AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Terdapat banyak manfaat dan kebaikan mengapa kita perlu jadikan aktiviti scrub muka sebagai rutin kecantikan kita
.

Bila kita scrub muka dengan konsisten, kita dapat menghilangkan kotoran, membuang sel kulit mati yang lama dan memperbaiki kulit wajah kita
.

Malah kulit kita juga akan jadi lebih lembut dan halus. Bukan sahaja tekstur kulit bertambah baik tetapi ia juga dapat melambatkan penuaan pada kulit muka
.

Salah satu soalan yang paling kerap kami terima mengenai face scrub adalah, berapa kerap kita perlu guna
.

Jumlah yang perlu kita lakukan semuanya bergantung kepada jenis kulit. Semestinya kita tidak boleh scrub setiap hari
.

Kebanyakan ahli dermatologi mengesyorkan 2-3 kali seminggu
.

Apa kebaikan Face Scrub by The Beauty Hacks? .

GOLD
πŸ‘Melembapkan kulit dan embersihkan kulit dan liang pori
πŸ‘Memudarkan parut jerawat dan encegah pigmentasi
πŸ‘Menyegarkan kulit muka dan memperbaiki tona kulit supaya lebih sekata.
πŸ‘Kulit kelihatan lebih cerah, lembut dan tegang
.

Total price : RM33 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

PROMOSI CHINESE NEW YEAR ! 🌸
β€”

Hi semua, siapa dekat sini tertunggu promosi daripada Sistho Cosmetics ? Oh yeahhh inilah masanya yang anda harus grab tau ! Buat julung kalinya, pihak HQ berbaik hati untuk memberikan anda promosi FREE POSTAGE
β€”

Yes darling, FREE POSTAGE. Dah jimat RM8, dah jimat RM12. Betul tak? Boleh spend beli pisang cheese pulak tau! Hehe
β€”

So syarat untuk anda dapatkan FREE POSTAGE ni korang beli 3 pcs ke atas tau. All colour readystock tau sayang. Siapa nak book dulu, postage lepas CNY pun boleh. As long as anda buat payment before 14 February sayang
β€”

Kalau nak 2 batang je boleh pujuk kawan untuk beli another 1 pcs tau, barulah korang boleh join this CNY PROMO !
β€”

Oh yeah, bukan dengan Aten sahaja, dengan #aqylasquad pun korang boleh dapatkan Sistho Lipmatte yang mempunyai 5 warna letups ini
β€”

Hmmm tak tahu nak yang mana? Boleh usha gambar di atas. Selamat menjamu mata gais ! 🌸
β€”

Setiap pembelian akan dapat freegift daripada kami juga πŸŽ‰
β€”
Fatin Aqilah
Untuk order click link di bio
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

PROMOSI CHINESE NEW YEAR ! 🌸
β€”

Hi semua, siapa dekat sini tertunggu promosi daripada Sistho Cosmetics ? Oh yeahhh inilah masanya yang anda harus grab tau ! Buat julung kalinya, pihak HQ berbaik hati untuk memberikan anda promosi FREE POSTAGE
β€”

Yes darling, FREE POSTAGE. Dah jimat RM8, dah jimat RM12. Betul tak? Boleh spend beli pisang cheese pulak tau! Hehe
β€”

So syarat untuk anda dapatkan FREE POSTAGE ni korang beli 3 pcs ke atas tau. All colour readystock tau sayang. Siapa nak book dulu, postage lepas CNY pun boleh. As long as anda buat payment before 14 February sayang
β€”

Kalau nak 2 batang je boleh pujuk kawan untuk beli another 1 pcs tau, barulah korang boleh join this CNY PROMO !
β€”

Oh yeah, bukan dengan Aten sahaja, dengan #aqylasquad pun korang boleh dapatkan Sistho Lipmatte yang mempunyai 5 warna letups ini
β€”

Hmmm tak tahu nak yang mana? Boleh usha gambar di atas. Selamat menjamu mata gais ! 🌸
β€”

