Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION, BEST SELLING ‼️ ♥️
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
【 MESRA WUDHUK 🤗
💌 Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
【 TIDAK BERCAPUK 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing!
.
BELI ✅ SCAN ✅ MENANG ✅
.
💌 Uolls tahu tak kat setiap produk MERVE ada sticker hologram? 💌 Uolls tahu tak bila uolls GORES dan SCAN sticker hologram tu guna handphone, uolls dapat nombor kod cabutan bertuah?? Tinggal isi details je!
💌 Uolls tahu tak daripada situ uolls boleh dapat hadiah-hadiah best daripada MERVE??? 😍
💌 Uolls tahu tak PEMENANG BERTUAH akan dipilih melalui teknik Cabutan Bertuah secara live di page MERVE oleh Founder Joy Revfa & President Radz Mohd?? 🤗
.
Setiap bulan ada saja hadiah best-best! RUGI BESAR ni kalau lepaskan peluang! Sambil-sambil beli produk, sambil-sambil dapat hadiah best. Siapa nak kasi??
.
#MERVEAllAboutProduct
#FullCoverageFoundation
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION, BEST SELLING ‼️ ♥️
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
【 MESRA WUDHUK 🤗
💌 Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
【 TIDAK BERCAPUK 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing!
.
BELI ✅ SCAN ✅ MENANG ✅
.
💌 Uolls tahu tak kat setiap produk MERVE ada sticker hologram? 💌 Uolls tahu tak bila uolls GORES dan SCAN sticker hologram tu guna handphone, uolls dapat nombor kod cabutan bertuah?? Tinggal isi details je!
💌 Uolls tahu tak daripada situ uolls boleh dapat hadiah-hadiah best daripada MERVE??? 😍
💌 Uolls tahu tak PEMENANG BERTUAH akan dipilih melalui teknik Cabutan Bertuah secara live di page MERVE oleh Founder Joy Revfa & President Radz Mohd?? 🤗
.
Setiap bulan ada saja hadiah best-best! RUGI BESAR ni kalau lepaskan peluang! Sambil-sambil beli produk, sambil-sambil dapat hadiah best. Siapa nak kasi??
.
#MERVEAllAboutProduct
#FullCoverageFoundation
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

FULL COVERAGE FOUNDATION, BEST SELLING ‼️ ♥️
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita tampil lebih yakin kerana foundation ini mampu memberi impact flawless.
.
【 MESRA WUDHUK 🤗
💌 Memudahkan urusan wanita menunaikan solat kerana proses membersihkan foundation ini mudah dan singkat
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita berjimat kerana harga foundation ini mampu milik malah tahan berbulan-bulan.
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang bukan sahaja mencantikkan kulit, malahan merawat kulit wanita yang mempunyai cela.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita tampil cantik natural kerana foundation ini bertekstur ringan tetapi mampu menutup cela dengan sempurna.
.
【 TIDAK BERCAPUK 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari foundation yang tidak bercapuk walau dipakai dari pagi hingga malam malahan semakin berpeluh semakin glowing!
.
BELI ✅ SCAN ✅ MENANG ✅
.
💌 Uolls tahu tak kat setiap produk MERVE ada sticker hologram? 💌 Uolls tahu tak bila uolls GORES dan SCAN sticker hologram tu guna handphone, uolls dapat nombor kod cabutan bertuah?? Tinggal isi details je!
💌 Uolls tahu tak daripada situ uolls boleh dapat hadiah-hadiah best daripada MERVE??? 😍
💌 Uolls tahu tak PEMENANG BERTUAH akan dipilih melalui teknik Cabutan Bertuah secara live di page MERVE oleh Founder Joy Revfa & President Radz Mohd?? 🤗
.
Setiap bulan ada saja hadiah best-best! RUGI BESAR ni kalau lepaskan peluang! Sambil-sambil beli produk, sambil-sambil dapat hadiah best. Siapa nak kasi??
.
#MERVEAllAboutProduct
#FullCoverageFoundation
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️
.
.
.
MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK, MUST TRY ‼️ ♥️
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi bibir yang cantik secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada lipstic untuk bibir kelihatan merah dan mungil kerana lipstic ini membantu mereka memperolehi bibir yang sihat.
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
【 TAHAN LAMA 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari lipstic yang tahan lama di bibir walaupun setelah makan dan minum.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita yang lebih suka lipstic kelihatan natural kerana lipstick ini mengikut warna darah.
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita untuk lebih berkeyakinan dalam berhadapan dengan orang ramai tanpa rasa segan silu disebabkan bibir yang pucat dan tidak kelihatan segar.
.
【 UNIK 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi lipstick yang tersangat unik berwarna biru namun setelah dicalit pada bibir atau pipi, terserlah warna merahnya bak delima!
.
#MERVEAllAboutProduct
#CinderevfaBlueMagicLipstick
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK, MUST TRY ‼️ ♥️
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi bibir yang cantik secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada lipstic untuk bibir kelihatan merah dan mungil kerana lipstic ini membantu mereka memperolehi bibir yang sihat.
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
【 TAHAN LAMA 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari lipstic yang tahan lama di bibir walaupun setelah makan dan minum.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita yang lebih suka lipstic kelihatan natural kerana lipstick ini mengikut warna darah.
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita untuk lebih berkeyakinan dalam berhadapan dengan orang ramai tanpa rasa segan silu disebabkan bibir yang pucat dan tidak kelihatan segar.
.
【 UNIK 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi lipstick yang tersangat unik berwarna biru namun setelah dicalit pada bibir atau pipi, terserlah warna merahnya bak delima!
.
#MERVEAllAboutProduct
#CinderevfaBlueMagicLipstick
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

