SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Sape kat sini ada masalah JERAWAT /JERAGAT 🙋 Bagi mereka yg malas nk pakai skincare boleh cuba foundation BGM

Selain dapat tutup cela dekat muka foundation BGM juga dapat MERAWAT kulit muka, semua dalam satu 😍 cantik dapat sihatkan kulit muka pun dapat

Mana nak cari weii produk yg bagus camni kan 🙆 RM49 tahan 6bulan keatas xke jimat pulak tu..Sangat2 rugi xcuba .. Sebelum ni mek pakai foundation BGM jaa utk kecutkan jerawat sbb muka mek mmg sensitif sangat2 boleh ushar org2 dekat mek...Sekarang alhmdulilah tinggal parut yg berlubang jer, tambahan plak mek dh start pakai B-Skincare lagilah jerawat xmo bertandang 😉 📲 www.wasap.my/60179229538
🚙 kb/kk/pc
📮 postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SITI SARAH™️ (@sarah_shuib)

No makeup look . Lawa wey 😍😍 hat mana nak tunang boleh makeup sendiri, hanya guna Full SeT BGM dah segak.. Pengantin di makeup oleh Bihan pakai Produk BGM👇🏼
👒Base makeup : MOISTURIZER BGM : RM 45
👒Foundation : BGM KOD fair : RM 49
👒Loose powder BGM : RM 49
👒concealer BGM : RM 49
👒glowing spray BGM : RM 49
👒eyeliner BGM : RM 25
👒susuk moden/highlight BGM : RM 69
👒Set kening tanpa cukur bybihan : RM 50
👒lipmatte BGM kod : cutie baby RM 30

Berminat wasap 📲 011-33304916 😍

#bgm #bihangirlymakeup #foundationgebuno1malaysia
#cantiksambilmerawat #gebuglowingflawless
#ALLBGMREADYSTOCK #viral #viralviral
#muabellaz #fattzura #bazarpaknil #Concealerbgm #loosepowderbgm #glowingspray #susukmodenBGM #highlightBGM #setkeninv
#lipmattebest #LIPMATTEBGM

FREE GIFT!!! FREE GIFT!!!! (@fiza_bgm)

Kenapa perlu beli Lipsmatte Bihan Girly Makeup ????
💄 Tahan Lama dibibir
💄 Tak melekit
💄 Warna yang cantik dan menarik
💄 Tidak menggelapkan bibir
.
💖sgt ringan dibibir, cepat kering, bila pakai xrasa apa2 pun lat bibir..xkeringkan bibir...RM30 shj sebatang..
.
Pembelian / pertanyaan
WS"BGM" KE 01116526288 .
#foundationBGM #loosepowderBGM#glowigsprayBGM#concealerBGM#lipmatteBGM#susukmodenBGM#eyelinerBGM#bgmterbaik #foundationgebu #foundationmalaysia #jomcantikdgnbgm #foundationviral #bihangirlymakeup #iluvbgm #agenbgm

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Hasil pakai BGM before & after...
Cantikkkkkkkkk sgt-sgt 😍😍 Hasil pakai fullset BGM (Foundation/Loose Powder/Glowing Spray/Concealer)

Uols boleh tgk sendiri segala parut, jeragat semua hilang sekelip mata lepas apply foundation BGM 😍

Foundation BGM mampu menutup segala masalah di wajah.
Dalam masa yg sama, Foundation BGM ni mampu kurgkan parut d wajah anda kerana mengandungi vitamin E.. Jom cepat-cepat whtsap mek utk pembelian, dap dap 10minit pun dh cantik tau 😘 📲 www.wasap.my/60179229538
🚙 kb/kk/pc
📮 postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