Setiap pembelian akan dapat freegift daripada kami juga πŸŽ‰
β€”
Fatin Aqilah
Untuk order click link di bio
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Hai gais. Korang pernah try berscrub badan di rumah? Kalau belum korang boleh cuba hari ini. Ni antara dua keluaran bodyscrub daripada The Beauty Hacks tau
. β€”β€”β€” .
Actually we got 4 types of bodyscrub which is
+ turmeric
+ charcoal
+ tamarind
+ rice
.
So apa kelebihan each ni? Meh baca apa yang Aten kupas satu persatu ok?
. . β€”β€”β€”
.
THE TAMARIND
✨Sesuai untuk mereka yang inginkan badan yang putih bersih .
✨ Berupaya untuk memutihkan kulit, melembapkan dan mengatasi kulit yang meradang .
✨ Menghaluskan dan mengharumkan kulit badan
.
. β€”β€”β€”
. .

Harga? Jangan risau gais. Sangat mampu milik. Cuma RM33 each dan tahan sehingga 2 bulan setengah. Wah best kan? Readystock now now now. Come and get yours today
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

FEEDBACK DARI PARA PENGGUNA WHITENING LOTION
.
Terima kasih Aten. Lembut sangat. Lepastu WANGI pulak. Akak suka sangat sangat! - Pengguna lotion TBH
. . .
Ya Allah segarnya badan Aina selepas berscrub. Lepastu sapu pulak losyen. Losyen dia cepat SERAP pulak tu. Then bila dah sapu, masih boleh rasa kulit kita lembut eventho dia dah meresap ke dalam kulit. Ni belum sebulan lagi Aina guna, hihi - Aina
. . .
Alhamdulillah ok sangat ada perubahan tau. Kulit dekat tangan nampa sangat perbezaan dia. Pastu kulit dekat kaki pulak, actually I ada parut since kecik tau. Tapi sekarang dah makin pudar. Yeay - Penguna set beras dan lotion
. . .

_____________________________
. .

So gais, apa lah yang best sangat mengenai whitening lotion ni kan sampai semua orang tergila-gilakannya termasuklah Aten ni haa. Rasa tak lengkap lah tanpa lotion
.

KELEBIHAN WHITENING LOTION
1. Dapat menCERAHkan kulit badan dengan sekata
2. MeLEMBUTkan kulit badan
3. Cepat meRESAP ke dalam kulit
4. Satu botol bertahan sehingga 2-3 bulan
5. WANGI dan tidak melekit
6. Boleh digunakan oleh semua lapisan umur dan jantina
7. Mempunyai KANDUNGAN vitamin C, E, Glutha dan juga ekstrak lemon
.

Untuk kesan kecerahan yang maksima Aten cadangkan anda mengambil PREMIUM SET II yang mengandungi sabun, bodyscrub dan juga whitening lotion. DISKAUN RM5 menanti anda yang grab set ini
.

Grab it now while stock last!
.

Aqylazainal Empire.
011 2607 8529
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Feedback yang diterima, rata-rata mengatakan Sistho Lipmatte memiliki tekstur yang begitu lembut dan ringan sehingga tidak membuat bibir terasa kaku atau kering
.

Selain itu, Sistho Lipmatte juga tahan lama walau sesudah minum dan makan makanan yang berat dan berminyak serta tidak mudah luntur namun senang untuk dicuci
.

Warna-warna yang ditawarkan iaitu No Lies, Kiss Love, Baby Muah, Sweet Talker dan Talkative sesuai dengan semua warna kulit. Sistho Lipmatte juga pigmented. Sistho Lipmatte juga merupakan lipstick matte cair yang mana dengan hanya penggunaan sedikit dapat memberikan efek yang penuh dan padat bibir si pemakai
.

Percaya tak Sistho Lipmatte dapat melembapkan bibir dan memberi kelembapan pada bibir agar tidak kering? Jom kita selidik ingredient yang ada pada Sistho Lipmatte🌸
.

1. Paraffinum Liquidum - merupakan salah satu mineral oil

2. Rice BranWax - bertindak sebagai vitamin E

3. Diisostearyl Malate - agen pelembut kulit yang digunakan dalam lipstik dan lipgloss

4. Microcrystalline Wax - digunakan untuk pembuatan lipstik dan lipbalm

5. Titanium Dioxide - kemampuan untuk memantulkan cahaya matahari

6. Isopropyl Titanium Triisostearate - digunakan dalam produk kesihatan dan kecantikan yang melibatkan warna dan pigmentasi

7. Tocopheryl Acetate - bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV

8. Ascorbyl Tetraisopalmitate (vitamin C) - bertindak mengurangkan kulit, bibir pecah, merekah, mencerahkan kulit dan mengurangkan garis halus kulit

9. Boron Nitride - membuatkan kulit berseri dari dalam

10. Squalane - ekstrak dari ikan Melembapkan bibir yang kering, anti aging, menghaluskan kulit bibir, menghambat penyerapan UV dan membantu penyerapan vit A
.

