Márton Márialigeti (@faustusdr)

Ez a cica alig lát, de egy zörgő papírral milyen jót játszik:) // this almost blind cat is so cute playing with this paper bag:) #cat #catsofinstagram #vetlife #veterinary #macska #állatorvos #instavet

Evaristo (@ogatoevaristo)

Tu não tá pensando em sair dessa cama com essa chuvinha, né humana???

Bergamot the explorer 🐯 (@bergamot.the.cat)

Saying hello to my new friends the mices in their hidey holes! Courtesy of @petstages
.
Photo by my mama @ravenscourtapothecary

fagyasztott állateledel (@husmarket)

🗣️Nincs elfelejtve a szombat!
🐔🦆🐗🐴🐠🐄🐂🦌🐇🐏
Fagyasztott állateledelek mindenkinek: BARF-PREY-ALLERGIA, vagy csak szimplán aki húst szeretne adni a kedvencének, kedvenceinek! farkaskonyha kiegészítők!
Bizonyos termékek és mennyiség esetén partnerünkkel házhoz szállítással is!✈️
Személyesen Halásztelken!✔️
MINŐSÉG-VÁLASZTÉK-KORREKT ÁR!
MINŐSÉG-VÁLASZTÉK-KORREKT ÁR!#minosegibarf #barf #nyersetetes #hazhozszallitas #nyers #hús #meat #petfood #allateledel #fagyasztott #minoseg #állateledelwebáruház #allateledelbolt #instamania #pet #prey #barfood #barffood #kutya #macska #allat #dogfood #petfooddelivery #rawfood #dogstagram #nyers #rawfood #barf #rawfood #nyers #dogfood #chihuahua #csivava

fagyasztott állateledel (@husmarket)

Egy kis ismertető az általunk forgalmazott darált nyúlhúsról!
5 alapos érv a nyúlhús mellett:

Előnyös összetétel: A nyúlhús rendkívül gazdag fehérjében (17-20 százalék) és esszenciális aminosavakban, ellenben zsír, koleszterintartalma, nátriumtartalma alacsony. Kedvező a vitamin- és ásványianyag-tartalma is. A sertést, marhát, birkát, csirkét, pulykát, kacsát, bárányt összevetve a nyúlhúsnak kisebb az energiatartalma is. Előnyös összetétele miatt szív- és érrendszeri problémákra, megelőzésre is megfelelő választás.
Könnyű húsféle: A házinyúl húsa könnyen emészthető, allergizáló hatása nem ismert, így ételallergiával szemben is nagy sikerrel alkalmazható.

Vitaminokban gazdag: B2-vitamin, B5-vitamin B6-vitamin B3-vitamin B12-vitamin. Kiváló B12 forrás ami nagyon sokat segít az idegrendszer helyes fejlődésében ezenkívül a sejtnövekedést is segíti. Fenntartja az energiaszintet és segíti a vérképzést.

A tápanyagok hasznosulása kedvező: A hasznos tápanyagokból a lehető legtöbb jut belőle a szervezetbe, a nyúlhús esszenciálisaminosav-hasznosítása például 30 százalékkal jobb a csirkehúsénál. Az egészséges zsírok segítenek az ízületek fejlődésében és segítik a szép csillogó egészséges szőrzet kialakulását.

#minosegibarf #barf #nyersetetes #hazhozszallitas #nyers #hús #meat #petfood #allateledel #fagyasztott #minoseg #állateledelwebáruház #allateledelbolt #instamania #pet #prey #barfood #barffood #kutya #macska #allat #dogfood #petfooddelivery #rawfood #dogstagram #nyers #rawfood #barf #rawfood #nyers #dogfood #bullterrier #bullterrierpics #bullterriersofinstagram
More...