PemutihKrimKetiak (@krim_putihketiak)

🌹🌹🌹🌹
❤️ natural colour utk semua kulit
❤️makeup lebih tahan lama.
❤️full coverage. Xnmpk parut2 lama
❤️muka nmpk shining sbb kaya dgn glitter
❤️walaupun pakai byk.rasa ringan jerr.
❤️kaya dgn vitE utk merawat kulit.
❤️buang lingkaran gelap bawah mata
❤️texture dry : senang pakai ❤️Mempunyai SPF50 📲📲013-4764982

review by : @_syieraeyya

Shivali & Pooja (@exploreourway)

My current favourite foundation - Maybelline Fit me foundation in shade 230 which is a little warmer than my skin tone. But I simply love the way it turns out my looking so flawless and it does blur the pores and it’s semi-matte in finish not completely matte though. And the Colossal Volume Mascara is a love too. It keeps the eyes open by providing the extra volume to the eye lashes and it stays put for a long time. #maybellineindia #mayebelline #maybellinecolossalmascara #maybellinenewyork #maybellinefitme #maybellinefitmefoundation #fitme

HannahFoundation|ChanteqSerum (@hannahchanteq.bymiza)

🍃Hannah Foundation.🍃..
..Confirm berbaloi. 1 CODE je. SESUAI untuk semua warna dan jenis kulit. InsyaAllah.. 😘😘😘😘😘
.
🌸YAKINlah dengan Hannah. Gunakan tanpa was2. InsyaAllah Hannah dapat membantu anda. Banyak kelebihan menggunakan Hannah. ⤵️
..
👍LULUS KKM..
👍💯 Organic Product..
👍SPF 50..
👍Vitamin E 2x ganda (ARGAN OIL)..
👍Weightless &Glow Foundation..
👍Full Coverage..
👍Halal..
👍Tak Melekit..
👍Mudah Diratakan..
👍Menyerap dengan pantas..
👍Mencerahkan..
👍Memutihkan kulit..
👍Mengurangi flek & noda hitam..
👍Melembabkan & menyegarkan kulit
.
Tak Lengkap Tanpa 🌿HANNAH FOUNDATION, Be Natural Feels the difference.
.
🌿Hannah Foundation by HS🌿
'Foundation NO 1 MALAYSIA yang bukan sahaja mencantikkan malah merawat kulit anda.' 😘
_______________________________
.
Berminat??
WHATSAPP⤵️
📲+6017-2124159 or nak mudah click link di bio.
📮Postage Monday-Friday
🚗C.O.D: Sungai Ramal Luar Kajang/Bangi Central
.
#hannahfoundation #bukanfoundationbiasa #hannahlovers #hannahmerawatkulit #foundationmerawatkulit #chanteqserum #chanteqlovers #arganoil #mesrawudhu #flawless #glowing #smooth #liquidbase #spf50 #MiejaHannahFoundation #bazaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #malaysiaonlineshopping #foundation #liquidfoundation #makeupviral #foundationviral #beauty #glowandglowing #beautyshop #beautycare

Mermaid Flawless Foundation (@mermaidcosmetic.my)

“ mak andam dah mula ramai cari foundation nih dekat butik saya kak “- XARRAFELLA CONCEPT
--
👍🏻 yess! hepi sangat!! sebab foundation keluaran jaha ni dapat jimatkan bajet MUA yang makeup pengantin. Selalu kalau depa beli foundation NARS sebotol macam ni dah ratusan ringgit.
--
Tapi MERMAID PRO COVERAGE kualiti macam NARS . Harga cuma tak sampai RM100 pun.. Jimat sangat ..
--
Bonus! MERMAID pro coverage di kilangkan dekat malaysia. Halalan toiyiban. So tak risaulah ada lemak BAB1 ke.. apa - apa yang tak berkaitan.. semua dijamin halal . Selamat .
--
100% customer yang beli foundation nih akan puas hati dengan qualitinya.. Syukur sangat! Bila customer suka!kita pun suka..
--
WHATSAPP 011 3233 8345
WHATSAPP 011 3233 8345
WHATSAPP 011 3233 8345

