K O S M E T I K M U R A H (@nyda.cosmetic)

5 SEBAB ANDA TAKKAN MENYESAL MENCUBA SISTHO LIPMATTE ! πŸ˜‰
.

Hi dan assalamualaikum semua. Buat apa je malam Isnin ni. Masih layan Monday blues ke? Hikhik. Jangan cenggituuuu
.

Posting ini bukan untuk para wanita tapi para suami sekali! Hah gittew. Kenapa? Sebab suami suami yang budiman boleh belikan 1 set lengkap Sistho Lipmatte ini dah hadiahkan kepada si isteri. Aten guarantee mesti si isteri tersenyum !☺️
.

Ok, berbalik kepada headline di atas, Aten nak share kenapa korang takkan menyesal kalau cuba Sistho Lipmatte ni tau ! πŸ˜‰
.

Apa dia, jom baca
β€”
πŸ‘ Korang tak perlu risau untuk touch up banyak kali dah selepas makan! Sistho lipmatte ni dia tahan lebih lama walaupun korang bedal 3 pinggan nasi dagang Kelantan ! .
β€”
πŸ‘ Suami asyik puji bibir makin gebus gebas dan effect mungil secara semulajadi. Haaah, tak perlu cucuk sana sini !
β€”
πŸ‘ Kandungan yang ada dalam Sistho Lipmatte 100% selamat. Takde bahan kimia merbahaya. So tak perlu takut nak apply pada bibir. Jangan rasa takut bibir kering atau hitam. It wont happen with Sistho Lipmatte babeh !
β€”
πŸ‘ Harga murah tapi kualiti setanding international punya lipmatte. Bukan syok sendiri tapi kita dapat feedback dari para customer ok !
β€”
πŸ‘ Jimat! Bukan sekadar apply di bibir tapi boleh diapply as blusher dan eye shadow. Ha gitu. Yang tak reti nak pakai jangan risau. Beli dan tanya Aten. Aten consult sampai terror !
β€”
Ok cukup 5. Kalau cerita semua sampai esok tak habis baca status ni. Hihi. Kita ada 5 code mereciks ! ❣️
.

1. Kiss love .
2. Baby muah .
3. Sweet talker
4. No lies
5. Talkative
.

Another 100pcs akan mendarat pada Aten insyaAllah lusa. Siapa nak book atau nak cuba Sistho Lipmatte jom cepat-cepat sayang !
.
.

Total price : RM35 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#projekrumah #sistholipmatte #trustedagent #agentyangsah #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #makeup #lipmatte #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

5 SEBAB ANDA TAKKAN MENYESAL MENCUBA SISTHO LIPMATTE ! πŸ˜‰
.

Hi dan assalamualaikum semua. Buat apa je malam Isnin ni. Masih layan Monday blues ke? Hikhik. Jangan cenggituuuu
.

Posting ini bukan untuk para wanita tapi para suami sekali! Hah gittew. Kenapa? Sebab suami suami yang budiman boleh belikan 1 set lengkap Sistho Lipmatte ini dah hadiahkan kepada si isteri. Aten guarantee mesti si isteri tersenyum !☺️
.

Ok, berbalik kepada headline di atas, Aten nak share kenapa korang takkan menyesal kalau cuba Sistho Lipmatte ni tau ! πŸ˜‰
.

Apa dia, jom baca
β€”
πŸ‘ Korang tak perlu risau untuk touch up banyak kali dah selepas makan! Sistho lipmatte ni dia tahan lebih lama walaupun korang bedal 3 pinggan nasi dagang Kelantan ! .
β€”
πŸ‘ Suami asyik puji bibir makin gebus gebas dan effect mungil secara semulajadi. Haaah, tak perlu cucuk sana sini !
β€”
πŸ‘ Kandungan yang ada dalam Sistho Lipmatte 100% selamat. Takde bahan kimia merbahaya. So tak perlu takut nak apply pada bibir. Jangan rasa takut bibir kering atau hitam. It wont happen with Sistho Lipmatte babeh !
β€”
πŸ‘ Harga murah tapi kualiti setanding international punya lipmatte. Bukan syok sendiri tapi kita dapat feedback dari para customer ok !
β€”
πŸ‘ Jimat! Bukan sekadar apply di bibir tapi boleh diapply as blusher dan eye shadow. Ha gitu. Yang tak reti nak pakai jangan risau. Beli dan tanya Aten. Aten consult sampai terror !
β€”
Ok cukup 5. Kalau cerita semua sampai esok tak habis baca status ni. Hihi. Kita ada 5 code mereciks ! ❣️
.