CINDEREVFA BLUE MAGIC LIPSTICK, MUST TRY ‼️ ♥️
.
【 MENCANTIK & MERAWAT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi bibir yang cantik secara semulajadi tanpa perlu bergantung kepada lipstic untuk bibir kelihatan merah dan mungil kerana lipstic ini membantu mereka memperolehi bibir yang sihat.
.
【 MENJIMATKAN DUIT 🤗
💌 Membantu para wanita untuk tampil cantik tanpa perlu berbelanja lebih kerana produk ini direka khas 2 dalam 1 dimana ia bukan sahaja boleh digunakan sebagai lipstick, juga sebagai blusher. Lebih lebih lagi ia boleh digunakan oleh lelaki dan wanita maka ia boleh dipakai bersama-sama.
.
【 TAHAN LAMA 🤗
💌 Membantu para wanita yang tercari-cari lipstic yang tahan lama di bibir walaupun setelah makan dan minum.
.
【 TAMPIL NATURAL 🤗
💌 Membantu para wanita yang lebih suka lipstic kelihatan natural kerana lipstick ini mengikut warna darah.
.
【 TAMPIL LEBIH YAKIN 🤗
💌 Membantu para wanita untuk lebih berkeyakinan dalam berhadapan dengan orang ramai tanpa rasa segan silu disebabkan bibir yang pucat dan tidak kelihatan segar.
.
【 UNIK 🤗
💌 Membantu para wanita untuk memperolehi lipstick yang tersangat unik berwarna biru namun setelah dicalit pada bibir atau pipi, terserlah warna merahnya bak delima!
.
#MERVEAllAboutProduct
#CinderevfaBlueMagicLipstick
.
Ternyatalah dengan MERVE, Cantik Bukan Lagi Fantasi ❤️

MS030 733DS
.
www.wasap.my/601132338345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fullcoveragefoundation

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

Cinderevfa Blue Magic Lipstick 💄
.
This 2 in 1 lipstick is almost too magical to be true!
.
7 in 1 Multi-Care
– Lip Primer
– Blusher
– Lip Tint
– Lip Balm
– Lip Repair
– Lip Plumper
– UV Protection
.
Beauty not just a fantasy ❤️
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fairytearspotion

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

Cinderevfa Blue Magic Lipstick 💄
.
This 2 in 1 lipstick is almost too magical to be true!
.
7 in 1 Multi-Care
– Lip Primer
– Blusher
– Lip Tint
– Lip Balm
– Lip Repair
– Lip Plumper
– UV Protection
.
Beauty not just a fantasy ❤️
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fairytearspotion

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

Cinderevfa Blue Magic Lipstick 💄
.
This 2 in 1 lipstick is almost too magical to be true!
.
7 in 1 Multi-Care
– Lip Primer
– Blusher
– Lip Tint
– Lip Balm
– Lip Repair
– Lip Plumper
– UV Protection
.
Beauty not just a fantasy ❤️
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #misicantikselepasraya #gorgeousjuicebymerve #fairytearspotion

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation.
Merve id: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation.
Merve id: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Cantik Bukan Lagi Fantasi (@mervecosmetic.my)

MERVE Full Coverage Foundation adalah Foundation No.1 Malaysia yang telah berjaya mengumpul ramai peminat iaitu MERVE Full Coverage Foundation dan Contour Highlighter!!
.
Dengan berasaskan Super Fruits, foundation ini berjaya menjadi viral & kegilaan pengguna wanita apabila ia mampu mencantikkan kulit dalam beberapa saat memakainya!
.
Untuk pengetahuan semua, foundation ini diperkaya dengan Super Fruits & Modern Formula yang penuh dengan khasiat untuk kulit kita setiap hari.
.
Berbekalkan kandungan extract Mangosteen, Grapefruit, Goji Berry, Peach, Acai Berry, Pomegranate, L-Glutathione, Stem Cell, Green Tea, Vitamin C, Vitamin E & Aloe Vera, ia mampu bertindak memulihkan, melembutkan, mencerahkan & mencantikkan kulit anda hari demi hari.
.
Alhamdulillah, minggu pertama berada di pasaran, hampir 5,000 unit telah licin terjual dengan jayanya.
.
MERVE Full Coverage Foundation ini tampil dengan 5 warna istimewa yang boleh diaplikasikan sebagai Primer (Krim Perlindung), Foundation (Alas Bedak), Concealer (Penyamar Noda) & Shading (Pembayang) yang mampu memberi khasiat pada kulit & menukar sel kulit anda agar lebih sihat bermaya.
.
Insyallah, contour cream & highlighter cream akan di 'upgrade' agar lebih mudah & menyerlah apabila dipakai. STAY TUNED. 😍
.
Hubungi kakak for free consultation.
Merve id: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan
More...