Total price : RM35 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#sistholipmatte #trustedagent #agentyangsah #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #makeup #lipmatte #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir

The Beauty Hacks (@eryn_tbh)

Ramai orang ambil ringan bab penjagaan muka, lagi lagi part scrub muka. Awak nak tau tak, skin yang sihat bermula dari penjagaan muka yang betul.
.

Ada orang cakap basuh muka pakai cleanser pun dah bersih, tak perlu nak scrub muka dah. Salah tu sayang, scrub muka sangat penting dan wajib awak buat at least 2-3kali seminggu untuk remove sel mati pada kulit muka. .

Bila dah berscrub nanti, nak makeup pun senang. Makeup jadi cantik dan skin takdelah menggerutu. Makeup nipis2 pun dah ok tau !
.
So, ini lah pilihan hati Eryn Facescrub Milk by The Beauty Hacks! Seriously memang in love dengan si susu ni, dia buat skin jadi lebih cerah dan makin smooth jurr, masalah whitehead pon semakin berkurang.
.
So gaiss, u shud try this! Confirm in love terus😘
.
Eryn
.
#thebeautyhacks #atenninspireworks #thebeautyhacksampang #thebeautyhackskualalumpur #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

The Beauty Hacks (@eryn_tbh)

πŸ’–Tips nak tukar skincare baru.πŸ’–
.

1. Stop guna previous skincare dalam masa 7-14 hari. Boleh apply pelembap untuk elak kulit kering. Basuh muka guna air suam atau guna hampas tea yang sudah digunakan.
.

2. Membiarkan wajah neutral selama 7 hari dengan membiarkan wajah anda bebas dari sebarang produk. Penerimaan kulit kita berbeza-beza, takut juga kulit kita terkejut bila guna skincare baru.
.

3. Bila dah guna skincare baru, berlaku sesetengah jenis kulit dimana akan timbul jerawat,kulit kering, kulit berminyak (disebabkan effect mercury skincare lama/ effect stop guna).
.

Eryn
.

#thebeautyhacks #atenninspireworks #thebeautyhacksampang #thebeautyhackskualalumpur #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

SKINCARE VIRAL DEEBA BEAUTY (@beauty.byfaa)

Risau dengan masalah kulit anda? Psssst, tak perlu risau lagi. #dsf kan ado haaa. Apakah kelebihan Deeba Snow Foundation ni? Dah ramai tak yang cuba. Awak bila lagi? Hehe πŸ˜‡
. .

KELEBIHAN,
. -Dapat memutihkan kulit muka dengan penggunaan konsisten !
- Memudahkan sumber vitamin diserap ke kulit
- Pelembap natural
- Anti aging, kulit lebih muda dan anjal
- Melembutkan kulit
- Pelembap muka yang sangat bagus .
- Melindungi kulit dari sinaran UV dan sunburn
- Menghilangkan kedutan di wajah
- Bagus untuk melembabkan kulit
- Tinggi vitamin E untuk mencegah kerosakan kulit dari terdedah kepada UVA/UVB
- Merawat jerawat yang disebabkan oleh bakteria
- Memudarkan parut dan garis garis penuaan
- Menghalang kulit dari jangkitan kuman
- Dapat melindungi kulit dari bakteria
.

Price : RM35 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
.

Whatsapp cikfaa untuk purchase #0124566046 🌼
.