1. Kiss love .
2. Baby muah .
3. Sweet talker
4. No lies
5. Talkative
.

Another 100pcs akan mendarat pada Aten insyaAllah lusa. Siapa nak book atau nak cuba Sistho Lipmatte jom cepat-cepat sayang !
.
.

Total price : RM35 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#projekrumah #sistholipmatte #trustedagent #agentyangsah #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #makeup #lipmatte #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

JUJU 100% TRUSTED SELLER (@juju_beautyshop)

Lipscrub by The Beauty Hacks 😎✨
. .

Fungsi
1. Melembapkan bibir
2. Merawat bibir kering dan menggelupas
3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea
4. Merawat bibir gelap
5. Melembapkan bibir
6. Boleh digunakan sebagai lipbalm juga
.
Price : RM22 exc postage
.

The Beauty Hacks Malaysia
012-2400142 #atenninspireworks #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #dropshipwanted #agentwanted

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

5 SEBAB ANDA TAKKAN MENYESAL MENCUBA SISTHO LIPMATTE ! πŸ˜‰
.

Hi dan assalamualaikum semua. Buat apa je malam Isnin ni. Masih layan Monday blues ke? Hikhik. Jangan cenggituuuu
.

Posting ini bukan untuk para wanita tapi para suami sekali! Hah gittew. Kenapa? Sebab suami suami yang budiman boleh belikan 1 set lengkap Sistho Lipmatte ini dah hadiahkan kepada si isteri. Aten guarantee mesti si isteri tersenyum !☺️
.

Ok, berbalik kepada headline di atas, Aten nak share kenapa korang takkan menyesal kalau cuba Sistho Lipmatte ni tau ! πŸ˜‰
.

Apa dia, jom baca
β€”
πŸ‘ Korang tak perlu risau untuk touch up banyak kali dah selepas makan! Sistho lipmatte ni dia tahan lebih lama walaupun korang bedal 3 pinggan nasi dagang Kelantan ! .
β€”
πŸ‘ Suami asyik puji bibir makin gebus gebas dan effect mungil secara semulajadi. Haaah, tak perlu cucuk sana sini !
β€”
πŸ‘ Kandungan yang ada dalam Sistho Lipmatte 100% selamat. Takde bahan kimia merbahaya. So tak perlu takut nak apply pada bibir. Jangan rasa takut bibir kering atau hitam. It wont happen with Sistho Lipmatte babeh !
β€”
πŸ‘ Harga murah tapi kualiti setanding international punya lipmatte. Bukan syok sendiri tapi kita dapat feedback dari para customer ok !
β€”
πŸ‘ Jimat! Bukan sekadar apply di bibir tapi boleh diapply as blusher dan eye shadow. Ha gitu. Yang tak reti nak pakai jangan risau. Beli dan tanya Aten. Aten consult sampai terror !
β€”
Ok cukup 5. Kalau cerita semua sampai esok tak habis baca status ni. Hihi. Kita ada 5 code mereciks ! ❣️
.

1. Kiss love .
2. Baby muah .
3. Sweet talker
4. No lies
5. Talkative
.

Another 100pcs akan mendarat pada Aten insyaAllah lusa. Siapa nak book atau nak cuba Sistho Lipmatte jom cepat-cepat sayang !
.
.

