LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

Perut kempis, seluar dah tak ketat...
.
.
Salah satu feedback dari customer yang berpuas hati dengan Leptos.
.
.
Jom ambil kesempatan Ramadhan kali nih untuk KURUS dengan cepat dan berkesan!!.
.
Siang dah berpuasa.. so, waktu berbuka nanti pilih je menu sihat beserta Leptos, agar kalori yang kita ambil tak lekat lama dlm badan.
.
Jom try Leptos.. bakar kalori dengan lebih pantas. Apa anda dapat lagi?..
.
.
• sihat dan cergas
• detoks
• tak rasa lapar
• tak mengantuk semasa berpuasa
• stabilkan bp & tiada lagi kencing manis
.
Whatsapp 012-6741824
.
.
#leptos #misikurus #kurussihat #misikurussebelumraya #supplement #elissbyzuwainah #KakWaiGojez #cantiknaturaldenganeliss #kajang #bangi #posseluruhmalaysia

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

PEHA BESAR & BUNCIT!!!???
=====================
.
Baca testimoni ni dan focus pada perubahan yang dialami oleh pengguna.
.
3 bahagian yang WAJIB anda measure jika anda mencuba LEPTOS. Ukur lilit lengan, peha dan perut. Pasti anda akan melonjak kegembiraan dengan perubahan anda.
.
Be FIT. Be HEALTHY. .
.
Whatsapp 012-6741824
.
.
#leptos #misikurus #nakkurus #kurus #kurussihat #bakarlemak #supplement #selamat #elissbyzuwainah #cantiknaturaldenganeliss #KakWaiGojez #kajang #bangi #posseluruhmalaysia

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Garcinia Cambogia TAK TURUNKAN BERAT BADAN
==========================================
Garcinia Cambogia is one of the ingredients in LEPTOS. Actually, dlm asam keping ada hydroxycitric acid, or HCA, ia akan boosted fat-burning dan potong selera makan kita. Ia block an enzyme called citrate lyase, di mana ia digunakan badan kita utk make fat. Ia juga meningkatkan brain chemical serotonin, yg membuatkan kita rasa kurang lapar.
.
Kandungan garcinia sememangnya BUKAN utk kuruskan badan. Ia hanya MENYEKAT drp terhasilnya lemak baru dan menahan lapar.
.
Di dlm Leptos spt yg kita maklumkan, kandungan utama adalah L-Carnitine. Ia adalah pembakar lemak tepu yg paling utama dan senjata yg kuat dlm Leptos. L-Carnitine adalah asam lemak yang berperanan penting bagi meningkatkan metabolisme tubuh. L-Carnitine mempunyai dua manfaat utama iaitu membakar lemak dan meningkatkan energi. .
L-Carnitine akan menghantar lemak menuju tungku pembakaran lemak dalam tubuh yang disebut Mitokondria. Kemudian lemak yang teroksida akan ditukarkan menjadi energi dalam sel. Sbb itu jika kita kunyah Leptos dan exercise, jumlah yg dibakar akan lebih berganda dan kita lebih bertenaga semasa exercise. .
Focus utama L-Carnitine adalah untuk membakar lemak perut. Lemak perut adalah salah satu lemak yang paling susah dihilangkan. Kehadiran L-Carnitine membuatkan tubuh kita akan melawan pembentukan lemak perut, kerana pembakaran lemak meningkat, di mana akan efek kepada menurunnya kadar triglycerides dan kolesterol jahat.

Sbb tu ramai yang ambil leptos perut kempis. Jom ber #leptos 😍

Whatsapp 019 678 1505

#tabletkunyahbuanglemak #belvyapss #belvyagold #bakalpengantin #bazaarpaknil #sgbuloh #ampang

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

Assalamualaikum.. Selamat pagi...
Semoga hari ini menjadi hari yang indah buat kita semua..😍
.
.
Leptos mengHILANGkan lemak tepu & CEGAH lemak dari MENEMPEK di badan!!! .
.
Amat membantu dalam menstabilkan tekanan darah, mencegah kolesterol dan mengawal kencing manis..
.
Kaedah KURUS dengan LEPTOS:
✔️ Penurunan biasa ➡️ leptos sahaja
✔️ Penurunan cepat ➡️ leptos & diet kalori
✔️ Penurunan kilat ➡️ leptos + diet + senaman ringan

Produk di yakini selamat, lukus KKM & certified Halal.. Tiada kesan sampingan dan tiada cirit birit!..👍👍👍
.
.
Sebarang pertanyaan,
Whatsapp 012-6741824

#leptos #nakkurus #misikurus #misikurussebelumraya #caramakanleptosyangbetul
#elissbyzuwainah #KakWaiGojez #cantiknaturaldenganeliss #bangi #kajang #posseluruhmalaysia

Exquisite.Modesty (@adynda.design)