#agentdeebabeauty #deebabeauty #agentyangsah #deeba #beauty #letschanteq #deebasnowfoundation #luluskkm #nakcantikcarisaya #nakcantikjangankedekut

KICK OFF πŸ”›9thMarch18⚠️ (@coachdayanarazali)

Seperti yang dijanjikan dan memenuhi kehendak ramai wanita2 dan lelaki2 yg ingin mengamalkan kehidupan yang sihat dengan menari di kawasan Ken Rimba Shah Alam. .
β€’
Jom ramai2 memeriahkan jam 8.30malam ni di Studio baru kami dengan β€œFloor Mat yg telah dipasang dengan hasil tangan kami sendiri yang terletak bersebelahan dengan Gym Fitness Project. .
β€’
Waze location β€œ Fitness Project β€œ okeyhπŸ€—
Lets Dance & Party Tonite with ZIN Suiz @camarul and ZIN @shafiq_mickey Mickey For tomorrow nite πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»
#FPZUMBA
#fitnessproject
#fitnessprojectstudio
#fitnessprojectfamily
#zumba#dance#aerobick#party#exercise#jomkurus#letschanteq#jomsihat#kenrimba#shahalam#seksyen16#klang#puchong#subang#makan#makanjahattrainjahat @fitnessprojectgym

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Penting ke lips scrub ini untuk mendapatkan bibir yang cantik dan sihat? 🌸
.

Ya. Ia sangat penting bagi mereka yang sayangkan bibir. Lips scrub dapat melembapkan bibir dan membuatkan kulit bibir lebih halus
.

Apa fungsi sebenar lips scrub .

1. Melembapkan bibir
2. Merawat bibir kering dan menggelupas
3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea
4. Merawat bibir gelap
5. Melembapkan bibir
6. Boleh digunakan sebagai lipbalm
.

Apa yang bestnya Lips Scrub by The Beauty Hacks? Sudah tentulah lips scrub kami memiliki ingredient petroleum jelly
.

Apa kebaikan petroleum jelly pada penjagaan bibir? 🌸
.

Petroleum jelly merupakan bahan lembapan bibir yang sangat bagus. Bahannya dapat digunakan untuk melembabkan bibir, membuat lebih lembut dan lebih halus
.

Gunakan lip scrub The Beauty Hacks pada malam hari sebagai lip balm dan kita akan mendapatkan bibir yang lembut dan halus pada pagi harinya
.

Petroleum jelly juga boleh digunakan untuk membersihkan sel kulit mati yang terdapat pada bibir
.

Caranya dengan mengoleskan lip scrub pada bibir. Bibir kita akan jadi halus dan lembap
.

Berminat untuk mencuba? .

Total price : RM22 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Kajian membuktikan bahawa khasiat beras dalam penjagaan kulit & kecantikan memang tidak dapat diragukan lagi
β€”

Di negara Jepun juga telah menggunakan beras sebagai pemutih wajah dan kulit secara semulajadi
β€”

Sementara nenek moyang kita pada zaman dahulu juga sudah menggunakan beras untuk merawat kecantikan kulit wajah
β€”

Beras mempunyai 1001 khasiat dan kebaikan yang sangat hebat. Fungsi & Kebaikan Bodyscrub The Rice by The Beauty Hacks
β€”

1. Melembapkan kulit
2. Menghilangkan tompok-tompok dan bintik hitam
3. Merawat kulit kering
4. Mencerahkan kulit dan melicinkan kulit wajah
5. Menggebukan badan
6. Menganjal& menegangkan kulit wajah.
7. Menyerikan kulit wajah yang kusam & tidak bermaya
β€”

Sabun The Rice baunya sangat wangi dan mempunyai khasiat yang sangat bagus. Sabun The Rice sesuai untuk semua jenis kulit
β€”

Berminat untuk mencuba?
β€”

Total price : RM33 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
Untuk order click link di bio
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Feedback yang diterima, rata-rata mengatakan Sistho Lipmatte memiliki tekstur yang begitu lembut dan ringan sehingga tidak membuat bibir terasa kaku atau kering
.

Selain itu, Sistho Lipmatte juga tahan lama walau sesudah minum dan makan makanan yang berat dan berminyak serta tidak mudah luntur namun senang untuk dicuci
.

Warna-warna yang ditawarkan iaitu No Lies, Kiss Love, Baby Muah, Sweet Talker dan Talkative sesuai dengan semua warna kulit. Sistho Lipmatte juga pigmented. Sistho Lipmatte juga merupakan lipstick matte cair yang mana dengan hanya penggunaan sedikit dapat memberikan efek yang penuh dan padat bibir si pemakai
.

