Jletta Wiggins (@jletta)

What's crazy is me thinking this is crazy to see how they started panicking to save they baby #Love

movieefreakk (@movieefreakk)

Hidden Figures !! I LOVED this film.. so powerful and beautiful.. These women changed history forever!! Go watch... #hiddenfigures #tarajiphenson #octaviaspencer #janellemonáe #nasa #love #movie #film #cinema

poetess_melancholy (@poetess_melancholy)

. Simplicity
Raw Honesty
Continually
Soulfully
Gorgeously
Patiently
Embracing me
Lyrically
Tonight
#lookdeeper #mypoem #poetsofinstagram #love #livinginthemoment

Anna 🍯🍰🐴 (@hunnycakehorse)

It's #flexyfriday and I still can't believe that I can check #pdspatchcock off my list now. It's still a long way to get in and out of this amazing shape fluently and with grace, but nailing a move frequently is the first step right? #praticemakesperfect #perfectlyimperfect #flexyfriday

the MyStiQuE Convictions (@mystique.convictions)

Her mother is an angel...perhaps every mother is an angel..the sacrifice she does has no match to any one.
#mother #care #solitude #sympathy #sacrifice #love

My Little Cloud And I (@daddylebay)

Nanny-less Day 2: Bagi tugas sama mommy @polkadot_teacup, kalo bobo pasti sama Daddy, makan sama Mommy

Sisanya kita gantian deh, dari mandiin, cuci2 perabotan, ajak main, dll

So far we are quite proud anak kita gak nyariin sus nya. Cuman kemarin sekali aja manggil "cussss", tapi kita kasih tau cus lagi "home home", ya udah, dia gak manggil2 lagi at all

Cuman ya gitu, kadang susah makannya, karena kita lagi detox iPad lagi, jadi harus dengan cerita heboh dan teriak2 sampe kayak KDRT kalo lagi makan wkwkwkw

#daddy #dad #daddylebay #father #son #kid #child #toddler #happy #family #special #sleep #adorable #love

IO Duarte (@howdouspellio)

Snuggles are great until you're trying to get some stretching done 🐶🐶 cmon guys gotta respect my space sometime ...
...
...
#puppylove #rescuedogsofinstagram #crazyheadmaisy #love #sleepypuppy
More...