FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

This is new packaging bottle for Amoura Waterproof Series. .
Looks gorgeous right? Make it yours now! 💕
.
..............
💄Lipmatte Amoura ni mmg best, lembut di bibir, cepat kering, tak rasa pun pakai lipstick 🤗
💄Warna-warna yang HOT and IN TREND
💄ada COLLAGEN and infused with Argan Oil and Vitamin C so membantu melembapkan bibir juga 💕
💄plg pntg, warna kekal lama, takpayah selalu touch up!
💄Waterproof - Kalis air dan tahan lama! Klu nk amik wudhu use makeup remover 👌🏻
💄 tidak menghitamkan bibir. Jgn risau ladies!
💄tiada bahan meragukan, KKM APRROVED ✔️
💄HALAL and Buatan Malaysia 🇲🇾 .
Pendek kata, mmg best la Amoura Lipcream ni! 💕
.........................
Why hesitate, order now! RM39/pcs exc postage 😘
Beli 5pcs, dapat FREE GIFT 🎁 AND FREE POSTAGE 💋
.
WhatsApp 014-6353132 sayangss 💕
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #makeup #makeupaddict
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #lipsticknyx #nyxlipstick #nyxlipcream #macmalaysia #mattelipcream

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

Cantik ke cantik? Hehehe .
Waterproof series, Wild Rose and Trendsetter 💕
..............
💄Lipmatte Amoura ni mmg best, lembut di bibir, cepat kering, tak rasa pun pakai lipstick 🤗
💄Warna-warna yang HOT and IN TREND
💄ada COLLAGEN and infused with Argan Oil and Vitamin C so membantu melembapkan bibir juga 💕
💄plg pntg, warna kekal lama, takpayah selalu touch up!
💄Waterproof - Kalis air dan tahan lama! Klu nk amik wudhu use makeup remover 👌🏻
💄 tidak menghitamkan bibir. Jgn risau ladies!
💄tiada bahan meragukan, KKM APRROVED ✔️
💄HALAL and Buatan Malaysia 🇲🇾 .
Pendek kata, mmg best la Amoura Lipcream ni! 💕
.........................
Why hesitate, order now! RM39/pcs exc postage 😘
Beli 5pcs, dapat FREE GIFT 🎁 AND FREE POSTAGE 💋
.
WhatsApp 014-6353132 sayangss 💕
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #makeup #makeupaddict
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #lipsticknyx #nyxlipstick #nyxlipcream #macmalaysia #mattelipcream

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

Yang mana satu pilihan hati? 😘
.
..............
💄Lipmatte Amoura ni mmg best, lembut di bibir, cepat kering, tak rasa pun pakai lipstick 🤗
💄Warna-warna yang HOT and IN TREND
💄ada COLLAGEN and infused with Argan Oil and Vitamin C so membantu melembapkan bibir juga 💕
💄plg pntg, warna kekal lama, takpayah selalu touch up!
💄Waterproof - Kalis air dan tahan lama! Klu nk amik wudhu use makeup remover 👌🏻
💄 tidak menghitamkan bibir. Jgn risau ladies!
💄tiada bahan meragukan, KKM APRROVED ✔️
💄HALAL and Buatan Malaysia 🇲🇾 .
Pendek kata, mmg best la Amoura Lipcream ni! 💕
.........................
Why hesitate, order now! RM39/pcs exc postage 😘
Beli 5pcs, dapat FREE GIFT 🎁 AND FREE POSTAGE 💋
.
WhatsApp 014-6353132 sayangss 💕
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #makeup #makeupaddict
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #lipsticknyx #nyxlipstick #nyxlipcream #macmalaysia #mattelipcream

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MAKEUP SECRET TRICKS KIT

To make your makeup last longer and prevent the concealer from caking, powder should always be applied last. If you use two way cake with wet sponge, apply it first, and then apply concealer. When you use liquid or cream foundation, apply the concealer afterwards and then finish up with face powder.

All you’ll need are some simple techniques to get a beautiful finish. Here, we’ll introduce the best makeup base for your daily makeup
Illusion Creamy Concealer &
Perfect Matte Powder
in order to create a youthful, beautiful complexion, skin healthy & glowing.. 😍
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MAKEUP SECRET TRICKS KIT

To make your makeup last longer and prevent the concealer from caking, powder should always be applied last. If you use two way cake with wet sponge, apply it first, and then apply concealer. When you use liquid or cream foundation, apply the concealer afterwards and then finish up with face powder.