Percaya tak Sistho Lipmatte dapat melembapkan bibir dan memberi kelembapan pada bibir agar tidak kering? Jom kita selidik ingredient yang ada pada Sistho Lipmatte🌸
.

1. Paraffinum Liquidum - merupakan salah satu mineral oil

2. Rice BranWax - bertindak sebagai vitamin E

3. Diisostearyl Malate - agen pelembut kulit yang digunakan dalam lipstik dan lipgloss

4. Microcrystalline Wax - digunakan untuk pembuatan lipstik dan lipbalm

5. Titanium Dioxide - kemampuan untuk memantulkan cahaya matahari

6. Isopropyl Titanium Triisostearate - digunakan dalam produk kesihatan dan kecantikan yang melibatkan warna dan pigmentasi

7. Tocopheryl Acetate - bertindak mengurangkan pembentukan radikal bebas (sinar UV), memberi kelembapan dan melindungi dari sinar UV

8. Ascorbyl Tetraisopalmitate (vitamin C) - bertindak mengurangkan kulit, bibir pecah, merekah, mencerahkan kulit dan mengurangkan garis halus kulit

9. Boron Nitride - membuatkan kulit berseri dari dalam

10. Squalane - ekstrak dari ikan Melembapkan bibir yang kering, anti aging, menghaluskan kulit bibir, menghambat penyerapan UV dan membantu penyerapan vit A
.

Total price : RM35 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Admin Suraya
+601126078529
.

#sistholipmatte #trustedagent #agentyangsah #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #makeup #lipmatte #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

Terdapat banyak manfaat dan kebaikan mengapa kita perlu jadikan aktiviti scrub muka sebagai rutin kecantikan kita
.

Bila kita scrub muka dengan konsisten, kita dapat menghilangkan kotoran, membuang sel kulit mati yang lama dan memperbaiki kulit wajah kita
.

Malah kulit kita juga akan jadi lebih lembut dan halus. Bukan sahaja tekstur kulit bertambah baik tetapi ia juga dapat melambatkan penuaan pada kulit muka
.

Salah satu soalan yang paling kerap kami terima mengenai face scrub adalah, berapa kerap kita perlu guna
.

Jumlah yang perlu kita lakukan semuanya bergantung kepada jenis kulit. Semestinya kita tidak boleh scrub setiap hari
.

Kebanyakan ahli dermatologi mengesyorkan 2-3 kali seminggu
.

Apa kebaikan Face Scrub by The Beauty Hacks? . .

MILK
πŸ‘ Sesuai untuk mereka yang berkulit sensitif dan mencerahkan dan melembapkan kulit
πŸ‘ Berupaya untuk menghapuskan kotoran jauh ke dalam liang roma dan menanggalkan sel-sel mati
πŸ‘ Mencegah penuaan (agen anti aging) dan melindungi kulit dari sinaran UV
.

Total price : RM33 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP HQ (@fatinaqilah.co)

3 ITEM FOR ACNE + OILY SKIN
.

Ramai antara kita ada masalah kulit berjerawat dan berminyak kan? Dah cuba macam-macam produk tapi resultnya makin teruk, sampai rasa nak give
.

Apa kata awak cuba set di atas ni. Memang sangat recomended untuk anda yang ada masalah jerawat bernanah tau
.

1. SABUN KUNYIT
Akan mengecutkan dan mengeringkan jerawat awak. Pakai cuma 2 kali sehari. Tak boleh lebih lebih nanti skin awak makin kering ok
.

2. FACE SCRUB MILK
Sesuai untuk melembapkan dan merawat jerawat. Akan melembutkan skin anda juga. Pakai 2x seminggu tanpa miss, anda akan dapat hasil yang lebih superb! Yeayyy
.

3. FACE MASK TURMERIC
Antara hot items dalam TBH. Kemunculannya sangat ditunggu-tunggu satu masa dulu. Untuk anda yang ada masalah acne Aten cadangkan anda bancuh bersama yogurt tau. Jerawat mengecut, kulit makin glowing dah sihat
.

Setiap pembelian set ini akan dapat free set masker tools. Yang bernilai hampir RM17 di pasaran. So siapa cepat dia dapat. Jom order sekarang yukkk
.

Fatin Aqilah
+6013 259 9259
.
#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted
More...