RSY BEAUTY & MAKEUP (@rsy.beauty)

[LORAC]
mega pro palette 3
900k

RSY BEAUTY & MAKEUP (@rsy.beauty)

[MAKE UP FOR EVER]
artist palette volume 2 artistic
760k

RSY BEAUTY & MAKEUP (@rsy.beauty)

[ANASTASIA BEVERLY HILLS]
self made palette
700k (limited stock!)

❤️PRODUK KECANTIKAN MURAH❤️ (@miss_zaranatasya)

Foundation Dermacol 😍😍
.
.
✅code available 208, 210, 211 only
.
.
No.1 FULL COVERAGE sampai tatoo pun dia boleh tutup tau iaitu DERMACOL FOUNDATION. Yang jadi fenomena sekarang ini. Memang meletop gila. Sis dah try kat kawan memang habis jerawat,jeragat,tahi lalat pun tutup padahal pakai sikit je. Memang high coverage foundation ini.
TERBAIK LA DERMACOL FOUNDATION 👍👍
.
.
#produkkecantikkan #dermacol #foundationdermacol #kecantikan #makeuptutorial #makeupori #makeupmalaysia #sukamakeup #sayajualmakeup #sayajualprodukkecantikan #bazarpaknilprodukkecantikkan #malaysia #nakcantik #makeupmurahmalaysia

Jennifer Kwok (@jen2kwok)

Unboxing video - APIEU Air In Puff (Blue) 4pcs (Rilakkuma Edition) @kbeautyboxx
READY STOCK

Gives high make up fit for clear looking skin.
Even express for clean and silky skin look.
Triple structure wet type to give natural glowing skin.

How to use :
Use right amount of BB or foundation, pat gently on the skin to over.

Weight : 15gr

#apieu #jualapieu #koreanbrand #koreanmakeup #makeupori #makeuporimurah #makeupmurah #makeupkorea #kosmetikmurah #kosmetikkorea #jualmakeupkorea #jualkosmetikkorea #jualmakeupmurah #jualkosmetikmurah #skincare #beautyproduct #koreanbeauty #trustedseller #trustedsellers #ori #jualanku #olshop #puff #airinpuff #apieupuff #cushionpuff

Amber Sabri (@beautybyambersabri)

Feeling extra classy in this @mirinacollections necklace. Get yours and use my special code "mirinagirls" to receive 20% off your purchase. 💁🏽👑
.
.
.
Face: Bobbi Brown skin foundation
Eyes: Anastasia Modern Renaissance palette
Eyebrows: Anastasia dip brow
Lips: Too Faced melted liquid lip in"chocolate cherries"
Contour: NYX highlight and contour pro kit
Highlight: Becca Cosmetics in Opal

musliha_elysian (@musliha_elysian)

BINTIK MERAH PUDAR,PARUT PUN IKUT PUDAR⠀
⠀
Sendu sang parut terpaksa meninggalkan kuli muka yang jadi habitat paling sesuai untuk bertapak.⠀
⠀
Jerawat hilang,parut hilang dengan cara yang SELAMAT.siapa nak macam ni?⠀
⠀
Whatsapp kakmus ya⠀
⠀
📲0139778378⠀
🚘COD BALAKONG BTHO DESAAIDURI DAMAIPERDANA⠀
📮1MALAYSIA⠀
💰DROPSHIP WANTED⠀
⠀
⠀
⠀
⠀
#miracleofelysian #elysianserum #elysianboosterserum #rubycellactivewhite #skincaremurah #skincareroutinea #jerawatbatu #jerawathilang #parutjerawat #serumwajah #serumkorea #serumjeragat #serumjerawat #makeupmurah #makeuptutorial #makeupori #stokiselysian #skincare #skincaremalaysia #elysianbalakong #elysianbtho #elysiandamaiperdana #elysiandesabaiduri #elysiancherasperdana

SUPPLIER LIPCREAM MURAH💄💄 (@aurasbutik_)

➡️Mizzu Valipcious Velvet Matte ➡️Harga:73.000
🔽
🔽
Mizzu Valipcious Velvet Matte memiliki tekstur creamy yang cukup kental sehingga bisa memberikan coverage yang baik. Tekstur ini nantinya akan berubah menjadi velvet matte yang lembut ketika sudah set di bibir. Walaupun memiliki hasil akhir matte, lipstick dari Mizzu ini tidak akan membuat bibir kamu kering karena diperkaya dengan kandungan Vitamin E dan Shea Butter yang bisa menjaga kelembapan kulit. ♥️

ALL SHADES ARE READY

#mizzumurah #juallipcream #juallipstick #makeupori #grosirmakeup #suppliermakeup #mizzulipcream #mizzuvalipcious #mizzuvalipciousvelvetmatte #mizzuvelvetmatte #mizzumatte order dan tanya-tanya
WA: 089611859921
bbm: 5E6AF21

SUPPLIER LIPCREAM MURAH💄💄 (@aurasbutik_)

➡️Mizzu Valipcious Velvet Matte ➡️Harga:73.000
🔽
🔽
Mizzu Valipcious Velvet Matte memiliki tekstur creamy yang cukup kental sehingga bisa memberikan coverage yang baik. Tekstur ini nantinya akan berubah menjadi velvet matte yang lembut ketika sudah set di bibir. Walaupun memiliki hasil akhir matte, lipstick dari Mizzu ini tidak akan membuat bibir kamu kering karena diperkaya dengan kandungan Vitamin E dan Shea Butter yang bisa menjaga kelembapan kulit. ♥️

ALL SHADES ARE READY

#mizzumurah #juallipcream #juallipstick #makeupori #grosirmakeup #suppliermakeup #mizzulipcream #mizzuvalipcious #mizzuvalipciousvelvetmatte #mizzuvelvetmatte #mizzumatte order dan tanya-tanya
WA: 089611859921
bbm: 5E6AF21
More...