Erdah Samino (@kirakawaii_ephyra)

[ EPHYRA LIPS - HANYA RM 30 JER! ] .
.
Fuhhhh... memang meriah whatsapp team kami. Semua excited ye nak tahu harga Ephyra Lips! Mana taknya, geram kan tengok warna cantik-cantik. 💋
.
.
👉🏼Mengumumkan harga Ephyra Lips hanya RM 30 sahaja!!! Iyer! Betul... tu lah harganya! .
.
😌Amacam? Mampu milik kan? Yes... kita nak sis collect semua warna Ephyra Lips. Nak sis pakai setiap hari, setiap masa. Sebab semua warna memang soooooooo beautiful! 😘
.
.
💄EPHYRA LIPS💄
Cream-to-Matte Lip Color
.
💋 Affordable Lip Matte - Harga RM 30 je! Unbelievable kan??? Kualiti? Confirm tip top!
.
💋 Smooth & Velvety Finish - one swipe dah cantik. Pakai sikit warna dah naik!
.
💋 Wudhu' Friendly - senang nak remove. Tak perlu gosok kuat-kuat sampai luka atau pedih bibir!
.
💋 5 Stunning Color for All Skin Tones - colour memang in & trendy. Kulit cerah boleh, kulit tak berapa cerah pun boleh!
.
💋 Long Lasting & Light Weight - rasa & tekstur ringan macam tak pakai lipstick. Tak melekit, tak berminyak & plumping your lips! .
.
💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care utk melembapkan & merawat bibir yang kering atau bibir gelap! .
.
========================
.
.
Klik link whatsapp: www.wasap.my/60178925257 utk info & pembelian 👄👄👄
.
Follow IG 👉🏼👉🏼👉🏼
@ephyracosmetics @ephyracosmetics @ephyracosmetics @ephyracosmetics @ephyracosmetics @ephyracosmetics .
.
.
.
#ephyra2u #ephyralips #ephyralovers #ephyradealers #ephyrasuperhealthbrand #ephyra5years #lips #creamtomattelipcolor #lipmatte - #regrann

Billay Vee (@billayvee)

| Promise I'll always be there |

Lysm 8k Babies✨🥀 (@tumblrpxp_)

What's your favorite clothing brand?

🔮Гадание онлайн | Магия🔮 (@gadanie_online)

"Стремитесь к деньгам ради мечты"💎
More...