#TeamMermaid #dhilesabeauty #foundation #TreatmentFoundation #foundationmurah #skincaremalaysia #nakcantikcarisaya #cantik5minit #jerawat #jeragat #kulitkusam #bebascela #kulitsihat #pakarjeragat #putihgebu #MermaidFlawlessFoundation #LiquidFoundation #MermaidFullHD #MermaidProCoverageFullHd
#MermaidEmpire

Mermaid Flawless Foundation (@mermaidcosmetic.my)

Dada pun dah try MPC ni tau. Sekali pakej join team Mermaid lagi haa. Korang takkan nak tengok je dia cantik sengsorang? Jom dapatkan MPC dari kakak! Kita cantik berjemaah 😍
--
WHATSAPP 011 3233 8345
WHATSAPP 011 3233 8345
WHATSAPP 011 3233 8345

#TeamMermaid #dhilesabeauty #foundation #TreatmentFoundation #foundationmurah #skincaremalaysia #nakcantikcarisaya #cantik5minit #jerawat #jeragat #kulitkusam #bebascela #kulitsihat #pakarjeragat #putihgebu #MermaidFlawlessFoundation #LiquidFoundation #MermaidFullHD #MermaidProCoverageFullHd
#MermaidEmpire

Mermaid Flawless Foundation (@mermaidcosmetic.my)

“ mak andam dah mula ramai cari foundation nih dekat butik saya kak “- XARRAFELLA CONCEPT
--
👍🏻 yess! hepi sangat!! sebab foundation keluaran jaha ni dapat jimatkan bajet MUA yang makeup pengantin. Selalu kalau depa beli foundation NARS sebotol macam ni dah ratusan ringgit.
--
Tapi MERMAID PRO COVERAGE kualiti macam NARS . Harga cuma tak sampai RM100 pun.. Jimat sangat ..
--
Bonus! MERMAID pro coverage di kilangkan dekat malaysia. Halalan toiyiban. So tak risaulah ada lemak BAB1 ke.. apa - apa yang tak berkaitan.. semua dijamin halal . Selamat .
--
100% customer yang beli foundation nih akan puas hati dengan qualitinya.. Syukur sangat! Bila customer suka!kita pun suka..
--
WHATSAPP 011 3233 8345
WHATSAPP 011 3233 8345
WHATSAPP 011 3233 8345

#TeamMermaid #dhilesabeauty #foundation #TreatmentFoundation #foundationmurah #skincaremalaysia #nakcantikcarisaya #cantik5minit #jerawat #jeragat #kulitkusam #bebascela #kulitsihat #pakarjeragat #putihgebu #MermaidFlawlessFoundation #LiquidFoundation #MermaidFullHD #MermaidProCoverageFullHd
#MermaidEmpire

Mermaid Flawless Foundation (@mermaidcosmetic.my)

Ramai yang pakai Mermaid semua tak pandai mekap , tak pandai melawa asalnyaa . Termasuklahh yang menaip ni 🤣

Tapi heran betol, sekali pakai Mermaid terus berangan nak jadi MUA . ☺️ Sebabnyaa mudah sesangat nak pakainyaa . Alasan takda masa nak cantek cantekk tuu tak bley pakai dahh oii .

WHATSAPP 011 3233 8345
WHATSAPP 011 3233 8345
WHATSAPP 011 3233 8345

#TeamMermaid #dhilesabeauty #foundation #TreatmentFoundation #foundationmurah #skincaremalaysia #nakcantikcarisaya #cantik5minit #jerawat #jeragat #kulitkusam #bebascela #kulitsihat #pakarjeragat #putihgebu #MermaidFlawlessFoundation #LiquidFoundation #MermaidFullHD #MermaidProCoverageFullHd
#MermaidEmpire

Mermaid Flawless Foundation (@mermaidcosmetic.my)

Ramai yang pakai Mermaid semua tak pandai mekap , tak pandai melawa asalnyaa . Termasuklahh yang menaip ni 🤣

Tapi heran betol, sekali pakai Mermaid terus berangan nak jadi MUA . ☺️ Sebabnyaa mudah sesangat nak pakainyaa . Alasan takda masa nak cantek cantekk tuu tak bley pakai dahh oii .

