1NeezaMart (@1neezamart)

HOT ITEMS 📣📣📣
LIPSTICK 💄 👄 MESRA WUDUK
PROMOSI RAYA!SPECIAL PRICE "CALIT-CALIT CANTEK "
RM35 only
♥️Tahan Lama♥️Mudah ditanggak♥️mesra wuduk♥️tanpa alcohol♥️ringan di bibir♥️ Ready stock Follow me at my IG(INSTAGRAM)@1neezamart for more items.Wasapp for fast reply at 0195749889 for info or order.
#sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand##kedahonline #kedahonlineshop #kedahamanmakmffur #pendangkedah #pendang #gurunkedah #sungaipetanikedah #sungaipetani #sungaipetanishop #spkedah #perlisonline #perlis #perlisonlineshop

WHITENING / GLOWING / SHINING (@eyrabeauty.co)

Cantik + Simple👍🏻
.
.
Simple je kan sis ni tapi ya allah cantik😍 Yang paling best tu husband dia pun tegur lawaaaa . Huntung lah awakkk😘
.
.
Dah banyak try foundation but this is the best! Yup betul tu sayang memang shalicious foundation is the best tau! Smooth je tekstur dia tak melekit . Pakai pun senang je nanti mak makeup . Tahan sampai 12 jam pulak tu . Tak sampai ratus pun dah bole cantik!
.
.
Sesuai lah untuk korang yang malas makeup tu haaa bole tepek je shalicious foundation ni takyah bedak tebal tebal macam tepung dah 🤔 Sapu je terus glowing! Hehehehe suka tak?
.
.
#nakputih #bajukurungmurah #bawalmurah #ioimallputrajaya #viral #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #shalicious #shalicioushq #shaliciousfoundation #shaliciousbeautyfoundation #cshineskincare #beautysecretshalicious #bazaarpaknil #bazaaronline #terapiinstagram #lokalah #bawalmurah #vitamincserum #vitaminc #vitamincrosehip #makeuptutorial

Farah ZulAiman ♥️♥️♥️ (@farahzulaiman)

🌙 PRE ORDER BELLA AMMARA PREMIER COLLECTION 2017🌙 . ⭐️BELLAQUEEN JUBAH⭐️
.
MATERIAL : CUSTOM MADE PREMIUM SATIN SILK .
.

SIZE : XS-XXL .

PRICE : RM269 INC GST .
.

DEPOSIT : RM100 ONLY .

FEATURES : WUDHU
FRIENDLY. FULLY LINING EXCEPT SLEEVES. CUSTOM MADE ZIP WITH BA PLATE .
- FREE GARMENT BAG .

ETA : MAY 2017 .
.
Whatsapp 017-5945619
.
#bellaammara #bellaammaralovers #bellaammarapremier #bellaammaraforever #bellaammaraforyou #bellaammara2017 #bellaammarabarubestraya #lokalah #murahmurah #usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #modenfashion #kerjakahwin #jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahdullsatin #bridesmaid #dress #dresscantik #dressmoden #bazzarpaknil

Farah ZulAiman ♥️♥️♥️ (@farahzulaiman)

🌙 PRE ORDER BELLA AMMARA PREMIER COLLECTION 2017🌙 . ⭐️BELLAQUEEN JUBAH⭐️
.
MATERIAL : CUSTOM MADE PREMIUM SATIN SILK .
.

SIZE : XS-XXL .

PRICE : RM269 INC GST .
.

DEPOSIT : RM100 ONLY .

FEATURES : WUDHU
FRIENDLY. FULLY LINING EXCEPT SLEEVES. CUSTOM MADE ZIP WITH BA PLATE .
- FREE GARMENT BAG .

ETA : MAY 2017 .
.
Whatsapp 017-5945619
.
#bellaammara #bellaammaralovers #bellaammarapremier #bellaammaraforever #bellaammaraforyou #bellaammara2017 #bellaammarabarubestraya #lokalah #murahmurah #usm #uum #um #uitm #usim #uthm #purdahmurah #bajuraya #bajukurung #modenfashion #kerjakahwin #jubah #jubahmuslimah #jubahmurah #jubahdullsatin #bridesmaid #dress #dresscantik #dressmoden #bazzarpaknil

WHITENING / GLOWING / SHINING (@eyrabeauty.co)

Hehehe sis ni kata tak pakai langsung filter . Dia pakai shalicious foundation je so nak amik gambar pun yakin je takyah ada filter bagai takyah ada camera360 . Zaman bila ni pakai 360?🙊 Zaman sekarang pakai shalicious foundation je cukup!
.
.
Whatsaap sis untuk order ya 011-33232186
.
.
.
#viral #terapiinstagram #lokalah #loffatah #bazaarpaknil #bazaaronline #moodrepublik #maharajalawakmega2017 #shalicious #shalicioushq #shaliciousfoundation #shaliciousbeautyfoundation #foundationshalicious #makeuptutorial #makeup #foundation #beautysecret #cshineskincare #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #vitaminc #vitamincrosehip #bawalmurah #bajukurungmurah #ioimallputrajaya #nakputih
More...