FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

Another earthy shade, Charmed! One of our hot sellers too! .
Warna yang natural and dia tolong enhance warna bibir korang! Takdelah bibir nampak pucat je kannnn. 😍😘
.
RM39 exc postage, beli 5 akan dapat Free Postage and Free Gift 🎁
.
Apa lagi, cepat2 whatsapp 014-6353132 skrg! 💋 .
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
💋 Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
💋 Tahan lama dan sesuai dipakai harian
💋 Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
💋 Formula baharu tanpa Paraben !
💋 Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
💋 Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
💋 Ringan dan tampak kemas dibibir
💋 Highly pigmented 💋 Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❤️
💋 Fresh Brew
💋 Rouge
💋 Never So Nude
💋 Charmed
💋 Wild Rose
💋 Trendsetter
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
💋 Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
💋 Tahan lama dan sesuai dipakai harian
💋 Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
💋 Formula baharu tanpa Paraben !
💋 Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
💋 Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
💋 Ringan dan tampak kemas dibibir
💋 Highly pigmented 💋 Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❤️
💋 Fresh Brew
💋 Rouge
💋 Never So Nude
💋 Charmed
💋 Wild Rose
💋 Trendsetter
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
💋 Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
💋 Tahan lama dan sesuai dipakai harian
💋 Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
💋 Formula baharu tanpa Paraben !
💋 Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
💋 Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
💋 Ringan dan tampak kemas dibibir
💋 Highly pigmented 💋 Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❤️
💋 Fresh Brew
💋 Rouge
💋 Never So Nude
💋 Charmed
💋 Wild Rose
💋 Trendsetter
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
💋 Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
💋 Tahan lama dan sesuai dipakai harian
💋 Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
💋 Formula baharu tanpa Paraben !
💋 Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
💋 Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
💋 Ringan dan tampak kemas dibibir
💋 Highly pigmented 💋 Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❤️
💋 Fresh Brew
💋 Rouge
💋 Never So Nude
💋 Charmed
💋 Wild Rose
💋 Trendsetter
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
💋 Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
💋 Tahan lama dan sesuai dipakai harian
💋 Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
💋 Formula baharu tanpa Paraben !
💋 Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
💋 Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
💋 Ringan dan tampak kemas dibibir
💋 Highly pigmented 💋 Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❤️
💋 Fresh Brew
💋 Rouge
💋 Never So Nude
💋 Charmed
💋 Wild Rose
💋 Trendsetter
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
💋 Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
💋 Tahan lama dan sesuai dipakai harian
💋 Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
💋 Formula baharu tanpa Paraben !
💋 Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
💋 Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
💋 Ringan dan tampak kemas dibibir
💋 Highly pigmented 💋 Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❤️
💋 Fresh Brew
💋 Rouge
💋 Never So Nude
💋 Charmed
💋 Wild Rose
💋 Trendsetter
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
💋 Kini versi Waterproof tapi senang dicuci dengan wet wipes/ make up wipes!
💋 Tahan lama dan sesuai dipakai harian
💋 Diperkayakan dengan Vit C & Argan Oil , bibir tampak muda, sihat dan lembab
💋 Formula baharu tanpa Paraben !
💋 Diperkayakan dengan kolagen , bibir tampak munggil
💋 Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
💋 Ringan dan tampak kemas dibibir
💋 Highly pigmented 💋 Smells like chocolate milkshake!
.
Ada 6 rona 'earthy' klasik evergreen menarik untuk dicuba di bibir ❤️
💋 Fresh Brew
💋 Rouge
💋 Never So Nude
💋 Charmed
💋 Wild Rose
💋 Trendsetter
.
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

Hari tu Amoura baru launch Waterproof Series ni, tahu2 smua stok dah habis. Kat HQ pun yilekkk hehehe 😂
.
Now, restock balik this coming 13March! Tapii takut habis lagi la sbb mmg best sgt pakai Waterproof Series ni 💕💕so kalau korang nak, cepat2 whatsapp taw. Nt habis, kecewa nangis tepi katil 😭
.
.
🌸Amoura Waterproof Series🌸
.
💋 Waterproof
💋 Long Lasting
💋 Infused with Vit C & Argan Oil
💋 Paraben Free
💋 Collagen
💋 Premium Quality - Feels like wearing Huda Beauty & Kat Von D lipsticks (99% same texture)
💋 Smooth and Light Texture
💋 Highly pigmented
💋 Smells like chocolate!
.
Available in 6 pretty earthly colours:
💋 Fresh Brew
💋 Rouge
💋 Never So Nude
💋 Charmed
💋 Wild Rose
💋 Trendsetter .
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura

FadzAmoura Rawang (@amoura_rawang)

The best matte lipcream in town! Hampa tahu dak, every time restock je Amoura Lipcream ni, mesti habis 😂😂 sebab memamg ramai puas hati bila dah pakai, memang komfem akan repeat order! Plus, warna-warna yang ada sgt cantik, mmg rambang mata sgt! .
Tak caya? Cuba dulu uols! Whatsapp je 014-6353132 💕💕
.
#iloveamoura #amouraaddict
#trustedagentamoura #amouracosmetics #amouramattelipcream
#sayajuallipsticks
#wudhufriendly
#wudhufriendlylipsticks
#waterproofseries #amouralipstick
#amouraeyekit
#lipcream #lipsticks #mascara #eyeliner #instashopmalaysia #lipsticksmurah #makeupmurah #nyxlipcream #nyxcosmetics #macmalaysia #mattelipcream #sayajualamouracosmetics
#sayapakaisayajualamoura
More...