Jennifer🌸 Chan (@jjenc)

Hourglass 👧🏻👱🏻‍♀️👩🏻Girl Lip Stylo 💄
💋Awesome Color Intensity 🎨
💫Love the moisturizing texture 👄
I'm PROTECTOR & ICON lover❤️
💄What's yours' among the 20 colours⁉️
❣️LET'S CHANGE THE WORLD FOR GOOD❣️ #anniegchan #hourglass #hourglasshk
#girlforgood #lipstylo #lipcolour
#lip #girllipstylo
#makeup #cosmetic
@hourglasscosmetics

Ann.makeupaddiction (@ann.makeupaddiction)

#
眉毛-Kate三色眉粉、Kate染眉膏
眼妝-Morphe35F、Tonymoly眼線膠、Dejavu睫毛膏
唇妝-MAC Brick-O-La
-
Makeup of the day😆
眉毛我使用的產品一直是Kate三色眉粉跟染眉膏
真的非常好用又平價!!!
/
今天眼妝是一般大地色打底,眼中用金色打亮
眼線跟睫毛都是一如往常的樣子
有人說我的眼線很好看我真的是開心到心坎裡❤️
/
今天的唇膏就是昨天發的MAC Brick-O-La
跟在手上的顏色真的不太一樣吧😂
而且它有時候看起來偏粉有時候看起來偏磚紅
我也是摸不透到底該如何形容這個顏色👻
總之是個蠻百搭的顏色,也微顯白
膏體有種奶油味,質地也很奶油感
微微的光澤也顯得氣色不錯☺️
#motd#instamakeup#makeupaddict#makeupholic#makeuplover#makeupbyme#eyemakeup#eyelook#eyemakeuplook#eyemakeupoftheday#lips#lipcolour#katetokyo#morphe#morphe35f#mac#macbrickola#snapchat

(@more_than_just_make_up)

It's already the 18th January!? How? Don't miss out on our January Customer Kudos. $116 saving you 19% ( or $24 )
.
. Addiction Shadow Palette
. Stiff Upper Lip Lip Colour
. Mineral Liquid Foundation
. FREE make up case
.
You choose your colours including 3 extra exclusive lip stain colours.
Ask me if you need help with your foundation shade. ❤️

NEW & PRELOVED ORIFLAME,ETUDE (@jogja.prelovedd)

Jual Parfum Power Musk by Oriflame
Kondisi: 100% New ya
Ini baunya cenderung maskulin gitu Woody tapi ada perpaduan Musk nya. O,ya ini jenisnya Eau de Toilette ya jadi pasti lebih tahan lama dari pada bodyspray, collogne, body mist. Cukup semprot sedikit, wanginya lebih tahan lama yaitu 3-4 Jam.
Alasan jual karena owner masih ada parfum yg lain dan ini blm dipake
Harga: hampir 300.000
Jual: 150.000 aja deh (bisa nego)
#lipcolour #makeover #prelovedmakeover #prelovedmakeup #prelovedmakeupjogja #prelovedori #lipcreamemina #eminapreloved #prelovedemina #lipcream #prelovedlipcream #parfummurah #parfumimpor #parfumberkualitas #parfummurah #parfumoriflame #powermusk #seductivemusk #lipstikmurah #pixysecond #makeovermurah #makeupjogja #makeupjogjasecond #lipcreamori #oriflameid #prelovedoriflame #oriflamepreloved #oriflamesecond #oriflamejogja #oriflamemurah #oriflame

NEW & PRELOVED ORIFLAME,ETUDE (@jogja.prelovedd)