All you’ll need are some simple techniques to get a beautiful finish. Here, we’ll introduce the best makeup base for your daily makeup
Illusion Creamy Concealer &
Perfect Matte Powder
in order to create a youthful, beautiful complexion, skin healthy & glowing.. 😍
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

MAKEUP SECRET TRICKS KIT

To make your makeup last longer and prevent the concealer from caking, powder should always be applied last. If you use two way cake with wet sponge, apply it first, and then apply concealer. When you use liquid or cream foundation, apply the concealer afterwards and then finish up with face powder.

All you’ll need are some simple techniques to get a beautiful finish. Here, we’ll introduce the best makeup base for your daily makeup
Illusion Creamy Concealer &
Perfect Matte Powder
in order to create a youthful, beautiful complexion, skin healthy & glowing.. 😍
.
Merve Cosmetic ID
MS030733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. 😋 rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics Reseller
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. 😋 rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics Reseller
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Daripada pakai lipstick yg takde KKM tu lebih baik pakai lipstick sememangnya diluluskan oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia).. Lipstick yg tak ada kelulusan KKM biasanya bahan2 yg digunakan sgt tak bagus utk bibir kita.. jangan sampai nanti bibir hitam & merekah hodoh baru nak menyesal... 😭 Setiap kali nak pakai lipstick berwarna tu, sapu lipstick CINDEREVFA dari MERVE ni dulu.. bukan saja Blue Magic Lipstick ni buat bibir jadi merah semulajadi tetapi dapat melindungi bibir dari kehitaman.. Bau pun sedap sgt.. 😋 rasa nak gigit gigit bibir sendiri.. hihi

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

Merve Cosmetics Reseller
MS030733DS

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #sayapakaisayajual #jomcantik #vitaminc #pomegranate #gorgeousjuicebymerve #produkkesihatan #produkkecantikan

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Antara kandungan dalam Merve Full Coverage Foundation ini adalah:
SUPER FRUITS
Mangosteen
Grapefruit
Goji Berry
Peach
Acai Berry
Pomegranate

MODERN FORMULA
L-Glutathione
Collagen
Stem Cell
Green Tea
Vitamin C
Vitamin E
Aloe Vera

Code #002 : Foundation

Antara 5 warna Foundation by Merve ialah :
1. Code: #001
Light Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit putih pink dan Chinese
Contoh warna kulit selebriti: Adira, Siti Saleha, Soo Wincci
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

2. Code: #002
Medium Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit kuning langsat dan melayu
Contoh warna kulit selebriti: Erra Fazira, Che Ta, Siti Nurhaliza
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

3. Code: #003
Dark Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit sawo matang dan indian
Contoh warna kulit selebriti: Mizz Nina, Dayang Nurfaizah, Ziana Zain
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

4. Code: #004
Highlighter
Sesuai untuk:Semua warna kulit
Bertindak sebagai: Shading

Tujuan: Menciptakan wajah yang bercahaya serta memberi efek volume agar dimensi wajah lebih menyerlah

5. Code: #005
Contour
Sesuai untuk: Semua warna kulit
Bertindak sebagai: Shading

Tujuan: Menyamarkan kekurangan wajah serta mampu mengecilkan dan membentuk wajah supaya lebih sempurna dan tajam.

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #saya

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Antara kandungan dalam Merve Full Coverage Foundation ini adalah:
SUPER FRUITS
Mangosteen
Grapefruit
Goji Berry
Peach
Acai Berry
Pomegranate

MODERN FORMULA
L-Glutathione
Collagen
Stem Cell
Green Tea
Vitamin C
Vitamin E
Aloe Vera

Code #002 : Foundation

Antara 5 warna Foundation by Merve ialah :
1. Code: #001
Light Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit putih pink dan Chinese
Contoh warna kulit selebriti: Adira, Siti Saleha, Soo Wincci
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

2. Code: #002
Medium Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit kuning langsat dan melayu
Contoh warna kulit selebriti: Erra Fazira, Che Ta, Siti Nurhaliza
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

3. Code: #003
Dark Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit sawo matang dan indian
Contoh warna kulit selebriti: Mizz Nina, Dayang Nurfaizah, Ziana Zain
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

4. Code: #004
Highlighter
Sesuai untuk:Semua warna kulit
Bertindak sebagai: Shading

Tujuan: Menciptakan wajah yang bercahaya serta memberi efek volume agar dimensi wajah lebih menyerlah

5. Code: #005
Contour
Sesuai untuk: Semua warna kulit
Bertindak sebagai: Shading

Tujuan: Menyamarkan kekurangan wajah serta mampu mengecilkan dan membentuk wajah supaya lebih sempurna dan tajam.

