mac_cosmetics989 (@mac_cosmetics989)

Лайнер Мас зробить ваші стрілки ідеальними,а погляд ще виразнішим!!!!!ціна 69 грн#maccosmetic #ternopil #innacosmetics

mac_cosmetics989 (@mac_cosmetics989)

Пудра Мас за акційною ціною 59 грн#innacosmetics #ternopil #maccosmetic

mac_cosmetics989 (@mac_cosmetics989)

Блиски Мас за акційною ціною 79 грн#maccosmetic #innacosmetics #ternopil

mac_cosmetics989 (@mac_cosmetics989)

Залишився лише один колір стійких матових помад Мас Gianbatista #11 Mac Red....Акційна ціна 75 грн#innacosmetics #maccosmetic#ternopil

蔡派 (@chupiepie)

拍出來永遠跟實際不一樣........🔥👩🏼🎨🔥
今天眉毛很像毛毛蟲!,這是我眉毛最多的時候 活到24歲體驗到原來有眉毛是這樣 !爽!
#highlight #glow#natashdenona #maccosmetic #lipstick #matt #lipgloss #suvabeauty #essence #eyeshadow #eyebrow #eyeliner #motives #tarte #cosmetics #makeup #beauty

Лучшая косметика для лучших👰👼👯 (@cosmetic.uz)

Набор теней для бровей от Meis из 2 оттенков поможет легко создать макияж, который будет выглядеть естественно и безупречно. С ним вы можете придать форму своим бровям и сделать их выразительными. В набор также входит двустронняя кисть для нанесения теней.

#Makeup #cosmetic #hudabeautylashes #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #makeupartist #mua #instamakeup #kyliejenner #maccosmetic #benefitcosmetic #nyxcosmetic #mac #naked2 #naked3 #urbandecay #thebalm #viviennesabo #eos #beautyblender #silisponge #limecrime #zoeva #morphie #nyx #косметика #косметикавташкенте #Ташкент #cosmeticuz

Лучшая косметика для лучших👰👼👯 (@cosmetic.uz)

Знаменитый бальзам для губ американской косметической компании EOS Органичный дизайн, огромное множество вкусов!
Бальзам обладает противовоспалительным и антибактериальным свойствами!А самое главное,с защитным фактором SPF 15, что так важно в летнее время🌞

Состав: масло ши, масло жожоба, пчелиный воск, кокосовое масло,оливковое масло, стевия, экстракт ванили, витамин Е.

#Makeup #cosmetic #hudabeautylashes #hudabeauty #anastasiabeverlyhills #makeupartist #mua #instamakeup #kyliejenner #maccosmetic #benefitcosmetic #nyxcosmetic #mac #naked2 #naked3 #urbandecay #thebalm #viviennesabo #eos #beautyblender #silisponge #limecrime #zoeva #morphie #nyx #косметика #косметикавташкенте #Ташкент #cosmeticuz

◆เครื่องสำอาง💄 (@chillchill_shopee)

Mac collection Limited Edition × Mariah Carey แท่งสีเงินสุดหรู
ลิปสติก Mac X Mariah Carey เป๊ะปังเวอร์🎉🎉🎉😍
คอลเล็คชั่นสุดพิเศษจากนักร้องชื่อดัง แพคเกจสวยปังมากก เนื้อแมท ติดทน ทาแล้วไม่ตกร่องแน่นอนรุ่นนี้ หาที่ไหนไม่ได้อีกแล้วจ้า สีธรรมชาติสุดๆทาได้ทุกวัน แพคเกจสมเจ๊เค้าเลย วิ๊งวับน่าเก็บสะสมสุดๆ
#maccosmetics #maccosmetic #lipstickmac #lipstick #beautyitem #lips #lip #lipmac #mac #macxmariahcarey
ราคาแท่งละ 65฿
ราคาโหลละ(สีเดียว) 640฿

Makeup Artist (Freelance MUA) (@atikabaharudin)

Sebab ramai request, so here video pendek for tutorial kening!
Maaf tak dapat nak tunjuk details sbb seminit je kan, kalau nak details & learn all tips and tricks kena la join my makeup class 🙈😘
.
.
Ika nak buat survey sikit, kalau ika buat small grouping makeup class kat KL pulak right after kelas kat Shah Alam, ada yg nak join tak? Dalam bulan puasa ni jugak. Ika tahu ramai nak belajar makeup sebelum raya.
.
.
Sebab ramai jugak dm & whatsapp cakap s.alam jauh sgt, tak sempat nak join dah penuh, ada jgk yg tanya bila lagi nak buat kelas makeup, padahal kelas kat s.alam tak start pun lagi 😂
.
.
Kalau ada yg nak join apa kata korang comment video ni & send as message dekat ika. Ika tanya je dulu tau, kalau ramai kita ON! 😋
.
TQ korang! ❤️
.
.
.
.
.
.

#makeupbyatikabaharudin #muacheras #muaampang #muagombak #sayapakaisayajual #mfnlipstick
#alhamdulillah #makeupbudget #makeupartist #muakl #muaselangor #muamalaysia #makeupmurah #makeuptunang #makeupkahwin #makeupsanding #photoshoot #modelmuslimah #maccosmetic #urbandecay #nars #makeupgeek #makeupdinner #makeupjunkie #makeupmanismanis #makeupdolly
More...