❤️ FEEDBACK BGM ❤️ "Tak bercampuk,muka pun xberpeluh 😍" Bila is barang baik katekan 😜 nak repeat oder loose powder dgn concealer plak..Bila wanita yg ingin tampil lagi mabless dari sebelumnya.. Mmg best buat mel xtido lena baca feedback ksyngan mcm ni tau..Mek dah cair,xperlu yg ensem bagai cukup puas hati pakai produk BGM 😍😍 📲 www.wasap.my/60179229538
🚙 kb/kk/pc
📮 postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

MYLIA BEAUTY SHOP (@myliabeauty_shopp)

💕 KEBAIKAN BEDAK TABUR @ LOOSE POWDER 💕
.
.
💟 kulit lebih gebu
💟 melembutkan kulit
💟 memperbaiki garis halus pada keseluruhan muka
💟 mengurangkan lingkaran gelap bawah mata 💟 bertindak sebagai pelindung matahari dan melindungi dari UV
💟 menutup liang pori pada muka
RM49/item
Whatsapp 0174051329💖
#lipsmattebgm #loosepowderbgm #bihangirlymakeupmalaysia

Syarifah Ermy Syakilla (@ermysyakilla)

LOOSE POWDER BGM RM 49❗️ 🌸Lepas apply foundation, apply pulak loose powder BGM.
🌸LOOSE POWDER BGM mampu meminimumkan parut lubang berjerawat..baru nampak flawless hehe. 🌸Loose powder lebih sesuai dan cantik digunakan masa makeup berbanding dgn Compact powder. 🌸LOOSE POWDER ni jugak bantu setting kulit nampak lebih gebu dan bantu makeup tahan lebih lama
🌸Tak perlu pakai banyak2. Hanya selapis dah cukup.

#LOOSEPOWDERBGM
#BIHANGIRLYMAKEUP #BGM

Wasap untuk order 📱www.wasap.my/601117960418

FREE GIFT!!! FREE GIFT!!!! (@fiza_bgm)

Rugi sapa2 yg belom cuba set foundation BGM, eyeliner BGM, highlight BGM..semua produk BGM bihan keluarkan mmg kualiti tiptop...sbb bihan mak andam so bihan tau mana yg sesuai utk kulit masa makeup atau tak..bukan semata2 nak untung..bihan nak bagi gegel yg suka makeup ni rasa seronok nak makeup...selesaikan masalah depa yg xreti blend foundation..cth foundation BGM hampa ikut tone kulit hampa dan blend yg tu ja,.xpayah cmpoq argan oil..xpayah mixed kod..jadi, kalau tak reti makeup xdak ilmu pun boleh jadi lawa sbb senang kami reka utk hampa...
.
Cara order 👇👇👇
WS "BGM" KE 01116526288
#foundationBGM #loosepowderBGM#glowigsprayBGM#concealerBGM#lipmatteBGM#susukmodenBGM#eyelinerBGM#bgmterbaik #foundationgebu #foundationmalaysia #jomcantikdgnbgm #foundationviral #bihangirlymakeup #iluvbgm #agenbgm #batucaves #giantbatucaves #stadiumselayang #srigombak #prelove #pelaminmurah #bajupengantinmurah #hantaranmurah

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Tiap2 hari nak kuar mesti calit foundation dgn glowing spray BGM..Glowing spray bgm blh spray byk mne uolls nak,slh satu fungsi spray ni akn jdkan makeup uolls tahan lama dan muka makin glowing..xcaya😒😒? Blh scroll mek punya post sblum ni, byk testimoni yg dh berpuas hati try set 2in1 ni 😍 📲 www.wasap.my/60179229538
🚙 kb/kk/pc
📮 postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare #Bihanskincare
#CleanserBihanskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Nak tampil bergaya,cantik dengan harga lebih jimat ❔❔ Mek suggestkan awk beli dalam bentuk set dari Basic set/Medium set/Fullset ...Ni bagi yang nk jimat utk setahun terus tau 😜

Berminat nk risik-risik rege blh terus inform mek ..Kalau awk rasa beli dalam bentuk set nampak "Mahal" boleh beli loose item .. Produk BGM memang dketegori salah satu produk makeup yang paling jimatt..Sebab apa mek ckp paling jimat, haaa kena beli dulu tau ...Thn depan baru repeat oder beli lagi 😁