Total price : RM35 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#projekrumah #sistholipmatte #trustedagent #agentyangsah #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #makeup #lipmatte #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

Liptint (@thecandylips)

3. Watermelon (Red)
Now nak keluar pergi dinner mana-mana tak perlu pakai lipstick over over dah #nayicecreamliptint kan aderr. Tengok 3 beradik ni cantik kanπŸ˜† memang suka pakai benda macam ni katanya.. biasala girlgirl
.
.
Ramai la yang tanya sis best tak pakai #nayicecreamliptint ni?
.
.
Ofkos lah best! Bukan saja-saja sis cakap sebab sis jual. Tapi memang terbukti nyata lagi best.
Boleh merawat bibir yang kering lagi sebab salah satu kandungan dia argan oil
.
.
Click link dekat bio for more information🌸
.
.
.
#nayicecreamtint #icecreamliptint #liptint #liptintmurah #liptintmalaysia #koreanlook #liptintkoreaoriginal #makeuplover #letschanteq #jomcuba #produkbest #sayajualmurah #trg #ktrg #terengganu #dataranaustin #gongbadak #manir #shahalam #kualalumpur #serikembangan #putrajaya #melaka #negerisembilan #johor #nakcantikjangankedekut #nakcantikjanganmalas #beautyispain

Liptint (@thecandylips)

2. Vanilla (Orange)
Now nak keluar pergi dinner mana-mana tak perlu pakai lipstick over over dah #nayicecreamliptint kan aderr. Tengok 3 beradik ni cantik kanπŸ˜† memang suka pakai benda macam ni katanya.. biasala girlgirl
.
.
Ramai la yang tanya sis best tak pakai #nayicecreamliptint ni?
.
.
Ofkos lah best! Bukan saja-saja sis cakap sebab sis jual. Tapi memang terbukti nyata lagi best.
Boleh merawat bibir yang kering lagi sebab salah satu kandungan dia argan oil
.
.
Click link dekat bio for more information🌸
.
.
.
#nayicecreamtint #icecreamliptint #liptint #liptintmurah #liptintmalaysia #koreanlook #liptintkoreaoriginal #makeuplover #letschanteq #jomcuba #produkbest #sayajualmurah #trg #ktrg #terengganu #dataranaustin #gongbadak #manir #shahalam #kualalumpur #serikembangan #putrajaya #melaka #negerisembilan #johor #nakcantikjangankedekut #nakcantikjanganmalas #beautyispain

Liptint (@thecandylips)

1. Strawberry (Pink)
Now nak keluar pergi dinner mana-mana tak perlu pakai lipstick over over dah #nayicecreamliptint kan aderr. Tengok 3 beradik ni cantik kanπŸ˜† memang suka pakai benda macam ni katanya.. biasala girlgirl
.
.
Ramai la yang tanya sis best tak pakai #nayicecreamliptint ni?
.
.
Ofkos lah best! Bukan saja-saja sis cakap sebab sis jual. Tapi memang terbukti nyata lagi best.
Boleh merawat bibir yang kering lagi sebab salah satu kandungan dia argan oil
.
.
Click link dekat bio for more information🌸
.
.
.
#nayicecreamtint #icecreamliptint #liptint #liptintmurah #liptintmalaysia #koreanlook #liptintkoreaoriginal #makeuplover #letschanteq #jomcuba #produkbest #sayajualmurah #trg #ktrg #terengganu #dataranaustin #gongbadak #manir #shahalam #kualalumpur #serikembangan #putrajaya #melaka #negerisembilan #johor #nakcantikjangankedekut #nakcantikjanganmalas #beautyispain

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

Nak kulit glowing? Kulit sihat? Jom dapatkan face mask turmeric anda hari ini !
β€”

KELEBIHAN FACE MASK TURMERIC
1. Mengubati dan mengatasi masalah jerawat
2. Mengatasi masalah kulit berminyak
3. Mengurangkan kedutan dan mencegah penuaan
4. Mengatasi pigmentasi
5. Menghaluskan kulit muka
6. Mengangkat sel-sel kulit mati
7. Mengurangkan lingkaran hitam di bawah mata
8. Meratakan tona kulit
9. Membantu membersihkan wajah dari jerawat dan parut
10. Boleh digunakan di tumit, siku bukan hanya di wajah
β€”
.

Total price : RM29 exc postage
Postage : RM8 SM | RM12 SS
Cod available : Kuala Terengganu, Manir, Seberang Takir, Tok Jembal, Gong Badak dll
FREEGIFT AWAITS YOU πŸ’«
.

