Mary Kay Malaysia (@asiah_mk)

Tak perlu makeup tebal pn utk naikkan seri muka dan tutup sedikit cela tu.

Malas pakai bedak??
Pun takde hal laa.. Calit foundation ni, sapu 1 muka. Lawa teruss. Cela tu lindung la sikit kan. Muka naik seri, tak berminyak. Paling penting, kotoran tak boleh masuk dalam pori kita. So jerawat? Tak perlu bimbang lagiii., Sukaa guna foundation ni sebab light to medium coverage. Pakai pn rasa mcm xpakai sebab ringan sgt rasa.
Try dulu baru blh komen sendiri๐Ÿ˜
013-9540522

#liquidfoundation
#foundationmarykay
#timewisefoundation
#noncomedogenic
#marykayukm #marykaybangi #matte #mattemakeup #mattefoundation

Duchess collections (@its_da_duchess)

Cake free oil foundation
Available in all shades
Long wearing
Oil control
Place those orders, beauties.
Don't let those sweat and oil ruin your beautiful faces
Be Flawless in whatever shade you chose to be ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„
DM to order
#Duchesscollections
#onlinestoresinnigeria
#onlinemakeupstore
#onlinemakeup
#beautifulface
#beautyblenders
#africangirlskillingit
#africakayla
#kamdora
#splufiknigerians
#nigerianbeauty
#liquidfoundation
#beauty
#cutegirls
#artofmakingyoubeautiful

BY.THEMARYAM (@by.themaryam)

Tak perlu makeup tebal pn utk naikkan seri muka dan tutup sedikit cela tu.

Malas pakai bedak??
Pun takde hal laa.. Calit foundation ni, sapu 1 muka. Lawa teruss. Cela tu lindung la sikit kan. Muka naik seri, tak berminyak. Paling penting, kotoran tak boleh masuk dalam pori kita. So jerawat? Tak perlu bimbang lagiii., Sukaa guna foundation ni sebab light to medium coverage. Pakai pn rasa mcm xpakai sebab ringan sgt rasa.
Try dulu baru blh komen sendiri๐Ÿ˜œ

#marykay
#liquidfoundation
#foundationmarykay
#timewisefoundation
#noncomedogenic

Glow foundation full coverage (@hannahfoundation_asian.beauty)

Dulu pakai BB stick muka mesti nampak macam mengelupas tapi sejak pakai hannah ni muka makin glowing je husband siap puji lagi tau!!! <Lulus National Pharmaceutical Malaysia sebagai foundation merawat kulit > .
.
.
. ๐ŸŒธTrial Size Rm 30 ๐ŸŒธExclusive size rm 59
.
#TakSangkaMeletopSangatHannahNie
#nowpromotion
#HannahByHs
#foundationmerawatmuka
#hannahlovers
#hannahfoundation
#FoundationViral2017
#ARGANOIL
#liquidfoundation
#mua
#makeup
#makeuptutorial
#makeuplove
#makeupart
#ruangrezekihanania
#makeupclass
#neelofa
#jojiegigil
#dendamaurora
#makeupmurah

Christiana Marpe (@chrirai)

Ich ๐Ÿ‘ hab doch gestern glatt vergessen die Bilder zu Challenge 22 hochzuladen ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
Deine Haut dein Make-Up

#youareworthit #younique #epicmascara #youniquecorporate #iloveit #liquidfoundation #cremefoundation #concealer #youarebeautiful #youareunique

Founded by @puan_siti91 (@hannah_foundationhq)

Dh 4botol ๐ŸƒHANNAH pakai..alhamdulillah kesannya mmg cenggini๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
.
.
.
Kesan daripada menggunakan ๐ŸƒHANNAH :
.
.
โœ”๏ธKulit Terasa Lembut seperti bayi โœ”๏ธKulit wajah menjadi glowing โœ”๏ธMake up tahan lebih lama โœ”๏ธPenggunaan secara konsisten dapat menghapuskan Jeragat โœ”๏ธSolusi kepada masalah Kulit berminyak , kusam , kering , sensitive . โœ”๏ธMenghalang pertumbuhan jerawat pada kulit wajah โœ”๏ธMengelakkan kegatalan kulit muka bagi pengguna yang mengalami masalah resdung โœ”๏ธMerawat Kulit dengan Khasiat Argan Oil โœ”๏ธDilengkapi dengan SPF 50 untuk mengelakkan daripada sunburn โœ”๏ธKaya dengan Vit E โœ”๏ธDiperbuat daripada Ekstrak tumbuhan โœ”๏ธDijamin HALAL & SELAMAT digunakan โœ”๏ธLulus KKM
.
.
#BukanSekadarFoundationBiasa
#HannahByHs
#OrganicProduct
#skincareproduct
#Skincare
#HannahFoundationTerbaik
#OrganicProduct
#LulusKKM
#FoundationViral2017
#foundation
#ARGANOIL
#SPF50
#foundation
#foundationcair
#liquidfoundation
#glowing
#merawatwajah
#makeup
#makeuptutorial
#makeuplove
#makeupart
#founder
#hschanteq
#neelofa
#bazaarpaknil