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #saya

Merve Cosmetic Malaysia (@mervecosmetic.my)

Antara kandungan dalam Merve Full Coverage Foundation ini adalah:
SUPER FRUITS
Mangosteen
Grapefruit
Goji Berry
Peach
Acai Berry
Pomegranate

MODERN FORMULA
L-Glutathione
Collagen
Stem Cell
Green Tea
Vitamin C
Vitamin E
Aloe Vera

Code #002 : Foundation

Antara 5 warna Foundation by Merve ialah :
1. Code: #001
Light Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit putih pink dan Chinese
Contoh warna kulit selebriti: Adira, Siti Saleha, Soo Wincci
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

2. Code: #002
Medium Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit kuning langsat dan melayu
Contoh warna kulit selebriti: Erra Fazira, Che Ta, Siti Nurhaliza
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

3. Code: #003
Dark Skin Tone
Sesuai untuk: Kulit sawo matang dan indian
Contoh warna kulit selebriti: Mizz Nina, Dayang Nurfaizah, Ziana Zain
Bertindak sebagai: Primer, Concealer dan foundation

Tujuan: Menutup bekas jerawat, kedutan, parut, noda hitam, lingkaran gelap bawah mata juga merawat dari dalam dan mencerahkan kulit secara semulajadi.

4. Code: #004
Highlighter
Sesuai untuk:Semua warna kulit
Bertindak sebagai: Shading

Tujuan: Menciptakan wajah yang bercahaya serta memberi efek volume agar dimensi wajah lebih menyerlah

5. Code: #005
Contour
Sesuai untuk: Semua warna kulit
Bertindak sebagai: Shading

Tujuan: Menyamarkan kekurangan wajah serta mampu mengecilkan dan membentuk wajah supaya lebih sempurna dan tajam.

Merve ID: MS030 733DS

WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345
WhatsApp 011 3233 8345

#sayajualprodukkecantikan #mervecosmetic #merve #mervelovers #lipsticksbiru #sayajuallipsticks #lipsticksmurah #fairytalebeauty #beautyproduct #mervecosmeticmalaysia #kosmetikmurahmalaysia #sayajualmurah #bazaarpaknil #lokalah #mesrasolat #sayanakcantik #bluemagiclipstick #cinderevfabluelipstick #yearendsale #sephoramalaysia #instamakeup #staterkitmakeup #MUAmalaysia #saya

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

The difference of Amoura Matte Lipcream Waterproof Series 😘💋
.
Pilih mana yang berkenan di hati dan order terus taw taw!
.
Why hesitate, order now! RM39/pcs exc postage 😘 whatsapp 014-6353132 sayangss 💕
.
💄Lipmatte Amoura ni mmg best, lembut di bibir, cepat kering, tak rasa pun pakai lipstick 🤗
💄Warna-warna yang HOT and IN TREND
💄ada COLLAGEN and infused with Argan Oil and Vitamin C so membantu melembapkan bibir juga 💕
💄plg pntg, warna kekal lama, takpayah selalu touch up!
💄Waterproof - Kalis air dan tahan lama! Klu nk amik wudhu use makeup remover 👌🏻
💄 tidak menghitamkan bibir. Jgn risau ladies!
💄tiada bahan meragukan, KKM APRROVED ✔️
💄HALAL and Buatan Malaysia 🇲🇾 .
Pendek kata, mmg best la Amoura Lipcream ni! 💕
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #makeup #makeupaddict
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #lipsticknyx #nyxlipstick #nyxlipcream #macmalaysia #mattelipcream