#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Hasil makeup pakai fullset BGM KOD 01

Kulit licin gilerr😍 makeup tak bercapuk sehingga malam masih kekal cantik..tak perlu risau nak touch up bagai.. Alhamdulillah loveee loveee BGM..
Mmg lawaaaa sgt...love it 📲 www.wasap.my/60179229538
🚙 kb/kk/pc
📮 postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare #Bihanskincare
#CleanserBihanskincare

💗..House of Beauty..💗 (@izziatulahmad)

NAMPAK TAK PERUBAHAN😍
.
MUKA FLAWLESS GLOWING HANYA GUNA FULL SET BGM 😍
.
FULL SET BGM
(Foundation, Glowing spray, loose powder, Concealer)
.
NAK CUBA LOOSE ITEM PUN BOLEH 😁
🌹 Foundation BGM
🌹 Glowing spray BGM
🌹 Concealer BGM
🌹 Loose powder BGM .
TAK PERLU RAGU2 SEBAB BGM
✅ ADA KELULUSAN KKM
✅ KELUARAN BUMIPUTERA & HALAL
✅ MAKEUP TAHAN LEBIH 12 JAM
✅ SETANDING PRODUK ANTARABANGSA
✅ MENEPATI CITA RASA PENGGUNA

Nak tau lebih lanjut?? http://www.wasap.my/60135990651

#BGM #BIHANGIRLYMAKEUP #FOUNDATIOBGM
#FOUNDATIONGEBUNO1MALAYSIA #CONCEALERBGM #LOOSEPOWDERBGM #GLOWINGSPRAYBGM #CANTIKSAMBILMERAWAT

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Cantik kan? Mcm patung lilin youolssss😍😍😍
.
🌸HIGHLIGHT BGM/SUSUK MODEN BGM🌸
.
✔️muka nampak sgt glowing spt makeup profesional
✔️muka kelihatan fresh
✔️makeup tidak kusam
✔️menaikkan seri wajah
✔️mencantikkan kulit selepas makeup
✔️tahan lama walaupun berpeluh
✔️muka kelihatan seperti patung lilin

Utk pembelian 👇
📲 www.wasap.my/60179229538
🚙 kb/kk/pc
📮 postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SITI SARAH™️ (@sarah_shuib)

NAMPAK TAK PERUBAHAN😍
.
MUKA FLAWLESS GLOWING HANYA GUNA FULL SET BGM 😍
.
FULL SET BGM
(Foundation, Glowing spray, loose powder, Concealer)
.
NAK CUBA LOOSE ITEM PUN BOLEH 😁
🌹 Foundation BGM
🌹 Glowing spray BGM
🌹 Concealer BGM
🌹 Loose powder BGM .
TAK PERLU RAGU2 SEBAB BGM
✅ ADA KELULUSAN KKM
✅ KELUARAN BUMIPUTERA & HALAL
✅ MAKEUP TAHAN LEBIH 12 JAM
✅ SETANDING PRODUK ANTARABANGSA
✅ MENEPATI CITA RASA PENGGUNA

Nak tau lebih lanjut?? Wasap utk order 📲 011-33304916

#BGM #BIHANGIRLYMAKEUP #FOUNDATIONBGM #muabellaz
#FOUNDATIONGEBUNO1MALAYSIA #CONCEALERBGM #LOOSEPOWDERBGM #GLOWINGSPRAYBGM #bazarpaknil #CANTIKSAMBILMERAWAT #mirafilzah

