmaa.akir)

Saya pilih produk natural untuk kesihatan yang lama & berpanjangan.
.
.
Dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi yang kaya dengan khasiat & vitamin.
.
.
Saya suka Leptos! Kunyah- kunyah ajerr...
😍

#leptos
#chemicalfreehome #chemicalfreelifestyle
#NL_asmaa.akir
#NaturaLasting
#naturalproduct
#fatburner
#calories
#youngliving

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

“2 Tahun tahan sakit tapak kaki .
Alhamdulillah, selepas cuba
ELISS TROPICAL COLLAGEN
selama 2 minggu, dengan izin Allah
sakit tapak kaki hilang ” --------------------------------------------------------
Manfaat Tomato yang terkandung dalam ELISS TROPICAL COLLAGEN (ETC): 1. Mengurangkan Risiko Masalah (Sakit) Jantung
2. Memperbaiki Sistem Penghadaman Dan Elak Sembelit
3. Mencegah Masalah Buah Pinggang dan Batu Karang
4. Kulit yang Lebih Sihat
5. Kesihatan Tulang
6. Meningkatkan Sistem Imun Badan
7. Mencepatkan Pembakaran Lemak Badan
8. Menstabilkan Biokimia Badan Bagi Pesakit Kencing Manis
9. Mengurangkan Risiko Kanser Prostat
10. Mengurangkan Risiko Kanser Payu Dara

Tidak suka makan tomato tetapi inginkan khasiatnya?
Jangan risau.. 😉
ELISS TROPICAL COLLAGEN kan adaa.
Cepat2 dapatkan ETC.
Jom DM Linda utk more info 😊

#elisstropicalcollagen #sakitlutut #sakitkaki #belvya #leptos #sgbuloh #ampang
#scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD

hasmahakir (@natural_lasting_asmaa.akir)

Nak kurus
Nak sihat
Nak selamat

Halal & lulus KKM.
________________

#NLasmaa
#leptos
#fatburner
#eliss
#healthylifestyle

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Wow ..3 hari berbelvya perasan dagu dah V shape. Kulit pun rasa best dan segar je.

Ada yang teringin mencuba jom pm Linda nanti Linda guide cara pakai yang efektif 😗

Jom whatsapp Linda
019 678 1505 utk grab belvya gold scrub buang lemak 🤗

#scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Linda pengguna belvya since 2014 mmg suka sangat ...yang belvya gold ni seriously lagi mantap power mmg tak leh tinggal rasanya 😍.
.
Ada yang teringin mencuba jom pm Linda nanti Linda guide cara pakai yang efektif 😗

Jom whatsapp Linda
019 678 1505 utk grab belvya gold scrub buang lemak 🤗

#scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD

Ira Noh SeqyBeauty_ShahAlam (@iranoh)

Slowly but surely.. ehh.. mcm pernah dengarkan .
Turun 2kg mmg lah longgar seluar.
Kosisten, lagi banyaklah turunnyer.

#kunyah2kurus
#leptos
#CodShahAlamArea
#0129789311

put3littlekitchen (@put3littlekitchen)

Dah siap dinner! Balik kerja teruih pi beli barang2 untuk buat sandwich esok(nak selit order untuk esok & Jumaat sempat lagi) Lauk sepinggan lengkap a.k.a lauk penyegan(pemalaih yakmat) 😂😁😀 Ayam masak kicap a.k.a Malay Kung Pao Chicken! Anak hat no.4 nak kentang, hat no.6 nak carrot, no.5 nak kacang panjang(termakan cakap mama dia nak jadi tinggi 🤣🤣😁) jadinya nahh.. Campak kesemuanya. Jadilah lauk sepinggan lengkap ada protein, sayoq, cabai utk pedaih, ada masin, manis segala mak nenek 🤣😂😁 Leptos tak tinggai. Juai Leptos mustilah makan untuk kekal selim-melim. Sapa kata makan nasik tak boleh selim-melim? Cheq siap maintain saiz 36😊😉😍
#ayammasakkicap #NasiPutihAyamMasakKicap #MalayKungPaoChicken #MalayKungPoChicken #Put3LittleKitchen #MenuPenyegan #MenuMalas #LaukSepingganLengkap #MenuIbuBekerja #leptos #sayapengedarleptos #sayajualleptos #leptosbakarkalori #leptospecahlemak #kunyahkunyahkurus #WA0176991766

ELiSS Official (@eliss_official)

LEPTOS PEMBAKAR LEMAK 😱 ===================
Assalamualaikum,
Awak2 kat luar sana yang ada masalah berat badan berlebihan....
Leptos disini nak tolong awak2:
- Turunkan berat badan - Mengawal selera makan
- Kenyang dan bertenaga
- FOKUS mengurangkan lemak pada perut, paha, lengan, dan muka
- Menegangkan kulit yang kendur

Dengan kunyah Leptos je awak boleh kurus.
Sesiapa yang perlukan bantuan Leptos, 📲PM kami sekarang 😘 #elissmalaysia #leptos #pembakarlemak #ubatkurus #garciniacambogia