Fatin Aqilah
+60132599259
.

#projekrumah #thebeautyhacks #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #atenninspirework #cod #serikembangan #produkbest #supportmelayu #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #ktrg #dataranaustin #gongbadak #manir #setcantik #nakcantikjangankedekut #beautyispain

AQYLA BEAUTY SHOP (@fatinaqilah.co)

BIBIR MEREKAH, KERING DAN KUSAM? KINI TIDAK LAGI DENGAN ADANYA
.

Lipscrub by The Beauty Hacks 😎✨
. .

Fungsi
1. Melembapkan bibir
2. Merawat bibir kering dan menggelupas
3. Menjadikan bibir pink persis gadis Korea
4. Merawat bibir gelap
5. Melembapkan bibir
6. Boleh digunakan sebagai lipbalm juga
.
Price : RM22 exc postage
.

Aqylazainal Empire.
013 259 9259
.

#monsterstokisTBHTerengganu #atenninspireworks #thebeautyhacksterengganu #agentthebeautyhacks #projekrumah #trustedagent #agentyangsah #beautyhacks #beauty #letschanteq #jomcuba #aqylazainalempire #cod #produkbest #sayajual #sayajualkosmetik #scrub #facescrub #bodyscrub #turmericset #riceset #charcoalset #trg #dataranaustin #gongbadak #manir #nakcantikjangankedekut #beautyispain #dropshipwanted #agentwanted

Liptint (@thecandylips)

3. Watermelon (Red)
.
.
Hai dear sis.. ha meh nak cerita tengok budak kecik pun dah pandai pakai liptint ni hehe biasala budak budak lagi2 kalau perempuan pantang tengok benda ni semua. Sis pun pakai jugak sebenarnya heheπŸ™ŠπŸ˜„ geram je tengok cute sangat
.
.
Lets grab yours dear. Tak rugi pun beli niπŸ˜‰πŸŒΈ
.
.
.
#nayicecreamtint #icecreamliptint #liptint #liptintmurah #liptintmalaysia #koreanlook #liptintkoreaoriginal #makeuplover #letschanteq #jomcuba #produkbest #sayajualmurah #trg #ktrg #terengganu #dataranaustin #gongbadak #manir #shahalam #kualalumpur #serikembangan #putrajaya #melaka #negerisembilan #johor #nakcantikjangankedekut #nakcantikjanganmalas #beautyispain

Liptint (@thecandylips)

2. Vanilla (Orange)
.
.
Hai dear sis.. ha meh nak cerita tengok budak kecik pun dah pandai pakai liptint ni hehe biasala budak budak lagi2 kalau perempuan pantang tengok benda ni semua. Sis pun pakai jugak sebenarnya heheπŸ™ŠπŸ˜„ geram je tengok cute sangat
.
.
Lets grab yours dear. Tak rugi pun beli niπŸ˜‰πŸŒΈ
.
.
.
#nayicecreamtint #icecreamliptint #liptint #liptintmurah #liptintmalaysia #koreanlook #liptintkoreaoriginal #makeuplover #letschanteq #jomcuba #produkbest #sayajualmurah #trg #ktrg #terengganu #dataranaustin #gongbadak #manir #shahalam #kualalumpur #serikembangan #putrajaya #melaka #negerisembilan #johor #nakcantikjangankedekut #nakcantikjanganmalas #beautyispain

Liptint (@thecandylips)

1. Strawberry (Pink)
.
.
Hai dear sis.. ha meh nak cerita tengok budak kecik pun dah pandai pakai liptint ni hehe biasala budak budak lagi2 kalau perempuan pantang tengok benda ni semua. Sis pun pakai jugak sebenarnya heheπŸ™ŠπŸ˜„ geram je tengok cute sangat
.
.
Lets grab yours dear. Tak rugi pun beli niπŸ˜‰πŸŒΈ
.
.
.
#nayicecreamtint #icecreamliptint #liptint #liptintmurah #liptintmalaysia #koreanlook #liptintkoreaoriginal #makeuplover #letschanteq #jomcuba #produkbest #sayajualmurah #trg #ktrg #terengganu #dataranaustin #gongbadak #manir #shahalam #kualalumpur #serikembangan #putrajaya #melaka #negerisembilan #johor #nakcantikjangankedekut #nakcantikjanganmalas #beautyispain