WHATSAPP 011 3233 8345
WHATSAPP 011 3233 8345
WHATSAPP 011 3233 8345

#TeamMermaid #dhilesabeauty #foundation #TreatmentFoundation #foundationmurah #skincaremalaysia #nakcantikcarisaya #cantik5minit #jerawat #jeragat #kulitkusam #bebascela #kulitsihat #pakarjeragat #putihgebu #MermaidFlawlessFoundation #LiquidFoundation #MermaidFullHD #MermaidProCoverageFullHd
#MermaidEmpire

Mermaid Flawless Foundation (@mermaidcosmetic.my)

Ramai yang pakai Mermaid semua tak pandai mekap , tak pandai melawa asalnyaa . Termasuklahh yang menaip ni 🤣

Tapi heran betol, sekali pakai Mermaid terus berangan nak jadi MUA . ☺️ Sebabnyaa mudah sesangat nak pakainyaa . Alasan takda masa nak cantek cantekk tuu tak bley pakai dahh oii .

WHATSAPP 011 3233 8345
WHATSAPP 011 3233 8345
WHATSAPP 011 3233 8345

#TeamMermaid #dhilesabeauty #foundation #TreatmentFoundation #foundationmurah #skincaremalaysia #nakcantikcarisaya #cantik5minit #jerawat #jeragat #kulitkusam #bebascela #kulitsihat #pakarjeragat #putihgebu #MermaidFlawlessFoundation #LiquidFoundation #MermaidFullHD #MermaidProCoverageFullHd
#MermaidEmpire

Spt Group (@sptiffany)

Our Liquid Foundation (BB cream) is base on the "All of the good, none of the bad" phylosophy, strictly no mineral oil which is bad for skin.

担心化妆会导致毛孔堵塞?
这款粉底液不含矿物油,绝对不用担心毛孔堵塞.
而且这款粉底液是史无前例的含抗老功能的.
不仅上妆自然,而且还抗老!
有四种颜色搭配不一样的ni 哦~
谁要?🙋 #LiquidFoundation
#sptiffany
#sptgroup
#美肤仪达人

Jasa Iklan Promote Murah (@pasarwongjujur)

#Repost @tokomurahbanget
• • •
ROREC BLUSH ON CUSHION
.
IDR 40rb
.
Pemerah pipi atau blush on keluaran rorec original & bersegel dengan model cushion. Lengkap dengan puff-nya.
.
Ready:
No.1 (Light Peach)
No.2 (Peach Pink)
.
Order:
▫️LINE: @tokomurahbanget (pakai @)
▫️WA: 081390000475 (no CALL)
***(PILIH SALAH 1,DOUBLE CHAT KAMI BLOKIR)***
.
#blushon #jualblushon #blushonmurah #blushonori #blushonoriginal #blushonasli #kosmetikkorea #pemerahpipi #jualpemerahpipi #jualkosmetik #jualcushionmurah #jualcushion #jualbbcushionbioaqua #jualbbcushion #bbcreammurah #bbcreamori #bbcreamoriginal #bbcushionori #bbcushionoriginal #bbcreamkorea #bbcreametude #foundationoriginal #foundationori #jualfoundation #liquidfoundation #jualliquidfoundation #foundationmurah #bedakoriginal #jualbedak

hannah_fd & chanteq_serum (@hannah_foundation_hsbeauty)