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

Good Morning Amoura Lovers!
.
Having Monday Blues today? Why don't try putting our Wudhu Friendly series, PINK THING on your lips to brighten up your mood? 😘
.
Monday Blues no more , ladies! You'll look sweet and soft on Monday! .
.
Why hesitate, order now! RM39/pcs exc postage 😘 whatsapp 014-6353132 sayangss 💕
.
💄Lipmatte Amoura ni mmg best, lembut di bibir, cepat kering, tak rasa pun pakai lipstick 🤗
💄Warna-warna yang HOT and IN TREND
💄ada COLLAGEN and SHEA BUTTER so membantu melembapkan bibir juga 💕
💄plg pntg, warna kekal lama, takpayah selalu touch up! 💄Wudhu Friendly- SENANG DICUCI bila nk amik wudhu. CEPAT, MUDAH dan TANPA WAS2!
💄 tidak menghitamkan bibir. Jgn risau ladies!
💄tiada bahan meragukan, KKM APRROVED ✔️
💄HALAL and Buatan Malaysia 🇲🇾 .
Pendek kata, mmg best la Amoura Lipcream ni! 💕
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #makeup #makeupaddict
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #lipsticknyx #nyxlipstick #nyxlipcream #macmalaysia

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

Before tidur, Fadz nak announce that Fadz akan collect order untuk Batch 2 bermula hari ni, sehingga Khamis, 23 Feb 2017 😘
.
Pilih-pilih mana berkenan or kalau keliru nk yg mana hihi, whatsapp me for more details! 🤗
.
RM39/pcs excluding postage. Buy 5, FREE POSTAGE AND FREE GIFT 🎁 .
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #makeup #makeupaddict
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

She's wearing Rouge 💅🏻
.
Why hesitate, order now! RM39/pcs exc postage 😘 .
💄Lipmatte Amoura ni mmg best, lembut di bibir, cepat kering, tak rasa pun pakai lipstick 🤗
💄ada collagen and infused with argan oil and Vitamin C so membantu melembapkan bibir juga 💕
💄plg pntg, warna kekal lama, takpayah selalu touch up! Pendek kata, mmg best la Amoura Lipcream ni! 💕
.

#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #makeup #makeupaddict
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #lipsticknyx #nyxlipstick #nyxlipcream

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

Looking Bold and Rouge,definitely 💅🏻
.
Why hesitate, order now! RM39/pcs exc postage 😘 .
💄Lipmatte Amoura ni mmg best, lembut di bibir, cepat kering, tak rasa pun pakai lipstick 🤗
💄ada collagen and infused with argan oil and Vitamin C so membantu melembapkan bibir juga 💕
💄plg pntg, warna kekal lama, takpayah selalu touch up! Pendek kata, mmg best la Amoura Lipcream ni! 💕
.

#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #makeup #makeupaddict
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #lipsticknyx #nyxlipstick #nyxlipcream

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

Another Gorgeous Lady in Fresh Brew 💋
.
Why hesitate, order now! RM39/pcs exc postage 😘 .
💄Lipmatte Amoura ni mmg best, lembut di bibir, cepat kering, tak rasa pun pakai lipstick, .
💄for waterproof series, ada collagen, argan oil ans Vitamin C so dia juga melembapkan bibir. 💄plg pntg, warna kekal lama, takpayah selalu touch up! Pendek kata, mmg best la Amoura Lipcream ni! 💕
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #makeup #makeupaddict
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #lipsticknyx #nyxlipstick #nyxlipcream

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

LadyBoss in Waterproof Series, Fresh Brew 💋
.
Looking Hot and In Trend! 😱
. .
Why hesitate, order now! RM39/pcs exc postage 😘 .
💄Lipmatte Amoura ni mmg best, lembut di bibir, cepat kering, tak rasa pun pakai lipstick, .
💄ada collagen and argan oil and vitamin C so melembapkan bibir. .
💄plg pntg, warna kekal lama, takpayah selalu touch up! Pendek kata, mmg best la Amoura Lipcream ni! 💕
.

#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #makeup #makeupaddict
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #lipsticknyx #nyxlipstick #nyxlipcream

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

Introducing our latest collection for Amoura Matte Lipcream, The Waterproof Series.
.
Look at the colors, they look sexy and gorgeous right? 💄💋
.
Admit it, you want them 🙈
.
Why hesitate, order now! RM39/pcs exc postage 😘 .
💄Lipmatte Amoura ni mmg best, lembut di bibir, cepat kering, tak rasa pun pakai lipstick, .
💄ada collagenand argan oil and vitamin C so melembapkan bibir. .
💄plg pntg, warna kekal lama, takpayah selalu touch up! Pendek kata, mmg best la Amoura Lipcream ni! 💕
.

#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #makeup #makeupaddict
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #lipsticknyx #nyxlipstick #nyxlipcream
More...