Hq Larra Beauty Official (@hq_larra_beauty_official)

Jom cuba mencuba TATISKINCARE supaya ands kelihatan lebih putih dan berseri
1. Kenali je jenis kulit anda berminyak? Kering2 normal? Sensitif? Atau kombinasi 2. Gunakan air suam atau sushi bilik untuk mencuci muka ini penting sebab Nak buka liang roma kita taw
3. Cari pencuci muka yang sedikit berasid, lebih kurang pH muka kita okey 4.elakkan pencuci muka yang mengandungi pewangi dan pengawet
5. Bilaskan muka dengan air sejuk tersangat penting untuk tutup balik liang Roma πŸ”¬HALAL & DISAH OLEH KKM πŸ“² β€œPM” sekarang
πŸ“² β€œPM” sekarang πŸ“² β€œPM” Sekarang πŸ“² β€œPM” Sekarang πŸ“² β€œPM” Sekarang

#letscantik #letschanteq #letsbeauty #letskurus #letsputihgebu #letsposts #letsnewbody #larrabeuty #larrabeutyofficial #hqlarrabeauty #shoppingonline #originalproduk #kualalumpur #selangor #kedah #terengganu #perak #kelantan #perlis #melaka #negerisembilan #pahang #sabah #sarawak #johor #pulaupinang #malaysia #singapore

Hq Larra Beauty Official (@hq_larra_beauty_official)

Jom cuba mencuba TATISKINCARE supaya ands kelihatan lebih putih dan berseri
1. Kenali je jenis kulit anda berminyak? Kering2 normal? Sensitif? Atau kombinasi 2. Gunakan air suam atau sushi bilik untuk mencuci muka ini penting sebab Nak buka liang roma kita taw
3. Cari pencuci muka yang sedikit berasid, lebih kurang pH muka kita okey 4.elakkan pencuci muka yang mengandungi pewangi dan pengawet
5. Bilaskan muka dengan air sejuk tersangat penting untuk tutup balik liang Roma πŸ”¬HALAL & DISAH OLEH KKM πŸ“² β€œPM” sekarang
πŸ“² β€œPM” sekarang πŸ“² β€œPM” Sekarang πŸ“² β€œPM” Sekarang πŸ“² β€œPM” Sekarang

#letscantik #letschanteq #letsbeauty #letskurus #letsputihgebu #letsposts #letsnewbody #larrabeuty #larrabeutyofficial #hqlarrabeauty #shoppingonline #originalproduk #kualalumpur #selangor #kedah #terengganu #perak #kelantan #perlis #melaka #negerisembilan #pahang #sabah #sarawak #johor #pulaupinang #malaysia #singapore

Hq Larra Beauty Official (@hq_larra_beauty_official)

Jom cuba mencuba TATISKINCARE supaya ands kelihatan lebih putih dan berseri
1. Kenali je jenis kulit anda berminyak? Kering2 normal? Sensitif? Atau kombinasi 2. Gunakan air suam atau sushi bilik untuk mencuci muka ini penting sebab Nak buka liang roma kita taw
3. Cari pencuci muka yang sedikit berasid, lebih kurang pH muka kita okey 4.elakkan pencuci muka yang mengandungi pewangi dan pengawet
5. Bilaskan muka dengan air sejuk tersangat penting untuk tutup balik liang Roma πŸ”¬HALAL & DISAH OLEH KKM πŸ“² β€œPM” sekarang
πŸ“² β€œPM” sekarang πŸ“² β€œPM” Sekarang πŸ“² β€œPM” Sekarang πŸ“² β€œPM” Sekarang

#letscantik #letschanteq #letsbeauty #letskurus #letsputihgebu #letsposts #letsnewbody #larrabeuty #larrabeutyofficial #hqlarrabeauty #shoppingonline #originalproduk #kualalumpur #selangor #kedah #terengganu #perak #kelantan #perlis #melaka #negerisembilan #pahang #sabah #sarawak #johor #pulaupinang #malaysia #singapore
More...