Hannah foundation #TRIALPACK dikeluarkan dengan harga SERENDAH RM30 sahaja . Penggunaan setiap hari selama SATU BULAN , bermakna anda hanya belanja RM1 sehari untuk foundation mencantik & merawat .
.
Sungguh berbaloi ❗️❗️.
.
💰Trial pack RM30.
💰Exclusive RM59.
.
📲 01125551055 .
.
.
#HannahByHs
#HannahFoundationTerbaik
#OrganicProduct
#LulusKKM
#FoundationViral2017
#foundation
#ARGANOIL
#SPF50
#foundation
#foundationcair
#liquidfoundation
#glowing
#merawatwajah
#makeup
#makeuptutorial
#makeuplove
#makeupart
#founder
#hschanteq
#neelofa
#bazaarpaknil
#foundationkuantan
#foundationmurah
#mekap
#mekapmurah
#mekapmurahkuantan

hannah_fd & chanteq_serum (@hannah_foundation_hsbeauty)

Kenapa 🍃HANNAH digelar foundation merawat kulit ? ..
.
Jom baca ⤵️ .
🍃HANNAH Mengandungi: •Ekstrak Pudina (Peppermint) -Menyegarkan , melembabkan & mencerahkan kulit wajah . Mengecutkan jerawat dan ruam allergic . Anti bacteria kepada kulit . Boleh mengawal minyak berlebihan 😍👍🏻
. .
•Kernel Oil -Melembabkan kulit wajah sehingga nampak lebih bersinar Merawat kulit dengan vitamin & mineral . Menghilangkan garis halus akibat penuaan & juga parut luka
.
.
•Minyak Argan - membuatkan make up lebih tahan lama & tidak bercapuk . Menganjalkan kulit & melindungi daripada radikal bebas seperti asap , debu & kotoran . Sangat berkesan untuk merawat kulit wajah
.
.
•Vit E (2x ganda lebih dari Aloe Vera) - Mencerahkan kulit , melindungi daripada pancaran matahari . Menstabilkan sebum kulit . Sangat pro aktif dalam mengecutkan jerawat
.
.
•Leaf Extract - Merawat kulit secara tradisional & Organic

______________________________________________________
#LulusKKM
#LabTest
#NationalPharmaceuticalMalaysia
#chanteqserumbyhs🍋
#HannahByHs
#HannahFoundationTerbaik
#hannahfoundationkuantan
#OrganicProduct
#LulusKKM
#FoundationViral2017
#foundation
#ARGANOIL
#SPF50
#foundation
#foundationcair
#liquidfoundation
#merawatwajah
#makeup
#makeuptutorial
#makeupart
#founder
#hschanteq
#neelofa
#bazaarpaknil
#foundationmurah
#mekapmurah
#mekapkuantan
#foundationkuantan

BE YOUR OWN KIND OF BEAUTIFUL (@nurcahaya.beauty)

🌿Hannah Foundation by HS mampu merawat kulit yg bermasalah inikan pulak 🌾Chanteq Serum by HS yg semestinya ada test lab , KKM , no repacking/rebranding ye awak2 semua.
.
Jom try Chanteq Serum 😍
Best ya amat 10saat je muka dah rasa tegang.
.
🌾Chanteq Serum by HS🌾
'Meresap dalam kulit wajah kurang daripada 10 saat. Kesan tegang pada kulit wajah serta merta.'
_______________________________
.
Berminat??
WHATSAPP⤵️
📲+6017-2124159 or nak mudah click link di bio.
📮Postage Monday-Friday
🚗C.O.D: Sungai Ramal Luar Kajang/Bangi Central
.
#hannahfoundation #bukanfoundationbiasa #hannahlovers #hannahmerawatkulit #foundationmerawatkulit #chanteqserum #chanteqlovers #arganoil #mesrawudhu #flawless #glowing #smooth #liquidbase #spf50 #MiejaHannahFoundation #bazaronline #bazarpaknil #bazarmalaysia #malaysiaonlineshopping #foundation #liquidfoundation #makeupviral #foundationviral #beauty #glowandglowing #beautyshop #beautycare

adheherbal (@adheherbalculture)