BEAUTY BLOGGERS๐ŸŒน๐Ÿƒ (@aboutourbeauty)

Buongiorno igers ! โค๏ธ๐Ÿ˜˜๐Ÿพ
Spero stiate passando un buon weekend, io in queste giornate cosรฌ fredde amo pulire e sistemare i miei pennelli per il makeup, mi rilassa molto. A breve ricomincerรฒ ad utilizzare il fondotinta e quale aiutante migliore se non il Pro Dual Fiber Foundation Brush della #nyxcosmetics ?? ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’ซ Se non lo conoscete ancora, beh, dovete assolutamente provarlo!! Si tratta di un pennello duo-fibre ideale per l'applicazione di qualsiasi tipo di fondotinta liquido... l'effetto che vi dona รจ molto naturale. Puรฒ essere usato anche per prodotti in polvere. Ragazze/i รจ morbidissimo e davvero facile da usare, il risultato รจ impeccabileโฃ๏ธ Il suo costo รจ di 20,90โ‚ฌ...affrettatevi๐Ÿ’ฃ .
.
.
#nyx #nyxcosmetics #brush #brushes #foundation #liquid #liquidfoundation #base #face #makeuptutorial #makeup #makeupbyme #instabeauty #instafashion #beautygram #beautyworld #fiber #like4like #followforfollow

Hauptsacheschรถn mit Younique (@nuketoden_hauptsacheschoen)

Flawless four #primer #liquidfoundation #pinsel #bronzener #behold Setting Powder #younique
Du hast SpaรŸ am schminken und liebst Selfies und Videos zu machen? Du mรถchtest supported werden und die Produkte fรผr nullkommanull โ‚ฌ
Pn an mich โค๏ธ #love #Hauptsacheschรถn
#makeuplover #kosmetik #instagramers #beautylovers #makeup #makeupaddict #makeupjunkie #selfie #girls

La Beautรฉ Skincare & Cosmetics (@flanagan.cl)

Thanks to our skin perfecting concealer and our liquid foundation birthmarks and redness are no longer the focus on my skin #LiquidFoundation #FlawlessSkin #Foundation #LiquidGold

La Beautรฉ Skincare & Cosmetics (@flanagan.cl)

Lightweight, dries to a smooth, matte powdery finish, contains an anti-ageing ingredient and it smells amazing too!!! #LiquidFoundation #Foundation #Makeup #Coverage

La Beautรฉ Skincare & Cosmetics (@flanagan.cl)

Our incredible liquid foundation gives the most incredible coverage without being cakey thanks to its brilliant, lightweight formula. #LiquidFoundation #Foundation #Makeup

karmabeautymakeupbio (@karmabeautymakeupbio)

C r e a m y C o m f o r t
Sembra incredibile ma vero!
Anche #nevecosmetics avrร  una sua linea personale di fondotita FLUIDI! Avete capito bene! ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
Arriveranno da #karmabeautymakeupbio insieme alla nuova linea #lemetamorfosi
#staytuned #comingsoon๐Ÿ˜˜ #beauty #greenbeauty #green #love #foundation #liquidfoundation

BeautyConsultant Of MaryKay (@az.mkay)

๐Ÿž Intense Moisturizing Cream๐Ÿž
.
Intense Moisturizing Cream membantu meningkatkan lembapan kulit ke tahap optimum dan membentuk lapisan perlindungan.
.
Utk sape cream ni ?
๐Ÿ” sesuai utk kulit sensitif ๐Ÿ” utk kulit kering, mengelupas dan nipis
๐Ÿ”yg inginkan kulit berseri dan halus ๐Ÿ” sesuai utk pemakai kanta lekap ๐Ÿ” sesuai utk mereka yg pernah menggunakan produk pengelupasan (peeling) .
Utk lebih ceriter boleh roger k
๐Ÿ“ž 0174610958
.
#iluvmarykay #serum #serumwajah #setmelacep #skinvigorate #poreminimizer #liquidfoundation #liquidfoundation #jomcantik #marykaytelukintan