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

Perjalanan Fat to Fab Emma Ismail
bersama LEPTOS
.
MAK, ABAH DAN SUAMI JADI SAKSI ============================== Kak tau dak
Ema dah boleh jalan laju-laju dah kak
Mak dan abah pun tegur
Pastu abah pesan
.
"teruih la..jangan berenti-renti, jangan buat sekerat jalan..kot boleh kuruih lagi"
.
Semangat ema kak. Terharu pun ye. Mak abah tengok kepayahan ema bertubuh besar. Mak, ayah, suami jadi saksi ema membesar bagai juara yang tak jadi johan. Ema nak mak, ayah dan suami jugak jadi saksi ema kurus kak. Doakan ema kak. Ema nak turun 90kg.
.
Kak, ini result untuk 3 hari menu baru
12/9/17
Berat 145.8
3 HARI turun 1.6kg
Pinggang turun 1 inci lagi kak...
😢😢😢
.
Syukur, alhamdulillah.
Credit to kak Niza Mok. .
.
#leptos

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

Akhirnya dpt pecah kan angka 7 selepas 5 tahun!!! .
6/9/2017- 71.46kg
9/9/2017- 69.85kg
.
Petuanya, mudah shj dgn leptos!
Makan dgn Leptos, bersenam/ bersukan pun dgn Leptos.
Leptos membantu anda burn kalori berganda.

#leptos #bakarkalori #supplement

hasmahakir (@natural_lasting_asmaa.akir)

Leptos menjadi pilihan ramai wanita untuk kembali kurus & sihat secara semulajadi.
Produk natural dijamin halal & lulus KKM.

Saya sudah, anda bila lagi???
Cubalah sekarang!

1 botol =RM180
2 botol =RM300 (free gift)

Nak murah lagi? Boleh saja join agent dengan RM250 anda layak dapat 2 produk.
#leptos
#naturalproducts
#fatburner
#asmakirnaturalfitness
#nizamoklagecy

mekchuN SeqyBeauty & Leptos (@churalliya)

Pilih nak saiz mana. Leptos Tablet Bakar Lemak. Ada kelulusan KKM. Ada sijil Halal JAKIM
.
💋mekchu 012-6080784 #leptos #leptosseremban

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

Dia nampak fit.
Dia nampak berkeyakinan.
Dia lebih cantik dari dulu.
Dia kunyah Leptos + eat clean + gym sebab tu badan dia nampak fit.
#leptos

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

TAHUKAH ANDA??
.
Jikalau anda adalah seorang yang aktif bersenam, cuba kunyah dulu Leptos 3 biji sebelum lakukan sebarang jenis senaman.
.
Leptos akan double up lagi pembakaran kalori dalam badan semasa kita bersenam. Confirm berpeluh sampai basah lencun.👍👍👍
.
Jika anda bukan seorg yang aktif bersenam juga tiada alasan utk tidak berpeluh. Jom Leptos kerana ia dirumuskan untuk yang tiada masa untuk bersenam.😍
.
Tak perlu susah2 nak berdiet pun. Memang berbaloi2.
.
#leptos #bakarkalori

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Wow ..3 hari berbelvya perasan dagu dah V shape. Kulit pun rasa best dan segar je.

Ada yang teringin mencuba jom pm Linda nanti Linda guide cara pakai yang efektif 😗

Jom whatsapp Linda
019 678 1505 utk grab belvya gold scrub buang lemak 🤗

#scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD

Emma Ismail (@kedai_emmamael)

Turun bukan secara drastik..
Pelan pelan dan bagi fit badan,tak menggelember
Hanya perlu kunyah kunyah kunyah

#nizamoklegacy #teamemmaismail #f2femmaismail #misi90kg
#Leptos #bakarkalori #bakarlemak #kurus #gemuk

Hannah Sarah (@eliss_by_hannahsarah)

Ni la menu2 sihat team #FTF with #Leptos.
Kunyah2 Leptos je memang boleh turun berat 👇
.
😍PENURUNAN BIASA : leptos + mkn mcm biasa
.
😍PENURUNAN LUAR BIASA: leptos + diet atau leptos + eksesais
.
😍PENURUNAN KEBABOOM : leptos + diet + senaman
.

Pilihan di tangan anda
Jom berleptossss

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Linda pengguna belvya since 2014 mmg suka sangat ...yang belvya gold ni seriously lagi mantap power mmg tak leh tinggal rasanya 😍.
.
Ada yang teringin mencuba jom pm Linda nanti Linda guide cara pakai yang efektif 😗

Jom whatsapp Linda
019 678 1505 utk grab belvya gold scrub buang lemak 🤗

#scrubbuanglemak #belvya #belvyapss #bakalpengantin #uitm #bazaarpaknil #leptos #ruhainies #puncakalam #ampang #sgbuloh #BELVYAGOLD
More...