#Repost @adheherbalculture (@get_repost)
・・・
Rp358.000
LIQUID FOUNDATION PA 30 ++ dapat free BRUSH yg bagus & halus banget, kualitas KOREA :)
.
Available:
#21 light beige
#23 natural beige
.
Kenapa artis-artis korea look so beautiful & kulit-nya mulus seperti porcelain?
Itu karena mereka pakai LIQUID FOUNDATION
Apa sih liquid fondation itu?
LIQUID FOUNDATION itu sejenis foundation, tapi tekstur-nya lebih halus, jadi gak tebal di wajah tapi soft and tahan lama.
.
Perawatan kulit tidak hanya harus dilakukan pada malam hari pada waktu pemakaian mouisturizer cream sebelum tidur, dengan pemakaian LIQUID FOUNDATION, kulit dirawat, dilembabkan dan dicerahkan pada saat pemakaian make up.
.
Cocok untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, kulit yang kusam dan kasar, kulit berminyak, berjerawat, dan kulit kemerahan.
.
Rasakan hasil yang belum pernah anda alami sebelumnya :
.
* Mengangkat kulit yang kendur, menjadikannya lebih kencang
* Menghilangkan garis-garis halus dan keriput
* Kulit yang kering menjadi lebih lembut dan sehalus sutera
* Secara keseluruhan, kulit menjadi lebih muda dan lentur
* Melembabkan kulit
* Warna kulit menjadi lebih cerah
.
. .
#eityeight #eityeightfoundation #eityeightliquidfoundation #eityeightliquidfoundationmurah #liquidfoundation #liquidfoundationmurah #liquidfoundationeityeight #liquidfoundationeityeightmurah #eityeightoriginal #liquidfoundationori #eityeightliquidfoundationoriginal #foundationmurah #foundationoriginal #girlsssartmakeup #girlsssartskincare

adhecosmetic5 (@adhecosmetic5)

#Repost @adhecosmetic5 (@get_repost)
・・・
Rp358.000
LIQUID FOUNDATION PA 30 ++ dapat free BRUSH yg bagus & halus banget, kualitas KOREA :)
.
Available:
#21 light beige
#23 natural beige
.
Kenapa artis-artis korea look so beautiful & kulit-nya mulus seperti porcelain?
Itu karena mereka pakai LIQUID FOUNDATION
Apa sih liquid fondation itu?
LIQUID FOUNDATION itu sejenis foundation, tapi tekstur-nya lebih halus, jadi gak tebal di wajah tapi soft and tahan lama.
.
Perawatan kulit tidak hanya harus dilakukan pada malam hari pada waktu pemakaian mouisturizer cream sebelum tidur, dengan pemakaian LIQUID FOUNDATION, kulit dirawat, dilembabkan dan dicerahkan pada saat pemakaian make up.
.
Cocok untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif, kulit yang kusam dan kasar, kulit berminyak, berjerawat, dan kulit kemerahan.
.
Rasakan hasil yang belum pernah anda alami sebelumnya :
.
* Mengangkat kulit yang kendur, menjadikannya lebih kencang
* Menghilangkan garis-garis halus dan keriput
* Kulit yang kering menjadi lebih lembut dan sehalus sutera
* Secara keseluruhan, kulit menjadi lebih muda dan lentur
* Melembabkan kulit
* Warna kulit menjadi lebih cerah
.
. .
#eityeight #eityeightfoundation #eityeightliquidfoundation #eityeightliquidfoundationmurah #liquidfoundation #liquidfoundationmurah #liquidfoundationeityeight #liquidfoundationeityeightmurah #eityeightoriginal #liquidfoundationori #eityeightliquidfoundationoriginal #foundationmurah #foundationoriginal #girlsssartmakeup #girlsssartskincare

Haruko (@haruko.sun)

.
.
M.A.C cosmetics
.
More...