Tq sis!! 😍😍 Cantik dan anggun menggayakan Teja Tunic Adynda. Jgn lupa saksikan lakonan sis @abbynadzri nnt k 😉😉
. .
#Repost from @abbynadzri with @regram.app ... Alhamdulillah. akhirnya tercapai cite2 menjadi doctor pakar kesihatan dan pelansingan badan😛😛😛😛😛😛 baju cantik dr @adynda.design. tq so much dear . #abbyonset #airzamzamuntukmak #alfanazraproductions #tv3 #dr.noraina #pmuntukconsultant 😘😘😘😘😘 #elissmalaysia #leptos

Abby Nadzri Official (@abbynadzri)

Alhamdulillah. akhirnya tercapai cite2 menjadi doctor pakar kesihatan dan pelansingan badan😛😛😛😛😛😛 baju cantik dr @adynda.design. tq so much dear . #abbyonset #airzamzamuntukmak #alfanazraproductions #tv3 #dr.noraina #pmuntukconsultant 😘😘😘😘😘 #elissmalaysia #leptos

ELISS > LEPTOS & QUFAST (@nadia_farhadila)

Itu diaaa jadual menu ramadhan dari HARI 1 hingga HARI 30 dah ada.. Lengkap menu dr berbuka, moreh sampai ke sahur dan cdgn senaman.. Bestnyaaa ramadhan kakNad kali ni 😊😜
.
#leptos
#sapabelileptosdapatlahjadualni
#besssssssttttttt
#semangat

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

HILANG 6KG SELEPAS 2 MINGGU!!!...😱😱 .
.
Tak mustahil jika kita konsisten.
Banyakkan minum air kosong dan ambil makanan dalam kuantiti yang diperlukan shj.😍 .
.
#leptos #misikurus #kurussihat #elissbyzuwainah #cantiknaturaldenganeliss #KakWaiGojez #kajang #bangi #posseluruhmalaysia

ELiSS Official (@eliss_official)

Apakah itu obesiti?

Siapakah yang tergolong dalam obesiti? Orang dewasa? Remaja? Kanak-kanak? Obesiti tidak mengira bangsa, jantina, mahupun umur seseorang. Antara-antara karakteristik masalah obesisiti pada seseorang adalah berat badan sekurang-kurangnya dua kali lebih berat berbanding ukuran ideal, berat badan sekurang-kurangnya 45 kilogram melebihi berat badan sepatutnya,
Indeks Jisim Badan (BMI) melebihi 40 atau 35, mengalami beberapa penyakit seperti tekanan darah tinggi atau diabetes (kencing manis), dan gagal mengekalkan berat badan yang sihat dalam jangka panjang sekalipun mengikut diet yang disarankan oleh pakar-pakar pemakanan.
Untuk memudahkan lagi seseorang itu mengetahui adakah dia terlibat atau tidak dalam masalah obesiti bolehlah membuat penilaian melalui indeks Jisim Badan(BMI). Sila lawati link di bawah untuk membuat penilaian melalui indeks Jisim Badan(BMI):
http://www.klfertility.com/body-mass-index-bmi-calculator/

Sesiapa yang mempunyai berat badan berlebihan,
hubungi kami segera untuk dapatkan LEPTOS atau QUFAST
MEMBAKAR LEMAK DAN MENURUNKAN BERAT BADAN BERLEBIHAN! #ubatkurus #obesiti #obesitimalaysia #leptos #qufast

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

Lunch nanti nak makan apa ye?..🤔
.
.
Saya bercadang nak makan nasi ayam. 😋

Sepinggan nasi ayam = 600 kalori
Sebelum makan saya nak kunyah 5 biji leptos = bakar 500 kalori

Jadi tinggal 100 kalori. Belah petang nanti, saya berkebun sikit, cabut cabut rumput sikit kat depan umah tu... Sejam boleh bakar lebih kurang 100 kalori. 😍

Saya tak nak biarkan kalori makanan yang saya makan setiap hari berkumpul lama lama dalam badan. Sebab kalori yang tak dibakar akan bertukar jadi lemak kalau tak dibakar!! .
.
Uols tahu ke?!!
Tiap 7700 kalori yang terperap dalam badan tidak dibakar akan bertukar menjadi 1kg lemak.

Ubah gaya hidup.. Wajib ambil tahu!

#KakWaiGojez #leptos #supplement #nakkurus #kurussihat #misikurussebelumraya #elissbyzuwainah #cantiknaturaldenganeliss

LEPTOS PAKAR KURUS No1 ASIA (@elissbyzuwainah)

3 TANDA ANDA SUDAH GEMOK!!! 😱

Hey, check it out!.. Wajib tonton kayh!.. .
Sila tagged kesayangan anda jika bermanfaat...😍
.
You look so beautiful when you are happy..
Stay healthy.
.
.
#GoodMorning
.
.
#KakWaiGojez #elissbyzuwainah
#cantiknaturaldenganeliss #nakkurus #naksihat #misikurussebelumraya #leptos #supplement #kajang #bangi #posseluruhmalaysia

LEPTOS DAN BELVYA GOLD (@belvya_belvya)

Nak turun kg inci biar cara yg sihat dan selamat ye. In sha Allah #leptos membantu.
Whatsapp Linda ye 019 678 1505 utk more info 😊

#tabletkunyahbuanglemak #belvyapss #belvyagold #bazaarpaknil #bakalpengantin #uitm
More...