Jual Soap Bar by Oriflame
Varian: - Nature Secret (basil & peach) - Milk & Honey
New ya 😂
Nature secretnya harumnya wangi banget, bikin seger, dan melembabkan kulit.
Kalau yg Milk & Honey lebih ke melembapkan kulit dan texture nya creamy, baunya juga harum, bisa mencerahkan kulit.
Alasan jual karena owner lebih suka pakai shower cream walau sebenernya variannya sama hehe
Harga: @30.000an
Disini jual: @20.000
Atau Take All 30.000 aja (dijamin murah banget)💕 #lipcolour #makeover #prelovedmakeover #prelovedmakeup #prelovedmakeupjogja #prelovedori #lipcreamemina #eminapreloved #prelovedemina #lipcream #prelovedlipcream #lipcreampreloved #lipcreammurah #lipstikmurah #pixysecond #makeovermurah #makeupjogja #makeupjogjasecond #lipcreamori #oriflameid #prelovedoriflame #oriflamepreloved #oriflamesecond #oriflamejogja #oriflamemurah #oriflame

Barbara Maskell (@insureyourdestiny)

#TransformationTuesday I know which option I choose. Which one do your prefer? 🐝 💉💄
ℹ️⤵️----------------------------------------------
This ultra shiny gloss features an oligopeptide to define and contour lips, focusing on the “cupid’s bow” that tends to fade with age. The peptide helps you achieve the full, shapely lips you desire in only 28 days.
_________________________________
.
.
.
.
.
.
#InsureYourDestiny #lipstick #lipsticks #fullips #lipgloss #lips #lipcolor #makeupoftheday #makeupaddicted #makeupaddict #lipstik #makeupblogger #instamakeup #beautyblogger #cosmetic #ontrend #lipstickaddict #ilovemakeup #fashionista #lipstickjunkie #lip #lippies #redlipstick #lipart #lipcolour #muotd #lipsticklover #lipstain #mua

Ellen M Hunt (@tallredone33)

Just amazing colors that go on liquid ,and dry Matte , beautiful , long wearing & get noticed 💄💋#motivescosmetics #lorenridinger #lipcolour #beauty #shoponshop go to link in bio & I can give you coupon code upon registration of free account 👊💯

Liz Blyth (@lizslips)

Our very own Aussie designed lippie. And a best seller. 💕💋💄 www.senegence.com/lizslips #lipcolour #lipsense #lizslips #bestseller #senegence #aussie

Zarraz Paramedical Skincare (@zarrazparamedicalskincare)

YOU ARE SUFFERING FRIM SENSITIVE/ALLERGY/DRY/CHAPPED LIPS?? Elle has the answer for your problem!
Zarraz Paramedical Skincare is not only limited to skin treatment. We do provide you with Hair Care and Lip Care as well.

This is one of my clients, responded to me a week after her trying on ZARRAZ PARAMEDICAL LIP MAGIC.

ZARRAZ PARAMEDICAL LIP MAGIC IS RESPONSIBLE TO:
1. reduce lips fine lines;
2. improve dry and chapped lips;
3. moisturising lips;
4. providing natural colour to lips;
5. night treatment for your lips;
6. based lip care before applying any lipstick or lipcolour.

Grab this Zarraz Paramedical Lip Magic for RM40 only and you will be another happy user! i have mine!

Sincerely,
Elle Ghazali
Your Certified Zarraz Paramedical Consultant
011 12800 206

#elleghazali #zarrazparamedicalmalaysia #malaysia #zarrazparamedicalskincare #zarrazparamedical #chappedlips #drylips #moisturising #lipcolour #lipmagic #lipcare #ayurveda #homeopathy #natural #halal #skincare #bibirkering #bibirmerekah #bibirgatal #bibirsensitif #beautyspasupplier
#spamuslimah #spasupplier #beautysupplier #beauty #sayajualonline #sayajualprodukkecantikan

chacha_auraglow (@chaca_auraglow_aurabeauty)

FACIAL WASH AURA BEAUTY ✔️Manfaat :
AURA BEAUTY Facial Wash membantu membersihkan  wajah anda dari kotoran, debu, dan sisa make up. Kandungan Glycyrrhiza Glabra Root Extract dan Ethyl Ascorbic Acid membantu wajah anda agar tetap cerah, lembab, dan  segar ✔️Komposisi :
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Propylene Glycol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, DMDM Hydantoin, Ethyl Ascorbic Acid, Glycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate ✔️Cara Pakai :
Basuh wajah anda dengan air, busakan AURA BEAUTY Facial Wash dengan air di telapak tangan kemudian usapkan secara merata ke seluruh wajah, lakukan pijatan ringan, tunggu sekitar 3 menit kemudian bilas dengan air sampai bersih. --
✔️BPOM :
NA 18161204438
--
Isi :
100 ml