BeautyConsultant Of MaryKay (@az.mkay)

๐Ÿ‘ง Skin Supplement ... OFHG ๐Ÿ‘ง
.
Hai awak2 semua.. Nak citer sikit ni ,sebenarnya bukan tubuh badan kita jer yg perlukan supplement malah kulit muka pun perlukan supplement utk tujuan kulit muka yg sihat dlm melewati usia.
.
Mostly produk hanya memperbaiki struktur luaran kulit sahaja dlm tempoh masa yg singkat. .
Utk produk bestSeller Dari Marykay ni.. Ia bertindak menyerap ke dlm kulit dan memperbaiki struktur dalaman kulit terlebih dahulu.
.
Oil Free Hydrating Gel (OFHG)
.
๐Ÿ tekstur gel yg sangat2 ringan Dan cepat meresap
.
๐Ÿ dapat control pengeluaran minyak. That's why sesuai sangat utk org oily skin
.
๐Ÿ boleh jadikan makeup base supaya foundation Dan bedak tahan lama
.
๐Ÿ sbg cooling gel. Sape yg suka berjemur Tu sesuai sgt Sbb OFHG ni rasa sejuk bila pakai Kat muka.
.
๐Ÿ meredakan radang kulit utk sape2 yg menghadapi masalah kulit merah, mengelupas Dan kesan dr pakai produk yg salah
.
๐Ÿ membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat.
.
Cara penggunaan ; hanya sapu gel ke seluruh wajah slps penggunaan pelembap.
Pakai waktu mlm esok pagi rasa kulit muka glowing jer..
.
Nk pakai siang pun boleh before mekap.. ๐Ÿ˜˜
.
Sape yg berminat boleh roger k โ˜Ž๏ธ 0174610958
.
#serum #serumwajah #setmelacep #skinvigorate #poreminimizer #liquidfoundation #marykaykl #marykaytapah #marykaytelukintan

Hansaegee Nature (@hansaegeenature)

1,2,3 Steps done ๐Ÿ˜˜ Anytime, everywhere you can do, simple easy long lasting natural makeup for makeup begginers !! ๐Ÿ˜‰๐Ÿ’– #MakeUpBase #LiquidFoundation #TwinCake #MakeupForBegginer #hansaegeenature #hansaegee #HansaegeeNature

BeautyConsultant Of MaryKay (@az.mkay)

๐Ÿ‘‰๐ŸผJom sama sama tengok set yg ada dlm MK ni. Sape2 yg Ada masalah kulit semua Ada penyelesaiannya.
. ๐Ÿ„Utk sape2 yg nak tahu produk MK ni bukanlah produk yg memberi kesan dalam 2 3 hari atau seminggu kerana ia mengambil masa utk detox balik tekstur kulit kesan dari penggunaan produk yg mengandungi bahan kimia yg tinggi.
.
๐Ÿ„Produk2 MK ini juga memulihkan masalah kulit yg anda alami dr bhgn dalam kulit dan barulah ke bahagian luar kulit.
.
๐Ÿ„Pilihan di tangan anda utk memilih skincare yg tidak merengsakan apatah lagi mengelupaskannya.
.
๐ŸŒŸUtk mencari set skincare yg sesuai dgn kulit anda.anda boleh wasap saye.๐Ÿ˜š
.
โ˜Ž๏ธ 0174610958
.
#iluvmarykay #serum #serumwajah #setmelacep #skinvigorate #poreminimizer #kulitflawless #liquidfoundation #marykay #marykaytaiping #marykayipohperak #marykayperak #marykaytelukintan

Glow foundation full coverage (@hannahfoundation_asian.beauty)

Walaupun pakai satu hari muka tetap tak berminyak dah tau lepas pakai hannah ni!!! <Lulus National Pharmaceutical Malaysia sebagai foundation merawat kulit > .
.
.
. ๐ŸŒธTrial Size Rm 30 ๐ŸŒธExclusive size rm 59
.
#TakSangkaMeletopSangatHannahNie
#nowpromotion
#HannahByHs
#foundationmerawatmuka
#hannahlovers
#hannahfoundation
#FoundationViral2017
#ARGANOIL
#liquidfoundation
#mua
#makeup
#makeuptutorial
#makeuplove
#makeupart
#ruangrezekihanania
#makeupclass
#neelofa
#jojiegigil
#dendamaurora
#makeupmurah
More...