Qaseh Suffira ๐Ÿ›๏ธ๐Ÿ’„๐Ÿ›’ (@qs_beautyshop)

Siapa nak nampak berseri-seri hari raya nanti kena grab pallete yg super awesome daripada Sendayu Tinggi ni tau ๐Ÿ˜โœจ
.
Packaging dia sangat light dan mudah dibawa travel โ˜บ๏ธ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Untuk makeup beginner, boleh rujuk guide yang dah ada siap dalam pallete tu untuk lebih faham macam mana nak guna pallete ni okey? ๐Ÿค—
.
Blusher & Highlight Palette
atau
Highlight & Countour Palette
~RM50.90 (ahli RM45.80)
.
๐Ÿ“ฎPostage RM7 SM / RM11 SS.
.
**servis COD ditutup buat sementara waktu ๐Ÿ™๐Ÿผ**
.
Boleh DM atau terus whatsapp 014-9033050 untuk buat pembelian ye ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
Terima kasih
.
#sendayutinggialorsetar #dealersendayutinggi #sendayutinggi #blusher #highlights #blusherandhighlightpalette #elegantmakeup #countourandhighlight #bestseller #musthave #makeuplover #makeupartist #mua #makeupcollection #travelbuddy #glowy #radianceskin #pemerahpipi #kulitnampaksihat #nampakfresh #cantik2denganST #posseluruhmalaysia #possabahsarawak

KiriLouise_ (@kirilouise_)

Take me back to Saturday night ๐Ÿ‘๐Ÿป @unicornfoundation loved sipping on Moรซt all night and listening to @charlotterhiane singing ๐Ÿ’‹๐Ÿฅ‚๐ŸŽค #takemeback

BEBAS BAHAN KIMIA BAHAYA (@elysian_byfiza)

Ala.... kulit saya sawa matang ala ala Dayang Nur Faizah si Cantik Manis tu..
.
Tanaklah bila makeup putih selepuk jauh dari kaler kulit sebenar..
.
Jangan risau dik, kita ade foundation code NATURAL, bila blend akan berseri je...๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Jangan pakai code yang.. sama dengan tone, kulit akan lebih gelap dari tone kulit.
.
Okey tips pilih foundation, pilih satu tone lebih cerah daripada warna kulit, so kulit natural boleh pakai light, kulit macam dayang boleh pakai natural, dan kulit yang cerah macam amoi boleh pakai Super LIGHT..
.
So, amacam..jom oder...
.
Oder/pertanyaAn
Wasap 012-9886007
Wasap 012-9886007
๐Ÿ‘ธ Agent Sah Elysian
.
#elysianboosterserum #elysiancosmetic #serumfoundation #serumfoundationelysian #mua #makeupartist #makeupcollection #makemua #muamalaysia #mua #foundationmakeup #foundation #slave2beauty

J O V I N E P R I N C E (@jovineoo)

SILVER LINER
Love how gold and silver look side by side on dark skin โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
Products Used
@juviasplace Nubian2 palette
@nyxcosmetics glam platinum
@katvondbeauty ink liner trooper
@katvondbeauty Lock It Foundation D81
@maybelline Fit Me concealer Cafรจ
#Rcma No color powder
Lips
@doseofcolors Chocolate Wasted

Amanda Jay (@missjayheart)

What a beautiful picture ๐Ÿ˜๐Ÿ–ค
.
(RP- Pinterest)
More...