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

💞LOOSE POWDER BGM RM 49❗️💞 ✔️Lepas apply foundation, apply pulak loose powder BGM.
✔️LOOSE POWDER BGM mampu meminimumkan parut lubang berjerawat..baru nampak flawless hehe. ✔️Loose poder lebih sesuai dan cantik digunakan masa makeup berbanding dgn Compact powder.
✔️LOOSE POWDER ni jugak bantu setting kulit nampak lebih gebu dan bantu makeup tahan lebih lama
✔️Tak perlu pakai banyak2. Hanya selapis dah cukup. **+Nak cepat dap dap loose powder BGM dah cukup, foundation letak tepi dulu 😝

Nak gebu gebas dgn loose powder BGM 👇 📲 www.wasap.my/60179229538
🚙 kb/kk/pc
📮 postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Wajib pakai foundation,glowing spray&loose powder BGM kalo nk kuar..Jgn dilupa Lipsmatte 💄 special edition BGM jgk tau.. Dh xperlu nk touchup byk kali, lg lama pakai lg glowing.. Mek dh try, nk tgu turn awk2 semua plak..Jom sama2 cantik, lgpn kite org perempuan harus jaga penampilan tau.. 📲 017-9229 538
Cod 🚙 kb/pc/kk
Selfpickup 🏡 kg.baung
Postage daily 📮
#bgmfoundationgebu #bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #lipsmatte #lipsmattebgm #loosepowderbgm #concelerbgm #glowingspraybgm #eyelinerbgm

SabrinaSamuri (@iamsabrinasamuri)

Nak g kerja, nak keluaq dating jgn lupa pakai foundation BGM tau ! Boh loose powder BGM bg muka nampak gebu..parut2 lubang bekas jerawat boleh kurang.
.
Calit sikit lipmatte BGM (nak nak lipsmatte code nude love😍), boh eyeliner BGM atas mata buat wing sexy skit, set kening mcm cukur pakai #setkeningtanpacukurbybihan , then pakai susuk moden highlight BGM utk glowing kan muka mcm doll. kulit nampak sihat, hidung nampak mancung😍😍Lastly, glowing spray utk tahan makeup.
.
Cukup utk makeup hampa tahan 12 jam takkan bercapuk. Lagi lama kulit lagi cantik dia blend dgn foundation. Tak caya jom try buat.
.
Meh whatsapp mek utk cantik luar & dalam 😍 📲 www.wasap.my/60179229538
🚙 kb/kk/pc
📮 postage daily
#bgmkelantan #bgmkotabharu #bgm #like4like #lipsmattebgm #loosepowderbgm #lo #highlighterbgm #highlights #glowingspraybgm #glowingskin #eyelinebgm #eyebrows #concealerbgm #foundation #foundationbihan #bgmfoundation #bgmeyeliner #bgmconcealer #beautiful #beautyblendermurah #beautyblender #loosepowderbgm #setbgm #setkeningbihan #skincare #bihanskincare #bskincare .

SITI SARAH™️ (@sarah_shuib)

NAMPAK TAK PERUBAHAN😍
.
MUKA FLAWLESS GLOWING HANYA GUNA FULL SET BGM 😍
.
FULL SET BGM
(Foundation, Glowing spray, loose powder, Concealer)
.
NAK CUBA LOOSE ITEM PUN BOLEH 😁
🌹 Foundation BGM
🌹 Glowing spray BGM
🌹 Concealer BGM
🌹 Loose powder BGM .
TAK PERLU RAGU2 SEBAB BGM
✅ ADA KELULUSAN KKM
✅ KELUARAN BUMIPUTERA & HALAL
✅ MAKEUP TAHAN LEBIH 12 JAM
✅ SETANDING PRODUK ANTARABANGSA
✅ MENEPATI CITA RASA PENGGUNA

Nak tau lebih lanjut?? Wasap 📲 011-33304916 😍😍 #BGM #BIHANGIRLYMAKEUP #FOUNDATIOBGM #muabellaz #fattzura
#FOUNDATIONGEBUNO1MALAYSIA #CONCEALERBGM #LOOSEPOWDERBGM #GLOWINGSPRAYBGM #bazarpaknil #mirafilzah #CANTIKSAMBILMERAWAT
More...