Pemesanan:
📌PIN D38AD988
📌WA 081251289639
📌Line priscanauraglow
Pembayaran bisa melalui bank
BCA
BRI
BNI
Mandiri
Danamon  #chat #comment #bbm #line #zeeshop #instagram #murahmurah #lips #borongkosmetik #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #bebaskimia#axioo #axioojakarta #rent #eveninggown#sonayna #muslimfashion #bajumuslim #original #silk #kaftan #branded #jilbab #hijab #ramadhan

chacha_auraglow (@chaca_auraglow_aurabeauty)

FACIAL WASH AURA BEAUTY ✔️Manfaat :
AURA BEAUTY Facial Wash membantu membersihkan  wajah anda dari kotoran, debu, dan sisa make up. Kandungan Glycyrrhiza Glabra Root Extract dan Ethyl Ascorbic Acid membantu wajah anda agar tetap cerah, lembab, dan  segar ✔️Komposisi :
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Propylene Glycol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, DMDM Hydantoin, Ethyl Ascorbic Acid, Glycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate ✔️Cara Pakai :
Basuh wajah anda dengan air, busakan AURA BEAUTY Facial Wash dengan air di telapak tangan kemudian usapkan secara merata ke seluruh wajah, lakukan pijatan ringan, tunggu sekitar 3 menit kemudian bilas dengan air sampai bersih. --
✔️BPOM :
NA 18161204438
--
Isi :
100 ml

Pemesanan:
📌PIN D38AD988
📌WA 081251289639
📌Line priscanauraglow
Pembayaran bisa melalui bank
BCA
BRI
BNI
Mandiri
Danamon  #chat #comment #bbm #line #zeeshop #instagram #murahmurah #lips #borongkosmetik #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #bebaskimia#axioo #axioojakarta #rent #eveninggown #devainkapoor #sonayna #muslimfashion #bajumuslim #original #silk #kaftan #branded #jilbab

chacha_auraglow (@chaca_auraglow_aurabeauty)

FACIAL WASH AURA BEAUTY ✔️Manfaat :
AURA BEAUTY Facial Wash membantu membersihkan  wajah anda dari kotoran, debu, dan sisa make up. Kandungan Glycyrrhiza Glabra Root Extract dan Ethyl Ascorbic Acid membantu wajah anda agar tetap cerah, lembab, dan  segar ✔️Komposisi :
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Propylene Glycol, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, DMDM Hydantoin, Ethyl Ascorbic Acid, Glycerin, Citric Acid, Potassium Sorbate ✔️Cara Pakai :
Basuh wajah anda dengan air, busakan AURA BEAUTY Facial Wash dengan air di telapak tangan kemudian usapkan secara merata ke seluruh wajah, lakukan pijatan ringan, tunggu sekitar 3 menit kemudian bilas dengan air sampai bersih. --
✔️BPOM :
NA 18161204438
--
Isi :
100 ml

Pemesanan:
📌PIN D38AD988
📌WA 081251289639
📌Line priscanauraglow
Pembayaran bisa melalui bank
BCA
BRI
BNI
Mandiri
Danamon  #chat #comment #bbm #line #zeeshop #instagram #murahmurah #lips #borongkosmetik #lipicesheercolor #lipstickkolagen #lipcolour #lip #lipglosses #lipstick #bebaskimia#axioo #axioojakarta #rent #eveninggown #devainkapoor #sonayna #muslimfashion #bajumuslim #original #silk #kaftan #branded #kebaya

The Lipologist (@thelipologist)

Which color is your favorite?
More...